Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 94
2521  Yleinen / Vapaa sana / Re: Shoppausketju : 15.05.2008 10:39
Uuh, mikä ketju ja tuo toteamuskin on sangen totta.  :lol:

Ei ole valitettavasti mitään kontribuutiota, mutta legendaa kylläkin. Eli tuli tässä kuukausi pari sitten koettua alan pimeät puolet kun joku sikariportaan eukko pyysi shoppaamaan kasvojenkohotuksen sen jälkeen kun olin käynyt kuvaamassa kyseistä huuhkajaa. Heh heh vitsiltähän se kuulosti, mutta haudanvakava pärstä ja kiusallinen hiljaisuus kertoivat muuta. Tunsin jälkeenpäin itseni likaiseksi...

Tarkoitat varmaan näitä? Nykyään kaikki valokuvat lehdissäkin muokataan paremmaksi. Jos on vaan kokovartalosika, niin sais sellaisena näkyä kuvassakin.



Ei tavalliset ihmiset edes huomaa tuota alempaa muokatuksi, ellei näytä alkuperäistä samalla.
2522  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Sinun TOP-10 listasi! : 14.05.2008 22:29
Oikeastaan olen nykyään Zoukan kanssa samaa mieltä tuosta Mariosta, vaikka ennen pidinkin Mario Worldia parhaana. Vähän aikaan sitten pelasin molemmat pitkästä aikaa uudestaan läpi ja Mario 3 tuntui reippaasti paremmalta. Peli on monipuolisempi, vaihtelevampia kenttiä, parempi soundtrack, salareita täynnä, haastavampi ja enemmän erilaisia mahdollisuuksia pelata peli läpi. Paras 2D-mario, ei epäillystäkään ja yksi parhaista tasoloikista koskaan. Ainoastaan Donkey Kong Country 2 on parempi.  ;)
2523  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.05.2008 20:29
Mitähän Rare on ajatellut tuon hahmosuunnittelun kanssa? Aivan karseaa.
2524  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Parhaat pelimusiikit! : 14.05.2008 20:27
BASE 1&2!
Siitä on win tehty.

Tämä on totta. Myös Base 1&2 Boss on loistava.

Miksei enää tehdä tällaisia yksinkertaisia aggressiivisia pimputuksia vaan kaiken pelimusiikin pitää olla jotain eeppistä skeidaa?

Sanos muuta.

Itse olen sitä mieltä, että pelimusiikki on lähes kokonaan kuollut. Suurimaksi osaksi pelimusiikki on nykyään täysin unohdettavaa ja tylsää. Kaipaan vanhoja kunnon ikimuistettavia pimputuksia, jotka soivat vielä yöllä unissakin. En maksaisi penniäkään yhdestäkään uudempien konsolien soundtrackeista. Tylsää, muka eeppistä ambient roskaa suurimmaksi osaksi.

Tässä yksi kovis Contran lisäksi:

http://www.youtube.com/watch?v=s1u0fh2doG4
2525  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 13.05.2008 00:18
Kerta olet noin hyvällä tuulella, niin eikös olisi vihdoin ja viimein aika laitaa miitti-kooste näin meidän muidenkin iloksi  ;D

Toiveesi toteutuu. Noin tunnin sisällä video tulee esille... oikeasti.

Voisin jo valmiiksi mennä plastiikkakirurgille ja vaihtaa henkilöllisyyttä.

Ei tarvitse, sillä sensuroin totaalisesti tätä versiota videosta. Ehkä laitan myöhemmin myös sensuroimattoman. Nyt on youtubeen ja filefrontiin uploadaamassa ja nakkaan tähän linkin sitten, kun on valmis.

EDIT:

Filefront:

http://dodownload.filefront.com/10204078//033db4d6fd5acf47b19d1b9051e6787100a119d266744429cd65143b0a1f346068c4b2082a9db868

Paska mikä paska, mutta Duden kunniaksi.


Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qD7zBmq0N3o&fmt=6
2526  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 12.05.2008 22:25
Kerta olet noin hyvällä tuulella, niin eikös olisi vihdoin ja viimein aika laitaa miitti-kooste näin meidän muidenkin iloksi  ;D

Toiveesi toteutuu. Noin tunnin sisällä video tulee esille... oikeasti.
2527  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 12.05.2008 17:39
En usko! Myit sen toisen telkkusikin rahan tarpeessa! Tunnusta jo.

Tulisin ja repisin sinulta toisen kiveksen irti, mutta olen nyt liian hyvällä tuulella sellaiseen. :P
2528  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 12.05.2008 17:30
Hain tuossa kuukausi sitten ihan läpällä markkinointipäälliköksi ja johtavaksi graafikoksi erääseen kansainväliseen yritykseen. 180 hakijasta otettiin 20 työhaastatteluun, joista minä olin yksi. Noh, sen jälkeen noista pääsi viisi parasta jatkoon toiseen haastatteluun, joista minä olin jälleen yksi.

Perjantaina sitten soittivat, että olen jonkun toisen ihmisen kanssa finaalissa ja meidän piti tehdä näytetyöksi esite firmaan. Teinpä sitten esitteen viikonloppuna ja mitäs tänään kävikään... Allekirjoitin juuri työsopparin ja olen uusi markkinointipäällikkö ja johdan yrityksen Suomen osaston graafista puolta kokonaisuudessaan. Kuulema samalla sekunnilla, kun olivat nähneet minun esitteen, niin homma oli selvinnyt. Homogiffien tekeminen vuosien ajan on ilmeisesti tuottanut tulosta.  :lol:

Vakituinen työ, omalla alalla, johtavassa asemassa, unelmapalkalla ja huiput työsuhde-edut päälle.

Eipä tässä oikein muuta. Tekisi mieli laulaa.
2529  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Sinun TOP-10 listasi! : 10.05.2008 22:48
En yleensä vastaile tällaisia, mutta jospa nyt tämän kerran lauantain kunniaksi.

10. Silent Hill 2

Pelissä on jotain niin inhottavaa, ahdistavaa ja kuvottavaa, että se pitää pelata muutaman kerran vuodessa läpi. Rehellisesti sanottuna en edelleenkään pysty pelaamaan peliä läpi ilman mitään ahdistumisia.

9. Halo 3

Peli, joka ottaa niin helkkaristi päähän koko ajan. Totaalisen paskoja mappeja, raivostuttavaa lagia, naurettava etu hostilla, hitboxit kusevat ja miljoona muuta vikaa, mutta silti sen pariin palaa vain uudestaan ja uudestaan. Varmasti viallisin hyvä peli koskaan, jota olen pelannut.

8. Final Fantasy 7

Ensimmäinen läpäisemäni FF-peli ja edelleen yksi parhaista roolipeleistä.

7. F- Zero X + expansion kit

Paras ajopeli, nopein ajopeli, paras pelattavuus, paras timetrial-peli, loputon uudelleenpelaamisarvo.

6. Elder's Scroll 3: Morrowind

Pelasin peliä ensimmäisen kerran vasta oikeastaan vuosi sitten, mutta myöhäinen peliaika ei tuhonnut pelielämystä. Tällaiset pelit ovat yksinkertaisesti liian vaarallisia minulle, jolla on pakonomainen himo kerätä kaikki mahdollinen 100%. Totaalista parhautta.

5. Phantasy Star Online Episode 1&2

Jäin tähän aikoinaan koukkuun niin pahasti, että ihan säikähdin enää koskea peliin. Cuben paras moninpeli Smashin jälkeen. Tuntikausia joka päivä useiden kuukausien ajan. Tuli yksinkertaisesti pelattua liikaa. Zoukka voi todistaa.

4. Final Fantasy 6

FF-sarja on ollut pelkkää alamäkeä tämän jälkeen. Paras Jrpg helposti.

3. Perfect Dark

Yksi kaikkien aikojen eniten aikaansa edellä ollut peli sisällöltään. N64:n rajat vain tulivat vastaan. Jos ruudunpäivityksen saisi jotenkin nykypäivään, niin en koskisikaan muihin fps-peleihin ikinä.

2. Super Smash Bros Melee

Tähän ei varmaan enempää kommentointia tarvita.

1. Super Metroid

Super Metroid on yksinkertaisesti täydellinen peli. Parasta mitä Nintendolta on koskaan tullut. 2D-peli ei enää parane tästä.
2530  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 07.05.2008 12:38
Tänään illalla risteilylle ja huomenna Tukholmaan kikkailemaan. Saa nähdä uppoaako koko laiva mereen.  :)
2531  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä asioita vihaat? : 05.05.2008 20:55
Aikuisten oikeesti- ja hevillä ei hävitä-kansaa, narkkipaskoja, jotka voisivat mennä tsillailemaan pohjoisnavalle, ja tietenkin lätkäjuntteja. Erityisesti porilaisia sellaisia. Hyi helvetti!

Asiaa.  :lol:

- Rumat ihmiset. Sellaiset rumat ihmiset, jotka yrittävät olla kauniita, mutta suuri meikin määrä, naurettavat vaatteet (ja esim. juuri yllä ollut blondatut hiukset).. Aah, en tiedä mitään karmeampaa. Ei niistä tule kauniita, vaan paljon friikimmän näköisiä. Rumat ihmiset, tyytykää kohtaloonne.

Tämäkin. Välillä ihmetyttää, kun jo kokovartalosika koittaa muka meikata naamaa ja siistiytyä, vaikka ainoa vaihtoehto olisi pään juuriltaan repiminen ja vaihtaminen.

Sitten sellaiset, jotka käyttävät "LOL"-sanaa oikeassakin elämässä.... Se on netissäkin äärimmäisen ärsyttävää, saati sitten oikeasti.
2532  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä asioita vihaat? : 05.05.2008 18:34
Minä vihaan MasterTK:ta, joka väittää saaneensa miittikoosteen valmiiksi kuukausia sitten mutta ei suostu näyttämään sitä muille.

Arvasin, että joku postaa tämän.  :lol:
2533  Yleinen / Vapaa sana / Mitä asioita vihaat? : 05.05.2008 18:09
Vihaan, kun täällä ei ole koskaan mitään kunnollisia hömppä-ketjuja, joten ajattelin tehdä yhden. Mitä asioita vihaat, mitkä asiat ottaa päähän? Kerro tänne ja pari perustelua perään.





- Ylilihavat ihmiset: Mikään ei ota enempää päähän, kuin että joku 120kg sotanorsu istahtaa linkussa, tai vaikka junassa viereen ja alkaa lisäksi syömään siinä samalla jotain. Sen lisäksi ne vielä tuhisevat koko ajan hengittäessään, joka ottaa niin aivoon. Lihavat pitäisi ampua ja upottaa mereen.

- Rap/hip hop-musiikki: Niin totaalista paskaa, kuin vaan olla ja voi. Jos et osaa laulaa, soittaa, eikä omaa mitään musiikillisia lahjoja ja haluat silti jostain syystä tehdä musiikkia, niin silloin tämä on ainoa vaihtoehto. Todellista korvan raiskaamista ja en pysty kuuntelemaan ainoatakaan kappaletta. En tiedä vihaanko enemmän rap-musiikkia, vai niitä lökäpöksyisiä kuuntelijoita.

- Skeittarit: Lue edellinen... Aivan liian usein lökäpöksyisiä "jou jou"- pellejä, jotka aina ovat tiellä kaupungeilla ja kuuntelevat kovalla harvinaisen paskaa musiikkia.

- Ihmiset, jotka sanovat, ettei saa yleistää: Tällaiset vaan ottaa päähän. Mikään ei ole parempaa kuin yleistäminen. Mannet on varkaita, venäläisillä on pitkä nenä, suomalaiset juoppoja, metallin kuuntelijat pitkätukkapellejä jne.

- Maksapihvit: Pelkästään niiden haju saa pyörtymään. Jollakin nerolla taas välähtänyt, että tehdäänpä tästäkin syötävää.
2534  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.04.2008 14:19
Löytyikö jo paikka, kun tämmöisiä postaillaan?

Useampiakin, mutta pitää saada kasattua osallistujalistaa vähän, että osaa vuokrata tarpeeksi suuren.
2535  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.04.2008 14:12


http://www.smashboards.com/showthread.php?p=4344992#post4344992

Sama ilmoitella asiasta myös täällä. Eli jos Smash-turnaus Tampereella kiinnostaa, niin ei muuta kuin ilmoittautumaan. Lanttu varmaan tulossa ainakin? Kyseessä siis kaikkien aikojen suurin Suomessa järjestetty Melee-turnaus ja ihan ulkomailta saakka on tulossa pelaajia. Paikan päällä pelataan myös kaikenlaisia muita pelejä.
2536  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.04.2008 14:07
Oliko boxin ohjaimessa analogiset napit? Jos ei niin miten vitussa sitä pelataan?

Samalla tavalla toimii, kuin ps2-versiossa.
2537  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.04.2008 08:52
Menihän se MGS sitten vihdoin läpi. Oli kyllä hieno peli, juoni ja hahmot siis. Voin kyllä kuvitella millaiset fiilikset ihmisillä on ollut pelatessaan tuota aikoinaan kymmenen vuotta sitten. Varmasti ollut hieno kokemus. Seuraavaksi metsästän itselleni jostain MGS2:n Xbox-version. Onhan tämä periaatteessa samanlainen kuin PS2-versio? Ei mikään "raiskattu" versio, niin kuin Twin Snakes on monien mielestä. Kesän ekasta palkasta hommaan PS2:n takaisin ja ostan MGS3:n. Sitten vasta pääsen sen nelosen kimppuun.

Jos et PS2:sta omista, niin Xboxin versio on kyllä täysin sama peli. Pelissä on aivan pieniä graafisia parannuksia ja siinä on myös progressive scan, tosin pelissä esiintyy välillä hidasteluja tietyissä tilanteissa (ei nykimistä), mutta ei se oikeastaan haittaa juuri yhtään. Boxin versio sisältää myös Substancen lisätehtävät. Gamestopista pelin saa jollain 9e:lla, joten kannattaa käydä heti ostamassa.
2538  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 18.04.2008 20:39
Wii kyllä myy aivan naurettavan hyvin kilpailijoihinsa nähden. Laadukkaalla pelitarjonnalla se ei ainakaan myy joten syyn on pakko olla hinnassa.

Noh, Xbox360 ei maksa nykyään paljon paskaakaan enempää, joten syy ei varmasti ole hinnassa. Nintendo vain on onnistunut markkinoimaan laitteensa aivan täydellisesti alusta saakka. Se on oikeasti saavuttanut kokonaan uusia käyttäjäkuntia., jotka ostavat laitetta vanhojen pelaajien lisäksi.

Eikä se pelivalikoimakaan häviä ainakaan Ps3:lle yhtään, vaikka olisi "oikeakin" pelaaja.

Puhumattakaan sitten sellaisten mielestä, joita pelit eivät ole aikaisemmin kiinnostaneet. Sellaisia ei paljon kiinnosta pelata jotain pirun Tekkeneitä satoja tunteja, kuten eräät nimeltä mainitsemattomat. Niiden mielestä WiiSports ja muut pikkupelit ovat täydellisiä.

Nintendo osui aikamoiseen kultasuoneen ja mikä parasta... On mukavaa lukea, kun tosipelaajat itkevät asiasta joka paikassa.  :lol:
2539  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shoot 'Em Up! : 17.04.2008 19:57
En edes ole mikään kovin suuri Shoot 'em upien fanittaja, mutta olen sitä mieltä, että Ikaruga kusee kaikkien vastaavien päälle totaalisesti. Ei jaksa enää edes muita vastaavia pelata, kun ne tuntuu niin huonoilta. 
2540  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mario Kart Wii : 12.04.2008 14:26
Lanttu on odotetusti perillä asioista.

Kiva peli tämä vielä on, näkee sitten on onko mukava vielä tulevaisuudessakin vai muuttuuko oodiksi tylsyydelle kuten Brawl. >_>

Sinäkin jo kyllästyit siihen? >_>

En yllättynyt.

Jos Nintendo tekee yhdenkin kunnollisen pelin Wiille, niin ostan sen ehkä takaisin joskus tulevaisuudessa ja samalla tämän Mario Kartin. Brawlin totaalisen kusemisen vuoksihan se lähtikin paremmille metsästysmaille. Eihän tässä Mario Kartissa mitään vikaa ole.
2541  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mario Kart Wii : 12.04.2008 13:59
Lisäilen teidät WeePee ja tetsuo. Oma koodini on 3480-2650-4918

Tästä pelistähän tulemme saamaan kunnon turnaukset (joihin MasterTK ei pääse mukaan).

No snaking, no TK.

Paitsi että pelissä pystyy edelleen käyttämään sitä. Ei tosin yhtä tehokkaasti, kuin double dashissa, tai DS:n pelissä, mutta silti sen verran, että normaalisti pelaavat eivät voi pärjätä. DS:lläkin meni jonkin aikaa, ennen kuin ihmiset tajusivat asian.

Lisäksi pelin timer on kivasti kustu. Odotat 100s, niin se resetoituu jostain syystä ja pystyt saamaan naurettavia aikoja time trial-modessa. Kannattaa katsoa leaderboardesja. Täynnä huijattuja aikoja ja veikkaan, että ei Nintendoa varmaan paljon kiinnosta korjata sitä heti.

Kolmanneksi möin Wiin helvettiin, joten eipä paljon nyt Kartit muutenkaan kiinnosta. Odottelen seuraavaa F-zeroa ja katson miten Nintendo saa siitäkin tehty party-pelin.
2542  Yleinen / Vapaa sana / finngamer Kirppiksessä : 12.04.2008 09:08
Hajosin jo, kun ruutuun räjähti: JANNE KAITILA - PELIMIES  :lol:

Hyvin vedit.
2543  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shoot 'Em Up! : 11.04.2008 14:22
Joo, tuo Chapter 4 voi minun puolestani imeä vaikka munaansa. Ei sitä voi päästä ilman kuolemia läpi, saati sitten muka koittaa jotain chaineja.
2544  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shoot 'Em Up! : 11.04.2008 12:24
Mitä sä nyt taas vingut.
Ja tuon Raemin tunnen. Se on smashin pelaaja myös. >_>

Raem kulkee täällä siis nimellä "Soukyugurentaiotokuyo". Eli tuskin on sama pelaaja kyseessä. Katso aikaisemmat postaukset tässä ketjussa.

Niinpä näkyy. Sattui vaan olemaan samaniminen, joka myös pelaa Ikarugaa.


EDIT: Eikun perkele, on se sittenkin sama heppu. 26,941,630 on hänelläkin ennätys.

Raem =  Soukyugurentaiotokuyo =   eboshidoribupposouuzura?
2545  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shoot 'Em Up! : 11.04.2008 12:14
Mitä sä nyt taas vingut.

En mitään vinkunut, saatana. Sanoit tuossa aiemmin pelkästään, että chapter 3:n minibossin liikkeitä on muutettu ja 4-1:n yksi kohta, jossa ei mene samalla tavalla. Eihän noissa nyt olisikaan ollut mitään hirveää, mutta jos boxin versiossa on kustu noinkin paljon, niin tuo on jo eri asia.

Ja tuon Raemin tunnen. Se on smashin pelaaja myös. >_>


Saako bosseista muuten enemmän pisteitä, jos ne tappaa nopeasti? Eli onko hyötyä kikkailla aina vastakkaisella värillä esim. ekassa bossissa, jotta saa sen nopeasti tapettua, vai impata kuteja samalla värillä ja tappaa hitaammin?

Tai saako normaaleista vihuista enemmän pisteitä, jos tappaa vastakkaisella värillä?

Pitää tässä vähän treenailla aina kenttä kerrallaan kuntoon. Aamusta saakka porannut tätä.
2546  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Shoot 'Em Up! : 11.04.2008 11:34
Mattimeikäläisille X360-käännös on toki enemmän kuin riittävä.

Oikeastaan 99%:lle pelaajista yks paskan hailee, ei pelkästään mattimeikäläisille.

Tulipahan ladattua tämäkin. Kerrankin joku lataamisen arvoinen peli. Jos jollakin muulla on, niin ilmoitelkaa. Vois kokeilla porata peliä co-oppina netissä.

Tietääkö Scarffi muuten, kuka on Suomen paras Ikaruga-pelaaja? Ois mielenkiintoista tietää ennätyksistä Suomessa.
2547  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 08.04.2008 22:39
Jesh, vois ostaa tuollaisen. Ihan sama, vaikka minun vanha n95 kuseekin tuon päälle ominaisuuksiltaan. Tyyli korvaa puuttuvat ominaisuudet.  :P
2548  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 08.04.2008 11:51
Siis voinko vaan iskeä toisesta puhelimesta sim-kortin tuohon iPhoneen ja soittaa normaalisti, vai pitääkö olla joku ihmeellinen operaattori? Himottais nimittäin tilata tuollainen, kun noin halvalla saa.
2549  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 07.04.2008 16:51
Team Turhakkeet.



Jessus, minne Epiciltä on kadonnut mielikuvitus, verratkaapa vaikka UT III-pelin hahmoihin...  :rollaus:

Koko peli aivan yhtä turha, kuin sen turhat hahmot. Vaikka se on niin lyhyt,  saa silti ihan väkisellä koittaa, että jaksaa pelata sen läpi.
2550  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 07.04.2008 14:05
Ja taas on tullut porattua vähän pelejä. Pikainen infotus:

Final Fantasy VII Crisis Core:
Täysin keskinkertaista hömppää, jolla vain revitään ff7-fanipoppelipoijjilta viimeisetkin pennit pois. Onneksi waretin. >_>
Musiikeista tosin plussaa paljon, joten ostakaa mieluummin soundtrack suoraan ja jättäkää peli suosiolla hyllyyn.

Lost Odyssey:
Astetta parempi jrpg, mutta ei mitään maata järisyttävää. Typerää pakata kaikki sidequestit vasta neljännelle levylle ja sitä aiemmat vain suoraviivaista menoa. Ne uniosuudet olivat parasta.

Uncharted:
En tiedä olenko vain nykyään vähän liian kriittinen, mutta Naughty Dogilta ei oikeastaan ole tullut yhtään erikoista peliä ikinä, eikä tämäkään ole todellakaan sellainen. Kerran pelaa läpi pikaisesti ja myyntiin.

Motorstorm:
 :lol:



Sais äkkiä tulla Mgs4 ja Fallout 3. Muita odottamisen arvoisia pelejä ei olekaan tulossa.
Sivuja: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines