Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41]
1201  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.01.2009 15:27
Zone of the Enders GameStopista 8 eurolla, ei ohjekirjaa, mutta muuten käsittämättömän hyvässä kunnossa. Ainoa kappale kaiken lisäksi, ja olen etsiskellyt tätä jo jonkun aikaan. Seuraavaksi lähtee Viewtiful Joe (toivon mukaan GC:lle) jostain ja Order of Ecclesiankin tässä kuussa hommaan.
1202  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2008 -äänestys : 02.01.2009 14:19
1. Okami - Wii

Graafisesti upea ja kaunis tekele, joka lähentelee jonkinlaista "zeldamaisuutta", mutta on oikeasti todellakin paljon kaukana Zeldasta (ainakin tunnelmaltaan). Upea peli, joka pitäisi varmaan minunkin pelata loppuun asti... kyllästyin muistaakseni heti kun ostin ICOn ja perään miljoona muuta peliä. Okami jäi hyllyyn, mutta tulen palaamaan sen pariin vielä!

2. Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift - DS

Parhaimpia DS -pelejä ikinä, ellei jopa se paras. Tykkään pelata pienissä paloissa, taistelut kestävät nimittäin aika usein jopa yli puolituntia. Mahtava roolipeli taktisessa muodossa, hahmojen kehittäminen, tehtävien suorittaminen ja matkalla eteminen on mielenkiintoista ja antoisaa.

3. Professor Layton and the Curious Village - DS

Mahtavaa puzzleratkontaa, hienoilla välianimaatioilla ja upeilla hahmoilla höystetty peli. Kuten ylempänä sanottiin - saisivat jo tulla ne muutkin Laytonit Eurooppaan!

4. Super Smash Bros. Brawl - Wii

Jaksoin pelata tätä sen pari viikkoa, kunnes sitten tuli pelitulva, johon kuului mm. Okami ja sen sellaiset. Ööh, jäi vähän lyhkäiseksi tämänkin pelaaminen, mutta palaan vielä tämän pariin... ei ihan yhtä koukuttava kuin Melee aikoinaan (Meleetähän jaksoin pelata vuosia), mutta mahtavaa ja hupaisaa pelattavaa kaverin kera.

5. Mario Kart Wii - Wii

Se positiivinen yllätys. Rattiohjaus oli ihan "hienoa", enkä jaksanut GC-ohjaimella alkaa sitä pelaamaan, koska se toi liikaa mieleen DD!!:n. Temput olivat hieno uudistus ja uusia, hienoja ratoja oli kiitettävästi. Ja myös vanhoja klassikkoja.
1203  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 02.01.2009 14:07
Awake on oikeasti ihan hyvä, menee ainakin minulla sinne DT:n kärkipäähän (Space-Dye Vest, 6.00, Innocence Faded ja Caught in Web ovat huippubiisejä). Images and Words on kuitenkin se paras DT:ltä, tuskin Dream Theaterilta tulee enää yhtä hienoa albumia. Systematic Chaoskin oli pieni pettymys, muttei sekään huono levy...
1204  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 28.12.2008 14:18
Ayreonia minunkin levyhyllyyni on ilmaantunut vasta hiljattain, Into the Electric Castlen ja Universal Migrator Part 1&2:n muodossa. Olen keskittynyt vasta ensinmainittuun suuremmalla huolellisuudella. Arjenilla on mielestäni suht simppeli tapa kirjoitella lyriikoita, ja vaikka välillä pieneltä juustoisuudelta ei niissä voidakaan aina välttyä, niin kokonaisuutena tarinat ovat ihan mielenkiintoisia. Electric Castlea moni pitää Ayreonin parhaana (jopa Arjen itse?) ja melkoinen trippihän se levy on, niin musiikillisesti kuin lyyrisestikin. Kaikki lyriikat on kirjoitettu oopperamuotoon, eli hahmojen vuorosanoiksi useiden nimikkäiden rock- ja metallilaulajien esittämänä 1 hahmo=1 laulaja-konseptilla. Toimii.

Ayreon nousi minulla siinä vaiheessa kyllä kaiken muun yläpuolelle kun aloin kuuntelemaan 01011001 -albumia, oikea käsi hiirellä Ayreonin historiaa googlettaen ja vasemmassa kädessä levyn sanoitukset. Vaikka en luonnehdi 01011001:stä oikein Ayreonin parhaimmaksi, niin kyseessä on silti jollain tavalla upea teos, kun näinkin kauan Ayreon on saatu pidettyä maailman parhaimpana musiikkiprojektina (huom. minun mielipiteeni).

Into the Electric Castle ja The Final Experiment lähtee minulle (ja jos tuon Star Onen, Arjenin yhden toisen musiikkiprojektin nappaisin myös vaikka CDON.comista lisäksi) seuraavaksi hankintaan. Itse satun vain omistamaan 01011001:n, The Human Equationin, Migratorit ja Timeline -kokoelman (sangen onnistunut pakkaus kokoelmaksi, suosittelen. Sisältää sopivasti Ayreonin klassikoita ja mukana tulee myös juliste).

Arjen Lucassenin omalaatuinen ote on vain jotain todella erilaista. Nämä levythän kuuluu oikeastaan kuunnella mielellään täysin putkeen yhdeltä istumalta/makaamalta, niin immersio ja tarina säilyy rikkoutumatta, ja trippi on täydellinen.

Jep. Minustakin vain Ayreonin levyt pitää kuunnella alusta loppuun saakka läpi, koska levyjen sanoma on todellakin kuin jokin kirja (ja jotain jää kyllä välistä, jos ei kokonaan levyä kuuntele). Ja yllättävän monimutkaisia kertomuksia A.A.L. on saanut aikaan, joista oma henkilökohtainen lempikertomus on juuri tämä The Human Equation. Ihan hyvä vain, että Arjen unohti hetkeksi avaruuden ja kaiken sellaisen, joka tuntuu liian uskomattomalta ja suurelta (ja jota ei kenties kuin itse Arjen pysty parhaiten ymmärtämään).

Pitää olla jotenkin luovasti "hullu", että saa aikaan sellaista musiikkia mitä Ayreon on. Ja ilman hyvää kokoonpanoahan Ayreon olisi kuin tyhjä kuori.

Ayreonin "levytaide" on myös aika kiintoisaa, kuuntelijalle jätetään jotain tulkittavaksi.

--

Huhhuh, ei kyllä tee Ayreonin jälkeen mieli palata ihan heti sellaisiin nimikkeisiin kuin Avantasia tai Edguy. Nyt menen tutkimaan Migratorien sanoituksia ja pistän molemmat pyörimään. -->
1205  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 28.12.2008 12:30
Pakko päästä tännekin hehkuttamaan...

Ayreonin The Human Equation on kyllä upea teos kaikin puolin. Joululahjaksi siis sain tämän Symphony X:n Paradise Lostin ja Ayreonin Migrator Part 1:n & 2:n kera ja on kyllä ehdottomasti paras näistä kolmesta, ellei jopa paras levyni. Se vain pitää sisällään niin uskomattoman kertomuksen: mies joutuu auto-onnettomuuteen, vaipuu syvään koomaan ja kappaleiden aikana käsitellään miehen muistoja ja kamppailua siitä herääkö hän ylipäätänsä koskaan koomasta...

Ei tämä suinkaan tarinan takia ole Ayreonin paras teos, vaan tässä on myös hieno laulajakaarti. Ja Ayreonhan ei ole mitään ilman Arjen Anthony Lucassenin taikatemppuja ja mahtavaa laulajakaartia. Tarina ja sanoma vain kruunaa koko mahtavuuden. Nam, viiden tähden levy. Suosittelen kaikille metallioopperan ja progressiivisen metallin ystäville.

Ja levyhän sisälsi monta upeaa kappaletta. Jostain syystä (ainakin minun) on kuunneltava koko levy läpi aina kun pistän sen pyörimään, eikä jäädä ainakaan kovin kauaksi aikaan junnaamaan johonkin tiettyyn kappaleeseen (no, krhm... Day Seven: Hope ja Day Eight: School ovat kyllä tarttuvia), se on kuin kirja joka pitää tutkia läpikotaisin joka kerralla.

1206  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 19.12.2008 17:45
Dream Theater - Awake


Vasta jouluaattona ajattelin kuunella. Awake on vuoren varmasti rautaa, mutta ( ) vähän jännittää. Sen näkee sitten.


Minun kirjoissani ainakin Dream Theaterin toiseksi parhain levy. Innocence Faded ja Space-Dye Vest ovat ehdottomasti rautaa ja DT:n parhaimpia kipaleita ikin.
1207  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 10.12.2008 20:03
Ihan hyvä tiivistelmä, mutta itse turvautuisin mieluummin levyasioissa Korroosioon.
1208  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 10.12.2008 09:11
Levysuosituksia, olisiko? Kirjastostahan voi aina lainailla. :)

Ayreonia, jos satut ylipäätänsä löytämään sitä kirjastosta. Etenkin se ensimmäinen levy sinun on kuunneltava.
1209  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 09.12.2008 17:59
http://www.last.fm/user/Kraidi - jos kiinnostaa.
1210  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 09.12.2008 17:54
Tässä kuukauden aikana on tullut hommattua tällaista:

Dream Theater - Chaos in Motion
Dream Theater - A Change of Seasons
Ayreon - Timeline (sis. juliste, 4 levyä ja muuta kivaa)

Joululahjaksi menee:

Ayreon - Universal Migrator (part 1 & 2)
Ayreon - The Human Equation
Symphony X - Paradise Lost

Niin.
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines