Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19]
541  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.07.2007 17:26
SSX Touria olen tässä tahkonnut tänään. Kylläpäs voikin olla hauskaa. Lumilaudalla tietenkin vetelen, kylläpä voi tehdä kaikkea kivaa. Aika kovaa ja hienoa vauhdin hurmaa tuo peli kyllä tarjoaa. Ensivaikutelma ainakin on aivan loistava.
542  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.07.2007 11:04
Dischopista Xboxille:

* The Urbz - Sims in the City (9,95€)
* Tony Hawks American Wasteland (9,95€)

Konsolinetistä Xboxille:

* Grand Theft Auto: San Andreas (22€)
* Moto GP 2 (12€)
543  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Forever Blue - Wii (Upea!) : 23.07.2007 21:03
Upealtahan tuo vaikuttaa. Vedenalainen maailma on samanaikaisesti kaunista ja pelottavaa, eiköhän se tuonpuolesta tarjoa jo paljon.
544  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Simpsons: Movie ensi-iltaan 27.7 : 23.07.2007 18:45
Ensi viikolla suunnitelmissa minullakin, tai sitten viikonloppuna. Ensi-iltaan ei töiden takia harmi kyllä pääse. Tosin minun tuurillani eivät näytä täällä vielä sitä edes ensi-iltana.
545  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 23.07.2007 17:44
Okei, tuntuu vaan tyhmältä kuitenkin, kun he olivat jääneet jo ainakin sen yhden kierroksen, vaikka eipä tuolla niin väliä kun Hamilton tosiaan jäi pisteittä. Mietin vain, kun Keke ja Oskarikin sitä hieman kyseenalaisti, niin sillä mietin, että oliko se täysin sääntöjenmukaista. Mutta oli se kyllä jokseenkin huvittavan näköistä kun autoa toisen perään siihen samaiseen paikkaan päätyi.
546  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 23.07.2007 16:31
Noin kreisiä kisan avausta en muista melkein kymmeneen vuoteen tapahtuneen.

Spa 1998 oli myös kyllä aika ikimuistoinen. Mutta mutta, loistava kisa sinällään, mutta harmittamaanhan tämä pirusti jäi! Nyt olisi ollut se sauma, mutta kun pelit ja vehkeet ei kestä, niin minkäs sille teet. Ei yhtään mitään! En vain ymmärrä miksi Hamilton sai jatkaa noin vain nosturin avustamana.
547  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 21.07.2007 22:08
Juoppuhullun päiväkirjat ovat kyllä jotain todella hauskaa ja hienoa viihdettä. Niihin jää totaalisesti kyllä koukkuun. Menin ostamaan 1. osan. Pakko oli hankkia kaikki muutkin. Juha Vuorinen muutenkin hallitseen kirjallisuuden viihteen.
548  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 21.07.2007 22:07
Harry Potter and the Order of the Phoenix

Vähän aikaa sitten tulin kyseisen leffan katsomasta. Lähdin sitä katsomaan sillä mielellä, että jotain todella hurjaa on luvassa. Jotain sellaista hurjaa joka saa minut menettämään yönet, herkkä kun olen. Nyt reilu tunti leffan päättymisen jälkeen; missä se hurjuus oikein oli mistä niin kovasti puhuttiin? Paikoin tuntui, että edellinen leffa oli paljon pahempi kuin tämä. Olihan tässäkin omat hetkensä, mutta silti tuntui, ettei kuitenkaan sitä mitä odotin.

Noh, eipä sillä, taattua Potter-kamaa luvassa, ei huono ollenkaan. Kyllä tämän katsoi ja oli kaiken odottamisen arvoinen. Ja sikäli ihan hyväkin, että ei ne yöunet todennäköisesti sittenkään mennytkään.
549  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 21.07.2007 21:59
Tuo on kyllä aika paskamainen juttu...Saan päänsärkyä juuri noista pikku jutuista...ja jos tuota tapahtuu useinkin se varmasti alkaa jossain vaiheess kyrsimään.
Kuinkas muuten vastaaminen? Eikös vastaaminen onnistu ihan aukaisemalla luuri? Tuossa tapauksessa pitää ilmeisesti painaa napista?

Niinno, usein ja usein. Miten se nyt määritellään, mutta kyllä tuota kuitenkin sattuu. Helposti se nappi ottaa osumaa laukussa tai vastaavassa. Vastaaminen.. Onnistuu toki ihan vain aukaisemalla luuri. Napista painamalla, mutta kaiketi tuo onnistuu "manuaalisestikin" kannen aukaisemalla, siis että avaat sen normaalisti käsin niin kuin läppäpuhelimissa yleensä. En tosin tiedä, kun en ole kokeillut. Minulla puhelu ei aukea kannen aukaisemalla, vaan vihreästä luurista nappaamalla. Mutta uskoisin, että puhelu aukeaa aukaisi kannen miten tahansa.

Jos sinua tuo puhelin kiinnostaa, niin kannattaa se hommata. Itse olen ainakin siihen tyytyväinen. Itse puhelimessa ei ole mitään vikaa.
550  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 19.07.2007 21:00
YLE saisi pyörittää aamuisin Matlockia!

Niin saisi! Matlock aamuisin olisi parasta tv-antia. Nähty monesti, mutta ei tuohon niin vain kyllästy. Kunnon laatusarja kyseessä.

Näin kesäisin totta tosiaan tulee hyvin vähän ohjelmia, katsottavia sellaisia. Uusintoja telkkari tupaten täynnä. Sinkkuelämää katselen, mutta uusinta sekin. Tosin hyvin kaivattu sellainen. Bones (tulipa juuri mieleen, että unohdinpa taas viime tiistain jakson nauhottaa, auts!!), Kelmien kerho.. Noita nyt aktiivisesti tulee seurattua. Eipä näin kesällä paljoa tv:n ääressä viitsi ollakaan. Syksyllä sitten paljon enempi.

551  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.07.2007 20:26
* Need for Speed - Underground 2
* Prince of Persia - The Two Thrones

Discshopista lähti kumpainenkin tilaukseen. Kauheasti olisi pelejä, jotka kiinnostaisi, mutta minkäs teet kun ei kaikkia pysty heti hommaamaan.

//Noh noh, lähti sittenkin vielä Konsolinetistä pari peliä tilaukseen;

* SSX On Tour 19€
* Golden Eye: Rogue Agent 12€

Niin, ja Xboxille kaikki
552  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelihetket, jolloin olet tuntenut "ai että tää on hyvä" fiiliksen : 19.07.2007 20:01
GTA: San Andreas
- Ensi kertaa pelatessa nappasi Motocross-pyörän kyytiin, talla pohjaan ja ajeli teitä pitkin törmäämättä mihinkään. Tuli tunne kuin olisi tehnyt tätä ennenkin. Vauhdinhurman sai tuossa kyllä hyvin kokea. Aika hyvät fiilikset tuosta sai. Myöhemmin tuota kokeili uudestaan, ei tuntunut enää aivan samalta, ensi kerta oli paras.

Onhan näitä loistofiiliksiä varmasti koettua ennenkin ja monen pelin kanssa, mutta ei nyt kaikkia ehdottomia tule mieleen. Toki jääkiekkoa ja jalkapalloa pelatessa tehdessään aivan loistavan komean maalin, tuntuu että "onpas tämä mahtavaa".
553  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 19.07.2007 19:39
Tänään kävin vihdoista viimein hommaamasi itsellenikin Maxin. Näkeepä taas pitkästä aikaa kisoja suorana, jälkikoosteet ilta/yömyöhään eivät tarjoa sitä, mitä formulafani tahtoo nähdä. Nyt pääsee sitten itsekin suoraan aitoon asiaan.

Tänä viikonloppuna taas. Saas nähdä vieläkö Kimin lento kestää, toivoa sopii, että kestää. 18 pistettä kirittävänä on aika paljon, etenkin kun Hamilton tuntuu kisa kisan jälkeen päätyvän palkintopallille. Mutta ei tuo lento voi ikuisesti kestää, ei millään.
554  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 19.07.2007 19:27
Joten, mitä mieltä Minna ja Japshumwaa ovat siitä aukaisu mekanismista? Onko täysi susi vai toimiiko käytönkin jälkeen?

Minulla ainakin aukaisu mekanismi toimii yhtä terhakkaasti kuin silloin alkuunkin. Jonkun reilu puoli vuottahan tuo puhelin on käytössä ollut. Pelaa siis edelleen näppärästi. Ainoa mikä harmittaa on se, kun känny on taskussa ja aukaisunappi ottaa taskussa osumaa, yrittää läppä sitten aueta. Eipä sillä, että se suuri ongelma on, mutta aika usein niin käy. Kansi ei mene kiinni ennen kuin sen aukaisee kunnolla. Jos taas aukaisee läpän ilman nappia, silloin kansi kyllä menee normisti kiinni. Mutta siis napilla aukaistessa vain jos sen aukaisee kunnolla.

Mutta vastaus kysymykseesi; kyllä se minulla ainakin vielä hyvin pelaa. Ja ihan mukava peli muutenkin. Mitä nyt akku reistaili heti alkuunsa, mutta johan se olisi ollutkin jos ei olisi tarvinnut puhelintaan huoltoon viedä. Vuosien varrella on jokainen känny täytynyt huoltoon viedä, joitakin useamminkin.
555  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 17.07.2007 18:58
Enpä voi sanoa olevani kova keräilijä. Mitään pelisarjaa ei ole, mitä keräisin. Ostan satunnaisesti pelejä, mitkä kiinnostavat tai joku niitä kovasti kehuu. Mutta niitäkin vain satunnaisesti. Tosin viime aikoina ostelu on lisääntynyt huimasti, joten tiedä häntä vaikka joskus vielä voisi keräilijäksikin itsensä voisi luonnehtia. Koskaan ei ole ollut niin, että joku peli olisi ostettava sen takia, kun se johonkin sarjaan kuuluu.

Toki olisi joskus kiva löytää joku pelisarja, jota kerätä. Kenties joskus.
556  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 10.07.2007 22:22
Komea on hevonen.
557  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 09.07.2007 19:04
Se sellainen vihreä. Joku erikoisversio sekin vissiin oli. 60€ ajattelin kyllä itsekin. Kiitos.

//Ostaja on valmiina ja tutulle menossa. Vähän jotain suuntaa hain.
558  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 09.07.2007 18:56
Olen myymässä toisen Xboxini, mutta ei mitään hajua mitä pyytää hinnaksi. Eli kertokaahan paljonko siitä voisi pyytää? Pari vuotta vanha, mutta vain kohtuudella käytetty ja muutenkin ihan hyvässä kunnossa.
559  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 30.06.2007 12:20


Tuollainen löytyy, tuollaisena punaisena. Halusin läppäpuhelimen ja tuo nyt sillä hetkellä olevista kiinnosti eniten, Nokiaankin kun yleensä merkkinä luotan. Ostettu joskus viime syksynä. Hintaa oli about 280 euroa, mikäli oikein muistan.
560  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 29.06.2007 22:46
Näytti vaan niin näteiltä nuo, ja vielä Kossit, niin kuulostaa hyvältä. MP3:ssa tuntuu Kossin kuulokkeet olevan ainoastaan korvaan sopivat, niin jäänyt hyvä maku niistä. Ja kyllähän sitä hyvistä voi maksaakin.
561  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 29.06.2007 20:30
Itse en langattomiin kuulokkeisiin luota vaan omistan Koss Pro4AA Titanium kuullokkeet.

Kosseista on vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia. Paljollakos tuollaiset kuulokkeet mahtaa saada?
562  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.06.2007 19:14
Naurakaa vain rauhassa, mutta olen viime aikoina vetänyt aivan innoissani Cars-peliä. Eli siis Pixarin Cars-elokuvaan pohjautuvaa peliä. Leffa vain on niin loistava, että on tullut kulutettua aika paljon aikaa kyseisen pelin parissa. Okei, tuleehan siitä ehkä ensimmäisenä mieleen joku lapsille suunnattu peli, mutta entäs jos sisäinen lapsi herääkin henkiin, eikö silloin voi rauhassa pelata? Onpahan ainakin kohtuullisen helppo, saanpahan intoa lisää kun huomaan osaavani  :)
563  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.06.2007 19:05
On tullut parin viikon sisällä ostettua jokunen peli. Minulle aika kova määrä näin pienen ajan sisällä. Kaikki Xboxille ja ostettu vähän sieltä sun täältä.

- Fifa 06
- Madden 2005
- Cars
- Brothers In Arms: Road To Hill 30
- Burnout Revenge
- Harry Potter and the Goblet of Fire
- True Crime - Streets of LA

Hinnat ollut välillä 6,90 - 44,95 euroa.
564  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 29.06.2007 18:56
The Departed
Martin S. se vaan osaa. Yllättävä, tyylikäs ja huippunäyttelijöiden hyvillä roolisuorituksilla maustettu mestariteos.

Kyllä vain. Jopa yksi aikojen parhaimmista mestariteoksista. Toki DiCaprio nostaa leffassa kuin leffassa pisteitä minun silmissäni, mutta kyllä The Departed tarjosi niin paljon muutakin. Eikä vahiten loistavien näyttelijöiden ansiosta.

Päätin tuossa yhtenä vapaapäivänä hieman sivistää itseäni. Katsoin nimittäin vuorokaudessa koko Taru Sormusten Herrasta -trilogian. Aiemmin olin nähnyt niistä vain pätkiä, eikä ne vakuuttaneet. Nyt leffat nähneenä voin sanoa, ei ne nyt niin huonoja olleetkaan. Elijah Woodin söpöys ei kylläkään iskenyt minuun niin kuin silloin muinoin niihin niin moniin tyttöihin. Hahmona Frodokaan ei kuulunut suosikkeihini. Mutta se on pakko myöntää, Aragorn, hänessä nyt sentäs olikin jotain.

Mitähän näistä lopulta voi sanoa. Ei huonoja, mutta ei nyt mestariteoksiakaan. Tulipahan nähtyä.
565  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 28.06.2007 23:31
Melkeistään koneella kuuntelen kaiken musan (johtuen kunnon poppisvehkeiden puutteesta), niin onhan tuonne kertynyt kaikkea ja kaikenlaista.

http://www.last.fm/user/Jepsi/
566  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 28.06.2007 23:28
Minulta löytyy Autot-elokuvasta tuttu Salli, elikkäs Sally Carrera. Olen totaalisen rakastunut tuohon Pixarin Cars-elokuvaan ja Sally hahmoista suosikkini, ja pitihän se avaankin saada. Kaunis auto, kaikki kohdallaan.
567  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 28.06.2007 23:22
Hellurei!! Muutamaa kuukautta vaille 23-vuotias neitokainen on hän. Ihan vanhoilla boardeilla olin Jeps, uusilla Minna, vaikken siellä kyllä juurikaan pyörinyt. Täällä toivon mukaan kyllä. Etenkin, kun peli-intokin on taas pitkistä aikoihin palannut, ja on tullut pelattua aina kun vain joutaa ja ehtii. Valitettavan harvoin kyllä, mutta mieluusti ohjaimeen tarttuu.

Musiikki ja elokuvat jatkavat edelleen kiinnostuksenkohteina, vahvoina sellaisina. Työ ja muu elämä kuitenkin vie niin ison osan ajasta, että kaikkea ei millään kerkeä. Mutta jos edes joskus, se on jo hyvä.

Mitäpä tässä muuta, eipä ihmeitä kerrottavaa ole. Eiköhän tässä ajan kanssa selville käy.
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines