Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 03.10.2012 18:30
"F1 2012:ssa pyörät eivät enää välitä, mikäli kisaa ajaa täysimittaisena tai reippaasti lyhyempänä, sillä kulumiseen vaikuttava skaalaus loistaa poissaolollaan. Näin renkaiden kuluminen ei lyhyempiä kisoja ajaessa muodosta vastaavia pulmia kuin pidemmissä karkeloissa. Codemasters on perustellut poistoa halullaan tehdä renkaiden käyttämisestä selkeämpää, mutta on kertonut voivansa päivittää skaalauksen vielä peliin, mikäli heistä tarve sitä vaatii." - Peliplaneetan arvostelu

No oliskohan tarvetta päivitykselle!?!?  :o

Juuri tuon takia ajan kisat tällä hetkellä täysimittaisina, mikä on kyllä välillä melko puuduttavaa, mutta lyhyemmistä kisoista on mennyt mielenkiinto tuon takia...
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 30.09.2012 10:35
Kysyn teiltä kaikilta nyt kannattaako f1 2012 ostaa ei tarvitse selitellä mitään muuta kuin joo tai ei.

Osta ihmeessä!
-Careeria on nyt mielenkiintoista ajaa, kun AI on parempi, mutta toisaalta tekevät enemmän virheitä/kolaroivat, mikä taas tekee kisoista mielenkiintoisia.
-Ainakin padilla ajaminen on todella mukavaa ja tarkkaa verrattuna F1 2011:een.
-Kokonaisuutena peli mielestäni on mennyt eteenpäin, vaikka puutteita edelleen on ja osittain tullut lisää (vain yksiharjoitussessio ja renkaiden kulumisen skaalaamattomuus)
-Grafiikat ovat upeat, ainakin PC:llä
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 27.09.2012 13:18
Siihen tais loppua PC-pelailut taas joksikin aikaa. Täsmälleen sama bugi kuin 2011:ssa, eli peli ei suostu millään tavoin tallentamaan. Koitan nyt jotain mahdollisia fixejä tähän löytää, mutta on se aika uskomatonta, että tämäkin on jäänyt CM:n "testiporukoilta" huomaamatta.

Itselläni täysin sama bugi! Monacon kisan jälkeen peliä ei enään pysty tallentamaan. Itse ajoin Monakon jälkeiset kolme kisaa, enkä huomannut ettei peli tallenna. Nyt peli jostain syystä aina jatkuu Monacosta...  :(

Itse en jatka pelin pelaamista ennen kuin bugi on korjattu!  >:(
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 26.09.2012 08:31
Sain urassa Saksan gp:n jälkeen tarjouksen Sauberilta, sopimukseen piti vastata heti ja talli ottaisi minut ajamaan välittömästi. Eli pelissä voit vaihtaa tiimiä kesken kauden.

Kyllä, Codemasters kertoi tästä jossain vaiheessa. Mitkäs oli sun tulokset sitä ennen?  ;)

K, 1, 1, 1, 4, K, K, 1, 13, 4 ja Sauberilla eka kisa Unkarissa Keskeytys. Vergne korvasi minut Toro Rossolla ja oli heti neljäs.


Ilmeisen helpolla vaikeustasolla ajelet ainakin noista tuloksista päätellen  ;) ... Mutta hyvä lisä että tallia voi vaihtaa kesken kauden. Toivottavasta minullekin tulisi samanlainen mahdollisuus. Itse ajan Caterhamilla ja olen juuri Euroopan GP:ssä. Tähän asti sijoitukset ovat oleet sijojen 14-19 väliltä.

Tähän mennessä paras kokemus on että tallikaverini Kovalainen oli Canadan kisassa 7.  :lol: Kisa alkoi sadekelissä, mutta kymmenen kieroksen jälkeen sade lakkasi ja kaikki menivät vaihtamaan renkaita, paitsi kovalainen. Sade alkoi jälleen parin kieroksen jälkeen, todella rankkana, ja Kovalainen ajoi kaikkien ohitse niillä samoilla sadekelin renkailla kun muut liukastelivat sliksellä. Kisan lopussa muut kyllä ottivat Kovalaisen kiinni, mutta vain seitsemän ehti hänen ohi ennen kisan loppua. Ärsyttää kun itse olen ilman pisteitä ja Kovalaisella on niitä jo useampi. Pisteille pääsy Caterhamilla on kyllä täysin mahdotonta legend vaikeustasolla, ilman älytönta tuuria ja olosuhteiden vaihtelua... Mutta hyvä niin :)
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 23.09.2012 10:54
Pienen pelailun jälkeen seuraavia havaintoja pelistä.
- AI parempi ja aggresiivisempi, paitsi satella
- startti realistisempi
- nurmikko ja hiekka hidastaa auton vauhdin
- kun ajaa hieman leveäksi niin ei tuu heti varoitusta oikaisemisesta
- urassa kisa kohtainen tavoite eli aika-ajon perusteella tavoite kisaan, ei sama tavoite joka kisassa.

Aloitin uran ja valitsin Toro Rosson

Australia: (lähtöruutu 20.) ja kisassa keskeytys

Malesia: (lähtöruutu 5.) Kisa alkoi sateessa ja kaikki menivät varikolle heti, vain minä jatkoin radalla. Sade loippui 3-4 kierroksen jälkeen ja rata kuivui. Lopulta voitin kisan, 2. Kobayashi , 3. Grosjean

Kiina: (lähtöruutu 1.) ja kisan voitto











Olis kiva tietää mikä vaikeustaso oli.

Niimpä. Jo professional vaikeustasolla nuo ovat käytännössä mahdottomia, itse ajan uraa Caterhamilla legend vaikeustasolla ja olen olut tähän mennessä jokaisissa aika-ajoissa 19. (kolme kisaa ajettuna), eli "omalla paikallani" Kovalaisen edessä. Kisassa ei mitään mahdollisuutta top 15. sijoitukseen, jos kisa menee normi kaavan mukaan.

Tuo Sulo12 huomaama kisatavoitteiden asettaminen aika-ajon mukaan, on kyllä hyvä lisä. Toisin kuin oli F1 2011, jossa kisan tavoite saattoi olla 5. tai parempi, vaikka ajoi aika-ajossa ruutuun 18.

AI:ta ei voi kyllä liikaa hehkuttaa. Ajavat kyllä todella rohkeasti, mutta silti realistisesti  :) Myös AI:n startit ovat nyt hyviä, vaikka edelleen ensimmäisessä mutkassa voi helposti nousta lähes 10 sijaa.

6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 22.09.2012 10:56
AI:n lisääntyneet virheet ja keskeytykset ovat kyllä hyvä lisä. Itsellä ensimmäisessä kisassa 5 keskeyttäjää. Turva-autokin oli 8 kierrosta radalla kun Hamilton, Maldonado ja Räikkönen ajoivat ilmeisesti joukkokolarin. Tilanne jäi itseltäni näkemättä, mutta toi kyllä lisää mielenkiintoa kisaan  :)

AI:t kyllä muutenkin todella hyviä. Puolustavat hienosti sijoituksia ja osaavat ohittaakin hienosti. Välillä piti oikeen taistella omasta sijoituksesta ja ohitse pääseminen välillä todella vaikeaa ilman suurien riskien ottoja. Tietysti DRS helpottaa jonkin verran ja nyt siitä tuntuu olevan oikeasti jotain hyötyä kun ei muuten meinaa ohi päästä  :)
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 22.09.2012 10:41
Jonkinlainen bugi tuo moottorin hajoaminen on. Itse aloitin careerin Caterhamilla ja heti harjoitusten ensimmäisellä kieroksella moottori rupesi savuttamaan ja lopulta hajosi. Ensiksi luulin että kyse olisi vain huonosta tuurista, mutta sama tapahtui uudestaan heti aika-ajojen ensimmäisessä osiossa. Kisaan siis jouduin lähtemään viimeisestä ruudusta...Hieman ärsytti  >:( En edes missään vaiheessa ajanut kovinkaan kovilla kieroksilla tai muutenkaan moottoria revitellyt!!
Ei muuta kuin career alusta... Kyllä pikkusen meni fiilikset pelistä, ennen ensimmäistä kisaa kaksi moottoria käytettynä  :o

Muuten kyllä peli vaikuttaa varsin hyvältä. Ajaminen on suorastaan fantastisen tarkkaa ja hauskaa padilla ajaessa ja muutenkin peli vaikuttaa hyvältä. Champions modekin mukava lisä ja varsin onnistunut sellainen. Tietysti tuo harjoitusten vähyys ja renkaiden kulumisen skaalaamattomuus hieman harmittaa  :(
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 20.09.2012 08:20
Juu, kyllähän niitä kisoja täyspitkinäkin jaksaa ajaa ainakin näin alkuun. On kyllä hyvä että tuo ruudunpäivitys on nyt parempi. F1 2011:ssä pätki kyllä aika paljon vaikka itselläni hyvä kone onkin ja grafiikatkin näyttäisivät olevan kunnossa etenkin valaistuksen osalta, upen näköinen on! Jotain CM sentään on osannut kehittää.. :)
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 20:34
http://www.gamereactor.fi/arviot/117891/F1+2012/

Suomalaista arvostelua, jossa ei noteerata ollenkaan näitä asioita joista täällä itkemme.

Gamereactorin arvostelut keskittyvät mielestäni aina liikaa pelaajan kannalta epäolennaisiin asioihin, ja sama pätee myös F1 2012 kohdalla. Eivät nuo GR:n tyypit mitään formuloista tiedä...Täysin ympäripyöreä arvostelu  :/

Sääli että Codemasters on lähtenyt uusien pelaajien kalastamisen linjalle. Ikään kuin palataan F1 2010 pelin tasolle kun tällaisia formuloiden ydinasioita lähdetään karsimaan. Mitäköhän ensivuoden pelistä tulee...  :???:


Edition muutaman minuutin sisällä tulleet viestisi yhdeksi viestiksi. - Kabanossi, moderaattori
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 16:47
Vaan miksei ole skaalausta?

Luitko tekstin? CM epäili että olisi ollut liian monimutkaista pelaajille nämä renkaat

Liian monimutkaista!?!  :lol: Ehkä sellaisille pelaajille, jotka eivät seuraa formuloita, eivät tiedä niistä mitään ja ovat ostamassa ensimmäistä F1 peliään. Toisin sanoen peli on tehty helposti lähestyttäväksi uusille pelaajille ja nyt realismi/simulattorimaisuus on unuhdettu kokonaan...  >:(
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 16:28
Vaan miksei ole skaalausta?

Ilmeisesti Codemasterin tekemä suuremman luokan suunnittelu/valmistusvirhe!
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 15:29
Mikäs versio sitten Amerikkalaisilla on? Eilen siellä oli julkaisupv ja foorumia luettuani ei ole skaalattu.

Ai siellä oli jo eilen julkaistu  :P. No harmi kun skaalausta ei ole. Toivotaan että CM korjaisi tuon päivityksellä, voisi luulla että tuo olisi melko helppo korjata. Toisi ainakin lisää syvyyttä ja muuttujia noihin lyhyempiin kisoihin.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 13:36
Ja tuo video on jo täysversiosta, niin kyllä näyttää siltä että rengaskuluma on skaalattu myös eri kisapituuksille. Miksi Hood silti muka sanoo muuta? Oisko feikki?

Codemastersin foorumeilla on tuosta aika paljon juttua. Kokoversiota pelanneet sanoo, että pehmeällä seoksella voi tuolla Melbournessa ajella helposti 16-17 kierrosta, vaikka rengasgrafiikassa menee jo noin aikaisessa vaiheessa oranssiksi. Kierrosajat ei kuitenkaan ennen stoppia tuossakaan videossa laske ollenkaan.

Ei kyllä kuullosta kovinkaan harkitulta päätökseltä että renkaat kuluvat vain "visuaalisesti" tai että niitä ei ole skaalattu! Vaikuttaisi enemmänkin Codemasterin virheeltä jota he eivät myönnä tai jotain vastaavaa. Mitä järkeä että renkaat eivät kulu, renkaat kuitenkin ovat niin merkittävässä roolissa nykyään F1:ssä! Harva kuitenkaan ajaa täysipituisia kisoja, niin miksi renkaiden kulumista ei ole skaalattu lyhyempiin kisoihin!?!?

Voi hyvinkin olla että varsinaisessa pelissä renkaiden kulumisen skaalauskin on ja että kaikki tämä turha spekulointi voidaan todeta turhaksi!
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 15:20
Eiköhän Codemasters älyä hetken kuluttua, että mitä ne ovat menneet tekemään ja korjaavat asian päivityksellä. Luulis ainakin, sillä tuo rengas skaalaukssen poisto on epärealistisuuden huippu.

Toivottavasti ymmärtää! Uskon että jää peli muuten monelta ostamatta ja CM:ltä hyvät rahat saamatta.

Ihme että Codemasters on tällaiselle linjalle lähtenyt, kun viime vuoden F1 2011 oli jo hyvä peli, toki ominen puutteineen, mutta siitä olisi ollut helppo parantaa ja tehdä tämän vuoden pelistä vielä paljon parempi!  :(
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 14:47
Miten Codemasters edes kehtaa julkaista peliä, jossa on tuollaisia puutteita. Come on!   :o  :???:
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 14:38
Mielestäni on vielä liian aikaista lähteä tuomitsemaan... Demo oli kyllä mielestäni ainakin ajattavuuden osalta pieni pettymys, mutta täytyy muistaa että kyseessä oli vasta demo, ja kuten monien muidenkin pelien kohdalla, demo on ollut monesti surkea, mutta varsinainen peli todella hyvä. Toivon ja uskon että näin on myös F1 2012 kohdalla.  8)

On kyllä sääli jos pelissä ei ole täysiä harjoitussessioita. Pelin runko on hyvä ja mahdollisuudet huippu peliksi olisi olemassa. Harmi jos Codemasters menee ja pilaa pelin jollain vajailla harjoituksilla tms... Itse kannatan autopeleissä realismia, joten on kyllä pettymys jos CM on pelin noinkin pienellä asialla mennyt pilaamaan.    :???:

Ostolistalla peli on kyllä ensimmäisenä riippumatta ajattavuudesta tai mistään muusta..  :)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines