Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 84
271  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 20.09.2015 22:15
Torstaina kävin ostamassa pelin, mutta en ole vielä käyttänyt konsolissa. Mites se editorin kamojen avaaminen? Pitääkö peliä käydä testaamassa, että alkaa tavarat aukeamaan laskeeko peli aikaa julkaisupäivästä? Ts. onko kaikki jo käytettävissä?

Ite en ole niin luovaa tyyppiä, joten tuskin jaksa väkertää ratojen parissa. Näin ainakin Little Big Planetissa. Ehkä tuolla gamepadilla on kivempi rakennella. Innolla kuitenkin odottelen muiden tekemiä kenttiä. :)
272  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 20.09.2015 22:10
Ai hitto, tähän on tuollainen editorikin tullut. Mennyt itseltäni ihan ohi. Pitänee käydä testaamassa. Onko helppo käyttää?
273  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 17.09.2015 13:02
Ei toiminut aamulla koneellakaan.
274  Yleinen / Peliseura / Vs: Destiny : 15.09.2015 23:07
Tänään iltasella Taken Kingiä? Kivempihan se olisi noita normitehtäviäkin mennä fire teamilla.

Torstaista eteenpäin olis meikällä aikaa. Ekan tarinatehtävän kävin pikaisesti koeajamassa.
275  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 15.09.2015 11:30
Osaako joku auttaa? Eli mun konsoli ei jostain syystä suostu lataamaan pelien päivityksiä.
Sanoo, ettei voi ladata ja ehdottaa, että pitäis tilaa saada vaikka sitä on. n. 10gt.
Uusin Mgs päivitys tuli nätisti, mutta ois kolme vanhempaa joita ei anna vaan ladata.


Ainakin PS3:lla piti olla kaksinkertainen määrä tilaa ladattavaan peliin tai päivitykseen nähden. Eli PS3:lla Destinyn 17 gigan päivitys vaatii 34gigaa tyhjää tilaa. En tiedä, onko enää PS4:llä näin. Mutta onko yksikään noista päivityksistä edes tuon 10 gigaa?
276  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu (iPhone 6S-pressi 9.9 klo 20:00) : 13.09.2015 12:41
Mitään hajua, että milloin Suomen ennakkovaraus alkaa? Muistaakseni viime vuonna hain omani kaupasta 26. syyskuuta, joten eikös ennakkovarausrumbankin pitäisi tällä viikolla käynnistyä?


Ei ole vielä päivämäärää toiselle aallolle. Eikä kai tietoakaan, kuuluuko Suomi edes tuohon? Yleensä on kyllä kuulunut. Eihän tuo tule jenkeissäkään myyntiin kuin vasta 25.9. Menee siis lokakuulle, ennen kuin sitä täältä saa. Ennakkovarauksista en tiedä.
277  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 08.09.2015 15:09
Itse hyppäsin pois rahastojutuista mustan maanantain jälkeen. Pari prosenttia taisi tulla tuottoa, mutta ajattelin pistää kuitenkin paussille nämä sijoitusrahastot. Jotakin ikivanhoja osakeostoksia on vielä, mutta niitä ei ole tullut seurattua pitkään aikaan.

Mullakaan ei ole muita rahastoja kuin Nordnetin ilmaiset Pohjoismaiden indeksirahastot. Jokaiseen neljään menee kuukausittain sama summa. Varmasti häviän sijoituksissani joillekin rahastoille, mutta osa sijoittamisen viehätyksestä tulee siitä, että saa itse tehdä kaikki päätökset ja kärsiä/nauttia seurauksista.  :)
278  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 08.09.2015 15:01
Viime aikoina on kurssit aaltoilleet aika kivasti. Tällä hetkellä jonkinlaisessa pohjassa. Mahdollisesti tullaan tästäkin vielä alas. Mustana maanantaina hävisi lähes 1000€ tuotoista. Mutta eipä se mitään. Hyviä ostohetkiä nämä. Ihan kaikkea salkussa käytettävissä olevaa rahaa ei ole viitsinyt laittaa kiinni osakkeisiin, sillä parempia ostohetkiä voi vielä tulla. Muutenkin pidetty pää kylmänä. Sijoitushorisontti on pitkällä tulevaisuudessa, joten laskuja ja nousuja tulee vielä monen monta. Yhtenä tavoitteena on saada tasaista ja tuntuvaa osinkotuottoa. Harmittaa vaan, ettei tullut aloitettua sijoittamista aikaisemmin. Mutta parempi myöhään jne...
279  Yleinen / Peliseura / Vs: Destiny : 27.08.2015 16:10
Sain hahmoni jo lvl 33:ksi. Iron Banner on kohta tasolla 3, joten sieltä tulee pian eka Etheric Light ja toisen saisi jos pelattais se toiseksi vaikein Areena läpi.

Mutta katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan. :)
280  Yleinen / Peliseura / Vs: Destiny : 27.08.2015 12:49
PS4:llä juu. 31 lvl Hunter on hahmoni. On mulla Warlock ja Titankin, mutta niillä en ole juurikaan pelannut. Jos tällä hetkellä meneillään olevasta Iron Bannerista saisi ne pari Etheric Lightia ni sais hahmon kehitettyä tappiin. Taitaa olla 12pv aikaa saada se Year One -emblemikin. Saas nähdä ehtiikö...

Perjantaina aion ainakin olla koko illan Destinyn parissa. Mutta toki aina kun näkee, että olen Destinyä pelaamassa niin saa "nykäistä hihasta".
281  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 27.08.2015 12:03
Onhan Storessakin pelkkä Taken King. 39,95€ maksaa.

Pelaako jengi muuten aktiivisesti Destinya? Peliseura kelpaa nääs.
282  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 24.08.2015 19:52
Ja tiedän kyllä, että kun tulot tästä nousevat, niin ihan mukisematta sitä maksaa digijulkaisusta sen täyden hinnan, maksoi mitä maksoi.

Turha ihmetellä, että miksi ne hinnat ei tipu.  

Näinhän se on, mutta kyllä laiskuus voiton vie. Mutta koska viimeksi pelien hinnat ovat nousseet? 69,95€ on yhä edelleen se vakiohinta, vaikka inflaatio on nostanut hintoja. Toki halvemmallakin saa, mutta tuo on ollut se yläraja jo monen monta vuotta.
283  Yleinen / Peliseura / Destiny : 24.08.2015 19:34
Minkä verran täältä löytyy aktiivisia pelaajia? Peliseuraa kaipaisin raideihin. Ekan olen läpäissyt normalilla, mutta hardilla pitäis vielä. Jälkimmäinen pitäisi molemmilla vaikeusasteilla kokea.
284  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 24.08.2015 19:32
Digijulkaisuille peukku täältäkin. On se vaan niin mukavaa, kun pelistä toiseen pääsee sohvalta nousematta. Levyllä ostan vain ne pelit, jotka ovat läpi noin viikossa, ellei jopa viikonlopussa. Tulevista peleistä vaikkapa Uncharted 4 lienee hyvä esimerkki. GTA V oli taas hyvä ostos digijulkaisuna, sillä sen läpäisyyn meni nykyisellä pelitahdilla kuukausia. Destinykin mulla on levyllä, mutta on käynyt mielessä, että myisin mokoman pois ja ostaisin uudestaan diginä. Tulee kuitenkin pelattua yhä edelleen, vaikkakin epäsäännöllisesti. Aina välillä sitä huomaa makaavansa sohvalla ja ehkä tekisi mieli pelata vaikkapa sitä Destinyä, mutta päädynkin vaikka Geometry Warsiin, koska levyasemassa on väärä peli. Kuulostaa täysin typerältä ja äärimmäisen laiskalta, mutta näin se vaan on. Ja tiedän tasan tarkkaan, etten ole ainoa näin käyttäytyvä.

Täysin digijulkaisuunkin voisin siirtyä, jos se näkyisi hinnassa. Useita kymmeniä tai satoja pelitunteja keräävien pelien kohdalla ei niin paljon harmita maksaa 69,95€ ilman jälleenmyyntiarvoa, mutta kertakäyttöviihteenä toimivista peleistä en ole kyllä valmis maksamaan niin paljon. Arkham Knightistakin sai 40€ Gamestopista vielä yli kuukausi julkaisun jälkeen. Maksettavaa tuosta kokemuksesta jäi siis noin 25€. En nyt ihan tuollaisia hintoja vaadi, mutta 39,95€ voisi olla ihan siedettävä. Ehkä utopistisia toiveita, mutta saahan sitä mielipiteitä ja toiveita heitellä.

Ja tiedän kyllä, että kun tulot tästä nousevat, niin ihan mukisematta sitä maksaa digijulkaisusta sen täyden hinnan, maksoi mitä maksoi. Tuli aloitettua taas koulu, niin vielä muutaman vuoden sitä jaksanee olla hintatietoinen. Ja onhan meillä onneksi niitä alennusmyyntejä. Ei jokaista peliä tarvitse julkaisussa ostaa. Alienkin tuli napattua joskus alle kahdella kympillä pelikirjastoon odottelemaan sopivaa aikaa pelaamiselle.
285  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 15.08.2015 17:56
Olet oikeassa. Googlaa kuitenkin kokemuksia. Ei tuo emulaattori ihan täydellinen ole. Itse pelailin lähinnä Halo 2:ta ja siinä paloi ruutuun välillä kiinni jotain haamukuvia. Lähtivät vain resetoimalla konsolin.
286  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? : 23.07.2015 21:17
Joo ei kyllä itseäkään houkuttele paastoaminen. Niin tottunut säännölliseen ruokailurytmiin ja mullakin on pitkä pyörämatka töihin. Enkä näe mitään syytä tätä tapaa vaihtaa. Kiloja on kyllä tullut kymmenkunta parissa vuodessa takaisin. Parisuhde alkoi juuri tuolloin kaksi vuotta sitten ja siihen päälle työt + iltalukio niin jäi liikunta ihan täysin ja sen lisäksi ruokavaliokin ihan persiilleen. Ihan omaa typeryyttä kuitenkin. Mitä sitä selittelemään. Kolmisen viikkoa sitten tuli hommattua salikortti ja pitkään treenanneen pikkuveljen avustuksella pääsin vauhtiin. Herkutkin jätin kokonaan eikä niitä edes tee mieli enää. Avopuolison isällä on iso marjatila, jossa kasvatetaan mansikkaa ja vadelmaa, joten marjoja saa ympäri vuoden niin paljon kuin jaksaa vetää. On vähän saatanan hyvää heittää aamupuuron tai välipalarahkan joukkoon kourallinen marjoja. Ja ihan reilusti voikin heittää, kun ei niihin mene yhtään rahaa. Näin kesällä varsinkin on herkkua, kun saa tuoretta tavaraa. Äiti juuri ilmoitti, että heillä on metsä aivan pullollaan mustikkaa, joten viikonloppuna ois tarkotus käydä poimimassa pakastin täyteen namia talven varalle.

Kyllä nää kilot tästä karisee ja nyt saa perkele pysyäkin. Pitää vaan aikaisemmin ottaa itseään niskasta kiinni, jos tuntuu siltä, että homma lähtee lipsumaan. Eniten tuossa lihoamisessa on vituttanut vaatteet. Ihan muutaman vaatekappaleen käytön olen joutunut lopettamaan, mutta ei huvita ostaa uusiakaan, kun tarkoitus olisi päästä vähän parempiin mittoihin.
287  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.07.2015 08:31
Eka Amiibo tuli hankittu. Vihreälle Yarn Yoshille ei vaan voi sanoa ei. Perkele kun joku sisäinen keräilijä käskee keräämään kaikki Amiibot, vaikka jossain takaraivossa järjen ääni kyllä tietää, ettei siihen touhuun kannata lähteä. En mä edes tiedä, mistä peleistä osa figuureista on revitty. Marion ja kumppaneiden hankinnan nyt voisi vielä jotenkin perustellakin itselleen. No saa nähdä kuinka käy.  :P Mario Party 10 + Mario Amiibo lähti nyt 39€:lla tilaukseen VPD:stä. Ainakin noiden pelibundlejen kanssa noita voisi hankkia. Niin ja eikös se Toad-peli jo julkaistu alkuvuodesta? Yhtäkkiä on moneen verkkokauppaan ilmestynyt ennakkovarattavaksi kyseinen peli Toad-figuurin kanssa.
288  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.06.2015 12:06
Yömyynnistä sais hakea, mutta taidan odotella aamuun. Jos ihan hurjaks ryhtyis, niin voisin pitää bättiksen muoveissa siihen asti, että saan Orderin ja Walking Deadin loppuun. Maalisuoralla molemmat, joten eiköhän viikonlopuksi saa jo vetää viitan ylleen. :)
289  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2015 – virallinen ketju : 16.06.2015 22:26
Eipä kovin yllättävää Wii U:n menestyksen tuntien. Vai laittaisitteko itse Nintendon pomona uuden Metroidin ja F-Zeron Wii U:lle, jos uusi konsoli on jo tuloillaan. Tuskin vielä ensi vuonna, mutta pelien kehityskin kestää. Pakko on edes tuollaista paskaa julkaista, kun ei kukaan muu tuo yhtään mitään Wii U:lle. Niin hätäratkaisuilta vaikutti osa peleistä. En itse kyllä jaksa olla edes vihainen Nintendolle. Sääli on oikea tunne tähän tilanteeseen.
290  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 15.06.2015 09:43
Itse asennoidun niin, että se se nyt vaan sattuu olemaan vähän pidempi viikonloppu. Turha siitä on stressiä ottaa. Mennään kavereiden kanssa mökille sitten vaikka heinäkuussa, kun on paremmat kelit.
291  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.06.2015 11:55
Tiedän muutaman pössyttelijän, joille maistuu alkoholikin ihan hyvin. Sanotaanpa vaikka niin, että katselisin tyyppejä mieluummin ensiksi mainitun aineen vaikutuksen alaisena. Itse en ole poltellut, mutta ajan ja paikan ollessa oikea, voisin kyllä kokeilla. Niin nopeasti pössyttely yleistyy, että pian ollaan pahassa kusessa tuon kanssa. Itse siis olisin laillistamisen kannalla tällä tiedolla, mitä minulla nyt on. En ole seurannut, miten laillistaminen on muualla mennyt, mutta ei se kai ihan penkin alle ole mennyt?
292  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.05.2015 20:50
Joo on itelleki toiminu tuo Driveclub ihan hyvin. Kiva käydä silloin tällöin ajamassa noita haasteita.

Ja vaikka on 30fps niin vauhdin tunnetta tuosta ei puutu. Ai hitto, että oli komiaa, kun ekan kerran ajoi räntäsateessa ohjaamokuvakulmasta. Niin pirun vaikeaa. Fiilistelyn jälkeen tuli vaihdettua puskurikameraan, että sai ajettua sen pätkän kunnolla läpi.  :P

Oisko muuten joku Pelaajalauta-clubi poikaa? Tarttis johonkin liittyä, että saa sitäkin kautta autoja avattua. En tosin tiedä, onko niitä enempää kuin se yksi ihan alussa, tyyliin kun jo perustaa clubin. No perustin Pelaajalauta-nimellä. Jätin avoimeksi, joten halukkaat voivat käydä liittymässä.
293  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 22.05.2015 10:52
Tähän olikin valmistajilla eri lähestymistapoja. Luulin tähänkin olevan Googlelta ohjeistukset, miten tuo valikko pitäisi toteuttaa. Oletin Heinzinkin puhelimessa olevan samanlainen valikko kuin Galaxy S6:ssa, joten ihmettelin tuota outoa tapaa kiertää työpöydän kautta, kun pyyhkäisyvalikosta tuo hoituu niin paljon nopeammin. Jos se siis olisi toteutettu paremmin. Vai onko Heinz sitä mieltä, että tuo esim. Galaxy S6:ssa käytetty toteutus on työpöydällä olevia nappeja huonompi? Tuossa vielä linkki screenshottiin. Tuollainen näkymä tulee esiin yhdellä pyyhkäisyllä. Ja sivulle vierittämällä saa tosiaan lisää pikavalintoja esiin.

I miss my iPhone...  :/
294  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 22.05.2015 10:41
Ei ole tuollaisia ollut. Joskus ei toimi, mutta silloin ei koko pleikkari ole verkossa. Rupeaa toimimaan muutaman sekunnin odottelulla konsolin päävalikossa. Oma silmä tietysti konetta käynnistäessä osaa huomata heti, jos ei olla verkossa, mutta avopuolisolla ei ole silmä siihen harjaantunut ja välillä hän avaa liian nopeasti Netflixin ja yhteysvirhettä pukkaa.
295  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 22.05.2015 09:37
Siis mitä? Galaxy S6:ssa ainakin vedät ylhäältä alas niin aukeaa se ikkuna, josta näet ilmoitukset ja ylälaidassa on pikanapit jokaiselle toiminnolle. On wifi, mobiilidata, gps jne. Äänille on kolme valintaa: äänet päällä, toisen kerran painamalla menee tärinälle ja kolmas ottaa tärinätkin pois.

IPhoneissa muuten sama homma, mutta ilmoitukset tulee esiin ylhäältä alas vetämällä ja muut toiminnot alhaalta ylös vetämällä. Ihan yhtä kattava se ei ole, koska esim äänille on olemassa ihan fyysinen nappi laitteen kyljessä.

Molemmissa tuo toimii mistä tahansa, vaikka laite olisi lukittuna.

Ei tuota mun mielestä voi ainakaan paremmin toteuttaa. En oikein ymmärrä tuota sun "nappi näytöllä". Joku widget siis työpöydällä? Sehän vasta epäkäytännöllistä on.
296  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 22.05.2015 08:05
Mulla Destiny tuottaa melua. Kuulostaa kovalta tärinältä. Kestää ehkä kymmenen sekuntia, kun käynnistää pelin. Mikään muu levy ei ole tuota tehnyt.
297  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 17.05.2015 15:41
Tänään tuli mainoslehtinen himaan. Kai nuo ihan koko Suomessa ovat voimassa. Tuskin Turun seudulle mitään omia Gigantin mainoksia painetaan. Oli siellä myös se 299€:n Xbox One.
298  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 17.05.2015 14:55
Gigantissa Witcher 3 49€.
299  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 17.05.2015 11:33
Originaali-kovolla mennään, mutta olen onneksi sitä tyyppiä, joka keskittyy vain kahteen tai kolmeen peliin samaan aikaan ja vanhat joutavat poistoon heti kun on pelistä saanut tarpeeksi. On se sitten lopputekstien jälkeen tai ei.
300  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 17.05.2015 11:30
Tässä lähipäivinä muistan nähneeni PlayStation Suomen postanneen johonkin some-fiidiin PSN:n kirjautumisongelmien olevan tiedossa. Liittyisköhän tuohon?
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines