Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84
2431  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 04.09.2007 23:56
Tänään oli vuorossa 300. Kyllä. Olen onnistunut välttämään tätä yllättävän hyvää tekelettä tähän saakka. En tiedä mikä tässä iski, jostain syystä elokuvan aikana tietyissä kohdissa hymyilytti. Pirun kaunis leffa. Ja migge, 720p-versio on U.P.E.A!  8)

En ole kyllä maailman parhaimpia leffa-arvostelijoita. Oli vaan pakko jakaa tämä hyvä mieli kanssanne  :)
2432  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 04.09.2007 00:56
Simpsonit katsastin. Joo'o. Muutamaa hyvää läppää lukuunottamatta aika sontaa.
2433  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? : 03.09.2007 15:30
Sama vika kuin TK:lla. Yksinpelejä kertyy hyllyyn aina vaan enemmän. Ostinpa tuossa Dreamcastin + neljä peliä. En ole sekuntiakaan pelannut sillä. Sama kuin kesällä ostin Mario 64:n, yhden tähden keräsin ja lopetin. Kesken on vielä Okamit ja jopa Metal Gear trilogia on aloittamista vaille valmis.  ;) Foorumeilla roikun useita tunteja rämppäässä äfvitosta. Tämänkin ajan voisi käyttää pelaamiseen. Ei vaan kiinnosta.

Kilpailumielessä jaksaa pelata. Xbox Livessä en juurikaan pelaa enää ihan muuten vaan. Mutta klaanimatseissa olen ollut ahkerasti mukana, niissä vaan on ihan eri fiilis kun taistellaan oman klaanin maineen puolesta. Viime talvesta lähtien Gears of War on ollut se ykkönen. 43 matsista 27 voittoa. Seuraava peli on n. kolmen viikon kuluttua ilmestyvä Halo 3. Sarjan edellistä peliä pelasimme klaanin kanssa lähes 2 vuotta. Jos kolmonen onnistuu teknisesti (lue: ei lagia) tulee sitä tahkottua varmaan yhtä kauan. Pääsin beta-testiin ja sen perusteella pelattavuus on edelleen kunnossa. Vakioasetuksilla pelitasapaino ehkä hieman kusee, mutta custom-pelien muokattavuus on loistavaa. Pelimuodoista saa muokattua erittäin kilpailulliset.

Mites tässä näin kävi? Selitän Halon moninpelistä  ;D Kai se kertoo jotain innokkuudestani kyseistä peliä kohtaan  :)
2434  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 02.09.2007 22:40
Riippuu tietenkin käyttötarkoituksesta. Löytyykö talosta HDTV? Aiotko tulevaisuudessa latailla HD-elokuvia netistä konsolillasi? Jos vastasit kumpaankin kyllä, valintasi on Elite. Viikko sitten Suomessa julkaistu musta malli konsolista 120gigan kovalevyllä ja HDMI-liittimellä. Paketti sisältää yhden mustan langattoman ohjaimen, mustan kuulokemikrofonin, komponentti- ja HDMI-kaapelin.

Muussa tapauksessa Premium, joka on siis se "keskimmäinen" malli. Senkin saa kytkettyä HDTV:seen. Toistaiseksi vain mukana tulevalla komponentilla ja lisävarusteena saatavalla VGA-kaapelilla. Paketti sisältää 20gigan kovalevyn.  Tulevaisuudessa tähänkin malliin lisätään HDMI. Premium sisältää HDMI-kaapelia lukuunottamatta samat asiat kuin Elite, ohjain ja mikki tietenkin valkoisena.

Kolmas ja huonoin vaihtoehto on Core. Konsoli ilman kovalevyä. Jätä suosiolla kauppaan.
2435  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 02.09.2007 19:43
Mitäs pelimusiikkia soittavia nettiradioita on olemassa? Kohinan tiedän, se perkele ei jostain syystä toimi. Radio SEGA ja SLAY Radiotakin kokeilin. SLAY soittaa pelkästään C64-pimputuksia ja remixejä. SEGA soittaa, no Sega-musaa  :P
2436  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 27.08.2007 00:38
Paljos tässä on muuten nuita tasoja? Two down how many to go.

Monta. Hardilla pelaan, ja pelitunteja on n. 20 takana. Vielä on muutama jäljellä, tämän päättelin kaverin Achievementeistä.
2437  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 26.08.2007 21:28
Sopivasti räiskettä ja sopivasti tutkimista.

Tuota en allekirjoita. Nyt pidempään pelanneena, on käynyt vituttamaan liika räiskintä.

Hiljainen ja pimeä huone, ketään ei näy. Rikkinäiset sähköjohdotvälkkyvät, esineet luovat hienoja varjoja huoneen seinille. Painostava musiikki. Koko ajan odottaa koska se vihollinen, tai viholliset tulevat. Pelin loppupäässä mennään, ja aina tuollaisen tilanteen tullessa eteen tietää miten siinä käy. Valmiiksi vaihtaa haulikon esiin ja lataa siihen räjähtävät haulit. Tähän peliin jos mihin, sopisi pieni tutkiminen ja etsiminen. Räiskintäpelit sitten erikseen.  :)

On tämä silti yksi parhaista yksinpelikokemuksista minulle. Audiovisuaalinen toteutus on huimaa. Ei varmana maistuisi samalta Wiillä tai tehottomalla PC:llä. Samaa kaavaa toistetaan, välillä isketään joku jippo kehiin pelaajan mielenkiintoa ylläpitämään.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja edelleen. Ne Big Daddyt. Voi muna kun sen mörinä on coolia  8)
2438  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.08.2007 03:06
Bioshockin metallikantinen versio tuli sitten hommattua Anttilasta 69.90 euron hintaan.

Sama. Ei malttanut odottaa viikkoa sitä CE:tä.  :)
2439  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 26.08.2007 03:00
Huhhuh mikä peli!

Neljältä kävin hakemassa Anttilasta ja äsken vasta lopettelin. Meneillä olevasta tehtävästä päätelen, loppu ei ole lähelläkään. Tunnelma on kyllä parasta KOSKAAN. Ensimmäinen kerta puoleen vuoteen, kun oikeasti pystyn uppoutumaan peliin niin, että kaikki muu unohtuu ja aika vaan lentää. Hyvän pelin merkki  ;)

Ja se Big Daddyn ääntely :P Talo tärisee kun se löntystää ohitse ja ääntelee. Muutenkin pisteet kotiin äänimaailmasta.

Näin niitä pelejä kuuluu tehdä!
2440  Yleinen / Pelikeskustelu / Xbox 360 : 22.08.2007 00:29
Jonkin aikaa jo häirinnyt, ettei tälle Microsoftin pelikonsolille ole perustettu omaa topicia. Nyt on!  :)

Löytyykö laudalta monia kyseisen konsolin omistajia? Entä tulevia? Itse olen ollut mukana julkaisusta (2.12.2005) asti. Erittäin tyytyväinen olen ollut. Kyllä, minullakin on konsoli käynyt huollossa. Mutta ei se ihan rehellisesti sanottuna vituttanut juuri lainkaan. Johtuen ehkä siitä, että menossa on kai jonkin sortin peli-innostuksen lama. En muutenkaan ole viime aikoina pelannut juuri mitään, joten minulle oli ihan sama kun boxi päätti lähteä ulkomaille pariksi viikoksi. Jos olisin yhtä innostunut pelaamisesta kuin vielä pari vuotta sitten, olisin kironnut MS:n syvimpään helvettiin  :rollaus:

Pelien takiahan se konsoli yleensä valitaan. Itseäni ei kiinnosta JRPG:t ja Nintendon sarjoistakin iskee vain pari. Olen enemmän toiminnan ystävä. 360 on monien mielestä pelkkä FPS-konsoli, sehän sopii minulle, sillä genre on varmaan lempparini. Halohan sen FPS-innostuksen aikoinaan laukaisi. Onneksi peli tuli ja näytti miten konsoliräiskintä kuuluu tehdä. Nykyään räiskintäpelejä tulee kuin sieniä sateella. Yrittäjiä on monia, mutta harva onnistuu. Autopelit ja länsimaalaiset ropet kuten Forza, PGR, Oblivion, Mass Effect ja Fable ovat myöskin lähellä sydäntä. Ja näitähän pääsee 360:llä pelaamaan.

Itse konsoli on loistava, meluisaa DVD-asemaa ja suurta hajoamisprosenttia lukuunottamatta ei juuri valitettavaa löydy. Dashboardin välilehdet ovat helppoja ja nopeita käyttää. Julkaisussa ne tuntuivat raskaalta. Päivitysten (yksi suuri joka kevät ja syksy) jälkeen valikoissa kikkailua on paranneltu.

Ohjain on mielestäni paras padi. Koskaan. Muotoilu ja tattien sijoittelu on täydellinen omille käsilleni. Ja se Guide-nappi on hyvä keksintö. Mitä sitten teetkin konsolillasi, nappia painamalla pääset selaamaan kaverilistaasi, muuttamaan asetuksia, tai vaikka kirjautumaan Messengeriin.

Ja sitten se suurin koukku. Xbox Live. Niin helppoa, niin yksinkertaista, että 60€ vuodessa ei ole paha hinta. Kuvitelkaa seuraava tilanne: Makaat sohvalla katsoen leffaa, kaveri huomaa sinun olevan onlinessa. Hän haluaa pelata kanssasi Forza 2:sta, hän lähettää sinulle kutsun, ruutuusi pomppaa pieni ilmoitus. Valitset "Join game", ja jos levy on konsolin sisällä valmiiksi, olet hetkessä jo kavereidesi kanssa lähtöviivalla. Helppoa, eikö? Demot, trailerit yms. joita julkaistaan todella tiuhaan tahtiin ovat myös hieno juttu.

Pohjois-Amerikassa viime syksynä lanseeratun Video Marketplacen rantautumista Eurooppaan odotellaan innolla. Saammeko yhtä laajan valikoiman HD-elokuvia yhtä halpaan hintaan (muutaman euron) kuin jenkit? On se hieno keksintö, ei tarvitse kylmänä talvi-iltana edes poistua talostaan vuokraamaan elokuvaa. Muutamalla napin painalluksella katselet vaikka Transformersia teräväpiirtona.

Mainia konsoli siis kaikin puolin. Myönnettäköön, että joitain PS3:n ominaisuuksia kaivataan. HD-elokuvia pyörittävä asema sisäänrakennettuna olisi kiva, kuten myös konsolin hiljaisuus ja luotettavuus. Mieluiten yhtä edulliseen hintaan kuin nykyistäkin Premiumia  ;)
2441  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 21.08.2007 23:15
Nuuh  >:(

Storesta tilaamani Mac mini olisi toimitettu tänään, mutta olin tietenkin koulussa. Ei UPS:n lähetti viitsinyt edes soittaa ja kysyä, että olenko kotona. Huomennakin olen koulussa lähetin ehdottamaan aikaan, mutta sovittiin, että se soittaa mulle ja tuo paketit koululle.
2442  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 18.08.2007 18:14
Mikäs tuolla lattialla XO:n vieressä on? Näyttää ihan Mac Miniltä.  :???:
2443  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 18.08.2007 18:10

Play-Asia ei kai koskaan ilmoita "region free"-pelejä etukäteen vaan vasta julkaisupäivänä. Midway on ilmoittanut foorumeillaan pelin olevan vapaa aluekoodeista, mutta lopullinen varmuus saadaan sitten kun peli ilmestyy.

Laitetaan vielä linkki perään: http://forums.midway.com/all_things_stranglehold/b10788/27266663/p1/?8
[/quote]

Yep. Tähän luotetaan  :)
2444  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 17.08.2007 14:29
  • Stranglehold [X360], ~35€. Play-Asia.com
  • Bioshock Limited Edition [X360], ~90€. Discshop.fi

Bioshockin hinta riipaisee kyllä pahasti, mutta niin loistava peli on kyseessä, että kyllä siihen erikoisversioon voi hieman enemmän satsata. Ja Stranglehold on tosiaan vain sen 35€, joten sama määrä rahaa menisi jos ostaisin pari täysihintaista peliä Suomesta. Näillä pärjäillään Halo 3:n julkaisuun asti. Siihenkään ei ole kuin kuukausi aikaa  :)
2445  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 12.08.2007 19:08
Valitettavasti nykyään on niin, että jos peli ei miellytä alusta asti, se hylätään.

Mikä on vain ja ainoastaan oikein. Ei ole ollenkaan tervettä että julkaistaan keskeneräisiä pelejä ja myyntiargumentteina toimii maksullinen lisäsisältö.

No niinhän se on. Unohtui sanoa, että sen siitä saa kun pelaajat kinuavat pelejä aikaisemmin markkinoille.

Mutta senkin jälkeen kun raakileena myyntiin tullut peli saa ilmaisen, kaikki bugit liiskaavan päivityksen, jää se kauppojen hyllylle notkumaan. Joidenkin pelien kohdalla sääli.
2446  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 12.08.2007 18:47
Täytyy myöntää, etten ensimmäistä Primeä ole koskaan jaksanut pelata, vaan olen jo kaksi kertaa lopettanut kesken ensimmäisen kentän. Jostain syystä se ei vain ole napannut,

Sama. Yritin, mutta ei vaan nappaa. Minkä verran haittaa pelata Prime 3:sta ilman tietoa 1. ja 2. pelin tapahtumista?
2447  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 12.08.2007 18:43
Tällä kertaa ei ole kyse täyshintaisesta pelistä. X0 Eliten julkaisun alla olen alkanut kartuttaa pelivalikoimaani jo etukäteen. Kysyisinkin: Onko Lost Planet ostamisen arvoinen. Aikoinaan Premiumin ollessa hyllyssä kahlasin demon läpi. Tarjoaako peli demoon verrattuna mitään ihmeellistä yksinpelirintamalla? Ja miten on moninpelin laita, löytyykö peliseuraaja ja onko toiminta yhtä nautittavaa ja toimivaa kuin fps-verkkosotatantereilla?

En ole koko peliä vielä läpi pelannut, mutta niiden muutaman tunnin aikana on syntynyt mielikuva vahvan kasin pelistä. Onhan siinä ongelmansa, kuten liikkuminen on hieman kökköä jne. Mutta demoa pelanneena osaat muodostaa siitä omat mielipiteesi. Bossit ovat kivoja, pelin suola varmaankin.

Suomalaiset eivät ole hirveämmin innostuneet Lost Planetin moninpelistä, mikä on sääli, sillä Capcom jaksaa yhä päivitellä sitä ja lisätä uusia mappeja. Jos mp olisi alusta asti ollut toimiva, saattaisi sen suosio olla suurempi. Valitettavasti nykyään on niin, että jos peli ei miellytä alusta asti, se hylätään.

Hintaseurannan mukaan peliä saa uutena 22€:lla, ehdottomasti tuon hinnan arvoinen. Täyttä hintaa en maksaisi.
2448  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 12.08.2007 14:10
Häiritsee vähän kun olet tunkenut Wiin pieneen rakoseen pystyyn (ei kaksimielisyyksiä!!). Olisiko se kivemman näköinen kyljellään?

Hyi hyi. Wii on ruma kyljellään. Onhan tuossa vähän ahdasta (2cm rakoa tason ja Wiin välissä), mutta kyllä se toimii  :)
2449  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 12.08.2007 02:25
Dodiin. Uus TV-taso tuli ja otin vihdoin kuvan. Kunnon kameraa ei ole, joten N76:n 2mpx sonta saa kelvata  :rollaus:


Siinä kuvaa edestä..

ja sivusta..


Ja tuossa osa peleistä
2450  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Modeemit : 09.08.2007 19:46
Onko siis mahdollista, että ostan WLAN-modeemin ja tyrkkään huoneeseeni tulevan piuhan siihen ja modeemista piuha koneeseen? Tarvittaessa 360 voi esim. latailla jotain demoa tjsp. samaan aikaan.

Osaisiko joku suositella toimivaa ja edullista ratkaisua?

Siis sinun pitää ostaa reititin. Ei modeemi. Jos laitteessa lukee ADSL- se on väärä laite. Eli reititin missä on muutama portti ja wlan tuki. Tuo Andy-O:n käyttämä DI-524 on juuri reititin. Eli sellanen ostoon.

Nojuu. Pistänpä sitten tilaukseen. Kiitoksia  :)

Tänään vasta hain. Asennus oli vaivatonta. Piuhat kiinni ja menoks. PC toimii hyvin piuhalla ja Wii löysi langattoman verkon ensi yrittämällä.
2451  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 08.08.2007 23:55
Doddi! Nyt on N76 taskussa. En ole vielä ehtinyt hirveästi tutustumaan siihen. Oli muita kiireitä. Heitin kuitenkin muutamakymmentä biisiä valmiiksi muistarille. Aamuvuoroon olen menossa ja pääsen siis testaamaan puhelimen musiikkisoitinta työmatkalla. Ainoa häiritsevä asia tähän mennessä on puhelimen hankala avaaminen, siis läpän. Tai onnistuu se jos pitää puhelinta oikealla tavalla kädessä. Tuossa video. Kyllähän se pienen harjoittelun jälkeen alkaa sujumaan, mutta kovin nopeasti ei sitä auki saa. Ainakaan vielä. Eiköhän tämä tästä. Lisää mietteitä kun pääsen kunnolla leikkimään.  :)
2452  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 08.08.2007 00:24
Täällä myös yksi joka uskoo Ephiin.  :P  Eihän sitä kehtaa naamaansaa näyttää miiteissä ellei vedetä tätä tempausta kunnolla loppuun. No ei vaan. Tsemppiä (Y)
2453  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 02.08.2007 18:04
Nyt sen tein.

Tilasin Nokia N76:n



Myin itseni Elisalle pariksi vuodeksi. 70 min. puheluita, 600 tekstiviestiä ja N76 34€/kk. Päädyin tähän, koska olen usein paikoissa joissa en voi soittaa, joten lähettelen paljon viestejä. Otin 70 min. puheluita, koska tuleehan sitä välillä soiteltua kun pitää nopeasti saada tietää kaverin olinpaikka yms. Tilaushetkellä tuo tuntui järkevältä vaihtoehdolta. Katsotaan sitten vuoden päästä, että kaduttaako?  :rollaus:
2454  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 5 : 02.08.2007 17:56
Tuli tässä mieleen, että olikos Dead Risingissa kaikki ~50 000 zombia valkoihoisia..?

Oli sinne muutama yön Timo eksynyt joukkoon.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
2455  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Loppuvuoden pelitarjonta : 02.08.2007 17:50
  • Halo 3 Legendary Edition [X360]

Ja ne muut..

  • GTA IV [X360]
  • Bioshock [X360]
  • H-L2 Orange Box [X360]
  • Super Mario Galaxy [Wii]
  • Mass Effect [X360]
  • Stranglehold [X360]
  • Assassin's Creed [X360]
  • Call of Duty 4: Modern Warfare [X360]
  • Mercenaries 2: World in Flames [X360]
2456  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 5 : 31.07.2007 00:18
Onneksi on myös nämä tehokonsolit. :) Perkeleen nätin näköinen peli. Vielä kun sais Wii-ohjauksen, ni namsk!  ;D
2457  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 27.07.2007 23:31
Wuhuu!  ;D Nyt on Wii talossa  :) Kirosin, että perkele kun en saa Wiitäni nettiin. Mutta mutta. Naapurin langatonta nettiä vähän lainasin ja nyt tuo söpö konsoli päivittää itseään  :)

E: Gamelifestä lähetettiin kamat <3 Maanantaina sitten kaverin kanssa Wii Sportsia! Tulis se palkka (elokuun 6.), että sais RE4:n ja Zeldan ostettua :)
2458  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 26.07.2007 23:29
Ei näy eikä kuulu mun tilaamia tavaroita Wiille. Soittelin sitten perään ja kamoja ei kuulemma ole varastossa. Mahdollisesti tänään tai huomenna saavat täydennyksiä. Wittu jos menee maanantailla se tavaran saapuminen  >:(

Pahalta näyttää.. On muutes viimene kerta ku jotain tilaan Gamelifesta.

No jotain hyvääkin. Huomenna puolilta päivin saan Wiini!  :) Mutta arvatkaa vituttaako kun menen töihin 2:lta? Hieman.
2459  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 24.07.2007 15:13
Ei näy eikä kuulu mun tilaamia tavaroita Wiille. Soittelin sitten perään ja kamoja ei kuulemma ole varastossa. Mahdollisesti tänään tai huomenna saavat täydennyksiä. Wittu jos menee maanantailla se tavaran saapuminen  >:( Yleensä kaupat ilmoittavat jos tavaraa ei ole varastossa ja pahoittelevat viivästystä. Ei näköjään kuulu Gamelifen tapoihin. Olis vapaa viikonloppu ja kaikkea. Wiin saan perjantaina. No pelaillaan sitte vaan Sportsia yhdellä ohjaimella  ;D

No töissä olis töitä tarjolla viikonlopuksikin. Jos sitä menis joka päivä vetämään yhden aamuvuoron ja tienaamaan lisää rahaa. Vituttaa ehkä herätä aikaisemmin, mutta kyllä hymyilyttää kun huomattavasti suurempi palkka saapuu  :P
2460  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.07.2007 04:55
  • Wii Nunchuk-ohjain, 29.90€
  • Wii Joytech Wii Power Station, 36.90€
  • Wii Play (+ Wiimote ohjain), 56.90€

Onnekas kauppa jolle lahjoitin rahani oli tällä kertaa Gamelife.
Sivuja: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines