Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 36
61  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 21.05.2016 13:01
62  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 01.05.2016 22:59
Puolustuskin on hyvä. Oishan se kiva jos siellä olisi vielä Vatanen ja Määttä mut kyllä tollakin pakistolla mm-kisoissa pärjää..
Puolustushan on huono ja Suomen osalta heikoimmilla mallilla. Tyhjästä on paha nyhjästä mutta olisko vaikka Joonas Järvinen voinut tulla pelaamaan.
63  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 01.05.2016 22:57
Jääkiekon MM-joukkue julki.
Eniten mietityttää maalivahtipeli. Bäckström on hyvä, mutta ei Rinne, Lehtonen tai Niemi.
Riittäiskö Petri Vehanen ja Teemu Lassila?

Kiitämme: Aho, Laine, Lindell ja Teemu Pulkkinen ovat mukana.

Moitimme: Ymmärrän kyllä roolituksen asettamat rajoitteet mutta Mika Pyörälä ja Antti Pihlström, olenko astunut saatana aikakoneeseen?

Mielelläni olisin nähnyt myös Markus Granlundin ja Artturi Lehkosen joukkueessa mutta voihan siellä olla loukkaantumista ja vaikka mitä. Kisat ei nyt ylipäätään jaksa kauheasti kiinnostaa, Suomen pelejä voisi vähän katsella.
64  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 28.04.2016 23:44
Hassua kieltämättä. Kiva tosiaan että Chicago putosi, itse kyllä luulen että mestari tulee lännestä.
65  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 09.04.2016 01:32
http://aijaa.com/XdgRcC
Internet voi huonosti. Linkki sisältää Rajat Kiinni! -ryhmän ajatuksia James Mashirista.
Jotenkin nämä 'aikuiset' eivät oikein tunnu hallitsevan sosiaalista mediaa.
66  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.03.2016 09:11
Lienee aika normaalia, että lähempänä tapahtuvat ja omaan kulttuuriin kohdistuvat iskut koskettavat enemmän ja ylittävät uutiskynnyksen kuin kauempana tapahtuvat terroriteot vaikka uhrilukumäärä olisi jälkimmäisessä moninkertainen.
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 15.03.2016 00:24
Damage control vedetty kyllä ÄXLin toimesta niin vituiksi kun mahdollista. Olisi pitänyt 3kk turpansa kiinni ja ollut poissa kuvioista ja palannut sitten tuhlaajapoikana tabloideihin avautumaan seksiaddiktiostaan ja masennuksestaan niin olisi ensi syksynä kimmonnut takaisin. En tiedä mistä vitusta keksi kokeilla ekaluokkatason hätävalhetta PETERistä.

Vähän oikein sääliksi käy... mutta sitten ajattelen asiaa uudestaan eikä kyllä käy tippakaan. Well played, Axl.
68  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 01.03.2016 20:55


Teuvo on idiootti.
69  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.02.2016 17:14
Kioski taitaa tosiaan olla tätä YLEn pyrkimystä nuorempaan kohderyhmään ja sisällöltään käsittääkseni sitä kevyempää päivittäistä asiakeskustelua, laadultaan korkeintaan kansallista B-tasoa. Eiköhän se kerro tilanteesta jo jotain kun mukana on Raakel "Pornourassani oli kyse performanssitaiteesta" Liekki.
70  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.02.2016 00:05
En vain edelleenkään usko mihinkään Melficen "vain parikymppiset irakilaiset/syyrialaiset uskaltavat lähteä vaaralliselle retkelle läpi Euroopan, samalla kun perhe jää sodan keskelle odottamaan perheenyhdistämistä" -teorioihin. Tänne Skandinaviaan jaksaa raahautua juuri ne juhlapaikanhakijat, kun suurin osa siivilöityy jo jossain Turkissa, viimeistään Saksassa.
Hienosti siteerattu hessu. En kyllä ole sanonut noin joten sekoitat minut johonkin toiseen.
71  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 10.02.2016 16:18
Jokos muuten poikien stondis lerpsahti kun viime viikonloppuna ei nähtykään sitä täälläkin rummutettua turvapaikanhakijoiden organisoitua joukkoahdistelutapahtumaa? Ainahan voitte toki hekumoida ensi kesästä jolloin galaksit räjähtää.
72  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 10.02.2016 16:15
JayeizHin prioriteettilistauksessa on se ongelma, että se ei huomioi perheenyhdistämistä ollenkaan; pitääkö vaaralliselle matkalle lähettää vain naiset, lapset ja vanhukset? Käsittääkseni suurimmassa riskissä esim. Syyriassa ovat palveluskelpoisessa iässä olevat miehet joita ei nappaa liittyä ISISiin tai seuraavaan ovelle kysymään tulevaan lahtarijengiin.
73  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 05.02.2016 14:48
Pienenä sivukommenttina Teemuun:

Lopettamisen jälkeen Teemulla on vaikuttanut olevan entistä kovempi tarve pyöriä julkisuudessa näillä ulkopelillisillä asioilla. Saku Koivusta ei koskaan tullut ihan sen tason kansallista jääkiekkoilmiötä kuin Teemusta, mutta itse lopettamisen ja sen jälkeiset ajat Saku on hoitanut noin 100% ammattimaisemmin. Joko Saku on vähän fiksumpi, tai sitten Saku tekee yhteistyötä oikeiden ammattilaisten kanssa. Teemu oli pitkään lehdistön suosikkiasemassa mutta kyllä se paska osuu vielä tuulettimeen negatiivisenkin julkisuuden osalta jos Teemu jatkaa itsensä esiin tuomista tällä tahdilla.

Teemun Twittertili taitaa kuitenkin päivittyä Aleksi Valavuoren (tästä lurjuksesta riittäisi enemmänkin jauhettavaa) näppäimistöltä, joten tuskin niistä kommenteista kannattaa sen enempää hermostua.
74  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 22.01.2016 16:20
Eikös noi kaikki feissarimokat ole feikkejä? Ihan hauska vitsi toki.
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 22.01.2016 00:10
Koska yleensä lähinnä kitisen JayeizHin teksteistä niin tällä kertaa olen iloisena kirkollisveron maksajana jossain määrin samoilla linjoilla  8)
76  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 18.01.2016 15:22
Jos nyt jätetään nämä "avohoito"-läpät omaan arvoonsa. Eihän tuohon kukaan usko. Tuo uimahallityyppi on käynyt kurkkimassa/ahdistelemassa todennäköisesti alla olevista syistä:
*Oman kulttuurin & uskonnon kautta opittu "asema" varsinkin ei-muslimi naisia kohtaan
*Mahdollisesti tietää jo, että ei saa turvapaikkaa, joten teoilla ei ole enää paljoa seuraamuksia
Hienosti vedät taas mutkia suoraksi, voisit ryhtyä tarjoamaan palveluksiasi viranomaisille niin ei tarvitsisi asioita tutkia lainkaan. Kyseessä ei ole ensimmäinen eikä viimeinenkään uimahallipervoilija eikä asiaa voi kuitata pelkästään sillä että "teki koska on turvapaikanhakija". Sekopäitä niidenkin seassa on, olosuhteiden johdosta varmaan enemmän kuin kantaväestössä.
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 17.01.2016 00:51
Mikä avohoitotapaus lienee, lääkkeet ja hoitoon.
78  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 15.01.2016 15:58
"Maahanmuuttokriittinen", kansallissosialistin perustama liike jonka tehtävä on puolustaa valkoista Suomea ja ottaa jäsenikseen ainoastaan valkoisia.
79  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 15.01.2016 07:16
Toisekseen taitavat nämä katupartiot olla edelleenkin se ainoa "ryhmä" tässä sopassa, ketkä eivät ole vielä tehneet yhtään mitään? Ketään ei olla vissiin vielä hakattu eikä mitään välikohtauksia ole sattunut näiden partioiden olemassaolon myötä? Silti tuntuvat olevan monen mielestä Suomen suurin sisäinen turvallisuusuhka tällä hetkellä.

Mikko Paatero sanoi eilen radiossa ongelman olevan se, että poliisin resurssit ovat tunnetusti rajalliset ja nyt niistä joudutaan osa kohdistamaan normaalitehtävien sijaan SOO:n valvontaan, sillä avoimen rasistista katupartiointia ei voi oikein jättää huomioimatta vaikka katupartioinnissa sinällään ei ole mitään laitonta.
80  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 13.01.2016 19:36
Juu, kauppakasseista on vielä kerrottava eräs tarina. Täällä Rovaniemelläkin pakolaisväki tuntuu käyvän enimmäkseen Lidlissä (Halal-kanaa vissiin ainakin?) ja täältä meikäläisen hoodeilta sinne on tosiaan reilun parin kilometrin matka ja täällä päin he asuvat ei VOKeissa, vaan ilmeisesti ihan kerrostaloissa, tai vastaavissa. No, syksymmällä pyöräilin kerran kaupoille ja vastaan tuli pakolaispariskunta (tai, anteeksi nyt, enhän minä varmasti voi tietää, mutta näin oletin) ja kovasti pisti silmään kun heillä oli molemmilla reput selässään ja neljä kauppakassia kannossaan, tosin kassit olivat jakautuneet heidän kesken siten, että nainen kantoi kokonaista neljää kauppakassia ja miehellä ei ainuttakaan. Kaksi kertaa tämän jälkeen olen nähnyt samansuuntaisen kassienjaon, joten... no, päätelkää mitä päättelette, minusta se näytti kovasti kulttuurierolta. Jaoin havainnon eräälle vasemmistoliitossa politikoivalle kaverilleni ja hänen välitön tulkintansa yllätti minut kyllä kovin, nimittäin hän epäili että miehellä ehkä oli jonkinlainen vamma, jonka vuoksi hän ei pystynyt kantamaan kasseja. Tiedä häntä.
Cool story, bro. Itse ajattelisin myös että sille voi olla esimerkiksi jokin terveydellinen syy miksi mies ei kanna kasseja. Ja he tosiaan saattavat olla ihan Suomen kansalaisia, mutta ehkäpä sinun on helpompi käsitellä monimutkaista maailmaa tekemällä lyhyen kokemuksesi perusteella olettamus että kyseessä on naisia sortava TURVA PAIKAN HAKIA.
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 05.01.2016 19:16
Ei.
82  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 27.12.2015 19:07
Ei ole. Tavanomaisesti kaksi ekaa kenttää ovat "tulosyksiköitä". Tässä saattaa nyt olla kyse siitäkin että Hintz on fysiikaltaan ennemmin "ykkössentteri" kuin pääasiassa laidalla pelaava Aho.

Suomellahan on tällä kertaa poikkeuksellisesti kolmekin hyökkäysvoimaista ketjua. Itse olisin heittänyt vielä Repon kolmanteen ketjuun mutta kaipa häntä halutaan peluuttaa yhdessä Vartiaisen kanssa.
83  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 18.12.2015 23:46
Hieno homma, onnittelut! Lapsiperheessäkin ehtii tehdä yhtä jos toista kun asioita vähän suunnittelee ja järjestelee.
84  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.12.2015 21:38
Mutta se että yritettäisiin ymmärryksen kautta muuttaa rasisteja kuulostaa minusta fiksummalta, kuin leimata heidät vain keskivertoa typerämmäksi. En jaksa tai suostu uskomaan, että viha toista kansallisuutta tai erilaisuutta kohtaan olisi veressä perittyä. Rasistisuus on mielipide, ei päässä oleva fetissi. Tai näin itse sen järkeilen.
Meneeköhän sulla nyt sekaisin rasismi ja maahanmuuttokriittisyys? Rasismissa ei ole mitään ymmärtämistä tai puolusteltavaa.  :???:
85  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.12.2015 18:07
Matti Vanhasen faijalla nämä.
86  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.12.2015 15:54
Rasisti on idiootti aikalailla by definition.
87  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.12.2015 00:09
Pahoitin mieleni, väärin uutisoitu!
88  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 01.12.2015 18:50
Mielenkiintoista myös, että nuoret miehet tulevat yksin tänne meille "turvaan", samalla kun jätetään se perhe sinne "sota-alueelle" venailemaan perhesidehakemuksia.
Uutiskuvastossa näytetään kuvia Välimeren rantavesiin hukkuneista pikkulapsista, itse kyllä ymmärrän oikein hyvin että perhe jää odottamaan yhdistämistä.

Facebook-kaveri-raiskaaja vaikuttaa aika mielenvikaiselta; ei liene järkevää tehdä tuollaisen pohjalta yleistyksiä alkuunkaan.
89  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.11.2015 23:47
Mikäli turvapaikanhakija syyllistyy raiskauksen kaltaiseen merkittävään rikokseen tulisi hänet ehdottomasti karkoittaa.

Niin pitäisi, mutta tuskin karkoitetaan:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448772470798.html - Maahanmuuttovirasto: Suomessa tehty rankka rikos ei ole este turvapaikan myöntämiselle
Tässähän on käsittääkseni kyse puhtaasti semantiikasta; kansainvälisten sopimusten mukaan turvapaikkahakemusta ei voi hylätä tehdyn rikoksen perusteella. Karkoittaminen sen sijaan on mahdollista.
90  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 28.11.2015 22:42

Ja nämä ilman perheitään Euroopan läpi vaeltaneet muslimisinkkumiehet tuskin pakenevat henkensä edestä yhtään mitään, joten miksi heitä pitäisi ottaa tänne "turvaan"?
No nyt on hieno yleistys; mies ei voi olla legitiimi pakolainen ilman perhettä?

Yleisesti ottaen tässä ei pitäisi olla mitään vaikeaa: syytökset tutkitaan ja syyllisille langetetaan asiaan kuuluva tuomio. Mikäli turvapaikanhakija syyllistyy raiskauksen kaltaiseen merkittävään rikokseen tulisi hänet ehdottomasti karkoittaa.

Sinänsä hämmentää usean vasemmalle nojaavan some-käyttäjän tuohtuminen siitä, että naisiin kohdistuvaan (seksuaaliseen) väkivaltaan kiinnitetään huomiota vasta nyt kun epäillään turvapaikanhakijaa - parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tulee ihan mieleen se juttu palomestarista joka saapuu paikalle ja ilmoittaa että tulipalo on väärin sammutettu.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 36
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines