Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33]
961  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.06.2007 19:54
Jepjep, elikkä tarkoitan ennen kuin peli myydään loppuun kaikkialta  ;) Mm. Reziä myytiin yhteen aikaan alle kympillä monessa paikassa ja nyt kun tarjonta on heikentynyt, hinnat ovat alkaneet taas nousemaan esim. nettihuutokaupoissa.  :P

Jees, hieman ajattelin et saattaisit tätäkin tarkoittaa. Tosin viimeistään siinä vaiheessa, kun joku hinnoista mitään tietämätön ostaa Katamarin huuto.netistä 80 eurolla, niin johan noita pelejä alkaa taas löytyä joka kolkasta. Näinhän kävi esimerkiksi ensimmäisen Slay Raccoonin kanssa, kun sellainen meni 85 eurolla. Joskin Katamaria olen nähnyt kaupoissa ympäri vuoden sen verran, etten usko sille kovin piakkoin näin käyvän.
962  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.06.2007 18:51
We <3 Katamari tuli ostettu vitosella ale-myynneistä. Pelin musiikki ja graafinen tyyli ovat yksinkertaisesti sanottuna loistavia. Tätä taitaa monestakin paikasta saada edulliseen hintaan, joten ostakaa nyt ihmeessä vielä kun halvalla saatte!  :P

Vielä? Minusta kun tuo on näyttänyt jatkuvasti vain halpenevan.:) Itse ostin omani viime kesänä 20:lla eurolla, ja hetkeäkään en ole katunut.
963  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Windows Vista : 28.06.2007 02:05
...päädyin Vistaan, sillä käyttis oli ostettava joka tapauksessa.

Linuxin voi ladata ilmaiseksi. ; )

Voihan tuon, mutta voi pelaaminenkin tällöin olla vähän niin ja näin.:)
964  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Windows Vista : 27.06.2007 23:11
Itselläni on ollut 32 bittin Vista Home Premium alla vajaa viikon. Uuden koneen kun hommasin, päädyin Vistaan, sillä käyttis oli ostettava joka tapauksessa. Toistaiseksi en ole mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia kohdannut, päinvastoin. Joka ikinen ohjelma, jota olen käyttänyt, on tähän asti toiminut kuten pitääkin. Silti jotenkin tuntuu, että ainakin toistaiseksi pelit pyörivät hitaammin kuin mitä ne XP:llä pyörisivät. Kunnollista vertailukohtaa ei kuitenkaan ole, joten paha mennä sanomaan, kuinka suuri ero on, jos sitä on. 3DMark06 tietää kuitenkin kertoa, että tulokseni ovat hitaimpia kyseisellä kokoonpanolla tehtyjä, oli sitten vakiokellot tai ei. Liekö Vistalla tähän vaikutusta
965  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 27.06.2007 22:54
Niin kertokaas muuten joku, kumpi Donkey Kong Country on parempi?

Itse kallistuisin toisen osan kannalle. Molemmat ovat luonnollisesti loistavia, mutta Donkey Kong Country 2 on vaikeampi ja paljon monipuolisempi. Ainakin ensimmäinen osa tuntui varsin yksipuoliselta peliltä, kun kaverin pelasimme sen läpi tässä muutama viikko sitten. Peliaikaa meni alle pari tuntia, joskin kentät juoksimme suurimmalta osin vain läpi sen kummempia bonuksista välittämättä.
966  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 22:38
Yksikään konsoli ei vielä itselläni ole hajonnut tähän päivään mennessä. Kaikki oheistavaratkin ovat pysyneet kunnossa. Jos vikoja on pakko lähteä etsimään, niin 2001 ostetun PlayStation 2:n levykelkka pitää ikävähköä ääntä avattaessa ja sulkiessa, mutta muuten toimii kuin uusi. Talosta löytyvät seuraavat konsolit: SNES, 2x N64, GameCube, PlayStation 2, Wii, GBA, DS, DS Lite, PSP. PlayStationin olen myös omistanut, sekin toimi ongelmitta.

JayeizH: ostin/ostan (en ole periaatteessa vielä maksanut) kaverini SNES-kamat, joille hänellä ei enää ollut käyttöä. Tällä haaraa kauppa koskee vain pelejä, sillä täysin toimivan SNES:n itse jo omistan, mutta mikäli kiinnostaa voin itse koneenkin häneltä ostaa, ja myydä sen sitten sinulle. Ohjaimia, joskin harmittavan huonokuntoisia, on kaksi kappaletta ja pari peliäkin voisi olla mahdollista saada mukaan (niitä mistä tupla kappaleet eli Donkey Kong Countryt 2 ja 3 sekä Super Mario All-Stars), riippuen toki siitä mitä olet valmis maksamaan ;).
967  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.06.2007 22:54
Tekken Dark Resurrection ja Metal Gear Ac1d 2 lähtivät dvd.co.uk:sta tilaukseen. Uskomaton mesta olemattomilla postikuluilla, halvoilla hinnoilla ja parin päivän! toimituksilla. Nuo maksoivat yhteensä 25 puntaa.

Miten muuten tuolla dvd.co.uk:ssa toimivat nuo postikulut? Jokainen tuote lähtee matkaan yksittäisenä, postikulut punnan zipale, vai lähtevätkö ostokset liikeelle yhtenä pakettina yhteisillä (halvemmilla) postikuluilla? Sivuilta en ainakaan mitään tietoa ko. asiasta löytänyt.
968  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 24.06.2007 15:41
Tuoli on muistaakseni Kodin ykköseltä ostettu. Halpa ja ihan mukava, mutta käsinojien puuttuminen on pieni miinus. Helppo siirrellä myös, koska se on taittuva.

Mahtuuko se sängyn alle, kuten TV-Shop aina tuotteitaan mainostaa?;D
969  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 23.06.2007 23:37
Hyvä kuulla, etten ole ainut, jolla on ongelmia Last.fm:n kanssa. Eiliseltä taisi jättää parin kolmen tunnin musiikit lähettämättä, ja vieläkin heittää ahkerasti erroria. Äsken heitti yhdellä kertaa useamman kappaletta, jatkaen errorointia tämän jälkeen. Mitään uuttahan tämä ei enää ole...
970  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 22.06.2007 22:44
Pitää sitä kai tännekin jotain sepustaa. Elikkäs, Jyväskylässä asustelen ja ikää on kertynyt 17 ikävuoden verran. Syksyllä alkaa toinen lukuvuosi lukiossa. Pelaaminen tuli aloitettua 3-vuotiaana 386:lla, ensimmäinen konsoli oli SNES siinä kuuden seitsemän vuoden vaihteilla, tarkkaan en muista. Siitä lähtien pelannut tasapuolisesti konsoleilla ja tietokoneella. Konsoleista löytyvät kaikki Nintendon konsolit NES:iä lukuunottamatta sekä PlayStation 2. Melkeinpä kaikkia, Segat poisluettuna, on kuitenkin tullut pelattua. PC-puolta edustaa eilen kasattu uusi Core 2 Duo -kokoonpano, jonka takia yksinpelauspuoli saattaa jonkin aikaa painottua tietokonepuolelle.:)

Pelejen lisäksi musiikki on lähellä sydäntä, vielä tarkennettuna metalli. Siinä missä vielä vuosi sitten en huomattavia määriä musiikkia kuunnellut, ja levyhylly ammotti tyhjyyttään, tulee nykyään parhaina päivinä kuunneltua monta tuntia. Levyjäkin on kertynyt vuoden aikana vajaat 50. Seuraavaksi varmaan säästelen jonkin aikaa rahaa, jotta saan vetämään isomman tilauksen Keski-Eurooppaan. Turhan monta kovaa bändiä, joiden levyjä ei Suomessa myydä. Melodisesta tavarasta pidän eniten, mutta ajan mittaan olen oppinut kuuntelemaan melkeinpä kaikkea, mitä metallilla on tarjota ja pitämään siitä. Melodinen Power, Death sekä Folk ovat tällä hetkellä ykkösiä, ehdottomana kärkikolmikkona bändeistä voisi sanoa Ensiferum, Gamma Ray ja Wintersun. Jos tarkempaan kiinnostaa tietää, niin Last.fm-ketjusta löytyy linkkiä ko. sivun profiiliini.

Muok: Musiikkimaun voi tsekata tuosta: www.last.fm/user/Turilas/.

Kuitti 2.

Heh.. ekaa kertaa kun vilkaisin nimeäsi, päässäni välähti nimi Turisas ja mietin kuunteletkohan sinä Turisasta.
Onneksi on Last.fm, enkä menettänyt yöuniani miettiessä ;- ) Turisas on helvetin kova!

Jeps, itsellänikin meni puoli sekuntia yhdistää Turilas Turisakseen, ja mikäs se siellä Last.fm:ssä olikaan viikon kuunneltuimpana artistina.:D Erittäin bändi kyllä, The Varangian Wayn ostaisin heti, jos vain olisi rahaa. Viikon päästä Tuskan keikkaa katsomaan joka tapauksessa.:)
971  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 22.06.2007 19:32
Aivan mahtava fiilis. Viime sunnuntaina tilatun uuden tietokoneen loput osat saapuivat eilen (osa tuli keskiviikkona). Eilisiltana tuli myös kone koottua kaverin avustuksella, joka nopeutti puuhaa huomattavasti, sillä kyseessä on ensimmäinen itse koottu kone. Käyttiksen ja ajureiden asentelu jäi tälle päivälle. Sen suurempia ongelmia ei tullut, kokoamisen lopussa vahingossa irronnutta DVD-soittimen johtoa ja Vistan otouksia lukuunottamatta. Piti käyttiksen rekisteröinti hoitaa puhelinsysteemin avulla, kun ei päästänyt netin toiminnan kannalta pakollisia ajureita asentamaan.::)

Muuten olen kyllä muutaman tunnin käytön perusteella todella tyytyväinen. Rekisteröintiä lukuunottamatta Vistassa ei ole suurempia ongelmia ilmeentynyt, joskin satavarmasti niidenkin kanssa saa vielä tapella... Toistaiseksi löydän lähinnä mukavia pikku-uudistuksia.

Seuraavat osat saapuivat Nettorista ja Verkkokaupasta:

Koppa: Antec P150, jonka mukana 430W Neo HE -powerilla
Emo: Asus P5K
Prossu: C2D E4300
Näyttis: Sapphire Radeon 1950 pro 256 mt
Kovo: Western Digital 320 gb (aaks-päätteinen malli tietenkin)
DVD-kärytin: Samsung SH-S183A
Näyttö: ViewSonic VX2025wm
Käyttis: Windows Vista Home Premium 32 bit

Loppuhinta n. 1250 euroa

Hyvään aikaan tilasin, sillä jo maanantaina näytti Verkkokaupasta nämä näytöt loppuneen. Kaiken lukemani perusteella erittäin hyvä, joskin mallistosta poistuva, yksilö. Käyttis kun oli joka tapauksessa hommata, niin päädyin Vistaan. Prossusta on tarkoitus ottaa väh. 50% lisää tehoa kellottamalla, mutta tämän pariin käyn hieman myöhemmin.
972  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 22.06.2007 18:06
Oon käyttäny maaliskuusta asti tätä palvelua. Koukuttava juttu, joskus tulee kuunneltua koneelta langattomilla kuulokkeilla musiikkia ihan vaan sitä varten, että saa biisejä tonne. :) On lisännyt mun musiikinkuuntelua siis melkoisesti.

Itselläni on käynyt hieman sama juttu (tosin langattomia kuullokkeita en sentään käytä). Mistä lie johtuu.:)

Huhtikuun lopussa rekkasin itseni last.fm, jonka jälkeen musiikin kuuntelu koneella on lisääntynyt huomattavasti. Kesällä tosin, kun koneella on tullut vietettyä vähemmän aikaa, keskimääräiset kappalemäärät päivässä ovat tippuneet kymmenellä. Pitäisi varmaan opetella käyttämään tuota AudioPod+ ohjelmaa, minkä tiong tuolla MP3 soittimet -ketjussa mainitsi, sillä myös iPodia tulee kuunneltua varsin paljon. Metallin täytteisen listan löytää täältä: http://www.last.fm/user/Lanttu-/
973  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 10:29
Itse en ole niinkään innostunut Virtual Consolesta, mutta eipä siitä mitään haittaakaan ole. Yleensä pyrin ostamaan kiinnostavat pelit niille originaaleille konsoleille, joille ne on julkaistu. Ikävä kyllä, tällöin hinta saattaa olla kolminkertainen... Jo omistamiani pelejä ei tulisi mieleenikään ostaa, koska rahaa on harvoin tuhlattavaksi asti. Ainut peli, jonka tähän mennessä olen ostanut, on Bomberman, joka sekin tuli hommattua vain siksi, että sinä hetkenä sattui olemaan viisi henkilöä paikalla ja yksi olisi joutunut sivustaseuraajan asemaan SSBM:ssä. 400 pistettä siis lojuu itselläni käyttämättömänä tällä hetkellä, mutta mitään noin halpaa ei VC:stä löydy,
974  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 21.06.2007 01:05
Jopas on Ephram innostunut uusia topiceja tekemään, mutta hyvä niin. Jo nyt keskustelu tuntuu freesimmältä mitä se on pitkään ollut.:)

Aiheseen, itse olen jostain syystä missannut RE4:n kokonaan. Huuto.netistä sitä kyllä tuli katsottua useastikin, muttei koskaan edennyt sitä pidemmälle. Näin jälkikäteen voi sanoa ettei harmita tippaakaan, näyttäähän Wiin versiosta tulevan ehdottomasti paras. Kansikin on aivan törkeän upea! Ikävä vain, että taitaa pelin osto venyä jälleen kerran, sillä uuden tietokoneen osto vei rahatilanteen nollan tuntumaan.:(
975  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 20.06.2007 23:42
Eiköhän tuo kotopuolessa mene, kuten parina viime vuonnakin. Vähitellen kyllä tekisi mieli viettää juhannus jossain muualla, mutta kun omaa mökkiä ei ole (ja lähimmät sukulaisten mökit väh. 200 km päässä), eikä vanhemmillakaan ole lomaa, niin minkäs mahdat. Tällä kertaa sentään aivan kaikki kaverit eivät ole jossakin menossa, joten ainakin on seuraa.

Nummirockiin kyllä olisi tehnyt mieli mennä, kukaan muu ei vaan tuntunut asiasta innostumaan, joten se siitä. Muka liian vähän rahaa tai yksi festari (tässä tapauksessa Tuska) kesässä saa riittää...
976  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 20.06.2007 21:24
Tuliketulla ei ainakaan tuota bugia ollut, eikä nähtävästi Wiinkään nettiselaimella. Edit: koskien siis tuota scroll bar juttua.


Näin pikkuasioina, tuolla etusivulla uusista posteista ilmaisevat kuvakkeet saisivat pysyä tummina niin kauan, kun alafoorumissa on lukemattomia viestejä. Esimerkiksi nykyisellään, jos etusivu näyttää vapaan sanan sisältävän uusia viestejä, sinne meneminen ja heti pääsivulle palaaminen muuttaa kuvakkeen takaisin vaaleanharmaaksi, vaikka alueella todellisuudessa olisikin lukemattomia postauksia.

Lisäksi ainakaan itse en löytänyt mitään, mikä erottaisi uudet viestit vanhoista. Esimerkiksi joku pieni kuva olisi enemmän kuin tervetullut.
977  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foourmit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 19:33
Näyttää hyvältä ja mukavan yksinkertaiselta. Paikkakin näyttää paljon enemmän oikealta foorumilta kuin tuo nykyinen virallinen Boardi.

Nimimerkkikin muuttui Ladesta Lanttuun, kun sitä oikeastaan tällä hetkellä kaikkialla muaallakin käytän, tuntuu luonnollisemmaltakin...
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines