Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 05.10.2017 19:30

Macissa ei tuota puolinäppäintä taida suoraan näppiksestä löytyä. Tarvii vähän kikkailla:

https://superuser.com/questions/14659/1-2-key-on-macosx

Nykyiset akut eivät vaadi kalibrointia, vaan osaavat kalibroida itsensä. Konetta voi siis huoletta pitää letkun päässä ja käyttää samalla, vaikka akku olisikin täynnä.

AdGuard on paras, mutta on maksullinen kuukauden ilmaisjakson jälkeen. Itse käytän Adblock Plussaa, koska en halua moisesta maksaa.

Kannattaa muuten harkita AppleCaren hankkimista. Itselläni MacBook Pron akku hajosi kolmantena vuotena, joten vein koneen huoltoon. Samalla löytyi jotain häikkää kovalevystä, joka myös vaihdettiin ilmaiseksi, koska AppleCare oli voimassa. Lasku olisi muuten ollut varmaan kolmin- tai jopa nelinkertainen AppleCare hintaan verrattuna.

Apple - Se vain toimii!

Jeps, kiitokset vastauksista. Oletko varma että tuo Adguardin selainlaajennus on maksullinen?


Tämä siis: https://safari-extensions.apple.com/details/?id=com.adguard.safari-N33TQXN8C7

Itse aluksi latasin Adguardin ihan ohjelmana ja siellä tulikin muutama päivä sitten jo viesti, että ilmainen kokeilujakso umpeutuu 8 (?) päivän kuluessa. Kysäisin kaverilta tästä ja laitoin sitten hänen vinkkaamana Adguardin selainlaajennuksena Safariin ja poistin itse Adguard-ohjelman. Tuolla Safarin laajennukset-sivullakin tuosta mainostettaisiin, että olisi ilmainen (tuo selainlaajennus), mutta tiedä sitten? Toisaalta jos Adblock Plus toimii tässäkin ongelmitta, niin voisinpa laittaa sen tuon sijaan.
2  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 05.10.2017 18:26
Nyt on hieman yli viikon ollut 13" MacBook Pro Touch Barilla käytössä ja todella hieno kone kyllä, Applen kaupasta sai opiskelijana vielä Beats Solo 3:t kaupan päälle. Itselleni tämä on ensimmäinen Mac ikinä ja ei ole kyllä mitään ongelmia ollut Mac OS:ään siirtymisessä. Applen vehkeet näin muuten ovat jo melko tuttuja itselleni, kun iPad 2 ollut useamman vuoden käytössä ja iPhone 7 viime joulukuusta.

Pari kysymystä kuitenkin Macista ja samalla myös iPhonesta?

Mistäs tässä näppiksessä löytyy 1/2-näppäin (eli 0,5)?

Sitten akuista. Ilmeisesti MacBookeilla (ja ylipäätään nykyläppäreillä) ja iPhonella/nykypuhelimilla näin yleisesti ei taida olla haitallista, vaikka konetta/puhelinta käyttäisikin samalla kun se on latauksessa? Kuulemma akkua kannattaa käyttää keskimäärin vain noin puoliväliin asti ja sitten lyödä lataukseen. Noin kerran kuussa olisi kuulemma hyvä tehdä ns. isompi purkaus akulle, eli kuluttaa akku melko vähiin ja sitten lyödä lataukseen. Jossain sanottiin, että lion-akkuja ei saisi ikinä käyttää tyhjäksi asti, vaan pelkästään noin 20% asti, kun taas jossain sanottiin, että akku nimenomaan tulisi käyttää ihan tyhjiin asti kerran kuussa ja sitten lyödä välittömästi lataukseen. Nämä asiat siis kuulemma pitävät akun keston hyvänä pidemmällä aikavälillä. Mitäs mieltä tästä, onko noilla perää, vai onko yleisesti ihan sama, käytätkö akkua sen verran kuin käytät ja lataat silloin kun on tarve?

Mainosten torjunnasta vielä sellainen, että mikä on yleisesti paras mainostentorjuntaohjelma Macille? Windowsilla käytin Adblock Plussaa ja toimi hyvin, tuon näkyy saavan myös Macille, mutta monessa paikassa on kehuttu myös AdGuard-lisäosaa.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 19.12.2013 15:21
ZombiU eShopissa 9,99 € 26.12 - 2.1 plus muita tarjouksia lähiaikoina.

http://www.nintendolife.com/news/2013/12/nintendo_of_europe_confirms_upcoming_eshop_discounts

Kellään ei pitäisi olla tekosyitä olla hankkimatta Wii U:n parasta 3rd party peliä.  ;D
ZombiU:ta saa ihan fyysisenäkin lähes tuohon hintaan, mm. Cdonissa se maksaa 10,95€.

http://cdon.fi/pelit/zombiu-20794081
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 18.12.2013 17:52


Huivi-Link!

Jos ei muuta, niin ainakin tulee vähän sivusta seurattua, mitä tästä tulee. Dynasty Warriorsit ovat kivan övereitä mättöjä aina silloin tällöin, joten sinälläänhän olisi ainakin kiva päästä kurmottamaan Zelda-maailman hirvityksiä Linkillä, jolla on vähän enemmän ruista ranteessa :)
Vieläkin ihmettelen tuota traileria suu ammollaan. Ihan hienoa settiä sinänsä, mutta en pidä siitä, että Nintendo lähtee rahastamaan Zelda-nimellä tällä tavalla.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 17.12.2013 23:23
Itsekin sain tänään postissa Amazon UK:sta tilatun Batman: Arkham Originsin Wii U:lle. Peli oli muoveissa ja siinäkin oli valkoinen kotelo. En tiedä vielä vaihtaisiko sinisen kotelon tuohon, kun itselläni on kaksi ylimääräistä Wii U:n koteloa. (Rayman Legends ja AC IV -erikoisversioissa tuli steelbookit ja normaalikotelot on tyhjänpanttina.) Hölmöltä tuo valkoinen kotelo kuitenkin näyttää mielestäni, kun aika selvästi on virheellisesti laitettu siihen ja mm. tuo kansikuvapaperiprintti on tarkoitettu selvästi siniselle taustalle. :D
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines