Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 ... 94
2551  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 05.04.2008 11:46
Ostakaa!

Joopa joo, täyttä roskaa koko peli. 2/10
2552  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 31.03.2008 19:57
Epi, Epi, Epi... Eläs nyt vielä sorru epätoivoon. Nämä on taas näitä "ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella"- juttuja, sillä oikeasti tuntuu, että olipa millä tahansa alalla, niin kaikki aina valittavat samasta asiasta.  Ellei satu olemaan muurari, tai joku metalliukko, niin alkuun pääseminen on aina piikki perseessä.  :lol:
2553  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 28.03.2008 07:44
No, ei todellakaan mitään nukutuksia tarvita. Itse kävin vähän aikaa sitten kaksi isoa reikää porauttamassa ja paikkaamassa. Yksi, tai kaksi puudutuspiikkiä suuhun, niin sen jälkeen ei enää tunne, vaikka hakkaisi kirveellä hampaisiin. Eikä se puudutus nyt NIIN paljoa voi sattua, ettei sitä uskalla ottaa.  Oikeastaan ei sitä ei edes kunnolla huomaa, ellei kitalakeen pistetä.

Oli itselläkin vähän huonoja muistoja vuosien takaa hamppilääkäreistä, mutta nykyään sen siellä käy vaikka huvikseen, jos ei ole parempaa tekemistä. Partis, soitat kaupungin hammaslääkärien ensiapupäivystykseen ja sanot, että särkee niin paljon hammasta, ettei lääkkeetkään auta. Saat hyvällä tuurilla ajan jo samalla päivälle ja vieläpä kaupungin kustantamalle yksityislääkärille, jos yleiset ovat täynnä ( niin kuin yleensä aina ovat). Ainakin itse sain.
2554  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 25.03.2008 19:20
Tuli todettua, että Sampon uus verkkopankki on paskaakin paskempi.

Veit jalat suustani.





Itse saavuin just neljän päivän laskettelureissulta Leviltä ja Ylläkseltä. Nenä paleltui, toinen polvi paskana, niskat jumissa 12 tunnin bussimatkan takia ja silmäkulmassa, sekä poskessa verinaarmut, mutta muuten kyllä mahtava reissu. Lumilautailua, moottorikelkkailua, paljon lunta, aurinkoa, kylpylöitä, uhkapelejä, loistavaa ruokaa ja hyvää seuraa... Mitä muuta tarvitaan täydelliseen lomaan?

Tosin sunnuntaina alkoi Ylläksen sellainen lumimyrsky, etten vastaavaa ole nähnyt. Vastatuuleen ei voinut kävellä ja laskeminen oli, kuin olisi silmät sidottuna juossut metsässä. Kaikki tervejärkiset lopettivat laskettelun, mutta pitihän sitä itse lopun kunniaksi laskea jyrkin rinne alas sellaisessa säässä. Siitä sainkin sitten ainakin kivat matkamuistot naamaan ja jalkoihin.  :lol:



Ja seuraavana kohteena vuorossa Ranska.
2555  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: F : 16.03.2008 21:49
hei tk hanki oikeesti jo se elämä.

Paraskin puhuja.



Mutta niin joo... Mitään hauskuutta ei tarvitsekaan olla, vaan on aika sanoa suoraan asiat. Maailmassa on oikeasti liikaa pelejä, jotka menestyvät pelkän hypen ja tekijän ansiosta. Lisäksi tarvitaan vähän vastakaikua Epin hehkutusketjuille. >_>



Mitä vittua porukka näkee Haloissa? Master Chief on persoonattomin pelihahmo sitten pongin mailojen ja muutenkaan en menisi pelien tarinaa mitenkään hirveen korkealle nostamaan.

Olen jo kirjoittanut pariinkin otteeseen Halojen ihanuuksista, joten siitä ei valitettavasti ole tulossa juttua vielä.
2556  Yleinen / Pelikeskustelu / Fanipoikien hehkuttamat, mutta oikeasti täyttä paskaa olevat pelit, osa 1: FFX : 16.03.2008 21:33
Okei, lähdetään siitä faktasta, että Final Fantasy X on äärimmäisen keskinkertainen pökäle, joka ei ilman Final Fantasy nimeään olisi päässyt roskapönttöjä pidemmälle. Tieteellisten tutkimuksien jälkeen olen päätynyt siihen tulokseen, että jos tykkää pelistä on:

a) FF-homofani, joka on aloittanut sarjan pelaamisen joskus loppuaikoina vasta

b) 14-19 vuotias teinihomo, joka tykkää Tiduksesta ja pelin muista ehkä paskimmista videopelihahmoista koskaan

c) Viper7

Ai, mitä vikoja pelissä on? Noh, pelihahmot ovat oikeasti aivan hirveätä kuraa ja suoraan norsun perseestä revitty ääninäyttely kruunaa kokonaisuuden. Ei heti tule mieleen peliä, jossa olisi paskempia hahmoja. Juoni... niin mikä juoni? Ei saatana mitä paskaa. Se ei kiinnosta edes ensimmäisellä kerralla, toisesta kerrata nyt puhumattakaan. Musiikkipuolikin on totaalisesti kustu. Pari hyvää kappaletta koko pelin aikana ei pelasta mitään. Nobuo on varmaan ollut Kojimaa hanuriin vetämässä säveltämisen aikana, kun on niin pahasti metsään mennyt.

Peli on suoraviivainen putkihomostelu, joka on myynyt pelkästään nimensä ja hypetyksensä avulla. Tarinan kulku kusee totaalisesti ja välipätkienkin katsominen aiheuttaa myötähäpeän tunteita, ellei ole joku masokisti. Onneksi mute-nappi on keksitty. Päälle vielä lisätään aivan surkea Pal-version toteutus surupalkkineen ja nykimisineen, niin homma on paketissa. Onhan toki ymmärrettävää, että pelin julkaisuaikoina Ps2:lla ei ollut monia kunnollisia pelejä, niin pakkohan tästä oli muka yrittää tykätä. Varsinkin plese-fanit ja FF-homot eivät tietenkään voineet myöntää, että Squarekin voi paskoa pelinsä. Eihän nyt FINAL FANTASY voi epäonnistua, EIHÄN!? Eipä varmaan, täyttä paskaa sanon minä.

Onhan pelissä hyviäkin puolia. Hahmojen kehityssysteemi on ihan jees ja pelattavaa riittää. Se ei kuitenkaan pelasta tätä roskaa.




IHIHIIII, ITKEN. VIDDU ETTÄ OON SÖBÖ HAHMO; IHQUA EIKS HJEEEEX!!!!

...


Tähän ketjuun keskustelua siitä, miten syvälle Square on vajonnut aikoinaan. Toki saa kehuakin peliä, mutta ei sillä ole mitään seksuaalista merkitystä. Faktat on faktoja ja paska on paskaa, eikä mielipiteillä ole väliä. Jotkut tykkää viiltää auki ranteitaan, jotkut ei. FF-X2:sta ei varmaaan tarte mainita. Sama paska, mutta potenssiin kaksi.


Lisää faktoja muistakin peleistä tulossa pian.
2557  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.03.2008 21:01
Älä tuomitse kaikkia osia nelosen perusteella.

Sanoinko jossain vaiheessa, etten tykkäisi peleistä? Omistan ykkösen, kolmosen ja nelosen, joten en ole pelkästään minkään nelosen perusteella tuomitsemassa mitään. DMC:t ovat vain loistava esimerkki siitä, miten se pelattavuus on tärkeintä ja muuttaa pelin hyväksi, vaikka kaikki muut osa-alueet olisivatkin täyttä paskaa.
2558  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.03.2008 20:36
Devil May Cryt on jänniä pelejä. Katsotaan ensin mitä paskaa niissä on.

- Juoni täyttä paskaa
- Musiikit suurimmaksi osaksi täyttä paskaa
- Kenttäsuunnittelu täyttä paskaa
- Vihollisten design täyttä paskaa
- Puzzlet niin täyttä paskaa, kuin olla ja voi

Oikeastaan kaikki, paitsi pelattavuus on täyttä paskaa.  Nyt on pelattu ensimmäisen kerran läpi. Seuraavana SSS-rank kaikkiin. >_>
2559  Yleinen / Vapaa sana / " tqg : 08.03.2008 08:51
Mesessä sanoin jo Tuulistille, mutta tässä nyt muillekin. Tulen itse noin neljän maissa, JOS tulen. Oksennustaudissa ja ripulissa ollut pari päivää ja katson aamupäivänä vielä, että tuleeko tänään enää mitään. (Kuukausi sairaslomaa jo, ei oprkele!) Ei huvita tartuttaa kaikkia samaan paskaan. Soitan kyllä finsku-tädille, mikäli paskaa ei lennä suusta ennen lähtöä.

Miittikoosteen vanhasta otan mukaan. Tein siitä myös HD-version, niin on hyvä katsoa telkkarilla.
2560  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 26.02.2008 18:08
Toki sitä kuntoillaan, kun kerran liikunnanohjaajakin olen. Oikeastaan joka ilta käyn muutaman kilometrin juoksemassa ja sen päälle lihaskuntotreenit, sekä venyttelyt. Kerran viikossa käyn myös ihan juoksukerhossa treenaamassa. Cooperissa meni jo 3200m viime kerralla ja tarkoitus olisi saada se maaginen 3500m rikki. Tulokset paranevat hitaasti, mutta varmasti koko ajan. Nopeasti ei saavuteta mitään ja loistavaan kuntoon pääseminen vaatii kyllä kärsivällisyyttä, mutta kyllä se tästä. Kuitenkin tällä hetkellä olen elämäni parhaassa kunnossa ja turha ylimääräinen läski on poissa, joten ei valittamista. :)
2561  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 26.02.2008 17:52
Olenko ainoa joka on aidosti iloinen tästä uutisesta?

Et...  :P Naurattaa Nintendon touhut.

Et... Toivottavasti ei tule koskaan tänne.
2562  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 22.02.2008 12:41
Ei perseitten perse, että ottaa päähän. Nyt on Brawlia porailtu ja alkaa tuntumaan, että täyttä paskaahan tämä on. N64:n Smashikin tuntuu pelimekaniikaltaan paremmalta. Kaikkea on yksinkertaistettu äärimmilleen, otettu pois juttuja, hidastettu vajekeille sopivaksi, comboja ei voi tehdä valtavien hit-stunien takia... Peliä on muka tasapainoitettu, mutta silti mukana on aivan paskoja homocomboja 0%-999%, jotka pystyy tekemään vajaaälyinen paskakasakin ilman harjoittelua. Ei pelin nyt ois tarvinnutkaan olla mikään Melee 2.0, mutta ei nyt tästä mitään kännykkäpeliäkään olisi tarvinnut tehdä. Moni peli kustaan nykyään Casual-pelaajien takia.

Aivan sama onko sisältöä vaikka 10 peliin, kun pelimekaniikka on paskaa. Ei saatana, että ottaa päähän, ei prkeleleen prkele, helevetti. Koko Nintendon uusi tyyli tehdä pelejä ottaa päähän. Kaikkien pelien pitää olla helposti lähestyttäviä ja helppoja kaikille. Zelda TP = Helpoin ja paskin 3D Zelda, Mario Galaxyssa = ei mitään haastetta. Yhdessä päivässä läpi.. Seuraavana tietenkin vuorossa Mario Kart, josta poistetaan ne vähäisetkin jutut, jonka vuoksi sitä on jaksanut pelata. Saa nähdä mitä F-Zerosta tulee. Kuitenkin tehdään jollekin Wiimotelle joku kallisteleva molopaska, A= kaasu, Wiimote= kääntyminen.

Joo, ei muna.. Vois myydä koko Wiin helevettiin ja ostaa takaisin sitten, jos Brawlista tulee vielä turnauspelattava.
2563  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 15 : 22.02.2008 12:27
No, tottakai olen tulossa, jos vaan mahtuu ja mukaan otetaan. >_>
2564  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 22.02.2008 12:24
Kolmas viikko sairaana jo, tosin nyt alkaa hiljalleen helpottaa. Lääkärin mukaan keuhkokuumeen vaara oli lähellä, mutta onneksi meni ohi. Hiukan saamaton olo, kun vaan nukkunut, tai istunut pelaamassa (eilen Haloa 6 tuntia :lol:) pari viikkoa putkeen. Jospa tästä ennen kesää parantuis. Niin ja finngamerille onnittelut minunkin puolesta.
2565  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 10.02.2008 20:52
Kuumeeessa toista viikkoa ja edelleen jatkuu. Luulin jo eilen, että olin parantunut, mutta nyt taas näyttää kivoja lukemia. Ei muuta kuin sänkyyn jatkamaan sairaslomaa. Alkaa vaan hiljalleen ottamaan päähän, kun ei pysty oikein mitään tekemään ja kaikki asiat jää rästiin.

Ai niin, se miittivideo on ollut jo kauan valmis ja ens viikolla pitäisi nettiyhteys viimeinkin aueta. Sitten pääsen uploadamaan sen katsottavaksi. Pieni viivästyminen, mutta kännykällä ei paljon videoita pistetä nettiin. >_>
2566  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 29.01.2008 18:05
Tiedän, Luigi on Meleessä paljon parempi kuin Mario, mutta tarkoitin lähinnä ulkonäöllisesti kuten vaikka Young Link ja Link.

Siis sehän on paljon paskempi kuin Mario. >_>
2567  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 29.01.2008 16:58
Falco = Confirmed
Ganondorf = Confirmed
C. Falcon = Confirmed
Mr. G&W =  Confirmed
Marth = Confirmed


Ja jumankauta, mikä soundtrack tässä pelissä.

Jo ens viikonloppuna ehkä Suomen eka Brawl-turnaus Oulussa. *_*
2568  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.01.2008 15:45
Halo 3 nyt legendaryllakin läpi co-oppina. Ei vaan voi tajuta minkälainen homo pitää olla, että ostaa tämän pelin sen yksinpelin takia. Täysin yksinkertaista ja tylsää putkiräiskintää koko ajan alusta loppuun harvinaisella paskalla kenttäsuunnittelulla, eikä missään kohdassa jaksa pahemmin innostaa. A) vihollisia purkautuu kasa päälle b) tapa ne c) jatka peliä d) väliin jotain orgastisia iskulauseita omilta hahmoilta, jotka varmasti saavat Halo-faneilta munan pystyyn neljä kertaa minuutista e) toistetaan kaikkien kenttien ajan.

Pelkästään achiementtien takia tuli porattua läpi, mutta muuten ei varmaan ekaa kenttää pidemmälle olisi jaksanut millään. Jos pelissä ei olisi moninpeliä, niin antaisin jonkun vitosen ehkä arvosanaksi. Koko yksinpeli tuntuu aivan kuin joltain minipeliltä ja turhalta lisältä. Bungie vois kokonaan keskittyä Halo 4:ssa moninpeliin, sillä kelvollista yksinpeliä he eivät osaa tehdä, se on nähty.

Pakko vielä valittaa grafiikasta, vaikka sillä ei olekaan mitään merkitystä. Se on nimittäin osittain ihan helevetin karseaa varsinkin co-oppina. Ei uskoisi, että pelaa XO:lla, kun viereisessä telkkarissa joku Mario Galaxy pyörii ja näyttää miljoona kertaa paremmalta. Lisäksi peli nykii paikoittain pahastikin, niin pistää mietityttämään mihin hittoon Bungien pellet käyttivät aikansa tätä tehdessään.
2569  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 19.01.2008 15:29
Pelattavuus näyttäisi olevan melko samanlainen Meleen kanssa, mutta siinä ei ole mitään vikaa

Oi, jospa oiskin melko samanlainen pelattavuus, mutta täydeltä paskalta se näyttää Meleeseen verrattuna videoiden perusteelta. Liikkeet auto-canceloituu, mutta osumissa on silti hirveä lagi. Yksinkertaisesti hidasta ja tönkköä. Pitää vaan jaksaa parisen viikkoa odottaa, että pääsee itse kokeilemaan ja sanomaan virallisen kannan asiasta.

Mielenkiintoinen kuva Brawlin ohjekirjasta:

Mitä Square-enix tekee ohjekirjassa? Ainakin varmistus siitä, että jotain tavaraa heiltä tulee olemaan pelistä. Ehkä jopa hahmo? Lisäksi Banjo mainitaan myös Diddyn lisäksi ja Diddyhän on jo varmistettu.
2570  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: No More Heroes : 19.01.2008 13:40
Wiin modauksella on homoutensa. Modpiiri maksaa alle 30e ja asennus jotain reilut 40e. Ellet sitten itse halua juottaa sitä kiinni Wiihin. Kaikki US-versiot eivät toimi ja päivitykset saattavat rikkoa Wiin. Mutta jos tuohta löytyy uuteen Wiihin, niin mikäs siinä.

Modpiiristä saa ainakin noita modpiirejä.


Ja asiantuntiamme Toni.P iskee taas. Veikkaan että heppu ei ole modattua konsolia koskaan nähnytkään. Kuuluu samaan sarjaan näiden PSP-juttujen levittelijöiden kanssa  "ei kannata ladata PSP:hen custom firmwarea, kun se vaan saattaa rikkoa laitteen ja joudut ostamaan uuden". Yleensä näitä juttuja levittelevät ainoastaan sellaiset tietämättömät, jotka eivät itse uskalla modata ja tykkäävät levitellä muilta tietämättömiltä kuulemiaan juttuja eteenpäin. Tottakai rikkoutuminen on mahdollista, mutta jos ei ole täysin vajekki, niin se on äärimmäisen epätodennäköistä ja melkein mahdotonta. Netistä kyllä löytyy infoa aina, jos osaa vain katsoa.

Ensinnäkin hyvin monet US-pelit toimivat jo heti julkaisussa ja jos eivät toimi, niin piireihin tulee koko ajan päivityksiä, jotka korjaavat asian. Jos on kiire pelaamaan, niin voi ladata ware-version, josta suojaus on poistettu ja pelata sitä ennen uusia päivityksiä. Yleensä tosin kaikki pelattavat pelit toimivat suoraan ilman päivityksiä. Aika monella tuttavalla jo on hyllyssä modattu Wii ja eipä valittamista kuulema ole ollut.

Piiri ja sen asennus maksaa noin yhden uuden pelin verran, eli halpaa lystiä kun katsoo sen hyödyt.
2571  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2008 10:55
Bionic Commando -2d-remake.

Katsokaapa traileri. Eipä taida Capcom epäonnistua tässä sukupolvessa, vaikka yrittäisi.


:o  Lataan kolmesti.

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=cqECtTE4Opk

Co-op! Täydellisyyttä. Odotetuin peli heti Brawlin jälkeen.
2572  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.01.2008 13:56
Niin ja jos tiedättä ohjelman jolla biisejä saa yhdistettyä yhdeksi niin ei tuo SD-kortin "yhden biisin rajoituskaan" kyrsi.

Millä tahansa videon/äänen muokkaamisen tarkoitetulla ohjelmalla onnistuu. Varmaan movie makerillakin.
2573  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 16.01.2008 08:34
Muutaman päivän sisällä pitäisi tulla Brawl waretettavaksi. Todennäköisesti toimii jollain piirillä ja sitten vois käydä modaamassa Wiin, jotta pääsee heti testaamaan. Tietenkin ostan Jap-version myös ja sitten myöhemmin Pal-version. Tärkeintä on päästä heti treenaamaan. >_>

Famitsun arvostelussa peli sai 40/40 ja samassa paljastui, että Sheik on pelissä. Ei muuta tältä erää.
2574  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 13.01.2008 20:34
Ei kellään olisi myydä PS1-muistikorttia? Ajattelin aloittaa Resident Evil 3:n jälleen pitkästä aikaa, mutta oma muistarini on kadonnut.

Löytyy useitakin alkuperäisiä. Paljonkos tarjoat, niin pistän tulemaan?
2575  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 13.01.2008 20:21
Muuttokiireet takana onnellinesti ja hengissä selvisin Tampereelle asumaan. Oli hirveä kiire saada äkkiä töitä Tampereelta, sillä pelkillä säästöillä ei eletä loputtomiin, joten lähetin useampaan paikkaan työhakupaperit menemään ja kuinkas kävikään... Sain kutsun työhaastatteluun kaikkiin hakemiini paikkoihin ja kaikista vielä vakituisia töitäkin.  :lol: Valitettavasti en pysty tekemään niin useaa työtä yhtä aikaa, joten piti valita vain yksi... Noh, ei se mitään ja nyt viikko lomaa, sekä hyvää aikaa tutustua Tampereeseen ennen töiden alkua. Ai, että osaa olla taas hyvä fiilis.  ;D
2576  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 04.01.2008 09:49
Kajaanin asunnossani äänet kulkivat tosi helposti tuuletuskanavia pitkin eri asuntoihin ja rappukäytäviin. Sellainen kuppainen alakerran akka kävi joka kerta valittamassa, kun meillä oli Smash-turnaus. " Sen "pikku"tyttö (18-vuotias) kuulema näki painajaisia öisin meidän huutamisen takia ja uhkasi soittaa poliisille. :lol: Sitten toisella kertaa pelattiin hiukan Marti Partia neljästään ja juuri kun huba oli korkeimmillaan, niin naapurin akka taas tulee itkemään, että lehmääkö täällä raiskataan tällä kertaa. Pistettiin Dimmu Borgiria soimaan tuuletuskanavien kautta, niin varmaan koko prkeleen kerrostalo heräsi. En tiedä, että onko akka enää edes hengissä.
2577  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.12.2007 23:03
Nyt kun Wiin ropeista on puhe, niin onhan sieltä tietysti tulossa tuo FF Crystal Bearers, jota itse ainakin odotan tällä hetkellä enemmän kuin mitään muuta. Itahana on mestarillinen designeri ja siinä missä Kuution CC oli mitä oli, niin oli peli ainakin täysin maaginen visuaalisesti.

Sama täällä. Ainoa peli mitä Smashin ohella odottelen Wiille. FFCC oli liian hyvä moninpelillä ja toivottavasti jatko-osassakin se on yhtä hyvää kamaa, vaikka yksinpeliin panostetaankin. Toivottavasti se on myös helpommin pelattavissa neljästään kuin Cubella, jota tuskin kovin moni on pelannut peliä nelinpelillä läpi... Lisäksi graafinen tyyli on FFCC:ssä 100 kertaa parempaa kuin missään muussa uudessa FF-pelissä ja vähempää en odota seuraavaltakaan.
2578  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 30.12.2007 15:29
Hakusessa X-Boxin (ei 360) komponenttikaapeli. Jos joltain sattuu löytymään ja olisi halukas myymään, niin ilmoitelkoot.
2579  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 29.12.2007 23:07
TK, missä video viipyy? Heitä nyt sentään edes pari giffiä tänne odottelun ajaksi.

Se on hyvällä mallilla valmistumassa, yli puolet jo koossa. Tässä on vaan näitä "pieniä" kiireitä ollut sen verran, ettei ole oikein kunnolla ehtinyt tehdä. Kyllä se pian tulee ja giffien kera.
2580  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 28.12.2007 10:32
DS on ohittanut nyt Japanissa Ps2:n lifetime-myynnit, eli se on vissiin nyt kaikkien aikojen myydyin laita siellä. Ei hassumpi suoritus parissa kolmessa vuodessa. En tosin ole varma alkuperäisestä Gameboysta ja sen myyntiluvuista, kun GB ja GBC on oikeastaan sama asia.

PSP alkaa haiskahtamaan muuten Dreamcastilta. Ihmiset vissiin warettavat kaikki sen pelit, sillä hyvä jos yhtäkään psp-peliä on ikinä edes top 30:ssä, vaikka itse laite myy aika hyvin. Mikäs siinä, kun piraattien pelaaminen on helpompaa kuin Dreamcastilla ja pelit toimivat vielä alkuperäisiä versioitaan paremmin.
Sivuja: 1 ... 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 ... 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines