Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 17
61  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: X-Files arvostustopic! : 26.01.2016 22:38
Ensimmäinen jakso oli aika päätöntä hyppimistä, olisi voinut tehdä vaikka tuplajakson tuosta. Toinen jakso on taas oli paljon parempi, perus X-Filesiä.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.01.2016 11:01
Traileri tulevasta Platinumin Turtles pelistä. Mielestäni näyttää ihan kivalta räimeeltä. Julkaisu kesällä.

63  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 16.01.2016 17:30
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/164636-hyytava-ennuste-uudesta-maailmanjarjestyksesta-tama-vasta-alkua

Tässä on vielä sopivasti elinaikaa seurata miten tämä kaikki etenee. Lähi-idästä kun lähtee seuraavat massat liikkeelle, Afrikastakin olisi varmasti muutama sata miljoonaa ihmistä tulossa Eurooppaan.

64  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 14.01.2016 12:40
Slovakian pääministeri puhuu suoraan asioista.

http://www.liveleak.com/view?i=0df_1452750778
65  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.01.2016 18:01
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/videot%20hairinta-45264

Kylläpäs taas alkoi veri kiehumaan noita pätkiä katsellessa. Eipä tarvi myöskään arvailla, mikä sen tuhatpäisen asematunnelissa vaanineen irakilaislauman motiivina mahtoi olla Helsingissä uutena vuotena. Ja näitä elukoita otetaan avokäsin vastaan... Suomen omaa "arabikevättä" odotellessa.

Lainaus
"Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen, käytä häntä niin kuin tahdot. Uutena vuotena tehkää taharrush gamai kaikkialla Euroopassa. Hyökätkää heidän naisiaan vastaan, näyttäkää, keitä olemme", kuului lehden mukaan viesti.

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/saksa_ahdistelu-45294

Samat viestit saaneet varmasti Suomenkin päässä, mutta mittakaava toistaiseksi pienempi, kuin Saksassa. Tässä kun näitä valuu tänne tänä vuonna lisää, niin varmasti 100 000 turhista menee rikki. Rupeaa näiden porukoiden kokokin kasvamaan kivasti.

Nämä kaverit eivät kotopuolessa ole varmasti tottuneet tekemään itse mitään, kun kotona palvelu pelaa. Sitten valittavat, kun joutuvat tekemään naisten töitä.
66  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.01.2016 16:36
Ensi kesä tulee olemaan historiallinen. Nyt jo liikkuu näitä ahdistelijaporukoita, kesällä tapaukset moninkertaistuvat, kun porukka rupeaa jalkautumaan enemmän. Veikkaan, että ahdistelu- ja raiskaustilastojen ennätykset paukkuvat kerralla uusiksi. Vielä kun pesiytyvät uimarannoille, niin ei ole sinnekään paljon menemistä.
Myönnettäköön, tämä on käynnyt itselläkin mielessä, miten käy kun tulee kesä ja lämmintä. Vaatteet vähenee ja kelin tuomaa estettä ahdistelulle ei ole. Tuntuu jotenkin hullulta että vuonna 2016 tulee tälläisiä ajatuksia. Suvaitsevaisuus ja naisten oikeudet ovat hyvällä tolalla ja silti hiukan epäilyttäisi päästää omaa vaimoa lenkille yksin illalla. Kesällä sentään liikkuu enemmän porukkaa ja myöhempään, niin se osaltaan vähentää "pimeitä nurkkia".

Ja siis en nyt viittaa siihen, että maahanmuuttajat olisi pahasta. Se on vain ymmärtääkseni on fakta, että ahdistelutilastot ovat pompanneet ylös. Varsinkin paikkakunnilla joissa on vastaanottokeskus. Onneksi sentään hyssyttely alkaa vähenemään. Näistä pitää keskustella sellaisina asioina kuin ne ovat. Ei riitä, että sanotaan "No väkisinhän sieltä muutama mätä omena tulee" tai että "Niin se kantaväestökin tekee". Asialle vain pitää tehdä jotain. Koko tilanteesta on jäänyt jotenkin sellainen fiilis, että tähän ei olla reagoitu mitenkään muuten kuin mediaviestinnän hallinnalla tai sen haukkumisella. Kukaan ei tunnu sanovan mitä pitäisi tehdä, mitä voisi tehdä tai mitä tehdään. Ainoat ehdotukset tulevat äärivastustajilta: Rajat kiinni. Vai onko joku kuullut jotain konkreettistä toimista miten lisääntyneisiin ahdistelutapauksiin reagoidaan, kun lähde on ymmärtääkseni selvä?

Lainaus
– Myöhemmin samaa ilmiötä oli havaittu myös esimerkiksi nuorisotyön parissa. Ahdistelu tapahtuu ryhmissä ja voi mennä julkisilla paikoilla pidemmälle kuin yksittäinen lääppäisy. Toiminnalla Koskimäki viittaa mitä todennäköisimmin ns. Taharrush game -toimintaan, jossa suuri joukkio ahdistelee naisia. Termi on itsellenikin täysin uusi. Sama termi on noussut kuitenkin esille esim. Kölnin tapauksen yhteydessä, Marko Forss kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Pojat vaan leikkii/pelaa.
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.01.2016 12:50
Eikös media ihan itse jättänyt uutisoimatta tuon Ruotsin viime kesän ahdistelutapahtuman? DN on vaan kääntänyt homman omaksi edukseen.

Ensi kesä tulee olemaan historiallinen. Nyt jo liikkuu näitä ahdistelijaporukoita, kesällä tapaukset moninkertaistuvat, kun porukka rupeaa jalkautumaan enemmän. Veikkaan, että ahdistelu- ja raiskaustilastojen ennätykset paukkuvat kerralla uusiksi. Vielä kun pesiytyvät uimarannoille, niin ei ole sinnekään paljon menemistä.
68  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 05.01.2016 15:30
Voiko tuota X-Filesiä nyt katsoa mistään järkevästi tällä hetkellä? Uusi kausi alkaa kuitenkin vissiin jo piakkoin..

FOX ainakin näyttää uuden kauden parin päivän viiveellä. Ensimmäinen jakso 26.1.Vanhoista kausista ei tietoa, että mistä ne näkee helpoiten.
69  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 21.12.2015 00:20
Tuli katsottua nuo kaikki Black Mirror jaksot ja on kyllä loisto sarja. Tuli vahvat Outerlimits tunnelmat. Eka jakso oli mielestäni heikoin, mutta ei huono sekään. Seuraavassa kaudessahan on sitten jo 12 jaksoa, eli melkein tuplat nykyiseen verrattuna. Toivottavasti taso pysyy yhtä korkealla. Zoukalle iso peukku, olisi muuten varmaan jäänyt katsomatta.
70  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 17.12.2015 20:38
Dark Mirror netflixissä.

Vuosituhannen paras sci-fi sarja. Uskottavaa, liikuttavaa ja pelottavaa tavaraa. Yksi heikompi jakso mahtui mukaan, mutta kaikki muut olivat loistavia ja herättelivät yhdessä jaksossa enemmän ideoita kuin monet sarjat kokonaisuudessaan. Jaksoja saatavilla vasta seitsemän, joten nyt jokainen kipinkapin katsomaan. 

Black Mirror taitaa olla? Pitää laittaa seurantaan!
71  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 15.12.2015 18:56
Itsellä on nyt jonkin aikaa olleet Sonyn MDR-EX650 nappikuulokkeet ja ovat varmasti parhaimmat, mitä olen omistanut. Omassa käytössä eristävät kyllä ääntä tarpeeksi. Kadulla kävellessä tai bussissa ei kyllä muuta kuule kuin musiikin. Lisäksi ovat hemmetin mukavat korvissa.

http://www.whathifi.com/sony/mdr-ex650ap/review

Saatavuus Suomessa vähän heikko, mutta Webhallenista ainakin tai Amazonista.

http://www.amazon.co.uk/Sony-MDR-EX650-Earphones-Housing-Smartphone-Gold-black/dp/B00I3LV11K
http://www.webhallen.com/fi-fi/aani_ja_kuva/207855-sony_mdr_ex650ap_svart&atcl=external:ref
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.12.2015 17:50
Sen verran kutkutti, että tuli hankittua Gravity Rush Remastered Hong Kongin storesta. Pelihän on jo Vitalta tuttu ja kertaalleen läpi pelattu, mutta oli sen verran hyvä peli, että pelaahan tuon toistamiseenkin. Huomaa kyllä, että on Vitalta käännetty, tekstuurit ovat vähän suttuisia. Peli kuitenkin näyttää liikkeessä hyvältä ja ruudunpäivitys pysyy tasaisen sulavana kuudessakympissä.

Edit: Dirt Rallyä myös on tullut pelattua ja menee kyllä parhaimpien rallipelien joukkoon. Ilmestyy muuten PS4 ja XONE konsoleille 5.4.2016.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 10.12.2015 17:40
Gravity Rush Remastered



74  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 28.11.2015 21:29
Mitkäs kuulokkeet (ei nappi/matka) hintaluokassa ~200e on tänä päivänä parahimpia?

Onko esim sennheiserille hyviä vaihtoehtoja: http://www.mareks.fi/sennheiser-hd558-kuulokkeet.html

Nää on vissii aika kovat: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/55528/dfdfb/AKG-K-550-suljetut-reference-luokan-kuulokkeet

Itsellä ollut jo pari vuotta nämä https://www.verkkokauppa.com/fi/product/44670/cttxg/Sennheiser-HD-598-kuulokkeet eikä valittamista.
Varmaan näihin päädytään. Nämä tulisi siis joululahjaksi, mutta en ole itse hommaamassa. Itse pärjään vielä HD 555:illa ihan hyvin. Ehkä jonku kuulokevahvistimen vois joskus hommata.

Mäkään en ole saanut koskaan mistään kuulokkeista johtoa rikki. En ymmärrä miten kovalle mekaaniselle rasitukselle ihmiset onnistuu niitä laittamaan.

Kannattaa myös kastastaa Philipsin Fidelio X2:set. Coolshopissa tällä hetkellä 214€. Saaneet kauttaaltaan positiivisia arvosteluita.

https://www.coolshop.fi/tuote/philips-fidelio-headphones-x200/AD47TZ?ic=user_histories-AD47TZ
75  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 27.11.2015 10:58
Tuli laitettua Gigantista tilaukseen tuollaiset Philips Fidelio M2BT bluetooth kuulokkeet hintaan 99€. Aika hyvä tarjous. Ovat tuollaiset kompaktit korvan päälle tulevat. Tulee lähinnä puhelimen kanssa käyttöön, joten tarkemmin en osaa tuohon TV/pelaamisen käyttöön vastata.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.11.2015 13:17
Tätä lähemmäs ei ainakaan Wii U:lla tulla pääsemään F-Zeroa. Fast Racing Neo näyttää älyttömän hyvältä ja pelin on tehnyt joku 5 henkilöä.

Fast Racing NEO


77  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 09.11.2015 01:43
Ash vs. Evil Deadia katsonut kaksi ilmestynyttä jaksoa ja onhan se aika kovaa kamaa. Vahvasti suunnattu Evil Dead elokuvat nähneille, ei tästä varmasti muut oikein irti saa mitään. Kieli poskessa mennään ja onhan se Bruce Campbell edelleen kova jätkä.

Harmittavan lyhyitä vaan jaksot. Ensimmäinen oli 40min ja loput lähempänä 30 minuuttia.
78  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 04.11.2015 17:19
OnePlus X kutsu tipahti sähköpostiin, joten pitänee huomenna varmaan laittaa tilaukseen. vaikuttaa hintaisekseen varsin pätevältä laitokselta.
79  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: X-Files arvostustopic! : 08.10.2015 21:41
8.12 Blu-ray boksi tulossa. Suositushinta 299$, jos joskus Euroopassa julkaistaan 300€ hintaan, niin kauppaan jää.

www.slashfilm.com/the-x-files-box-set/
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: PlayStation 4 : 07.10.2015 19:23
Onko muut huomanneet parannusta latausnopeuksiin 3.0 patchin jälkeen? Gafissa höpisivät tästä ja mitä nyt itse latailin äsken pelejä niin tuli ihan kiitettävää ~5-10MB/s vauhtia.

Edit:
Tuli napattua Diablo 3 tuolta tarjouksesta Hotline Miami 2:n lisäksi. Olen tuota himoinnut jo ainakin vuoden, mutta ei näytä hinta putoavan koskaan alle tuon 30 euron, joten menköön sitten.

Sama tullut huomattua, kun latailin Need For Speedin Betaa. Suunnilleen samaa vauhtia taisi tulla kuin sinullakin.
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.10.2015 18:08
Luulin, että tuo Transformers on halpa latauspeli, mutta tutkailun jälkeen paljastuikin, että ei olekaan. Tai on vähän halvempi, 50€. Näyttää kyllä ihan mukavalle mäiskeelle.

Aika kova soundtrack tuntuu olevan!


82  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 29.09.2015 23:29
Mahtaakohan kuinka nopeasti tulla noi uudet Chromecastit kauppoihin myyntiin? Ei Googlen kauppa huoli Paypalia maksutavaksi ja korttia se hylkii, niin ei saa tilattua.  :(
83  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Windows : 01.08.2015 13:24
Yllättävän jouhevasti toimii, vaikka W7 päälle asensin. Huomasin myös käynnistyksen nopeutumisen, kun kävi noita asetuksia säätelemässä. Ei ainakaan toistaiseksi mitään valittamista.
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.07.2015 18:38
Jahas, Batman Arkham Knight pääjuonen osalta läpi ja en nyt tiedä. Pääosin oli kyllä ihan mukavaa mäiskettä, ja Lepakkomobiililla oli ihan mukava kurvailla.. Paitsi ne tankkitaistelut. Oli kyllä loppua kohti niin väsyttävää puurtamista se. Arkham Knight hahmostakin odotin jotain parempaa, mutta senkin paljastus oli aikamoinen antikliimaksi.

Oli kyllä vähän väkisin keksitty käyttöä tuolle autolle lopuksi.

Tekniseltä toteutukselta kyllä hienoa työtä. Peli näyttää ja kuulostaa helvetin hyvältä. Pelinä ei kyllä kympin luokkaa, mitä arvosteluissakin näkynyt. Ehkä joku 8.
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 28.06.2015 17:21
Kyllähän tuo on ollut hauskaa ja laadukasta tasoloikintaa. Hyvä ulkoasu ja musiikit myös hyvät. Pelaajat myös kehuneet peliä enemmän kuin arvostelijat.
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.06.2015 15:22
Olisi pitänyt jättää Batmanin PC versio ostamatta, järkyttävää paskaa. Onneksi ei maksanut kuin 30€ premium edition. Kai se pitää kuitenkin hankkia definitiivinen PS4 edition.
87  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.06.2015 15:31
VPD:stä tulossa mulle. Ei kyllä varmaan huomiseksi ehdi. Kumpa sitä löytäisi jonku luottokaupan, joka toimittaisi julkkaripäiväksi tai ennen.

Konsolinet.
88  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 23.05.2015 10:24
Kyllä mulla ainakin aukeaa kyseinen valikko, kun painaa äänenvoimakkuus nappulaa. Puhelimena Xperia Z2 ja lollipop.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 23.05.2015 10:12
Onhan tämä ihan huikean tunnelmallinen peli. Hieno maailma, kiinnostavia hahmoja ja tekemistä riittää. Lähinnä on tullut tehtyä pääjuonen tehtäviä, kun kiinnostaa niin paljon mitä seuraavaksi tapahtuu. Näin RPG -aloittelijalle on ollut vähän sekavaa nuo valikot ja mitä mistäkin tapahtuu, pikkuhiljaa kuitenkin päässyt kärryille.

Mulla myös tuli aluksi tuo latausruutubugi, piti asentaa peli uusiksi, että lähti toimimaan. Teknisesti pääosin toimiva, joitain pikku bugeja tullut vastaan ja ruudunpäivitys välillä yskähtelee. Kameraa jos liikuttaa hitaasti, nykii kuva oudosti. (Tämä on vissiin joku yleisempi "ominaisuus", mitä on löytynyt jokaisesta versiosta.) Ehkä muutaman kuukauden viimeistely olisi ollut kuitenkin vielä paikallaan?

Mieltä lämmitti myös pelin mukana tullut kiitoslappunen pelin tekijöiltä, sekä soundtrack.
90  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 18.05.2015 00:35
Mad Max nähty ja olihan se huikeaa katseltavaa. Visuaalisesti hieno, komeita stuntteja, paljon räjähdyksiä, kitaramies.. hullua menoa. Parituntinen kului kuin siivillä ja muikean hymyn siivittämänä. Näin tehdään toimintaelokuva. Pitää kyllä toistamiseen nähdä, viimeistään sitten blu-rayltä.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 17
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines