Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 19
241  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 12 : 05.01.2012 15:11
Päädyin sitten kuitenkin toivomaan tätä joululahjaksi ja nyt onkin tullut pelattua aika. Ihan hyvät fiilarit loppujen lopuksi on jäänyt vaikka demo muuta antoikin olettaa. Pieniä mukavia uudistuksia on tullut eteen, jotka sitten saavat pelin tiimellyksessä hymyn huulille. Legends juttuun petyin kun luulin että se sisältäisi minipelejä, mutta pitääkin pelata kokonainen kausi ja suorittaa haasteet. Taitaa jäädä kokeilematta, ainakin vielä.
242  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 : 02.01.2012 09:22
Vuoden vaihde tuli vietettyä ihan kotosalla, raketteja hieman ammuskellen. Lunta satoi ja pakkasta, loisto keli.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!
243  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 : 19.12.2011 13:16
Äläs sano, kyllä se nyt vähän vois sataa. Tai tulisi edes pakkaset, niin pääsisivät Himokseen tykittämään lunta. Sitä oli niin optimistinen että pääsisi ennen joulua laskemaan, mutta ei..
244  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 19.12.2011 09:30
Aika komeen telkkarin TK on kyllä hommannut. Kyllähän tuosta kelpaa leffoja katsella. Ihan mukavat ominaisuudetkin tulee mukana.
245  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 : 19.12.2011 09:27
Viime viikolla vielä annettiin toiveita, että saataisiin valkoinen joulu lähes koko maahan. Nyt sitten säätiedotus kertoo, että aaton vastaisena yönä tulee etelään ja ylemmäskin vesisadetta. Eli se kai siitä sitten. Lauantai-iltana/yönä satoi lunta / räntää ihan mukavasti. Aamulla, kun heräsi, lunta näytti olevan vähemmän kuin ennen sadetta.

No, onneksi se joulu ei ainakaan minulle ole pelkästä lumesta tehty. Mutta olisihan se ihan kiva ollut. Illalla se on onneksi melkein sama, kun ulos ei näe muutenkaan, kun on niin pimiää.

Mutta hei, 5 yötä jouluun!!  :)
246  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 16.12.2011 10:58
Minäkin käyn siellä aina uudet viestit lukemassa, ja täytyy myöntää, että ihan hauskaa settiä löytyy. Etenkin tuo viimeisin vääntö yhdestä pisteestä, josta jopa FIA:lle asti valitettiin.

 :)
247  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 : 16.12.2011 08:24
Tuleva joulu on siitä merkittävä, että ensimmäistä kertaa en tule olemaan vanhempieni luona aattona.

Sama homma täällä. Ensimmäistä kertaa tosiaan en vietä aattoiltaa vanhempieni luona. Tai no muutama vuosi sitten olin aaton iltavuorossa, mutta menin toki sen jälkeen kotiin. Tänä vuonna mennään sitten rakkaan kanssa aaton viettoon hänen vanhempiensa luo. Käydään aamupäivästä minun vanhempieni luona syömässä joulupuuro ja sitten joulurauhan julistus. Siitä lähdetään sitten jatkamaan matkaa aaton viettoon. Varmasti outoa tulee aluksi olemaan, kun ei olekaan omassa kotona, mutta yhtä tärkeiden ihmisten seurassa kyllä, niin eiköhän se siitä. Onneksi anoppilassa on koira, niin pääsee sen kanssa vähän ulos sulattelemaan kinkkua. Ja voi sitä kinkkua plus muuta jouluruokaa, se on kyllä taivaallista, ja kyllä sitä tuleekin syötyä. Odotan jo kieli pitkällä  :P

Mutta joo kyllähän tuo keli vähän siihen joulumieleen on vaikuttanut, mutta vain vähän. Olen kyllä niin jouluihminen, että juhannuksen jälkeen alkaa jo joulunodotus. Mutta tuo synkkyys ja loska kyllä sen verran vaikuttaa, ettei tahdo millään uskoa, että aatto on tosiaan jo viikon päästä aika lähellä. Mutta on tässä vielä toivoa lumen suhteen, edes pikkuisen kun saataisiin.

Vuodenvaihteesta ei vielä mitään tietoa mihinkä mennään. Aaton olen aamuvuorossa, päivä on vapaa, joten eiköhän se kuitenkin perinteisten rakettien, virvokkeiden, hyvän ruuan ja seuran parissa mene. Perinteisesti.
248  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Uusi ja uljas SSX : 15.12.2011 10:25
Voin hyvin kuvitella, kuinka kuumottavaa vaikkapa sen pimeän rinteen laskeminen on, mielellään ilman musiikkia ja vain tuuli suhisten kaiuttimissa.

Kyllä. Jos tuosta ei irtoaisi kunnon fiilistä, niin mistä sitten. Ei muuta kuin volyymit korkeelle, ja alas vain..

Mitä musiikkeihin tulee, niin näissä peleissä on kyllä se puoli ollut aina aika hyvin hallussa, joten odotukset tämänkin suhteen ovat korkealla.
249  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2011 : 15.12.2011 10:05
Vuoden lautalainen
- despire
Kirjoitti hän sitten aiheesta kuin aiheesta, niin viestit on aina ilo lukea.

Vuoden hauskin
- Melfice_
Kuten pari on jo todennut, Vapaan sanan kunkku, ehdottomasti.

Vuoden postaus (sis. topic-avaukset ja blogit)
- Lisään myöhemmin

Vuoden yllättäjä
- Ephramin totaali kyllästyminen ajopeleihin.
Tämä on pakko pistää vuoden yllätykseksi. Totaali täyskäännös.

Vuoden sitaatti
- "Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste." -IceCold
Tämä se jaksaa naurattaa aina.

Vuoden tulokas
- Wyrkk
Vaikka pääsääntöisesti formuloista kirjoittaa, mutta vaikuttaa asialliselta ja erottuu siinäkin keskustelussa edukseen.

Vuoden ulkoasu
- teidon
250  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 15.12.2011 09:49
Jokseenkin huvittavaa seurata, kun kaikki puhuu toistensa päälle, ja jokainen saa vuorollaan pyytää saako selittää loppuun asti. Ja kinojakin tulee, ja sehän näiden keskustelujen anti on. Ihan mielenkiintoista näitä on seurata. Mutta enpä vielä ensimmäisen tentin perusteella osaisi vielä vetää päätöstä ketä äänestän.

Mutta Haavisto kyllä vaikutti ihan positiiviselta, ja aika hyvin pärjäsi yleisöäänestyksessäkin.
251  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 14.12.2011 14:08
Kyllähän tuo Kimin sopimus oli vuoden (ja parinkin) kovin formula-uutinen. Ensi kaudeksi saadaan varmasti lisäsäpinää. Grosjean on ihan kelpo tallikaveri, potentiaalia piisaa hänessäkin. Tosin Epin tavoin toivoin minäkin tallipaikkaa Brunolle. No ehkä hän saa vielä uuden mahdollisuuden joskus.
252  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uusi ja uljas SSX : 13.12.2011 12:34
Täällä ainakin odotellaan. SSX-pelejä on tosiaan melkein poikkeuksetta tahkottu urakalla, ja odotukset uusintakin kohtaan on melkoiset. Kyllä snoukkailu maistuu aina. Trailerit ainakin lupaavat kelpo peliä. Noita selviytymislaskuja odottelen kyllä mielenkiinnolla. Vaatinee todennäköisesti muutaman kerran, että pääsee alas turvallisesti.
253  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 13.12.2011 12:28
Tuli pitkästä aikaa vaihdettua puhelinta (tosin suurin syy se, kun menin hajottamaan entisen totaalisesti). Ostin Samsung Galaxy Y S5360. Ennen olen aina omistanut nokialaisen, joten kyllä tuossa opettelemista on riittänyt. Tähän mennessä on kuitenkin vaikuttanut ihan kelpo luurilta, ainakin minun käyttööni sopivalta.
254  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 09.11.2011 10:49
Everwood voisi kyllä tulla uusintana jossakin vaiheessa. Viime näkemästä on jo sen verran aikaa, että nyt olisi taas hyvä hetki Everwoodille. Tulihan sarja Ava-kanavalta tässä muutama vuosi (?) sitten, mutta aina ei pysynyt tahdissa, kun välin oli uusinnan uusintaa, ja jäi sitten jaksoja välistä jne. Kaiholla muistelee Andyn ja Haroldin kinoja, ja sitten ystävystymistä, ja kinoja jälleen.. Ja kyllähän ne keskustelutkin sarjasta olivat myös aika legendaarisia..
255  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 08.11.2011 09:36
Jos tuo julkaisupäivä on edes lähellä oikeaa, niin ei tässä sitten aivan mahdottoman pitkä odotusaika tulisi. Olisi taas sateisille kevät/kesäpäiville tekemistä. Paitsi kylläkin tuo odotus taitaa tuntua pitkältä, kun nyt on jo niin kova into, ja ekasta trailerista vasta viikko mennyt.

Nyt oikein harmittaa, kun tuli jätettyä San Andreaksen peluu silloin aikoinaan niin vähälle. Nyt olisi kiva fiilistellä..
256  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 07.11.2011 08:28
On tullut nyt aika moneen otteeseen traileri katottua. Kyllä se vain komealta näyttää, kovat GTA-into tässä ainakin kohoaa koko ajan. Itse kyllä pidin GTA IV:stäkin. Ja pelaan sitä edelleenkin aina silloin tällöin (ja nyt täytyy etenkin varmaan pelin pariin palata..). Los Santos on kylläkin kaupunkini minulle kohtalaisen uusi juttu, kun ihan kauhean paljon en San Andreasta pelannut. En ainakaan kovinkaan paljon tutkimismielessä, joten paljon uutta kivaa on varmaankin pelissä siis luvassa.
257  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 02.11.2011 18:06
Ekan kerran jälkeen näyttää ainakin ihan hyvältä. Kyllä tässä GTA-fiilikset ja odotukset saatiin kohoamaan. Tulee varmaan jankattua tuota traileria aika kovasti..
258  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Deus Ex -pelisarja : 31.10.2011 09:44
Yksi asia tosin häiritsee. Jensenin ääni. Siitä tulee joskus mieleen täysin Clint Eastwood. Ei tuo nyt paha ole, mutta hiukan odottaa Jensenin sanovan koko ajan "Do you feel lucky, punk!?"

Ja mulla tulee ihan mieleen Deadwood-sarjan Timothy Olyphant.

Ensimmäinen bossitaisto takana. Meinasi tuska ja itku iskeä jo sen kanssa. Pitkään sain tahkota ennen kuin käsitin, mitenkä siitä pääsee läpi. Tämän pelin yksi viehätyksistä onkin juuri se, että ratkaisut eivät ole aina niin yksinkertaisia, vaan välin saa todella pohtia.
259  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.10.2011 08:29
Jaaha, oli odotukset saada tuo peli pukinkonttiin, mutta ei nyt sitten onnistukaan. Lievä myöhästyminen juu.. No onpahan alkuvuodeksikin nyt sitten ainakin varmaksi jotain pelattavaa.
260  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 27.10.2011 08:22
Eikä, tästä se alkaa. Ensi keskiviikkoonkin on vielä ikuisuus. Todella hienoa, että vihdoin saadaan oikeasti virallista tietoa pelistä. Traileria odotellessa, mutta kyllä nyt jo tässä vaiheessa odotukset kohoavat..
261  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Deus Ex -pelisarja : 21.10.2011 10:19
Sain yllättäen Human Revolutionin lahjaksi, ja tässä sitä nyt on jonkin aikaa tahkottu. Varsin koukuttava peli kyseessä, pakko sanoa. Aika alussa vielä olen, mutta tähän mennessä on ollut täysin odotuksien arvoinen. Tosin kohtalaisen vieras peli minulle, joten virheitä tulee tehtyä, mutta siinähän sitä oppii. Noiden valintojen tekeminen voi olla välin vähän haastavaa, mutta onneksi pelin voi pelata aina uudestaan, jos nyt ekalla kerralla ei menekään ihan niin kuin oli ajatellut.

Aivan loisto peli, tähän mennessä ainakin!
262  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 2 : 13.10.2011 12:13
Ulkonäkö kuvien perusteella yhtä huono kuin edellisessä! Onko näin?

Äkkiseltään katottuna näytti melkeinpä jopa huonommalta. Onpahan selvää, ettei tarvitse WRC-peliä enää ostaa. Ei ainakaan niin kauan kuin lisenssi on Milestonella. Taas on näemmä mennyt vuosi kehityksessä hukkaan.
263  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 26.09.2011 15:24
Mielellään tätä ajelisi 100 %:n kisoja, mutta kun ei tahdo selkä / hartiat kestää niin pitkään, eikä liioin aikakaan. Olisi hienoa, kun pystyisi kesken kisan tallentamaan, niin sitten olisi kiva ajella täyspitkiä kisoja. Tällä hetkellä menen 50 %:n kisoja, ja kyllä sitä siinäkin toki ehtii tapahtua. Saa vain noiden kierroksella ohitettavien kanssa olla koko ajan varuillaan.
264  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 26.09.2011 13:32
Mä olen ainakin realismista hyvin, hyvin tyytyväinen. Tuleepahan sankariolo kun saa tuon auton raahattua lopulta Q2:een ja pääsee parempaan talliin.

Niinpä, ja kivaa vääntöä siellä keskellä toisten kuskien kanssa. Pääsee kyllä tosissaan ajamaan kilpaa.
265  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 26.09.2011 08:27
Olin tuumaillut joskos vielä tätä peliä hankkisikaan, mutta pitihän se eilen käydä kaupan hyllyltä matkaan nappaamassa. Hintaa toki se 70 euroa, mutta kun tänään vapaapäivä, niin ei malttanut jäädä odottamaan, että olisi tilannut sen halvemmalla.

Muutaman harjottelukisan ajanut, ja vaikuttaa siltä, että harjoitusta kaipaa lisää. DRS on ihan ok, mutta tuota KERSiä en tahdo millään aina muistaa / osata käyttää. Eli harjoitusta vaatii sekin. Välin tuntuu, että ajamisen keskittyminen kärsii, kun pitää noita nappeja painella. Mutta eiköhän se siitä, kun vain saa ajokilometrejä alle.

Onko tuo SC käytössä millä vaikeustasoilla? Tuohon vaikeimpaan ei meinaan ajotaidot kyllä vielä riitä.

Myös inssin sääpäivitykset tyyliin "sade heikkenee kymmenen minuutin sisällä" ovat tosielämästä tuttuja.

Juu, tätä se minullekin sanoi. Mutta sitten, kun se sade alkoi tosiaan hiipumaan, niin ei sanonut inssi mitään. Muut olivat käyneet vaihtamassa kuivan kelin renkaat vielä sataessa, ja minun inssi ei puhunut mitään. Enkä tietenkään itsekään heti tajunnut. Noh, eipä se ole ensimmäinen kerta, kun tulee kämmittyä.
266  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 12 : 04.09.2011 18:08
Niin juuri, sellaisena kaveriporukassa -pelinä tämä kyllä toimii (valitettavasti meikän kavereissa ei kyllä juurikaan lätkästä kiinnostuneita ole jostain syystä  :rollaus:), mutta sellaisena vakavasti kausi kaudelta pelattavana tämä ei vaan enää toimi. Liekö johtuen siitä, että yhdessä vaiheessa peli otti niin suuria harppauksia eteenpäin, että nyt odottaa samaa, vaikka peli tarjoaa vain pientä kiillotusta edelliseen, kuten Eph edellä sanoi.

Olisin nyt edes odottanut, että edes välianimaatiot olisivat muuttuneet kahden vuoden aikana..
267  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 12 : 04.09.2011 17:55
No niin, nyt pääsin vihdoin testaamaan demoa. Viimeksi NHL10 pelanneena odotukset olivat kovat. Valitettavasti peli ei ole riittävästi kehittynyt, jotta tämä herättäisi "pakko saada" -fiiliksiä. Mielestäni peli vaikuttaa liiaksi samalta kuin kahden vuoden takainen versio. Luistelu tuntui kohtuu samalta, yhtälailla välillä sinne tänne poukkoilua. Välianimaatiot näyttävät täysin samoilta. Muutaman kerran pääsin vastustajan tööttäämään vaihtoaitioon, mutta sekään ei herättänyt mitään juhlafiiliksiä.

Ainoastaan Be a Pro:ta odotan edes jollain innolla, mutta tämän hetken fiilarit ovat, että taidan odottaa vielä vuoden tai kaksi.
268  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (19 yötä julkaisuun) : 04.09.2011 15:51
Soundit on kyllä makeet. Aivan kuin aitoa kisaa katsoisi. On tämä vaan niin hienoa, että vihdoin on oikeasti löytyneet tekijät jotka todella haluavat ja ovat kiinnostuneita tekemään oikean todellisen F1-pelin  :)
269  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (23 yötä julkaisuun) : 31.08.2011 11:00
No, onneksi ovat lähteneet tätäkin asiaa korjaamaan, ja realistisuutta tuotu lisää. Itseäni ei niin kauhean paljon haitannut se, etteivät AI-kuskit ajaneet oikeasti, koska oli niin haltioissaan uudesta hienosta formula-pelistä. Nyt se varmasti jo haittaisi, joten on hienoa, että autot nyt oikeasti kiertävät rataa ja ajavat oikeita aikoja. Ja vaikuttavat näin myös omaan suoritukseesi, jos sattuvat siinä edessä hidastelemaan jne. Tai toisinpäin, jos sattuu vaikka itse vähän hidastelemaan takana tulevaa.
270  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xenoblade Chronicles : 29.08.2011 11:20
Pitkästä aikaa Wiille peli, joka oikeasti kiinnostaa. Hetki sitten en ollut edes pelistä kuullutkaan, nyt on tullut kaivettua esiin kaikki tieto mitä on sattunut löytämään. Löytyisipä Wiille nyt itsellekin käyttöä, lähinnä ollut viime ajat lapsivieraiden suuressa suosiossa kyseinen konsoli.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines