Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 94
241  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 18.04.2020 14:40
Kai sitä pitää muutama livauttaa kans. En jaksa laittaa mitään tyypillisiä ikiklassikoita, koska niitä ei jaksa kukaan enää.

Turok 2 Jungle, Gameboy: (Peli on paskaa, mutta soundtrack täyttä kamaa)
https://www.youtube.com/watch?v=ZQ-LNuyVHkA&list=PL9FDAF9D04CFA977A&index=3

Shatterhand: (Nesin paras soundtrack Batmanin ohella)
https://www.youtube.com/watch?v=CJ6SKwcOIaI&t=223s

Bomberman Quest, Game Boy: (Zeldasta inspiraatiota napannut Bomberman. Yllättävän hyvä hidden gem)
https://www.youtube.com/watch?v=URHFKFBbR5I&list=PL8027C219BF0D4098&index=15

Deus-EX: Human Revolution (En yleensä välitä ambient-soundtrackeista juuri yhtään, mutta Deus-Exien kappaleissa on tunnelmaa)
https://www.youtube.com/watch?v=n07RJW2BEBc













242  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 16.04.2020 11:05

Tämän kappaleen takia pelasin Witcheria suurimman osan ajasta mutella. Pelkästään Zelda TP:n Dark Worldin taistelukipale ärsyttää enemmän. Siinä vaiheessa, kun lähtee tuo sama älylyly-leelelele-lele--lällääläläläläää-hoilaus päälle, niin tekee mieli katkaista pelilevy keskeltä poikki.
243  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 15.04.2020 10:31
Itse kävelin pankkiin ja ostin talon.  :o Nyt on oma iso tontti mahtavalla alueella, kunnon autotalli, on pelihuoneet ja muut elämän tarpeellisuudet, kuten kylppärissä poreallas. Toivottavasti ei enää kerrostaloon ikinä.

Piti ostaa jo muutama vuosi sitten, mutta oli hengenlähtö niin lähellä, että piti ensin saada itsenä nostettua uuteen nousuun.
244  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.04.2020 10:34
Jos Remaken meinaavat tehdä ja muuttavat ohjausta, niin joutuvat kerralla vetämään miettimään ihan kaiken uusiksi. Vihujen sijoittelun, liikkumisen, huoneiden rytmitykset jne. Ei todellakaan riitä, että päivitetään ohjaus ja grafiikat hienommaksi, koska Re4:n jokainen paikka hyvin tarkasti tasapainotettu sen nykyiselle ohjaustyylille, jossa ei muuten mielestäni ole mitään vikaa. Just parasta, että joutuu tarkkaan miettimään omaa sijoittumista, eikä husuttaa miten huvittaa.

Toisaalta itse en ikinä ole mikään Re4-fani ollut. Kyllähän se oli uskomaton elämys julkaisussa aikoinaan ja kerran pari sen jälkeen vetänyt läpi, mutta ei mitään mielenkiintoa palata pelin pariin enää. Jotenkin se linna, luolastot ja loppupuoli ei vaan nappaa teemoiltaan yhtään, sekä muutenkin tuntuvat liian pitkiltä. Loputon virta vihuja, jotka juoksevat naaman eteen lujaa ja pysähtyvät siihen seisomaan.
245  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: TOP-listat Thread : 09.04.2020 01:13
Baten Kaitos Origins on kyllä miehekäs valinta. Ei ihan joka listalla tule vastaan. Ja lisäksi olen täysin samaa mieltä MGS2:sta. Niin seko kuin se onkin, niin se on parasta sekoilua.
246  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.04.2020 00:45
FFXIV on helposti parasta Squarelta sitten Ps1-päivien. Jospa Square saisi tehtyä jotain vastaavaa ihan yksinpelattavaan muotoon.

FF7 sen sijaan on viiden tunnin demo, joka on venytetty 25-30h peliksi. Ja se alkaa näkyä, kun lähestyy pelin puolta väliä ja sen ohi. Siinä missä alkuperäisessä siirrytään hyvin nopeasti toisen reaktorin pommitukseen, niin uudessa versiossa joutuu tekemään sitä sun tätä turhaa tuntitolkulla. Vähän avainkortteja etsitään copy/paste-huoneista ja koitetaan ratkaista typeriä puzzleja. Tarina ei oikeastaan laajene tai etene juuri millään tavalla ja tuntuu kuin koko ajan tulisi jotain "esteitä" sen etenemiselle. Odotin oikeasti, että Midgariin olisi tuotu lihaa luiden päälle, siellä olisi paljon paikkoja mitä tutkia, joista saada uutta mielenkiintoista tietoa kaupungin historiasta jne. Oletus oli täysin väärä.

Peli on kyllä niin tyyppillinen sekasotku kuin mitä odottaa sopii Squarelta, ettei edelleenkään voi sanoa, että mitä mieltä pelistä olen. Tuotantoarvot ihan tapissa, osa bossitaisteluista aivan 5/5 tavaraa, sekä mieletöntä katsottavaa ja kuunneltavaa. Sitten yhtäkkiä vedetään täysin järjettömiä muutoksia tarinaan, survotaan typerää fillerisisältöä, alueita ja puzzleja. Pelistä huokuu rakkaus alkuperäistä kohtaan, mutta samalla se, että liian ison palan haukanneet, eivätkä ole päässeet maaliin saakka.

247  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 05.04.2020 21:17
Päälle 10h takana tuota FF7: Remakea ja olen ihan positiivisesti yllättänyt toistaiseksi. Odotin siis ihan totaalista paskaa, mutta pelissä on kieltämättä aika paljon kaikkea hyvääkin, vaikka eihän tällä ole paljoakaan tekemistä enää Final Fantasy 7:n kanssa

Ensinnäkin alkuperäisiä hahmoja ei varmaan olisi paljoa paremmin onnistuttu vääntämään realistiseen muotoon. Jrpg jossa hahmot eivät herätä pelkkää vihaa ja välipätkät vain myötähäpeää, ovat hyvin harvassa. Välipätkiä katsoo jopa ihan miellään, onhan ne ihan siistejä. Lähinnä Sephirothin ääninäytelijä on tyritty täysin. Kiintiöanimevajarin ääni, joka kuulostaa siltä kuin ois joku parru perseessä. Mutta yleisesti ottaen dialogi on järkevää, lukuunottama ns. "siistejä" heittoja, jotka saavat lähinnä 13-vuotiaat kiihottumaan. Ja tietenkin alkuperäiseen soundtrackiin perustuvat kipaleet ovat aika jumalaisia. Onhan kyseessä yksi pelihistorian parhaista osteista, joten sen munaaminen olisi ollut melkoinen saavutus. Kelpaa kävellä slummeissa ja kuunnella kauniita kipaleita. Oikeastaan parasta pelissä onkin katsella tuttuja paikkoja ja nähdä miten ne on luotu uudestaan.

Myöskin taistelusysteemi on ihan jees, ainakin toistaiseksi. Ei ainakaan huononna kokonaisuutta, vaikka poikkeaakin alkuperäisestä täysin. Tulee mieleen ensimmäinen Xenoblade 1 ja Xenoblade X. Kelpaa mulle, jos systeemi jaksaa kantaa loppuun saakka.

Tykkään myös valikoista ja UI:sta ylipäätään. Mukavan tyylikkäät, pelimäiset ja toimivat.

Mutta sitten kun lähdetään hakemaan miinuksia, niin Nomuran kädenjälki alkaa erottua kaikesta ja tunnetusti kaikkeen mihin tyyppi koskee, muuttuu paskaksi. Tyyppi on joku vammaisempi versio Kojimasta ja tuntuu, että haluaa enemmän tehdä elokuvia kuin pelejä. Oikeastaan kaikki sellainen mitä ei ole alkuperäisessä ollut mukana, on huomattavasti tasoltaan heikompaa tavaraa. Midgari on lähinnä täynnä uutta turhaa filleriä ja kaikki uusi ei-Uematsun musiikki on aivan geneeristä hömppää. Uudet sidequestit eivät todellakaan elävöitä Midgaria paljon paskan vertaa, vaan ovat luokkaaa "etsi kolme kissaa, tapa rottia jne" Myöskin uudet keksityt hahmot ovat juurikin sitä sontaa, mitä uusissa FF-peleissä yleensä on ollut. "Jee, jee - otetaanko 1 v 1 ja heitetään vähän samalla b-luokan heittoja, jotta Cloud-fanit samalla runkata television ruudulle. Ja välipätkiähän riittää. 80% ajasta ei tarte koskea edes ohjaimeen. Aidossa AAA/Uncharted-hengessä kävellään eteenpäin ja katsellaan lähinnä maisemia. Koko peli on jaettu chaptereihin ja taaksepäin ei pääse kävelemään montaakaan metriä. Alkuperäinenkin on alkupuolella putkimainen, mutta antakaa minun hyvänen aika edes juosta nopeammin eteenpäin, jos niin haluan! Se on aivan varma, että jos ikinä Square saa pelinsä valmiiksi, niin se on pelkkä murto-osa alkuperäisestä, ellei jotain käsittämätöntä ihmettä tapahdu.

Josta päästäänkin siihen suurimpaan miinukseen, eli tässä on edelleen kyse vain Midgarista. Jo tieto siitä, että koko peli sijoittuu samaan harmaaseen kaupunkiin, saa masentumaan. Midgar oli itselleni koko FF7:n huonoin vaihe. Kaikkine vikoineenkin tämä olisi oikein hyvä paketti, jos kyseessä olisi siis koko hemmetin peli, eikä vaan pitkitetty demo. Aivan käsittämättömän kauan meni tämän julkaisuun. Käyttäisivät enemmän aikaa pelin pelattavan sisällön tekemiseen, eivätkä yritäisi tehdä elokuvaa, jossa välipätkiä joka toinen minuutti.

Mutta onhan FF7:n maailma on mukavan synkkä ja mielenkiintoinen. Yhtäaikaa fantasiaa, sekä jotenkin kieron realistista ja ajankohtaista. Kyllä siellä viihtyy.


248  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 05.04.2020 16:02
En nyt tiedä onko niin hieno. Eikös tuo usein fiilistellyt kansanmurhilla ja muilla ihmisten joukkotuhoilla?

En tunne tyyppiä, mutta jos näin oli, niin hieno mies. Kuoli varmaan onnesta, kun
hänen unelmansa on toteutumassa ympäri maailmaa.
249  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.04.2020 16:37
Ainakin kajaanin prismassa hyllyt täynnä peliä. Myös keräilyversiota.


250  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.04.2020 20:27
Verkkokauppa toimitti jostain syystä jo aamulla FF7 remaken. Voikohan tulla jotain runtua, jos aloittaa pelaamaan näin paljon etuajassa? Toki voi offlinessa pelata, mutta nehän näkee myöhemmin milloin ekan kerran pelattu. Ei ainakaan kiinnosta saada bännejä psn:stä jonkun pökäleen takia.
251  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.03.2020 20:00
Joo, itse en edelleenkään tajua miksi kukaan tuosta hypettyisi ihan hirveästi, varsinkin kun ottaa huomioon Squaren umpisurkean viimevuosien historian. Tyypit eivät osaa portata edes vanhoja pelejään ehjänä ja peli on muutenkin ihan pelkkä pieni palanen kokonaisuutta. Toki sen ymmärrän, että kun kyse on ikonisesta kulttipelistä, niin monelle pelkkien tuttujen hahmojen näkeminen ja vanhojen musiikkien kuuleminen saa anuksen löystymään.

Hyvin vielä muistissa, kun sai lukea hehkutusta FFXV:n demon jälkeen, miten mahtavat sen pelimekaniikat tulevat olemaan ja mitä kaikkea se mahdollistaisi. Lopputulos olikin suoraan persereikään. Toki FF7:n tapauksessa niillä on kohtuullinen onnistumispaine. Varmaan porukat menevät ovella kirveen kanssa, jos pelistä tulee huono.
252  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: DOOM Eternal : 24.03.2020 08:48
Tuli eilen pelattua uutta Doomia (PC-versio Xboxin ohjaimella) muutama tunti ja onhan se ihan järisyttävän hyvältä näyttävä. Helposti hienoin peli mitä olen ikinä pelannut. Next-gen on täällä tänään.

Itse pelinä tosin hiukan takapakkia. Ensinnäkin heti alkuun pitää kirjautua kirottuun Bethesda.nettiin, jotta pääsee edes pelaamaan. Sitten joka väliin isketty tutoriaaleja ja tipsejä, josta valitettu netissä paljon, mutta ne sai disabloitua pois valikoista. Ylipäätään hudeja yms. pystyy säätämään todella vapaasti ja vaihtoehtoja on, joten ulinat niistä on turhia.

Suurimpana ongelma, että pelimekaniikka on vähän ylisuunniteltu ja turhankin "monimutkainen". Panokset, energia ja armorit ovat lopussa koko ajan ja niiden päälle on sitten rakennettu systeemi, että koko ajan joutuu vaihtamaan asetta, käyttämään moottorisahaa, liekinheitintä jne. Sitten kranaatteja, jääpommejja ja ties mitä. Tulee vähän sellainen olo väkisin, että yritetty tehdä taistelusta monimutkaisempaa kuin se voisi olla olla. Haluaisin vaan teurastaa eri aseilla, mutta nyt peli suorastaan pakottaa vetämään koko ajan tuollaista samaa looppia, jotta voi selvitä eteenpäin. Ammu pari panosta, panokset lopussa, joudut tappamaan moottorisahalla että saat panoksia. Yhdestä osumasta energiat vähissä, joten joudut tekemään glory killejä, kun teet glory killejä, saat superversion siitä jne. Kerroksia kerrosten päällä, eikä moottorisaha ole enää silloin tällöinen asia kuten aiemmassa, vaan kirjaimellisesti muutaman sekunnin välein, koska ammuksia ei vaan ole. Ei todellakaan ole mahdollista pelata vain muutama suosikkiaseella, vaan peli pakottaa parin sekunnin välein vaihtamaan, mikä on mielestäni hiukan rasittavaa.

Lisäksi liikkumisessa on ketjukoukkuja, tupla-dasheja, ilmassa leijumisia ja ties mitä härpäkkeitä. Vähemmän olisi ollut enemmän. Myös typeriä juonenpätkiä pitänyt survoa moneen väliin ja kentät ovat tällä kertaa lähes täysin suoria putkia. Kaipa se vuoden 2016 oli liian epämoderni, joten piti survoa kaikkea sontaa päälle.

253  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 20.03.2020 08:36
Joten en sinänsä ole USAsta yhtä huolissani kuin ehkä voisi olla.

Itse taas olen sitä mieltä, että USA:n talous jos joku tulee lopulta aiheuttamaan sen suurimman kaaoksen, ei niinkään mikään tauti. Tässä nyt kun on pidempään tullut seurattua näitä touhuja, niin se on jotain ihan käsittämätöntä mitä määriä siellä pumpataan rahaa tyhjästä ja koitetaan paikata asioita. Vähän aikaa sitten useita satoja miljardeja, 500 miljardia vuoden vaihteessa ja 350 miljardia syyskuussa. Nyt viimeksi pumpattu raha "elvyttämään" osakemarkkinoita ei vaikuttanut lähes mitään. Dollarin arvo laskenut mielettömästi sadassa vuodessa ja en yllätty yhtään, jos jossain vaiheessa seuraa totaalinen hyperinflaatio ja ihmiset voivat pyyhkiä persettään setelinipuillaan. Bitcoinin ja kumppanien pienet kuplat eivät ole mitään verrattavissa oikeisiin isoihin kupliin ja saattavatkin pitkässä juoksussa ollakin turvasatama, kuten tietenkin myös oikea kulta, johon ajattelin sijoittaa. Niitä ei ainakaan pieraista tyhjästä lisää joka viikko.

Tästä lähtee käyntiin aiheeseen sopivaa matskua:
https://brrr.money/

Ja lisäksi klassikkokikkaa perään:



Vielä klassisempaa, että isot tyypit ois joukkodumpannu porukalla markkinoita alas, mikä aiheuttanut vielä isomman ketjureaktion.


EDIT: Hommahan käy yhä maagisemmaksi. Toinenkin tyyppi yllättäen osannut myydä täydelliseen aikaan pois ja taitaa olla miehensä kanssa pääpiruna:

https://www.thedailybeast.com/sen-kelly-loeffler-dumped-millions-in-stock-after-coronavirus-briefing

Kyseisen akan miehellä saattaa myös olla vähän mahdollisuuksia manipuloida ja tietää markkinoista:

Jeffrey Sprecher
Chairman and CEO, Intercontinental Exchange
Chairman, New York Stock Exchange



254  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 19.03.2020 15:26
MS:llä on kyllä kohtuullinen urakka edessä, jotta saavat kerättyä itselleen takaisin uskollisia käyttäjiä Xbox Onen jälkeen. Vaikka konsoli olisi kaikinpuolin kilpailijaa parempi, niin en usko riittävän sen alkuunkaan. Sonylla (ja Nintendolla) on käsittämättömän paljon uskollisia ja samalla jääräpäisiä fanittajia, jotka ostaisivat heidän laitteitaan, ihan sama mitä muilla on tarjolla. MS:n brändi ei ole lähelläkään samaa pelimaailmassa ja joutuvat onnistumaan tuplasti kovemmin menestyäkseen.

Sony pystyi ratsastamaan PS1 ja PS2:n maineella koko PS3:n elinkaaren, vaikka koko laite oli aivan käsittämätön persereikä. Ps4 oli laitteena jo parempi, mutta loppupeleissä Sonyn ei tarvinnut edes yrittää mitään. Microsoft heitti itsensä ulos kilpailusta heti alkuun ja suurin osa Xbox 360 -käyttäjistä siirtyi heti Pleikkarin käyttäjiksi. Jos sama olisi tapahtunut toisinpäin, todennäköisesti PS4 olisi silti myynyt enemmän.

Toivon todella että MS onnistuu laitteensa kanssa ja saadaan taas terveellistä kilpailua markkinoille. Ainakin ovat tehneet monia asioita paljon paremmin kuin genin alussa.

Tosin itse olen jotenkin menettänyt mielenkiintoa tulevia konsoleita kohtaan. Pelit tehdään PC:llekin nykyään niin, että ne suunnitellaan konsolit edellä, eikä hiirelle ja näppikselle, joten lähes kaikista peleistä löytyy täydellinen ohjaintuki. Ei tarvitse enää mennä kyyhöttämään tuolille, tai edes koskea hiireen. Samalla tavalla voi vaikka Pleikkarin ohjaimella käynnistää pelit ja nauttia niistä taatusti vielä hienommilla grafiikoilla kuin konsoleilla ikinä päästään.
255  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 19.03.2020 12:50
Haiskahtaa kyllä koko Sonyn SSD-hommeli Applen tyylisille mainostukselle hyvin vahvasti. Mullistavaa, vaan eipä sittenkään. Applekin on vuosikausia tuonut markkinoille "mullistavaa" tekniikkaansa, joka todellisuudessa on vain uudestaan brändättyä, jo olemassa olevaa tavaraa.  :lol:

Joo, taatusti tulee mullistamaan lukunopeudet verrattuna mitä aiemmin konsoleilla ollut, mutta oliko yhtäkkiä jotain totaalisen uutta SSD-teknologiaa, joka olisi huomattavasti PC:n m2-levyjä yms. nopeampi, vai vaan jotain vastavaa, niin hyvin vahva veikkaus jälkimmäiselle.
256  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 19.03.2020 12:40
Molempia.
257  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Koronavirus-seuranta : 18.03.2020 23:10
Tuli yks vanha projektipäällikkö ihan halaamaan, kun törmättiin tuossa pari päivää sitten...

Ja TK:lla korona, confirmed.

Myös uus naapuri kätteli eilen.
258  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 18.03.2020 23:00
Jep. Keskon kauppiaat ainakin ihan hurmoksessa tällä hetkellä ja nauravat matkalla pankkiin. Jää joulumyynnitkin kakkoseksi.

Lisäksi myös jääräpäisimmät suomalaisetkin ovat heränneet ruoan verkko-ostamiseen. Kesko kehittänyt vuosikausia ruoan verkkokauppaa ja sovellusta, joissa itsekin olin mukana aivan ensivaiheista lähtien pitkän aikaa. Iso sijoitus Keskolta ja pitkään lähinnä plusmiinusnolla-hommaa, mutta nyt aivan käsittämättömiä tilausmääriä puskee sitä kautta ja varmasti myös sen jälkeen kun kaikki tämä on ohi. Piti vain saada ihmiset heräämään nykyaikaan. Tuli yks vanha projektipäällikkö ihan halaamaan, kun törmättiin tuossa pari päivää sitten ja oli puhetta että tällaisina aikoina huomaa, että entistä enemmän pitää saada kaikki automatisoitua ja digitalisoitua, sekä miten paljon vielä prosesseissa parannettavaa. Ehkä tällaisen jälkeen maailma osaa paremmin varautua taas kaikkeen.

259  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 18.03.2020 22:44
En tiedä rahastoista mitään, mutta eikö niissä ole mitään "stop-loss" tyylistä toimintaa, että automaagisesti myy pois, mikäli esim. arvo laskee 5% tms?

Ja edelleenkään en lähtisi yrittämään mitään veitsenterän nappaamista ja koittaa ajoittaa jotain pohjaa. Mieluummin ostaa sitten takaisin vähän kalliimmalla, kunhan selkeä ylöspäin trendi. Jos koronasta tulee oikeasti isompi uhka, eikä sitä saada kuriin pitkiin aikoihin, niin tulevat menemään alaspäin vielä pitkiä aikoja. Saattaa olla, että joutuu kuukausista vuosiin ostamaan aina lisää, jos lähtee sille linjalle, että koittaa saada ostojen keskihintaa alaspäin. Muutenkin markkinoihin pumpattu rahaa sisään luomalla rahaa tyhjästä ilmasta vuositolkulla, jolla saatu jatkuva tasainen nousu jatkumaan. Oli vaan ajan kysymys milloin tulee korjaavaa laskeutumaa ilman mitään epidemioitakaan. Ne ketkä olleet mukana iät ajat ovat varmaan nostaneet voittonsa pois hyvissä ajoin ja jälkijunassa tulleet uudet tyypit ottavat sontaa niskaansa. Klassikko.

Sellaisten, joilla ei ole sisässä vielä mitään, niin nyt saattaa olla hyvä mahdollisuus saada pikaisia voittoja iskemällä sisään massia ja myymällä lähiaikoina, sillä tällaisten jyrkkien laskujen jälkeen usein tulee ns. "relief rally".  Toisaalta välissä tulevat nousut ylöspäin ovat lähinnä hyviä hetkiä shortata.
260  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 17.03.2020 14:31
En ole katsonut pelistä oikeastaan mitään, mutta ennakkotilattu Verkkokupasta. En odota mitään maata mullistavaa, vaan täydellisen rentouttavaa puuhastelua, jossa ei ole kiire mihinkään ja sehän kelpaa.
261  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 17.03.2020 14:09
Saa nähdä miten käy, mutta toistaiseksi koko epidemiasta ollut pelkkää hyötyä ja iloa itselleni. Ravintoloissa mukava käydä syömässä kun tyhjillään, ei liikenneruuhkia, shorttamaalla sai kivat lisätienestit, kiitos markkinakaaoksen, firman piikkiin saa ostaa mitä tahansa tarpeita kotiin ja tehdä etänä töitä ihan missä ja milloin haluaa, ei tarvitse viedä muksuja kouluun, (jotka ovat aivan tietenkin onnesta soikeena) ja sen takia voi nukkua aamuisin niin pitkään kuin huvittaa jne.  Rehellisenä kusipäänä myös nautin tästä kaaoksen ja paniikin katselusta ympärillä.  8)
262  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 13.03.2020 06:41
Shorttausta vaan kehiin. Ihan sama meneekö markkinat ylös vai alas, kunhan vaan seuraa trendiä, eikä jääräpäisesti pidä kiinni. Työkaveri vetänyt aivan käsittämättömät profitit viimeisen viikon sisällä, kun aika korkealla kertoimella vielä shorttaillut. Itse paljon maltillisemmin, sekä vaan pitänyt 50% viimeisen vuoden treidien voitoista säästössä ja turvassa. Mutta jokainen prosentti lisää voittoa on voittoa.

Aivan loistavaa trading-aikaa, kiitos koronan aiheuttaman paniikin ja korkean volatiliteetin ansiosta. Muutenkin yllättävän koukuttavaa puuhaa analysoida vähän chartteja ja kokeilla ajoittaa vaihtoja oikein. Se on kuin peli, johon jää helposti koukkuun, varsinkin kun niitä alkaa ymmärtämään ja oppii käyttämään erilaisia trading-työkaluja oikein. Alan hiljalleen ymmärtää tyyppejä, joilla kolme monitoria päällä 24/7 ja graafit pyörivät näytöillä. Telegram on täynnä loistavia kanavia keskustella muiden kanssa ja vertailla eri analyyseja keskenään.
263  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Final Fantasy : 03.03.2020 09:07
Olipas yllättän nuhjuinen demo. Kontrollit olivat halvan oloiset, field of view on ahdistavan pieni ja ps4 pro:llakin jonkin verran framerate-ongelmia. Visuaalisesti toki ihan hemmetin hieno, mutta niinhän FF-pelit ovat lähes aina olleet. Sitten kun tietää, että tosiaan kyseessä on pelkkä Midgarin osuus valmiissakin pelissä, niin vaikea on hypettyä tässä vaiheessa yhtään.

264  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.02.2020 08:08
Megaman Zero -peleissä on Megaman-pelien parasta kenttäsuunnittelua ja erityisesti bossisuunnittelua. Ei enää mitään X3:n ja X4:n tyylisiä kenttiä, joiden päässä on joku simppeli bossi, joka vaan tekee paljon damagea. Vaikeustaso on oikeasti melkoinen ja vaatii reilusti harjoittelua. Jos Capcom on tämänkin kokoelman ryssinyt input lagilla, niin suoraan pelikelvoton. Mutta ilmeisesti ei ole, mitä kommentteja lukenut. Selviää sitten, kunhan oma fyysinen versio saapuu ens viikolla.

Ainoa vaan, että animevetoinen graafinen tyyli, voicet ja pelien paska soundtrack saa voimaan sen verran pahoin, etten ikinä ole niin paljon jaksanut pelata Zeroja kuin X-sarjan pelejä. Yleensä Megaman-pelien musiikit jäävät soimaan vuosiksi päähän, mutta en muista ainoatakaan Zero sarjan tunnaria. Täysin geneeristä hömppää ja osa kappaleista suorastaan ärsyttäviä, mikä ei helpota yhtään S-rankkien yrittämistä.

Viive oli televisiosta pelattuna aivan jäätävä (johtuu osittain tv:stä), mutta käsikonsolina kaikki pelittää tuttuun tapaan paremmin. Sitenhän nämä pelit on suunniteltukin pelattavaksi.

Eikä vain osittain. Tuskin se viive eroaa millään tavalla, pelaako käsikonsolimodessa vai ei. Telkkarisi on vaan huono.
265  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.01.2020 12:19
Mitä perseenreikää. Just kun pääsin valittamasta että DQ11:ssä on niin paska sountrack, että oli pakko mutettaa kokonaan, niin löysin jostain Redditin syövereistä, että Switchille on olemassa joku ilmainen dlc-paketti, jolla saa DQ8:n musiikit overworldiin yms. TOTAALINEN pelastus. Ei sillä, että kasissakaan olisi mitenkään erityiset musiikit, mutta mikä tahansa menee tämän edelle.



Muuta viime aikoina pelattua:
- Horizon Zero Dawn. Ihan jees peli, mutta härregod, kun tää formula on jo niin nähty. Niin geneerinen tripla A peli kuin olla ja voi. Ihan nätti kyllä PS4 Prolla.


Olen tullut siihen lopputulokseen että Horizon Zero Dawn on ollut surkein ostamani peli koko genissä. Ei todellisuudessa paskin, mutta niin keskinkertaisuuden multihuipentuma, että keskinkertaisempaa peliä ei voisi enää tehdä, ei vaikka kuinka yrittäisi. Suorastaan sietämättömän keskinkertainen. Ei edes paskalla tavalla hyvä, vaan kaikki on totaalisen harmaata massaa, jonka olemassaoloa ei enää muista minuutin jälkeen kun sen on nähnyt. Koko gameplay looppi on pelkkä musta-aukko, joka imee kaikki muistot pelistä. AAA-pelit kärsivät ylipäätään tällä hetkellä niin totaalisesta keskinkertaisuudesta, ettei ole jäänyt pienintäkään muistikuvaa lähes mistään. Horizon, FF15, UC4, Gears of War 5, uusin God Of War... Tosin noistakin keskinkertaisuuksista Horizon on kaikkein keskinkertaisin.
266  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 12.01.2020 18:14
Itse odotan hetken vielä Teslan kanssa ja koitan shorttailla sitä. Ehkä seuraaviin vaaleihin saakka, mutta pitää seurailla. Ollut pelkässä nousussa eikä kertaakaan mitään korjaavaa liikettä alaspäin. Jotkut idiootit alkoivat shorttailemaan jo vajaa vuosi sitten, vaikka aika ei ollut selvästikään kypsä. Odotan että hinta nousee tuohon seuraavan kerran hinnan trendlinen rajaa ja kokeilen sitten. Jos jotain olen oppinut tässä vuosien varrella, niin rahaa voi takoa molempiin suuntiin.
267  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 11.01.2020 19:16
Ainahan minä olen pitänyt Draqon Quest -sarjan musiikkeja ala-arvoisen huonoina, mutta DQ11 vetää kyllä uuden ennätyksen. Alkoi ottamaan niin pahasti aivoon se tööttäily, että piti iskeä kaikki musiikit kokonaan nollille ja jättää pelkästään äänitehosteet päälle. Peli-ilo parani sen 500% välittömästi.

Ja ei... Orkesteroitu soundtrack Switch-versiossa ei auta yhtään. Aivan luokatonta tööttäilyä, joka alkoi jurppimaan suunnattomasti jo 15 minuutin pelaamisen jälkeen ja 10h jälkeen teki mieli jättää koko peli kesken, mutta onneksi oli mahdollista ottaa musiikit pois päältä.
268  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.01.2020 23:51
Re2 Remake on kova, mutta sen jälkeen kun tajusin miten vihujen kestävyys on täysin siitä kiinni miten hyvin itse ampuu, tunnelma latistui reippaasti. Jos et tuhlaile panoksia, zombiet alkavat imeä kuteja hullun lailla. Jos taas räiskit miten sattuu ja panokset lopussa, kaikki alkaa kuolla parista osumasta. Tuollainen teennäinen ”selviytymistunnelman”luominen jurppii niin hemmetisti. Jos ampuu paskasti, niin sitten joutais selviytyä pelkällä puukolla tai väistellen kuten ennen. Nyt ihan sama mitä tekee. Capcom harrasti dynaamisen vaikeustason tekemistä jo Ressa nelosessa, mutta siinä se ei ota niin paljoa päähän, kun se ei edes yritä olla mikään selviytymiskauhu.
269  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.01.2020 11:37
Ostin kans Ressa vitosen parille Switchilleni tuossa muutama päivä sitten. Tuli aikoinaan pelattua läpi veljen kanssa professional vaikeustasolla ilman mitään new game plus -aseita ja varusteita, eli täysin puhtaalta pöydältä, mikä oli niin haastavan riipaiseva elämys sekä koettelemus samanaikaisesti, ettei ole ollut suurempia himoja sen jälkeen. Tuli olo että kaikki saavuttamisen arvoinen elämässä on saavutettu.  :lol: Mutta kylläpähän taas maistuu! Kymmenisen tuntia tullut jo paukuteltua, eikä millään malta laskea peliä alas. Mercenariesiakin tuli vähän testailtua ja siihen tulee varmasti upotettua lukuisia tunteja. Ei mitään valittamista tämän porttauksen kanssa. Ei voisi olla parempaa kuin iskeä pienet co-opt mätöt tulille missä vaan. Toimii lokaalisti, netin kautta tai vaikka samalla ruudulla split screeninä hätätilanteessa.

Kyllähän Resident Evil 5 on edelleen helposti paras co-op ammuskelu. Capcom sai paljon paskaa niskaa vitosesta aikoinaan, mutta onneksi niillä oli munaa tehdä peli. Nyt uskallan nostaa tämän jo sarjan toiseksi parhaaksi peliksi Remaken jälkeen, vaikka tietysti nämä kaksi peliä ovat täysin erilaiset kaikin puolin, eivätkä varsinaisesti verrattavissa keskenään. Jo se että peli ymmärtää pitää molemmat pelaajat yhtä arvokkaina, eikä toinen ole vain lisäpelaaja, jonka tavarat ja varustukset häviää heti kun lopettaa pelin, on asia jonka moni muu co-op peli unohtaa. Voin hyvin pelata vaikka Epin kanssa välillä ja jatkaa pelaamista toisen kanssa ilman, että menetän mitään tai mitään menee sekaisin. Mutta ylipäätään pelin rytmitys, teema, aseet, niiden päivitykset ja vastaan tulevat tilanteet ovat vain täyttä kamaa. Lisäksi mukana on Platinum games -pelien tyylistä uudelleen läpipeluuarvoa loputtomiin, kun aina voi parannella omia rankkeja ja kokeilla erilaisia runeja.

Capcom tuntuu taas olevan iskussa, joten jospa tekisivät vielä vastaavan tasoisen co-op Resident Evililin isolla budjetilla, eikä mitään Revelation 2 tyylisiä kikkailuja. Kutosessa Capcom sekoili ihan mitä sattuu ja oli muutenkin hukassa peliensä kanssa. Tosin ei se kutonenkaan nyt niin huono ole. Sen surkea peli- ja kenttäsuunnittelu lähinnä korostuu vaikeammilla vaikeustasoilla pelatessa, mutta normaalisti pelattuna ihan kelpo viihdettä.
270  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.12.2019 07:46
Eniten toivon lähinnä kestävämpiä tuotteita. Sonylla ei koskaan ollut samanlaisia kestävyysongelmia kuten Ps4:n kanssa. Ohjain ja itse konsoli ovat aivan roskatason laatua. Muotoilultaan Dual Shock 4 on ensimmäinen käyttökelpoinen ohjain Sonylta ja jos uusi kapula parantaa siitä vielä, niin hyvä, mutta nykyisen kestävyys lähentelee lähinnä halpojen kiinaromujen tasoa, joista 50 euron hinta tuntuu uskomattomalta ryöstöltä.

Itsellä taitaa olla kuudes vai seitsemäs kapula menossa, joista kahdella ei ole pelattu edes juuri mitään ja tähän ei ole laskettu yhtä ohjainta, jonka jouduin palauttamaan suoraan verkkokauppaan, kun R-nappi ei toiminut edes uutena. Kaveripiiri täynnä samanlaisia tarinoita. Kun alkaa laskeskella, että 6-7 ohjainta ja kolmas Ps4 menossa, niin tajuaa että konsolin halpa hinta on illuusio.

Nykyään kun kaikille laitteille on lähes samat pelit, niin raudan luotettavuus ja käyttöliittymän toimivuus käytännössä nousevat itselläni tärkeään rooliin, kun valitsen mille alustalle pelini ostan.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines