Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 16
61  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 04.05.2013 15:06
Jenkit voittaa salee lohkonsa. Laitoin ennen MM-kisoja 9.00 kertoimella lohkovoitolle. Ainoastaan Venäjä pystyy ne kaatamaan ja sekin ihan vain jos venyy äärimmilleen. Suomi saa ainakin 5-0 turpaan.

Öö. Nyt on pakko kysyä että mitä helvettiä? Olihan tää joku todella huono läppä?
62  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 03.05.2013 19:24
Eiköhän Saksa tänä iltana kaadu ihan rutiinilla. Kahdella NHL-miehellä ei vielä kuuhun mennä. Saksalta taitaa myös puuttua kisoista pari vakiokokoonpanon puolustajaa. Joukkueena Saksa on yleensä ollut Suomen kaltainen - hyvää ja tiivistä joukkuepelaamista ja ongelmia viimeistelyssä. Ei tästä mitään perseraiskausta puoleen tai toiseen tule, mutta maalin tai parin erolla toivon mukaan kääntyy Suomelle.

Melficeä komppailen fiiliksissä tän vuoden joukkueesta.
63  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 29.04.2013 12:41
Kertoimen täytyisi jokatapauksessa olla vähintään 1,8 sillä mulla on nordicilla vielä vähän bonuksia kierrätettävänä ja siellä vaatimus on, että se pitää tehdä vähintään 1.8 kertoimisiin kohteisiin.

Muistaakseni noissa tosiaan on aina rajoituksia yksittäisten kohteiden kertoimille, ei niinkään yhdistelmien kertoimille. Eli jos meinaa yhdistelmiä lyödä siten että ne hyväksytään kierrätykseen, niin todennäköisesti jokaisen yhdistelmän kohteen pitäisi olla kertoimeltaa vähintään tuo 1,80.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: 999 & Virtue's Last Reward : 22.04.2013 15:05
Perskele, kun tuota 999:iä on vaikea löytää mistään halvalla. Virtue's Last Rewardiakin saa oikeastaan melkein halvemmalla.

En tiedä mistä tsekkailet, mutta 999:hän on vain jenkeissä julkaistu, joten Europaasta voi olla hiljaisempaa löytää.

VGP:stä lähtee reiluun kahteen kymppiin (kuten ilmeisesti siis myös brittiebaystä).
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 19.04.2013 16:48
Markettien hinnat toki on mitä on. 3DS ei liene ainoa alusta, jolle tuommoisia hintoja löytyy "vanhoille" peleille. Toki Nintendon omat pelit tippuu hinnoissa muita hitaammin.

Stokkallahan oli tässä taannoin 3DS pelejä alennettuun hintaan myynnissä, liekö enää? Ainakin OoT:ta, Mario Kart 7:aa, Resident Evil Revelationsia ja Mario Landia sai hintaan 15€/kpl.

Huudosta noita löytyy nyt ainakin Mariota ja Zeldaa noiden alennuksien seurauksena ihan ok hintaan.
66  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 01.04.2013 17:11
Veikkaus taitaa tarjota päivän SM-liiga matseihin vierasjoukkueille markkinoiden parhaat kertoimet (Lukko 4.25, Ässät 3.15). Kyllä tuo Lukko ainakin noilla kertoimilla maistuisi.
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 27.03.2013 21:56
Olis vaan pitäny uskaltaa laittaa kotivoitoille isompi panos. Ihan hyvät rahat tuli nyt kuitenkin kotivoitoilla ja Tappara - JYP tuplalla, mutta ketuttaa silti, ettei uskaltanut laittaa ihan vaikka satasta tohon 1 1 1 1 riviin, niin selkeältä se vaikutti.

Jokerit  on tänä vuonna selvästi eri luokkaa henkisesti kuin monena aiempana, olisivat jo lopettaneet pelaamisen tossa tilanteessa aiemmin. Niitä tulee varmaan veikattua jatkossakin. Ja JYPiä myös.

Änäriin pitää laittaa rahaa. Minnesota - Canadiens - Ducks? Ducksin on saatava jo tappioputki poikki...

Mites veikkaat Jokereita ja Jyppiä jatkossa, kun ne on vastakkain semi-finaaleissa? Kaikki muuthan katkes paitsi Jokerit Lukko pari.

Millä logiikalla saat Jokerit-JYP semeihin? Jos Jokerit menee jatkoon, on parit Jokerit-Ässät ja Tappara-JYP. Lukon mennessä jatkoon sitten Tappara-Lukko ja JYP-Ässät.
68  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 27.03.2013 18:46
5min jälkeen Tapparalta kaksi tärkeää miestä jättänyt pelin, Aleksander Barkov ja Chris Connolly. HIFK:n osakkeet ainakin tässä matsissa nousseet.
69  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 27.03.2013 14:06
Tänään ei muuten SM-liigassa voita ennakkosuosikit. Syy on se, ettei se ole taloudellisesti kannattavaa. On järkevämpää pelata useampi matsi ja vetää hallit täyteen. HifK:lle ja Kalpalle nyt ainakin rahat, varmat voitot.

Meinaat siis että ratkaisu jätettäisiin suosiolla viimeiseen peliin sen takia että saataisiin yksi kotiottelu lisää? Yeah, right. Täytyy kyllä antaa Jokereille propsit hyvästä tulojen maksimoinnista - jo tässä vaiheessa varmistettu että täysi määrä kotiotteluita tulee!

EDIT: Kai myös huomasit että viime vuonna seitsemästä (7) playoff-sarjasta viisi (5) meni poikki lukemin 4-1 tai 4-0.

EDIT2: Kertoimien puolesta kyllä maistuu melkein kaikki vierasmatsit. Lukko Veikkauksella 5.45, KalPa 3.64 Pinnaclelta, HIFK 4.97 niin ikään Pinnaclelta.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 22.03.2013 20:22
Hittolainen. Niin mahtavia muistoja näistä alkuperäisistä että tämän joutuu ehkä jopa hommaamaan. Tosin voisin kuvitella että taika on vähän menettänyt tehoaan ajan myötä, mutta pitäisihän tälle mahdollisuus antaa.

DuckTales Remastered!


No nyt.

Hinta pikaisen googlauksen perusteella 1200 Microsoft pointsia.
71  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 20:17
Ilmeisesti jäänyt Jukuri-maalikin hyväksymättä koska ei käyty puhelimessa tarkistamassa asiaa?

https://twitter.com/MickeSuopuro/status/315162483419660289/photo/1
72  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 16:51
No joo, täysin mielipidekysymyshän se loppupeleissä on. Itse näin Jokereiden materiaalin ja aiempien pelien, varsinkin toissapäiväisen pelin perusteella aivan murhaavan ylivoimaisena. Asennevammaan(ylimielisyyteen) tuntui kaatuvan eilen tuo peli.

Se ekan matsin kolmaserä tuntui olevan jo Jokereilta hyvin heikkoa suorittamista. Lukko taas sai oikein hyvääkin mylläkkää siinä aikaiseksi, mitä nyt sivusilmällä sitä matsia katselin. Vain Kilpeläisen huipputorjunnat/tuuri piti Lukon poissa tulostaululta.

Mitä mieltä olet tän päivän Ilves vs Jukurit matsista?

Ilves lähtee suurena suosikkina sarjaan (pelasi Tapparalle 6-0 hävityn matsin jälkeen huomattavasti paremmin liigassa), mutta sarjan ekat pelit on aina paras paikka yllätyksille. Kyllä mä jotain lähemmäs 5 menevää kerrointa jo ihan mielelläni pelaisin. Pinnacle Sport näyttää tarjoavan 5,07. Ei kyllä ole itse koskaan tullut kyseisesä lafkassa pelattua, mutta usein näyttää juurikin noita markkinoiden kärkitarjouksia siellä olevan.

Israel sitten toki suli lisäajalla kun sitä täällä kävin mainostamassa. ;D

Näitä EM/MM-jalkapallon karsintamatseja on kyllä mukava seurailla ja siinä sivussa hieman pistää betsejä sisään. Illalle tulee ehkä tartuttua Veikkauksen MM-karsintavakioon, koska siitä saa halvalla paljon jännitettävää.

EDIT: Taist0:n kanssa samoilla linjoilla kyllä sarjan kohtalosta ja tuosta Mestiksen paras vs. SM-liiga huonoin asettelusta.
73  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 16:21
Täällä alkaa olla monella puhetta "korjausvedoista", varokaas pojat ettei lähde lapasesta.

Ehdoton peukku tälle.

Lukolle kyllä iso peukku täältä. Oikein hyvä napautus niiden kasseille, jotka Jokereita tuohon "hintaan" menivät pelaamaan.  ;) Oli kyllä taas niin hyvä esimerkki massojen vaikutuksesta kertoimiin, kun päivän aikana näytti kertoimet joissain paikoissa tippuneen jo 1,70 tuntumaan tai jopa sen alle.  :lol: Noh kotipelissä sitten taas kertoimet siellä 1,50 tuntumassa, mutta eiköhän niillekin taas ottajansa löydy.


Et kai oikeasti väitä, että 1,95 kerroin oli jotenkin huono suurelle ennakkosuosikille?

Väitän näin kyllä. Tuskin kaikki täältäkään saivat pelattua edes tuolla 1,95 kertoimella ja kuten sanoin huomattavasti pienemmilläkin kertoimillakin oli lätkitty kertoimien kehityksestä päätellen sisään. Ei omasta mielestäni läheskään noin suuri ennakkosuosikki vieraissa.

74  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 15:56
Israel muuten johtaa 2-1 ensimmäisen puoliajan jälkeen.
  :lol:

Jep. :) Pakko kyllä tulla nyt jinxaamaan että laitoin Israelille pienen betsin, koska Veikkaus tarjosi matsin VeikkausTV:ssä suorana, niin törkeän kertoimen (7,45) ja sattui löytymään vielä Veikkaustililtäkin pieni summa sinne jääneitä rahoja.


EDIT: ja Isael kahden maalin johtoon.  ;D
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.03.2013 12:53
Lukolle kyllä iso peukku täältä. Oikein hyvä napautus niiden kasseille, jotka Jokereita tuohon "hintaan" menivät pelaamaan.  ;) Oli kyllä taas niin hyvä esimerkki massojen vaikutuksesta kertoimiin, kun päivän aikana näytti kertoimet joissain paikoissa tippuneen jo 1,70 tuntumaan tai jopa sen alle.  :lol: Noh kotipelissä sitten taas kertoimet siellä 1,50 tuntumassa, mutta eiköhän niillekin taas ottajansa löydy.

Ajattelin iskeä vitosen panoksella tänään tälläisen rivin sisään:

Israel - Portugali    2
Hollanti - Viro     1
Moldova - Montenegro   2
Ruotsi - Irlanti    1
P-Irlanti - Venäjä    2
San Marino - Englanti   2
Ranska - Georgia   1


Veikkaus antaa kokonaiskertoimen 13,24.  Tuossa ei pahemmin ole sijaa yllätyksille ja tavoitteena olisikin paikkailla eilisen vahinkoja.  ;D  

Ihan hirveitä kertoimia kyllä näin ensisilmäyksellä. Portugali & Ruotsi 1,40 ja Venäjä 1,35. ;D Ei kai noi kaikki kohteet ainakaan tasoituksettomia kohteita ole, vai aiotko siis pelata Ranskan voittoa kertoimella 1,03? Hollannille ei vissiin kyllä Veikkaus edes tarjoa muuta kuin Hollanti-2 kohdetta.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 20.03.2013 17:31
Täältä saa ainaki Mario 3DS 15€:lla: https://stockmann.com/sale/fi/Elektroniikka/57209/

Suuret kiitokset. Olihan tuo pakko laittaa tuolla hinnalla tulemaan, kun ei vielä edes hyllystä löytynyt. Tilasin samalla Nintendogsin 10€:lla, tosin taisi olla viimeinen kappale.
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! : 20.03.2013 11:01
Ööh, onkohan tästä jotain suurempaakin näyttöä? En jaksa uskoa että tarkkailevat yksittäisiä pelaajia mitenkään, vaan yksittäisissä kohteissa voi olla ihan jotkin omat limitit.
Ei ne varmaan erikseen ketään tarkkaile. Asettaneet vain softaan statsit jotka tarkkailee panoksia, voittoja ym. Sen perusteella sitten iskevät jarrua.

Tarkkailua se on softapuolen tarkkailukin. ;)

Itselläni ei tietenkään ole suoraa näyttöä, että juuri minulle oltaisiin laitettu cappi, mutta pitää testata jonkun toisen tilillä toi. Muutenhan se on todella yleistä että voittaville pelaajille laitetaan cappeja, tästä on mediassa sivutolkulla juttuja. Sama pokerinpelaajien kohdalla, voittavia pelaajia potkitaan ulos ja nyt PartyPoker jäi kiinni, siitä että ovat jaoitelleet pelaajie eri pooleihin missä voivat pelata.

Mulla on yksi tuttu pokerinpelaaja, joka tunnusti pari vuotta sitten ainakin silloin jääneensä tappiolle jotain 10k€ vuodessa vedonlyönnissä. Silti sillä oli myös samanlaisia limit-ongelmia (muistaakseni ainakin juuri Unibetillä), vaikka ei siis ollut kuuluisasta "voittavan" pelaajan statuksesta tietoakaan. En tiedä miksi vedonlyöntisivustojen pitäisi huolehtia kuka voittaa ja kuka ei, kunhan yksittäisten kohteiden panostukset on heille "suotuisat".

Ja joo, tottakai arviot todennäköisyyksistä ja sitä kautta ylikertoimista on subjektiivisia.

Mitä olen itsekin vähän jotain vedonlyönnin ammattilaisten mietteitä ja vinkkejä lukenut, niin viime aikojen menestymiseen reagoidaan vedonlyöntiyhtiöiden kertoimissa liian paljon. Tämä tulee ehkä sitä kautta että massat pelaavat mielellään juuri viime aikojen onnistujia ja sitä kautta vedonlyöntifirmojen on pakko polkea näiden kertoimia yhä alemmas. Tämän vuoksi sitten altavastaajista tulee hyviä pelikohteita (ylikertoimia).

Mitä kertoimia GBA sait noihin tän päivän matseihin? Olisi ihan mukava arvioida miten porukka pelailee, mutta pelkät merkit eivät kerro tuon taivaallista. :) Sarjojen ekoissa otteluissa pitäisi olla altavastaajilla hieman normaalia parempi yllätyssauma. En tiedä tuleeko tänään lähdettyä vedonlyönteihin mukaan, mutta playoffit kiinnostaa aina vähän enemmän myös vedonlyönnillisestikin. Lukkoa lähtisin ehkä itse pelaamaan. PAF tarjoaa 5,00 suoralle voitolle, Betfairilta saa jopa 5,90. Tai sitten suoran voiton sijasta tasoituksen kautta.

Täytyy kyllä myöntää että on parina viime vuotena jäänyt omat vedonlyönnit todella vähiin. Työnteolla saa paljon varmemmat rahat tiskiin. Lisäksi erilaiset managerointipelit on vieneet vedonlyönnin paikan mun sydämestä. Ja kun oikeita manageripelejä pelailee, niin niissäkin on mahdollisuus tienata vähän sivussa. :) Vedonlyöntiä tulee oikeastaan harrastettua vain kun haluaa jotain pientä lisäjännitystä johonkin matsiin, jonka aikoo katsoa. Yleensä tähän tosin riittää noi manageroinnitkin, joten usein jää vedonlyönnit kokonaan tekemättä näissäkin tapauksissa.

Laitetaan nyt vielä loppuun yksi vedonlyöntiaiheinen linkki, jota tuli itse paljon seurailtua kun vedonlyöntiä enemmän harrastin. Ilta-Sanomien ja Veikkaaja-lehden pelianalyytikon Edi Pejcicin blogi
78  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! : 19.03.2013 17:26
Pelaako porukka muuten aina noita pienillä kertoimilla olevia tuloksia vai otatteko riskejä isompien kertoimien kanssa?

Itse ainakin pelaan niitä kohteita joissa katson olevan ylikertoimia. Ts. jos arvioin jonkun joukkueen voittavan 50% todennäköisyydellä, tulee kyseisen joukkueen kertoimen olla vähintään 2,00 että sitä on mielekästä lähteä pelaamaan. Pienet kertoimet houkuttelevat usein vedonlyönnin "fisuja" pelaamaan, koska "ovathan ne varmoja". Kun useat "fisut" iskevät kiinni samaan kohteeseen ja samaan merkkiin, täytyy vedonlyöntifirman reagoida kertoimissa tiputtamalla ko. merkin kerrointa entisestään = toisista merkeistä tulee pelattavampia. Veikkauksella saa yleensä oikein hakemalla hakea että löytyy mitään järkevää pelattavaa noista pienistä kertoimista.

Heinzin lapulla osumatn. jotain alle 1/6, mutta menköön sitten "varmana" jos se sitä on useammankin mielestä. ;)

Katselin tuossa NordicBetin liittymisbonusta ja siellä sanotaan näin:

Lainaus
Vedonlyöntibonus tulee kierrättää 6 kertaa, missä kerroin on minimissään 1.8. Jos kierrätysehtoja ei ole täytetty määritetyn ajan sisään, NordicBetillä on oikeus mitätöidä bonus asiakkaalta (mukaanlukien bonuksen kautta ansaitut voitot).

Eli tajuan tuosta sen verran, että pitää lyödä vetoa kohteisiin, joissa kerroin on vähintään 1,8. Mutta tarkoittaako tuo kierrätys, että niiden jokaisen vedon pitää olla saman suuruinen, kuin mitä sait liittymisbonusta? Eli jos laitat vaikka 25€ sisään ja saat 25€ bonusta, niin pitääkö vetojen olla suurudeltaan minimissään 25€ vai 50€? Tietääkö joku?

Ei tuossa kai ole yksittäisten vetojen suuruutta missään sanottu. Laitoit 25€ sisään, sinun pitää pelata yhteensä 6*25€=150€:lla ennen kuin saat mitään ulos.


Pikkasen kyllä ärsyttää noi unibetin panosrajat. Tuon isokertoimisen lisäksi painoin pari varmaa ja eihän ne olleet menneet läpi(liian suuri panos, koska olen voittava pelaaja)ja tietenkin molemmat olisi osuneet. Peliyhtiöit siis rajoittavat niiden pelaajien pelaamista, ketkä nostavat enemmän rahaa pelitiltä, kuin tallettavat sinne.

Ööh, onkohan tästä jotain suurempaakin näyttöä? En jaksa uskoa että tarkkailevat yksittäisiä pelaajia mitenkään, vaan yksittäisissä kohteissa voi olla ihan jotkin omat limitit.
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 13.03.2013 16:55
Italian Gamestopin sivuilla tuo ainakin eilen oli 249€ hintaan myynnissä, mutta nyt ovat näemmä nostaneet hinnan takaisin 349€:hen.
80  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 13.03.2013 16:48
Aika muikea osuma kyllä. :)
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 10.03.2013 13:32
Läväytin rahaa Pelsujen vähintään 3 maalin voitolle (PAF 2,55). Pelsuilla vielä pienet mahdollisuudet pleijareihin, jos voittavat kaksi viimeistä peliä ja SaiPa häviää tiistaina varsinaisella peliajalla Lukolle. Pelicansin runkosarjan viimeinen kotiottelu ja TPS:llä ei yhtään mitään panosta. TPS vielä Lahdessa liikkeellä vain kolmella hyökkäysketjulla.
82  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 05.03.2013 16:34
En "varmoista" tiedä, mutta jos löisin tänään vetoa, niin Pelicansille menisi rahat markkinoiden nykykertoimilla. Veikkauksella taitaa olla tällä hetkellä pelattavin kerroin (pois lukien Pinnacle Sports) 2,95. Aamupäivällä sai vielä joistakin paikoista yli kolmen kerrointa. Suikkasen piiskaukseen on kova luotto, voitollahan Pelsut olisi 3p päässä pleijariviivasta, ja 7 peräkkäistä vierasvoittoa myös Pelsuilla takana.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 05.03.2013 13:07
Rayman Origins - Food World Inferno

Metroid Prime - Phendrana Drifts

Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
84  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 05.03.2013 11:20
Kyllä sain itsekin vähän mittakaavaa omiin pelailuihin, kun toissa keväänä(?) katselin Betfairin peliliikennettä. Siellä olisi joku halunnut pelata Detroitin voittoa San Josesta ~3,20-3,40 kertoimella 250k€ edestä. :P Ja tuossa vaiheessa siis rahat varataan pelitililtä talteen, jos joku sattuu kyseisellä kertoimella peliä myöhemmin tarjoamaan.


Tampa Bayn maalivahti valinnat oli hiukan oudot. Pelissä pelasivat molemmat molarit.

Jos maalivahti loukkaantuu, niin yleensä tilalle kannattaa vaihtaa toinen.  ;)



Kuten huomaat luettuasi koko viestin, arvailuni jatkui tuon kahden lauseen jälkeen.

;)

Luin toki, en vain ymmärtänyt sen pointtia, Lindbäck kun aloitti aiemman pelin ja Garon tämän toisen.  :)
85  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 26.02.2013 14:27
Ässät kyllä kovassa lennossa ja KalPalta puuttuu paras pistemies Sakari Salminen. Eilen olisi tosin voinut vähän parempia kertoimia Ässille saada, Salmisen puuttuminen taisi myös olla jo tiedossa eilen. Veikkaus tarjoaa muuten usein kilpailukykyisiä kertoimia SM-liigan matseihin, tänäänkin JYP 3,00 taitaa olla markkinoiden parhaita (paras?) tarjouksia.
86  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon SM-Liiga kausi 2011-2012 : 21.02.2013 18:05
Veikkauksen kertoimilla JYP (3,40) ja Lukko (3,10) voisi olla hyvinkin pelattavia omissa kirjoissa. Lukko varmaan houkuttelisi näistä enemmän.
87  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Rising: Revengeance : 21.02.2013 15:16
Noi steelbookin saajat saavat kai normikantisen pelin sekä muoveissa olevan steelbook-kannen, jossa on mukana jotain lataushässäkkää. Aika erikoinen ratkaisu.

Tämä on kai muualla maailmassa ollut pidempään käytössä. Ainakin Saksassa (ja Briteissä) on minusta pilvinpimein noita steelbookeja / erikoiskoteloita jaeltu normiversioiden kyljessä eri pelien kohdalla. Itsekin tilasin testiksi aikoinaan FF XIII-2:sta Briteissä "jaetun" steelbookin, joka sisältää kai jotain DLC:tä itse peliin.

Itsellekin tuo steelbook tulossa Risingista Gamestopin kautta. Voi vaan mennä hetki ennen kuin pääsen pelailemaan, koska Ni no kuni nyt ainakin pitää ensin vetäistä läpi. >_>
88  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon SM-Liiga kausi 2011-2012 : 20.02.2013 16:08
Veikkauksella on kyllä sinänsä kiinteät kertoimet pitkävedossa, että kertoimet muuttuvat aika harvakseltaan ja suurimmassa osassa kohteista eivät taida edes muuttua koko kohteen pelaamisaikana. Esim. tekstitv:stä näkee hieman tuota historiaa muuttuneiden kerrointen osalta. Taisi olla n. 150 kohdetta nyt näkyvässä listauksessa ja näistä 8 ottelun kohteet ovat kokeneet muutoksia (jokaisessa kohteessa tasan yksi kerroinmuutos). Mitä nyt joitain muita peliyhtiöitä tullut seurattua, niin joissanhan nuo päivittyvät parhaimmillaa kai monta kertaa minuutissakin.

En kyllä itsekään olisi lähtenyt spelailemaan edes 2,20 kertoimella. Jokerien peli huonontunut selvästi, Filppula pelailee kai jonkinlaisen vamman kanssa ja tosiaan Tuohimaa maalilla kuten Melfice jo kirjoitteli. Bluesilla viimeisiä hetkiä herätä jos haluaa vielä pudotuspelipaikasta taistella. Näytti olevan kylläkin kuntopuntarin viimeisenä tällä hetkellä. Ja SM-liiga on kyllä omissakin silmissä usein aivan arpapeliä. Eilenkin Dufvan ja Rautakorven kurinalaiset ja vähämaaliset joukkueet vastakkain, Metsola kiistatta alkuvuoden paras maalivahti, eikä Vehanenkaan kauaksi jää - ts. varma under 5,5. Ja itse pelihän päättyi 5-5. :)
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 08.02.2013 00:55
Jos jotakuta kiinnostaa Max Payne 3:n erikoisversio, niin nyt tätä "erittäin rajoitettua" versiota saa Verkkiksestä 32,90€:lla.
90  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 26.01.2013 03:02
Coolshopista on vielä varattavissa tuota Englanti-versiota. Tiedä sitten myykö nekin sitten huolimattoman kirjanpidon vuoksi ilmaa vaan.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 16
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines