Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 94
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Dread | "Nearing the final stages of completion" : 08.10.2021 16:52
En ole lukenut enää arvosteluja ikuisuuksiin, enkä tiedä mitä ne on tästä kirjoitellut, mutta kyllähän pelissä kuolemia tuleekin ja bossit ovat kaikkea muuta kuin naputa A-nappia. Ei pelin ongelma ole vaikeustaso tai sen puute, vaikka checkpointteja onkin viljelty vähän väliä, minkä takia pelistä puuttuu täysin se tunne, kun on hukassa jossain syvyyksissä ja koittaa selvitä seuraavalle tallennuskapselille. Metroidien ei tarvitse mielestäni olla vaikeita, vaan kokea se tunne, että olet eksyny jonnekin persereikään, josta koitat epätoivoisesti löytää tien ulos tutkimalla.

Tiesin toki, että tämä on fusionille jatko-osaa, joka on varsin suoraviivainen, mutta pelin yleinen kulku ei vaan mielestäni ole toistaiseksi ollut lainkaan niin tyydyttävää kuin mihin olen Metroideissa tottunut, eikä lähelläkään fusionia, josta tykkään ihan hitosti. Mutta kuten sanoin, vasta muutama tunteroinen takana. Ehkä mielipiteeni muuttuu vielä.
92  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Dread | "Nearing the final stages of completion" : 08.10.2021 16:14
Vaikuttaa valitettavasti aika keskinkertaiselta peliltä ensimmäisten tuntien perusteella. Liikkuminen on timanttista, tarkkaa ja nopeaa, mutta aivan kuten MercurySteamin aiempi Metroid 2 -remake, peli ei vain oikein vakuuta. Nintendon aiemmat Metroidit ja Retro Studios ovat asettaneet riman yksinkertaisesti niin korkealle, että ihan jees ei riitä. Ei ainakaan mulle. Varsinkin kun pienetkin pumput tuppaavat markkinoille jatkuvalla syötöllä erittäin laadukkaita ja kunnianhimoisia Metroidvania-tyylisiä pelejä.

Turha kuvitella, että peli sisäistäisi Super Metroidin nerokkaalla tavalla pelaajalle pelimekaniikat, tai antaisi pelaajalle vapauden tutustua niihin. Kaikki tuputetaan naamalle rumilla puhekuplilla vähän väliä ja muutenkin pidetään huolta, ettei pelaaja pääse eksymään missään vaiheessa. Huoneiden salaisuudet näytetään suoraan kartalla, eikä niitä saa pois päältä vaikka haluaisi. Ei sillä, että pelin alueita olisi kovinkaan kiinnostavaa tutkia. Tuntuu että olen vaan juossut päivänselvää putkea eteenpäin ja tehnyt mitä peli pyytää tekemään. Sitten vähän väliä väistellään robotteja erilaisin tavoin ja peli tuputtaa actionia naamalle ihan koko ajan.

Ulkoasu menettelee ja huoneissa on paljon vaihtelua. Ei kahta samanlaista ja se on ehdottomasti ollut parasta tähän mennessä. Myös 3D:ta on osattu käyttää ihan jees. Mutta kuten monet sivuttain scrollaavat 3d-pelit, visuaalisesti peli näyttää paikoin vähän halvalta ja teknisesti bulsulta. Graafisesti peli ei ole läheskään sillä tasolla, kuin odotan yhdeltä Nintendon lippulaivasarjoista. Lisäksi fontit, valikoiden UI-suunnittelu yms. ovat mielestäni aivan amatööritasoa. Jo save filen valintaruutu herättää kiukkua ja myötähäpeää. Kuin halpa mobiilipeli. Ei ole kauaa, kun pelasin Metroid Prime 1:n läpi, joka on sentään jo 20-vuotta vanha peli, mutta saa silti tämän kalpenemaan täysin siltäkin osin. Ai niin, myös soundtrack on ollut toistaiseksi täysin luokaton, joka on aina ollut tärkeässä asemassa Metroideissa. Toki aloitusruudussa on legendaarinen tunnari jne. mutta yhtään hyvää uutta kappaletta ei ole vielä tullut vastaan. Täysin geneeristä ambient-pörinää.

Kyllä se niin vaan on, että MercurySteam on paska studio, eikä tämän tason nimikkeitä pitäisi antaa missään nimessä tuollaiselle taholle. Vähän kuin uusien Silent Hillien tekijät eivät ymmärrä, miksi SH1-3 olivat niin kovia. Onneksi Prime nelonen siirtyi sittenkin Retrolle ja toivottavasti saadaan vielä joku kaunis päivä Trilogian remake.
93  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 05.10.2021 14:03
Pelailin Shenmuen HD-porttausta Xboxilla, ja vittu että vituttaa tämä jatkuva klassikkopelien raiskaus osaamattomirn tunareiden toimesta. En ole eläessäni kuullut näin kammottavaa äänenlaatua missään pelissä. Aloitin pelin pelaamisen RetroArchin Dreamcast-emulaattorilla, kunnes siirryin Xbox-versioon, jonka ajattelin olevan ihan kelvollinen - onhan siinä kuitenkin Auto HDR -ominaisuus. Mutta ei, täysin pelikelvotonta roskaa emuloituun versioon verrattuna. Äänet kuulostavat siltä kuin joku puhuisi johonkin alumiinitölkkiin ja äänet suhisevat ja napsuvat jatkuvasti.

Devil May Cry HD Collection tuli myös hankittua ja myös siinä pelien äänet on täysin ryssitty. RetroArchin PS2-emulaattorilla DMC1 kuulostaa juuri siltä kuin pitääkin, HD Colllection -version äänet ovat hiljaiset ja paskalaatuiset, äänitehosteet myös looppaavat ihan päin persettä. Tekstuuritkin näyttävät kammottavilta tuossa ”HD”-porttauksessa vrt. ylöspäin skaalattuun grafiikkaan emulaattorilla.

Tällaiset asiat kyllä ottaa pannuun ja kiihottaa niin hemmetisti itsellekin. Ei osata tehdä jo-olemassa olevista peleistä järkeviä porttauksia tai remastereita. Final Fantasy 8:ssa pystyy liikkumaan vain kahdekaan eri suuntaan kulmikkaasti, eikä voi tehdä sulavia käännöksiä. FF9:ssä äänet oli kustu aivan täysin ja resetoituu alusta joka näkymässä, sekä valikoissa jäätävät lagit. Myös Megaman Collectionit on vedetty ihan persereikään input lageineen. Miten ei pystytä edes ikivanhoista Nesin romeista porttaamaan kunnollista versiota uusille konsoleille?

Lisäksi jurppii, miten arvostelijat eivät usein mainitse näistä mitään. Xbox 360:n Tony Hawk Remake oli puhdasta paskaa Sakurain persereiästä revittynä, mutta suurin osa arvostelijoista ei maininnut mitään, että fysikkat ja pelimekaniikat ryssitty täysin. Huomasi ensimmäisellä sekunnilla kun pelin käynnisti ja siihen pelaaminen jäikin. Meni 15 euroa suoraan kaivoon ja pysyvät traumat.
94  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 05.10.2021 13:39
Tullut viime aikoina katseltua ennätysmäärä kaikenlaista. Pitkästä aikaa jopa katsottavaa tavaraa, sillä erityisesti Netflixin omien elokuvien laatu on ollut ihan rappiolla. Tällaiset lyhyet minisarjat ovat parhautta ja hahmoihin ehtii tuomaan vähän enemmän syvyyttä kuin 1.5h elokuvassa, mutta ei tarvitse kuitenkaan venyttää ja keksiä jatkuvaa filleriä.

Squid Game:
Ennalta-arvattava ja tiesi heti alkuun mitkä hahmot selviää ja mitkä ei, mutta sarja oli täynnä visuaalista mielikuvitusta ja hyvää viihdettä alusta loppuun. Tykkäsin paljon. Ja mikä parasta, ei koittanut tuputtaa mitään poliittista paska-agendaa, tai muuta kulttuuririkastusta, mitä survotaan nykyään kaikkeen.

Midnight Mass:
Hyvin Stephen King -tyylistä meininkiä. Hitaasti avautuvaa kauhumeininkiä pienessä kylässä. Välillä studiolavasteen kyllä paistoi pahemman kerran läpi ja saaren ympärillä oleva vesi oli aivan selvästi tietokoneella tehtyä. Tykkäsin kyllä tästäkin paljon, mutta muutamien hahmojen pitkät monologit olivat ihan luokattomia. Käsikirjoittajat varmaan luulivat olevansa fiksuja ja välillä hahmot jauhavat täyttä diipadapaa yksikseen ihan liian kauan.

The Queen's Gambit:
Shakin ystävänä sarja kiinnosti hemmetisti ja tuli katsoa melkein yhdeltä istumalta. Oli todella hyvä ja uppoaa varmasti monille, vaikka ei shakista välitäkään. Kolmikon paras!
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 22.09.2021 08:43
https://www.youtube.com/watch?v=0Qfz2_Eys3I

Okei, katsoin tuon videon 4K-laadulla (paras bittivirta) ja leukani tippui lattiaan; miten helvetissä Switchistä on puristettu 1080p/60fps-laatuisena tällaista jälkeä?olemassaolosta, ja yht'äkkiä siitä onkin tulossa yksi kehutuimmista Switch-julkaisuista tälle vuodelle. Aikamoista.


Katsotaankohan me samaa videota? Näyttää äärimmäisen simppeliltä ja olisin järkyttynyt, jos ei pyörisi 60fps 1080p. Jo videon kommenteissa ihmiset sanovat pelin näyttävän lähinnä päivitetyltä Dreamcast-peliltä.

Voi olla kyllä ihan hauska. Pitänee ehkä ostaa joskus party-peliksi.
96  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 06.08.2021 10:59
Pakko nostaa hattua, että jotkut jaksaa jauhaa aiheesta sivutolkulla. Olen tähän saakka skipannut ja ollut välittämästä tästä maailman menosta, mutta koska ihmisillä alkaa olla sen verran kovat psykoosit tulilla, niin rupesin tuossa vähän aikaa sitten miettimään, että pakkohan tällä hommalla on jotenkin pystyttävä tienaamaan.

Teetätin tuossa läpällä pienen erän erilaisia aiheeseen liittyvää materiaalia, kuten "olen rokotettu - olethan sinäkin" -tarroja ja paitoja joissa lukee "yhdessä tästä selvitään" tai "en hyväksy rokotetta", yms. muuta paskaa ja on ihan uskomatonta miten ihmisiin uppoaa.  :lol: Muutaman sadan kappaleen erä meni silmänräpäyksessä Facessa. Pakko varmaan pykäistä joku pieni verkkokauppa pystyyn ja alkaa markkinoimaan enemmänkin. Lisäksi pari muutakin ideaa mielessä, joita pitää kyllä testata. Kannattaa takoa kun rauta on kuumaa, tosin harmittaa hitosti kun en ostanutkaan rokotevalmistajan osakkeita vuosi sitten. Noussut ihan sairaasti.
97  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 05.08.2021 19:02
Skyward-helvetti jatkuu.

Viimeksi tuli läpäistyä joku vesitemppeli ja täytyy sanoa, että kaikki sitä edeltävä oli ehkä huonointa pelisuunnittelua, mitä on tullut vuosiin nähtyä. Täysin aivotonta random-puuhastelua vailla mitään logiikkaa.

Ensin piti tappaa joku typerä imprisoned hirviö, joka nousi maan sisästä. Olen kuullut huhuja, että kyseinen monsteri pitää tappaa uudestaan vielä useamman kerran. Ei jäänyt oikein mitään selkeyttä, että mistä oli kyse, mutta tuo nyt vielä menetteli. Sen jälkeen piti etsiä jonkun random tuulimyllyn osa, joka oli  kadonnut. Tuulimyllyn osa piti etsiä skannailemalla samoja alueita kuten aiemmin, mutta jotta osan sai nostettua, piti mennä juttelemaan jonkun tyypin kanssa, joka rakensi robotteja. Mutta robotista puuttui osia, joten niitä piti käydä etsimässä ensin, jotta sen sai toimintakuntoon. Sitten sai nostettua robotin avulla tuulimyllyn osan ylös. Tuulimyllyä pyörittämällä maasta nousi joku random-peili, joka valaisi uuden saaren, jonne piti lentää oppimaan uusi harppulaulu. Ensinnäkään ei aavistukstakaan, että miksi jostain epämääräisestä kohdasta nousee joku valopeili, eikä enää tässä vaiheessa jaksa miettiäkään, mutta kun uusi laulu on opittu, piti lentää TAAS kerran sinne samaan hemmetin metsään etsimään skannerilla jotain täysin sattumanvaraista "pyhää" kohtaa. Piip piip piiip - juostiin muna ojossa pitkin pusikkoja samalla kun FI kommentoi että 95% todennäköisyydellä ollaan menossa oikeaan paikkaan. Ei jumalauta.

Lopulta keskeltä metsikköä löytyi oikea paikka. Joku täysin normaalilta näyttävä kohta, jonka yli tullut juostua lukemattomia kertoja. Skanneri piippailee siihen malliin, että otin harpun hanurista esiin ja töräytin soinnut taivaalle. Maahan ilmestyy joku hitlerin merkki ja Link siirtyy johonkin "spirit"-maailmaan, joka on itseasiassa vain värivariaatio samaisesta metsästä. Noh, nyt sieltä piti kerätä joku 15kpl jotain spirit-pökäleitä syystä tai toisesta. Sen jälkeen metsästä pitää vielä etsiä maasta joku kuu-symboli ja piirtää se edessä olevaan oveen, jotta viimein pääsee uudelle alueelle.

Noh, mitäpä uudella alueella on. Ei yhtään mitään, paitsi hahmo, joka kertoo, että pitää etsiä pyhää vettä ennen kuin pääsee eteenpäin. Ja mistä sitä kusenkatkuista lientä löytyykään? Ei muuta kuin skanneri käteen ja kuuntelemaan piip piip ääniä siitä samasta kirotusta metsästä, josta juuri pääsi eroon. :lol: Mutta ei siinä vielä kaikki. Jälkiä tovin seurattua huomaa, että peli ohjaa pelaajan takaisin pelin ekaan temppeliin ja paljastuu että pyhää vettä on ihan perinmäisessä bossihuoneessa, joka on läpäisty pelin alussa. Mutta ei siinäkään vielä kaikki! Sinne huoneeseen ei tietenkään pääse ihan suoraan juoksemaan, vaikka sen onkin läpäissyt aiemmin. Ei suinkaan. Yhtäkkiä maan alta nousee hahmo, joka sanoo että on lukinnut oven ja tiputtanut avaimen jonnekin maahan. Piti ihan oikeasti kaivella eri huoneiden maassa olevia reikiä, kunnes avain löytyi. En tiedä, että itkettikö vai naurattiko enemmän tässä vaiheessa. Nämä touhut saa MMO-pelien geneeriset tehtävätkin kalpenemaan.  Jos tulivuorella ja aavikolla joutuu tekemään uusiksi samalla tavalla gimmick-paskaa kuin mitä metsässä, niin pelin läpäisyn jälkeen isken kasetin kirveellä keskeltä poikki, tulostan pelintekijöiden kuvat netistä ja paskannan niiden päälle suorassa lähetyksessä.

Wiimoten poistaminen ei pelasta peliä, eikä peli ole vain huono Zeldaksi. Taitaa olla huonoin ostamani peli vuosiin. Jos peli olisi julkaistu mille tahansa muulle alustalle ilman Zelda-nimeä, niin kukaan ei olisi varmaan kuullutkaan koko pelistä. Nyt aina löytyy Nintendo-faneja, jotka ostavat kuuluisalla nimellä ratsastavan pelisarjan osan. Itsekin siihen syypää. Pakko pakko pelata läpi, koska ainoa Zelda, joka pelaamatta.

Skyward tarinoideni osa 3.0 - tulossa pian.
98  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite (ja keskustelu Halo-sarjasta yleensä) : 05.08.2021 18:25
Toivon totisesti etteivät ryssi tätäkin peliä. Halon voima piilee juuri sen tietynlaisessa yksinkertaisuudessa, mutta loputtoman syvässä tiimipelaamisessa. Toivottavasti unohtavat koko yksinpelin ja panostavat täysillä vain moninpeliin, joka olisi lähellä Halo kakkosen ja kolmosen tyyliä. Kaikki ylimääräinen sonta ympäriltä pois ja pitkästä aikaa uusi kunnollinen fps-moninpeli. Pikaisten striimien perusteella vaikutti oikein lupaavalta.

99  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.08.2021 19:41
Kesän viimeisiä päiviä tuhlannut Skyward Swordin parissa Switchillä. Onhan tämä nyt ihan suunnatonta rapaa. Oikeastaan vielä surkeampia kuin muistelin Wii-ajoilta. Oli aika kullannut muistot, niin painajaisia kuin ne olivatkin. :lol:  Pelatessa tuntuu siltä, että Nintendon piti tehdä joku peli hyödyntämään kaikin keinoin Motion + -palikkaa Wiille. Tekivät ensin kasan pulmia pötköön ja iskivät lopuksi Zeldan nimen päälle ja vähän diipa daapaa tarinaa, jotta pelille saataisiin myyntejä.

Ensimmäiset 10 tuntia olivat varmaan kaameinta roskaa, mitä olen peleissä vuosiin kokenut. Kymmenessä tunnissa ehtii pelata jo jonkun oikeasti hyvän pelin läpi tai parikin pienempää, mutta mitäs tässä. Ensin skannaillaan metsässä vähän jotain elukoita, jotta päästään eteenpäin. Sitten vuoristossa skannaillaan avaimen paloja, jotta pääsee eteenpäin ja sen jälkeen tulee aavikko, joka piti pelata läpi pienissä paloissa läpi, koska peli alkoi horjuttamaan jo mielenterveyttä paskuudellaan. Jokainen 10 metrin eteneminen alueella on täynnä jotain roskaa. Upottavaa lentohiekkaa, pitää heitellä jatkuvasti pommeja reikiin hitaasti liikkuvalla kauko-ohjattavalla elukalla, samalla kun jotain random vihuja puskee päälle ja lopuksi yllätys, yllätys, skannailla lisää ja löytää vähän random vipuja, jotta saadaan hiukan vielä aikaa tuhlattua enemmän. Pulmat itsessään ovat äärimmäisen yksinkertaisia, mutta aikaavieviä ja joka välistä paistaa läpi, että tehty pelkästään aikoinaan motion gimmick-sonnan vuoksi.

Sitten kun on kahlannut kaiken tuon läpi, pääsee varsinaiseen temppeliin, jotka ovat tuttua Zelda laatua, mutta niistä ei enää jaksa nauttia, koska kaikki muu pelissä on pelkkää elämänhukkaa.  Peli olisi parempi jos luolastot olisi julkaistu erikseen pelattavina osioina ja kaikki muu poistettu. Muutenkin moni alueista näyttää ihan keskeneräiseltä, suorastaan häiritsevän rumalta. Sisätilat näyttävät ihan jees, mutta visuaalinen tyyli ulkoalueilla on jotenkin aivan kaameaa. Haaleat värisävyt, suttuinen vesivärifiltteri ja alueiden yleinen mielikuvitukseton teema saa Nintendo 64:n pelit näyttämään paljon paremmalta. Vähän aikaa sitten pelasin 3DS-emulaattorilla 1080p resolla Ocarina of Timen ja se on tähän verrattuna kuin Next gen -peli.



100  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.07.2021 11:42
Koko overworldissa eteneminenkin on periaatteessa kasattu ongelmanratkaisun ja apuvälineiden käyttämisen varaan.


Ja juurikin tästä peli on sarjan huonoin. Kaikenlainen tutkiminen heitetty kokonaan mäkeen, eikä mistään seikkailupelistä enää voi puhuakaan. Kasa putkessa olevia pulmia, joita Wii-versiolla joutui vielä kikkailemaan Wiimoten mätillä. Vieläkin traumoja siitä. Lisäksi overworld-pulmat ovat niin päivänselviä suurimmaksi osaksi, ettei niissä ole mitään ratkaistavaa. Fi tuli kertomaan vielä ratkaisut puoliin, halusi tai ei. Peli on myös ihan täynnä paddingia TP:n tyyliin, jota remaster ei ilmeisesti ole korjannut.


101  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! : 28.07.2021 11:14
Onhan nuo ihan järkyttävää rapaa ja en tiedä edes millä logiikalla Nintendo edes valitsee noita pelejä enää. Ihan puhdasta trollailuahan tuo on.
102  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään GBA-pelejä : 13.07.2021 13:17
Castlevania kiinnostaa, jos hinta inhimmillinen.
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 07.07.2021 13:00
Kyseessä on kuitenkin Nintendo. Odotukseni ovat, että seuraava laite on nykyistä Switchiä tehottomampi ja napit korvattu aukoilla, joihin voi puhaltaa.

Ei kauaksi mennyt veikkaus.
104  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 04.07.2021 09:49
Minusta THPS:n pelaaminen tatilla on mahdotonta. Olen kuvitellut, että kaikki pelaavat tietenkin ristiohjaimella :o

Aina ristiohjaimella!

Ja tosiaankin alkuperäisillä joyconeilla Haukan pelaaminen on lähes mahdotonta. Ainakin jos koittaa piste-ennätyksiä, ja minulle, joka on tottunut pelaamaan näitä hiukan oudolla tavalla, eli pitämällä etusormea koko ajan grindausnapilla ja peukalolla tehdään muut jutut. Tällä tavalla saan tehtyä flipit ja muut huomattavasti nopeammin, kun ei tarvitse peukaloa pomputella välillä grindausnapille.

Mutta nyt kun ostin nuo isommat split padit, niin Haukan pelaaminen kannettavassa moodissa sujuu kyllä oikein hyvin, varsinkin kun siinä ristiohjain on parempi kuin Dual shockissa ja nappulat myös erinomaiset. Peli myös näyttää paremmalta pienellä näytöllä kuin TV:llä. En ole lähelläkään Cyruksen tasoa, enkä tiedä mikä lasketaan "pro-tasoksi", mutta kyllähän Switchilläkin muutaman kymmenen miljoonan pisteet combot onnistuu oikein hyvin ja leaderboardseilla kärkisijoilla on ihan yhtä kovia tuloksia kuin pleikkarilla. Tietenkin parempi fps ja reso on aina parempi, mutta mahdollisuus pelata missä vain ja milloin vain, on kermaista. Jos tarkoitus on pelata pelkällä telkkarilla, niin sitten sama hommata joku muu versio.
105  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 04.07.2021 09:35

Mitähän tosta efektiivisesti tulisi kuukausipalkaksi, heitetään lonkalta joku 1600-1700e? Tää on puhdas arvaus, en ole selvittänyt tarkemmin mitä maksaa ja missä roikkuu.


Hyvin lähelle menee. Sopparit on nyt tehty ja vajaa 1800 euroa on sovittu palkaksi + pääsee vuokralle täysin kalustettuun asuntoon, niin ei tule suuria aloituskuluja hänelle. Toki siis jaan palkkakulut vielä ainakin yhden tuttavaperheen kanssa, niin käytännössä ilmaista.



Kyse on varmaan tavallisten ihmisten heräämisestä tähän äärivasemmistolaiseen hevonpaskaan, joka on puhdasta marxilaista rasistista mädätystä. Mielenterveysongelmaisten uhriutujien tuontikulttuuuri USA:sta.



Olet varmaan hyvinkin oikeassa tässä(kin) asiassa. En tiedä, mistä kyseinen saasta on lähtenyt alunperin leviämään, mutta kyseiset tyypit saavat 4chanin keskustelulangatkin kuulostamaan tervejärkiseltä.

Joskus tulee ihan läpällä lueskeltua näiden hullujen keskusteluita sieltä täältä ja parasta, että esiintyvät liberaaleina maailmanparantajina, mutta saavat todellisuudensa tuntemaan itsenikin täysjärkiseksi. Nämä tyypit loukkaantuvat ja uhriutuvat lähes kaikesta, sekä vihaavat kaikkea ympärillä olevaansa enemmän kun minä itse ikinä ja minä sentään lähinnä trollailen omaksi ilokseni. Kaikki jotka eivät osu heidän ajattelumaailmaansa ovat saatanasta ja rasisteja, vaikka todellisuudessa itse ovat ahdasmielisempiä kuin natsisaksan sekopäät. En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota tällaisiin, mutta nyt kun niitä on alkanut sikiämään sieltä täältä ja valtaavat peleihin liittyviä keskustelufoorumeitakin, niin väistämättä tullut huomanneeksi.

Resetera ja vanha neogaf ovat loistavia esimerkkejä äärivasemmistolaisista sekopäistä, jotka osaavat pahoittaa mielensä lähes kaikesta, mutta sieltäkin tuntuu ne pahimmat vouhottajat lähteneet, koska niitä on alkanut ahdistamaan varmaan liikaa.
106  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 30.06.2021 09:49
Ostin digitaalisena SEKÄ tilasin fyysisen kopion ulkomailta. Ei saapunut fyysinen versio postiin ennen lomareissuja, joten livautin digitaalisenkin version.

Peli on tosiaan 30fps, mikä on sääli, sillä jo Dreamcastilla Thps 2 oli 60fps. Mutta framerate on vakaa ja muutenkin hyvä porttaus kyllä kaikin puolin. Pelinä meikäläisen Goty.  Henkilökohtaisesti en tule enää koskemaankaan PS4-versioon tämän jälkeen. Kunnollinen Tony Hawk kannettavassa formaatissa on itselleni unelmien täyttymys. Aina voi vetää pari rundia missä vain, milloin vain.
107  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 29.06.2021 00:42
Kävin jo hakemassa Partiksen mainitsemat Split Padit tänään Verkkokupasta. Onhan se aika surullista, että 3rd party valmistaja tekee täysin ylivertaiset tatit ja nappulat. Kokonsa puolesta nämä härpäkkeet ovat omaan makuuni vähän turhankin isot, joka taas tekee niistä myös vähän rumat, mutta pelaaminen oli heti huomattavasti nautinnollisempaa. Analogisten tattien tarkkuus ja nappien tuntuma on täysin eri tasolla. Tony Hawkin pelaaminen kesäreissulla on sittenkin mahdollista ja näillä pystyy pelata hyvin vaikka fps-pelejä.

Jos joku osaisi yhdistää tällaiset napit ja tatit hiukan pienempään formattiin, niin oltais varmaan aika lähellä täydellisyyttä, mutta kyllä näillä pärjää.
108  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 28.06.2021 01:36
Pitänee varmaan ostaa. Mikä tahansa on nimittäin parempaa kuin Nintendo omat tekeleet.

Virallisesti Joyconien laatu on jotain uskomatonta rapaa. Nintendo pitäisi saada vastuuseen laittoman heikkolaatuisesta tuotteesta. Minulla on nyt yhteensä neljä paria Joyconia eikä yksikään noista enää toimi kunnolla. Oikeastaan yhtä paria lukuunottamatta käytännössä jo pelikelvottomassa kunnossa, eikä niillä ole pelattu edes paljoa. Sen lisäksi, että niiden tatit ovat aivan epätarkkaa sontaa ja vasemman puolen joyconin napit sekoilevat hyvin monessa pelissä, eivätkä todellakaa korvaa ristiohjainta, niin sitä en voi enää hyväksyä, että jo sadan pelitunnin jälkeen alkavat sekoilemaan. Puhdistelut ja muut pikafiksit eivät auta kuin hetken. Minulle Switchin kannettavuus on tärkein juttu ja en pysty enää edes pelaamaan kannettavassa modessa. Yhtään ainoaa penniä en enää käytä noihin paskakikkareisiin.

Korjaako Suomen Nintendo edes niitä muuta kuin jotain kallista maksua vastaan? Nintendo ja Sony veti kyllä sellaiset pohjat tuotteiden laadullaan, että alaspäin ei varmaan voi enää mennä.

109  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2021 : 16.06.2021 09:28
Huvittavaa, etteivät voineet vaan julkaista GBA:n Advance Warseja sellaisenaan, vaan piti nähdä oikein vaivaa visuaalisuuden raiskaamiseen. Ihan järkyttävän näköistä ja muistuttaa Squaren touhuja. Ihan kuin joku olisi ekaa kertaa harjoitellut Blenderillä 3D:n tekemistä.

Uusi Zelda ei jostain syystä herätä vielä mitään. Epäilemättä tulee hyvä, mutta näyttää toistaiseksi liian identtiseltä aiempaan nähden, josta sain jo aivan tarpeekseni. Mitään sellaista ei ole vielä näytetty, joka herättäisi huomion ja pari teaseria ovat toistaiseksi olleet mitäänsanomattomia. Haluan nähdä oikeita luolastoja, vedenalaisia juttuja, uusia isoja kaupunkeja, kokonaan uusitun asesysteemin, paljon uusia vihollisia, varmistuksen ettei puolet pelistä ole taas piilotettu samanlaisten shrinejen taakse, joissa kaikista saa aina saman palkinnon. Haluan että pelimaailma on täynnä pieniä ja suuria salaisuuksia Majora's Maskin tapaan, eikä vain sinne tänne ripoteltuja shrineja ja seedeja.

Metroid Dread nyt oli tietenkin kova juttu ja mahtavan pian vielä julkaisu. Odotukset eivät kuitenkaan ole ihan niin katossa vielä, koska tekijänä toimii ilmeisesti sama, joka teki 3DS:n Metroid 2 remaken. Se ei ollut kovinkaan erikoinen, tosin osittain myös siitä syystä, että pelinä Metroid 2 on varmaan sarjan heikoimpia. Ostoon menee kuitenkin ihan heti.
110  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2021 : 15.06.2021 19:06
Trashiin uus hahmo... :lol: Heti alkuun morasta kylkeen.
111  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 13.06.2021 00:48
Hienoa että Suomi voitti, mutta oli kyllä säälittävää katseltavaa ja muistui heti mieleen, miksi jalkapalloa ei voi vakavissaan katsoa. Pomputellaan verkkaisesti sinne tänne ja koitetaan kalastella vapaapotkuja joka välissä. Eikö tuolle jatkuvalle filmaamiselle oikeasti voida tehdä jo jotain? Ankarat sanktiot vaan joka kerta. Suunnaton myötähäpeän tunne vähän väliä, kun ukot voihkii tuskasta minuutin välein ja uusinnasta näkee, että kukaan tuskin koskenutkaan.
112  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Monster Hunter -pelisarja : 07.06.2021 09:49
Pentele, olen grindannut high rank Magnamaloa tuntikausia saadakseni purppuran Magna Orbin Soulpiercer-jouskaria varten, mutta ei hemmetti, se ei tiputa sitä millään. Ilmeisesti enimmillään kolmen prosentin mahdollisuus saada se, joten ei ihme että on vaikeaa. No, saapahan samalla roinaa talismaanien tekoon.

Tippui itsellä ekasta...  :lol:
113  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2021 : 03.06.2021 21:52
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 01.06.2021 21:38
Tuli ostettua Red Dead Redemption PC:lle eilen. PS4-versiota aloittelin joskus, mutta meinasi järki lähteä sen input lagin kanssa ja muutenkin laitteen pörinän kanssa, joten jäi kesken. Nyt ihan eri meininki. Tietyllä tavalla arvostan suuresti Rockstarin tinkimätöntä tapaa tehdä hidastempoinen, hitaasti avautuva länkkäri, joka saa nykyajan adhd-pelaajat voimaan pahoin. Nautin pelin verkkaisesta tahdista ja ylitarkasti animoiduista toiminnoista, vaikka sellaisessa ei pelillisesti olekaan aina järkeä. Visuaalisesti peli kusee lähes kaiken päälle:














115  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 31.05.2021 12:48
Todennäköisyys siihen, että Nipa vetää homman persereikään, on kohtuullisen suuri. Ei tarvis kovin kummoista julkistaa, että olisin enemmän kuin tyytyväinen, mutta sekin on varmasti liikaa vaadittu.
116  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 31.05.2021 12:43
Tuo Windowsin Xbox sovellus on yksinkertaisesti täysin paska. Vaikka saisit sen korjattua nyt, niin jonkin ajan päästä lakkaa taas toimimata tai hävittää ladatut pelit. Mieluummin ostan pelin Steamista kuin lataan ilmaiseksi tuon roskan kautta.
117  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.05.2021 15:53
TS2

Eipä unohdeta kenttäeditoria, virusta ja muita sekoilumodeja. PD:ssä on oma juttunsa ja Timesplittersissä omansa. Also, kolmosen kampanja oli täyttä kamaa.

E: ja anaconda!


Minulla olikin tuossa jo kirjoitettu, että paremmat puolet TS:ssä oli kenttäeditori, muutamat bonus-modet, ja erilaiset pelleilyhahmot (jotka kyllä alkavat ottaa päähän hetken päästä), mutta lyhensin viestiäni. Siihen sen ne omat juttunsa jääkin. Siksi laitoinkin vain, että lähes kaikin puolin. Mutta ihan kiva peli kyllä ja ei missään nimessä huono, mutta lähinnä kirjoitin syitä miksi ei tullut koskaan niin paljon arvostettua, vaikka pelattiinkin paljon.

Tulevaan jatko-osaa pitää parantaa aika reilusti juttuja, koska netin kautta monet pelilliset viat eivät ole enää läheskään yhtä hauskoja, kuin kavereiden kanssa iltasella pelatessa.

118  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Monster Hunter -pelisarja : 23.05.2021 15:49
Parhaat aseet ja armorit hommattu, lähes kaikki questit pelattu jne. Toki voisi buildeja hinkata vielä paremmaksi, mutta pelissä on tällä hetkellä tasan yksi monsteri, jota varten tarvitsee edes tehdä mitään, joten ei oikein motivoi. Teoriassa voisi takoa joutessaan yksinpelipuolen läpi, mutta ei taida riittää intoa. Toivottavasti Capcom saa julkaistua nyt kerralla valtavan määrän järkevää sisältöä ja G-rankin, koska juuri kun alkaa tuntua, että peli alkaa, niin se päättyy.
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.05.2021 15:16
TS2 on ihan jees sinällään ja paljonhan sitä tuli aikoinaan pelattua, sekä edelleen silloin tällöin, kun eihän tällaisia arena-tyylisiä pelejä ole juuri tarjolla. Mutta ei meidän peliporukassa sitä ole kovinkaan paljon arvostettu. Perfect Dark teki kaiken saman jo N64:lla aikoinaan paremmin ja muutenkin pelinä lähes kaikin puolin huomattavasti monipuolisempi. Aina pelataan mieluummin sitä. Sitten tuli myös Halot, jotka olivat oikeasti järkeviä moninpelejä ja erityisesti lanissa edelleen timanttisia.

Onhan Time Splitterit hauskoja pelejä kaveriporukalla jaetulla ruudulla silloin tällöin, mutta ei sitä kauaa jaksa, sillä peleistä puuttuu syvyys kokonaan. Hahmojen osumakohdat on täysin läppä, botit ovat aivokuolleita, eikä niitä voi samalla tavalla käskyttää PD:n tyyliin. Aseitakin on Perfect Darkiin verrattuna murto-osa, niiden äänet ovat täysin munattomia zip-zip kamaa, eikä niissä ole minkäänlaista munaa. Suurin osa TS2:n moninpelikentistä on lähes pelikelvottomia ja täysin epätasapainossa, eikä aseiden paikkoja ole mietitty ollenkaan järkevästi. Spawnisysteemissä ei ole mitään älyä ja voi respata sekunnissa suoraan kaverin perseeseen. Peli on yksinkertaisesti suunniteltu surkeasti, mutta lähinnä toimii juuri siitä syystä sellaisessa Mario Party -hengessä.

Toki varmasti maistui PS2-pelaajille, joiden vaihtoehtona oli lähinnä EA:n James Bondit, mutta en odottaisi uudesta Time Splitteristä mitään älytöntä. Toki toivon, että tulee hyvä, sillä kaipaan kipeästi tällaisia arena-tyylisiä ammuskeluja elämääni!
120  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: RetroArch : 16.05.2021 20:41
Ei perseenreikä. En ole ollut edes tietoinen... Toimiikohan tuo laajakuvahommeli ja muut herkut myös Super Metroidin päälle tehdyille romhackeille, kuten Super Zero Missionille?
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines