Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 22.01.2012 16:38
Ihanaa.. Kaveri halusi kokeilla Skyrimiä ja aloitti alusta. Loput voitte päätellä itse..  >:(
32  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 22.01.2012 02:31
Lempparit kyllä ovat nyt:
Usko
Köli
Hieno
Leena

Hyvin tämä "Leena" vetää ensikertalaiseksi!
33  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 21.01.2012 18:18
Tänään lähtee Potka, kerta äänestystapakin on vaihtunut.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.01.2012 01:52
On tuo "President Evil" muuttunut hieman sitten Nemesiksen aikojen..

Tuosta trailerista tuli mieleen Uncharted/Call of Duty/Gears of War ja sekaan on heitetty örkkejä Resistancesta. Missä on se painostava fiilis?

Jätän välistä.
35  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 19.01.2012 12:30
Pikkuhiljaa alkaa ottamaan pattiin kun taloyhtiön pihaa ei aurata kunnolla. On siinä huonoa tuuriakin että oma auto on AINA parkissa kun piha aurataan, mutta nytkin kun tulin kotiin niin piha oli kyllä siististi aurattu keskeltä, mutta parkkipaikat jätetty taas tekemättä. Kivasti oma auto taas omassa poterossaan kun siihen paikalle kertyy puolen talven lumet. Tekisi mieli heittäytyä lapselliseksi ja rueta vittuilemaan asiasta jollekin mutten taida jaksaa. Vielä tällä kertaa.


Täällä asukkaat kolaavat itse oman paikkansa, jos auto on sattunut olemaan parkissa auran auratessa.

Joitakin ei näköjään kiinnosta paskaakaan, kun hänen/heidän autonsa on muuttunut jos yhdeksi lumivuoren kanssa  :lol:
36  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 18.01.2012 10:08
En ole kyllä tämän ystävä, mutta pakko kyllä tykätä tuosta autotunesta  :lol: Tätä sitten kuullaan vähintään sinne kesään asti.

Siis hä?? Tuo on Tommin kaveri, niille tulee riitaa ja tämä sitten iskeen Tommin siskon vai? Lyriikat on taas kerran mahtavia ja syvällisiä..

Tästä Rebacca Blackille poikaystävä.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 18.01.2012 03:07
Lohikäärmeiden olemassaolo on yksi asia, joka tekee Skyrimin maailmasta niin jännittävän. Koskaan ei tiedä, milloin suunnitelmat muuttuvat täydellisesti louskuleukojen takia. Satunnaiset kohtaamiset näiden kanssa luovat välillä todella huvittavia ja eeppisiin mittasuhteisiin yltäviä tilanteita.
Haha totta.. Tänään huvikseni aloin ampumaan jättejä nuolipyssyllä ja kas takanani on lohikäärme taistelemassa susia vastaan. Sain loistavan idean: johdatan jätit lohikäärmeen luo, lohikäärme tappaa jätit ja minun on helpompi tappaa lohikäärme lopuksi. Noh suunnitelma toimi vähän aikaa kunnes lohikäärme lähti lentämään ja löysi jäniksen, jonka kimppuun se päätti mennä.. Minä jäin 2 jätin kanssa leikkimään hippaa. Aikani taisteltuani lohikäärme tuli takaisin ja liukenin kauemmas. Eihän se lohikäärme siinä kauaa viihtynyt, vaan lähti takaisin yläilmoihin ja jätit huomasivat minut uudestaan. Päätin että jahdakkoot lohikäärme sillä aikaa jäniksiä, minä hoitelen nämä jätit. Keräilin siinä sitten jättien tavaroita ja ihmettelin missä mun lohikäärme on. Lohikäärme löytyi horisontista kuolleena kahden mammutin edestä.

Kerroin tilanteesta kaverilleni ja tämä väitti, että en saa lohiksen sielua koska en itse sitä tappanut.. Päätin silti mennä keräämään luut, ja kas sain kun sainkin sen sielun! Päätin sitte kostaa mammuteille lohikäärmeen tappamisen, ja sainkin niistä toisen hengiltä ja kerättyä tarvittavan sarven siltä.   Toinen mammuteista pääsi hyökkäämään takavasemmalta aika pahasti ja sydän alkoi tykyttämään. Päätin lähtä karkuun, koska en jaksanut tapella. Sitkeä sissä se silti oli kun kauan jaksoi tanner tömisten seurata minua, piti jo välillä huudella sille että pysyy kauempana..

Lydiankin otin mukaan ja ensimmäisen yhteisen tehtävämme aikana tämä katosi (varmaan joku bugi. Tein sen tehtävän missä selvitellään ryyppyillan tapahtumia ja lopuksi mennään sinne luolaan ja tavataan "Sam"). Ikävissäni kävin kodistakin häntä etsimässä, eikä sitä näkynyt  :( Ajattelin että raukalla on pitkä matka juosta sieltä luolasta Rifteniin  :lol: Lopuksi sitten monen tunnin yksinolon jälkeen tuli viesti että Lydia on kotona. Niinkuin Epi sano, on mukava mennä kotiin kun Lydia oli siellä.

Vielä tuosta kun pelhahmo kuolee, niin tuntuu että painovoimanlait lakkaavat toimimasta. Esim. Jätti löi minua nuijallaan niin kimposin maasta suoraan taivaaseen kauniisti pyörähdellen  :???:
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliohjaimet - Hyvät ja huonot, oikeat ja väärät : 15.01.2012 21:12
Pahin first world problemini: Ostin Raymanin uusimman Wiille ja nyt on minulla ja neljällä kaverilla peukalot paskana kun sitä kapulaa (ei liikkentunnistusta pelissä) joutuu käyttämään oikeaan pelaamiseen.
Sama homma oli Donkey Kong Country Returns:in kanssa..
39  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 15.01.2012 16:37
Ensin Formulalauta, sitten peruslauta ja nyt pakkotoistolauta. Mitähän seuraavaksi?
No miehuuslauta/miehekäslauta.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Peliohjaimet - Hyvät ja huonot, oikeat ja väärät : 15.01.2012 13:25
Tästähän saisi jo oman keskusteluaiheen.  :lol:
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Peliohjaimet - Hyvät ja huonot, oikeat ja väärät : 13.01.2012 03:28
Toivottavasti ei sentään ole yhtä kevyt kuin PS3 Sixaxis ohjaimet, tuntuvat ihan leluilta.
Kuka niillä enään pelaa? Minun mielestä PS3 ohjain on sopivan painoinen, kun siihen lisättiin tärinäominaisuudet. Ei silti ole Xboxin voittanutta.
42  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 13.01.2012 03:22
Vitutti kävellä kotiin, koska oli satanut niin paljon lunta ettei oltu aurattu. Koko matka oli nilkkoihin asti lunta..

Ei oo ikinä kyllä kestäny noin kauan kävellä kotiin kyseisestä paikasta  :lol:
43  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 11.01.2012 19:33
Ohan tuossa Ex2:ssa tuota testosteronia ihan kiitettävästi, mutta enpä tiijä tuleeko siltikää katottua. Enemmän tänä vuonna kiehtoo tuo Batmani. kiinnostaa saada vähän vertailukohtaa, että oliko Dark Knight lähellä täydellistä elokuvaa ainoastaan Heath Ledgerin roolisuorituksen ansiosta, vai pystyykö combinaatio Nolan-Bale pitämään tason yllä uudessa Dark Knight Rises leffassakin.
Älä unohda Tom Hardya.
44  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 08.01.2012 16:07
Kaveri väitti että Agatha christien romanista (tai romaneista) on tehty (tai on tekeillä) PS3 peli. Onko kellään laudalla mitään lisätietoa kun en löytänyt googlamalla.
Uutisia tiiviisti seuranneena en ole kuullutkaan mitään tuollaisesta.
45  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 08.01.2012 11:32
Toki näistä hahmoista on näin alussa vaikea sanoa mitään. Esim. Harjakainen oli mielestäni aluksi tylsä, mutta siitä kehittyi ajan kuluessa loistava hahmo toisin kuin Munamiehestä, jolla oli samat jutut kerrasta toiseen.
46  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 08.01.2012 09:29
Mun mielestä se Piia Potka oli aika nolo. Kunnon facepalmit kun se ei saanut ketään nauramaan niillä "vitseillään"  :lol:
47  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 08.01.2012 09:19
Tere! Elikkäs olen tällänen 20v jätkä täältä pohjosesta, joka pitää pelaamisesta. Olen lurkkinut täällä foorumeilla alusta asti ja ollut mukanakin. Harrastuksiin kuuluu musiikki (soitan kitaraa ja rumpuja) ja valokuvaaminen. Kotoa löytyy PS3 (omg väärä konsoli!1! En nyt tiiä mitä tähä rustais  ;)
Noh toivottavasti saadaan jonkinlaista keskustelua täällä pystöön, yritän olla aktiivinen!
48  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Miehenä olemisen taito - virallinen topic kaikelle miehisyyteen liittyvälle : 08.01.2012 08:54
Itellä on aina ollu "goatee". Syksyllä leikkasin kaikki pois yli vuoden kasvattamisen jälkeen. Oli mukava herätä parta suusta aamuisin  :rollaus:

Nyt päätin kokeilla erillaista ja kasvattaa miehekkäät viikset! Itsellä on niin harmittava tilanne, että poskiin ei meinaa tulla oikeen mitään.. Unelmana vielä joskus tuollainen Lost- sänki.
Sivuja: 1 [2]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines