Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84
2341  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 11.12.2007 14:05
F1: Championship Edition (PS3)
No joo, grafiikkapäivitys, mutta kun kokeilin Gran Turismo 5 prologuen ja Forza 2:n jälkeen, niin aika karulta se näytti.

Varmaan sanomattakin selvää ettei siitä täyttä hintaa kannata maksaa varsinkin kun Sony julkaisee 99% todennäköisyydellä vuosipäivityksen ja eikös EA:kin ollut väsäämässä F1-peliä?

Sonyn oikeus lisenssiin taisi päättyä. Huhua on, että EA hankki sen itselleen ja julkaisee Lewis Hamiltonin nimeä kantavan F1-pelin.
2342  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Kun ei nappaa... : 11.12.2007 03:18
Kaikki on paskaa. Ainoa jota pelaan on Halo 3 Livessä. Peliseuran vuoksi. Toivotonta.

E: Pitäiskö kylmästi pitää taukoa jonkin aikaa?

E2: Alottaisko WoW:n?
2343  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 10.12.2007 21:45
Täältä tullaan Mario Galaxy.  8)
2344  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mistä ostat pelisi? : 10.12.2007 21:44
Tämän syksyn peliostokset tuli suurimmaksi osaksi tehtyä sattuneesta syystä Gamestopissa. Normaalisti olisin tilannut Suomesta halvimmasta nettikaupasta. Mahdolliset region free pelit Play-Asiasta. En kyllä äänestä mitään. Jos pelillä ei ole kiire ja en halua maksaa täyttä hintaa, odottelen käytetyjen ilmestymistä kauppapaikoille. Pakko saada-pelit, mm. Halo 3, tilataan mistä luvataan julkkaripäiväksi. Tai haetaan vaikka Anttilasta jos hyllystä vaan löytyy.
2345  Yleinen / Vapaa sana / Miten asut? : 10.12.2007 19:11
Omakotitalo? Rivitalo? Kerrostalo? Yksin vai vanhempien kanssa? Vai oletko onnekas ja jaat vuoteen kumppanin kanssa?

Tuli tämmöinen kysely mieleen kun kävelin kaupungilta kotiin. Pian olis varmaan muutto edessä tästä rähjäisestä opiskelija-asunnosta ihan omaan yksiöön. Onhan täällä sähkö ja vesi ilmaista, vuokra on tukien jälkeen 40 ja keskustaankin kävelee vain 10:ssä minuutissa.

Mutta oma asunto on aina kivempi. Tämä kiikareissa oleva asunto on vastarempattu yksiö kivenheiton päässä Salon keskustasta. Toukokuussa on pakko muuttaa pois, sillä valmistumisen johdosta pitää antaa paikka jollekin muulle. Koulu, kaupat, työpaikka. Kaikki lähellä. Ja saahan sinne myös 24 megaisen netin  ;) Vuokra on 350€. Kaveri maksaa saman verran rempatusta yksiöstä kaupungin laitamilta. Tukien jälkeen vuokra olis 70€, noin äkkiä laskettuna. Vasta kesällä tarvitsee maksaa täyttä vuokraa. Katsotaan miten käy. Joku aamupäivä pitäis käydä kattomassa kyseistä kämppää. Toivottavasti saan sen.  :)
2346  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 10.12.2007 18:57
Olin itsekin jo hyvin hyvin lähellä PS3:n ostoa. Kulman takaa tullut mahdollinen muutto siirsi ostoa ensi vuoden puolelle.
2347  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalautaa 5 kuukautta, millä fiiliksillä? : 02.12.2007 15:00
 :???:
2348  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 02.12.2007 14:55
Lista uudistuksista ja korjauksista mitä uusi dashboard-päivitys tuo tullessaan.

DivX/Xvid tuen lisäksi tämä on rlzaa:
Improved Xbox guide performance ~2x

Loistavaa!  ;D Kyllä se MS jotain osaa. Viikon päästä olen täällä kiroilemassa, kun päivitys jumittaa konsolini...  :rollaus:

Toivottavasti tekstitkin saa näkymään.
2349  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2007 -äänestys : 01.12.2007 11:51
Dumdidum. En viitsi listata mitään, ennen kuin olen Galaxya pelannut jouluna.  :)
2350  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 27.11.2007 17:53
...  :rollaus:
2351  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni : 26.11.2007 23:58
Halo: Combat Evolved

Joulukuu 2003. Olin kaverin luona ja pohdimme mitä toivoisimme joululahjaksi. En edes tiedä mistä sain ideaksi toivoa Xboxia. GameCube oli pettymys, PS2 jaettuna pikkuveljien kanssa. Kai halusin vai oman konsolin? No eniveis. Niihi aikoihi boxien mukana tuli bundlattua Halo ja Midtown Madness 3. Olimme kuulleet Halosta paljon hyvää. Aattona soitin kaverille ja kysyin, että miltä se Halo tuntuu? Itse olin serkkuni luona ja halusin kokeilla konsolia ensimmäistä kertaa yksin kotona rauhassa. Kaverin mukaa Halossa ei ollut mitää erikoista. No päätimme kuitenki kokeilla co-oppia meillä muutaman päivän aaton jälkeen. Ensimmäinen kenttä meni läpi ilman kummempia ihmettelyjä. Toinenki alkoi ihan normaalisti. Mutta ei Jeesus kun eteemme pudotettiin Pelicanista Warthog-jeeppi. Toinen kuskiksi ja toinen lavalle ampumaan minigunilla. Halo-teema soi taustalla. Painelimme kaverin kanssa pitkin niittyjä, yli purojen ja jokien, väistelimme kiviä. "Oh no! Perässämme oli vihollisten lentoalus. Käännä ajoneuvo hyvään kulmaan, että pääsen niittaamaan tuon paskiaisen"! Ja loppupelikin oli yhtä taivasta. Valehtelematta varmaan joka viikonloppu kokoonuimme jommankumman luokse, ostimme sipsiä, karkkia, limua ja pelasimme Halon läpi, läpi ja läpi. Kymmeniä kertoja. Vaikeimmalla, speedrunia, etsimme bugeja, easter eggejä yms. häröilyä.

Minä ja kaverini olemme olleet aina kaveripiirissä edelläkävijöitä ja esikuvia konsolihankinoissa. Meillä oli PS2:t, muillakin oli. Ostimme Xboxit, muutkin ostivat. Nykyään varmaan kymmenellä tyypillä on Xbox 360 ja lisää on tulossa jouluna.  :rollaus: No asiaan. Kun muutkin siis ostivat Xboxit, olimme netistä lukeneet jo sellaisesta ominaisuudesta kuin System link. Eli useita Xboxeja linkitettiin yhteen ja näin pystyi pelaamaan moninpeliä yli neljällä pelaajalla. Maalla kun asuttiin, olimme muutaman tyypin kanssa hernepellolla kesätöissä. Joka päivä töiden jälkeen kaikki kävivät kotona syömässä, suihkussa ja hakemassa ohjaimet ja Halot. Kokoonuimme meille, valtasimme minun ja pikkuveljeni huoneen, linkitimme kaksi Xboxia yhteen, iskimme kumpaankin neljä ohjainta, arvoimme tiimit ja armoton mättö alkoi. Taivas potenssiin kaksi..toista. Oi niitä aikoja. Ei huolia. Vain Haloa aamusta iltaan..  :rollaus:
2352  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 26.11.2007 23:35
Riitta ftw!
2353  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.11.2007 17:12
Evan Taivaanlahja

Lähdin sillä asenteella katsomaan leffaa, että tää on yhtä paska kuin Nuija ja Tosinuijan "jatko-osa". Olin väärässä. Olihan tää täynnä kliseitä, etenkin alussa. Leffa kuitenkin parani mitä pidemmälle mentiin. En oikeastaan tiedä miksi. Hymyilytti katsoa "Nooan" puuhia. Jumala siis antaa elokuvan päähenkilölle tehtäväksi rakentaa arkki. Tietenkin tämä kuullostaa alussa ihan höpönlöpöltä, eihän Jumalaa ole olemassa! No muutaman tempun jälkeen Evan vihdoin uskoo, ja käy töihin. Kaikenlaisten käännösten jälkeen kaikki päättyy tietenkin hyvin. Loppujen lopuksi ihan ok leffa.
2354  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mass Effect : 25.11.2007 18:48
Minä! o/

Allekirjoitan kaiken sanomasi. Perkele kun kaverit tulivat eilen kylään ja halusivat pelata Guita Heroa. Panin pelin mielelläni sivuun, sillä tähän haluaa uppoutua rauhassa ja yksin. En halua menettää sanaakaan keskusteluista. Ne ovat kyllä loistavasti toteuttuja. Alla oleva teksti ei varsinaisesti spoilaa mitään, mutta jos joku haluaa rauhassa kokea kaiken itse, niin pistetään piiloon. Teki kyllä vaikutuksen minuun.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Pelissä on kuulemma paljon bugeja, itse olen törmännyt vasta graafisiin. Tekstuurin latautuvat joskus myöhässä. Ei se peliä pilaa, mutta elokuvamaisuuteen pyrkivässä pelissä ei saisi olla näitä. Ruudunpäivitys kusee välillä oikein urakalla, ei sekään peliä pilaa, sillä se on niin hidastempoinen. Ja maailma jonka Bioware on luonut on kyllä uskomaton. Kaikki alienrodut, planeetat, historia.. Uskomatonta. Tämä jos joku on interaktiivinen elokuva. Ei tietenkään täydellinen sellainen, mutta enemmän kuin mikään muu peli. Ylivoimaisesti.
2355  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 25.11.2007 14:46
E: Onko Excite Truckissa jotain kaksinpeliä? Lähinnä bilepeleiksi, ja etenkin joulua varten ajattelin ostaa/vuokrata jotain hauskoja moninpelattavia pelejä.

Onhan siinä, mutta ei ole mitään verrattuna yksinpeliin. Kaksinpelissä autot ainakin liikkuvat paljon hitaammin, joten samanlaisia hyppyjä ja fiilistä ei oikein pääse syntymään. Kyllähän sitä jonkinverran pelaa, muttei peliä välttämättä sen takia kannata ostaa..

No vuokraan sitten.  :) Mitäs muita hyviä kannattaisi kokeilla? Moninpeliksi siis.
2356  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 25.11.2007 14:26
Tsiisus, melkeinpä pitää ennakkotilata, vaikka en Virtual Consolla paljon pelailekaan:

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-113-49-en-70-2f4f.html

Toimittaako ne noita Eurooppaan? Sonyn ja osa Nintendon peleistä ja tarvikkeista on toimituskiellossa Eurooppaan. En ainakaan löytänyt mainintaa mistään estoista. Varmistan vielä täältä, jos joku omaa paremmat silmät kuin minä  :)

E: Onko Excite Truckissa jotain kaksinpeliä? Lähinnä bilepeleiksi, ja etenkin joulua varten ajattelin ostaa/vuokrata jotain hauskoja moninpelattavia pelejä.
2357  Yleinen / Pelikeskustelu / Guitar Hero : 25.11.2007 03:54
Guitar Hero 2 ja 3? Check. Kavereita? Check. Kaljaa? Check.

Siinä ainekset jolla saadaan aikaan loistava ilta. Äsken päättyi melkein 10 tunnin putki, siitä noin seitsemän meni uuden Guitar Hero 3:n parissa. Ensin vedettiin vuorotelleen Careeria ja avattiin kaikki biisit. Sitten siirryttiin pro face-offiin, eli samaa biisiä soittelimme vastakkain. Perkeleen mahtava bilepeli! Sain pelin muistaakseni jo tiistaina. Soitin muutaman biisin ja kyllästyin. Ei yksin pelatessa vaan ole samaa fiilistä kuin kavereiden kanssa kilpaillessa. Haastava, mutta palkitseva peli. Kehitystä tapahtuu koko ajan. Jonain päivänä voin ehkä läpäistä Through fire and flamesin Expertillä.  :rollaus: Löytyykö laudalta innokkaita soittajia?

Sanomattakin selvää, että kevättä ja Rock Bandia odotellaan kuin kuuta nousevaa!  8)
2358  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 21.11.2007 00:20
Orkkis prätkähiiret pyörii kolmosella! Ääninäyttely jotain käsittämätöntä.  :lol: Turtlesien jälkeen kovinta matskua silloin joskus pienenä.

Ei saatana. Ei näitä saisi DVD:llä mistään? Turtlesit löysin muistaakseni Discshopista. Pitää ostaa itselleni joululahjaksi  :)
2359  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 20.11.2007 18:05
MS yrittää myydä 120Gb:n kovoa meille.
2360  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 14.11.2007 07:58
Nyt muuten vituttaa. Big time. Antakaa rahaa.
2361  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 13.11.2007 23:54
Eiköhän Anttilan hyllyt ole 100% varmasti täynnä Galaxya.
2362  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 13.11.2007 16:46
Fuck yeah! 4.12. saapuva "syys"päivitys tuo mukanaan Video Marketplacen, eli leffojan vuokraamista 720p-muodossa  :P Tämän lisäksi vanhan Xboxin pelien lataaminen on myös mahdollista, hinta 14€/kpl.

En lähde.
2363  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 12.11.2007 22:42
Haha!  ;D 24 vuonna 1994.
2364  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 12.11.2007 22:26
Mm.. Piparia..
2365  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 11.11.2007 15:09
Ah. Huomenna alkaa työharjoittelu, joka päättyy muistakseni 20. tai 21. päivä joulukuuta. Siinä onkin sitten muutama päivä aikaa lepäillä ennen aattoa. On se ihana fiilis kun menen kotiin maalle äitini ja pikkuveljieni luokse, luultavasti myös mummini ja serkku äitinsä kanssa tulevat aattona kylään. Mutta ne pari päivää ennen aattoa saa ottaa rennosti, maata sohvalla kehräävä(t) kissa(t) (eläin) sylissä ja katsella telkkaria taikka pelata. Talo on kauniisti koristeltu. Äidin ollessa töissä, voimme veljieni kanssa lähteä kuusta hakemaan, niin kuin on tapana ollut. Metsästä on varmaan kaikki hyvät kuuset haettu, viime vuonnakin oli vaikeaa löytää kaunis kuusi  ;D Toivottavasti kaikki ovat hyvällä tuulella. Äiti nyt vähän stressaa, mutta se on ymmärrettävää. Pitäisi miljuuna asiaa keretä tekemään.

Lahjojen merkitys on kyllä vähentynyt. Onhan paketteja kiva availla, mutta ei sitä enää raapusta A4:n kokoista sisällysluetteloa lahjalistasta. Tänä vuonna toivon ainoastaan Super Mario Galaxya ja kylpytakkia. Muut lahjat sisältävät varmaan rahaa, sukkia, boxereita, karkkia, lahjakortteja vaateliikkeisiin. Itse olen huono ostamaan lahjoja. Rahaa ei ole paljon ylimääräistä, joten lahjatkin ovat sen mukaisia. Mutta tuskin ketään haittaa. Ei se sisältö merkkaa enää aikuisille.  :)

Ja lunta on ehdottomasti oltava!
2366  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 10.11.2007 14:43
I feel your pain. Naiset, kuka niitä ymmärtäisi?
(paitsi tää nykyinen jota deittailen, se on ihan kiva.)

Musta tulee isona homo.
2367  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 10.11.2007 10:05
No puhut kyllä totta. Ja totta puhuakseni olen jo pikkuhiljaa asennoitunut siihen, ettei tästä tule mitään. Haluan vaan tietää mitä hänen mielessään on?? Minkä helvetin takia se jatkaisi tätä jos ei ole enää kiinnostunut minusta. Ei voi ymmärtää. Ehkä jätän tuon uhkailun kuitenkin sanomatta, mutta pysyn silti kovana ja vaadin puhetta.

Ja kyllä. Varatut naiset saavat tästä lähin jäädä. Ellei se muija valitse mua heti, saa se luvan jäädä.

EDIT: Ja tiedostan olevani mustasukkainen. Tämän voisi kuitenkin kestää jos asioista puhuttaisiin. Toivottavasti illalla saan raportoitua miten kävi.
2368  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 10.11.2007 09:42
Vituttaa eräs muija. Kaunis, mukava ja kaikkea mitä haluan. Ja enemmänkin. Meillä on noin vuoden ajan ollut jotain peliä. Ongelmana on vaan tämän tytön poikaystävä. Heidän välinsä ovat kuulemma kylmät ja tyttö asuu jätkän luona ainoastaan asunnon takia. Jätkä on intissä, eli ei tarvitse väkisin asua saman katon alla. Jonkin aikaa sitten tyttö muutti omaan asuntoon. Melkein heti sen jälkeen sanoin sille, ellei meidän välillä ala pian tapahtumaan jotain, voidaan ihan hyvin unohtaa koko juttu. En tietenkään halua luopua hänestä, mutta ei tämä pelleilykään ole kivaa. Noh. Tällä viikolla tämä tyttönen jätti sen poikaystävänsä. Tyttö on ollut hirveän etäinen koko viikon. Ymmärränhän minä, että kolmen vuoden suhde on vaikea lopettaa vaikka tunteet olisivatkin hiipuneet.

Eilen tämä tyttönen oli kuitenkin baarissa kahden jätkän kanssa. Toisesta ei ole vaaraa, mutta toinen niistä on kiinnostunut tästä tytöstä. Hän kyllä väitti minulle, että tunteet eivät ole molemminpuoliset. Ja mielestäni ei ole syytä epäillä mitään, koska tyttö itse jopa kertoi minulle tästä. Tällä tytöllä on muutenkin suurimmaksi osaksi poikia kaverina. Näin äkkiseltään tulee mieleen ainakin 3 jätkää jotka ovat kiinnostuneet hänestä. Tyttö on kuitenkin tehnyt selväksi etteivät nämä kiinnosta häntä. Silti olen mustasukkainen, koska hän viettää välillä aikaa heidän kanssaan. Kunhan se herää niin mun on pakko saada vastauksia. Varmaan vittuuntuu kun en jätä sitä rauhaan. Tiedän paljon asioita joita hänen ei olisi pitänyt minulle kertoa, lähinnä siis muiden salaisuuksia. Perkele jos se vähänkin kuullostaa salailevalta, sanon että paljastan kaikki asiat mitkä olet minulle sanonut, ellet kerro totuutta. Eiköhän siinä viimeistään totuus tule ulos.

Muutenkin hänen on vaikea puhua tunteistaan. Se nyt vaan on pakko. Ei hommat etene ellei juttua ala tulemaan. Saatan kuullostaa erittäin vittuuntuneelta. Olen enemmänkin huolestunut. Varmaan kolmas kerta kun käyn saman naisen kanssa läpi tätä tilannetta. Ennenkin on selvitty säikähdyksellä. Toivottavasti sanonta kolmas kerta toden sanoo ei pidä paikkaansa...
2369  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.11.2007 11:17
http://wii.ign.com/articles/833/833766p1.html

Wiin Medal of Honor Heroes 2 kampesi juuri vahvasti ostoslistalle, se sai IGN:n väeltä 8.4

Suunnannäyttäjä Wiin FPS-peleille, 60 kuvaa sekunnissa päivittyvä ruutu, hienosti toimiva online-ominaisuus... Tänä vuonna ei Wiin omistajiltakaan pelattava heti lopu.

Ai voice chat on tullut jo Wiille?
2370  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 23:18
Ampuja kuoli.
Sivuja: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines