Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 94
181  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 19.11.2020 12:04
Eiköhän Torit ja Huuto.netit ole kohta ihan täynnä trokarien laitteita, jos ei ole pikkurahasta puutetta. Demon's Souls kiinnostaa, mutta ei ehkä niin paljoa kuitenkaan, ettei kerkeisi joskus myöhemminkin pelata. Mitään muuta pelattavaa ei ole ihan heti näköpiirissä.
182  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: PC-rauta -keskustelu : 18.11.2020 16:33
Parasta nykyajan PC-pelaamisessa, että näppikseen ja hiireen ei tarvitse enää hipaistakaan. Käytän lähes poikkeuksetta jotain ohjainta kaikissa paitsi rts-peleissä ja niitä nyt ei muutenkaan tule pelattua lähes koskaan.

En tiedä mitään typerämpää, epämukavampaa ja epäergonomisempaa kuin kyhjöttää näytön edessä ja naksutella näppishiiri-comboa, ihan sama olisiko tähtääminen vähän nopeampaa hiirellä. Ihan tarpeeksi tulee istuttua koneella muutenkin töiden puolesta. Onneksi lähes kaikki pelit suunnitellaan suoraan ohjaimelle, joten ei tule pelien käyttöliittymien kanssa mitään ongelmia. Lisäksi siitä saa tietynlaista nautintoa esim. R6 Siegessä, kun vetää mvp:ksi ohjaimella, tai kun vihut huomaa ohjainpelaajan olevan korkealla rankilla. Vetää aina hiljaiseksi ja rikkoo sitä myyttiä, ettei ohjaimella voi pärjätä.

Mutta nettipelaaminen PC:llä nyt on suurilta osin aivan totaalista rapaa. Käytännössä fps-moninpeleissä kannattaa laittaa asetukset aina huonoimmalle, koska sillä saa monessa pelissä etulyöntiasemaa. Tai sitten modata ylisuuri fow, joka saa pelin näyttämään myöskin typerältä. Konsoleilla sentään suhteellisen tasainen leikkikenttä kaikilla. Ja jos kyseessä ei ole Valven peli, niin joka toinen moninpeli on niin täynnä kusettajia, makrojen käyttäjiä jne. ettei mitään rajaa. Esimerkiksi muutama codi ollut kirjaimellisesti lähes pelikelvoton PC:llä huijareiden vuoksi.

+ että tosiaan edelleen joutuu liian usein kikkaileen asetusten ja muiden kanssa, että pelin saa pyörimään järkevästi. Eli ei PC-pelaaminen ihan pelkkää onnea tosiaankaan ole.
183  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: PC-rauta -keskustelu : 16.11.2020 11:33
Itselle saapui kans tänään RTX 3080. Ongelma vaan, ettei oikeastaan mitään pelaamisen arvoista ennen Cyberpunkkia, joissa olisi hyötyä palikan tehoista. Nooh, voi ehditoida vaikka 8k reson kotipornoa, jos ei muuta keksi.
184  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: SNES-pelejä CIBuleina : 15.11.2020 16:15
Molemmat pelit kiinnostaa, jos saa jollain veljekuntahinnalla.
185  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 06.11.2020 11:39
Uusien konsoleiden julkaisu ovella, mutta onko laitteille yhtään mitään pelattavaa? Ps5:lle Demon's Souls, joka on vanhan pelin remake ja tullut pelattua monesti läpi ja Xboxille ei edes sitä. Miksi kävisin hakemassa Xboxin kaupasta vielä, jos sille ei ole yhtään ainoata peliä pelattavaksi? Miten voi olla edes mahdollista tällainen julkaisu.. Ei ihme, että pimittivät laitteiden tietoja viime hetkeen, kun ei ole varsinaisesti mitään näytettävää.
186  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Final Fantasy : 05.11.2020 16:47


Kiitos Square tästä upeasta kansitaiteesta. Ei olisi tarvinnut kuin kopsata logo, mutta kerta toisensa jälkeen jaksavat nähdä ihan vaivaa, että saavat julkaistua paskempaa.
187  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.11.2020 15:00
Oli pakko käydä vähän vilkasemassa mikä on homma nimi ja portin on tehnyt kehittäjä nimeltä Ubitus. Jos ymmärsin oikein tarjoavat alustan pilveen. Eli news flash, markkinoilla on uusi "pelilaite" Ubitus GameCloud! ;D
Ubitus GameCloud. World most scalable and flexible end-to-end cloud gaming system.
Aivan kuin Stadia, mutta bisnes on B2B. Eivät brändää sitä, toimivat taustalla ja ovat todennäköisesti tehneet diilejä kaikkien suurien pilvitarjoajien kanssa. Aika erikoinen veto.

Ja kun tätä ajattelee, sehän on aika nerokasta. Google, M$ (sori MS) ja Amazon (kyllä sekin sieltä tulee) ovat aikalailla naitettuja omiin pilviympäristöihinsä. 3rd party voi rakentaa oman alustan niin että se toimii joka palvelimella ja myydä sitä muille. Kattavuus on ihan eri tasolla kuin yksittäisillä toimijoilla. Lisäksi skaalautuvuus on eri luokkaa, koska jos joku on ruuhkainen, voi heittää kokonaan toiselle pilvelle. Vaikka joo, sitten kun pelaajia on enemmän, silloin sujuvuus oikeasti testataan.

Saa nähdä tuleeko näitä lisää. Voisi kuvitella että tulee ja tämä voisi jakaa koko alan kortit kovemmin sekasin mitä heti uskoisi. Mitä jos EA tekisi oman pilvialustan ja jakaisi kaiken sitä kautta? Tai Ubisoft? No, vielä täytyy odottaa käytännön suorituskykyä. Yli vuoden vanhan pelin demo ei välttämättä vielä kerro sitä mihin rasitukseen uusi Cod pilven laittaisi.



Oho, tämä oli oikeasti hyvää ja mielenkiintoista tietoa! Ja vielä Heinziltä!  :o Odotin Bayonetta 3 odotus-hypeä.
188  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.11.2020 10:50
Hyvä pointti, enkä ajatellut asiaa ollenkaan. Pelihän on suomalaisen Remedyn tekemä, joten voi olla servut hyvinkin lähellä. Toisaalta reddit oli ihan täynnä positiivisia kokemuksia pelistä ympäri maailmaa, joten kiinnostaisi tosiaan tietää, että miten ovat toteuttaneet homman. Joka tapauksessa selkeästi paras cloud-kokemus aivan heittämällä, mitä olen itse päässyt kokeilemaan. Huvittavaa että Control on striimattuna huomattavasti parempi kokemus kuin natiivisti Pleikkarilla pelattuna.

Ilmeisesti Capcom on kiinnostunut tuomaan Resident Evil 3 remakenkin pilven avulla Switchille ja Resident Evil 7 taitaa olla jo japanilaisille, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan parempia pelejä testattavaksi.
189  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.10.2020 01:25
Latasin tuon Control-pelin demon switchille. Kyseessä on siis pilvipalvelun kautta toimi jööti ja odotukset olivat niin pohjalla kuin olla ja voi.

Itse pelistä nyt voi olla mitä mieltä tahansa, mutta olen täysin kuin puulla päähän löyty kaikesta muusta. Suorastaan taikuutta. Peli toimi loputtomati paremmin kuin PS4 ja Xbox-versiot, jotka olivat hidastelevia diaesityksiä. Performance modella 60fps ja toisella modella 30fps tray racingillä. Eniten hämmästytti input lagi. Tai oikeataan sen puute. Odotin sekunnin viiveellä tapahtuvaa liikettä, mutta en käytännössä erota juuri mitään, mitä ei lähes kaikissa 3rd-person peleissä muutenkin olisi luonnostaankin. Jos en tietäisi, että peli pyörii striimininä, niin en olisi ikinä arvannut.

Olen aina ollut äärimmäisen skeptinen kaikenlaisten tällaisten suhteen. Mutta pakko myöntää.. Ehkä MS oli sittenkin oikeassa, että tässä pilvpelaamisessa voi olla tulevaisuutta. Mikä estäisi tuomasta Switchille käytännössä mitä tahansa tällä tavalla, jos ei muuten ole teknisesti mahdollista? Onko tässä jotain uudenlaista tekniikkaa käytössä, kun Stadiallakin se pelaaminen on perseestä, vai mitä ihmettä. Harmi että itse peli ei voisi paljoa vähempää kiinnostaa. Muussa tapauksessa olisin varmaan ostanut koko version ihan tieteelliseksi testiksi.
190  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 29.10.2020 00:45
Onhan tuo nyt ihan hemmetin kova ominaisuus!
191  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 29.10.2020 00:38
Tuli tänään noudettua oma iPhone 12. Piti vähän aikaa pähkäillä normaalin ja Pro-version välillä, mutta päädyin normaaliin lähinnä värin takia. Pro-versiosta ei ollut valkoista saatavilla tämän vuoden puolelle kuin korkeintaan pieniä määriä, enkä jaksanut jäädä odottelemaan. Loistava puhelin, mutta jotenkin sääli miten teknologiakehitys junnaa paikoillaan. Ei oikein ole enää mitään uutta ja hienoa. Kyseessä on käytännössä ihan sama luuri kuin pari aiempaa mallia, mutta tällä kertaa ei tule laturia eikä kuulokkeita mukana. Ei sillä, että Applen kuulokkeisiin koskisin tikullakaan, mutta onhan se silti aika läppä. :lol:

Suurin plussa oikeastaan, että viimein tajusivat palata takaisin ylivertaiseen iPhone 5-muotoiluunsa, jossa on paljon enemmän särmää kuin pyöreäreunaisissa malleissa. Nyt pöydällä makaa 12, 11, X ja iphone 8... Oikeastaan tuo kasikin edelleen aivan täydellisesti toimiva peli. Ehkä vois muutamaksi vuodeksi lakata ostamasta mitään puhelimia, ennen kuin oikeasti tulee jotain uutta.

Tuli myös tässä vähän aikaa sitten uusi Macbook Pro taloon, joissa samaa kehityksen pysähtymistä ollut jo paljon pidempään. Tai oikeastaan menneet huonompaan suuntaan muutaman kerran. Nyt uusimmassa versiossa sitten viimein palattu takaisin siihen vanhemman tyyliseen näppäimistöön. Eihän tuo aiempi Macbookki käynyt takuuhuollossa kuin kolmesti sen takia. Muutenkin jumitteli randomilla milloin mistäkin syystä. Saa nähdä millainen pommi tämä uudempi malli on. Eniten ottaa päähän käyttöliittymä, joka alkaa näyttämään suorastaan vanhanaikaiselta. Eikö olisi jo aika uudistaa kerralla koko roska? Macbookit ovat täysin ylihintaisia tuotteita, joihin ei jakseta enää kunnolla panostaa, mutta minkäs teet, kun kilpailijat eivät saa aikaiseksi mitään kilpailua. Suurin osa muovisia romuja tai jotain uskomattoman rumia peliläppäreitä.

Pitäisi varmaan yrittää tehdä tuosta viime vuoden läppäristä joku dualbootti windows-versio, että saisi edes jonkinlaiseen pelikäyttöön. En ole ikinä ennen kokeillut, mutta ilmeisesti pitäisi pelittää aika hyvin.
192  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 26.10.2020 21:30
Minusta tuo näyttö taas on pienin murhe. Oled-telkkarin ostamisen jälkeen mikään ei ole muuttunut itsellä ja hdr on minusta suurin gimmick peleissä sitten motion-hommien. Jos ois 1080p näyttö ja tehoja sen verran, ettei tarte kikkailla resojen kanssa, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. En tietenkään valita, jos on jotain parempaa.

Kunhan tekevät rungosta kaikin puolin monta kertaa laadukkamman tuntoisen, eikä mitään natinoita tai nitiöitä. Niin ja haluan kunnolliset jämäkät tatit, ristiohjaimen ja napit, sekä vihdoin käyttökelpoisen wifipalikan sisään, jonka range on yli 5m. Maksan heti vaikka tonnin mukisematta. Olen niin tympääntynyt Nintendon ja Sonyn viime aikojen bulsuiluihin. Tai tekisivät jonkun tuplasti kalliimman deluxe-mallin, jossa ei ole materiaalivalinnoissa säästelty.
193  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kahdeksannen sukupolven jälkitarkastelu : 23.10.2020 17:12
Yhdessä vaiheessa melkein lopetin pelaamisen kokonaan, mutta lähinnä siitä syystä, että tein virheen keskittymällä liikaa isoihin nimikkeisiin.

God of War, Horizon, Gears 5, FF7 Remake, Days Gone, Uncharted 4, Halo 5 FF15, Tomb Raider, Battlefront, Death Stranding, Pokemon Sword, Call of Dutyt, Metro 3, Forza 7, Super Smash Ultimate, Fallout 4... Isoja nimikkeitä, mutta suoraan sanottuna jokainen noista omasta mielestäni täysin keskinkertaista tuubaa. En saanut pakotettua itseäni pelaamaan noista loppuun saakka lähes ainoatakaan. AAA-pelien kustannukset ovat nousseet niin korkeaksi, että ne tehdään  ennalta-arvattavalla tavalla ja varman päälle mahdollisimman isoja massoja miellyttämään. Kaiken lisäksi usein julkaistaan jopa täysin keskeneräisenä. (Mgs5 haloo) Ehkä isot pelitalot ovat niin sijoittajien ja epämääräisten managerien armoilla, että siellä ei vaan pääsee luovuus loistamaan.

Onneksi on poikkeuksiakin. Capcom. Uskomaton nousu pohjamudista takaisin kärkeen. Capcom on varmaan tämän hetken paras pelitalo. Monster Hunter World, Devil May Cry 5, Megaman 11, Street Fighter, Resident Evil 2, Resident Evil 7... Niitä harvoja AAA-pelitaloja, jotka tekevät ihan oikeasti pelimäisiä pelejä, usean eri genren pelejä, jotka ovat vieläpä ihan huipputasoa, niin pelillisesti kuin teknisestikin. Ja että monet vielä toimivat sulavat 60fps, kun kilpailijat eivät osaa optimoida pelejään pyörimään edes sulavasti 30fps.

Mutta siinä missä AAA-talot olisivat minun puolesta saaneet kadota koko planeetalta, niin keskikokoiset ja indie-firmat tekivät tästä genistä yhden parhaista. Ei ole tullut pelattua yhtä paljon pelejä sitten N64 ja PS1-aikojen. Suunnaton määrä pelattavaa, joista paistaa pelintekijöiden intohimo pelejä kohtaan. Näiden avulla tajusin, että rakkauteni pelejä kohtaan ei ole kadonnut mihinkään, piti vain osata päästää irti tyypillisistä isoista nimikkeistä. Hollow Knight, Alien Isolation, Bloodborne, Undertale, Bloodborne, Stardew Valley, Evil Within, Blashphemous, Terraria, Street of Rage 4, Darkest Dungeon, Hotline Miami, Cuphead, Spelunky, Into the Breach, Enter The Gugeon... Ihan murto-osa kaikesta. Sitten toki Tony Hawkin remasteri. Skeittipelejä on tullut ja mennyt, mutta on se jännä, että kesti ikuisuus saada uusi hyvä skeittipeli. Ja kyseessä remaster ikivanhoista pelistä...

Tuli pelattua läpi myös kasapäin vanhempia pelejä ensimmäistä kertaa, kuten Baldur's gate 2. Aivan tautisen kova peli. Säälin ihmisiä, jotka eivät pysty nauttimaan kuin muutamasta uusimmasta pelistä, koska ulkoasu ei ole samalla tasolla.
194  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 18.10.2020 22:59
Itsekin pudotin 4k-netflixin pois muutama kuukausi sitten. Bitrate oli jo ennestään ala-arvoisella tasolla, ja jos nyt vielä siitä leikkaavat, niin kohta sitä ei tilaa enää kuin pelkästään sellaiset "enemmän pikseleitä = parempi kuvanlaatu" -heput, tai muuten vain sokeat. HDR on myös mielestäni pelkkä gimmick, joka toiminut järkevästi ehkä parissa elokuvassa.

Valikoima on muutenkin Suomessa todella surkealla tasolla. Puskevat vain roskasarjoja jatkuvalla syötöllä ja eivät viitsi lisäillä edes vanhoja leffoja katseltavaksi. HBO on taas lähellä käyttökelvottomuuden rajaa muutenkin. Mitkä vpn:t nykyään edes toimivat, jos haluaa muitakin maita hyödyntää?
195  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.10.2020 13:16
Syysloman kunniaksi piti järkätä rehelliset Halo-lanit. Raahasin paikalle kasan Xbox Oneja ja Halon MCC -versioita. Paria päivää ennen laneja lataisin jokaiseen laitteeseen muutaman tunnin ajan uusimmat patchit, jotta kaikki olisi valmiina ja ei tarvitsisi säätää hetkeä ennen pelejä. Olin väärässä.

Ensinnäkin juuri samalle päivälle peliin oli tullut 35 gigan patchit, jotka oli pakko ladata jokaiseen konsoliin puhelimen netin yli, koska ei ollut käytettävissä muutakaan. Sen jälkeen etsin valikoista vaikka kuinka kauan system link -toimintoa, mutta jostain syystä en sellaista löytänyt, kuten alkuperäisissä peleissä oli. Niissä riitti että iski vaan konsolin kaapelilla yhteen ja alkoi pelaamaan. Noh, netistä selvisi jostain artikkelista, että peliä ei voi edes pelata lanissa. Piti sitten luoda jokaiselle konsolille Xbox Live -tunnukset, jonka jälkeen loput pelaajista pääsivät guest-hahmoina mukaan. Sitten oli suunnaton työmaa saada konsolit löytämään toisensa ja kutsua pelaajat yhteen. Ensin luulin, että vika on nettiyhteydessä, mutta pikaisella googlauksella selvisi, että koko peli on tehty aivan päin persettä ja kyseinen toiminta vaan bugaa.

Neljän tunnin säätämisen jälkeen päästiin viimein pelaamaan ja olihan se hiton hauskaa, mutta miten ihmeessä 20 vuotta vanhassa pelissä on voinut olla asiat paremmin kuin nyt. Kaiken lisäksi Halo 2:n anniversary versio on kaameinta roskaa pitkiin aikoihin. Split screenillä pelaajien field of view oli täysin rajallinen, peli tahmaili ja näytti ylikäytetyn bloominsa kanssa huomattavasti huonommalta kuin vanhempi versio, johon siirryttiinkin heti parin matsin jälkeen.

Voin kertoa, että ei ole ihan odotukset katossa uuden Halon suhteen. Jälleen yksi pelisarja, joka laahaa jossain limbossa ja pitäisi saada parempiin käsiin.
196  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 17.10.2020 13:01
Työpuhelimena mulla on vuotta uudempi iPhone Xr, joka ei edes tunnu nopeammalta. Se on mun mielestä jopa huonompi puhelin LCD-näyttönsä vuoksi.

Joo, kyllä se iPhone X on edelleen paras malli. Alkuun oli buginen paska, mutta saivat korjattua softabugit. Selvästi tyylikkäin ulkoasultaan, kiitos hienon (ja kalliin) lasitaustansa, sekä oled-näytön takia. Tehoa on teoriatasolla hiukan vähemmän, mutta kuitenkin niin paljon ettei uudemmalla mallilla ole mitään eroa käytönnössä. Apple siirtyi takalasityylistä pois uudemmissa malleissa, koska sen korjaaminen oli tuhottoman kallista, mikä on sääli. Se on vaan niin leso. Uudet mallit näyttävät ja tuntuvat paljon bulsummilta.

Tyttärelle ostan tuon uuden minin joululahjaksi ja itselle tulee uusi iPhone 12 lähiaikoina. Nähtäväksi jää, jaksanko vaan ottaa sitä käyttöön, vai pitäydynkö edelleen X:ssä. iPhone 11 oli niin ruma, että toimii lähinnä varaluurina joskus.

Sinällään nämä puhelinpäivitykset alkavat olla niin marginaalisia, että ihan sama mitä puhelinta käyttää.
197  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 11.10.2020 19:17
Erittäin kovaa settiä! Aina mukava nähdä oikeaa osaamista. Tosin tuo keltainen lätsä päässä...
198  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Final Fantasy : 09.10.2020 12:02
FFXII on minusta sarjan parhaita osia, mutta en olekaan pelaaja, joka pelaa pelejä tarinoiden takia. Ensimmäisellä kerralla aikoinaan en vaan ihan vielä tajunnut sitä. Päätarina ja hahmot ovat toki mitäänsanomattomia, mutta eivät ainakaan herätä vihaa, kuten puolet pelisarjan hahmoista. Vaaninkin voi dumpata mäkeen suurimmaksi osaksi peliä.

Mutta mutta.. Maailma yleisesti on ihan priimaa ja ääninäyttely parasta koko sarjassa. Seikkailua, tutkimista, sekä lisäsisältöä on enemmän kuin muissa osissa yhteensä.  Zodiac-versiossa pystyy hahmoluokkien kanssa säätämään vaikka miten ja gambit-systeemi on oikeasti todella hyvin suunniteltu taistelusysteemi, joka sallii paljon valinnavaraa ja vapauksia. Sen nerokkuus pääsee loistamaan erityisesti lisäbosseissa, jotka vaativat pelaajaa oppimaan systeemin oikein. Square ei ole onnistunut tekemään mitään vastaavaa jälkeenpäin (FFXIV:tä lukuunottamatta).

Pelin Zeldamainen tutkimisen ja löytämisen ilo on oikeastaan sen parasta antia, jota on hyvin vähän muissa Final Fantasy -peleissä. Heti alkupuolella on mahdollista varastella ja löytää varusteita, sekä taikoja, joita "normaalilla" pelaamisella ei välttämättä saa kuin pelin puolessa välissä, hyvä jos ollenkaan. Myöhemmin luolien syvistä syövereistä löytyy superbosseja ja salaisia laajoja lisäalueita vaikka kuinka, jotka palkitsevat tutkivan pelaajan aarteillaan. Kaikkien espereiden löytäminen ja Hunter Clubin nostaminen täyteen loistoonsa on parhautta ja asia, mikä erottaa tämän sarjan muista osista. Pelin sisällä on Monster Hunter rakennettuna sidequestiksi.

On se harmi, että Square on nykyään enemmän kiinnostunut tekemään vain leffamaista sontaa kevyin rpg-elementein, joten tuskin tällaisia monipuolisempia pelejä sarjassa enää nähdään. Jos FFXII:n monipuolisuuden ja seikkailullisuuden saisi yhdistettyä FF7-9:n tyyliseen touhuun, niin oltaisiin parhauden äärellä.




199  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.10.2020 20:45
The Last Of Usissa, parissa uudemmassa Codissa, sekä muutamassa muussa roskassa oli tämä hieno innovatiivinen systeemi, jossa peli oikein hakemalla haki totaalisen paskoja pelaajia omalle puolelle, mikäli sinun k/d oli korkea, tai voitit edes muutaman matsin putkeen. Se teki pelaamisesta käytännössä täysin mahdotonta, ellei pelannut täydellä partylla kavereiden kanssa. Peli vaan alkaa syöttämään omalle puolelle kaikenlaista pohjasakkaa, jotka ampuvat toisiaan, tai eivät monesti edes ymmärrä mitä pelissä kuuluu tehdä.

Se on hienoa, kun eivät tee peleihin ranked modea, mutta casualia on myös täysin mahdoton pelata ellei täyttä partya. Miksi ihmeessä ne täysin kädettömät tyypit eivät pelaa toisiaan vastaan? Koska tällä systeemilla ne vajareimmista vajareimmatkin saada edes joskus voittamaan. Sehän on fakta, että varsinkin ensimmäiset pelitunnit ratkaisevat hyvin paljon ja uusille pelaajille halutaan antaa voittamisen tunteita. Pitäähän sitä keskittyä tukemaan vain kaikenlaisia vajareita, jotta ne innostuvat ostamaan lisää mikromaksusisältöä. Kaiken takana piilee taka-ajatus, että saadaan pelaajia koukuttumaan ja tämä vetää monissa peleissä kaiken järkevän pelisuunnittelun edelle.
200  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 27.09.2020 21:56
Ei pysty itse tehdä mitään tuolla backupilla. Pitäisi lähettää Switch jonnekin persereikään. En tiedä, onko koko palvelu edes Suomessa mahdollinen.
201  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Horizons : 26.09.2020 12:57
Itse edelleen odotan, että Nintendon vajarit antaisivat minun siirtää tallennukseni uuteen Switchiin. On se mukavaa, kun ei pääse pelaamaan peliä kuin 5min kerrallaan, kun tuuletin rikki ja ylikuumenee hetkessä. Talo täynnä Switchejä, mutta ei pysty pelaamaan Animal Crossingia. Kohta pakko aloittaa uusi save, jos ei ala kuulua mitään.
202  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario, 35 vuotta syyskuun 13 – jaa muistosi! : 22.09.2020 11:16
Wii ja motion-vatkailut herätti aikoinaan niin suurta vihaa, että jäi Galaxy pelaamatta läpi. Ja nyt kun tässä tykitellyt sitä, niin onhan se nyt ihan typerän hyvä peli. En keksi lähes mitään moitittavaa, paitsi nuo pakolliset gyro-kohdat, jotka on tehty wiimoten perseilyä korvaamaan. Soundtrack on myös kohtuullisen rautainen.

Mario 64 on tyritty tässä. Ovat yhtäkkiä kääntäneet kameran toimimaan täysin toisinpäin kuin alkuperäisessä, eikä sitä tietenkään voi vaihtaa. Framerate on parempi kuin alkuperäisessä, mutta kamala frame spacing tyrii lähes kaiken. Aina kun kameraa kääntää, niin tulee mieleen joku Bloodborne. Yksi kaikkien aikojen ikonisimmista peleistä olisi EHKÄ kaivannut hiukan paremman julkaisun.
203  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 22.09.2020 10:43
Uudessa boxissa kiinnostaa kyllä tuo yhteensopivuus vanhempien pelien kanssa. Sen pitäisi olla aika hyvin vissiin tehty. Niitä on alelaarit ja kirpparit pullollaan lähes ilmaiseksi. Melkein voisi käydä hakemassa parhaat pois itselle. Mutta tosiaan kiinnostaisi jo hiljalleen tietää, että mitä hiton omia next-gen pelejä on tulossa. Onko julkaisuun ainoatakaan?

Laitteille on kuitenkin tulossa suurimmaksi osaksi lähes identtinen pelivalikoima, joten eipä sillä niin väliä pitkässä juoksussa. Niin kauan kuin Sonyn yksinoikeudet ovat suurimmaksi osaksi isoille massoille suunniteltuja geneerisiä cinematic-kokemuksia, jotka mahdollisesit jatkossa tulevat muutenkin PC:lle, niin ei kyllä niilläkään saa minua houkuteltua. Toki jos PS5 yhtäkkiä pyörittääkin kaikkia 3rd party pelejä parhaiten, tai Sony muuttaa täysin yksinoikeuspelien tyyliään, tai käyttöliittymä on Boxin vastaavaa reippaasti toimivampi, niin sitten otan PS5:n pääkonsoliksi. En ole vuosikausiin  välittänyt merkeistä. Käytän laitteita, jotka ovat parhaita.

PC on myös villikortti tällä hetkellä ja saattaa tehdä molemmat konsolit turhaksi. Pelit suunnitellaan nykyään täysin ohjaimien ehdoilla käyttöliittymiä myöten. Enää ei tarvitse koskeakaan hiireen ja näppikseen, ellei välttämättä halua. Miksi pelata konsolilla, jos saman pelin saa PC:lle halvemmalla ja se pyörii tuplasti paremmin? Tosin nettipelaaminen PC:llä on paskinta paskaa. Kusettaminen on ihan naurettavalla tasolla suuressa osassa pelejä, ja oikeastaan fps-pelejäkin kannattaa pelata lähinnä surkeilla asetuksilla, jotta yksityiskohtia on mahdollisimman vähän. Konsoleilla sentään ympäristö on yleensä kohtuullisen samanlainen kaikille.

EDIT: Nyt on uusi Xboxikin ennakkotilattu. On kyllä tyylikäs laite. Tulee mieleen vähän PS2 Slim, joka on parasta mitä Sonylta on tullut. Sitten odotellaan.
204  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 21.09.2020 18:19
Ai että, Reseteran pleikkarifanipoikien itkeminen saa kyllä sydämen lämpenemään.

Päivän suurin totuus.
205  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 21.09.2020 17:54
Sonyn ei tarvinnut tehdä mitään koko viime genissä menestyäkseen. Hyvä että MS yrittää taas hiillostaa ja saadaan kilpailua.
206  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 20.09.2020 18:30
Oli kyllä hyvät pelit ja jutut taas kerran. Varsinkin myöhemmin alkoi uhkaavasti lähteä käsistä. Onhan se hienoa, että finngamer jaksaa aina silloin tällöin päästä lauman sekopäitä asuntoonsa.
207  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 19.09.2020 10:41
Siis mitä ihmeen orpoilua täällä nyt taas.

Se on aivan sama vaikka jollain kakaralla on vähän flunssaa. Saadaan odotella seuraavat 10 vuotta sitä hetkeä, ettei jollain olisi. Muuttoja, muksulla hikka ja nuha, mummolla polvessa vettä ja veljellä kyttyräselkä. Näitä tekosyitä lukiessa alkaa voimaan pahoin. Todennäköisuus siihen että kenelläkään on yhtään mitään, on pienempi kuin että Heinz ostaisi jonkun konsolin ja uuden TV:n. Ja mitä väliä vaikka olisikin. Parempi vaan, että kuollaan kaikki, kun tällaisten tekosyiden varjolla yritetään jättää väliin.

Itsellä oli tulossa vieraita ja kavereita käymään yms. orgiaa tiedossa, mutta peruutin kaikki miitin takia. Sitten tyypit ei sieltä lähikulman takaa saa perseitään raahatuttua paikalle. Säälittävää.
208  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 18.09.2020 08:49
Tilasin jo läpällä ennakkoon PS5:n, mutta en oikein keksi ainoatakaan järjellistä syystä miksi. Kyllähän sen Demon's Soulin vois uusiksi läpäistä, mutta jos sekin tulee joskus myöhemmin PC:lle paremmalla frameratella, niin zuppiduu. Ai niin, Spiderman ja Horizon... en ottaisi hyllyyn edes ilmaiseksi.
209  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 18.09.2020 08:33
Jos olisin plasmojen burn-iniä pelännyt aikoinaan, olisi jäänyt silloinkin 5 vuotta parhautta kokematta.

Tämä. + että 12 vuotta käytin Plasmoja ja edelleen aktiivisessa käytössä toisessa huoneessa. En löydä ainoataan burn-inia, tai mitään muutakaan vikaa, vaikka 8-9 vuotta ollut jatkuvassa käytössä. Jos tuollaisen käyttömäärän jälkeen tulisikin jotain, niin ei haittaa enää paskan vertaa. Sama vaikka tuleen syttyisi.

Jos on elämä niin tiukilla, ettei telkkaria uskalla ostaa palamisen teoreettisen pelosta, niin eiköhän kannata rahansa sijoittaa johonkin muualle tai jättää säästöön.

210  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.09.2020 20:15
Huomenna pääsee kans itse tykittelemään, kun pääsee reissusta kotiin. Vanhat Tony Hawkit ovat ihan tautisen kovia pelejä edelleen ja hienoa, että viimein osattu tehdä oikeanlainen remaster. Aiempi "remake" on yksiä historian pahimpia munauksia ja kaikken hirveintä oli huomata, että liian moni ei edes tajunnut miten totaalista paskaa se oli. Ensimmäisen 15 sekunnin aikana huomasi, että täysin pelikelvoton.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 94
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines