Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 84
241  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 07.12.2015 11:25
Miksipä ei. Ainahan nuo ovat nopeasti täyttyneet ehdokkaista.
242  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 05.12.2015 13:21
Microsoftille näyttäisi tulevan erävoitto tässä taaksepäin yhteensopivuudessa. Aika näyttää, kuinka ison osan 360:n peleistä MS saa toimimaan Onella. Muutama kiinnostava 360-peli on pelaamatta, joten aion ihan oikeasti käyttääkin tuota ominaisuutta. Kaksi niistä peleistä toimii jo nyt.

Jos ja kun Xbox Onen seuraaja perustuu samaan arkkitehtuuriin kuin One, niin emulaattori toiminee silläkin. Olisi huikeaa, jos yhdellä Xbox-konsolilla voisi pelata koko Xbox-pelikirjastoa.
243  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.12.2015 17:49
Hiljattain tuli 10 vuotta täyteen Xbox 360:n julkaisusta Amerikassa. Tänään on kulunut 10 vuotta Euroopan julkaisusta. Hemmetti, että tunnen itseni vanhaksi.  :lol:

Ei kukaan varmaan uskonut, että konsoli pärjäisi niin hyvin. Myyntiluvut huitelevat jossain yli 80 miljoonassa. Wii meni omia menojaan, mutta sen perässä oli tiukkaa taistelua. Moni odotti PS3:n päihittävän kilpailijansa selvästi, mutta myyntiluvut taitavat olla suht tasoissa 360:n kanssa. Microsoft teki monia asioita oikein. Pelejä tuli paljon ja laitteelle onnistuttiin saamaan pelejä, joita pidettiin Pleikkarin valttikorttina. Ohjain oli selvästi paranneltu Xboxin S-ohjaimesta ja Guide-nappi oli hieno oivallus. Xbox Liveen panostettiin ja sitä kehitettiin aktiivisesti. Julkaistiin mm. party chat, jolle pleikkaripojat naureskelivat ja väittivät sen pilaavan Suomi-yhteisöt moninpeleissä. Niin vaan siitäkin tuli alan standardi. Achievementejä ei voi tietysti sivuuttaa. Muuttivat monen kohdalla tapaa pelata. Olivathan ne myös oiva keino koukuttaa pelaajat pelien pariin pitkään julkaisun jälkeen ja nostattaa DLC-myyntiä. Niin ja yleensäkin DLC:t konsoleilla. Xboxilla oli nähty jotain pientä, mutta 360:lla alettiin julkaisemaan todella mittaviakin lisäsisältöpaketteja. Aluksi niitäkin vieroksuttiin. Nyt ollaan jo siinä pisteessä, että peliin julkaistaan 50€:n season passeja. Niin moni asia tuli konsoleille vasta edellisessä sukupolvessa, mutta silti on vaikea muistaa aikaa ilman niitä.

Myöhemmin kuitenkin alkoi Kinect-pelleily. Pelit jäivät jotenkin taka-alalle. Microsoftin pelivalikoima oli vain Gearsia, Haloa ja Forzaa. Muilta julkaisijoilta tuli tietysti paljon pelejä ja usein ne olivat vielä parempia kuin PS3:lla. Mitään "kaappauksia" ei tarvinnut enää tehdä, sillä oli selvää, että kehittäjät eivät jätä Xboxia huomioimatta. Microsoftin ylimielisyys näkyi vielä Xbox Onen suunnittelussa, julkistuksessa ja julkaisussa. Päin peetähän se meni ja ihan ansaitusti. Spencer vaikuttaa kuitenkin asiansa osaavalta pomolta, joten mielenkiinnolla odotan Microsoftin peliliikkeitä seuraavan sukupolven astuessa esiin.
244  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.11.2015 13:22
Pakkohan se oli Xbox Onen kaveriksi tilata Master Chief Collection. CDON:sta karvan alle 40€ ja alennuskoodilla 5€ pois hinnasta. Vielä kerran (lähes) kaikki Halot läpi. Etenkin tuo uusittu Halo 2 kiinnostaa. Jotenkin olen onnistunut välttämään lähes kaiken pelikuvankin siitä, joten ei hajuakaan, miten onnistunut remasteri on. Moninpelihän tuossa on ymmärtääkseni kustu, mutta eipä ole kyllä peliseuraakaan enää.

Jossain välissä sitten Halo 5, Tomb Raider ja muutama muu jo julkaistu peli. Tulevista ainakin Halo Wars 2 ja Quantum Break kiinnostavat. Cuphead tulee myös ostettua. En tiedä, onko pelinä niin erikoinen, mutta graafinen tyyli on todella upea.
245  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 27.11.2015 17:57
Sennheiserit mitään reistaile.

Hyvin on mulla ainakin se pari vuotta kestänyt. Ja johtohan on noissa vaihdettava. Eli ei mee kuulokkeet kokonaan uusiks, jos vuosien kuluttua piuha sanoo sopimuksen irti tai ei saa itse korjattua.
246  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 27.11.2015 05:21
Xbox One + Fifa 16 olis 266€. Mulla on 100€ lahjakortteja vielä CDONiin, joten halvalla sais nyt. Fifan myisin vielä pois. Onko missään kuitenkaan Xbox Onea halvemmalla? Jos on, niin voisin lahjakortit käyttää peleihin.

E: Nopealla vilkaisulla CDON on halvin. Lähti konsoli tilaukseen. Otin vielä CDON+ -jäsenyyden. Sen verran usein on tullut tilattua tuolta, että maksaa itsensä kyllä takaisin ja saa jotain takaisinkin. Kuusi tilausta niin jo postikuluista tulee melkein se 19€, jonka tuo vuoden jäsenyys maksaa. Ja jo tuosta Xbox Onesta sai 8,01€ "bonusta".
247  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 15.11.2015 20:15
Tämä oli kärjistävä heitto siitä kuinka moni oikeasti on tietoinen siitä että Libanoniin itseasiassa tehtiin myös terrori isku ISIS -ryhmittymän toimesta.

Minä olin uutis- ja somepimennossa torstaista eiliseen iltaan asti. Hyvin nopeasti kävi Facebookia lukiessa selväksi, että Ranskassa oli tapahtunut kauheuksia. Eihän niiltä päivityksiltä voinut välttyä. Vasta tänään luin myös Libanonin iskuista. Senkin sain tietää, kun luin jonkun kritisoivan mediaa Libanonin tapahtumien "unohtamisesta".
248  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 10.11.2015 22:00
Apple Musicin beta ilmestyi tänään Play Storeen. Käykäähän ottamassa 3kk parhautta testaukseen. Vähän oli ongelmia kirjautumisessa ja muissa alkutoimissa, mutta sain lopulta toimimaan. Testaillaan jonkun aikaa ennen tuomion antamista.
249  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.11.2015 17:27
Wind Waker HD:ta jatkoin yli puolen vuoden tauon jälkeen. Jäi aikoinaan kesken ostettuani PS4:n ja Destinyn. Silloin tällöin olen hetken pelannut, mutta maaliskuun jälkeen peli unohtui kokonaan. Tajusin tuossa yksi ilta muutama viikko sitten, kuinka paljon mulla onkaan pelejä kesken. Lähempänä kymmentä veikkaisin. Eikä peleissä ole välttämättä edes mitään vikaa. Joskus joutuu vaan pakosta pitämään pidempää taukoa, jolloin on tiettyjen pelien pariin aika vaikea palata. Päätin nyt läpäistä keskeneräiset pelit. On ihan hyvin pelattavaa pitkäksi aikaa. Ihan hyvä juttu nyt kun opiskelen taas. Ei rahan kanssa nyt tiukkaakaan ole, muttei sitä ihan samalla tavalla tule kuin 40h/viikko töitä tehdessä.

Enivei, Order 1886 ja Far Cry 4 olivat listalla ensimmäisenä. Order nyt ei ollut kummoinen tekele. Helvetin komean näköinen, muttei tuota kukaan muista, kun listataan nykyisen sukupolven parhaita pelejä. Kuten ei myöskään Far Cry 4:ää. Siis aivan täydellinen kopio Far Cry 3:sta. Naurettavaa, miten pahiksia johtava pääpirukin on kopio Far Cry 3:n Vaasista. Peli on kyllä muutenkin niin hengetön kuin vain olla voi. Minne ikinä menetkin, tuntuu kuin olisit jo ollut siellä. Kaikki rakennukset ja ihmiset ovat enemmän tai vähemmän copy/pastetettu ja isketty ympäri karttaa. Joka hemmetin Outpostissakin on niitä tismalleen samoja tehtäviä. Löytämisen fiiliskin puuttuu, kun kaiken näkee kartalla jo valmiiksi. No mitäs Ubi nyt toimivaa kaavaa muuttaisi, kun pelit kuitenkin myyvät. Assassins Creed ja Call of Duty saavat nyt kyllä seuraa boikottilistalle. Katsellaan muutaman vuoden kuluttua uudelleen.  :)

Mutta Wind Wakeria on ollut ilo pelata. Olen tainnut aiemminkin kehua, miten kauniilta peli näyttää. Helppokin se on, ainakin taisteluissa. Noin muuten WW on ollut hieman "järkyttäväkin" kokemus. Peli ei paljon neuvo ja kädestä pitele. Alussa tuli usein vastaan paikkoja, joihin ei vielä päässyt. Nyt kun suurin osa Linkin härveleistä on löydetty, niin ongelmaksi muodostuu muistaa, missä ne aiemmin saavuttamattomissa olleet paikat sijaitsevatkaan. Tämä ei missään nimessä ole huono asia. Hyvä muistutus siitä, miten helpotettuja iso osa peleistä nykyään on. Aika paljon tulee Wind Wakerissakin turhaa seilailua, mutta melkein aina tulee löydettyä jotain uutta ja kivaa. Moni asia voi myös mennä täysin ohi, jos ei ole oikeassa paikassa oikeaan aikaan tai kuuntele tarkkaan neuvoja, joita sinulle annetaan. Nytkin olen monesti kuullut juttua jostain aavelaivasta, mutta eipä ole ainakaan vielä tullut vastaan. Hienoa tällaiset mystiset vihjailut. Innolla odotan, mihin kaikkeen tulen vielä törmäämään.  :)
250  Yleinen / Pelikeskustelu / Fallout 4 : 08.11.2015 21:01
Gaffissa luin kommentteja Fallout 4:n ruudunpäivityksestä. Nykii ja paukkuu kuulemma. Etenkin sisätiloissa. Kaikki ongelmaan liittyvät videot poistetan Youtubesta ja Bethesdan foorumeilla mahdollisesta päivityksestä kysyvät viestit on myös poistettu ja kysymyksen esittäjä bannattu. Alla olevasta linkistä saa ladattua jonkun videon. Ei tuo video ainakaan mun silmiin ihan kamalalta näyttänyt. Mutta tuo nyt on vain yksi video.

http://www4.zippyshare.com/v/YvZYwBxi/file.html

Jotain huhuja liikkuu, että XBone-versio pyörisi paremmin, mutta eipä kellään tunnu olevan oikeita todisteita tuosta.
251  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 04.11.2015 20:48
Meikäläisestä saa peliseuraa onlineen. Etenkin heistit olisi kiva kokea.
252  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 29.10.2015 22:54
http://viikkotarjoukset.gigantti.fi/DigiXpo2015/

Gigantin Digiexpo-tarjoukset. Heinzia varmaan kiinnostaa PS4 289€:lla. :) Xbox One 350€, mukaan Halo 5, NHL16 ja Suomen lätkämaajoukkueen pelipaita!!
253  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 26.10.2015 12:17
Siis jos ovat samat kuin muutamana viime vuonna niin kyllä Samsung toiseksi jää. Tosin väliäkös sillä. Sama kuin vertailisi paskaa ja vetistä paskaa.
254  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.10.2015 19:24
http://www.haloworldrecord.com

Moni on jo varmaan tähän törmännytkin, mutta laitetaan tänne silti. Paavo "Paavi" Niskala siis yrittää virallista Guinnessin maailmanennätystä pelaamalla kaikki Master Chiefin Halo-pelit läpi enemmän tai vähemmän putkeen. Ennätys suoritetaan kauppakeskus Forumissa ja paikalla käy jos jonkinlaista vierasta toisen ohjaimen kimpussa. Toistaiseksi on näkynyt vain mulle ihan nevahöödejä tubettajia, mutta nuoremmalle ikäluokalle nuo ovat kai jonkinlaisia "julkkiksia". Ajan hermolla siellä Mikkiksellä kuitenkin ollaan.

Suomen Microsoftille jälleen peukkua yrityksestä mainostaa Xboxia ja tällä kertaa myös Haloa. Kova on heillä yritys ja aika erilaisia promojuttuja ovat keksineet. Harmi vaan, että konsoli on huonompi kuin pleikkari ja se kaiken lisäksi sai myös erittäin huonoa julkisuutta ennen julkaisuaan. Ihan aiheesta kylläkin.

On muuten eka Halo sitten Halo 2:n, jota en julkaisussa hommaa. Varmaan keväällä sitten Quantum Breakin aikoihin, kun käyn konsolinkin ostamassa.
255  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Yhteistyön voimaa! (Co-op peleissä -thread) : 22.10.2015 11:44
Siegessähän ei ole minkäänlaista yksinpeliä, mikä ei mua sinäänsä haittaa, mutta hinnassa tuo ei ikävä kyllä näy. Battlefrontissakaan ei ole mitään tarinayksinpeliä, mutta botteja pääsee kai pyssyttelemään. Toivottavasti tämä ei ole nyt se seuraava pelialan suuntaus. Halvempi hintalappu näille multiplayer only -peleille niin hyväksyisin tämän.

Halo 5 taas sisältää täysiverisen kampanjan ja drop-in/drop-out online co-opin neljälle pelaajalle sekä moninpelin. Kaikki tulevat moninpeli-mapit tulevat vielä ilmaiseksi jakoon. Tätä minä arvostan. Toki syynä voi olla se, että flopanneen Halo 4:n moninpelin jälkeen on yhteisö saatava taas kannustimien avulla kasaan. Jos tässä onnistutaan, niin Halo 6:ssa voi taas olla maksullisia mappeja.
256  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 20.10.2015 23:56
Ostaa uuden virtajohdon jostain elektroniikkaliikkeestä ei varmaan montaa euroa maksa.

Nojoo eihän se maksakaan. Eikä mulla nyt NIIN kiire ole, ettenkö pari päivää voisi vielä odotella. Kuulokkeet saa adapterilla kiinni Dualshockiin. Ihan kelvollista ääntä saa silläkin viritelmällä. Meen vaikka sillä muutamalla eurolla katsomaan The Martianin ihan leffateatteriin.

Tuosta ostopaikasta vielä (Hifikulma): en yllättyisi vaikka ryhtyisivät kiistämään hukanneensa johdon ja kaukosäätimen. Koko ajan ollut jotenkin ylimielinen asenne. Hifikulmalla on kivijalkaliike Salossa. Mulla sattui kerran olemaan asiaa sinne päin, joten ajoin vahvarin kanssa sinne. Selostin viat ja pyysivät vielä kirjaamaan ne paperille. Lupasivat kokeilla ja soitella seuraavana päivänä. Meni neljä arkipäivää eikä mitään kuulunut.

Vahvistin siis välillä hukkasi hetkeksi HDMI-signaalin, joskus pelkkä ääni sekunniksi, joskus myös kuva, jolloin katkos kesti pari kolme sekuntia. Jos lähti kuva, niin vahvistin oli pakko sammuttaa ja käynnistää uudelleen, sillä äänet eivät enää tulleet kajarista. Vaffari on myös muutaman kerran sammunut ihan itsestään. Enkä usko, että liittyy mitenkään ylikuumenemiseen, sillä tätä tapahtui joskus jopa vartin päällä olon jälkeen. Eikä ole edes lämpimältä tuntunut. Inputkin vaihtui toisinaan itsekseen. Ja on siis kokeiltu lukuisilla HDMI-piuhoilla ja ties millä laitteilla, mutta ei vaikutusta parempaan päin. Näitä kaikkia ongelmia siis esiintyi säännöllisen epäsäännöllisesti. En keksinyt mitään varmaa tapaa toistaa niitä, mutta parin tunnin leffan aikana sai olla ihan varma, että ainakin ääni pätkäisi ainakin pari kertaa ihan vaan sekunniksi.

Ja kun ei mitään kuulunut Hifikulman suunnalta, niin soittelin tietysti itse perään. Uusi kaveri vastasi ja sanoi ylimielisesti, ettei heillä ole aikaa tällaisia tutkia, eivätkä he oikeastaan osaa sanoa, missä saattaisi olla vika, he vaan myyvät näitä. Laitetaan laite huoltoon ja se tulee sulle sitten suoraan kotiin. Huollon selostuksen mukaan eivät saaneet yhtään vikaa toistettua --> ei toimenpiteitä. Ymmärrän kyllä, ettei yhteen vahvistimeen voi uhrata liikaa voimavaroja, mutta hyvin outoa, ettei kukaan tunnu tietävän, mistä vika voi johtua.

No homma jatkuu ja Hifikulmaan en ainakaan enää kanna rahojani. Paremmalla asiakaspalvelulla tilanne olisi toinen. On täällä Turussakin onneksi ihan tarpeeksi Hifi-liikkeitä. Muutenkin olen muuttanut ostokäyttäytymistäni "osta mistä halvimmalla saat" --> "suosi suomalaista ja mahdollisuuksien mukaan turkulaista". Oma pieni panokseni tähän taloustilanteeseen. Kauppakeskus Myllyssä on tietääkseni lähiseudun ainoa jäljellä oleva yksityisessä omistuksessa oleva peliliike. Ostan pelinikin nykyään mahdollisuuksien mukaan sieltä. Muutama varaus on vielä Gamestopissa, mutta jatkossa pyrin suosimaan muita ostopaikkoja.
257  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 20.10.2015 18:12
Vahvistin oli lähes kuukauden huoltoreissulla. Tänään se vihdoin tuli takaisin. Sanoin avokille kun oltiin ajamassa postiin hakemaan pakettia, että ihan varmasti ovat unohtaneet kaukosäätimen. No niin olivat, mutta ei se mitään, sillä laitettahan voi käyttää ihan hyvin ilmankin. Olivat vielä hukanneet virtajohdonkin.  :( Vituttaa vaan kun olisi viikko vapaata, niin olisi hyvin kerennyt katsomaan leffoja, mutta eih. No, huomenna saa ruveta selvittelemään, onko ostopaikka vai heidän käyttämä huolto hukannut kaukosäätimen ja virtajohdon. Perkele!
258  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 20.10.2015 12:01
Kyllä! Gilmore Girls! Toivottavasti Netflixin panostus sarjan jatkoon tarkoittaa myös sitä, että sarja tulee pysymään ikuisesti Netflixissä. Tietysti se pitäisi ensin saada tänne katsottavaksi. Jenkeissäkö se jo on? Koskee tietysti myös muitakin sarjoja GG:n lisäksi. Netflixin oma tuotanto tuskin koskaan katoaa, mutta tarkoitan näitä sarjoja, joissa Netflix on ollut mukana vain uusimmassa kaudessa.
259  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 16.10.2015 21:56
Ei helvetti Netflix meni poistamaan kaikki Mad Menin kaudet paitsi 2-3, vaikka vielä pari päivää sitten oli kaikki ykkösestä kutoseen. Noh, siihen loppui se tilaus sitten..

Saattaa kyllä tulla takas. Tintin seikkailuille kävi sama juttu, kun mulla oli vielä sarja kesken. Tuli kyllä takaisin.
260  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.10.2015 21:40
Far Cry 4:ää pelatessa mulla hipaisi peukalo jatkuvasti touchpadia, minkä seurauksena hahmoni vaihtoi aseita weapon wheelillä. Onneksi tuon ominaisuuden sai kytkettyä pois. Heti parani pelikokemus.
261  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 09.10.2015 15:21
Jep, en ole edes hankkinut peliä, sillä senhän tiesi, että sitä patchaillaan ajan saatossa paremmaksi. Ehkä hommaan sitten jonkun GOTY-painoksen.
262  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 09.10.2015 02:00
Otsikossa lukee ruutukuvat, mutta kai tänne videotkin voi laittaa.  :)

https://www.youtube.com/watch?v=5Ug0E8dweZk

Kasasin äkkiä videon Star Wars Battlefrontin betasta. Ensimmäistä kertaa syvennyin Sharefactoryn editoriin, ja täytyy sanoa, että hyvin toimii. Oli helppo oppia ja käyttää. Eipä tarvi turhaan siirtää klippejä tietokoneelle, ellei nyt jotain erikoisempaa videota ole tekemässä.

Itse pelistä: helvetin komeaa menoa. Audiovisuaalinen toteutus on huippuluokkaa. Tunnet olevasi tuttujen kohtausten keskellä. Mulla on peli varattuna Gamestopissa, mutta en vielä tiedä, otanko sitä. Kysymerkkeinä ovat ajanpuute, pelikaverit ja että jaksaako tuota kovin kauan. Pitänee ottaa vähän selvää, mitä kaikkea koko peli tarjoaa.

Käykäähän kokeilemassa. Tuossa latauslinkki betaan.
263  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Apple : 06.10.2015 23:33
Itse ostin Japanista iPad Air 2:n ja oli huomattavasti halvempi. Olisiko ollut n. 100€ halvempi. Mutta joo, Euroopassa ei varmaan ole noin paljon eroja.

Nojuu valuuttakurssien ansiosta voi tulla heittoa, mutta euromaissa tätä ei tietysti pääse syntymään. Valuuttakurssien muutoksiakaan ei hintoihin tarkasteta koko ajan. Euron ja dollarin suhteen muuttuessa meni vuosi tai puolitoista ennen kuin se näkyi täällä meillä korotettuina hintoina. Näin kävi kesällä Macien kanssa ja nyt iPhone 6S:n kanssa. Viime vuoden kutonen taisi mennä vielä samaan hintaan kuin 5S. Vastaavasti jos euro taas vahvistuu, niin Applen hinnoissa se näkyy ikävä kyllä viiveellä. Vieraan valuutan ulkomaanreissuilla voi siis hyvällä tuurilla saada Apple-kamaa edullisemmin.
264  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 06.10.2015 19:42
Olen menossa Saksaan kahden viikon päästä, ovatko nuo siellä merkittävästi halvempia?
T: ummikko

Eivät yhtään ellet johonkin tarjoukseen törmää, mutta aika harvoin Applen laitteita myydään tuntuvalla alennuksella. Ainakaan jos laite on tuoreimmasta päästä. Jos ei kiire ole, niin voit toki lykätä ostoa tuon reissun yli ja toivoa parasta, mutta todennäköisesti ihan Suomi-hinnoissa pyörii. Apple taitaa pitää huolen, että hinnat pysyvät samana joka markkinalla.
265  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uncharted 4: A Thief's End & Uncharted: The Nathan Drake Collection : 29.09.2015 17:29
Tätä nykyä haluan pelata vain yhtä peliä kerrallaan ja keskittyä siihen täysillä. Olen huomannut, että jos aloitan kahta yhtäaikaa pelaamaan yksinpelillä, niin toinen pääsee unohtumaan jossain vaiheessa. Poislukien siis co-op pelailut mitä tulee X360:llä tehtyä.  :)

Sama. Tosin mulla poikkeuksena on Destiny.

Ei varmaan kyllä ite tuu tätä kokoelmaa hankittua. Ihan ok pelejä, mutta en lähde toiste läpäisemään, kuten en Last of Usiakaan. Uncharted 4:ää tulee kyllä odotettua. En varmaan julkaisussa hanki, mutta onhan tuo helvetin komea "vuoristorata", joka täytyy kerran kokea. Aion kyllä sarjan skipanneille kavereille suositella tuota kokelmaa. Viime genissä kaikilla oli Xboxit, mulla ainoana meistä myös pleikkari, joten Unchartedit ovat heiltä jääneet välistä. Nyt taas kellään ei ole boxia, vaan kaikilla plösöt.
266  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 29.09.2015 14:13
Huomenna tulee PS4:lle 3.00-päivitys. Ainakin Epi on sitä odottanut .png-kuvankaappausten takia. Olen tuota ollut beta-testaamassa, mutta niin hyvin se on toiminut, ettei sitä betaksi edes tunnista. Olen vaan laiska ottamaan screenshotteja, niin en ole vertaillut eri tiedostomuotojen kuvanlaatua.

http://blog.eu.playstation.com/2015/09/29/everything-you-need-to-know-about-ps4-system-software-3-00-out-tomorrow/
267  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 29.09.2015 10:18
Ensi vuoden iPhone seiskasta tuli jo ekat huhut, eli olisi ihan virallisesti vedenkestävä.

http://www.macrumors.com/2015/09/28/iphone-7-already-rumored-to-be-waterproof/
268  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu : 28.09.2015 18:44
Saapi nähdä paljonko tulee hintaeroa 16Gt ja 64Gt -mallin välille mulle. Hyvin todennäköisesti päädyn silti tuohon 16Gt malliin, koska on se tähänkin asti riittänyt ihan ok. Isompi olisi tietty aina kivempi, mutta en usko että jaksaa maksaa siitä niin paljon enemmän. Voi tietty olla, että 16Gt-mallia ei riitäkään, jolloin joutunee valitsemaan 64Gt-mallin jos ei halua odottaa.

Joo mulle ei ikinä riittäisi 16Gt, 32 on ihan fine. 16 olisi ihan inaf, jos jaksaisi aktiivisesti siirrellä kuvia ja videoita koneelle ja pitää vain ne OIKEASTI käytössä olevat softat puhelimessa. Aika paljon on puhelimessa sellaista todella harvoin, mutta kuitenkin säännöllisesti käytössä olevaa, tai sitten niitä appeja, joita säilyttää ihan varmuuden vuoksi. Saas nähdä, paljonko iOS9:ssä esitelty app thinning auttaa. Eli siis jatkossa kai puhelimeen ladataan vain siinä sun puhelinmallissa tarvittavat jutut. Ennenhän sovellukset sisälsi grafiikat yms. kaikille iPhoneille ja ilmeisesti iPadeillekin.
269  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu (iPhone 6S-pressi 9.9 klo 20:00) : 28.09.2015 18:24
Menee siis lokakuulle, ennen kuin sitä täältä saa.

http://mobiili.fi/2015/09/28/iphone-6st-myyntiin-suomessa-9-lokakuuta/

No näinhän se onkin, eli ensi viikon perjantaina myyntiin Suomessa, samaan aikaan Apple Watchin kanssa. 13 miljoonaa iPhonea myytiin julkaisuviikonloppuna. Viime vuonna taisi mennä kaupaksi 10 miljoonaa puhelinta. Jokainen iPhone on siis myynyt edellistä paremmin julkaisussaan ja myös pitkässä juoksussa. Koskahan tälle tulee stoppi? Ainakin Euroopassa on puhelimen hintoihin tullut vähintään 50€ lisää valuuttakursseista johtuen, tosin on niin moneen muuhunkin Apple-tuotteeseen. Alkaa kyllä olla aika kipurajoilla nuo nykyiset hinnat. 700€ menee vielä, mutta ei ihan heti kyllä 800€. Ainakaan nykyisillä tuloilla.

Jonkin verran on tullut videoita katseltua uudesta puhelimesta ja ihan kivalta vaikuttaa. Vihdoinkin tuli se 2gigaa RAMia. Menee varmaan taas 2-3 vuotta ennen kuin tulee 4gigaa, kun Androidilla huidellaan tuossa vaiheessa varmaan jo 6-8:ssa. Toki iOS ja Android ovat hyvin erilaisia. Ei pysy Galaxy S6:lla edes 3gigan muistilla verkkosivut muistissa, siinä missä videoiden perusteella 6S:ssä toimii hyvin vain kahdella gigalla. Omat kokemukset rajoittuvat tietysti vain tuohon Galaxyyn, ehkä muilla valmistajilla on tilanne parempi. Applen lanseeraamat "live valokuvat" ovat kyllä vuoden turhake. En oikein keksi, miksi piti kunnon videon ja still-kuvan väliin keksiä joku uusi juttu. 3D Touch on taas vaihteeksi kiva uudistus. Jännä nähdä, mitä tuolle keksitään.
270  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 23.09.2015 18:11
Kirjeiden kerääminen avaa yhden lisätehtävän. Ei mikään iso tehtävä kuitenkaan. UFO-osien keräämisestä saa yhden uniikin ajoneuvon.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines