Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84
2401  Yleinen / Pelikeskustelu / DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 11.10.2007 22:30
Löytyykö keneltäkään tietoa messuilla esillä olevista peleistä? Nintendo raahaa paikalle ainakin Super Mario Galaxyn. Toivottavasti Wii-konsoleita on riittävästi. Viime vuonna jonot olivat sietämättömiä. Playstation 3:ta olisi kiva päästä testailemaan. Viime vuotiset keskeneräiset pelit eivät tietenkään antaneet hyvää kuvaa laitteesta. Nyt kun kone on melkein vuoden ollut markkinoilla, löytyy varmaan jo laadukkaampia pelejä.

Itse ilmestyn paikalle lauantaina. Itse asiassa pelit siellä kiinnostavat vähiten. Tulen sinne lähinnä Xbox Live -kavereita katsomaan. Vuosi sitten oli hauska saada kasvot niille tyypeille, joiden äänen on kuullut jo vuoden ajan. Tänä vuonna tapaillaan niitä uusia tuttavuuksia. Mario Galaxya pitää kyllä käydä kokeilemassa. Haluan kokeilla toimiiko ohjaus. Samoin MP3:n kanssa, jos edes on esillä. Peli ei minua kiinnosta, mutta ohjausta haluan kokeilla.
2402  Yleinen / Peliseura / Re: Wii Friend Codes : 11.10.2007 15:13
Nick        Wii Nick     Code

Kabanossi Kabanossi  2156 8276 6496 5387

E: Lisäsin kaikki jo numeronsa antaneet. Ja lisään myös tulevat.

E2: Voisiko tähän ketjuun laittaa myös Xbox Live Gamertagit ja PSN Nickit?
2403  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 08.10.2007 18:46
360:n hyvien pelien jonon vain kasvaessa, en näe mitään järkeä hankkia PS3:ta tähän taloon. Lisäksi kun välillä pitää käydä "vieraissa" heiluttelemassa kakea. Ainakin Viiksekäs putkimies saa kapulan vipattamaan. Pelattavaa on ihan riittävästi. Ja jatkoa seuraa ainakin kevääseen saakka. Siellä odottaa toinen samanmoinen pelirykäys, kuin nyt syksyllä on ollut.

Ja raiskattua mallia en suostu ostamaan. Enkä maksa nykyisen 60Gb:n mallin varustelutasosta 400€ enempää, ehkä 450. Sen yli ei mennä.
2404  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 08.10.2007 13:46
Ai, niin! Unohdin melkein sanoa pahimman miinuksen! Näkymättömät seinät kaikkialla moninpelissä!! Elämäni suurin ilo oli kokeilla päästä kaikenlaisiin riemureikiin Halo 2:n moninpelissä, mutta nyt se kaikki on estetty... x_x

 :lol: Voi kuule. Olihan niitä kakkosessakin. Kyllä ne kakarat keinot keksii. Odota vain. Täältä tullaan Nigeriareikä ja Kurajärvi  :P
2405  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 07.10.2007 01:58
Stokan Hulluilla Päivillä lauantaina GH2 + langaton kitaraohjain XBOX360:lle 69,90e.
En menisi luottamaan tuohon LANGATTOMAN kitaran mainostukseen. Tietääkseni sellainen tulee vasta GH3:n mukana. Ihan hyvä diili tuo silti on, vaikka itse odottaisin GH3:a. Siinä on muutenkin paljon parempi kitara mukana.


Tuleeko senkään? MS ei anna muiden käyttää heidän langattomien ohjainten teknologiaa. Ainakaan Rock Bandin kitarat ei ole langattomia.
2406  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Kumpi parempi trilogiana: Halo vai Metroid Prime? : 07.10.2007 01:55
Joo ei ymmärrä miksi pitää edes perustaa tämänkaltaisia ketjuja? Vaikeahan se on laittaa pari pelisarjaa paremmusjärjestykseen, jos ainoa yhdistävä asia on kuvakulma. Ihan eri sarjoissa painivat.
2407  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Perfect Dark Zero - kannattaako vai ei? : 03.10.2007 22:10
10€ ei ole paljon pelistä, jopa minunlaisella köyhällä opiskelijalla on rahaa tuollaiseen heräteostokseen  :rollaus:  Enemmän olisin huolissani ajasta, jonka tuhlaan mahdollisesti paskaan peliin. Kyllä sen läpi pelaa. Arvosanaksi voisi heittää vahvan 7:n.
2408  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 03.10.2007 15:41
Läpi meni. Heti läpäisyn jälkeen mieitin, että tämä oli juuri sellainen peli kuin odotin Halo 2:n olevan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sekavaa tekstiä. Olen vaan niin täpinöissäni, etten saa kaikkia ajatuksia puettua sanoiksi.

Loistava peli. Arvosana fanina:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Jos juoni ei ei kiinnosta ja aikaisemmat osat eivät iskeneet:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
2409  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.09.2007 22:08
Tarjouksen täytyy olla kohtuuttoman hyvä, jos se saa minutkin luopumaan vanhoista peleistäni. Ottavatko ne muuten GBA-pelejäkin vastaan?  :???:

Ottavat kai. Mutta nuo eivät kuulu siihen meneillä olevaan tarjoukseen. Ja aikasemmin kyselit region free-peleistä. AC on Ubin peli. Ei tule mieleen yhtään heidän peliään joka ei olisi aluekooditon. Mass Effect taitaa olla Microsofin kustantama, jotkut heidän peleistään ovat region free, joten sitä ei voi laskea varmaksi.
2410  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.09.2007 20:18
eikä Turun Gamestopista saanut ennakkotilata yli 75 euron tuotteita. Ihan vain tiedoksi.

Mjaa. Itse varasin sieltä Assassins Creed CE:n, josta jouduin sen ylimääräiset 6€ maksamaan. Millainen myyjä kassalla? Mua palveli sellainen pitkälettinen nuorehko mies.
2411  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 29.09.2007 03:58
Tuli tahkottua moninpeliä koko ilta, ja hieman yönkin puolelle. Tässä fiiliksiä.

Ensimmäisen illan jälkeen oli aika pettynyt olo, ei tämä ole Halo. Liikkumista oli selvästi muutettu. Master Chief tuntui todella raskaalta. Tähtääminen ei ollut yhtä nopeaa kuin aikaisemmin. Aivan kuin aseet painasivat parisataa kiloa. Pistin osan kyllä Call of Duty 4:n piikkiin, se on paljon nopeampi kuin Halo. Taitaa edellisten osien tapaan pyöriä 60fps? Kun Halo taas 30, joskus jopa hieman alle...

Tänä iltana se tuttu touchi löytyi, opin kentät, liikkuminen ei enää häirinnyt, löysin itselleni sopivan sensitivity-tason tähtäykseen (6) ja mikä tärkeintä, pelaaminen oli hauskaa! Mikään ei vituttanut. Pari kertaa tuli otettua oikein kunnolla pataan, ymmärrettävää kun leveli-systeemi ei vielä toimi. Jos vaikka kuukauden päästä pelaajat alkaisivat olla siellä omalla tasollaan?

Betasta taisi oikeasti olla apua, koska en ole pelannut vielä yhtäkään lagista matsia. Halo 2:ta pelanneet tietävät millaista tuskaa oli ajoittain löytää toimiva matsi. Mancannoniin ei jäänyt enää jumiin, aseet kantoivat kauas, warppailua ei pieniä lagipiikkejä lukuunottamatta ollut. Hienoa Bungie!

Matchmaking-systeemi toimii entistä paremmin. Kasataan haluttu määrä jengiä partyyn, lähdetään pelaamaan vaikka Team Slayeria, n. minuutti on kulunut ja peli on jo pyörimässä. Koko ajan on karvan alle puoli miljoonaa pelaajaa kirjautunut Halo 3:een. Jokaiselta playlisteiltä löytyy vähintään se 5000 pelaajaa.

Valitettavaakin löytyy, nimittäin playlisteistä. Kenen idiootin ideana oli laittaa joka helvetin mappiin AR aloitusaseeksi. Jossain pienissä mapeissa se toimii, mutta Sandtrapin avarilla hiekkadyyneillä se on aivan toivottoman surkea idea. BR:t aloitusaseeksi. Toinen nurina tulee Big Team Battlesta, miksi se on vaan 6vs6? Ja vielä unranked. Okei, Bungie sanoi, että se nostetaan totuttuun tapaan 8vs8:aan kunhan pelinhakusysteemi ehtii pyörimään tarpeeksi ja spottaamaan ne hyvät hostit. Muuttakaa se samalla pliis rankatuksi. Nykyisellään se ei toimi, kun ei ole leveliä pitämässä mielenkiintoa yllä, voi quitata pelistä ilman mitään rangaistusta. Vai menettääkös siitä yhden pisteen EXP:aa?

Forgea en ole pahemmin testaillut, muutamaa satunnaista häröilyä lukuunottamatta. Videoiden ja screenshottien tallentaminen on kyllä mahtava keksintö. Voi kerskua kavereille hienoista tapoista, eikä pätkillä ole kokoakaan kuin muutama mega. Editointi on helppoa, kamerakulma on täysin valittavissa, voit jopa liikuttaa sitä kesken clippiä. Kaverille lähetettävä viestikin on hieno juttu, ei tarvitse itse kertoa videostaan, vaan systeemi ilmoittaa halutessasi kaverille uudesta videostasi.

Hienoa Bungie! Muutamia pikkukorjauksia kehiin ja olen täysin tyytyväinen.

Ja tässä vielä muutamat screenshotit:


Minä olen tuo vihreähaarniskainen heppu. Sinihaarniskainen on juuri saanut kuolettavan iskun selkään. Huomatkaa kuinka hienosti räsynukke-efekti toimii kun vauhdista lähtee jalat alta.



Mitähän tapahtuu seuraavaksi...? :rollaus:



Arvasit oikein!  ;D
2412  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 28.09.2007 10:03
Tapahtunut oikeastaan tällä viikolla. Maanantai ja tiistai oli perus koulussa olemista. Keskiviikko oli SE päivä jota on odotettu melkein kolme vuotta. Halo 3 julkaistiin, ja postissa odotti Legendary Edition. Hiki valuen kävelin ennätyksellisen nopeasti kotiin postista, vaikka raahasin mukana parin kilon pakettia. Näyttänyt varmaan aika koomiselta sivusta katsottuna kun lyllersin paketti sylissä kotiin. Kampanjan kimppuun en päässyt, koska co-op seurani jo Halo 1 ja 2:sta oli töissä neljään saakka. Seitsemältä lähti bussi kohti Kemiötä, kotipaikkakuntaani. Aamulla kymmeneltä oli siellä kutsunnat. Vaikka meitä ei ollut kuin reilut 40, kesti tapahtuma useamman tunnin. Vihdoin sain tiedon mihin pääsen (Upinniemi I/09). Helpottuneena lähdin kotiin.

Siellä kaivoin esiin kaikki vanhat Xbox, GameCube ja PS2-pelit. Säästin ne rakkaimmat ja loput pakkasin kassiin. Äitini oli lupautunut ajamaan minut kotiin tänne Saloon, tehtiin pieni lenkki ja koukattiin Turun kautta. Kärräsin ne turhimmat pelit GameStopiin. Mukaan tarttui Assassins Creed Collectors Edition (en tiedä mitä sisältää, olen vaan heikkona CE:ihin), Mass Effect Collectord Edition, Orange Box ja Kane & Lynch: Dead Men. Kaikki siis 360:lle. AC:sta piti maksaa 6€ ylimääräistä, eli koko setti kustansi 9€. Loppuvuoden pelihankinnat olivat melkolailla siinä. Mario Galaxy ja ehkä pari yllätysnimikettä saattaa eksyä hyllyyni.

No kun kerran Turussa oltiin ja Hansassa näytti olevan alennusmyynnit, niin vinkkasin äidille jos viitsisi ostaa mulle uudet housut, kun ei ole pitkään aikaan mitään mulle ostanu. Suostui ihan mukisematta. Sainpa vielä hupparinkin ja viikonpäiväsukat.  :P

Sitten Hesen kautta kotiin ja VIHDOIN sen Halon kimppuun. No eih. 360 näytti taas mistä on kotoisin. Ei, se ei hajonnut. Mutta kämppikseni ja co-op kaverini oli vääntänyt moninpeliä koko päivän huoneessa, jossa oli ikkuna kiinni, tietokone ja LCD telkku päällä, plus tietenkin boxi. Kun avasin oven, tuntui kuin olisin keskellä tulivuorta. Boxi ei tainnut lämmöstä pitää, sillä mokoma tekele ylikuumeni aina hetken kampanjan tahkoamisen jälkeen. Huoh. Pitää siis edelleen varoa spoilereita  :rollaus:

Ei mitään kummempaa, mutta teki mieli kirjoittaa, sillä olen viime aikoina ollut melkoinen kotikissa, ja nyt oli näin paljon häppeninkiä parille päivälle. Niinpä juu, olihan siellä Kemiössä muuten uusi kissanpentukin  :) Nyt on kaksi isoa kissaa, Iines ja Neekeri, ja nyt vielä tämä pentu, Rölli nimeltään.
2413  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.09.2007 09:44
Kiitos Gamestop. :) Eilen tuli varattua Turun GS:sta Orange Box, Assassins Creed CE, Mass Effect CE ja Kane & Lynch: Dead Men. Kaikki Xbox 360:lle. 9€ maksoin väliä, 6€ lisää AC:n CE:stä, ME:n CE ei nostanut hintaa. Super Mario Galaxya en varannut, koska sen hinta tulee Suomessakin olemaan normaalia halvempi? Hankin noita kalliimpia pelejä GS:n tarjouksen avulla.
2414  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ketä julkkista muistutat? : 28.09.2007 09:40
76% Liam Aiken
71% Jordana Brewster
70% Ronan Keating
68% Leonardo DiCaprio
68% Kate Bush
67% Kim Rossi Stuart
66% Johnny Depp
66% Gareth Gates
66% Woody Harrelson
66% Rosanna Arquette

Hmm...  :rollaus:
2415  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 25.09.2007 15:33
Joo ei perkele saanu ulos henkkareilla. Konsolinet ei anna seurantakoodia Halo-tilauksissa. Huomenna sit  :)
2416  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 24.09.2007 21:16
Ign:n videoreview tsiikattu ja kyllä tämä jää hyllyyn. Ei sytyttänyt meikäläistä sitten yhtään.

Miksi?

Miksi minun pitäisi hankkia peli, josta en ole kiinnostunut?

Olin vaan kiinnostunut kuulemaan miksi peli sytyttänyt?
2417  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 24.09.2007 19:55
Ign:n videoreview tsiikattu ja kyllä tämä jää hyllyyn. Ei sytyttänyt meikäläistä sitten yhtään.

Miksi?
2418  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 24.09.2007 16:38
Kauhia meteli jostain videopelistä. ;) Noei, hyvähän se vain on että pelit saavat paljon julkisuutta.

Itse saan pelistä ihan tarpeekseni vaikka en sitä ostakkaan. Kyllä sitä miiteissä ja kavereillä joutuu ihan tarpeeksi muutenkin pelailemaan. :)

 :???: :o :)

10 vuoden päästä et muuta pelaa kuin Haloa.
2419  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 24.09.2007 14:37
Tänään postitettiin H3. En saanut seurantakoodia. Onko mitenkään mahdollista saada paketti jo huomenna haettua? Sanooko nyt perkele joku, että on. Vituttaa nyhjöttää tiistai-iltana kotona kun tiedän, että Halo 3 on postissa parin kilsan päässä  :P

On hyvinkin mahdollista. Itse haen aina paketit postista pelkällä nimellä, vaikka ei olisikaan seurantakoodia. Tosin taitaa riippua postista ja tiskillä olevasta henkilöstä. Jos sattuu olemaan joku harvinaisen mulkku tyyppi siellä tiskillä, niin ei varmasti anna ilman seurantakoodia.

Ah kiitos. Valoit uskoa minuun. Itken niille, että siellä on tyttöystäväni synttärilahja. Pakko saada se heti!

tiong: Konsolinetistä.
2420  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 24.09.2007 14:29
Tänään postitettiin H3. En saanut seurantakoodia. Onko mitenkään mahdollista saada paketti jo huomenna haettua? Sanooko nyt perkele joku, että on. Vituttaa nyhjöttää tiistai-iltana kotona kun tiedän, että Halo 3 on postissa parin kilsan päässä  :P
2421  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 23.09.2007 21:42
Maalasin, muuta se näkyy silti mustana.

22.00 alkaa muuten arvosteluja valumaan nettiin. Suomalaisista saiteista ainakin Livegamers julkaisee omansa. Olen yllättynyt jos se ei nappaa yli 95/100  :rollaus: Team Xboxin arvostelu oli hetken aikaa netissä ennen poistoa. 9.7 on kuulemma arvosana.
2422  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 22.09.2007 17:16
Pelaajalaudan Halo-fanaatikot voidaan laskea varmaan yhden käden sormilla, siksi ei ole jaksanut tänne kirjoitella. On se kivempi jakaa sitä iloaan muiden kanssa.

Mulla kävi samoin kuin despirellä. Ensimmäinen gameplay Halo 2:ta oli aivan uskomatonta. Sotaa kaupungissa, namsk! Kun vihdoin pääsi pelaamaan peliä, hyviä kenttiä olikin vain pari. Ehkä kolme. Kauheasti puhuttiin maailman pelastamisesta. Covenantit tulevat yms. Loppujen lopuksi Maassa hoidettiin pari pikku juttua, ja taas mentiin. Ne pimeät, sumuiset, limaiset kentät. Hyi! Ei ne ole Haloa. Haloa miettiessäni tulee ensimmäisena mieleen Halo Combat Evolvedin toinen kenttä. Vihreät avarat niityt, Warthog ja minigun lavalla. Voiko hupaisampaa co-op elämystä ollakaan? Halo 2 oli siis pettymys. Juoni rokkaa. Pakko nähdä loppu. Toivottavasti Halo 3 päättää juonen kunnialla. Halo 2 oli selvästi vain asettelua suurta loppua varten.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Moninpeli nyt on rautaa. Ainoa huolenaihe ovat kentät. Eiköhän Bungie hoida homman kotiin.

I Believe.  ;)
2423  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 20.09.2007 21:39
Pitää meitä 40 päivää epätiedossa.  :(
2424  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 18.09.2007 20:14
Jotenkin en jaksa uskoa, että voisin ostaa kolme Game Stopin halpispeliä (alle kympillä saa kpl), kävellä ulos ja takaisin ja vaatia kolmella pelillä ja eurolla uutta peliä. Se vain olisi liian kivaa.

Onhan se mahdollista. Tuttava harrasti tuota niin kauan kunnes myyjät tuohtuivat. Tämä herra tosin oli astetta röyhkeämpi. Maksoi pelit ja vaati suoraan kassalla vaihtoa. Pari kertaa onnisti kunnes oli kuulemma tullut johtoportaalta vaatimus, että tälle herralle ei enää myydä.  ;D
2425  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 18.09.2007 15:24
Kai täällä ollaan tietoisia EBGamesin ja GameStopin tarjouksesta? Kolme PS2/Xbox/GameCube peliä + 1€ = Upouusi peli, hintakatto 74,90. Tarjous on erittäin hyvä, koska sinne kärrättäville peleille ei anneta muita vaatimuksia kuin hyvä kunto (eivät tarkista  kylläkään kaikkia) ja samoja ei saa olla.

Huudosta tuli huudetua umpipaskoja Platinum-pelejä 5€/kpl ja ensi viikolla menen Turun Hansakorttelin GameStopiin varaamaan Mario Galaxyn, Orange Boxin, Mass Effectin ja otan mukaan varmaan Paper Marion. Äkkiä laskettuna tähän kuluu rahaa n. 50€. Noiden uusien pelien arvokin on jo yli 200€.

Tarjous on voimassa lokakuun loppuun.

EDIT: Ai niin. Jos lähelläsi on ennen sijainnut Free Record Shop, on se hyvin hyvin todennäköisesti muuttumassa ellei jo muuttunut GameStopiksi.
2426  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.09.2007 00:19
Valmis orgasmiin? Ai olet?

No tsekkaas Xboxin parhaan yksinpelin jatko-osan screenshotit!  :o

Etkö saanut tarpeeksi? Tässä aivan U.S.K.O.M.A.T.O.N.T.A. gameplayta!  :o Nami mikä peli! Kovin valmiilta näyttää. Perfektionisti-Itagakin tuntien peliä saadaan odottaa vielä kauan. Mutta edes demo. Jooko?  :)
2427  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.09.2007 15:43
Valmis orgasmiin? Ai olet?

No tsekkaas Xboxin parhaan yksinpelin jatko-osan screenshotit!  :o
2428  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.09.2007 17:12
Madame Tussaudsin vahakabinettiin on valittu ensimmäinen pelihahmo. Kukapa muukaan sai kunnian kuin n. kahden viikon päästä ilmestyvän, viihdealan ennätyksiä rikkoneen pelitrilogian viimeisen osan päähenkilö.

Tuo kunnia olisi kyllä kuulunut jollekkin muulle.

Niinpä. Microsoftilla varmaan raha puhunut. Viimeistä Haloa hypetetään nyt niin urakalla, missään et voi olla näkemättä juttua siitä. Julkaisuviikolla pyörii varmaan taas telkkarissa mainokset, lehdet täyttyvät mainoksista ja kaduilla isoja julisteita. Tähän sysätään nyt niin paljon rahaa, ja syytäkin, jos aikovat rikkoa rahaennätyksen jälleen. 155 miljoonaako ne odotti saavansa julkaisupäivänä?
2429  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.09.2007 16:58
Madame Tussaudsin vahakabinettiin on valittu ensimmäinen pelihahmo. Kukapa muukaan sai kunnian kuin n. kahden viikon päästä ilmestyvän, viihdealan ennätyksiä rikkoneen pelitrilogian viimeisen osan päähenkilö.
2430  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 06.09.2007 15:07
Kaksi viimeistä kuvaa ovat nameja. Tuo ruoho on jotenkin niin kivan värinen. Tekisi mieli mennä kieriskelemään siihen  :P
Sivuja: 1 ... 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines