Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 27.09.2012 19:12
Mietin tässä itsekin lähtiskö sitä huomenissa hakemaan oman femman. Jonottelemaan en kuitenkaan aio lähteä. Toisin sanoen mikäli tiskille ei voi vain marssia hakemaan omaa puhelintaan ja nano-simkorttia niin jään odottelemaan verkkotilauksen avautumista. Kuumotus on kyllä suuri.
2  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 20.09.2012 13:53
Ilmoittivatko Soneralta tuon julkistuksen? Itsekin rekisteröidyin saamaan lisätietoa, kun sitä on tarjolla, mutta ainakaan vielä ei ole kuulunut mitään.
3  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 19.09.2012 23:23
Neljä vuotta vanha Macbookkini jäätyi tänään kriittisellä hetkellä iPadin päivityksen yhteydessä. Koneen kovalevy alkoi pitämään kovaa hurinaa ja toiminnot lakkasivat käymästä. Tässä olisi ilmeisesti edessä koneen päivitys jossakin vaiheessa, kun tämä ei ole ensimmäinen kerta kun näin käy. Ongelmia on ilmennyt viimeisen parin vuoden aikana aina sillon tällöin. Varmaankiin koneen putoamisella on jotakin vaikutusta tähän ongelmaan. Ongelmat alkavat yleensä filujen purkamisen yhteydessä. Tietäisikö kukaan omenamies, onko ongelmaan jotain ratkaisua? Kovalevyn vaihto tai mahdollisesti uuden koneen päivitys voisi myös tulla kyseeseen.

Ilmeisesti ensikuussa olisi odotettavissa iMacin päivitetyt versiot ja MBP:n 13" Retina. Sinne asti voisi ainaki vitkutella tällä vanhalla masiinalla.
4  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 19.09.2012 23:17
Puhelimen osalta päivitys sujui ilman ongelmia. iPadia päivittäessäni kone jäätyi ja joutui softat vetämään suurimmalta osalta uusiks, mutta nyt skulaa oikein hyvin. Pieni viilaushan tämä on tuohon iOS 5:n verrattuna, mutta mitään suuria eroja en ole pikaisella käytöllä huomannut.

Toimiiko tuo Passbook muuten vielä Suomessa? Itselleni puskee vain erroria "Cannot connect to App Store".
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 18.09.2012 20:22
En kans oikein ymmärrä mistä zoukka pahotti mielensä.

Vissii myös herra universumi otti ton mun edellisen viestin turhan henkilökohtaisesti. Tarkoitus ei ollut aiheuttaa mielipahaa, jatkaa vain keskustelua samoilta raiteilta kuin millä se jo oli.

Parhaimmillaanhan Apple -fanit on hyvin huumorintajuisia, kuten Epi. Myös Oatmealin tekijä on tunnettu Apple -käyttäjä - kuitenkin terveellä tavalla itseironinen.

En suinkaan. Olin jo aiemmin kirjoittamassa kyseistä viestiä ja nyt oli vain sattunut tulemaan lisää sanahelinää ketjuun. No hard feelings  :)

Mitä fanipoikailuun tulee niin onhan se kliseisen naurettavaa. Harmittavasti myös tavallinen käyttäjä rinnastetaan näihin. Esimerkiksi olen törmännyt henkilökohtaisesti tilanteeseen, jossa opiskelijatoverini tuli ilmoittamaan minun olevan Applen fanittamiseen sortunut hipsteri, koska käytin luennolla iPadia. Opiskelijatoverillani oli kuitenkin uunituore MBP kainalossaa, mikä on kuitenkin tässä kontekstissa hyväksyttävä normi. Toisen kautta, eipä minua hirveästi liikuta, jos joku pitää minua fanipoikana. Taloudesta löytyy monia Applen tuotteita, mutta toisin kuin fanipoika, en tuo sitä esille mitenkään. En myöskään pidä Applen tarjoamia ratkaisuja ainoina oikeina vaihtoehtoina. Minulle ne tuntuvat kuitenkin soveltuvan parhaiten ja hyvä niin. Minun puolestani kukin saa käyttää parhaaksi kokemiaan laitteita.
6  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 18.09.2012 17:44
Haters gonna hate  :lol:
Tuntuu ottavan monilla aika koville Applen menestyminen (en kohdista tätä nyt kenenkään).

Sitä en vain ymmärrä, miksi jengi joka ei ole edes aikeissa ostaa Applen tuotteita tulee huutelemaan ja itkemään, kuinka kalliita ja paskoja laitteet ovat.
Lähinnä korostaisin tässä iPhone 5:n julkistusta. Laite ei ole vallankumouksellinen missään tapauksessa, mutta ehdottomasti paras malli, jonka Apple on tuonut markkinoille. Jokainen voi sitten itse miettiä onko päivitys tarpeen, jos omistaa esimerkiksi edellisen 4S-mallin.

Hauskaa myös huomata, kuinka jaksetaan marista 629€ hintalapusta. Jos on valmis maksamaan 579 euroa toisen valmistajan (esimerkiksi Samsung Galaxy S3) laitteesta ni kuinka 629 euroa on kallista? 50 euron ero näissä summissa liikuttaessa on aivan yksi lysti. Lisäksi Applen laitteet säilyttävät hintansa varsin hyvin verrattuna muihin älypuhelimiin (pätee myös tietokoneissa, tablettien hintakehitystä en ole seurannut). Luultavasti kytkysopimuksella tuosta 629 eurosta saa vielä noin 200 euroa pois. Ainakin omalla kohdallani 4S:lle tuli hintaa 408 euroa kun otin Soneran kautta. Kytkyttömyydessä on tietysti puolensa, mutta jos ei ole vaihtamassa operaattoria niin miksi ei sitoisi laitetta vain tietylle operaattorille? Tietysti löytyy näitä "vaihdan heti operaattoria kun naapurilta saa halvemmalla" tyyppejä, mutta itse ainakin arvostan toimivuutta ja helppoutta ja olen valmis maksamaan siitä.

Pointtina kirjoituksessa on lähinnä se, että hiljaisuus on kultaa kun ei ole mitään sanottavaa. En itse välitä erityisesti Samsungin designista tai Androidin käyttöjärjestelmästä, mutta en koe tarvetta tulla ilmoittamaan siitä tuntemattomille ihmisille. Toivottavasti Pelaajalaudan rautakeskustelu pysyy aiemmalla tasollaan viime aikaisista perseilyistä huolimatta. Homppu ja useat muut foorumit ovat tänä päivänä lukukelvottomia täysin sisällöttömien viestien takia.

Peace.
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 12.09.2012 21:23
Nykyinen halko (Nokia 6060) päivittynee uuteen iPhoneen, vaikka alun perin ajattelin käyttää tätä siihen saakka että menee rikki. Mutta eihän tätä saa hajalle sitten millään, vaikka jatkuvasti onnistunkin sen maahan tiputtamaan. Toisaalta älypuhelimien ominaisuudet ovat ruvenneet houkuttelemaan aina vain enemmän (mm. kamera, netti, MP3; kaikki ominaisuuksia, joita nykyisestä luurista ei löydy).

Nyt vain pitäisi keksiä, että mistä tuon saisi kaikkein halvimmalla? Kannattaako ostaa kerralla esim. Verkkiksestä vai kytkyllä joltain operaattorilta? Ei sinänsä haittaa vaikka pitäisi liittymäkin vaihtaa.

Kytkyllä saa varmastikkin halvimmalla. Muista en tiedä, mutta alkukankeuksien jälkeen Soneran kanssa on mennyt aivan mainiosti.
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 12.09.2012 20:53
Kevyempi ja nopeampi laite suuremmalla näytöllä. Itse ainakin päivitän sillä iPhone 4S:n jälleenmyyntiarvon takia voin vaihtaa puhelimen ilman kustannuksia.

E: Unohdin mainita haippipäissäni "uudesta" designista. Takaosan kuori on todella siisti mustana.
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 30.08.2012 00:01
Keskustelun taso alkaa olla samaa tasoa kuin Hompussa, jota ei enää viitsi edes seurata.

Palataan kuitenkin asiaan viimeisimpien huhujen muodossa. Näyttö kasvaa hyvinkin suurella todennäköisyydellä huhuttuun neljään tuumaan. Dock-liitin muuttuu pienemmäksi jättäen tilaa esimerkiksi suuremmalle akulle. NFC-tekniikkaa ei uudessa iPhonessa tulla näkemään. Parempi kamera ja tehokkaampi prosessori ovat olleet myös huhuissa.

Julkistustilaisuuteen on nyt tasan kaksi viikkoa ja mukava nähdä mitkä ominaisuudet lopulta päätyvät uuteen puhelimeen. Olen tainnut aiemminkin kirjoittaa, että suurempi näyttö ja parempi akunkesto saisivat itseni päivittämään 4S:n uuteen malliin. Katsotaan nyt kuitenkin mitä sieltä tulee ennenkuin ostetaan yhtään mitään.

Onko kellään muuten kokemusta kytkyn siirrosta toiseen laitteeseen? Epi ja Teidon taisivat ainakin olla omenamiehiä, joten jos käytännön kokemuksia löytyy kuulisin niistä mielelläni.

E: Olen Soneran asiakas, jos millään tavalla vaikuttaa tuohon siirtopolitiikkaan. Laite ollut yli 6kk käytössä, joten ainakin sivujen mukaan pitäisi skulata ilman ongelmia. Joudunko maksamaan vain nykyisen laitteen loput kuukausimaksut vai onko tässä jotain sakkoa, mikäli siirtyy laitteesta toiseen?
10  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: iPad - Maaginen thread : 23.08.2012 21:28
Mä olen jo pidemmän aikaa harkinnut pöytäkoneesta luopumista, kun ei tälle enää ole juuri käyttöä. PC-pelaaminen on jäänyt 97% unholaan, ja netin käyttökin on tätä muutaman foorumin ja facebookin selailua. iPad houkuttaisi paljolti. Ihan kokonaan ei voi koneesta luopua, kun järkkäriltä pitäisi saada kuitenkin kuvat aina silloin tällöin talteen, joten joku läppäri olisi kait fiksumpi vaihtoehto.
Suurin syy miksi tahtoisin luopua pöytäkoneesta on kuitenkin se että saisi vähennettyä tehokkaammin tätä koneen äärelle jumittumista entisestään.

iPadiin saa kameraliittimen. iPhoto ollut kuulemma kätevä tapa säilöä noita järkkäriltä tuotuja kuvia. Mikäli kuvia tarvitsee muokata niin esimerkiksi Adobe Photoshop löytyy tuohon. Tietysti täysin eri asia operoida kunnon pöytäkoneella valokuvien kanssa, mutta mikäli kuvaus on tasoa satunnainen harrastaja niin iPadilla luulisi pärjäävän mainiosti.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 01.08.2012 14:01
Seuraisin eilen sivusilmällä tuon sijoittajapuhelun etenemistä. Lähinnä ympäripyöreää lätinää. Gta V on täydessä kehityksessä, mutta julkaisun ajankohta ja alustat pysyivät piilossa. Rockstar kuitenkin kertoi vuoden 2013 olevan suuri vuosi heille. Oletettavasti Gta V julkaistaan siis tuolloin.
12  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 20.07.2012 13:42
Kirjoitellaanpa tänne ensituntumia Kossin iPorta Pro kuulokkeista. Kyseessä siis Kossin klassikkomalli, jota on päivitetty push-to-talk toiminnolla. Kuulokkeiden laatu oli jo tiedossa perinteisten Porta Proiden muodossa, joten keskityin testailemaan kuulokkeiden toimivuutta puhelimen kanssa.

Push-to-talk painike on on äärimmäisen yksinkertainen käyttää ja sopivan huomaamaton kooltaan. Vain painalluksella vastaat puheluun ja vastaavasti samalla tavalla lopetat puhelun. Ääni oli selkeä puhelun ajan, eikä häiriötä ilmennyt. Vastapuoli sanoi äänen olevan pehmeä ja selkeä. Kappaleen vaihto onnistuu näppärästi tuplaklikillä. Ääniohjausta en ole testaillut, koska en koe sitä (ainakaan vielä) kovin tarpeelliseksi. Ainoa harmittava seikka on, että painikkeella ei voi säätää äänenvoimakkuutta.

Kaiken kaikkiaan erinomainen kuuloke/head set kombinaatio. Aiemmissa Porta Proissa harmitti juurikin tuon mikrofonin puute. Esimerkiksi pyöräillessä kuulokkeet tuli siirtää korvilta, irrottaa johto ja vasta sitten vastata puheluun, kun nyt se hoituu yhdellä napin painalluksella. Mikäli on hankkimassa kohtuuhintaisia (halpoja), mutta hyviä kuulokkeita,  suosittelen siirtymään CDONin sivuille. Kuulokkeille tuli hintaa 39 euroa, mikä ei todellakaan ole paljoa tämän tasoisita kuulokkeista.

Lisäksi olen pohtinut Genelecin 6010A kaiuttimien hankkimista tietokoneen viereen. Onko jengillä kokemusta noista tai muista Geneleceistä? Itselläni olisi mahdollisuus hankkia kaiutin pari alle 300 euron hintaan, mikä vaikuttaa kohtuulliselta kuultujen arvioiden perusteella. Verkkiksestä parille tulisi hintaa 460 euroa. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan tarvitseeko noille hankkia joitakin spesifisiä liitäntäjohtoja tai jotain muuta äänentoistoon liittyvää.
13  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 20.07.2012 13:07
Rumor round-up : Applen loppuvuosi näyttää vähintään mielenkiintoiselta.

Ensimmäiseksi täytyy mainita todennäköisesti 25. heinäkuuta App Storeen saapuva OS X Mountain Lion. Uusi käyttöjärjestelmä lähentää entisestään iOS ja OS X järjestelmiä. Itselleni tämä on tärkeä asia, sillä haluan tietokoneeni, tablettini ja puhelimeni toimivan saumattomasti yhteen. Hauskana faktana myös Microsoftin Windows 8 käyttöjärjestelmä (jonka julkaisu tapahtunee loppuvuonna) on menossa tähän suuntaan.

Mountain Lionin julkaisun jälkeen aletaankin sitten odotella iOS6 käyttistä ja uutta iPhonea. Mielenkiintoista nähdä kuinka Mountain Lion ja iOS5 kommunikoivat keskenään, sillä aiemmin esitetyissä huhuissa ML ja iOS6 omaisivat paljon yhtäläisyyksiä. Tuleva Facebook integraatio ei välttämättä ole omaan mieleeni, koska Facebookin käyttö tai siellä minkään julkaisu on hyvinkin marginaalisella tasolla.

Uudesta iPhonesta on huhujen mukaan tulossa vanhoja 4 ja 4S puhelimia pidempi, mikä tarkoittaisi suurempaa näyttöä. Puhelin säilyttäisi leveytensä ja siitä pitäisi tulla ohuempi uuden näyttötekniikan ansiosta. Myös pienemmästä telakkaliittimestä on huhuttu. Apple on ilmeisesti siirtymässä nykyisestä 30-nastaisesta pienempään. Tämä ei ole varsinaisesti mikään ominaisuus, vain kosmeettinen seikka. Itse odottelen juurikin suurempaa näyttöä ja toivoisin pidempää akunkestoa, mutta jälkimmäinen lienee vain toiveajattelua. Renderöidyt kuvat pohjautuen huhuihin ovat ainakin olleet omaan mieleeni.

Konepuolella iMac kaipaisi kipeästi uudistusta. Retinan on huhuttu olevan seuraava näyttötyyppi ja julkaisun ajankohdasta on heitelty kaikkea syksyn ja ensi vuoden helmikuun väliltä. Hankittuani iPadin voi uuden iMacin hankinta olla varteenotettava vaihtoehto. Kannettava on menettäny hieman merkitystään itselleni tablettien saavuttua. Turhanpäiväinen surffailu, mailit ja pankkiasiat hoituvat iPadilla oikein hyvin esimerkiksi viikonloppureissuilla.

Ipadista vielä lyhyesti. Huhuissa on pyörinyt iPad Mini, joka olisi varustettu 7,85" näytöllä ja "huomattavasti halvemmalla" hintalapulla, mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan. Julkaisu ajoittuisi vuoden viimeiselle kvartiilille. Mielestäni tämä on epävarmimpia huhuja. On vaikea nähdä, että Apple julkaisi laitteen, joka omaisi vain noin kaksi tuumaa pienemmän näytön ja olisi muuten lähes identtinen. Toisen kautta onhan iPodistakin monia versioita.

Kaiken kaikkiaan paljon olisi siis tapahtumassa Applen puolella seuraavan puolivuotisen aikana. Huhuille antaa vielä puhtia Morgan Stanleyn sijoitusanalyytikon ostosuositus. Osakkeen hinnan pyöriessä 600 taalan kieppeissä ja sen kasvuodotukset kielivät kieltämättä tulevasta.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD : 20.07.2012 12:31
Latailinpa itsekin pelin keskiviikkona. Muutaman illan vääntäneenä voin todeta onnistuneeksi HD-porttaukseksi. Peli pohjautuu hyvinkin paljon THPS 2:n. Kenttiä on vain seitsemän ja kaikki ovat sarjan kahdesta ensimmäisestä osasta. Tämä ei sinällään häiritse, mutta harmittavan vähän pelattavaa lopulta jäi. Varsinkin kun jo nyt ollaan ilmoitettu tulevasta lisäsisällöstä THPS 3:n kenttien muodossa. Mielellään tuota toki pari iltaa naputteli ja varmasti palaankin pelin pariin lyhyiden sessioiden muodossa. Ulkoasussa ja pelattavuudessa ei löydy mitään valittamista. Soundtrack on myös kovaa kamaa yhdistellen vanhaa ja uutta. Duunailinkin tässä päiväkahvien lomassa Spotify soittolistan pelin kappaleista. Feel free to listen
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.02.2012 19:30
Elikkäs olis 1000MS pojoa käyttämättä ja kaveri tulossa huomenna kyläilemään. Olisko ehdotuksia parhaista Co-op peleistä tuolla summalla? Ei ole täysin pois suljettu vaihtoehto ostaa lisäpisteitä. Myös muut mahdolliset ehdotukset co-op peleistä otetaan vastaan.
16  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 14.02.2012 12:36
Onkos Rockylla jotain hampaankolossa Applea kohtaan, kun joka toinen viesti on negatiivinen uutinen koskien yhtiötä?
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.02.2012 22:30
Ei varsinaisesti peliostos, mutta tuli tiluuteltua cdonista 12 kuukauden live + 800 pojoa hintaan 29.90e.

Olisko kellään heittää ideoita mihin ton pistemäärän käyttäisi?
18  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 13.02.2012 12:25
Mielenkiintoisia huhuja liikkunut liittyen Applen tuleviin laitteisiin.

iPad 3 julkistetaan todennäköisesti maaliskuun aikana ja ainakin parempaa näyttöä, pidempää akunkestoa ja uutta kameraa on lupa odottaa.

Macbook Prot taas muuttuvat huhujen mukaan "Airmaisiksi". Toisin sanoen optinen asema todennäköisesti poistuu. Oman Macbookin päivitys alkaa tulla ajankohtaiseksi tämän vuoden aikana ja olisihan se mukavaa saada kevyt ja erittäin suorituskykyinen MBP korvaajaksi.

iPhone 5 huhuillaa myös julkistettavaksi WWDC tapahtumassa kesäkuussa. Uusi design ja neljän tuuman näyttö pyörivät vahvasti huhumyllyssä.

Lähteenä käytetty mactrast.comia ja erinäisiä uutissaitteja.
19  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 17.01.2012 15:01
Soneralta aika tiukka talvitarjous. 900min puhetta + 500 tekstaria + netti + valitsemasi puhelin 36,90e/kk (24kk sopimus). Pohdinkin tässä, että pitäisikö 3GS päivitellä tuohon 4S:n? Löytyykö foorumilta käyttäjiä, joilla tuo 4S on ollut jo tovin aikaa? Oliko kannattava upgrade vai odottelenko suosiolla 5? Tarjous on sinällään houkuttava, sillä vastaava paketti ilman puhelinta tulisi kustantamaan enemmän kuin tuont 36,90e kuussa.

Tuli sitten viime viikolla taas myytyä sielu Soneralle ylläolevan tarjouksen muodossa. 4S on ollut viikon käytössä positiivinen kokemus. Se on paljon nopeampi kuin 3GS, siinä on erinomainen kamera ja puhelimen ulkonäkökin miellyttää design-silmääni.

Eilen tuli hypisteltyä pikaisesti tuota Nokian Lumiaa Elisa Shopitista. Puhelin ei sinäänsä kiinnosta muun kuin käyttöliittymänsä puolesta. Windowsin mobiilijärjestelmä on hyvin kaunis ja toimivan oloinen. Aiemmin taisinkin jo ennustella Office-yhteensopivuuden olevan tietynlainen valttikortti ajateltaessa yrityskäyttöä. Kuitenkin Nokian Lumia jätti hieman kylmäksi. Ulkoisesti puhelin on hieman "lelumainen". Mikäli Nokia tulevaisuudessa panostaa hieman enemmän puhelimen designiin voi seuraava puhelimeni hyvinkin olla Nokialainen. Ennen ulkomuodon mullistusta pysyttelen kuitenkin visusti Applen leirissä.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelitarjoukset : 17.01.2012 14:55
Mahtaako Batman Arkham City olla missään tarjouksessa? Mikäli ei löydy mistään, joudun sortumaan Gamestopin tarjoamaan 39euron hintaan.

Ei ole nyt taas näkynyt. Briteissäkin hinnat lähtevät jostain 35€ tienoilta.

Samaan tulokseen tulin itsekin selailtuani kaikki tiedossani olevat nettikaupat läpi. Suosittelen pelien hintavertailuun find-game.co.uk sivustoa. Kävin hakemassa Arkham Cityn luentojen jälkeen sitten Gamestopista noin 40 euron hintaan kun en jaksanut muutaman markan takia alkaa odottamaan pelin saapumista ensi viikkoon.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 17.01.2012 07:18
Mahtaako Batman Arkham City olla missään tarjouksessa? Mikäli ei löydy mistään, joudun sortumaan Gamestopin tarjoamaan 39euron hintaan.
22  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 15.12.2011 22:42
Despire on spämmmäillyt sen verran usein tähän topicii, joten rohkenen kysyä millainen kokoelman herralle on kertynyt? Kuvakaan ei olisi pahitteeksi.
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 : 15.12.2011 19:48
Sain juuri perheen ja kavereiden lahjat paketoitua. Joulumieli on silti hieman kateissa. Aattona tulee oltua isän ja äidin luona sekä poikettua katsomassa mummoa. Uuden vuoden osalta suunnitelmat vielä täysin auki. Varmaan lähden jo välipäivinä Stockmannille tuhlailemaan ja Tavastiallakin näyttäisi olevan Tapsan tanssit maanantaina. Kai siinä tulee sitten viikko vedettyä keittoa.
24  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 13.12.2011 22:07
Soneralta aika tiukka talvitarjous. 900min puhetta + 500 tekstaria + netti + valitsemasi puhelin 36,90e/kk (24kk sopimus). Pohdinkin tässä, että pitäisikö 3GS päivitellä tuohon 4S:n? Löytyykö foorumilta käyttäjiä, joilla tuo 4S on ollut jo tovin aikaa? Oliko kannattava upgrade vai odottelenko suosiolla 5? Tarjous on sinällään houkuttava, sillä vastaava paketti ilman puhelinta tulisi kustantamaan enemmän kuin tuont 36,90e kuussa.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 21.11.2011 19:35
Tuntuu Skyrim keräävän ylisanoja jokapuolelta ja olen itsekin alkanut harkita tämän hankkimista. Mitenkäs tämä soveltuu täysin roolipelejä karttaneelle pelaajalle?
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.11.2011 14:28
Battlefield 3:n pre-orderi on vieläkin matkalla Zavvista, joten lainasinpa pelin kaverilta. Xbox360-versio ei tarjonnut juurikaan mitään, mitä mainokset ja trailerit olivat luvanneet. Luvattoman heikko yksinpeli...
Kuka pelaa Battlefieldia YKSINPELIN takia?

Sen verran paska maku jäi jo yksinpelistä, että en viitsi paneutua moninpeliin. Lisäksi moninpelissäkin on vielä lukuisia ongelmia, kuten servereiden kaatumiset ja yht'äkkiset disconnectaukset.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.11.2011 11:08
Battlefield 3:n pre-orderi on vieläkin matkalla Zavvista, joten lainasinpa pelin kaverilta. Xbox360-versio ei tarjonnut juurikaan mitään, mitä mainokset ja trailerit olivat luvanneet. Luvattoman heikko yksinpeli, grafiikat eivät tarjonneet mitään ihmeellistä ja bugien määrä valmiissakin versiossa on valtava. Uskomattoman turhauttavaa, kun et voi edetä näkymättömän lasiseinän takia, joka myöhemmin paljastuu juurikin bugikiksi. Tämä meneen suoraan huuto.nettiin kunhan oma kopio saapuu.

Sen sijaan Verkkokaupan Ahvenanmaan toiminnalle täytyy nostaa giganttinen peukku. Tilasin uuden Modern Warfaren Xbox360:lle ja peli lähtikin postiin jo perjantaina. Näin sen homman pitää toimiakkin. Mikäli tilaa pelin ennakkoon odottaa sen myös saavansa julkaisupäivänä. Nyt on jopa mahdollisuus, että maanantaina päästään kolmannen maailmansodan kimppuun. Aiemmin tilaamani FIFA12 saapui Verkkokaupasta myös aikataulun puitteissa, joten jatkossa suuntaankin peliostokseni tuonne.

Seuraavaa raporttia voisi kirjoitella kunhan Gears of War 3, Batman Arkham City ja Deus Ex löytävät tiensä pelihyllyyni. Sitten olisi vielä RE4 HD, Crysis 1&2 ja vaikka mitä. Taidan lukkiutua lumien ajaksi kotiini pelaamaan.
28  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 03.11.2011 10:59
OT: Mitäs Epi teit iPhone neloselles? Onko myynnissä vai joko lyöyty rahoiksi?
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 02.11.2011 11:21
Boardwalk Empire tällä hetkellä parhaita tv-sarjoja, joita tulee seurattua. Toisen kauden puolessa välissä mennään ja meno on pysynyt tasokkaan ensimmäisen kauden jälkeen samanlaisena. Hahmot, miljöö ja juonikoukerot pitävät otteessaan todella kovasti. Suosittelen lämpimästi vanhanajan meiningistä diggaaville.
30  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 20.10.2011 00:35
Windows OS saattaa olla tulevaisuuden musta hevonen, mikäli se toimii saumattomasti seuraavien Windows käyttöjärjestelmien kanssa. Nokia saattanee myös saada tästä yhteydestä vetoapua, sillä Nokian luurit ja Windowsin käyttöjärjestelmät ovat vielä verrattain suosittuja etenkin yritysmaailmassa.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines