Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 41
211  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 31.10.2018 21:16
60 FPS ja aktiivinen verkkopeli ovat ne parhaimmat puolet tuosta Remasteredista, mutta olisin ottanut ilomielin vastaan ihan vain alkuperäisen pelin edellä mainituilla lisäyksillä. Paras olisi tietenkin ollut se, että olisivat tehneet ihan kunnollisen remaken ykkösestä vaikkapa Dark Souls 3:n grafiikoilla. Yleensä olen sitä mieltä, että remaket ja kaikenlaiset visuaaliset muutokset ovat erittäin tervetulleita, jos ne myös näyttävät oikeasti hyviltä. Ei sillä nuotion ulkonäöllä välttämättä ole mitään merkitystä pelillisessä mielessä, mutta tykkäsin silti kovasti siitä mystisesti roihuavasta tulesta.
212  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 31.10.2018 20:51
Yllätyin, kun kävi ilmi, että Dark Soulsin Switch-versiossa kaikki visuaaliset detaljit (esim. nuotio ja haarniskat) ovat ennallaan. Ei voi ymmärtää, miksi nuo piti edes "päivittää" muihin versioihin, kun niissä ei ollut koskaan mitään vikaa. Ainoa hyvä muutos oli sumuovi, mutta ei se alkuperäinenkään kelvoton ollut.

Jos omistaisin Switchin, niin ostaisin Remasteredin sille. Harmi, että se edellinen Steam-julkaisu vedettiin alas ja tilalle tuli tuo turhilla muutoksilla varustettu versio.
213  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.09.2018 06:29
Pitäisi itsekin hommata tuo Breath of the Wildin soundtrack. Itse asiassa peli osui ja upposi sen verran hyvin, että tuli hankittua jo julkaisussa Limited Edition sekä molemmat BotW-teemaiset Link-amiibot. The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Master Works 30th Anniversary Book Vol. 3:n ostin myös heti kun se tuli myyntiin, vaikkei ehkä pitäisi köyhänä opiskelijana tuhlata rahojaan näihin. :lol:
214  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.06.2018 01:04
Joo, kuulostaa hyvältä irtiotolta aiemmasta. Eiköhän tuossakin saa myös selkäänsä ihan tarpeeksi, tai ainakin toivottavasti.
215  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? : 12.06.2018 14:50
Ghost of Tsushima on ehkä se kiinnostavin nimike tähän mennessä, näytti todella hienolta.
216  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? : 11.06.2018 14:29
Sekiro näytti hienolta ja tulee varmasti hankittua, joskin alta paistaa kyllä hieman se, minkä päälle tuo on lopulta rakennettu. Bloodbornen ja Soulsit useampaan kertaan pelanneena sitä olisi ehkä kaivannut hieman radikaalimpiakin muutoksia, vaikka onhan tuo jo tuollaisenaankin kiinnostavan oloinen. Cyberpunk 2077 taas oli siinä mielessä pettymys, ettei siitä vieläkään nähty kunnollista pelikuvaa. CD PROJEKT REDiä kohtaan löytyy paljon luottamusta, mutta tuo peli tuskin tulee valmistumaan vielä pitkään aikaan.

Resident Evil 2:n remakesta ei nähty vielä mitään, joten lieneeköhän kyseessä sitten PS4:n yksinoikeus?
217  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, JA Retroa? : 08.06.2018 16:40
Devil May Cry V ja Resident Evil 2:n remake ovat kuulemma tällä hetkellä erittäin todennäköisiä E3:ssa esiteltäviä pelejä. Näistä jälkimmäisestä onkin viime aikoina liikkunut aikamoisia huhuja, joskin taitaa olla niin, ettei se ole ihan samantyyppinen remake kuin ensimmäisen Resident Evilin paranneltu versio. Vaikuttaa siltä, että kamera on taas kerran selän takana, mikä tietenkin muuttaa pelin luonnetta jonkin verran.

Postataan nyt tämäkin tänne vielä, jos vaikka tuo 2018 viittaisikin siihen, että genDESIGN ja Fumita Ueda olisivat jollakin tapaa mukana E3-tapahtumassa.
218  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Anime ja manga : 05.06.2018 12:05
EDIT: Onkos tuo 2016 Berserk sarja siis jatko 1997 Berserk sarjalle vai onko se tehty alusta asti uudelleen?

On jatkoa juonellisesti, muttei tee oikein kunniaa alkuperäiselle teokselle. Rytmitys ja animointi ovat ensinnäkin kehnoa, minkä lisäksi tämä kaikki mahdutettiin 12 jaksoon. Vuoden 2017 Berserk-anime kärsii tismalleen samoista ongelmista.
219  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Anime ja manga : 04.06.2018 15:02
Mushishin anime on mielestäni yhtä hyvä kuin manga, eikä sen ääniraitaakaan voi kyllä kehua liiaksi. Äärimmäisen terapeuttinen ja kaunis sarja.
220  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Anime ja manga : 04.06.2018 14:40
Berserk on se kolmas ehdoton suosikkini kaikista anime- ja mangasarjoista (kaksi muuta ovat siis Monster ja Mushishi). Saa nähdä, ennättääkö Miura koskaan saamaan sarjaansa valmiiksi, onhan se nyt kuitenkin jatkunut jo vuosia. Luin itse tuoreimmat nettiin vuotaneet luvut hiljattain parin vuoden tauon jälkeen, enkä kyllä pettynyt yhtään. Pitää myös jossakin vaiheessa hankkia nuo kaksi puuttuvaa volumea, muistaakseni omistan kaikki ilmestyneet 37:ään asti. Olen myös katsonut jokaisen Berserk-animen, mutta ikävä kyllä pidän vain siitä ensimmäisestä. Elokuvat toki menettelevät, vuoden 2016 ja 2017 animet taas eivät niinkään. Suosittelen kaikkia jättämään suosiolla väliin nämä edellä mainitut tuotokset.

Yleensä minulla on ollut tapana suositella Berserkistä tykänneille muutamia sarjoja, jotka muistuttavat hieman sitä. Pidän esimerkiksi itse paljon Shinsekai yori -nimisestä animesta. Se on tietyllä tapaa psykologisempi ja ahdistavampi kuin Berserk, muttei kuitenkaan niin raaka. Sarja pohjautuu täysin Yusuke Kishin kirjoittamaan From the New World -romaaniin (新世界より Shin Sekai Yori), mikä näkyy Shinsekai yorin kerronnassa ja tyylissä. Pituutta sillä on 25 jaksoa, joista noin 10 ensimmäistä pohjustavat tapahtumia. Tämän jälkeen sarjan luonne muuttuu niin jännittäväksi, etten ainakaan itse pystynyt olla ahmimatta sitä. Pidän Shinsekai yorin antagonistia samoin yhtenä onnistuneimmista.
221  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.05.2018 15:17
Havaitsen graafisessa tyylissä samanlaista miellyttävyyttä kuin Shovel Knightissa.
222  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2018 | Meillä on uusia pelejä, eikä Retroa... : 06.05.2018 14:16
Viime vuotisesta logosta päätellen Metroid Prime 4:n kehitys saattaa olla vasta ihan alkutekijöissään. Saa nähdä, onko mitään videota pelistä siis luvassa. Tällä hetkellä mahdollinen Pikmin 4 kiinnostaa itseäni huomattavasti enemmän.

Epäilen vahvasti genDESIGNin ja Fumito Uedan olevan millään muotoa edustettuna vielä näin aikaisessa vaiheessa, mutta sanottakoon silti, ettei heidän mahdollisen tulevan pelin esittely olisi lainkaan hassumpi veto.
223  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.04.2018 16:45
RE7 on kieltämättä mainio peli ja haluaisin kovasti itsekin kokea sen joskus VR:nä. Ikävä kyllä peli lässähtää hieman loppua kohden, muttei onneksi erityisen pahasti. Parasta RE7:ssä on ehkä se, miten tuntuvan pesäeron se ottaa näihin toimintapainotteisiin Ressoihin. Suoraan sanottuna menetin toivoni pelisarjan suhteen pelattuani Revelationsin ja RE6:n demon, sillä en oikein tykkää näistä toimintapainotteisista Ressoista. RE4 on ainoa poikkeus, koska siinä rytmitys on luontevaa, tunnelma erinomaista ja lukuisia muita tekijöitä, joiden ansiosta siitä ei voi olla pitämättä. Mielestäni nämä myöhemmät osat kalpenevat sille 100-0.

Tulen silti olemaan aina näiden klassisten Ressojen suosija, minkä ansiosta RE7 varmaan iski lopulta niin hyvin. Ja kun puhutaan ylipäätään omasta mielestäni parhaimmista kauhupeleistä, niin lista pitää sisällään ainakin seuraavat teokset:

  • Silent Hillit 1-3
  • Eternal Darkness: Sanity’s Requiem
  • REmake
  • RE2
224  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.03.2018 21:48
Taidan olla jonkin sortin poikkeus, mutta pidin ensimmäisestä Dead Spacesta huomattavasti enemmän kuin sen jatko-osasta. Jatko-osassa muistaakseni pakotettiin liikaa juonta ja valmiiksi skriptattuja kohtauksia, vaikka osa näistä olikin kieltämättä ihan siistejä. Pelasin sen tosin joskus vuonna 2012, joten muistikuvat eivät ole enää kaikista kirkkaimmat. Kolmatta osaa tulen tuskin koskaan pelaamaan.
225  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 15.03.2018 17:39


Tässä on kyllä peli, joka kiinnostaa tällä hetkellä todella paljon. Peli julkaistiin ilmeisesti hiljattain Steamissa, mutta itse odotan vielä PS4-version julkaisua.
226  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 11.03.2018 13:16
60fps Ps4:lla ja Xbpnella tuskin pitää edes paikkansa, ainakaan Blight Townissa viimeistään tulee droppia. ;D

Jos näin tulee käymään, niin en kyllä näe muuta syytä esim. PS4-version hankkimiselle kuin sen, että verkkopeli on jälleen aktiivinen. 60 FPS olisi itselleni ehdottomasti se suurin syy ostaa Remastered, vaikka tahmaamiseen tottuikin jo PS3-versiossa.
227  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Vinyylilevyt ja soittimet : 07.02.2018 15:57
Jos täällä sattuu olemaan muitakin Steven Wilson -faneja, niin Levykauppa Äxässä olisi tällä hetkellä ennakkotilattavissa vinyyliversiot Porcupine Treen In Absentiasta, Deadwingistä ja Fear of a Blank Planetista. Kaikki todella upeita levyjä, PT:n kiistatonta parhaimmistoa. Etenkin Deadwing lukeutuu aika lailla parhaimpiin kuuntelemiini levyihin.
228  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Indie-pelit | Intohimo > raha : 26.01.2018 11:18


Olen pelaillut tätä viime aikoina. Ehkä markkinoiden happoisin indie-peli tällä hetkellä.
229  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.01.2018 13:23
Olen erittäin positiivisesti yllättynyt, nimittäin Resident Evil 7 tuntuu aidosti hyvältä peliltä. Rehellisesti sanoen parasta Ressaa sitten nelosen, ehkä jopa joiltain osa-alueiltaan parempaakin, sillä klassiset RE-pelit ovat aina olleet enemmän mieleeni. Toivon, että peli kantaisi loppuun asti yhtä hyvin, mitä se on kantanut tähänkin asti. VR-kokemuksena varmaan vielä kiintoisampi tapaus.

Viime vuoden suurin yllättäjä. Vihdoinkin Ressa, jossa ei tarvitse räiskiä jatkuvasti jotain lonkerohirviöitä ja siirtyä tylsästä toimintakohtauksesta toiseen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tämä uusin Resident Evil saattaa olla pelinä esimerkiksi Zeroakin parempi, mikä on todella kunnioitettava saavutus omasta mielestäni, kun pidän kaikkia sarjan osia nollasta neloseen asti päräyttävinä. REmaken ja RE2:n tasolle ei tietenkään päästä, mutta tästä on oikein hyvä jatkaa eteenpäin.
230  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.01.2018 14:14
https://www.pelaajalehti.com/uutiset/tassako-vihia-last-guardian-ja-shadow-colossus-tekijan-uutukaisesta-uusi-mystinen-taidekuva

Nähtäväksi jää, mikä tässä on kyseessä.
231  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelimusiikki : 18.12.2017 18:48
ACE+ ja kumppanit ovat kieltämättä omaa luokkaansa, kun puhutaan videopelimusiikista.

Nyt kun kerran ollaan pelimusiikkiketjussa, niin tuli hommattua tuossa viime kesän alussa ehdoton suosikkini videopelien soundtrackeista. Akira Yamaokaa ei voita mikään, minkä lisäksi Theme of Laura on vielä tänäkin päivänä yksi kaikkien aikojen kappaleista.
232  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 05.12.2017 16:23
Pistin tilaukseen. Toivottavasti on laadukkaampi tekele kuin ne, joita Capcom on puskenut ulos RE4:n jälkeen.
233  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.12.2017 18:12
Bloodbornessa on loppujen lopuksi aika hyvä määrä checkpointeja. Dark Souls II:ssa (ja ehkä hieman sarjan kolmannessakin osassa) sen sijaan niitä saattaa tulla pahimmillaan vastaan jopa muutaman minuutin välein, mikä liittyy samalla kenttäsuunnittelun ongelmallisuuteen.

Bloodbornessa pelaajaa palkitaan vihollisten kukistamisesta. Aina se ei kuitenkaan edes ole tarpeellista, jolloin ne pystyy halutessaan ohittamaan helposti.
234  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Jouluisimmat pelikentät ja pelit (lunta! lunta! enemmän lunta!) : 24.11.2017 16:04
Ōkamin Kamui on tunnelmaltaan kotoisa ja hieno. Majora's Maskin Snowhead on myös yksi maininnan arvoinen lumialue.
235  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xenoblade Chronicles 2 : 11.11.2017 13:52
Xenoblade Chronicles lyö mielestäni X:n juonen osalta 100-0, mutta X:ssä on parempi gameplay. Xenoblade Chroniclesin ääniraita on myös parempi, mutta parhaimpina hetkinä X:n vastaava vie jopa pidemmän korren. Tämä korostuu varsinkin Yakou Morin kohdalla.
236  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: EDGE-lehden TOP10-lista : 31.08.2017 13:20
Erinomainen lista, joskin hieman yllättävää, että kaikista Metal Geareista listalle päätyi vain MGSV. Olisin voinut vaikka lyödä vetoa MGS3:n puolesta.
237  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 07.08.2017 17:45
Herätelläänpä hieman tätä aihetta.



Steven Wilsonin Hand. Cannot. Erase. on nousemassa ehkä yhdeksi parhaimmista kuuntelemistani levyistä. Kyseessä on siis Porcupine Treen keulahahmon neljäs sooloalbumi, jonka tyylilajina toimii progressiivinen rock. Se on tunnelmaltaan melankolinen mutta kaunis, mikä vetoaa varsinkin kaltaiseeni haikean musiikin suurkuluttajaan. Nythän artistilta on tulossa lähiaikoina taas uusi julkaisu (To the Bone), jonka ajattelin itse hankkia viimeistään tämän vuoden loppuun mennessä.
238  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2017 : 14.06.2017 00:22
Nintendon pitäisi ymmärtää tehdä sama Metroidille kuin mitä Sonicille ollaan nyt tekemässä Sonic Manian muodossa. Onhan tämäkin toki parempi kuin ei mitään.
239  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2017 : 23.04.2017 14:22
Bloodborne oli niin eheä kokonaisuus, etten oikein välittäisi saada sille jatkoa enää. Uusi F-Zero olisi aikamoinen yllätys, mutta tuskinpa vain tulee.
240  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Legend of Zelda: Breath of the Wild : 18.03.2017 21:47
Tässä on uskomaton määrä asioita, joita peli ei edes kerro pelaajalle. Ihan parhautta. Muutaman niistä olen tajunnut vahingossa. Luovuutta on myös hauska käyttää etenemisessä, esimerkiksi pysäyttämällä ajan kivenmurikkaan mäiskien sitä hetken ja menemällä sen kyytiin lopuksi saa singottua itsensä parhaimmillaan toiselle kukkulalle asti. Puitakin voi käyttää ohjuksina samalla tyylillä. Game of the Year, helposti.
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 41
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines