Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94
2611  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 12.12.2007 19:32
Onko tuo Ps2 erikseen myytävänä, vai pitääkö ostaa koko roska kerralla noiden pelien kanssa? Hintaa paketille tulee?

Lisäksi paljonko pyydät tuosta Cuben TOS:sta? 15e-20e?
2612  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 12.12.2007 17:13
Ephramissa virtaa graafikon veri. Sen näkee heti.  :P

Repesin tässä just vanhoille miittijutuille... Tippukiviluolastoille ja ties mille muille. :lol:
2613  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 12.12.2007 16:05
-E-juna, Pasilasta klo 12:24, perillä Espoossa klo 12:46
-E-juna, Pasilasta klo 12:54, perillä Espoossa klo 13:16
-E-juna, Pasilasta klo 13:29, perillä Espoossa klo 13:54

Totennäköisesti jollakin noista olen menossa. Pasilasta varmaan hyppään kyytiin ja nuo ajat ovat sen mukaiset. Sinänsä aivan sama, millä noista menen kunhan ajoittuu noihin aikoihin.

Hmmm...tähtään varmaan tohon 12:54 junaan. Tampereelta tuleva juna olisi noin 12:46 pasilassa niin ehtiäisin aika sopivasti tuohon. Kunhan VR:n aikataulut pitävät paikkansa...eli ei  :rollaus:

Koko sakki sitten tuohon 12:54 junaan? Minulle käypi mikä tahansa noista.


Minä olen ilmeisesti myös tulossa tuolla junalla. 

EDIT: Ai niin, Zoukka ei kuulema jaksakaan lähteä miittiin. Varmaan kynsi kipeänä, tai jotain.
2614  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Kun ei nappaa... : 12.12.2007 15:06
Täytyy kyllä vähän olla samaa mieltä tuosta Half-Life 2:sta Scarfin ja Balboan kanssa. Vaikka hyvä peli onkin, niin en voi käsittää lainkaan, miten se voinut sellaisia arvosanoja aikoinaan. En sitten millään. Tuntuu että peliä ois tahalleen venyttämällä venytetty pitkäksi, vihollisten tekoälylle ei voi kuin nauraa ja ampuminen todella ankeaa. Ei tule mieleen heti fps:ää, missä ampuminen olisi huonompaa.

Hyvä tunnelma, gravity gun ja ihan kivat uudenlaiset puzzlet pelastavat aika paljon, joten kyllä tätä pelaa, mutta... En vaan tajua. "Paras FPS", "Paras PC-peli", "Paras peli koskaan". Tuollaista sai lueskella vaikka mistä, niin väkisellä peliltä odotti hiukan enemmän.

Harvoin pelatessa tulee yhtä vahvasti sellainen tunne esille, että tämä on saanut lähinnä vain nimensä takia niin paljon arvostusta... Olemalla jatko-osa Half-Life 2 vanhalle legendalle nimeltä Half-Life.

Aion pelata pelin läpi, koska haluan yrittää tykätä pelistä, mutta ei se tästä kuulema enää parane. Samaa renkutusta loppuun saakka.

Olenko missanut jotain, vai? Joku voisi kertoa minulle, mikä tässä nyt on niin täydellisen loistavaa, kuten PC-miehet aina kehuskelivat?.  :???:
2615  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 12.12.2007 11:59
 :lol:

Kyllä sen vielä ymmärtää, että näkee Pelaajalaudasta unia, mutta jos unessa näkee minun Fifa08-hehkutuksiakin, niin alkaa mennä jo liian pitkälle.
2616  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 12.12.2007 10:10
Hehheh. Foorumin aloittajalla on tainnut olla jotain syvällä takamuksessaan tämän kirjoittaessaan.

Mitä Joel-Sanilla on tekemistä tämän kanssa?

Ubisoftiltahan löytyy loistavia pelejä, kuten Far Cryt ja Raymanit. Jopa King Kong oli hyvä lisenssipeliksi.
Osaa olla paska maku, jos ei Beyond good and evilistä pidä.
En edes halua tietää mitä pelaa....

Sinulla taitaa itselläsi olla jotain hanurissas jumissa, jos väität Ubisoftin Far Cry:n olevan hyvä. Elä sekoita niitä mitenkään PC:n versioon. Rocky tuossa ilmaisikin asian varsin jouhevasti, eli paskaa ne on. King Kong on ehkä lisenssipeliksi Ok-tasoa, mutta peliksi silti siltä keskikastin roskaa, kuten kaikki muutkin Ubin "parhaat" pelit. Rayman on nykyään vajonnut suohon, eikä ne vanhemmatkaan ole mitenkään erikoisia verrattuna oikeasti hyviin 2d-loikkailuihin. Lisäksi Rayman on hahmona yksi kaikkien aikojen huonoimpia.

Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo
2617  Yleinen / Vapaa sana / Re: Miten asut? : 11.12.2007 11:40

Sinuahan minä tarkoitin. Sori, en tiennyt, että se on salaisuus.


Name:  Blassu
Posts:  119 (0,700 per day)
Position:  Jäsen
Date Registered:  23.06.2007 18:39
Last Active:  11.12.2007 11:33

--------------------------------------------------------------------------------
 
Gender:  Female
Age: N/A
Location: Kotka
Local Time: 11.12.2007 11:39

--------------------------------------------------------------------------------
 
2618  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 11.12.2007 11:08
on
2619  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 11.12.2007 09:21
Jos tuhistaa kiinnostaa platinum-versiot, niin FFVIII löytyis pallina. Tosin mieluiten vaihtaisin vaan kylmään käteiseen, kuin johonkin peliin, ellei sitten löydy jotain mielenkiintoista.
2620  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Kun ei nappaa... : 11.12.2007 08:28
Varsin itseäni koskettava ketju, kun tuntuu että lähes mitään ei jaksa pelata läpi. En edes tietä mistä koko juttu johtuu, sillä vaikka peli tuntuisikin hyvältä, niin ei vaan innostusta löydy.

Zelda TP

Jotenkin niin vaisu peli, verrattuna muihin 3d-Zeldoihin. Suoraviivaisempi, ei kunnon sidequesteja, eloton maailma ja elottomat hahmot. Päälle vielä huonoin soundtrack, mitä Zeldoissa on kuultu. Yleensä keräilen Zeldoissa kaiken, mutta tässä ei vaan jaksa. Pitäisi kokeilla toisen kerran joskus, niin ehkä peli tuntuu paremmalta, kuten WW aikoinaan.

Bioshock

Kun ei vaan jaksa, niin ei jaksa.

Call of duty 4

Yksinpeli on aivan paskaa ja moninpelistäkin puuttuu imua. Innostus peliä kohtaan on nollissa tällä hetkellä. Pidän lähinnä hyllyssä sen takia, että voi näytellä peliä jollekin kaverille, jos sitä kiinnostaa.

New Super Mario Bros

Huonoin virallinen Mario koskaan. Hirveät kentät, ylihelppo, musiikit tuhoavat terveyden ja järjen. Jaksoin sinnittelemällä pelata läpi.

Kingdom Hearts

Paljon kehuttu, mutta en tajua miten tätä jaksaa. Taistelumekaniikka on yhtä hakkaamista ja pelin tuudittaa uneen hetkessä. Lisäksi pelihahmo on 100% homo. Vajaa 10 tuntia jaksoin väkisellä vääntää ja sitten heitin menemään. Kakkonen oli omana vähän aikaa, mutta en jaksanut avata sitä edes muoveista ja annoin sitten synttärilahjaksi kaverille.

Ratched and Clank

Ja viimeisenä sarja, jota en pysty sietämään. Kakkonen oli omana ja sitä hakkasin aika pitkälle, kunnes peli ei enää kiinnostanut yhtään. Peli on yksinkertaisesti umpitylsä ja sitä ei vaan jaksanut.



Half-Life 2
Hienot puzzlet, mutta täysin munaton taistelu ja kamalat viholliset.

Tätä olen itsekin pohtinut paljon. En voi käsittää, miten missään arvosteluissa ei mainita asiasta? Pelissä on kyllä hienot fysiikkamoottorit ja kaikkea, mutta itse ampuminen ja osumallinnus on jotain aivan niin hirveää. Tuntuu että luodit eivät edes osu vihollisiin... Ikivanhoissa räiskinnöissäkin tuo on tehty paremmin.
2621  Yleinen / Vapaa sana / Re: Virallinen Vuoden Lautalaiset 2007 : 10.12.2007 19:53
Mikäs ihmeen "kettuillaan Frankille" -topic tästäkin on tullut? :???:

Ystävällistä veljesraukkautta se vaan on, älä välitä.
2622  Yleinen / Vapaa sana / Re: Miten asut? : 10.12.2007 19:51
Asustelen aivan Joensuun keskustassa tällaisessa upouudessa kerrostalossa lähes jokirannassa. Alunperin oli tarkoitus ostaa koko asunto omaksi, mutta  koska tulikin muuttosuunnitelmia Tampereelle, niin maksan tästä nyt vuokraa sellaiset 800e/kk muuttoon saakka. Neliöitä löytyy noin 60 kappaletta, johon sisältyy myös oma sauna. Riittää varsin hyvin minulle ja naisenikin+kaverit mahtuu aina halutessaan yöpymään. Asunto sijaitsee kiven heiton päässä kaikesta mahdollisesta, koska tämä on niin keskustassa kuin mahdollista. Työpaikalle kävelen minuutissa sillä se on tuossa torin toisella puolella ja lähin kauppa on 10m päässä. :P

Taloon kuuluu joitain erityisjuttuja, kuten talon asukkaille ikioma maanalainen parkkihalli, sekä kaikille asukkaille 100 meganen nettiyhteys. Lisäksi tässä samassa rakennuksessa on leipomo ja Joensuun paras parturi, joista tämän talon asukkaat saavat 25% alennuksen. Uunituoretta leipää joka aamu. ;D

Ihan kivahan tässä on asua. Its en ole koskaan kokenut opiskelija-asuntoloiden "ihanuuksia". Minun ensiasunto Kajaanissa oli kolmio ja turhan iso yhdelle, vaikka sekin oli uusi kämppä. Tämä on juuri sopivan kokoinen ja vielä reippaasti parempi. Ei valittamista.
2623  Yleinen / Vapaa sana / Re: Virallinen Vuoden Lautalaiset 2007 : 10.12.2007 08:42
Vuoden lautalainen 2007: Tähän kohtaan kolmella henkilöllä on mahdollisuudet ja yksi niistä on Tuulisti. Semi-aktiivinen ja postailee kaikenlaista häröä. Epi vetää vähän liiankin tunteella minun makuuni, joten siksi nyt kävi näin.  :P Kunniamaininta Miggelle.

Vuoden hauskin: Sanoisin että Fraeon. Heittää ihan hyvää juttua välillä, tosin sen verran omalaatuista, että menee varmaan siltä itseltäkin ohi. Balboa on toinen ainoa vaihtoehto, mutta sen jutut perustuu lähinnä vittuilun maksimoimiseen tietyille henkilöille. Asiamies selvästi. Rinturille kunniamaininta myös. Yksi suosikeistani.  :lol:

Vuoden paras topic: Foorumin homoseksuaalit

Sangen pyhähkö ketju, joka tuli ja meni. Täydellinen hajoaminen, kun näin sen ekan kerran.

Vuoden vittuilija: Rocky Balboa

Tähän ei varmaan perusteluja tarvita?

Vuoden yllättäjä: Tuhis

Vanha jermu Pelaajaboardeilta iski yhtäkkiä mukaan tännekin ja kirjoittelee heti aktiivisesti.

Kunniamaininta C.Frankille, jonka homoutta uhkuvat viestit yllättävät aina turhuudellaan.

Vuoden sitaatti Mietin..

2624  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? : 10.12.2007 08:12
Nielsen on kyllä aivan loistava, mutta Puh-LEEZE! Airplane, Mies ja alaston ase-trilogia ja Spy hard (esim.) umpipaskoja? Varsinkin Naked Gunit "kreisikomedioiden" merkkiteoksia, joissa O.J. Simpsonkin aivan loistava.

No joo, myönnän että Naked gunit ovat ehkä hauskimpia elokuvia mitä olen koskaan katsonut. :P

Niin ja Jet Li on kyllä paska. Ei osaa näytellä ollenkaan ja lisäksi mukana pelkästään surkeissa leffoissa.
2625  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 08.12.2007 23:25
Uuh, miitti viikon päästä. Olen perjantaina illalla Helsingissä. En vaan tiedä, että käynkö sen yön kaverin luona Smashaamassa ja tulen vasta lauantaina 12 reikä reikä paikalle, vai tulenko suoraan sinne. Ilmoitan huomenna.

Ja Sneikin homppelipomppeli mukana myös... Tulee olemaan orgastinen meno.
2626  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.12.2007 11:06
Noniin TK:kin heräili paskan keskeltä. Olin jo niissä mietteissä, että pitäisi jopa TESTATA Call of Duty nelosta, mutta paskan vitut minä mihinkään niin epäpyhään koske. Eikä se ole kuitenkaan niin hieno kuin Lifeforce Tenka.

Cod4 on "täydellinen" arvostelupeliksi, sillä sille antaa niin herkästi loistavan arvosanan alkutunnelmien jälkeen. Pelin vikoja ja puutteita ei ehdi siinä lyhyessä ajassa löytää, mutta kun kaivaa pintaa syvemmälle, niin alkaa kauhomaan paskaa.


Kannattaa muuten koittaa saada WW:ssä se galleria siellä Forest Havenin läheltä tehtyä kuntoon. Niiden valokuvien napsimiseen jää koukkuunn ja hommaa piisaa enemmän kuin hiukan. Ajattelin itse aloittaa kolmannen kerraan pelaamaan WW:n läpi ja tällä kertaa niin 100%:sti kuin mahdollista. Onhan se todella paljon ainakin TP:tä parempi, tosin MM jyrää kuitenkin edelleen ohi.  :P
2627  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (Uusi traileri saapuu 6.12) : 08.12.2007 10:49
Ei kovin erikoiselta näyttänyt, mutta enpä oikeastaan mitään odottanutkaan, joten samapa tuo. Olivathan edellisetkin GTA:t aika hirveän näköisiä ruudunpäivityksineen kaikkineen, enkä usko sen johtuvan vain Ps2:n teknisistä rajoituksista. Rockstar kun ei ole mikään maailmaan luotettavin firma, mitä peleihin tulee... GTA:n lisäksi eivät ole tehneet mitään erikoista. Tärkeintä olisi, että saisivat ohjattavuuden ja ampumisen parannettua kuntoon. Ohjaus oli nimittäin ihan kauheata paskaa edellisissä osissa. Eikä tuo ryssä-themekään niin parasta ole, mutta menee kyllä, jos peli muuten toimii.

Eiköhän GTA IV ole kuitenkin tarpeeksi hyvä jatko-osa maailman suosituimpaan lastenpelisarjaan heti Pokemonin jälkeen.
2628  Yleinen / Popkeskustelu / Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? : 07.12.2007 14:24
Eli, nyt kehiin listaa porukoiden eri leffojen ja sarjojen suosikkinäyttelijöistä ja perusteita miksi he ovat niin hyviä kuin ovat. Perään voi myös laittaa linkkejä videoklippeihin, joissa kyseinen näyttelijä on mukana.

Itsellä on ehdottomana ykkösen aina ollut ja tulee olemaan jatkossakin, kukas muukaan kuin itse Samuel L. Jackson. Pelkästään herran olemus ja ääni on niin täydellinen, ettei toista.


Hajoan jo sen kuville.

Toinen on hiukan erikoisempi ja se on Leslie Nielsen. Se näyttelee umpipaskoissa leffoissa, mutta itse näyttelijä on pyhä.  :lol:

Että tällaista. Pistäkäähän omia suosikkeja.
2629  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 07.12.2007 12:53
Ei oikeastaan harmita yhtään. Just eilen valitin kavereille, että kohta tulee Brawl ja sitten Melee-turnaukset jää vähän taakse, kun kaikki alkaa sitä vaan hakkaamaan ainakin alkuun. Nyt sitä ongelma ei ole, vaan vielä ehtii monia Melee-turnauksia pitää. Tämähän on vaan hyvä juttu.  ;D


EDIT: Ei prkl!
2630  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 07.12.2007 12:05
Paska säkä. Mutta jos et kunnon töitä löydä, luulen että sinulle ilmaantuu kyllä jotain, millä selviät paremmin kuin hyvin.

Oikeastaan tuli jo puhelu, että pääsisin Tampereelle liikunnanopettajaksi johonkin kouluun, mutta pitää vielä miettiä sitä. Parin tonnin palkka ei oikein riitä minun menoille..  :lol:
2631  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 07.12.2007 10:30
Ollut silmissä sellaista särkyä jo vähän aikaa ja nyt silmälääkärillä käytyä selvisi, että silmämunat eivät enää kestä näyttöpäätetyötä. Tässä kun on nyt muutama vuosi tullut tehtyä 8h töitä tietokoneella, niin ei ihme että alkaa oireita tulla. Pitää kuulema ainakin puolisen vuotta tehdä kokonaan muunlaisia hommia, jotta tilanne normalisoituu. Noh, jätän graafikon jutskat vähäksi aikaa ja etsin jotain muita töitä. Eiköhän niitä löydy.
2632  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.12.2007 08:53
Nuo muut jutut kuulostaa pahalta ja en tajua mitä Capcomilla ajattelevat, mutta pelin ulkonäkö miellyttää silti silmääni jostain syystä.
2633  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 04.12.2007 13:23
Siitä asti kun aloin opiskelemaan lukiossa, tiesin että jos joskus pääsen ylioppilaaksi ja opiskelemaan johonkin, lopputulos on se että olen kusessa lopputyön ja ruotsin kanssa.

No. Nyt olen suorittanut tarvittavan määrän kursseja sekä harjoittelun. Ja nyt on jäljellä vain VITUN ruotsin kurssi ja VITUN lopputyö. Ei jumalauta kun VITUTTAA! Tämä vitutuksen kulminoituminen tähän hetkeen johtuu siitä kun tulin juuri ruotsin kurssilta. Ja jumalauta kun en vaan osaa sitä VITUN kieltä! Suomen toinen virallinen kieli...PASKAT!! Kukaan tällä koko prklen planeetalla ei osaa ruotsia lukuun ottamatta ruotsalaisia ja maailman parhaiten kohdeltua vähemmistöä, suomen-ruotsalaisia. Ja VITTU niiden takia painin tämän asia kanssa että joku VITUN ruotsalainen saa omalla kielellä palvelua McDonaldsista (eikä välttämättä edes saa). Ei *äänen taajuus nousee* jumalauta kun nakertaa....(!!!!!!!).

Niin sitten on se lopputyö. Työpaikalta ei oikein ketään tunnu kiinnostavan asia ja kun saa irti vastauksena saadaa vitunmoinen määrä "liukuhihnahommaa"!!! Ei se ihan niin toimi. Koulultakin voi kysyä ja kyselinkin. Mutta "nyt on niin ruuhkaa että ei ole mitään". Siis voi VITUN VITTU kun elämä on perseestä joskus. SAAAAAtana.

 :lol:

Minun serkku sai jo yläasteella täydellisen armahduksen Ruotsista. Jossain tutkimuksissa todettiin, että se jätkä ei vaan opi ruotsia vaikka kuinka yrittäisi ja sen ei koskaan tarte missään kouluissa enää opiskella sitä. Erittäin harvinainen tapaus. Suosittelen hakeutumaan tutkimuksiin.. Tosin tuskin kukaan voi olla yhtä homovajekki, kuin minun serkku :lol:
2634  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.12.2007 09:14
Cod4:sta on tullut pelailtua jonkin verran ja mitä enemmän pelaan, niin sen paskemmalta tuntuu. Kun alun "ahaa"-elämykset audiovisuaalisen puolen suhteen alkaa laantua, niin pohjalta löytyy aika perus roska.

Ensinnäkin yksinpeli on suurimmaksi osaksi täyttä paskaa, vaikka hyviäkin tehtäviä on. Tuntuu että väkisellä pitää koittaa jaksaa pysyä hereillä, kun sen verran tylsää meno on. Asiaa ei helpota yhtään, niin tekemällä tehty vaikeustaso. Tyhjästä ilmestyy vihuja selän taakse ja ties minne. Kerran sen kuitenkin läpäisee, vaikka välillä puuduttaakin. Onneksi sentään on lyhyt.

Moninpeliä ei jaksa pelata lähes ollenkaan, jos ei ole kunnollista peliporukkaa tiimissä. Random-pelaajien kanssa pelatessa kaikki huitelee missä sattuu ja kyykkii nurkissa odottelemassa helppoja tappoja. Ärsyttävintä on, että aina samat moninpelikentät pyörivät, vaikka kenttiä pitäisi olla aika paljonkin. Lisäksi snipereilla ei tee kovinkaan paljoa vielä, ennen kuin se uusi päivitys tulee, joka korjaa niitä. Vähän aikaa pelattua alkaa myös osata käyttää spawnkillejä hyväksi, varsinkin tietyissä kentissä joissa ne heräämiset kusee pahasti. Moninpeli kuitenkin paranee mitä enemmän pelaa, mutta jotenkin tästä puuttuu sellainen imu.

Vaikka olen niin kaukana jostain Halo-fanista kuin mahdollista, niin pakko sanoa, että kyllä se on silti reippaasti parempi peli ärsyttävine bugineenkin kuin Cod4, vaikka alkuun tuntuikin toiselta. Lisäksi kun kohta kuitenkin tulee jo Cod5, niin kukaan ei muista enää Cod4:sta.

Sellainen korkeintaa kasin peli.


Half-Life 2 tosin on jo reippaasti parempi peli. Pääsin juuri jonnekin kaivokseen sen Ravenholmin jälkeen, vai mikä lie onkaan. Pelissä on kyllä välillä umpipaska tekoäly vihuilla. Otat gravity gunilla laatikon naaman eteen, niin voi kävellä vaikka vihollisen naaman eteen, eikä se ala ampua, ennen kuin pudotat laatikon maahan. Tuolla tavalla olen mennyt monet hankalat "väijytyskohdat", jos on ollut vähän healtia. Lisäksi ampunen ihan älyttömän ankean tuntuista. Aseissa on hyvät äänet ja potkua, mutta niiden osuminen vihollisiin tuntuu niin typerältä. Ne vaan silleen vähän nytkähtävät ja tuntuu kuin ei osuisikaan. Grafiikka on vanhentunutta jo, mutta graafinentyyli on silti niin hyvää, että peli näyttää tietyssä mielessä paremmalta kuin monet uudet. Vesiefekti on liian hyvä. Tulee ihan jano, kun sitä katsoo.. >_> Vähän myöhässä olen pelaamassa läpi, mutta eiköhän tämä peli kuulu yleissivistykseen, joten hyvä että edes nyt tulee pelattua.
2635  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 02.12.2007 12:44
TK Rules. Hieno on soppi.

Pidän erityisesti, näin äärimmilleen testosteronia valuvana äärimiehenä, KUKISTA tuolla!  Suomalaisten pelaajien pelinurkka-kuvista nämä viherkasvit tunnutaan siivoavan muitta mutkitta piiloon ettei gay radar vaan värähtäisi.  Toki jos taloudessa asustelee nainen, niin sitten rehuille löytyy syy ja alkulähde.

Olen aina pitänyt kukista ja viherkasveista, joten olen hankkinut niitä aika paljon, eli mikään nainen ei ole niille alkulähde.
Paremminkin ihmettelevät aina, että miten ihmeessä mulla on asunnossani kukkia, koriste-esineitä, maljakoita, leffa/pelijulisteiden sijasta oikeita tauluja seinillä ja kaikkea sellaista, mitä kuulema ei normaalisti miesten asunnoissa ole.  :lol:
2636  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mass Effect : 01.12.2007 22:04
Mitäs paskaa sä suollat? KotOR oli viime sukupolven parhaita, ellei paras rpg. Ja Obsidianin väsäämä KotOR II liikaa haukuttu jatko, onneksi TSLRP on kohta valmis korjaamaan lähes kaikki kakkosen viat. http://www.team-gizka.org/

Joopa joo. Kotor liittyy maailman paskimpaan aihealueeseen, eli Star Warsseihin. Pelkästään se tekee siitä jo ruskaliejua ja kun päälle lisätään Biowaren tunnettu, ehkä maailmanhistorian paskin tekninen toteutus, niin paketti on kasassa. Teletappeihinkin liittyvä RPG olisi ollut parempi. Siis oikeasti... Star Wars leffoilla tappaa karhun 50 metristä, kun ne ovat niin täyttä paskaa ja vielä peli joka liittyy niihin... Sopinee massatuhoaseeksi.

Kotor 2 oli vielä kaameampi peli. Pari päivää kävi talossa aikoinaan ja lähti ku laaka tykistä kohti Siperian vuoristoja kappaleina. Jos voittaisin lotossa 10 miljoonaa, niin keräisin kaikki sarjan pelin kasaan ja polttaisin ne roviolla.

Fakta 1: Paska tekninen toteutus

Fakta 2: Paska tarina, miljöö ja kaikki mahdollinen

Fakta 3: Sopii hyvin homoille

Onneksi Mass Effect eroaa noista edukseen.
2637  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 01.12.2007 21:19
Tässäpä omasta pelinurkastani, eli olohuoneesta kuvaa. Tosin konsolit ja pelit ovat suurimmaksi osaksi jo pakattu laatikkoihin, kun muuttopäivä Tampereelle alkaa olla jo ovella. Kuvien laatu on sitten täyttä paskaa, mutta kyllä niistä jotain selvää saa.



Siinä uus 50"-plasmapaska ja lähinnä elokuvien, sekä Wii:n+ XO:n pelaamiseen tarkoitettu osasto. Vieressä tietokone+17"-näyttö. Huomatkaa suorastaan orgastinen tietokonepenkki. Tuhoaa perseen ja järjen.



Sohvilla istutaan yleensä. Olohuoneen pöytä puuttuu kuvasta.



Olohuoneen toisella seinällä on sitten kirjahylly, jossa on 28"-telkku ja loput pelivälineet. Suurin osa konsoleista Nesistä Ps2:een löytyy hyllyistä ja niille kasoittain pelejä.

Tällaista... Muista huoneista ei kuvia saatavilla.
2638  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 30.11.2007 14:44
Hajosin tuolle taululle..  Kruunaa kokonaisuuden. Pari muutakin taulua seinälle, niin hyvä tulee. Muuten aika hyvä paketti ja vieläpä siistissä järjestyksessä. Vihaan sotkua.
2639  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 30.11.2007 11:00
Ihan hyvää listausta. FF7 ja Metroid Prime ovat siellä missä joutavatkin olla. Kunhan molempien sarjan paljon paremmat pelit, eli Super Metroid ja FF6 ovat top10:ssä, niin kaikki hyvin.
2640  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mass Effect : 29.11.2007 19:46
Loppuun vielä loistavan paska quote tuolta tuntemattomasta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Voi homo tuota Balboaa..  :lol:

Taitaa tämä olla ensimmäinen hyvä peli Biowarelta? Onkohan Mass Effectissä muuten yhtä takkuileva ruudunpäivitys kuin Biowaarin muissakin roskaropeissa? Ens viikolla ajattelin käydä nappaamassa tämän kainaloon. Ehkä kolmanneksi paskin pelintekijä koskaan, mutta kyllä tämä ihan kohtalaiselta peliltä silti vaikuttaa.
Sivuja: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines