Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 41
421  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 26.03.2015 21:53
No niin, nyt olen minäkin sitten upottanut käteni tähän peliin. Täytyy kyllä sanoa ensimmäisen pomovastuksen ja sitä edeltäneen kentän perusteella jo, että jos tämä oli tavallaan se pelin "tutoriaaliosio", niin vetelee kyllä Dark Souls II:n vastaavaa surkeutta turpiin 100-0.

Aluksi peli tuntui oudolta, kun meinasi alitajuisestikin jo käyttää kilpeä, jota ei edes ole ja laittaa asetta kahteen käteen napista, joka tekee ihan muita asioita. Mutta eiköhän tämä tästä hiljakseen... parannusesineitä on kyllä tarjolla aika mittavat määrät, mikä tuntuu oudolta, kun HP-mittari kuitenkin palautuu jo hieman taistelun siimeksessä.

EDIT: olenko ainoa, jonka mielestä peli näyttää melko nätiltä? 4chanin /v/:ssä jotkut olivat itkeneet, että grafiikka olisi välillä PS2-tasoa ja että 2006 julkaistu Gears of Warikin näyttää tuhat kertaa nätimmältä. :lol:
EDIT2: toka vastus meni sitten ilman pyssyä kun panokset loppuivat kesken jo ennen pomovastusta... tosin yksi Molotovin Cocktail viimeisteli sen hyvin lopulta.
422  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 25.03.2015 18:55
Voisi jatkossa tilailla Discshopista taas ennakkoon pelit, ei Verkkis tunnu vain kovin usein saavan noita pelejään julkaisupäiväksi perille. Pelatkaa minunkin puolestani peliä suurella vimmalla, itse liityn mukaan joukkoon aikaisintaan huomenna.

Tänään ei tosin ole tullut mitään muutakaan postia, mutta tokkopa enää tähän aikaan edes.
423  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.03.2015 01:26
Jep, minusta on suorastaan rikollista väittää sitä peliä vain "30 euron demoksi", kun siinä kuitenkin riittää kaikenlaista näperreltävää loppujen lopuksi ihan sopivasti.

Vedin Bloodbornen julkaisua odotellessa viimein Silent Hill -sarjan kolmannen osan.

Tätä ymmärtääkseni sanotaan usein sarjan toista osaa huonommaksi, mutta itse väittäisin ennemminkin, että Silent Hill 3:ssa vain tietyt asiat ovat heikompia ja tässäkin tapauksessa ne liittyvät vähän siihen, ettei pelissä ole yhtä paljon tulkinnanvaraisia asioita kuin kakkosessa. Lisäksi kakkonen on tavallaan "oma tarinansa", kun taas ykkönen ja kolmonen liittyvät toisiinsa todella paljon sekä edustavat ehkä itselleni näistä neljästä Silent Hill -pelistä sellaista niin sanottua "pääjuonta".

Mitä taas tulee kolmoseen, niin pidin siitä todella paljon ja sanoisin sitä vähintään yhtä hyväksi kuin kakkosta. Hahmot olivat jälleen kerran loistavia, tapahtumapaikka mainio (
Spoileri (osoita katsoaksesi)
) ja tunnelma sellainen, mitä voisi odottaa juuri Team Silentin peliltä. Minulla ei oikeastaan ole pelistä hirveästi mitään pahaa sanottavaa, mitä nyt pulmanratkonta saattoi olla hieman helpompaa kuin kahdessa aikaisemmassa pelissä, mutta muuten erittäin loistava kauhupeli.

Se on kyllä surullista, miten kehnosti Konami nykyään kohtelee pelisarjojaan. Kojiman lähdettyä Konamilta olen melkeinpä jo täysin varma siitä, että tuli Silent Hillsistä mitä tahansa, niin ei se tule olemaan välttämättä niin hyvä peli, mitä se olisi voinut olla jos Kojima olisi kehittänyt sitä Guillermo del Toron kanssa. Ehkä parempi kuin nämä viime sukupolven konsoleille ilmestyneet Silent Hill -pelit, kuka tietää, mutta siitä olen varma, että Silent Hillin liekki sammui lopullisesti sen jälkeen, kun Team Silent lakkasi olemasta.
424  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 24.03.2015 01:23
Olen tilannut itsekin noita möhkäleitä Verkkiksestä ja ovat tulleet siinä samassa paperipussissa perille, mutta kunto on kuitenkin aina ollut silti priimaa. Ei sillä etteikö heidän kannattaisi vaihtaa tuollaisten tilausten kohdalla kokonaan pahvilaatikoihin...

Veikkaan, että oma paketti lähtee tulemaan huomenna ja saan aikaisintaan sen vasta keskiviikkona itselleni. On myös käynyt joskus niin, etten ole saanut edes julkaisupäiväksi peliä tilattuani tuolta.
425  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 19.03.2015 22:28
Ei ole enää kauan julkaisuun. Mitkäs ovat fiilikset kyseisestä pelistä tällä hetkellä? Itse olen aika haltioitunut tuon pelin tyyliin (aseet, viholliset, pomovastukset ja miljöö). Pitäisi yrittää olla myös kurkkimatta tiettyihin paikkoihin netissä, muuten tiedän jo kaiken etukäteen pelistä...
426  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 07.03.2015 18:07
Kojima on tainnut valitettavasti hylätä Solid Snaken jo aikoja sitten... haastatteluissakin hän sanoo nykyään, että Solid Snake ei ole ihminen jolla on ihmisen tunteet (niin kuin Big Bossilla), ja tavallaan ymmärrän tämän pointin, kun kyseessä on kuitenkin kloonattu keinoihminen, jonka tarkoitus on hoitaa eliittisotilaan tehtäviä.
427  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 07.03.2015 17:58
Muistaakseni on varmistettu, että ainakin Boletaria ja Lordran sijoittuvat kumpikin kokonaan eri universumeihin, joissa vallitsevat täysin omanlaisena niin sanotut "luonnonlait". Drangleic taas on hieman eri juttu, kun Dark Souls II:ssa vihjaillaan koko ajan, että se maailma olisi peräti Lordran tulevaisuudessa. Kyseisen pelin lorella on kyllä muutenkin mielestäni aikamoinen identiteettikriisi, mikä varmaan liittyy siihen, että se on From Softwaren B-tiimin tekemä.

Uskon myös, että Bloodbornen maailma on ihan oma juttunsa. Viittauksia varmaan löytyy aikaisempiin peleihin, mutta kun niitä viittauksia on toisaalta ollut aina ihan King's Fieldiin asti (puhumattakaan Berserk-mangasta, joka on melkeinpä se suurin innoittaja koko pelisarjalle). Tuo vertaaminen Demon's Soulsiin taas liittyy varmaan pelin tunnelmaan, sillä Yharnam on ottanut käsittääkseni aika paljon vaikutteita Demon's Soulsin Tower of Latriasta.
428  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 05.03.2015 00:44
Juu, kyllä tuo on sama Euroopassa. Eniten häiritsee se, että ei ole Shinkawan taidetta missään muodossa. Mutta minkäs teet, kun CGI-kannet ilmeisesti myyvät paremmin ainakin niiden mielestä, jotka näistä kansista päättävät.

Eurooppaan tuleva erikoisversio näyttää muuten tältä:

429  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 24.01.2015 20:10
Kalpeneeko alkuperäinen versio täysin tuolle? Eli onko laadukas HD-versio niin kuin esimerkiksi Metal Gear Solid HD Collection vai mennäänkö lähemmäs Silent Hill HD Collectionia?
430  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 05.01.2015 01:02
Ei voi kyllä muuta kuin arvostaa tuota Wii U -pelien määrää.

Mitenkäs muuten, onko siitä Wii U:n Fatal Framesta kuulunut mitään? Tuleeko länsimaihin koskaan?
431  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.12.2014 22:27
Jep, toi on kyllä yksi parhaimmista peleistä edelleen. Nimenomaan koulurakennus oli pentuna aivan sanoinkuvaamattoman kuumottava paikka juuri äänimaailmansa ansiosta. Tässä todennäköisesti suosikkikappaleeni koko pelistä, kyseinen kohtauskin on aika masentava.
432  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Vuoden pelit 2014 : 15.12.2014 15:59
Onhan tämä Kraidi sullekin okei?

Juu.
433  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2014 : 13.12.2014 20:25
Vuoden paras peli (GOTY)

Alunperin oletin Dark Souls II:n vievän tämän paikan kepeästi, mutta toisin siinä sitten kävi. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes on siis valintani vuoden parhaimmaksi peliksi, vaikka sattuukin olemaan vain "pelkkä" lyhyt prologi. Tämän parissa tuli kuitenkin lopulta vietettyä aika mukavasti aikaa, pelimekaniikat ovat mitä loistavimmat, päätehtävä on tunnelmallinen ja peli todella komea sekä sulava erityisesti PS4:llä.

Vuoden paras wanha peli

Ensimmäinen Silent Hill. Tuttu jo lapsuudesta, mutta tänä vuonna vasta läpäisin sen ensi kertaa päästen sitä koulurakennusta pidemmälle ja on kyllä ehdottomasti paras pelaamani kauhupeli. Silent Hill 2 tuli myös läpäistyä tänä vuonna ensi kertaa ja pidin myös siitä erittäin paljon.

Vuoden pettymys

Kyllä tämä kategoria menee nyt Dark Souls II:lle. Aluksi olin jopa sitä mieltä, että kyseessä olisi ensimmäisen osan ja Demon's Soulsin veroinen peli, mutta kyllä se toisen tiimin kädenjälki näkyy silti turhan vahvasti tässä. Vastukset ovat liian usein humanoidimaisia, pomotaistelugimmickit liittyvät usein vihollisten määrään ja jotkin alueet ovat yksinkertaisesti epäloogisia (esimerkiksi Iron's Keepin tulisi sijaita Earthen Peakin takana, mutta Earthen Peakista meneekin ylhäältä hissi sinne). Uskoakseni Bloodborne tulee vetämään kaikessa paremmaksi kuin Dark Souls II, ties vaikka siitä tulisi From Softwaren paras peli.

Ei Dark Souls II tosin huono peli ole missään tapauksessa. Se vain jää minusta Demon's Soulsin ja Dark Soulsin varjoon... pidempi kehitysaika olisi tehnyt hyvää tälle pelille.

Vuoden yllättäjä

Ehdottomasti Bayonetta 2. Pidin jo ykkösestä kovasti ja tämä kakkonen onnistui pistämään vielä paremmaksi. Platinum Gamesin tapaan jälleen kerran erittäin intensiivinen peli, jossa on juuri sopivasti haastetta ja huumoria. Melkein se vuoden peli itselleni.

Vuoden yksinoikeuspeli

Tähänkin kohtaan voisi sanoa Bayonetta 2:n, mutta jos puhutaan Nintendon virallisista pelisarjoista, niin eiköhän tittelin vie aika kepeästi Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Tämäkin on Bayonetta 2:n tapaan erinomainen jatko-osa hyvälle pelille ja todennäköisesti myös Wii U:n paras tasohyppely sen elinkaaren loppuun asti.

Vuoden ladattava peli

Shovel Knight aivan ylivoimaisesti. Harmillisen lyhyt (mikä tosin on hieman tyypillistä tämän lajityypin peleille), mutta sitäkin nautinnollisempi tapaus. Pelasin muutamassa pelisessiossa tämän läpi Wii U:lla ja pidin erittäin paljon.

Vuoden kannettava peli

Shin Megami Tensei IV. Ei nyt aivan 3DS:n paras peli, mutta menee sinne pelitarjonnan parhaimmistoon. Suosittelen lämpimästi, jos on taipumusta pelata Pokémonin tapaisia pelejä (kaikenlainen hirviökeräily) ja tykkää muutenkin japsiropeista.

Ensi vuoden odotetuin peli

Bloodborne, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Zelda Wii U ja Majora's Mask 3D. Kaksi noista on jo varmistettu ilmestyvän 2015, mutta jos koko lössi onnistutaan pistämään markkinoille ensi vuoden aikana, niin luvassa on kenties yksi parhaimmista pelivuosista koskaan. Xenoblade Chronicles X on myös pakkohankinta.
434  Yleinen / Pelikeskustelu / Vuoden pelit 2014 : 13.12.2014 19:44
Kategoriat:

- Vuoden paras peli (GOTY)
- Vuoden paras wanha peli
- Vuoden pettymys
- Vuoden yllättäjä
- Vuoden yksinoikeuspeli
- Vuoden PC-peli
- Vuoden ladattava peli
- Vuoden kannettava peli
- Ensi vuoden odotetuin peli

Voisi pistää tuttuun tapaan pystyyn taas tämän, kun vuosi lähenee jälleen kerran loppuaan. Laitan omat tulokseni näkyviin seuraavaan viestiin.
435  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.11.2014 18:25
Nyt hopi hopi kaikki ostamaan Shin Megami Tensei IV eShopista kun sen sinne vihdoin ja viimein saimme. Olen tänäänkin pelannut koko päivän tätä ja koukku on aika tiukasti kiinni, jo pelkästään demonien kanssa jutustelu ja niiden fuusioiminen saavat minut pitämään 3DS:n aktiivisena.
436  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.09.2014 17:02
Kahden kuukauden aikana ostettua:

  • Super Mario 64 CIB
  • F-Zero X CIB
  • Project Zero 2: Wii Edition
  • Punch-Out!! Wii

Ennakkovarauksessa:

  • Hyrule Warriors
  • Bayonetta 2 Special Edition

Tuo F-Zero kyllä sai taas minut muistamaan sen, kuinka haluaisin niin kovasti, että tästäkin sarjasta tulisi uusi osa Wii U:lle. Eikö jokin F-Zero HDX olisikin aika päheä nimi pelille? Myös F-Zero GX:n HD-versio verkkomoninpelillä varustettuna kelpaisi itselleni täydellisesti.
437  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 10.09.2014 20:41
Itseäni ei jotenkaan nappaa muutenkaan nuo Ubisoftin pelit. Taidan kuulua lisäksi siihen pieneen ryhmään, jonka mielestä Beyond Good & Evilkään ei ollut loppujen lopuksi erityisen ihmeellinen peli.

Rayman 2 on tosin sellainen peli Ubilta, jota arvostan oikeasti.
438  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 29.08.2014 18:41
HD-versio Xenobladesta Wii U:lle olisi kyllä ollut parempi idea. Kyllähän tätä mieluummin ihastelisi teräväpiirtona isolta ruudulta. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster osoitti myös hyvin sen, että jos pelintekijät vain yhtään viitsivät, niin kyllä niitä hahmomallinnuksia, kasvoja ja tekstuureita saa aika kivasti paranneltua aikaisemmasta.
439  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.08.2014 16:11
Juu, PK-seudulla asustellaan. Tosin mitä budjetoin hieman, niin tuollainen palkka olisi kieltämättä nihkeä täällä, kun vuokrat ovat kuitenkin aika korkeat. Eli todennäköisesti vaihtaisin vain maisemia, jos joltain toiselta paikkakunnalta jossa vuokrat ovat vielä ihan kohtalaiset tarjoutuisi itselleni töitä tällaisella liksalla.

Yksi tutkinto löytyy ja työkokemustakin päälle vuosi (ja enemmänkin jos kaikenlaiset työharjoittelut laskettaisiin mukaan). Silti töiden saaminen on tuskastuttavan vaikeaa, mutta ehkä tästä voi myös osittain syyttää itseään, jos ei ole käytännössä tällä hetkellä mitään suhteita, joita voisi hyödyntää työnhakua ajatellen.

Kaikenlaisia kusetusjuttuja olen yrittänyt välttää viimeiseen asti. Esimerkiksi puhelinmyynti on heti poissuljettua, provikkapalkalla pyöriviin paikkoihin suhtaudun epäilevästi ja sitä rataa.
440  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.08.2014 15:05
Ja minulle kun kelpaisi se 1200-1400e/kk -työ ihan hyvin. :lol:
441  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 20.08.2014 21:32
Itse suosittelen varaamaan Dark Soulsille sopivasti aikaa sitten kun sitä joskus siunaantuu, sillä ainakin omalla kohdallani jo Demon's Soulsin ensimmäisestä pelihetkestä lähtien sessioilla oli paha tapa venyä jopa kymmentuntisiksi uppoutumisiksi pelin maailmaan. Sen lisäksi, että kyseessä on viime sukupolven parhaimpia pelejä, ovat ne myös RE4:n tavoin jotain sellaista, minkä parhautta tullaan ihmettelemään vielä vuosienkin jälkeen.
442  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 20.08.2014 16:06
Kyllä niitä Bonfire-tallennuspisteitä löytyy mielestäni ihan sopivasti Dark Soulsissa. Demon's Soulsissa kentässä kuoleminen taas meinasi usein koko homman aloittamista alusta, ellei sitten ollut avannut jostain oikoreittiä esimerkiksi vastuksen luo. Dark Souls II:ssa taas nuotioita on pahimmassa tapauksessa ripoteltu alle 5 minuutin matkojen päähän toisistaan.
443  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.08.2014 14:40
Jos Dead Space oli itselleni sata kertaa enemmän RE5 kuin itse RE5, niin todennäköisesti The Last of Us on minulle sitten se RE6.
444  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 19.08.2014 21:01
https://www.youtube.com/watch?v=oWId6_Pemck

Ihan uskomattoman hienoa settiä. Tämä on juuri sellainen peli, jonka takia konsoleita ostetaan.
445  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 06.08.2014 00:29
Tulee kyllä vähän Silent Hill HD Collection -vibat tästä.
446  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.08.2014 21:13
Kohta olisi The Last of Us Remastered puolivälissä. Törkeän hienon näköinen ja tuntuinen peli, oli jo sitä PS3:lla kun vuosi sitten pelasin. Edelleenkin yksi parhaimmista lajityyppinsä edustajista - tämä, Resident Evil 4 ja Dead Space ovat sellainen voimakolmikko itselleni että oksat pois.

Olen myös jatkanut Dream Team Brosia. Joko se olen vain minä tai sitten tämä on oikeasti todella tylsä. Etenen aika hitaasti, kun en jaksa pelata kuin sen tunnin tai pari kerrallaan maksimissaan. Unimaailmat ovat ihan hirveitä... vähän masentavaa kritisoida tätä peliä näin, mutta ehkä Mario & Luigi -sarjan peleistä vain joka toinen osa on hyvä. Tiedä sitten, kaipa tämä tästä paranee ajan kanssa.
447  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.07.2014 20:39
Crasheja ja Spyroja, ei lainkaan paha. Ei tainnut olla hintakaan kummoinen?

Itse olen tehnyt vähän listaa vielä tänä vuonna ilmestyvistä peleistä, jotka aion todennäköisesti hankkia. Ainakin siis Hyrule Warriors, Bayonetta 2, Shin Megami Tensei IV, The Last of Us Remastered, Pokémon Omega Ruby ja 3DS:n Super Smash Bros.
448  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 20:37
http://postimg.org/image/chf9kpgon/full/
http://postimg.org/image/ix8qn383j/full/

Nice.
449  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 19:30
Pelkäsin jo, että seuraava Zelda olisi tosi synkkä, mutta kaikki unelmani kävivätkin toteen visuaalisuuden suhteen!
450  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 17:36
http://i.imgur.com/3wOiDEc.jpg
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 41
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines