Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2012 : 02.01.2013 14:24
- Vuoden paras peli (GOTY)
 Max Payne 3
Tänä vuonna NLH13 kanssa ainoa uusi peli minkä olen hommannut / saanut, joten helppo valinta. Lisäksi Max Payne on kyllä nimensä väärti, todella tykittävää menoa.

- Vuoden paras wanha peli
GTA: San Andreas
Kerkesi tämän vuoden puolella Storeen, ja kyllähän tämä tykitti heti alusta asti. Tykkään älyttömästi, kannatti hommata. Olisiko kyllä mennyt tuohon Vuoden ladattava peli -kategoriaan myös.

- Ensi vuoden odotetuin peli

GTA V
Tätä peliä odotetaan jo sukat märkinä. GTA IV oli minulle rautaa, tämä tulee olemaan jotakin vielä suurempaa. Mitään en ensi vuodelta odota niin paljon kuin uutta GTA:ta!!
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.01.2013 14:00
Joulupukki toi sitten Max Payne kolmosen. Sitä tässä on tullut hakattua sitten jonnin verran. Ja nimenomaan hakattua, aseen kanssa saa heilu kiitettävästi, ja se sopii. Mielestäni ampuminen on tehty hienoksi, hidastettu versio mihin luoti osuu, uppoaa joka kerta. Max Payne on pelinä minulle uusi tuttavuus, mutta ei haittaa vaikkei aiempia osia olekaan pelannut. Meininki on erittäin kova, ja juonesta pääsi heti kiinni. Tykkään kyllä erittäin kovasti. Muutama jumituskohta tullut joista selvitty, välin nipinnapin, mutta selvitty kuitenkin. Tähän mennessä vaikuttaa siltä, että oli joulupukille kirjoittamisen veroinen peli.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.12.2012 12:56
San Andreas tuli nyt ladattua ja sen parissa vietetty aikaa. Kyllähän tuo ihan kohtuulliselta näyttää, paremmalta kuin uskoinkaan. Pelattavuuden kanssa vielä vähän opeteltavaa, mutta alussahan tässä vasta ollaan. Peli jäi silloin julkaisussa minulta aika vähälle pelaamiselle, joten kokolailla kaikki pelissä on uutta. Eiköhän tämän kanssa nyt pärjää GTA V:n ilmestymiseen.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Joululoman pelailut : 17.12.2012 10:00
Eipä ole kyllä joululomaa, ja joulunajan vapaat menee sitten perheen parissa, joten jääpi varmaan pelailut vähemmälle. Mutta joulun jälkeen.. Uncharted 1 ja 2 odottavat läpäisyä, ja taitaa se joulupukkikin pelin tuoda, joten kyllähän sitä pelattavaa riittää. Niin ja kun sen San Andreaksen saan kohta ladattua, niin eipä ainakaan pelattavan puuutteesta ole kiinni.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.12.2012 20:09
Onko kukaan kerennyt hommata Storesta GTA: San Andreasta ps3:lle? Meinaan, että miltähän se näyttää pelata, kun ei ole mitään päivityksiä vaan suoraan ps2:n muodossa.
Ainakin Xbox-versio näyttää herkulta Xbox 360:llä, kun konsoli skaalaa grafiikan HD:ksi. PS2-versio on asteen rumempi, mutta veikkaisin, että ihan näppärältä näyttää.

Okei, kiitos. Voisi tuon siis ladata ja pelata läpi GTA V:sta odotellessa.
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.12.2012 11:32
Onko kukaan kerennyt hommata Storesta GTA: San Andreasta ps3:lle? Meinaan, että miltähän se näyttää pelata, kun ei ole mitään päivityksiä vaan suoraan ps2:n muodossa.
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.11.2012 08:47
Voi vitsit, muistan kanssa kuinka tuota peliä tuli hakattua oikein kunnolla. Tunteja kului Aladdinin parissa. Se oli kyllä tosiaan hyvä silloin. Itse en koskaan tuosta laava-kentästä selviytynyt, mutta tuossa se näyttää helpolta kun sen osaa.  :) Toinen mitä niihin aikoihin tuli pelattua, oli Lion King -peli. Se sai vähintään yhtä kovat pelimäärät kuin Aladdin.
68  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 19.11.2012 12:51
Interlagosiin saadaan tosiaan kunnon vääntö aikaiseksi. Vettelillä on onneksi 13 pisteen etu itsellään. Alonso kuuluu niihin kuskeihin, josta en pidä. En siis todellakaan toivo hänen voittoaan. Vettel taas on yksi suosikeistani, joten jännitystä kyllä viimeiseen kisaan jäi ihan kiitettävästi. Luotto on kyllä Vettelin puolella.

Austinin radasta pidin minäkin. Tapahtumia riitti jälleen ihan mukavasti, ja rata muutenkin vaikutti kiintoisalta. Ohituksia nähtiin paljon muuallakin kuin DRS-alueella, ja se on aina plussaa.
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 15.11.2012 08:05
Jep, kyllä upposi minuun. Saatiin jo pientä valaisua minkälaisia päähahmot ovat. Se narkomaani vaikutti ainakin aika räväkältä tyypiltä, joka voi tehdä mitä vain.. Juu, kyllä oli traileri odotuksien arvoinen. Varmaan tulee tuotakin taas muutaman kerran katsottua.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 13.11.2012 13:38
Joo, ei sillä laajalla pelimaailmalla mitään tee jos siellä ei ole mitään tutkittavaa tai tekemistä. RDR:ssä erämaa ei tuntunut tosiaan tylsältä, koska aina siellä jotain pientä kivaa oli. Mutta uskoisin, että GTA:ssakin kaikki alueet tarjoavat jotain hienoa. Jos ei muuta niin ainakin maisemia katellessa. Base-hyppyjen tekeminen varmasti tuntuu hyvältä jo pelkkien maisemien takia.
71  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 13.11.2012 08:46
Ei tapahtunut tänään, mutta vajaa kaksi viikkoa sitten. Sain upouuden tittelin itselleni, josta olen varsin ylpeä. Eli minusta tuli täti ensimmäistä kertaa, ja samalla tulee vielä kummitädin titteli kaupan päälle. Pieni poika jouduttiin ottamaan ennenaikaisesti pois turvallisesta äidin massusta tähän kylmään maailmaan. Ensimmäiset aikansa poika on joutunut viettämään teho-osastolla, mutta päivä päivältä kaikki näyttänyt paremmalta. Nyt vihdoin perjantaina pääsen ensimmäistä kertaa tapaamaan pientä kummipoikaani  :) Tässä on paras ennenaikainen joululahja ikinä.
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 13.11.2012 08:15
Juu, kyllähän tämä vaan entistä lupaavammalta vaikuttaa. Toivotaan, että toteutus on edes melkein lähellä tätä koko ennakko-odotuksia, niin hyvä tulee. Checkpointit ehdottomasti pitäisi peliin saada. GTA IV:n suurin ongelma olikin se, kun pitkän tehtävän lopussa ryssit ja sitten koko homma alusta. Kerran kaksi jaksaa, muttei sen pidempää. Toivon mukaan tässä pelissä siis checkpointit on.

Mielenkiinnolla odottelen kyllä mitenkä kolmella hahmolla pelaaminen käytännössä toimii. Ja enkä olisi uskonut, että pelialue on NOIN laaja!! Kyllä siinä tutkittavaa riittää. No kohta toinen traileri ja se taas varmasti hypeä nostaa.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 01.11.2012 08:04
Juu, ei sinne kevääseen enää loppupelissä paljon ole. Trailerin julkaisusta tulee huomenna kuluneeksi vuosi, ei tämä puoli vuotta tässä enää tunnu, kun näin vähällä tiedolla malttoi vuodenkin loistavasti. Hyvä juttu kuitenkin, että julkaisuajankohta on nyt selvillä, odottaminen helpottuu kun tietää että lähitulevaisuudessa on tulossa.
74  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 27.09.2012 09:30
Katsoiko kukaan Alcatrazin avausjaksoa sunnuntaina?

On tullut jaksot telkusta katsottua, ja mä tykkäsin kyllä. Ei nyt toki mikään elämää suurempi sarja kyseessä, mutta ihan kivaa seurattavaa kuitenkin. Tosin ei kuulosta lupaavalta, kerta sarja lopetettu yhden kauden jälkeen.
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 26.08.2012 16:48
Vau, näyttää kyllä varsin hyvältä. Vaikuttaa siltä, että kaikkea kivaa pääsee pelissä tekemään. Aikaa saa pelatessa varmaan kulutettua ihan mukavasti jo paikkaa tutkimalla ja tutustumalla. Ei tässä odotukset ainakaan yhtään laske, se on varmaa!
76  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lontoon olympialaiset 2012-virallinen topic : 06.08.2012 14:55
Kyllä on tullut päivittäin olympialaisia katsottua. Aina, kun vain on mahdollista. Eikä ole niin lajillakaan ollut väliä, se mitä on näytetty, on tullut katsottua vaikkei se normaalisti niin kiinnostaisikaan. Mutta kyllähän se eilinen 100m miesten finaali tähän mennessä kaikista ikimuistoisin on. Todennäköisesti vain 200m finaali yltää samaan. On se Bolt vaan huikea kaveri.
77  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 01.08.2012 14:05
Näyttäisi taas siltä, että taattua Bond meininkiä on luvassa. Trailerin perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta. Bond-leffat nyt ovat muutenkin aina parantuneet Daniel Graigin myötä, joten sopii odottaa tältä leffalta myös samaa. Uusi Q nähdään myös, joten mikäs tässä. Leffaa odotellessa. Ja vain ja ainoastaan täydellä positiivisella mielenkiinnolla.
78  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 : 29.06.2012 10:45
No niin, siitäs saivat Saksan pojat. Sunnuntaina sama meno päälle.
79  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 : 28.06.2012 16:05
Likellä se Portugalin finaalipaikka oli, mutta yläputken verran jäi haaveeksi. No tänään Italia lähettää Saksan kotiin. Tai jos ei lähetä, niin mestaruus sitten jälleen Espanjalle. Saksa ei vaan niin lämmitä.
80  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Työnteko, loma ja kaikki siihen liittyvä : 18.06.2012 09:00
Juu, eipä sitä työnteolla rikastu. Mutta kyllä töissä on kiva käydä, jos vaan työ on mielekästä ja työporukan kanssa on kivaa. Itselläni on juuri näin. Työ on mielekästä ja työporukan kanssa on hauskaa tehdä töitä. Toki mielipiteitä välin lauotaan ja ristiriitoja tulee, mutta näinhän sen pitää ollakin. Tottahan ne mielipiteet eroaa. Joskus sitä ajattelee, miten ihanaa olisi, kun ei tarvitsisi töihin mennä, ja saisi olla ja tehdä mitä tykkää. Toistaiseksi kuitenkin lomat aina riittää tyydyttämään tuon tunteen. Tänään alkaakin viimeinen työviikko ennen kesälomaa. Perjantaina klo 13:30 alkaa neljän viikon vapaus  :) Viikon päästä sitä yrittää totuttautua ajatukseen, että ei tarviikaan vähän aikaan mennä töihin. Onneksi siihen sopeutuu nopeasti.
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? : 14.06.2012 10:20
Nyt tuntuu sikäli hassulta, että alkanut kesä (ja kevät) ehkä lisäsi pelaamista jonkin verran. Tosin on tullut pelattua kylläkin kesäisiä pelejä, kuten Golffia ja Tennistä, mutta pelattu on kuitenkin. Tuli Wii käynnistettyä taas pitkästä aikaa, ja nyt onkin tullut tunteja tahkottua sen parissa. Unchartedia ollaan myös väännetty, joten ei kyllä kesäksi ole pelaaminen unohtunut. Lomalla pelaaminen on ihan hauskaa, kun sitä voi tehdä vaikka yökaudet, kun ei aamuherätyksistä ole murhetta.

NHL ja SSX nyt näin kesällä on kyllä tauolla, mutta kaikkea muuta pelattavaa riittää kyllä. Syksyllä on sitten hyvä palata taas niiden pariin.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 3 : 13.06.2012 09:58
Ikävästi näyttää auto koko ajan vatkaavan puolelta toiselta, ei tahdo pysyä hetkeäkään suorassa. Ei minkäänlaista tasapainoa. Ja nuo näkymättömät esteet joihin törmää ja vauhti tyssää, voiko ärsyttävämpää olla..
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki : 13.06.2012 09:24
Metal Gear Solid 2: Main Theme

Castlevania 2 sai ääneni vain kahdella ensimmäisellä kierroksella, ja silloinkin vieläkin heikompia vastuksia vastaan. MGS2 ei myöskään kuulunut suosikkeihini. Omat suosikit jo pudonneet kisasta, välierissä jopa kaksi loistavaa tippui. Kahdesta vähän heikommasta valitsen MGS2:n. Kyllä siinä rahtusen enemmän on kuitenkin kuunteluarvoa. Castlevania kakkosesta en sitä juurikaan löydä.
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.06.2012 10:14
Sulla on Lohari tosiaan aika vakuuttava Metal Gear -kokoelma.  :)
85  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 12.06.2012 10:12
Sieltähän se Stanley Cup rävähti Los Angelesille ja vielä kotiyleisön edessä. Vakuuttava 6-1 voitto ja kannun nostoon. Devils alkoi hiipiä lähelle, mutta ei onneksi riittävän lähellä. 4-2 otteluvoitot eikä jäänyt epäselväksi kumpi kannun ansaitsi. 4 tappiota koko pudotuspeleissä on sen verta vakuuttavaa jälkeä.
86  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 : 12.06.2012 09:30
No niin, jokainen lohko ja joukkue päässyt avaamaan kisansa. Muutama yllätys saatiin heti mukaan. Tanska ylti voittoon Hollannin kovasti loppurutistuksesta huolimatta. Ukraina vei eilen pisteet Ruotsilta.. Englanti sai pidettyä tasapelin Ranskaa vastaan, mikä oli kyllä myös hyvä juttu. Turnauksen paras peli tähän mennessä on kyllä ollut Italian ja Espanjan kohtaaminen. Italialta nähtiin kunnon hyökkäyspeliä ja tilanteita riitti mukavasti molemmissa päissä. Se peli oli viihdyttävä alusta loppuun. Kaksi peliä on kyllä jäänyt näkemättä, mutta muuten on tullut tarkasti oltua tv:n ääressä. Onneksi kisat ovat vielä alussa, monta hienoa peliä varmasti edessä.
87  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 : 08.06.2012 13:41
Ei ole tullut vielä tehtyä veikkauksia, tai on mutta ei rahasta. Mielessä on kyllä käynyt joskos tekisi. Täällä oli kyllä paikallisessa lehdessä lohkopelien voittajien veikkaukset. Voi voittaa InterSportiin lahjakortteja. Se tuli kyllä täytettyä. Ei varmaan kyllä kaikki pelit osu ihan kohilleen, mutta jos nyt edes puolet saisi oikein niin voisi olla tyytyväinen.

Tässä on kyllä alkanut hiipiä mielessä josko veikkaisikin Hollantia mestariksi. Jos luottaisikin nyt ihan minimaaliseen ylläriin. Ei se ihan kaukaa haettua kuitenkaan ole.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2012 : 08.06.2012 09:10
Jep, Mario näytti kyllä todella hyvältä. Mukavan vauhdikkaalta menolta näytti, kyllä kelpaisi.
89  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 : 08.06.2012 08:42
Tänään se alkaa! Juomat on kylmässä ja ruuat odottavat grillausta. Reilu 10 tuntia ja pilli viheltää ensimmäisen kerran näiden kisojen aikana. Ensin Puola vastaan Kreikka. Ja illalla vielä Venäjä vastaan Tshekki. Varmasti molemmat pelit tulevat ainakin alkuun olemaan tiukkoja. Voitto kelle tahansa näistä joukkueista on tärkeä, jatkopaikka voi aueta kenelle vain. Varovaisesti veikkaan kuitenkin, että Kreikka ja Tshekki vie tänään. Tosin ei mitenkään selkeästi.

Harmi, kun ei vielä ole kesäloma alkanut, menee kaksi viikkoa tasapainoillessa töiden ja jalkapallon parissa. No sehän tietää vain lyhyempiä yöunia, mutta kerrankos sitä.
90  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pikmin 3 : 05.06.2012 23:24
Kyllähän Pikmin oli Nintendon parhaimmistoa ja mielenkiinto peliä kohtaan kyllä heräsi. Pikmin vaan ei yksin riitä konsolin hommaamiseen. Kyseistä pelisarjasta on kyllä kokemusta, mutta niin paljon mielenkiinto ei herännyt, että heti julkaisussa olisi saatava tämä (ja itse konsoli). Mutta Wii U:n jos hommaan, niin siinä vaiheessa Pikmin pääsee kyllä ostoslistalle.

Jokatapauksessa potentiaalia kyllä on.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines