Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 19
151  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 26.03.2012 09:20
No ei niitä voi syyttää koska kun SC tuli, meni heiltä sähköt.

Tarkoitin lähinnä yleisesti etteivät ole aina ihan kartalla, mutta kaipa se on inhimillistä. Kotoa on helppoa katsoa kuin selostaa ja yrittää koko ajan olla mukana. Tosin se on heidän työnsä.

Sauber on tosiaan vahva. Vaikka nyt olikin sadekisa, niin kyllä Sauber tuntuu olevan kova. Perez otti kovillakin renkailla kiinni Alonsoa. Muutenkin kovat renkaat tuntuu sopivan Sauberille. Yleensä taktiikka on vähän erilainen kuin toisilla. Perez veti Melbournessa yhden stopin taktiikalla. Renkaat tosin loppu aivan viime metreillä, mutta kyllä tuntuu kovilla pystyvän vetämään paremmin kuin toiset. Perez on kyllä tällä hetkellä kuumin tulevaisuuden nimi.
152  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 26.03.2012 08:44
2 kisaa, 2 eri voittajaa. Jo nyt pystyy sanomaan, että varsin erilainen kausi on tulossa kuin viime vuonna. Voittajia tullaan varmasti näkemään enemmänkin, ja tässä vaiheessa on vielä hankala voimasuhteista sanoa mitään. McLaren menee kovaa, Mercedes kovaa aika-ajoissa, Red Bull myös mutta ei niin vakuuttavasti kuin viime vuonna. Lotus on vahva. Nyt, kun saataisiin yksi kunnon kisa alle, jossa päästäisiin ajamaan mies miestä vastaan, niin näkisi jo vähän. Siis ilman epäonnea aika-ajoissa jne. Voittajaehdokkaita on tänä vuonna paljon, mikä tekee kisoista vain entistä jännempiä.

..Narain lähti WETin renkailla kilpailuun, ei Inteillä mitä Osku sano.

Joo, ilman tätä taktiikkaa ei Narain olisi varmastikkaan ollut kymmenes kisan keskeytettyä. Mutta olipahan heillekin pieni merkkipaalu ajaa joskus noin korkealla. Mutta joo, eipä selostajat aina ole ihan kartalla.
153  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 26.03.2012 08:07
No huhhuh, mikä kisa! Onneksi kisa oli taas sen odotuksen arvoinen minkä vesisade aiheutti. En kyllä millään ymmärrä miksi kisa pitää järjestää tuohon aikaan. Niinno, televisioinnit pitää olla kohdillaan, mutta eipä tämä ole katsojista kivaa, kun joka vuosi joudutaan tunti pari odottelemaan. Saati kalliin lipun paikan päälle maksaneille.. No, onneksi kisa tarjosi sitten jännitystä.

Voi, että olisin niiiin mielelläni nähnyt Perezin ohittavan Alonson, mutta hyvä näinkin. Toki Alonso ei ollut se ykkössuosikkini voittoon, mutta käy se näinkin. Perezin ja Sauberin onni oli kyllä niin aitoa, ja niin hienoa katsottavaa. Hyvä, että näitäkin hetkiä tulee.

Kimillä taas tuurilla olisi ollut saumaa parempaankin, mutta kaksi sijaa parempi kuin Melbournessa ja pinnat kotiin, niin sopii kyllä. Grosjean taas.. Ei se nyt vielä kisoissa näytä oikein lähtevän. Ensi kisassa pitää jo vähän häneltäkin alkaa tapahtua.

Senna veti kyllä hyvin. Palkinnoksi mojova pistepotti ja viime kauden pisteet on nyt sitten ohitettu. Maldonadon huono onni sen kuin jatkuu...
154  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 24.03.2012 23:29
Studio julmahuvi – Sopranos

Deadwood – Dragon Ball Z
- Selkeä pari. Deadwood on huippu. Mahtavaa toimintaa.

The Simpsons – Two and a half men
- Sikäli hankala pari, molempia katsoo mielellään. Simpsonit kuitenkin vei voiton, onhan sarja legendaarinen.

Top Gear -  Lost
- Lostin katselu jäi kahteen kauteen, vaikka potentiaalia olisi ollut enempäänkin. Top Gearia tulee taas katsottua aina kun vain muistaa / ehtii, joten ääni sille. Voi katsoa milloin vain.

Dallas – 70´s Show
- Jälkimmäinen saa äänen, johtuen vaikka omasta iästä, ollut oman aikani sarja, vaikka Dallasiakin katsonut.

Flashforward – Buffy the vampire slayer
- Buffya en kauheasti katsonut, Flasforward vaikutti ok-sarjalta, vaikka senkin katsominen jäi. Saa kuitenkin äänen.

Californication – House
- House on äijä!!

Jericho – Knight Rider (1982)
- Hasselhoff.. Tarviiko sanoa enempää..
155  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 24.03.2012 23:03
Jep, näinhän se on että nicemanit eivät - etenkään - näissä piireissä pärjää. Jo Kimi kokemuksellaan, mutta jo tietynlaisella röyhkeydellä mennään kovaa eteenpäin. Kuten Gba sanoo edellä, tällä hetkellä Heikki on täytekuljettaja. Hän ei Caterhamilla pysty edes pieniin ihmeisiin, joita huippukuskit heikommallakin autolla saattavat tehdä.

Katsoin aika-ajot vasta äsken nauhalta, ja pakko sanoa että Schumi veti hyvin. Olipa hienoa nähdä hänet lehdistötilaisuudessa. Oli jo vähän ikävä tuota tilannetta. Silloin muinoin en ollut suurin Schumi-fani, kun mies voitti koko ajan, mutta ajan saatossa aloin pitämään. Toivon, että Schumi vielä pääsee shampanjaa suihkuttamaan, ja toivon mukaan voiton merkeissä.
156  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 24.03.2012 22:04
No enpä minäkään suoraan sanottuna Heikiltä odota ihmeitä, kyllä Kimi voittaisi kaksintaistelun mennen tullen. Heikki sai mahdollisuutensa McLarenilla, mutta ei käyttänyt sitä hyödykseen. Minäkin pidän Kimiä parempana kuskina. Kyllähän Heikki hyvä on, mutta ei ihan kärkitasoa.

Kimin rangaistus harmittaa, mutta onhan se 10. sija jo taas parempi kuin Melbournessa. Eiköhän huomisesta hyvä tule.
157  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 23.03.2012 08:37
Olikin ihan hieno nähdä Bottas radalla, ja ihan hienon ajan ajoikin. Ferrarit ja Maldonadokin jäivät taakse.
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.03.2012 10:08
Löysin Vanquishin PS3:lle 10€:lla.

Vanquish tuohon hintaan olisi kyllä kelvannut minullekin. En ole sitä vieläkään hankkinut, vaikka ollut ajatuksena jo pitkään. Tuohon hintaan kun löytäisikin, niin en enää epäröisi.
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 22.03.2012 09:06
Minä odottelen sillein varovaisin odotuksin tätä peliä. Vaikka sitä kahden pienen pettymyksen jälkeen päätti, että antaa olla, niin kyllä tämä kuitenkin kiinnostaa. Se on selvää, että julkaisussa en tule tätä nyt hommaamaan (vaikkei kai pitäisi vannoa), mutta ainakin odottelen ihan mielenkiinnolla infoja, videoita ja kuvia pelistä. Ja sen jälkeen mitä tätä peliä pelanneet tästä sanovat.

Paljon on Codemasters tehnyt virheitä, ja paljon he ovat luvanneet, mutta.. Jossain vaiheessa sen homman on pakko loksahtaa kohdilleen. Ainakin tätä on siinä mielessä kiva odotella, että aina sieltä jotain pientä putkahtaa esiin, ja voi iloita uudesta kuvasta jne.
160  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 22.03.2012 08:20
Joo, kyllähän se ottaa päähän, että maksun taakse meni Mertarannan selostus, mutta ymmärtäähän tuo. Näin tämä maailma nykyään toimii. Harmittihan sekin, kun Formulat siirtyi Maxin puolelle. Hetken kituuttelin ja sitten tilasin sen. Lätkästä en vielä tiedä tuleeko tilattua, mutta kyllähän se kutkuttelee..

Mertarannan selostamana katsoisin vaikka Unkarilaista 7-divarin sokeiden naisten uppopalloa.  :)

Jep, kyllähän se Mertsi saa joka lajiiin sen oman viehätyksensä jo selostuksellaan. Tosin yleisurheilussa sitä samaa fiilistä ei ole kuin lätkäselostuksissa. Mutta onhan nuo kaksi aivan eri asiaa, ja ehkä yleisurheilun selostus pitää olla vähän "asiallisempaa", lätkässä voi heittää mitä vaan. Kyllä se selostus lätkässä on puolet pelistä melkein. Kyllähän sen ymmärtää, että nyt kannattaa ottaa lätkäjengiltä rahat pois.
161  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 22.03.2012 08:14
Sherlock – Breaking Bad

South Park – NCIS
- Kuulun siihen joukkoon, jotka eivät vaan oikein päässeet South Parkin lumoihin. NCIS taas on ihan katsottava ohjelma.

Big Bang Theory – Fresh Prince of Bel air
- Ekana mainittuun en ole niinkään tutustunut, jälkimmäinen taas on varsinkin tuttu ja hauska sarja.

Everwood – Twin Peaks
- Tästä ei epäilystäkään, vain yksi sarja olisi päihittänyt Everwoodin ja Twin Peaks ei ole se sarja.

Anthony Bourdain: no reservations – Metalocalypse
- Tässä parissa tuttu ainoastaan ensimmäinen vaihtoehto.

MacGyver – Happy days
- Tässä kaksi aikansa mahtavinta sarjaa. MacGyver saa äänen kuitenkin, sitä olen seurannut eniten.

Black Books – Frasier
- Hauskaa lauantai-viihdettä aikoinaan.

X-Files – Band of Brothers
- Jo pelkkä alkumusiikki..

Ja jälkiviisaana rupesi harmittamaan, miten saatoin unohtaa True Bloodin listaltani..
162  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 21.03.2012 14:20
Alias
C.S.I.
Matlock


//Vaihdoinkin Mentalistin tilalle Matlockin.
163  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 20.03.2012 15:18
Toinen kirjasta kääntynyt tv-sarja, eli True Blood, sen sijaan lähtee ensimmäisen kirjan puolen välin jälkeen omille poluille. En tiedä onko neljännellä tuotantokaudella ja neljännellä kirjalla enää mitään yhteistä. Edes kaikki päähenkilöt ei ole enää samoja, vaan osa tv-sarjassa olevista päähahmoista on kirjoissa joko jo kuolleet, niitä ei koskaan ollut olemassakaan tai ne on sivuhahmoja.

Ostin kaksi ensimmäistä osaa tuosta kirjasarjasta. Petyin todella pahasti. Meno ei ollut edes läheskään yhtä rajua kuin itse sarjassa. Enpä ostanut enempää osia. Pidin enemmän tv-sarjasta. Yleensä kirjat ovat parempia, mutta ei tässä kohtaa.
164  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 19.03.2012 10:36
Juu, kyllä Grosjean antaa Kimille vastuksen, ja sehän on vain hyvä asia. Siitä saa varmasti lisäpotkua, kun se oma tallikaveri hengittää niskaan. Kyllä aika-ajo oli jo osoitus siitä, että Grosjean on kelpo ja nopea kuski. Kisatilanteessa se jäi nyt vielä mittaamatta, mutta sekin aika vielä koittaa.

Williams oli todella yllätys. Maldonado painosti Alonsoa oikein kunnolla. Harmi, kun se ohitus jäi vaan puuttumaan. Pieni virhe viimeisellä kierroksella, ja makea palkinto hienosta kisasta jäi saamatta. Vaikka Maldonado onkin maksukuski, niin kyllä sieltä taitoakin löytyy. Virheherkkyys pois ja pientä malttia touhuun, niin hyvä voi tulla. Williams todella yllätti. Jännä nähdä pystyvätkö Malesiassa edes lähelläkään näin hyvää.
165  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 19.03.2012 10:27
Eikä se Heikin saama rangaistuskaan mitenkään kohentanut asemia. Petrovista on tänä vuonna Heikille haastetta. Vaikkei autosta olisi mihinkään, niin on jännä nähdä mitenkä tallikaverusten paremmuus etenee. Mikään läpihuutojuttu ei Heikille tule olemaan, kyllä Petrov antaa sen verran kovan haasteen, että tuo taisto voi kääntyä aivan miten vain.
166  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 19.03.2012 08:36
Kisa oli kyllä varsin viihdyttävä. Tapahtumia riitti melkein koko kisan ajaksi. Etenkin viimeinen kierros jäi kyllä mieleen. Ensin Maldonado, sitten Rosberg ja Kimi vielä toiseksi viimeisessä mutkassa Perezin ohi. Tosin mitähän Perezille tapahtui, kun eikös hän ollut Kobayashin edellä, ja sitten putosi hänen ja Kiminkin taakse. Vai eikö renkaat vain enää kestäneet. Vergne menetti harmilliseen virheeseen avauspisteet avauskisassaan. Mutta toisaalta Ricciardo sai myös avauspisteensä, joten ei se nyt huonosti mennyt.

Heikillä taas tuttuun tapaan vaikeaa. Ei tämä kisa ainakaan uskoa paremmasta mitenkään herätellyt..
167  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 16.03.2012 08:16
Joo, MTV3:n kanavapaketti löytyy täältäkin, mutta vain Maxin ja formuloiden takia. Ja alppihiihtoa toki tulee kanssa katsottua. Mutta kyllä nuo muut kanavat jää melkein katsomatta. Töiden takia pitää kanssa pistää aika-ajot ja kisa nauhalle, mutta käyhän se niinkin. Kimin paluu on pakko nähdä.

Nopeasti tuo rata kyllä kuivuu, kun se kuivumaan lähtee. Vielä hetki sitten mukavasti vettä ja kunnon vesisuihkut autojen perässä. Nyt rupeaa olemaan jo kuivaa väylää ja kärkiaika vaihtuu koko ajan.

Mutta jes, formulat on täällä taas!  :)
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 07.03.2012 09:29
Mass Effect 3:n demoa testaillut jonkin verran, ja ihan kivalta vaikutti. Jossain vaiheessa voisi varmasti kokeillakin, nyt vaan ei aika riitä millään kaikkeen.

L.A. Noiren aloitin tuossa joku aika sitten alusta. Peli jaksaa kuumottaa vieläkin aivan täysillä. Tällä kertaa tullut enempi tehtyä sivutehtäviä, ja tarkoitus olisikin ne kaikki vetää läpi. Jos pelin saisi nyt lähelle 100%, niin hyvä olisi. Mutta joo, tehtävät yrittänyt nyt vetää läpi paremmin kuin ekalla kerralla. Esim. joitakin todisteita jäi löytymättä eikä kuulustelutkaan nyt aina menneet niin viimeisen päälle. Toki juttuja muistaa ekalta pelikerralta, mutta ei tämä siltikään ihan yksinkertaista ole, alkupään juttuja ei millään voi muistaa ulkoa. Ja välin menee mönkään vieläkin.

Mutta kyllä tuo tarina vaan niin vetää puoleensa.
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uusi ja uljas SSX : 07.03.2012 09:21
Peliä tullut tässä nyt jonkin verran tahkottua, ja kyllä ne kaikki ennakko-odotukset ja demon nostattamat fiilikset ovat ainakin vielä olleet täysin kohdillaan. Todella hienolta ensinnäkin näyttää, ja todella vau-fiilikselta tuntuu. Rinteet ovat tosiaankin mahtavia ja reittejä ihan mukavasti, kun vain vielä löytäisi sieltä ne nopeimmat ja itselle parhaimmat, mutta eiköhän ajan kanssa. Lisää laskemista, lisää laskemista. Napitkin on vielä ihan sekaisin ja mitä pitikään milloinkin tehdä, mutta eipä tuo ole vielä tahtia haitannut.

Tässä pelissä riittää varmasti potentiaalia pidemmäksikin aikaa. Varmasti maittaa lautailu. Pitkästä aikaa peli, jonka hommaan heti julkaisussa, ja ensifiiliksien perusteella kannatti. Minä tykkään  :)
170  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 07.03.2012 08:18
Salo koppiin ehdottomasti - hyvää selostusta tulee silloin kun Mika Salo selostomossa.

Salo on juu hyvä kommentaattori. Hänen kisa-aikoinaan niitä ainaisia selityksiä ei jaksanut kuunnella, mutta selostuskopissa hän on hyvä.

Joo, kyllä varmasti kärki on tasaantunut. Ja tämä toivon mukaan tietää mielenkiintoisia kisoja lisää. Se tässä on jännää, kun ei yhtään tiedä mikä tallien todellinen potentiaali on. 1,5 viikon päästä onneksi ollaan jo vähän viisaampia.
171  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 05.03.2012 14:00
Oho, aika yllättävä veto. Mutta toisaalta Fisichella ja Badoer muinoin pääsivät näyttämään taitonsa, kun sitä kisoissa tarvittiin. Siitä ei tullut mitään, joten ehkä Ferrarilla ajateltiin, että tarpeen tullessa heillä olisi heittää radalla kuski joka pystyy edes jotain tekemään. Jos olisi aprillipäivä, niin menisi sen piikkiin, mutta kun ei. Mikäs tässä, kuulostaa loppupelissä ihan hyvältä  :)
172  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 05.03.2012 13:39
Kyllä tässä kauden avausta aika innolla odotellaan, eikä tarvi enää kuin se vajaa 2 viikkoa odotella. On kyllä todella mielenkiintoista nähdä mihinkä Lotuksen vauhti riittää. Se on selvää, että Kimi tulee hyvällä autolla tekemään tuhoisaa jälkeä, mutta jännää nähdä onko Lotus sellainen auto. Lupaavalta ainakin vaikuttaa.

Red Bullin ylivoima on varmasti kaventunut viime kaudesta, mutta kyllä ne kovaa vetää tänäkin vuonna. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että kärki tiivistyy ja lisää talleja sinne saadaan. Caterhamilla ja Heikillä alkaa olemaan nyt viimein(en) se kausi käsillä jolloin se potentiaali on näytettävä. Kärkeä on otettava kiinni. Viime vuonna jo haaveiltiin vähän pisteistä hyvällä tuurilla, nyt ei pitäisi haaveet riittää, vaan piste jos toinenkin antaisi uskoa tulevaisuuteen.
173  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 05.03.2012 08:43
Pakko Maddenista sanoa, että kyllähän se jenkkifutis on mielenkiintoista. Ennen en ole juuri koskaan siitä välittänyt mutta kun kokeilin kaverin luona pari viikkoa sitten, peli tempaisi heti mukaansa. Nopeasti sen perusidean kyllä tajuaa.

Tuli joskus aika paljon hakattua jenkkifutista. Se on kyllä erittäin mielenkiintoista, ja se ilon tunne, kun hienon onnistuneen kuvion päätteeksi tekee touchdownin. Perusidean tosiaan tajuaa aika nopeasti. Pitäisi kyllä taas hankkia joku jenkkifutis peli, alelaarissahan niitä aina silloin tällöin näkyy olevan.

Jep, olisi taas aika EA:n uudistaa NHL-peliään. Pienet kosmeettiset muutokset tuntuvat aina hienoilta, mutta kun itse pelattavuus ja tekoäly pysyy kuitenkin samana, niin pitemmän päälle peli alkaa maistua aivan samalta kuin ne aiemmatkin versiot. Kilpailutilanne tekisi poikaa, niin eiköhän EA:llakin taas huomattaisi uudistuksen tarve.
174  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ensimmäiset verkkopelikokemuksesi : 05.03.2012 08:20
Kovinkaan kauheasti netissä ei ole tullut pelattua, ei vain oikein ole se minun juttu. Pienissä määrin kyllä ihan ok, mutta ei ole ikinä mikään peruste minulle hankkia joku peli. Halo 2 on ensimmäinen verkkopelikokemukseni, muistaakseni. Sain parin kuukauden ilmaisen Live-paketin ja Haloa tuli sitten sen turvin netissä kokeiltua. Sinänsä ihan hauska kokemus, ja huvittavaa kun joku ulkomaalainen jätkä puhua pälpätti koko ajan eikä ymmärtänyt yhtään mitä se sanoo  :)

Yhden tutun miehen kanssa tulee välin pelattua verkossa, mutta aika harvoin. Pidän enemmän jaetun ruudun moninpelistä kuin verkkopelaamisesta. Tai ainakin sitä tulee harrastettua enempi.
175  Yleinen / Peliseura / Vs: PLGT kausi 2 : 29.02.2012 14:11
Tuollaisella autolla herättäisi katukuvassa jo aikamoista huomiota. Nätti  :)
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uusi ja uljas SSX : 29.02.2012 13:19
Mitä enemmän tätä testaa, sitä paremmalta tämä tuntuu.

Sama tunne täällä. Monen monituista kertaa on tullut tätä nyt vedettyä, ja fiilikset edelleen loistavat. Vauhdin tunne on kova, ja kyllä saa haastetta, kun joka hyppyri yms. tulevat nopeesti, ja yrittää vauhdissa tehdä kaikkensa. Ja eiköhän peli tule varmasti monta kertaa tarjoamaan vau-fiilikset. Enpä muistanut, että lautailu on näin mukavaa  :)
177  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 29.02.2012 13:12
...väitän että Leena voitti koska: a) Kaikki pitivät akun voittoa niin varmana että eivät vaivautuneet äänestämään.

Niin, tässähän se vitsi piileekin. Monissa äänestyksissä käy näin, kun oletetaan että joku muu hoitaa sen homman ja äänestää, niin itse ei tarvi. Sitten voikin käydä niin, että se suosikki ei sitten voitakkaan. Mutta jokatapauksessa jokaisella on oikeus äänestää niin monta kertaa kuin haluaa, tai olla äänestämättä, eniten ääniä saanut voittaa.

Hirviniemi kuitenkin joka kerta finaalissa, että kyllähän se kertoo jo kaiken koko miehestä. Ja miehen hahmot paranevat kerta kerralta. Tyrni ei ollut henk.kohtainen suosikkini, Harjakainen taas on omaa luokkaansa, ja Usko taas saa nauramaan jo pelkällä hihityksellään. Kova kaveri Aku on, sitä ei voi kiistää.
178  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 27.02.2012 09:14
Aina kun se oma suosikki tai galluppien ennakkosuosikki ei voita, niin äänestys ei ole rehellinen  :P Minusta oli ihan hyvä, että Leena voitti. Mutta jos Usko olisi voittanut, ei sekään olisi haitannut. Ihan hauskat jutut oli molemmilla.

Jani-Petterin olisi pitänyt olla finaalissa, mutta hänet pelattiin äänestyksessä pois, koska olisi voittanut niin ylivoimaisesti. Vai oliko se sittenkin, niin että Leena ja Usko saivat kuitenkin oikeasti enemmän ääniä.
179  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 24.02.2012 22:15
Jokos Ephram on huomannut, että Emily VanCampin tähdittämä Kosto alkaa maaliskuussa maikkarilta?   :P Emily ei niin kiltissä roolissa, missä hänet totuttu näkemään.
180  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Valitse suosikkivuotesi peliharrastajana ja kerro syyt sen taustalla : 24.02.2012 21:49
Vuodet 2003 ja 2004 kilvoittelevat keskenään. Vuonna 2003 sain ihka ensimmäisen Xbox-konsolini. Se vuosi saa todella merkityksensä tuosta. Grand Theft Auto: Double Pack ilmestyi Xboxille. SSX 3... Tuona vuonna todella aloitin pelaajaharrastukseni, jonka vuoksi tuo on tietenkin todella tärkeä vuosi. Tuona vuonna siskon miehen kanssa hakattiin minun konsolillani oikein urakalla.

Vuosi 2004 taas sitten. No Alias ilmestyi tuona vuotena pelinä. Peli itsessään ei ollut mestariteos, mutta silloisesta Alias-fanaattisuudestani johtuen rakastuin tuohon peliin täysin, ja pelasin sitä tunti tolkulla. Välin meni hermo totaalisesti, mutta mikään ei haitannut tahtia. En ole varmaan ikinä syventynyt yhtäjaksoisesti mihinkään peliin niin kuin tuohon, se oli ihan hullua. Tuona vuonna ilmestyi myös muuan Halo 2, joka sai myös aika kiitettävät pelitunnit. 2004 tuli kyllä kulutettua tunteja pelien parissa aika rutkasti. Grand Theft Auto: San Andreas PS2:lle 2004. Tuota tuli pelattua samaisen siskon miehen luona kanssa aika paljon.

Vuonna 2003 sain siis ensimmäisen konsolini, mikä oli todella tärkeä juttu. Vuonna 2004 taas vietin pelien parissa tunteja tajuttoman määrän. Vaikea valita näiden kahden väliltä. Mutta jos pakko on, niin valitsen 2004. Pelaamiseni kannalta tuo vuosi on tärkein. Vaikka Xbox olisi jäänyt edellisenä vuonna saamatta, olisin sen jossain vaiheessa hommannut kuitenkin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 19
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines