Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 01.04.2010 14:47
Onko kyllä vitun paska kone. Pelannu enää pitkään aikaan tällä paskalla, mutta silti Mikkisofta saa mun vitutuksen äärimmilleen. Elikkäs, kyseessä on tämä vanha vaiva. Menet Marketplaceen kaksi vuotta sitten, ostat Kuukauden livejäsenyyden, jonka jälkeen Mikkisofta uusii jäsenyyden joka kuukausi ja jäsenyys muuttuukin "kuukausittaiseksi jäsenyydeksi". Täyttä vittuilua ja kusetusta koko homma.

Kysymys kuuluu, miten ton saa pois päältä?!?!? Xbox.comissa lukee vaan, että käytössä, mutta sitä ei saa sieltä pois päältä. Sitten toi toinen sivu alkaa vaan vittuilemaan ja heittää jotain poppi-ikkunoita mun näytölle ja selittää, että enpäs saakaan sitä ite laitettua mitenkään pois.

Kiitos etukäteen.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2010 : 13.03.2010 15:40
Kuka tätä paskaa sirkusta jaksaa vieläki tosissaa kattoa?  :o
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 13.03.2010 03:28
Pain of Salvation - Undertow

Aeva ihana biisi! Loistava tunnelma, loistavat sanoitukset ja muutenki jotenki nii iskevä biisi. Hienosti biisi etenee alusta loppuun ja tunnekuohu sisällä kuohuu. : )
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 10.03.2010 02:59
Laitetaan nyt vaikka tähän ketjuun, että kuunnelkaa huomenna maanantaina YleX:ää klo 12.20. Pelimies-ohjelman toimittaja oli katsellut videoitani YouTubessa ja halusi haastattelun pelikeräilystä, ja sieltä sitä nyt tulee. :)

Millos finni alkaa tekemään suomalaista versiosta vihaisesta videopelinörtistä? =)
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 06.03.2010 20:30
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 03.03.2010 01:12
Biitti on homojen hommaa. Lähinnä tulee mieleen lätkäjätkät ja armeijan skapparit.

Paskaa huuleen <3

Asiasta puheen ollen :)

Tupakka on kyllä enemmän perseestä kuin nuuska. Pelkästään tupakoitsijoiden haju on jo iljettävä, keuhkojen haitoista ja rahamenosta puhumattakaan.
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 02.03.2010 03:49
Finngamer on kyllä siinä mielessä kova jätkä, että varmaan ainoa kovan luokan pelien keräilijä, joka ei näytä kyttyräselkäiseltä silmälasipäämololta, jolta roikkuu metrin mittainen parta ja leuan alla uskomaton läskimaha. Mikä parasta, heppu omaa myös helvetin hyvän pelimaun, eikä ole joku Nirvin kaltainen persjyrä, joka vannoo vanhojen PC-pelien nimeen ja pitää kaikkia pelejä konsoleilla paskana. Lisäksi vielä naimissa, joten heppu rikkoo kaikkia pelien keräämiseen liittyviä ennakkoluuloja.

Sitten osaa vielä jopa pelata niitä pelejä, mikä on harvinaista peliarvostelijoiden keskuudessa, jotka yleensä itkevät pelien vaikeudesta, eivätkä osaa läpäistä edes Mario 1:stä. Sitten on näitä Thomas Puhia tai joku sneikki-setä, joka luulee olevansa kova pelimies, mutta ei osaa pelata mitään, tietää vain nykykonsoleiden peleistä ja muutenkin hylly täynnä varmaan jotain wrestling -paskaa, joita se pelaa iltaisin ja hakkaa onnesta soikeena mulkkuaan seinään, kun sattuu voittamaan lv1. computerin.

Kovat on pojalla puheet, mutta millane spede siellä päätteen takana mahtaa olla?  :lol:
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 02.03.2010 03:34
Aina kun vituttaa nii biitti huuleen ja johan rentoutuu. Suosittelen! Kesäiltoja, terasseja, kaljaa ja nuuskaa odotellessa.  :P
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2009 : 24.01.2010 23:59
Jaettu hopea sija ei ole häpeä sija. Kiitos kaikille äänestäneille!

 :rollaus:
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 24.01.2010 23:57
Syy miksi seuraan tennistä.  :P
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Modern Warfare 2 : 24.01.2010 22:48
Keksin hyvän "metaforan" tälle pelille. Kuviltelkaa huono pizzeria joka tarvitsee uusia ideoita pärjätäkseen kilpailussa. Sitten pomo päättää, että heitetään uusia raaka-aineita pizzaan kasoittain. Niitä uusia raaka-aineita ei testata ollenkaa, lisätään vaan päättömästi kaikki mitä mieleen juolahtaa. Sitten pistetään pizzat markkinoille ja huomataan, että uudet raaka-aineet eivät vain toimi, ja pizza maistuu paskalle. Perusidea pizzassa on kunnossa, pohja on siis hyvä, mutta muu sisältö kusee. Kuvitelkaa vielä, että pizzassa on silloin tällöin karvoja, kuolleita rottia yms.

Uusi CoDi ei siis vain toimi. Sen sijaan, että peliä oltaisiin testattu betalla, päätettiin vain peliin lisätä mitä älyttömämpiä uudistuksia ilman minkään kansakunnan testauksia. Heartbeat sensorit, kill streakit, typerät perkit sekä moni muu seikka tekee pelaamisesta yhtäjaksoista vitutusta. Paitsi että pelilliset uudistukset kusevat suurimmaksi osaksi täysin totaalisesti, ei pelin bugeja ole saatu karsittua ollenkaan. Samat bugit mitkä olivat jo CoD4:n riesana, kiusaavat myös tässäkin osassa kuten lentävät snipulinnut ja maan sisään piiloutuvat vastustajat. Kaiken lisäksi peliin on tullut kasoittain uusia bugeja kuten esimerkiksi servut, joissa oma ränkki nollaantuu eli voit olla vaikkapa 5. prestigellä levulla 66 ja pelin jälkeen statsisi nollaantuvat ja aloitat taas nollaprestigeltä ykköslevulta. Ja no, näitähän on loputtomiin. Sen sijaan, että oltaisiin keskitytty nettikoodin parantamiseen, mappisuunnittelun onnitumiseen ja aseiden eroihin, keskityttiin turhanpäiväseen paskaan, joka onnistuu viemään pienimmätkin peli-ilot.

Moninpeli on siis hetken alkuhuuman jälkeen melko yksitoikkoista verenpaineen kohottamista. Yksinpeli ei myöskään tarjoa mitään mieltä järisyttävää. Jo niin monesti nähtyä putkea ja naurattavia juonenkäänteitä. Parin tunnin hehkun jälkeen aloin jo odottaa loppukohtausta, ei näin. Siksi päätikin myydä pelin kaverille, ottaa rahat ja juoda ne kurkusta alas. Uskon, että mielialani kokee hurjan nousun plussan puolelle. =) En tajua, miten hyvä pohjarakenne onnitutaan taas tuhoamaan niin idioottimaisilla ideoilla. RIP Gears of War and Call of Duty.  :( Oikeasti ikävä GRAW, CoD2 ja GoW1-aikoja.
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 31.12.2009 04:48
http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009123010857502_lz.shtml

 :P
13  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Laitteistojen takuut - ongelmat, mielipiteet, etc. : 04.12.2009 12:53
Härpäkkeet eivät aina kestä tai muuten vain toimi välttämättä halutulla tavalla, joten takuuasiat puhuttavat varmasti. Hoidetaan niistä keskustelu siis jatkossa tässä ketjussa.

Riepu
-moderaattori


Boksilla perustakuuaika on 2 vuotta.

Tätä mä oon sulle azulle jankannu boxin julkasusta asti, joko alistut ja myönnät, että se takuuaika todellakin on se 2-3w riippuen viasta?

Itsekin olen kyllä aina ajatellut niin päin, että mitä pitempi takuu, sitä enemmän valmistajalla on luottoa koneeseen.

LOL, eiköhän se ole aika selvä miksi takuuaika pidentyi 3 vuoteen. Paskalootalla haluttiin mahdolliset oikeuskulut, joihin olisi mennyt enemmän rahaa, välttää. MS tapauksessa luottoa koneeseen ei ollut vaan jo julkaistaessa tiedettiin, että paskaa tulee tuutin täydeltä. Hiukan pidemmällä takuuajalla kuitenkin pystyttiin hiukan vähentämään valitusaaltoja. On ne kyllä melekosia sonneja siellä mikrosoftin päässä! :)

EDIT: Pointti oli se, että jos koneita menee se yli 60% rikki niin ei se ole hyväksyttävissä sillä, että takuuaika on sitten vuoden pidempi kuin kilpailijoillaan. Itse jopa luulen, että ajanmittaan tulevan viiden vuoden sisällä asia tulee olemaan niin, että ekan kolmen vuoden aikana myydyt koneet ovat menneet 99% rikki.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 25.11.2009 23:47
Itse en ole oikeastaan juuri koskaan pitänyt flanellipaitoja, pari kertaa joskus 1-2 luokalla. Nyt vasta tajusin millaisia nämä flanellipaidat ovat. Ihan tyylikkäitähän ne ovat ja sopivat joidenkin tyyliin... eli luultavasti ei mun tyyliin. Täyttä idiotismia väittää jotakin vaatemallia rumaksi pelkästään sen kankaan/koostumuksen perusteella. -_-' Tossa yläosassa vaihtuvissa mainoksissa ainakin toi sininen flanellipaita näyttää ihan normi kauluspaidalta. Pitänee siis käydä huomenna tsekkaamassa, että miltä näyttää sitten paikan päällä omin silmin. Kuva kun tuntuu väärentävän näköjään aikas paljon. :/
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 25.11.2009 22:25
Öö, se on pehmeämpi ja lämpöisempi? Paljon maksaa Dressmanissa flanellipaidat?

Asiantuntijan kommentti. =) Tais olla 14,95 eukkoa. Halpaa, kai?
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 25.11.2009 20:55
Huomenna tarkoitus käydä sovittamassa siskon liikkeessä vähän kaulusvitunpaitoja. Joulupukilta pyydän flanellipaitoja paljon! Buaah!

Iteki aattelin huomenna mennä katsomaan Dressmanille flanellipaitoja. Sen verran tyylikkäiltä ainakin tv-mainoksissa näytti eikä hintakaan vaikuta pahalta. :) Osaako joku kertoa, että mitenkäs se flanellipaitojen kangas eroaa sitten normi kauluspaitojen tmv kankaista?  :P
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Halo 3 : 06.11.2009 21:45
No on jätkällä sitteen vissiin aikaa tapettavana.

Päinvastoin, aikaa kun ei oikeen riitä pelaamiselle millään ja sitä vähää aikaa ei haluaisi käyttää tälläiseen (enkä käytäkään).

"Pelattiin", siis monikossa? Sitten en tiedä mitä pidät hauskana, mutta toisaalta Halothan ovat naurettavan helppoja co-opissa millä tahansa vaikeustasolla. Yksin ne kuuluu pelata, sitten ehkä frendit mukaan.

Ja yksin ne ovat naurettavan tylsiä. Esimerkiksi GoW oli yksinkin todella viihdyttävää settiä ilman, että piti perehtyä 10 kirjaan ennenkuin edes hiukan tajusi juonen kulkua.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Halo 3 : 04.11.2009 23:54
Miksi keräsit ne, jos se oli niin perseestä?

Koska siitä sai geeässää? Ei kai niitä minkään muunkaan vuoksi voi/kannata edes kerätä.  :lol:

Aika kliseehän se on, mutta Haloja kuuluu pelata Legendarylla. Tosin se on sitten ihan taidoista kiinni tylsistyttääkö ja turhauttaako pelaaminen sillä.

Olennaista ODST:n kaupungissa on kuitenkin se että voit skipata monta taistelua vain hiipimällä.

Kun niiden perussuojat ovat lakoamassa lyövät ne päälle kuolemattomuuden, Halo 3:stakin tutun (suht harvinaisen) powerupin. Sitten pakittelet sen muutaman sekunnin ja kuolemattomuus loppuukin juuri kun plasmakranusi on lentämässä siihen kiinni.

Pelattiin Leksulla esimerkiksi kamppanja läpi. Joku 2-4h meni sitä läpäistessä ja oli ihan hemmetin tylsää. Imho vaikka jonku AREA 51:kin juoni on parempi ja mielenkiintoisempi kuin Halon.

Olennaisinta ODST:n kaupungissa tuntuu olevan se, että kaikki on täysin identtistä. Joitakin yksityiskohtia lisää ja kaupunkiin hiukan enempi ulottuvuutta niin tämmöinen normijunttikin voisi kiinnostua.

Eipäs se kovin harvinaista ainakaan leksulla ole. Voi olla kaikki jannut elossa, mutta sitten tulee tämmönen shliedi mörökölli ja tappaa kaikki viiden minuutin kuolemattomuudellaan. Siinä paljoa plasmat tai juoksentelut auta.

ODST on vähän kuin Wars. Paljon hypeä ja ylistystä, mutta lopulta hypetyksen määrään ja ylistyksiin verrattuna kasa paskaa, joka unohtuu ensimmäisten kahden kuukauden aikana. Onneksi tarvis enää yksi kenttä vetää 200k ja ei tarvisi enää koskaa koskea koko levyyn. Ja siis oikeastikin harvoin tunnen itseni näin petetyksi, tylsistyneeksi, turhautuneeksi ja ahdituneeksi kuin ODST:a pelatessa.

PS. Huhujen mukaan MLG playlist päivittyi...?
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo 3 : 29.10.2009 20:53
Ostin, pelasin ja paskaksi totesin. =)

Itse maksoin pelistä 29 euroa ja sainpa vielä julkkaripäiväksi, kiitos Gigantin. Siihen se positiivinen mielikuva sitten jääkin. Näin jälkikäteen täytyykin ihmetellä kuinka joku on voinut maksaa tästä tekeleestä 50-70 euroa.

Yksinpeli on tylsää pisteestä A pisteeseen B juoksemista. Miljöö on sitä samaa harmaata kaupunkia. Hyvänä esimerkkinä kaupungin tylsästä ilmeestä on Audiofilet, jotka keräsin. Kyllästyin niiden etsimiseen alle puolessa tunnissa. Lopulta meni joku viisi tuntia niitä etsiessä, koska oli yksi kaupungin osa, jossa en ollut käynyt kertaakaan. No miten suunnistat kaupungissa, joka on täysin identtinen katsoi sitä mistä suunnasta tahansa. Yksinpeli meni lähinnä haukotellessa. Samat viholliset, jotka olivat jo Halo 3:ssa ja ilmeisesti myös H1:ssä ja H2:ssa. Mitenkä esimerkiksi välibossit ja loppubossit. Tuntuu vähän, että pelin pituutta oli lisätty pakollisilla juoksukohtauksilla, joissa juostiin aina se 5-10 minuuttia pitkin tyhjiä katuja.

Joku kehui pelin graafista ulkoasua taivaalliseksi. Itse en kyllä näe grafiikassa mitään ihmeellistä. Perusmättöä.

Mitä tulee tulitaistoon on se mielestäni tylsää toistoa. Vihollisia ei ole kovin montaa erilaista ja lähinnä ne joko tylsistyttävät tai turhauttavat. Ne pikkujäbät, gruntit(?), ovat helppoa tykinruokaa, mutta esimerkiksi kärpäset ja nuijajannut lähinnä nostattavat verenpainetta. Nuijajannujen shieldeillä ei ole mitään logiikkaa ja ne voivat nuijia koko tiimin kuoliaaksi kuolemattomina. Kärpäset saattavat taasen pistää omat healthit hetkessä nolliin. Kentissäkään kun ei ole tarpeeksi vaihtelua ei tulitaistoa jaksa kauaa pelata.

Onneksi moninpelidisc pelastaa hiukan turhaa ostosta. Jos kuitenkin on jo ostanut H3:n moninpeliin kaikki mapit, ei mielestäni ODST ole todellakaan ainakaan 50-70 euron arvoinen ostos. Halvalla alekorista tai Gigantista 29 eurolla sen voi ostaa ehkä 10 tunnin pakkopuurtamisprojektiksi. Toisaalta voihan olla, että Halo ODST on vähän niinkuin tennis, baseball tmv, joka ei välttämättä aukene sellaisille, jotka eivät ole perehtyneet asiaan (tässä tapauksessa tarinaan) 110%:sti.
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 22.10.2009 23:37
Jahas se olis sit 6.5h päästä takas duuniin, 1.5h sitten pääsin. Jeejee!

Noh, ainakin tulee massia ja sen jälkeen on kiva ylpeenä juoksea kaupasta kauppaan ja miettiä, että mitä kaikkea sitä ostais. Nimimerkillä tuhlasin 2000e viikossa. :P

Muttas muttas, tänään pisti taas Oulun joukkoliikenne vituttamaan. Viimenen lähtevä vuoro, koti n. 10km päässä, kylYmä ja sitä rataa. Juttelen kaverin kanssa niitä näitä kunnes bussini tulee ja hyvästelemme. Itse lähden pysäkille tuskallisen odottamisen jälkeen, kaveri toiseen suuntaan kotia. Noh, astun tyytyväisenä bussiin, otan lompakkoni esiin, jolloin puolet sen sisältämistä kuiteista työntyy esille ja tippuilee lattialle, kun yritän vetää korttia ulos. Aluksi laitan kortin piippikoneeseen (mikä ihme masiina onkaa), mutta ei ota. Lopulta kuski käskee näyttää korttia. "Ah, katos, tää on tää sirullinen kortti. Se olis pitäny vaihtaa siruttomaan, onhan se ollu tiedossa jo kesäkuusta asti ettei nämä enää syksyllä kelpaa." No kyllä se perkele alle viikko sitten perjantaina vielä toimi. Sen jälkeen sanoo, että se on muussa tapaukseesa 2,90e. Kortilla kun ei voi maksaa niin on pakko kieltäytyä ja hypätä pois.

Mitäs sitä sitten torstai-iltana tekis, kun ei ole paikkaa minne mennä. Onneks soitto isälle ja kyytiä kotiin odottamaan. Lopulta yli tunnin odotusten jälkeen pääsen kotimatkalle lämpimään autoon. Kotimatka meneekin tervapiruja syödessä ja vitutus hiukan laantuu. Pistää silti vihaksi tommonen. Heittää keskellä yötä pois, kun täynnä matkoja sisältävä kortti ei enää "toimikaan". Aika paskasti ne on kyllä tostakin tiedottanut. Ei ole bussin sisällä tai edes nettisivuilla ollu selvästi esillä tätäkään. Noh, tässä taas yks syy, miksi Oulun bussiliikenne kusee. Eipä tarvitse jatkossa enää niiden pussiin euroja heittää. Toisaalta taxikuskithan ne vielä enemmän perseestä on, mutta se onkin sitten jo toinen tarina.

VITTU.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 29.09.2009 02:18
Gears 1 Hostin Activelancer on kyllä aivan sairaan vituttava.

Jep ja hostinetukin on vain yksi peli-iloa vakavasti huonontavista tekijöistä. Lag switch, host spam yms. yleiset huijausmuodot kun ovat arkipäivää Liven ihanassa maailmassa. Onneksi tulee pelattua vain hyvien frendien kanssa pienellä porukalla niin ei tarvitse tälläistä sietää. Publalla pelaaminen ei kuitenkaan ole koskaan toiminut Livessä.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 26.09.2009 15:56
Itsekkin muuten pari vuotta sitten karsastin Liven maksullisuutta, mutta nyt kun olen viimevuoden joulukuusta asti ollut Live -pelaaja, voi palvelua hyvin mielin kutsua hintansa arvoiseksi. Kuten kas sanoi, siellä kaikki vain toimii.

En nyt ihan allekirjottaisi, varsinkaan viimeistä lausetta. Itselläni on tällä hetkellä kokemusta Livestä varmasti semmoiset 1000-10000h. PSN:stä ehkä vajaat 10h. Mielestäni Liven ja PSN ominaisuudet menevät monissa paikoin melko ristiin.

Liven vahvuuksia ovat sen helppokäyttöisyys. Viestit, kaverit, party yms löytyvät parilla napin painalluksella. PSN:n valtit ovat kuitenkin melko voimakkaat, ilmaisuus ja serverit. Se mikä boxilla ei vain toimi koskaan on järkyttävän lagiset ja bugiset pelit, hostinetu ja maksullisuus. Maksullisuudesta tekee naurettavaksi sen, että et koskaan tiedä milloin maksat sitä ja milloin et. Itselläni oli tilanne etten voinut itse lopettaa kuukausittaista maksua vaan piti lopettaa koko tili. Siinä meni kaverit, GS jne. Ja sitten itse hostinetu, en voi sanoa kuinka turhautunut koko asiaan olen. Vielä kun jossain Halossa se menee täysin randomisti eli huonoimmassa tapauksessa toinen joukkue saa hostin jokaiseen mappiin. Myös publalla tämä on varsin rasittava ominaisuus. Suurin osa peleistä publalla on lagisia ja kaikki pelit ovat bugisia, jotenpa soppa on valmis.

PSN:n huonot puolet ovat taasen frag x -pelaajat ja partychattien ja muiden vastaavien ominaisuuksien puuttuminen. Joissakin peleissä se kaverien kanssa pelaaminen on vain hankalaa. Tosin CoD4:ää molemmilla koneilla pelanneena voin sanoa, että PS3:lla pelattaessa se maksaa 0e ja ei lagita yhtään, mutta Livessä se maksaa ja lagaa taatusti.

Itse pelaan kuitenkin Livessä kaverien takia. Ja onhan ne pelitkin ihan hyviä, jos pääsee mälgiasetuksin pelaamaan suomihostille.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 06.09.2009 00:53
Mistäköhän saisi Xbox360 Eliten tai Pron halvimmalla? Pitää siis olla sellainen malli, jossa HDMI-liitäntä. Ja vielä semmonen kysymys, että toimiihan boxissa HDMI ja optinen kaapeli samaan aikaan ilman mitään lisäosia?
24  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 02.09.2009 23:15
Näissä on mulla vähän sama homma kuin tv:issä. Sillon kun lössi innostui uusista HDTV:stä mä olin tyytyväinen, että sain mun 14 tuuman mökkitv:n tilalle 20 tuuman putkitöllön. "Suuri" kuvaruutu loi fiiliksen, että kuva oli hyvää ja sitä rataa. En siis todellakaan ole mikään expertti näissä. Toki oma laaduntaju on hiukan parantunut, mutta silti en näe 400e 32' tuumasen ja 1000e 42 tuumasen välillä juuri muuta eroa kuin koko. Toki myönnän, että joku Sony Bravia tmv. joka makso 2000e oli sitten kuvanlaadultaan jo niin tarkkaa ja sulavaa, että kyllä mullekin kelpais. Fakta kuitenkin on se, että 1000e tv:llä pärjää todella hyvin.

Ei varmaan ole suuri yllätys, että 300e, 1000e, 10k€ ja 30k€ äänentoistoissa on eronsa. Silti pienessä kämpässä asuva opiskelija ei oikein millään ilveellä voi hankkia kalliita äänentoistoja, jos tekee mieli tehdä muutakin. Noi Lokit on vaan kooltaan, hinnaltaan ja laadultaan mulle melko passelit. Siinä saa sen 5.1 fiiliksen joka on mulle tärkein. Ja mitä nyt olen tesmaillut niin kyllä noilla ihan kivasti kuulee, vaikka toki semmoset kymmenen kertaa kalliimmatkin kelpais. Katsotaan sitten kun asun omassa isossa kämpässä ja on kunnon vakkariduuni alla.

Onhan ne Quicksilverin 85e t-paidat kivoja, mutta miksi maksaa 85e, jos ne voi saada Virosta tmv 5 eurolla? ;)
25  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 01.09.2009 01:18
Mulla olis 5.1 kaiuttimet hakusissa ja tämmösiä olen löytänyt Oulun liikkeistä. Nämä ovat siis suurin piirtein sellasia, joissa hinta-laatu -suhde on kohdillaan. Jos jollakin kokemusta tai tietoa näistä, niin mikä näistä olisi paras vai onko teille kenties suositella jotain hyvää settiä jostakin nettikaupasta tmv? Olen korvat höröllä, let u speak me.

Samsung HT-TZ225 - Hinta Cittarissa 299e uudessa mallissa, vanhassa 249e

LG HT 903TA (ei löydy lg:n sivuilta?) - Hinta Cittarissa 399e

Logitech Z5500 - Gigantissa 333e, joku nevari ruotsalainen verkkokauppa myi tätä postitettuna optisen kaapelin kanssa 288e

EDIT: Itse olen Lokkitekin puolella. Eikös ne keskity nimenomaan näihin äänentoistoihin, joten voisi kuvitella, että siinä on lafka, joka tietää mitä tekee. Sen lisäksi noissa kaiuttimissa on hinta lähes sama kuin noissa Samsungin kamoissa, vaikka Samsungilla saa mukana DVD-soittimen, joka on mulle turha, kun PS3:lla homma hoituu ja hoituu paremmin. Lisäksi noi Lokit on semmosia kätevän pieniä, että ei tarvii olla kämppä mikään elokuvateatteri, jotta saa noi kaiuttimet kivasti sijoitettua ja sopimaan sisutukseen.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 27.08.2009 12:35
No 10€:n piuha se vaan on.  :)

Itse pitäisi ostaa HDMI kaapeli, joten pistäkkö linkkiä tmv mistä sen saisi noin halvalla? Tänks.
27  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Big Brother 2009 : 27.08.2009 11:15
Herää kysymys, miksi istua perjantai-ilta kotona katsomassa, kun Erkki-Petteri käy paskalla, kun voi olla itse pitämässä hauskaa kaveriporukalla tmv? Brittien yksi BB-kausi oli ihan jees, mutta eipä ole sen jälkeen tullut BB:tä seurattua. Varsinkin kun nämä suomi-väännökset ovat aivan kamalia.
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 08.08.2009 04:11
Ohops, äskeistä viestiä lukiessa valkeni, että Kogekiha o sama Kogeki Livegamersista, joka just myi Boxinsa. En liiemmi jutellu sulle, mutta tuli sun viestejä nähtyä siellä foorumeilla suht paljon.
Avatarista mulle välähti :D

Nice. Myin tosiaan, kun ymmärsin kuinka turha harrastus tämä pelaaminen itsessään onkaan. Tylsä, turha, ei mitään antava yms. En muista millon olisin esimerkiksi viimeksi lukenut täällä Pelilaudassa tuota Pelit -osiota puhumattakaan siitä millon viimeksi olisin sinne jotain kirjoittanut. Ei sillä, onhan se kiva joskus talvella aina istua sohvalle, ottaa ohjain käteen ja rentoutua pelien merkeissä. Kaveriporukalla pelaamisesta puhumattakaan. Silti satojen eurojen tuhlaaminen pelkkään pelaamiseen on mielestäni turhaa. Nettipelaamisessakin kun nykyisin ei oikein tapahdu muuta kuin järetöntä hermojen menetystä.


Olikin päässy oikeasti jo unohtamaan, että kuinka kaunis tämä Suomen kesäkin voi olla. Tietty nythän sitä sanoo helposti, kun on suht hyvät kelitkin... :/

Ja itehän oon töissä tänä viikonloppuna.  >:(
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 08.08.2009 03:46
Kuulin tän ekaa kertaa Pitkä kuuma kesä -ohjelmassa ja oli livenä jeesin kuulonen. Kiva ääni ja hyvä biitti ja silleen tai jotain...

Chisu - Baden-Baden [HQ]
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? : 05.08.2009 02:30
Paluu kotiin Japanista.

Tervetuloa takas Ouluun!
Sivuja: [1] 2 3
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines