Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 16
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.01.2022 10:43
Vuoden odotetuin peli, Elden Ring, alkaa jo kolkutella ovella ja tilanne on sellainen, että digiversion hankinta houkuttelisi noin periaatteessa, koska en fyysiseen versioon pääse käsiksi hetkeen. En kuitenkaan täyttä hintaa ole digistä maksamassa, ja olen ihan ummikko näiden muiden maiden storeista ostamisten yms. kanssa.

Nopealla googlauksella löysin tällaisen paikan https://digitalworldpsn.com/products/eden-ring?_pos=1&_sid=5d040a972&_ss=r . 35€ heti kättelyssä. Ei kai tuo mitenkään voi olla ns. legittimesta ostaa peliä?  :???: Onko lauden kokeneemmilla digimaistereilla suositella mitään paikkaa, josta pelin voisi saada maks 50€ hintaan julkaisussa ostettua diginä? Omalla PSN-accountilla haluaisin pelailla ja ilman pelkoa tunnuksen sulkemisesta tms.  :P
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kisat 2021 : 10.06.2021 23:27
Pelkästään heikointa Tanskaa vastaan kerroin on 10x.

Tanska on kylläkin selvähkö suosikki B-lohkon toiseksi.

Omat odotukset on jos maali tai pari saataisiin kisoissa tehtyä. Venäjää vastaan voitto ja muuten pienet tappiolukemat lienee paras mahdollisuus jatkoon.
3  Basaari / Kaupankäynti / Vs: O: Videopelimusiikkia : 14.04.2021 09:39
Laittelin YV:llä tarjolle musakkia.  :)
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden peli 2019 -äänestys ja keskustelu (äänestystä jatkettu tammikuulle) : 31.01.2020 18:51
1. Sekiro: Shadows Die Twice
Viime vuonna ykkössijasta ei ollut epäselvyyttä. From Softwaren uusin oli maailmaltaan edelleen kiehtovaa FS-laatua. Itse olen Dark Soulseja pelannut lähinnä ison kilven takaa väijyen, mutta Sekiro pakotti hyökkäävämmälle kannalle. Levutussysteemi myös pitää huolta siitä, ettei peliä ole mahdollista mennä läpi vain loputtomasti leveleitä grindaillen, vaan pitää oikeasti oppia paremmaksi. Paras From Softwaren peli toistaiseksi.

2. Control
Remedyn uusin upposi hyvin. Ei lähimainkaan täydellinen paketti, mutta kiehtova maailma ja tiukka toiminta antoi paljon anteeksi.

3. Resident Evil 2
Hyvä tuonti nykyaikaan. Tunnelma tosin vähän latistuu myöhemmillä pelikerroilla, kun Mr. X:n "kuviot" on tiedossa.

Kunniamaininnat: Luigi's Mansion 3,  Baba is You, Void Bastards.


Vuoden vanha peli: Hollow Knight
Voi pojat. Uskomattoman timanttisen pelin on minimaalinen aussiporukka laittanut kasaan. Sharkie tuossa jo aika lailla tyhjensi pajatson kommenteillaan, mutta mainittakoon vielä, että pelin parissa tuli myös naurettua julmetusti, sen verran huikeita tilanteita eteen tulee. Paras Metroidvania koskaan ja heittämällä omiin suosikkipeleihin kautta aikojen.

Kunniamaininta: Shovel Knight
Parillakympillä aikoinaan ostamani peruspeli sai loppuvuodesta kolmannen ja samalla viimeisen ilmaisen tarinalisäosansa, taattua laatua tämäkin. Kannattaa tutustua mikäli 2D platformerit uppoaa.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 12.09.2019 17:04
Remedyn osalta kurssi on tullut huipuista hieman alas, mutta se on normaalia. Johto myi osan osakkeistaan, mutta sillä ei ollut suurta vaikutusta. Huolestuttavampaa on Amazonin ja Wallmartin alennuskampanja vaikka peli on vasta julkaistu. Arvostelut tosin ovat olleet ihan ok, kiva nähdä myyntilukuja kun niitä joskus julkaistaan.

Viittaatko nyt siihen alennukseen, jossa Amazon vastasi Targetin ilmeisesti koko PS4-valikoimaa koskeneeseen Labor Day -kampanjaan pudottamalla hinnan samalle tasolle? En voi sanoa tietäväni juuri mitään verkkokauppojen toimintaperiaatteista, mutta luulisi, että alennuskampanjat suunnitellaan yleisesti ottaen jo pitkälle etukäteen. Ainakin Amazon on usein harrastanut tuollaista kilpailijoiden alennuksiin vastaamista. Sen mitä olen itse nähnyt niin esimerkiksi jenkkien Amazonissa peli on backorderissa ollut useaankin otteeseen. Esimerkiksi juuri nyt ei ole suoraan varastosta ostettavissa (In stock on September 18, 2019.). Toki tuossakin näyttäisi nyt olevan $9.05 alennus kehissä, mutta en ainakaan itse osaa sanoa onko tämä miten yleistä uuden pelin kohdalla tai mistä kaikesta tuo voi johtua, kun en ole jenkkien Amazonista uusien pelien hintakehitystä aiemmin seuraillut. En nyt ainakaan itse olisi tässä kohtaa suuresti pelin myynneistä huolissani (odotuksiin nähden), kun Amazoniltakin tosiaan useaan otteeseen ollut varastosta loppu.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Indie-pelit | Intohimo > raha : 19.08.2019 20:26
Ori oli ihan ok, mutta ei se nyt mikään Hollow Knight kuitenkaan ole.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.03.2019 13:17
Taitaa Scarfin suurin ongelma Sekiron kanssa olla se, ettei se ole DMCV. Huomasithan ettei kyseessä ole edes saman pelityypin peli?

Shinobi Hunterissa esimerkiksi rivivihut huitoivat kuvan ulkopuolelta unblockableita, etkä voi mitenkään tietää punaisen kanjin perusteella, mitä sieltä tulee. Äläkä nyt vastaa tähän, että ”Olisit tappanut rivivihut ensin yksi kerrallaan”.

Olisit tappanut rivivihut ensin yksi kerrallaan.

Sekiro on shinobi eikä Dante, joka taikalerssillään huitoo viholliset kumoon sillä aikaa, kun vieressä olevat viholliset lähinnä hytkyvät edestakaisin. Viimeistään peliä pelaamalla pitäisi olla aika itsestään selvää, että et halua kohdata isoja vihollismassoja lähitaistelussa, koska pataan tulee. Olen itse pelannut aiemmin vain ensimmäisen ja kolmannen Dark Soulsin ja nekin tankkimaisella pelityylillä, mutta heti alusta asti tuli selväksi, että Sekiro vaatii ihan toisenlaisen lähestymistavan.

Miten helvetissä voisin tietää, että noita deathbloweja voi tehdä vain yhden, kun missään sitä ei sanota?

Öö, miten olisi että päättelet sen itse, kun pelaat peliä? Aika äkkiä tuo ainakin itselleni kävi selväksi ihan vain peliä pelaamalla. Perustelut sille miksi näin on finngamer jo tuossa kertoikin.

finngamerin ja zoukan linjoilla täysin: huikea, huikea peli.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: SEGA AGES : 28.01.2019 20:57
DIT: M30 Löytyy näköjään jo ainakin Saksan Amazonista. Hintaa tilaukselle tulee postikuluineen n. 33 €.

Jos Saksan Amazonista tuon aikoo ostaa niin kannattaa toki ostaa samalla jotain muutakin niin että tilauksen loppusumma menee yli 39€:n, jolloin saa ilmaiset postikulut Suomeen.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) : 31.12.2018 17:52
1. God of War
Aiemmat pelit eivät jaksaneet kiinnostaa paria tuntia enempää, mutta nyt osui ja upposi. Erittäin hyviä pieniä oivalluksia täynnä ja skandimytologia piti myös loistavasti otteessaan. Bossitaistelut myös mukavan haastavia vaikeimmilla vaikeusasteilla. Jatkoa odotellessa.

2. Spider-Man
Hämis ei ehkä se suurin ja kiinnostavin supersankari ole itselle, mutta hyvin tämä kuitenkin herätteli joitain 90-luvun animaation nostalgiapärinöitä. Liikaa saman kaavan toistoa "crime"-sivutehtävissä.

3. Far Cry 5
Muistelen kuulleeni puheita bugeista sun muista, mutta omalle kohdalle ei ihmeitä osunut. Nelonen ei jaksanut alusta pidemmälle innostaa ja Primalia ei kiinnostanut edes hankkia, joten ehkä senkin takia tämä maistui paremmin. Pelin juonelliset puitteet ja tunnelma kyllä paljon aiempia osia mielenkiintoisemmat. Lahkolaisia riitti tosin paikoitellen liiaksikin asti myös syrjemmillä mestoilla.

RDR2 vielä melkein kokonaan pelaamatta, mutta ensituntumalta ei olisi asiaa ainakaan ykköspaikalle.
10  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 23.11.2018 06:35
Itsellä taas osui ajoitukset ja tuurit kohdilleen noiden Bosien kanssa.

Osui myös silmään tarjous ilmeisesti noista Sharkien aiemmin mainitsemista Sennheisereista Saksan Amazonissa. Tai en ole kyllä varma onko nyt samat vehkeet kyseessä, kun on 4.50 Special Edition eikä BTNC.
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 12.09.2018 15:49
Mitähän noi Unibetin 10€ ilmaisveto ja 100% talletusbonus 150€ asti tarkoittaa? Siinä oli jotain kierrätystä, en varmaankaan saa vain ilmaiseksi kymppiä pelattavaksi?

Onko sulla linkkiä noihin tarjouksiin? Noista pitäisi kyllä yleensä löytyä säännöt ja ehdot aika tarkasti lueteltuna ohesta.
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 28 : 09.05.2018 16:58
Voisin olla kiinnostunut tulemaan myös tällä kertaa, jos vielä mahtuu mukaan. Juuri pääkaupunkiseudulla käymässä tuona viikonloppuna, joten menisi hyvin siinä sivussa.
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 15.04.2018 17:49
En nyt varmasti sano suuntaan enkä toiseen. Poliisihan nyt tapausta selvittää kuitenkin. Varmasti sitten maine puhdistuu, jos poliisi ei mitään löydä. Ja varmaan mahdollisesti perusteet kunnianloukkaussyytökseen myös sitten Hesaria kohtaan.

Syytökset saatetaan joskus kumota, mutta eroonhan tuosta asiasta ei kuitenkaan kokonaan koskaan enää pääse ja maine ei kunnolla puhdistu. Negatiivisilla asioilla revitellään ihan eri tavalla kuin sitten mahdollisilla syytteet kuittaavilla uutisilla. Vaikka syytteissä ei lopulta olisikaan mitään perää niin monelle kuitenkin jää epäilevä suhtautuminen toimintaan.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 15.04.2018 17:39
Kiristykset kuitataan läppänä, mutta sitten yksityisviestitse tapahtuvat heitot ei mene samaan kategoriaan.  :lol:

Täytyy myöntää, etten ole asiaa alun parin päivän jälkeen kovin aktiivisesti seurannut, mutta siitä alusta ainakin itselle tuli fiilikset, että koko homma on jonkun kateellisen aloittama ajojahti, jolla nimenomaan halutaan ajaa toiminnan ja erityisesti yksityishenkilön maine alas. Helsingin Sanomat uutisoi aluksi raha-asioiden epäselvyyksistä, minkä jälkeen Brother Christmas todisti joitain seikkoja mm. jossain radiolähetyksessä ja sanoi, että teettää tilintarkastuksen, mikä todistaa väitteet vääriksi. Tämän jälkeen uutisointi alkoikin lähinnä keskittyä Koposen yksityisviestittelyyn.

Noista vuodetuista yksityisviesteistä kannattaa huomioida se, että ne on kaikki Koposen omalta tililtä otettuja kuvia (lähetetyt viestit sinisellä pohjalla) ja lähetetty sellaisiin kellonaikoihin, että mm. alkoholilla saattaa olla ollut osuutta asiaan. Eli jos tuossa on kaikista pahimmat viestit, joita kaveri on lähettänyt näiden vuosien aikana niin aika hataralla pohjalla ollaa syytösten kanssa omasta mielestä. :D

Koponen puhui tuosta kiristyksestä alusta asti, ja sanoi että sitä on tapahtunut jo ennen Helsingin Sanomien tekemää juttua. Kuten JayeizH jo sanoi niin tästä ei tietysti hyviä klikkiotsikoita saa tehtyä ja vaikea varmaksi on sanoa onko totta että on tapahtunut myös ennen tuota juttua, mutta se sopisi ainakin noihin Koposen muihin kertomuksiin. Voi siis hyvin olla, että on kiristetty ennen kuin alettu vuotaa tietoja HS:lle. Jutun jälkeen uhkauksia ja kiristyksiä on varmasti tullut enemmänkin, mutta nehän on toki kaikki vain viatonta läppää.

Itse en noita yksityisviestejä pidä raskauttavina, ja ymmärrän myös sinällään niiden julkisesta kommentoinnista kiemurtelun, sillä ovathan ne alkujaan tarkoitettu yksityisviesteiksi. En pidä myöskään mahdottomana sellaista skenaariota, että humalapäissään heitetystä "suunnitelmasta" olisikin voinut alkaa kehittyä oikeaan auttamiseen suunnattu (ja toki myös oman palkan maksava) toiminta.

Yhtiön asioita ei varmasti ole hoidettu optimaalisesti, mutta se on omasta mielestäni ymmärrettävääkin, sillä onhan toiminta räjähtänyt pienessä ajassa ihan järjettömiin mittasuhteisiin. Ja RSM Finlandin esittämiin korjaaviin toimenpiteisiin on ymmärtääkseni jo ryhdytty, joten silläkin saralla ollaan ainakin menossa oikeaan suuntaan.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 11.03.2018 13:11
Odotin itsekin kääntämistä uudemmalle moottorille, voi olla että Switchin vastaava on melkein suora porttaus. Mutta kun pelikuvaa ei ole muista versiosta nähtävillä, niin huolestuttaa.

Ja From Softwarehan ei ole vissiin vastuussa remasteroinnista, jos en ihan väärin muista? Toisaalta Crash-trilogiakin kääntyi muiden käsissä varsin passeliksi remasteriksi.

Dark Souls Remastered on nimenomaan pelkkä remaster eli itse en mitään suurta harppausta edellisen genin versioista odottaisi. Pientä hiomista siellä täällä ja jos tuo luvattu 60fps pitää paikkansa niin se riittää minulle tässä kohtaa hyvin. En tiedä mikä on yleinen mielipide, mutta N. Sane Trilogyn sen sijaan ainakin itse laskisin jo ihan remakeksi.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 20.10.2017 00:42
Näytti olevan hieno copypaste-virhe tuossa suomenkielisellä kampanjasivustolla. xYxNjYvt on koodi Rabbids CE:lle - löysin cdon.se:stä. Tuli tilattua oikeastaan Soundtrackin takia, kun ei peliä vielä ennestään löytynyt.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.06.2017 11:06
Discshopista saa ainakin vielä tällä hetkellä. VPD:stä sai ainakin eilen illalla ostettua. Game House mainostaa että julkaisuerää olisi vielä saatavilla, mutta liekö vain jäänyt päivittämättä, sillä on ollut tuolla jo niin kauan tilattavissa.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 04.03.2017 23:53
Tuli itsekin laitettua juuri noita samoja suojia tilaukseen. Tosin eBaysta sai pikkaisen halvemmalla vielä.

http://www.ebay.co.uk/p/Orzly-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-Twin-Pack-for-Nintendo-Switch/508069844
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 17.01.2017 19:29
http://www.discshop.fi/search.php?q=Nintendo+Switch

Discshop myy ainakin Verkkistä halvemmalla.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 20.10.2016 17:53
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 04.02.2016 00:11
http://i.imgur.com/DOf2Ljn.jpg

Tainnut lähteä vähän käsistä tämä Bloodborne-fanitus. ;D Siis melkeinpä alkanut tuntumaan vähän siltä, että voisin laskea tämän jo suoraan kaikkien aikojen suosikkipelikseni. Pitää vielä läpäistä peli ainakin pariin otteeseen ennen kuin olen täysin varma ja antaa jälkihypen laantua (mikä minulla on ollut kyllä päällä Bloodbornen julkaisusta lähtien).

Ainoa uusi ostos tuossa on siis lähinnä tuo figuuri, kaikki muut ovat viime vuoden puolelta.
Mitäs figulla oli hintaa?

Ei tuota ihan hiluilla ostella mistään, mutta veikkaisin että jotain tätä luokkaa
http://www.amiami.com/top/detail/detail?gcode=FIGURE-012257&page=top%2Fsearch%2Flist%3Fs_keywords%3DBloodborne%24pagemax%3D40%24getcnt%3D0%24pagecnt%3D1

AmiAmista tilatessa tosin voi laskea siihen tullit päälle vielä lisäksi - varmaan n. 95% paketeista jää tulliin, jos hinta on yli sen maagisen rajan.

Ei Kraidia muuten olisi kiinnostanut Aasiassa pre-order promona jaetut hiirimatto + kirjeveitsi?  :)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.01.2016 17:02
Ihmettelin jo noita VII:n helpotuksia, mutta tulin siihen lopputulokseen että nämä on luotu niitä varten, ketkä haluavat nauttia tarinan ilman varsinaista pelaamista vielä kertaalleen. Toivottavasti peli antaa sanktiota viimeistään siinä kohtaa kun palautat hahmoille hela- ja limit-mittarit täyteen, eikä anna esim. Weaponeiden kaatamisesta trophya.

EDIT:

3X nopeus on ihan jees, tekee grindaamisesta miellyttävämpää. Muut helpotusniksit saisi olla poissa.

En nopealla googlauksella löytänyt FFVII helpottamisesta infoa. Miten sitä on helpotettu?
23  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 21.12.2015 22:50
Tuli mentyä katsomaan 3D:nä, kun oli sopivin aika, mutta oli kyllä virhe. En tiedä miksi, mutta ekaa kertaa joku oli oikeasti pielessä. Ei pystynyt kunnolla uppoutumaan leffaan, kun tuntui siltä että sitä katsoi jonkun ikkunan läpi. Ei ollut vaan minä ja elokuva, vaan minä, lasit ja elokuva. Ennen ei ole ollut tälläistä ongelmaa, mutta nyt häiritsi hemmetisti varsinkin alussa. 3D:stä ei edes ollut mitään iloa, haittaa vaan. Harvoin 3D-version valitsen, mutta ei varmaan tule enää mentyä katsomaan..

Paska tekniikka.

Ei ole mitään käryä pääkaupunkiseudun elokuvateattereiden tilanteesta, mutta epäilisin että 3D-tekniikka on sitä samaa mitä täällä? Eli painavat aktiivilasit käytössä?
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part III : 11.12.2015 06:25
Heittelen myöhemmin tänään kappaleita tiskiin.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.12.2015 21:42
Kai tämä on jo vähän vanha juttu, mutta yhtäkkiä odottelenkin aika paljon tuota Gravity Rushin HD-versiota, joka tulee helmikuussa. Ei oikein ollut pelistä mitään käryä ennenkuin tänään. Nimi kyllä tuttu, mutta ei mitään käryä, että minkälainen peli on. Jatko-osastakin katsoin jonkun trailerin ja aika nätiltä näyttää.

Fyysisenä tullee tuo HD-versio hankittua kun kansikin on ihan tyylikäs:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tästähän piti muistaakseni tulla jenkkeihin vain digijulkaisu ja Euroopassa myös fyysinen. Onko tilanne muuttunut, kun tuon kansihan oli jenkkiversion?
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 28.10.2015 14:23
Missä on spessu noin halvalla?

Taitaa olla kyseessä yksi huuto.netin kohde. Tuli sattumalta eilen vastaan, kun selailin Wii U -osastoa.
27  Basaari / Kaupankäynti / Blu-raytä kaupan : 12.10.2015 22:38
Pidemmittä puheitta. Suomijulkaisuja pitäisi olla kaikki muut paitsi V:n eka kausi. En pysty nyt tarkistamaan, mutta voin tarkistaa, mikäli joku kiinnostuu jostain leffasta.

Watchmen Special Edition - 5€
Ice Age 4, uusi - 3,5€
Reservoir Dogs - 4,5€
There Will Be Blood - 4€
Mulholland Drive - 5€
Sukiyaki Western Django, uusi - 2€
Orpokoti, uusi - 4€
Suuri Sininen, uusi - 4€
Dark Shadows - 4€
Traffic - 4€
Barb Wire, uusi - 5€
Sucker Punch - 3,5€
Blood Diamond - 4€
Vicky Cristina Barcelona, uusi - 4€
Naishuolia, uusi - 2,5€
Sherlock Holmes: A Game of Shadows - 3,5€
Prince of Persia: The Sands of Time - 4€
Brothers Grimm - 3€
Hurt Locker, uusi - 4,5€
Rescue Dawn, uusi - 4€
Babel - 3,5€
V kausi 1, uusi - 10€
Buried  - 2,5€

Postikulut ostajalle tai nouto Jyväskylästä.

https://www.dropbox.com/s/wiqdafrbh389k3o/IMG_0203.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/1lo2blufmyv3w60/IMG_0206.JPG?dl=0
Spoileri (osoita katsoaksesi)
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 07.10.2015 01:40
Ihan sirkustahan tuo ylen juttu oli. Suomeen tullut maahanmuuttaja yrittäjä sanoo, että nämä ruoasta valittajat ei ole sotaa nähneetkään niin juontaja vetää "et sä voi sanoa noin" ja lähetys poikki:
http://static.ylilauta.org/files/2g/orig/v6rpl21s/mamu%20servaa.mp4

Mihinkään muuhun mitään kantaaottamatta - satuin puolivahingossa viimeiset 10min tuosta ennen katkoa katsomaan, ja tuota "et sä voi sanoa noin" ei kyllä juontaja sanonut, vaan luultavasti puhujan vieressä istuva nainen. Kuulee kyllä selvästi tuostakin pätkästä äänestä (juontaja kyselee lopussa tältä puhujalta miksei ko. yrittäjä voinut sanoa näin).
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.08.2015 22:51
Oliko siitä Phoenix Wrightista oikeata versiota jossain päin maailmaa, vai tuliko kaikkialle pelkästään digitaalisena?

Ei löydy fyysisenä kuin Japanista, eikä noissa taida nykyään olla minkäänlaisia enkkukäännöksiä messissä. Se oli kyllä hyvää aikaa, kun saattoi uudet Phoenixit tilata DS:lle Play-Asiasta japsiversioina enkkukäännöksellä. Pääsi heti parhauden kimppuun.

Play-Asian mukaan Japsi-versiossa on kuin onkin enkkusubit. Asia ehkä kuitenkin vaatisi vahvistusta jotain toistakin kautta, ennen kuin laittaa tilaukseen.


EDIT: tämän sivuston mukaan olisi enkkua tarjolla myös. Erikoista että myös esim. Bravely Default 2:ssa olisi kielivaihtoehtoja vaikka kuinka paljon. :o
30  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään: Batman: Arkham Knight -latauskoodi PS4:lle : 23.06.2015 23:28
Laitan YV:tä.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 16
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines