Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 19
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: 11 vuotta Pelaajalautaa : 21.06.2017 14:51
Naispuolisetkin on muuten tainnu lähteä kaikki karkuun  :lol:

Ei ole ainakaan ihan kaikki. Itse käyn täällä melkein päivittäin, ja hiljaisina aikoinakin ainakin viikoittain, mutta nykyään ei tule kyllä kirjoiteltua mitään. Koskaan nyt niin aktiivinen ollutkaan. Mutta viestejä täällä on kiva käydä lukemassa, ja joskus nostalgia fiiliksissä on vanhoja keskusteluja kiva lueskella  :)
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.10.2016 18:33
No joo, en meinannut silmiäni uskoa, kun näin, että pelistä on tulossa toinen osa. Näin vain kuvan yhtäkkiä, en ollut osannut edes odottaa, tuli ihan yllätyksenä. Ja nyt kun näki jo ensimmäisen trailerin, niin huh.. ensi syksyä odottaa jo kovasti.. tai no, on taas jotain mitä oikeasti odottaa. Ensimmäinen peli oli jo niin mahti, että ei osaa edes kuvitella mitä tästä tulee. Tässä kohtaa taas kaikki pienikin tiedonmurunen on kullanarvoista.
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 21.09.2016 13:36
Näinhän siinä sitten kävi. Toivottavasti Leijonia kiinnostaa kuitenkin vielä peli Venäjää vastaan ja nähtäisiin viihdyttävä peli.

Onneksi muut maat tarjoavat jännittäviä pelejä vielä ja ihan mielenkiinnolla turnauksen katsoo loppuun.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 19.09.2016 18:40
Joo tuli kanssa Viasat hommattua. Tuleehan sieltä toki muutakin hyvää kuin World Cup; jalkapalloa, amerikkalaista jalkapalloa ja NHL-kauden odotuksesta puhumattakaan.

Mutta joo, esiottelut tuli katsottua ja turnausta odotettu kovasti. Viime yön peliä en suorana seurannut, aamulla katsoin nauhalta, eikä kyllä harmita kun ei tullut valvottua. Kyllä siinä oltiin niin ottavana osapuolena että huhhuh. Peli olisi tosiaan voinut päättyä vielä pahemminkin, siihen nähden tämä tulos oli vielä siedettävä. Eihän tämä Leijonien suhteen kauheasti odotuksia nostattanut mutta niin kauan kun on vielä mahdollisuus, niin täytyy uskoa että tästä vielä noustaan. Mutta parannettavaa on kyllä paljon ja tasonnostoa on tultava.

Jokatapauksessa mielenkiintoinen turnaus ja muidenkin maiden edesottamuksia kiintoisa seurata.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 12.09.2016 14:01
Ei nyt tapahtunut tänään ja olisi kyllä voinut mennä tonne vitutusketjuunkin, mutta menköön nyt tähän. Enpä viime torstaina aamulla herätessä osannut kuvitella millainen syksy on edessä. Hieman toisenlaista olin kuvitellut.. Kaaduin kotona ihan harmittomasti ja nyt on nilkka murtunut ja kipsi jalassa 6 viikkoa.. Tuli sitten töistä kerralla pitempi stoppi, kun muutoin olen hyvin hyvin harvoin pois. Hieman haasteellista keppien kanssa liikkua kun kämpässä on rappuja ihan mukavasti. On vaatinut pientä taktiikan harjoittelua, mutta toistaiseksi selvinnyt hyvin.

Positiivista tässä on se, että nyt on ainakin pelaamiseen aikaa yllin kyllin.
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta 2016 : 05.09.2016 16:14
Itse olen nykyisin jotenkin niin arka kirjoittamaan mitään, mutta kyllä täällä on tullut käytyä viestejä lukemassa kuitenkin. Joskin nyt kesällä sekin on jäänyt vähälle, kun tietokonettakaan ei ole tullut juuri auottua. Nyt syksyn saapuessa alkaa taas enempi nettisurffailukin taas innostamaan. Pelaamiseni on kylläkin lisääntynyt, koska tuli vihdoin kesällä hankittua PS4, joten josko sitä sitten vaikka innostuisi joskus jotain postaamaankin.

Vaikka viestejä ei aina niin kauheasti tulisikaan, niin kyllä sitä silti on kiva käydä etusivua päivittämässä josko joku olisi johonkin viestin kuitenkin laittanut.
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 19.12.2015 16:30
Oikein paljon onnea perheenlisäyksen johdosta!!
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 22.11.2014 16:05
Huh, johan meni Partajeesuksen videota katsellessa pää ihan pyörälle.. mutta komeaa katsottavaa kyllä oli  :)
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 22.05.2014 23:27
Kyllähän pelin ihan ekat minuutit oli Leijonien, ja oli fiilis että kun tätä jatketaan niin homma hoituu. No ei jatkettu, mutta homma hoitu silti. Ja taas Pakarinen täräytti sen maalin, kuten Sveitsiä vastaan rankkareissa. Nyt on taas kaikki auki.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 29.03.2014 09:52
Juu niinpä, mutta onneksi se nyt kuitenkin palkittiin.
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 29.03.2014 07:11
Tapahtui kylläkin eilen, mutta sain elämäni hienoimman puhelun esimieheltäni: kahdeksan vuoden määräaikaisuuskierre katkesi, ja sain vihdoin vakituisen työpaikan!!  :)
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 02.02.2014 19:17
Huikea urheiluilta (-yö) on siis tulossa!!  :)
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 02.02.2014 19:13
Ainakin uusia voittajia saadaan siis kunnolla, mikä on aina kiva juttu  :) Itse toivon vain tasaista vääntöä. alkuun ei vielä ehdotonta suosikkia ole.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 02.02.2014 19:07
Ensimmäistä kertaa NFL:n historiassa kohtaa joukkueet jossa toisen hyökkäyksellä on eniten pisteitä ja jaardeja kuntaas toisen puolustus on antanut vähiten pisteitä ja vähiten jaardeja.

Tämä tuo kyllä niin huiman lisän tähän finaaliin, vaikka sitä on kyllä jo riittävästikin. Varmasti tasainen peli on tulossa.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 02.02.2014 17:19
Joo, onhan tässä takapakkia kyllä suomen joukkueelle tullut viime aikoina, se on selvä. Mutta jotenkin on sellanen fiilis, että kyllä tässä yllätysvalmius kuitenkin on. Eiköhän se Rask veny kuitenkin lopulta huikeeseen peliin, ainakin uskoa pitää olla. No eipä tarvi onneksi enää kauan jännätä.

Ja hei, ensi yönä Super Bowl  :)
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 28.01.2014 08:07
Jes, taas hyvä uutinen. Odottelinkin vähän, että josko taas tälläkin kertaa näyttäisivät.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 07.01.2014 12:21
On tässä mennyt koko aamupäivä soitellessa ympäri Suomea, kun yrittää saada puhelintaan huoltoon. Joka paikasta annettu puhelinnumeroa mihin voipi soittaa, mistä saa jatko-ohjeet. Lopulta viidennen puhelun jälkeen saan nettiosoitteen missä on ohjeet, mihin ja mitenkä puhelin lähetetään. Ja edelleen saa takuukuittiakin sähköpostiinsa odottaa. Huoh! Ja kaverin ei tarvinnut vastaavassa tilanteessa kuin soittaa operaattorin asiakaspalveluun ja pam: sieltä sai osotteen ja vielä viiden euron hyvityksen seuraavaan puhelinlaskuun..
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 05.01.2014 13:14
Mieteinkin jo, että miten nuo "jäätävä video" kommentit pitäisi ymmärtää sillä ainakin täällä tuo on negatiivinen ilmaisu.

Juuu positiivisella oli tarkoitettu, eli korjataanko niin, että videot ovat kerrassaan huippuja  :)
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 05.01.2014 13:04
On kyllä ihan huikee kiekkoilta tulossa!! Eilinen oli jo niin mahtava peli, että.. Nyt on kyllä pikku Leijonilla erittäin oiva tilaisuus napata se kulta, ja vielä Ruotsin kotikentällä  :)
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2013 : 29.12.2013 16:49
Vuoden paras peli (GOTY)

Tähän ei tarvitse edes vastaustaan miettiä; GTA V on eittämättä tämän vuoden paras peli. Tätä peliä oli jo odotettu kuumeisesti ja kaikki ennakkotieto pelistä nosti odotuksia, ja peli lunasti kaikki odotukset. Pelialue on laaja, tekemistä on älyttömästi, kolmen hahmon pelattavuus, miten hienolta peli lopulta näyttikään. Tämän tykimpää peliä ei tänä vuonna olisi voinnut tullakaan. Puhutaan monen vuoden parhaimmasta pelistä. Uudelleen peluu arvo on takuuvarma.

Vuoden pleikkaripeli


Tähän voisi myös vastata GTA V, mutta en vastaa, vaan äänen saa nyt oikeasti pleikkarin yksinoikeispeli, eli The Last Of Us. Sain pelin yllättäen joululahjaksi (joo paljoa ei ole kerennyt pelata, mutta riittävästi kuitenkin) ja peli kuitenkin yllätti minut. Toki tiesin että Naughty Dogilta voi odottaa hyvää, mutta kyllähän tämä jo yllätti sillä, että itse en ole mikään zombie-pelien ystävä ja nyt tässä yritetään tappaa niitä minkä ehtii. Peli vaikuttaa hienolta ja pelin ympäristö kiehtovalta. Tosiaan GTA V voisi olla aivan yhtä hyvin vuoden pleikkaripeli, mutta The Last Of Us saa äänen sen vuoksi, kun on kuitenkin yksinoikeispeli.

Vuoden yllättäjä

The Last Of Us voisi olla kaikesta päätellen tähän vastaus, mutta annan ääneni kuitenkin GTA V:lle. Vaikka odotukset olivat älyttömän korkealla, niin peli yllätti kuitenkin miten laaja pelialue on, miten paljon tekemistä pelissä todella on, miten hienolta peli näyttää. Koko peli kuitenkin ylitti kaikki ne odotukset, mitä tätä kohtaan oli.

Ensi vuoden odotetuin peli


Tähänkin on helppo vastausta; Watch Dogs. Tätä peliä odottanut siitä asti, kun ensimmäistä pelikuvaa E3-messuilta näin. Ensin meinasin ostaa pelin vasta, kun hommaan PS4:n, mutta nyt tuntuu siltä että on pakko hommata jo PS3:lle. Näyttää ja vaikuttaa mielettömältä peliltä.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 29.12.2013 15:27
Harmi, kun missasin tuon lumen, olisi ollut hieno kokea tuokin. Mutta enpä kyllä ollut tuosta mitään tiennytkään, joten en olisi halutessani voinut sitä edes mennä katsastamaankaan. Mutta hyviä kuvia teillä ja Los Santos näyttää aivan erilaiselta lumipeitteen alla. Ja kiva idea Rockstarilta, vähän joulumieltä  :)

Ja jälleen Partajeesukselta jäätävä video, kunnon joulumieltä  ;)  Me like!
22  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 17.12.2013 13:40
Niin, se riittäisi että olisi edes muutama sentti, se tekisi jo paljon. Kyllä se lumi vaan tekee sen tunnelman.
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 17.12.2013 13:25
Juu, vähän on kurjaa katsoa ulos, kun masentavalta näyttää. Olisi edes vähän lunta, ei sitä nyt metriä tarvitsi olla, sen verran että näyttää paljon nätimmältä kuin tuo nykyinen synkkyys. Onneksi kerkesin pari kertaa käydä testaamassa uusia suksiani. Kunnon hiihto taitaakin sitten jäädä ensi vuoteen..
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 17.12.2013 13:16
Lähestyvä joulu saa erityisen onnelliseksi, olen todellinen jouluihminen. Lisäksi toki joulusta saadut ylimäärävapaat piristää kummasti mieltä; muutama työpäivä ja taas vapaata. Kelpaa kyllä.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 15.12.2013 15:51
Ehdottomasti kolme hahmoa on loistava uudistus. Alkuun en minäkään lämmennyt vaan lähinnä tuumi, että kuinkahan tuossa nyt käy, mutta toimii älyttömän hyvin. Eikä ainakaan heti pääse kyllästymään hahmoihin. Ja kuten Partajeesus yllä sanoo, niin Trevorille kun hahmon vaihtaa, niin ei tiedä yhtään mistä kaverin löytää.. eteen voi tulla mitä vain. Itse olen eniten pelannut juuri Trevorilla ja Frankliella. Michael on jäänyt vähän taka-alalle, mutta hahmona hänkin aivan loistava. Ei voi moittia yhtään hahmoa.

Ja Partajeesus, aivan jäätäviä videoita sulla  :)
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 27.11.2013 16:36
Tuo Zombi U näyttää kyllä varsin kiehtovalta. Hyvät fiilikset kuvista. Tosin jo kuvien perusteella tulee myös sellainen fiilis ettei minusta taitaisi olla tuota pelaamaan  :)
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 24.11.2013 19:48
Enään ei jännitä muuta kuin mitkä on Heikin kootut selitykset tällä kertaa..
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 24.11.2013 18:31
Hyvä Heikki...
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 19.11.2013 15:05
Kävinpä sitten minäkin eilen Gravityn katsomassa, kun täällä siitä niin kovasti on ollut puhetta. Ja täytyy sanoa, että tykkäsin kyllä omalla tavallani kyllä. Kantoihan se 3D leffaa lähes kokonaan (ja toki Bullock, hänestä olen pitänyt kovasti ennenkin), mutta mitäpä sen väliä, kun tuli se 3D katsottua, niin saipahan ainakin nauttia hienoista maisemista. Ja kyllä siinä tuli itsekin vähän silmiä laitettua paikoin kiinni, kun rojua tulee silmille.

Ei kyllä kaduta yhtään, että tuli mentyä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin viihdyttävä leffa. Kertaakaan ei ollut fiilistä, että koskahan tämä loppuu, vaan kyllä se olisi pitänyt otteeseen vielä hieman pidempäänkin.
30  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 14.11.2013 10:19
No niin ilmankos, selvishän sekin nyt  :)
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 19
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines