Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 94
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 04.02.2022 10:59
Parasta Switchin myynneissä, että ilman alennuksia. Mitähän jos Nipa tiputtaisi hintaa vaikka 150 euroon. :lol: Sama koskee pelejä, joiden myyntiluvat ovat ihan tajuttomia. Mario Kartit ja kumppanit edelleen sen 59 euroa uutena. Ei ainakaan pelien jälleenmyyntiarvo ei tipu nollaan kuukaudessa julkaisussa, kuten muilla laitteilla.

Switch vikoineen päivineenkin ihan kuningaslaite ja myynnit täysin ansaittu. Samaa ei voi sanoa Wiistä aikoinaan.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2022 20:38
Sony ostanut vissiin Bungien, mutta miksi ihmeessä? Vielä ymmärtäisi, jos ne omistaisi Halon IP:n, mutta Bungie ei ole saanut oikein mitään aikaiseksi vuosikausiin. Jo Halojen kanssa niiden touhu oli uskomatonta sekoilua loppupuolella. Destiny 2:n kanssa tyrivät lähes kaiken perseelleen ja saivat monet Destiny1:n aikana kerätystä fanikunnastaan haistattamaan heille sonnat.

Tuntuu että Sonyn piti vaan jotain paniikissa ostaa MS:n temppujen jälkeen.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pokemon : 23.01.2022 10:41
Näyttää kyllä aivan järkyttävän huonolta. Visuaalisesti aivan ala-arvoinen, pelillisesti karsittu kaikki minimiin, taistelut toisia vastaan poistettu kokonaan ja peli näyttää sellaiselta "tein ekaa kertaa avoimen maailman" -peliltä.

On se käsittämätöntä, etteivät voi tehdä kunnollista peliä, kun ei pitäisi olla rahasta kiinni. Ensin Sword and Shield, sitten käsittämättömän surkea demake Diamondista ja Pearlista ja nyt tämä. Mutta kun katsoo myyntilukuja, niin miksi edes yrittää, jos rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Luulisi silti, että tekijöillä itsellään on jotain ambitioita omia pelejä kohtaan, mutta vissiin kaikki ovat tekemässä vain rahan takia.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2022 16:32
Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan. Tällä hetkellä takovat rahaa tekemättä mitään vuodesta toiseen.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.01.2022 23:01
Joo, se Wii-ohjaus oli totaalista rapaa, kuten Wii-ohjaus peleissä yleensäkin. Metroid Prime Trilogy oli käytännössä lähes pelikelvoton, eikä widescreen-tuki sitä pelastanut. Ja klassisesti eivät tietenkään voineet antaa vaihtoehtoja pelaajille käyttää normaalia ohjausta, mistä Donkey Kong Country Returns on varmaan vielä surullisempi tapaus. Onneksi tuo pelihistorian synkin aikakausi on ohi, vaikka Iwatan kuoleman se vaatikin.

Toinen huvittava juttu tuohon aikoihin oli vertailu Halo 1:n ja Metroid Primen välillä. Vieläkään en tajua, mistä pelaajien mielisairauksien syövereistä se nousi.
66  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 07.01.2022 11:00
Mietin ihan samaa tuossa. Kuulostaa järjettömältä jopa Heinzin viestiksi. Ja muutenkin kaikki hämärät ja pimeät otokset ovat juurikin Oledin suurin vahvuus, koska täydellinen musta. Laita se black level "auto" --> "limited", jos katsot jotain paskaa suoratoistoa, niin on se kumma, jos näyttää mikään haalean ruskealta paskalta. Se "auto" mode on yleensä sama kuin "full" ja yleensä sitä ei kannata käyttää, koska lähde ei oikeasti lähetä sitä.

Sekä että tekee mitään johtopäätöksiä jonkun kusisen HBO Maxin suoratoiston kautta..  :???:
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Dread | "Nearing the final stages of completion" : 29.12.2021 11:29
Tuli pelattua Dread toisen kerran läpi, nyt Hardilla. Vaikeustason nousu ei oikein tuntunut suurelta, mutta johtunee siitä, kun bossit osasi jo muutenkin, eikä normaalikaan ollut ihan täysin haasteeton.

Pelinä kelvollisen hyvä, vaikka kenttäsuunnittelu jää pahemman kerran Metroid Primen ja Super Metroidin jalkoihin. Toisaalta mikä pelipä ei jäisi. Musiikkien surkeus oikein korostui toisella kerralla, kun ne ovat ihan uskomattoman mitäänsanomatonta tusinakamaa ja yhtä kipaletta lukuunottamatta voisi poistaa vaikka koko pelistä. Myös emmit ovat turhia gimmickeja.

Visuaalinen ulosanti ja pelattavuus ovat huippua. SMTV:n 20fps suttuisen diashown jälkeen 60fps on kyllä ilo silmälle, jota osaa arvostaa entistä enemmän. Tämän pelin pohjalta saisi rakennettua todella hyvän jatko-osan.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.12.2021 16:10
On kyllä suunnatonta rapaa nämä pelien adaptive difficultyt. Nyt pelaamassa pitkästä aikaa Resident Evil 2:n remakea ja ihan vihaksi pistää, miten pystytään pilaamaan peli tällaisella. Ihan sama paljonko keräät panoksia ja säästelet luoteja, niin lopulta joutuu pariin vihuun upottamaan kaikki, koska zombiet muuttuvat lähes kuolemattomaksi. Äärimmäisen typerä keino mukamas saada pelaaja elämään jännityksessä, mutta käytännössä pilaa lähes koko pelin tunnelman, koska on niin ilmiselvää ja laiskaa pelisuunnittelua. Aivan sama, vaikka tuhlaisit panokset seinään, sillä muutamalla vikalla panoksella kaikki zombiet kuolevat lähes kerrasta ja peli alkaa antamaan ammuksia enemmän.

En ole ihan varma, mutta Resident Evil 4:ssa tuo taidettiin tehdä paljon fiksummin, sillä vihut vaan alkavat tehdä enemmän damagea ja liikkua vähän nopeammin, jos pelaaja osaa pelata.
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 19.12.2021 16:09
Kyllähän tuon eron huomaa selvästi. Ainakin tuon Persona-videon perusteella. Ero oikestaan vielä suurempi kuin odotin. Pitänee miettiä, jaksaisko hommata laitteen itsellekin.

Tuli tuossa hommattua Switchin Oled-versio. Kaikkialla lopussa, mutta tottakai Kajaanin Citymarketissa oli hyllyssä useita ja vieläpä pienessä alessa muiden pelituotteiden kanssa, joten lankesin ostamaan... Nyt tässä taloudessa on yhteensä viisi Nintendo Switchiä. Alkaa riittämään. :P
70  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 12.12.2021 23:05
Tuli katsottua Home Alone 1 ja 2 muksujen kanssa tuossa vähän aikaa sitten ja itsellä oli päinvastainen reaktio. Odotin niiden olevan täyttä rapaa, mutta olivat yllättävän viihdyttäviä leffoja. Ykkönen oli täysin kelvollinen ja kakkosen suurin ongelma, että käytännössä sama leffa eri puitteissa. Sama koskee monia muitakin tuon aikakauden leffoja. Kasa ikonisia leffoja, joita osaa nyt arvostaa paremmin kuin aikoinaan.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: RetroArch : 11.12.2021 02:22
Kesti hetken tajuta, että nuo coret piti ladata erikseen Steamista niiden omilta sivuiltaan, koska ne lasketaan dlc-lisäosiksi, mutta muuten kyllä sain kaiken toimimaan vaivatta. Voi hyvänen aika, miten täydellisyyttä tämä on! Aina se jaksaa yllättää, miten ylivertaisia tuotteita nämä ei-viralliset spedet tekevät. Tuntuu että niiden kunnianhimo, osaaminen ja tarkkuus on täysin eri tasolla kuin näiden isojen tahojen, jotka eivät osaa portata edes omia pelejään oikein. Kaikkea maan ja taivaan välilltä otettu huomioon ja kaikkea voi säätää halutessaan, eikä missään välissä tarvinnut nousta sohvalta koskemaan näppikseen ja hiireen. Melkein itkettää nyt tuo Switchin N64-räpellys tämän jälkeen.

Tuli testattua kaikenlaisia pelejä ja naama messingillä vedin jotain Donkey Kong 64:sta. Jokainen testaamani peli pyöri erinomaisen hyvin. En keksinyt miten saan scanlineja kuvaan, mutta ei sen väliä. Peli toimi N64-ohjaimella kuin unelma ja pyöri tasaisesti. Pelissä on jo luonnostaa widescreen-tuki, joten boostatun resoluution kanssa Oledilla pelatessa jotain sellaista, että tuskin saadaan Nintendon omilla laitteilla ihan heti kokea. Toki jos haluaa vetää alkuperäisellä resoluutiolla ja CRT-telkulla, niin sekin ois mahdollista. Pitää ehkä kantaa CRT-telkkari nurkkaan ja vetää letku PC:stä siihen ihan testin vuoksi. Tuskin maltan odottaa, että saan oman Steam Deckin ja kaikki kulkevat mukana myös kainalossa.72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: RetroArch : 10.12.2021 12:23
Latasin RetroArchin Steamin kautta, jotta pääsee näppärästi suoraan pelaamaan Big Picture modella, ilman että tarvii edes hiireen tai näppikseen koskea. Käyttöliittymä tehty täydellisesti, mutta en tiedä, onko Steam-versio samalla tavalla ajantasalla aina?

Ja ylipäätään noista coreista. Onko ne jotain ns. "laittomia", joita pitää kaivella jostain netin uumenista, vai löytyykö sivusto, josta löydän kaiken suoraan. Ostin N64-ohjaimen usb-mallin ja joka paikassa näkyy eri core-suosituksia, mutta koskaan ei suoraa latauslinkkiä.
73  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 07.12.2021 14:38
TK katselee Salo Sodomaa ja afrikkalainen hovimestari tarjoilee rypäleitä vieressä.  ;D

Niin, sitten? Suosittelen sullekin.  8)
74  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 07.12.2021 14:18
Olen saanut niin tarpeeksi ennnalta-arvattavista tusinaleffoista, joita striimauspalvelut täynnä. Joka toisessa koitetaan tuputtaa jotain agendaa tai ihmisten monimuotoisuutta yms. paskaa. Rupesin lopulta etsimään leffoja, joita ei ihan joka paikassa tule vastaan. Kaikenlaisia vanhoja italialaisia sekopäisyyksiä ja ylipäätään kaikenlaista sairasta tavaraa. Vaimon kanssa ollaan naurettu itsemme melkein hengiltä, kun näissä ei ikinä tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu.


The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover
Läski ukko omistaa ravintolan, syö siellä kuin viimeistä päivää ja haukkuu kaikkia ihmisiä ympärillään. Kokki kokkailee sillä välin perse paljaana keittiössä lihoja ja vaimo vihaa elämäänsä. Täyttä kamaa. IMDB:ssäkin 7.6.Alla mia cara mamma nel giorno del suo compleanno / To my Dear Mother on the Day of her Birthday
Täysin rehveli aikuinen poikamies elää äitinsä kanssa, joka ei päästä poikaansa elämään omaa elämäänsä ja tekee kaikkensa, ettei poikansa löydä itselleen tyttöystävää. Yläkerrassa ryssä hakkaa välillä lattiaa ja poika tilaa itselleen pumpattavan nuken. Rakastan tällaisia hämäriä leffoja.Gummo
Leffa kertoo surkeissa olosuhteissa elävistä junttimaisista ihmisistä Ohiossa, jossa päivät kuluvat kissoja ampuen ja pulloja keräillen. Aika surullinen leffa, mutta ehkä aavistuksen pitkäveteinen välillä.Der Bunker
Tutkija vuokraa itselleen bunkerista huoneen, jotta voi rauhassa keskittyä tutkimuksiinsa. Joutuukin opettajaksi jälkeenjääneelle lapselle, jota hänen vanhempansa hakkaavat ja pitävät eläimen tasolla. Kyseessä ei siis ole mikään sairas kidutuspätkä tai mitään muutakaan sellaista. Enemmänkin draamaa, joka kertoo surkeista vanhemmista ja miten opettaja koittaa auttaa kakaraa pois.Human Centipede 1-3
Vaikea ymmärtää, miksi nämä leffat ovat saaneet niin totaalisen surkeita arvosanoja. Eihän nämä mitään mestariteoksia, mutta huomattavasti mielenkiintoisempia ja katsomisen arvoisempia kuin suurin osa Netflixin paskoista, joita ei muista edes nähneensä vartti katsomisen jälkeen. Nämä sentään taatusti muistaa.

Ykkönen on varsin perinteinen hitaasti etenevä "hullu professori"-kidutus/vankileffa, joka ei oikein edes mässäile väkivallalla. Odotin jotain aivan sairasta, mutta ihan asialliallinen ja oikein katsottava leffa, mitä nyt persereikään ommella suu kiinni. Kakkonen sen sijaan on trilogian helposti sairain osa ja pääpaino kiduttamisessa. Kiduttaja itse runkkailee piikkilankaa kikun ympärillä ja katselee kun ihmiset paskovat toistensa suuhun. Kolmonen on puhdasta komediaa ja en katsonut pitkään aikaa, kun arvostelijat haukkuivat maan rakoon. Onneksi katsoin. En muista milloin olen nauranut yhtä paljon leffaa katsellessa. Päänhenkilö on täysin sekopää vankilanjohtaja ja heittelee aivan hajottavia kommentteja koko ajan. Leffa ei oikein muistuta kahta aikaisempaa juuri millään tavalla ihan loppua lukuunottamatta.

Salò o le 120 giornate di Sodoma
Suurin osa varmaan tietää jo tämän leffan, vaikka ei olisi katsonutkaan. Mietittiin, että mitä katsottais hääpäivän kunniaksi ja valitsin Salo, Sodoman 120 päivää. Leffan ohjaaja vissiin tapettiin elokuvan julkaisun jälkeen ja leffa on kielletty edelleen monissa maissa, joten ajattelin sen sopivan juuri meille. Mielestäni loistava leffa, vaikka en nyt ihan kaikille voi suorilta suositella. Ei voi kuin hattua nostaa, miten jollain on juolahtanut mieleen kuvata perspanoja ja naulojen syöntiä hienossa miljöössä. Kuvaus ja leikkaus muutenkin 5/5 kamaa.
Taxidermia
Seksuaalisesti turhautunut mies jyystää ladonseinässä olevaa reikää, mutta lintu lentää nokkimaan kikua. Sitten mies paneskelee jotain äärimmäisen lihavaa naista ja kuvittelee sen samalla olevan sika. Siitä syntyy lapsi, joka treenaa itsensä maailman nopeimmaksi syöjäksi ja osallistuu syöntikisaan. Lopuksi joku sahaa itseltään kädet poikki ja tekee itsestään muistomerkkipatsaan. Täysin random ja upea leffa! Annan tälle "TK suosittelee" -arvomerkin.
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.11.2021 08:10
2D-tyylinen ei todellakaan olisi ongelma, mutta kun visuaalinen tyyli on suoraan Sakurain perseestä revitty. Lisäksi täynnä kaikenlaisia bugeja, joten kannattaa ottaa auto-save pois päältä, ettei peli lukitse sinua ansaan. On se kyllä suunnaton sääli miten pohjamudissa Pokemon ryömii tällä hetkellä. Koko sarja pitäisi saada asap parempiin käsiin, joilla on vielä kunnianhimoa, osaamista ja yritystä jäljellä. Tuo tuleva Arceuskin näyttää niin kusiselta viritykseltä.
76  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Black friday ja muut tarjoukset : 24.11.2021 00:18
Naureskelin kans tuolle cdonin Switch Oledin hinnalle. Hyvää ryöstöä.

Tuli itse langettua ja ostettua Verkkokaupasta eilen tuo LG:n uusin C1 töllö 77” tuumaisena, joka oli 2999e tarjouksessa. Pohdiskelin hetken isompaa 82”-kokoa, mutta en saanut perusteltua itselleni 2000e hintaeroa.

Ei aiemmassa C9-mallissa mitään vikaa ollut, enkä huomaa tässä uudessa mallissa kuvanlaadullisesti juuri mitään eroa, mutta pelaamisessa oli aika selkeä parannus ja onpahan nyt pelihuoneeseen oma telkkari. Input lagi erityisesti hdr-pelaamisessa menee todella alas verrattuna vanhempaan game optimizer -moodissa. Ja lisäksi g-sync/vrr tuntuu toimivan paremmin.

Vielä jos perjantaina löytäisin uuden Denonin tai Maranzin vahvistimen jostain, niin alkais setupit olla kunnossa vähäksi aikaa. Aika harvoin kyllä mitään ostamisen arvoista tulee tarjoukseen.
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 21.11.2021 14:54
Tässä(kin) tapauksessa pelaajat itse tekivät kaiken paremmin kuin varsinainen pelitalo ja PC:lle julkaistu Enchanced Edition modi pelistä on käytännössä täydellinen remaster. Resoluutiota nostettu ylöspäin, tehty toimimaan nykyaikaisilla koneilla, lisätty widescreen-tuki ja Ps2:n versiossa olevat tehosteet on tuotu tarkasti mukaan. Alkuperäisestä PC-versiosta puuttui kaikenlaista ja Konamin myöhemmistä räpellyksistä nyt ei kannata edes mainita.
78  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 21.11.2021 11:00
Silent Hill 2 - Fanien tekemä HD-versio, jossa yhdistetty PC ja PS2:n version parhaat puolet. Tuli pelattua läpi ekan kerran sitten kouluaikojen ja peli on edelleen täysin omassa sarjassaan tunnelmaltaan. Myös pelin tarina ja miten peli sen kertoo, on puhdasta neuroutta.79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä : 21.11.2021 10:21
EDIT: Battle Riflella kuulemma pääosuma ei tee yhtään enempää damagea kuin kroppaosuma, jos shieldit eivät ole alhaalla. Enpä tätäkään tiennyt. Turha siis nysvätä niitä headshotteja ennen kuln shieldit ovat poissa.

Näinhän se on aina ollut.

Haloissa pitää aina ensin ottaa shieldi pois, jolloin ei ole väliä mihin osuu. Tärkeintä on saada osumaan burstin kaikki luodit, jotta shieldi lähtee pois kolmella burstilla, jolloin vasta neljännellä ammutaan päähän. Jos tähtää suoraan päähän, niin osa luodeista menee helpommin ohi ja joudutkin ampumaan burstin tai pari enemmän tappaaksesi. Snipu toki tappaa shieldin läpi kerrasta, jos osuu päähän. Vartaloosumalla shieldi lähtee kokonaan pois, jolloin yksi täydellinen osuma BR:n burstista tappaa. Hämmästyttävän harva tuntuu tietävän tämän. Jatkuvasti näkee ihmisten koittavat jopa AR:lla ampuvan päähän.

Kuten aiemmin mainitsin, niin tämä nerokas systeemi mahdollistaa sen, että ohjainpelaajat eivät jää yhtään kakkoseksi hiiripelaajien kanssa, koska peli ei vaadi mitään sadasosan reflekseillä vedettäviä tarkkoja heduja ja auto aim vielä helpottaa burstien viemistä perille nopeammin. Toki hiirellä voi aina kääntyä silmänräpäyksessä ympäri, mutta jos oikeasti joudut kääntyilemään ympäri koko ajan, niin silloin tiimisi pelaa päin persettä. Halojen koko pointtina on hallita parhaita pisteitä ja power weaponeita tiiminä, sekä pakottaa vihut respaamaan epäkiitolliseen asemaan eteen, ei selän taakse.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.11.2021 10:02
SMT V on varmaan teknisesti huonoimpia ostamiani pelejä Switchille. Mikä on todella sääli, sillä pelin hirviöiden keräily, yhdistely ja taistelut ovat parhauden parhautta, enkä ole meinannut pystyä laskea peliä käsistäni, mutta pelin ruudunpäivitys vain laskee entisestään myöhemmillä alueilla, joka alkaa jo tappamaan kiinnostuksen peliin. Keskimääräinen 20fps ei varmaan ole kaukana totuudesta ja kyseessä ei siis todellakaan ole mikään visuaalisesti hieno peli. Jopa valikoissa demoneiden tekstuurit latautuvat välillä sekunnin viiveellä ja tekstuurit, sekä liikkuessa monet elementit ilmestyvät aivan naaman eteen. Edes sidequestin 2d-markerit eivät näy kaukaa, vaan pitää kartasta katsoa ja juosta viiden metrin päähän, jotta ne löytää. Ja miksi UI:n pitää olla Switchin peleissä aina kuin sokeille tehty? Ollaanko niin laiskoja, ettei jakseta tehdä sitä skaalautumaan oikein kannettavan ja tv-pelaamisen välillä?

Miten ihmeessä näin on päässyt käymään? Kyseessä on kuitenkin kohtuullisen tunnetun sarjan uusin, joka varta vasten tehty Switchille ainakin alkuun? Peliä ei todellakaan olisi saanut julkaista tällaisessa kunnossa.
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.11.2021 19:27
SMT V korkattu täällä myös. Ei oikeastaan muuta valitettavaa kuin, että peli on teknisesti järkyttävän ruma ja framerate ei ole varmaan lähelläkään edes 30 ruutua suurimman osan ajasta. Jopa valikot tuntuu aivan lagisilta, mikä oikein korostuu supersulavan Disgaea V:n jälkeen, jota tykittelen Switchillä eri pelien välissä. Pelin tyylikäs teema ei pääse ollenkaan oikeuksiin, kun peli tahmailee ja poppuppeja metrin päässä.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä : 17.11.2021 11:19
TK:n mainitseman aim assistin.

Olen kyllä sitä mieltä, että aim assist on täysin turhake ja ainoa käyttötapaus sille konsoleillakin on ollut, että tekijät eivät ole osanneet tehdä ohjauksesta kunnollista ja sitä paikataan halvasti auto aimilla. Se ettei ohjaimella voi tähdätä tarkasti, on täysin vanhentunut myytti ja ihmiset ei vaan osaa pelata, tai viitsi opetella. Siegen rankedissa ei voi edes käyttää auto aimia ja otin sen aina Codeistakin pois, koska siitä oli enemmän haittaa kuin hyötyä.

Mutta Haloissa on se ero, että ei ole merkitystä mihin ampuu ensimmäiset kolme burstia. Ihan sama vaikka ampuisi persereikään, niin tärkeintä on saada eka vastustajan shield pois ja vasta sitten pitää neljännellä osua päähän. Ja tässä tulee se reiluus, että Haloa on itseasiassa parempi pelata ohjaimella kuin hiirellä, mikä on harvinaista fps-peleissä. Joka kerta kun otat osumaa, niin tulee ns. flinchiä ja tähtäin heilahtaa pois paikoiltaan. Koska Halossa ei kuole sekunnissa, niin tähtäys lähtee seilaamaan osuman sattuessa muualle ja joudut hiirellä pelatessa kohdistamaan sen aina takaisin vastustajaan, mutta ohjainkäyttäjäille autoaim kohdistaa sen itsestään takaisin ja vielä aika lähelle päätä.

Ja onhan Halo muutenkin paljon hidastempoisempi kuin muut pelit. Pelin syvyys tulee täysin muista asioiasta, eikä pelaajien tarvitse olla järjettömän tarkkoja ampumaan. Tässä et kuole millisekunnissa toisesta päästä kenttää ja kaverin kanssa pelatessa nopeinkin ampuja häviää, jos ei osaa pelata tiiminä.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 17.11.2021 01:17
Tuntuu, että Microsoft vetää tällä hetkellä Sonya ja Nintendo perseeseen aivan kaikin puolin. Jatkuvaa avointa kommunikaatiota pelaajille, parantavat taaksepäin yhteensopivuutta koko ajan, yhdistävät PC ja Xbox-pelaajat keskenään ja onhan se Gamepass aikamoinen palvelu.

Saivat jopa Halon onnistumaan ja Nyt Zenimaxin ostin myötä MS vetää vielä hyvällä tuurilla itselleen parhaimmain yksinoikeusvalikoiman..
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä : 17.11.2021 01:08
Yli seitsemän tuntia tänään Halo Infiniten rankedia kavereiden kanssa. Kyllä! - Ekan kerran pelikelvollinen Halo Kakkosen / kolmosen jälkeen ja kolmonen oli jo askel taaksepäin kakkosesta. Eikä tämä ole vain kelvollinen, vaan suorastaan erinomainen. Jopa skeptisimmät Halo-kaverit myönsivät asian. Pelissä on tehty lähes kaikki oikein toistaiseksi ja kyseessä on vasta Beta.

- Nettikoodi/serverit on mielettömän hyvät. Ja suoraan julkaisupäivänä! Tuntuu kuin pelaisi offline-modessa. Muut saisivat ottaa oppia.

- Ranked modessa EI mitään ajoneuvoja, ei tutkaa ja Battle Riffle aina aloitusaseena. VIIMEINKIN kerrasta oikein tämä.

- Mapit ovat paluu pienempiin ja kilpailullisempiin karttoihin, jotka suunniteltu kunnon pelaamista varten, eikä vaan napattu palasta jostain yksinpelikentän kampanjasta, jossa voi sitten kaahailla jollain hemmetin autoilla.

- Crossplay PC-pelaajien kanssa, ja jos haluaa, niin voi pelata vain muita ohjainpelaajia vastaan rankedia ja siinä oma rankkinsa. Mutta moni ei tajua, että Haloissa ei ole hiirestä ja näppiksestä etua. Päinvastoin. Esimerkiksi Reachissa lähes kaikki top-pelaajat pelaavat ohjaimella, koska huipputasolla ohjaimella pelatessa saa etua Halon flinch-systeemin ja autoaim logiikan takia. Tämä mahdollistaa sen, että kyseessä on reiluin ja pelattavin moninpeli, jossa ei tarvitse miettiä millä tavalla tai alustalla pelaa.

- Peli ei tuputa jotain unlockkauksia ja exp paskaa naamalle koko ajan. Kaikki sellainen paska ottaa niin päähän nykypeleissä. Jossain Forzassakin sekunnin välein pitää survoa jotain expaa ja paskaa naamalle.

- Peli on optimoitu hyvin, toimii supersulavasti, näyttää erinomaiselta, sekä aseissa on munaa!


En voi sanoa muuta kuin, että vihdosta viimein voin heittää vanhat Xboxit roskapönttöön, eikä niitä tarvitse kaivaa esiin, jos haluaa pelata kavereiden kanssa lanissa Haloa. Ei mennyt kuin 15 vuotta.
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä : 16.11.2021 13:00
Ihan hyvältä vaikuttaa Infinite. Ehkä Siegen lisäksi viimein joku pelaamisen arvoinen fps. Olisi hienoa joskus ottaa Pelaajalaudan väliset custom-mätöt. Ainoa vaan, että peli pakottaa pelaamaan kaikkia paskamodeja tällä hetkellä, ellei pelaa customeja, joten pitää odotella, ennen kuin jaksaa kunnolla alkaa pelaamaan. Ei paljon jotkut Odd ballit kiinnosta joka toiseen väliin.

Pelissä tosiaan voi filteröidä kivasti hiiripelaajavat moloon halutessaan ja lisäksi voi myös valita single/duo -filteröinnin, jos ei pääse kavereiden kanssa pelaamaan.


EDIT:
Nyt vasta tajusin, että yksinpelikampanja myydään erikseen 60 euron hintaan... Saisivat maksaa 60 euroa siitä. :lol:
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 11.11.2021 09:52
Tullut pelattua uutta Forza Horizonia itsekin ja onhan se hyvä. Aika mieletöntä mitä vauhtia saavat tehtyä näitä pelejä, kun Polyphonylla kestää vuosikaudet hinkata Gran Turismojaan ja julkaisevat lopulta keskeneräisen pelin. Ainoa marinan aihe on visuaalinen ulkoasu, joka on lievä pettymys. PC:llä pelailen ja jopa extreme-asetuksilla heikohko piirtoetäisyys on liian silmiinpistävä ja muutenkin ympäristöjen tekstuurit kauempana eivät ole ihan sillä tasolla kuin pitäisi. Varsinkin RDR2:n maagisen loputtomalta tuntuvan piirtoetäisyyden jälkeen häiritsee selvästi. Muuten kyllä peli on optimoitu erinomaisesti ja toimii ihan heittämällä kaikki asetukset maksimissa 120fps.

Ajattelin myös muuten tilata ekan kerran elämässä itselle Fanatecilta kunnon ratin ja polkimet, niin saa jatkossa autopelien kiinnostavuuden ihan eri tasolle. En tässä kuitenkaan Epin ralliblogia ajatellut alkaa kirjoittamaan..

87  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.10.2021 22:33
Rockyn aiemmin mainitsema Shib on ollut typerässä nosteessa ja siitä kannattaa pysyä kaukana, mutta yhdellä treidillä tänään ilmaiset ulkomaanmatkat ja vähän päälle. Telegram-kanavalle ihmiset suurin piirtein menossa naimisiin keskenään ja kaikki totaalisen hurmoksessa... kunnes tulee luotisuora punainen palkki alaspäin. Muistakaa ottaa voittoja talteen pala palalta. Sitä ei voi korostaa liikaa.


88  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.10.2021 15:34
Edit: 24h aikana BTC tippunut jo $4000 ja muutkin laskussa. Kohta on taas aika ostella lisää.

Oli helppo pikainen shortti. Kannattaa katsella futuurien puolelta funding rate -lukemia. Ollut jo monta päivää ihan sairaan paljon positiivisen puolella ja itse käytän sitä jatkuvasti Bitcoinin liikkeiden ennakoimiseen. Käytännössä 95% varmuudella tulee notkahdus, jolla saadaan ylikorkeilla vivutuksilla olevia treidaajia pois pelistä, mikäli eri kolikoiden funding ratet alkaa leijailla pilvissä, mikä kertoo että kaikki koittavat vetää longia ylisuurilla kertoimilla. Shiballa se taas ollut pakkasen puolella todella reippaasti, eli moni koittanut shortata sitä koko ajan, joka antanut vaan lisää löylyä nousuille.


Katsoin tuota Binancea tarkemmin ja olin jo hyppäämässä kyytiin, mutta jotenkin se tuntuu todella monimutkaiselta tapaukselta. Sitten vielä päälle että pitäisi lähetellä henkkareiden kuvia jonnekkin, niin aloin hieman epäilemään koko juttua. Onko porukka lähetelly skannauksia? Tosin voi olla että pitäisi ottaa vain kunnon yöunet niin aukeaisi paremmin kuinka saan siirrettyä edes euroja sinne.

Suomen verotuskin on muuten kryptoja ajatellen naurettavaa paskaa. Joudut maksamaan jopa ostoksista pääomatuloveroa. Eli jos ajatellaan että heität 5t€ kryptoihin ja summan arvo nousee 40t€:n ja ostat sillä auton. Maksat sen jälkeen vielä 35t€:sta 34% veroja. Jos kuitenkin menetät tuon 5t€ kun valuutta menee roskiin, sitä ei voi vähentää verotuksessa. Mielelläni maksan veroja palkasta jne. mutta tälläset tapaukset pistää aina uskon koville.

Hohhoijaa taas. Ehkä on parempi vaan unohtaa nämä asiat ja keskittyä Nordean säästötileihin, jos kaikki on aina niin vaikeaa ja jatkuvaa jahkailua. Know your customer (kyc) on ollut pakollinen jo lukemattomissa paikoissa ikuisuuksia ja sillä ei ole mitään tekemistä kusetusten kanssa. Päinvastoin sellaiset paikat ovat kaikkein luotettavimpia. Itse olen käyttänyt kryptoja kaikenlaiseen ostamiseen jo ikuisuuksia ja Binancen oma kortti toimii erinomaisesti kaikenlaiseen jokapäiväiseen ostamiseen. Mitä sitten, vaikka niistä maksaisi veroja. Mikä onkaan parempaa kuin käydä suoraan treidausvoitolla ostamassa pari säkillistä ruokaa, eikä Nordea saa asiasta koskaan tietää. toki haluan itse tukea myös paikkoja, joissa ei ole minkäänlaisia vaatimuksia tunnistautumiselle.

Ylipäätään itse olen viime aikoina täysin lakannut höpisemästä koko Bitcoineista ja kumppaneista kellekään. Ihmiset ketkä tajuaa kaiken tämän arvon, niin on tajunnut sen jo ajat sitten. Harmaa massa tulee sitten kymmenen vuoden päästä perässä jahkailuineen, halusi tai ei. Mitä on olla rahayksikkö, jota kukaan ei hallitse, kukaan ei pysty määräilemään, mikä on äärimmäisen turvallinen, mitä kukaan ei voi printata tyhjästä lisää, on kaikille yhtä tasa-arvoinen ja reilu kaikkialla maailmassa, eikä sitä voi hallitukset estää, vaikka mitä koittavat, ja joka siirtyy henkilöltä toiselle ilman mitään väliäkäsiä. Kun tajuaa kryptojen kokonaisuuden, niin on kuin olisi jossain Matrixissa ja voi naureskella miten pankit ahdistuneena koittaa mustamaalata sitä kaiken viikot.

Hiton kova juttu, että laudalla sentään on muutamia muitakin messissä ja Rockykin tienannu hyvät karkkirahat itselleen.

100k per bitcoinia odotellessa.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 26.10.2021 09:35
En tiedä, miten kukaan pystyy tätä vakavalla naamalla puolustamaan. Huomasin eron heti eka kaupungissa, mutta ongelma on paljon pahempi kuin uskalsin kuvitellakaan. Silent Hill Collection meininkiä.

90  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 26.10.2021 08:55
Tuli testailtua vähän lisää ja huomasin, että pelien input lagit vaihtelevat selvästi. Mario 64:ssä en huomaa mitään suurempaa, mutta Ocarina of Timessa viive on ihan jäätävä. Ehtii helposti paina tatista vasempaan reunaan, oikeaan reunaan ja takas vasempaan, ennen kuin Link kääntyy oikeaan. Ei ihme, että jotkut speed runnaajat valittivat, kun mikään ei onnistu. Tämä siis suoraan Switchillä kannettavassa modessa. Voi vaan kuvitella mitä se tuntuma on, jos jotkut pelaa jollain telkkarilla, joka ei satu olemaan ihan parhaasta päästä.

F-Zero X listattiin tulevien pelien listaan jo Directissä. Eli se on kyllä tulossa, eikä sen pitänyt kuulua julkaisupelien joukkoon alkuperäisen suunnitelman mukaan.

No, onneksi. Olinkin varma, että näin jossain kuvan pelistä. En vain muistanut, että missä.

EDIT:

Emulaatiot eivät näköjään myöskään tue muistikortti-ominaisuutta. Esimerksiksi Mario Kartissa ei voi tallentaa edes omia haamuja ja uusintoja... Koitin juuri muka vetää pari time trialia ja herjaa, ettei voi tallentaa. :lol: :lol:

EDIT 2:

Myöskään rumble pack -toiminto ei vissiin toimi. En ainakaan saanut missään pelissä toimimaan.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines