Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 84
211  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 25.03.2016 15:41
https://youtu.be/z_B65J86D_8

Feikki sekin. :)
212  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.03.2016 13:39
Ja en väitä etteikö WiiU:n tabletissa tai WiiMotessakin olisi ollut potentiaalia ja onhan niitä onnistumisiakin muutama, mutta aika vähiin ne jäi. Eikö se ole silloin käytännössä todistettu vähän tyhjäksi potentiaaliksi? Mario Maker taitaa olla paras "peli" missä tabletti toimii, mutta se onkin aivan omanlaisensa.

Gamepadin potentiaali jäi tietysti käyttämättä siitä syystä, että Nintendo on käytännössä ainoa, joka Wii U:lle ihan tosissaan kehittää. Jos myynnit huitelisivat PS4:n lukemissa, niin aivan varmasti olisi nähty kaikenlaista, mikä nyt jäi näkemättä.

Ja mitä tuli tuohon aikaisempaan viestiisi, jossa sanoit etteivät sormesi riittäneet näytölle. Ei minunkaan, mutta sen takia ohjainta kannateltiinkin hetki yhdellä kädellä. Wind Wakerissa purjehduksen aikana oli hyvin aikaa järjestellä inventorya ja käytössä olevia kamoja. Paljon mielummin irrotan hetkellisesi toisen käteni ohjaimesta kuin painan startia ja seikkailen valikoissa. Partajeesukselta tulikin jo hyviä esimerkkejä.

Ja SM3DW on mielestäni huono esimerkki, sillä eihän siinä kosketusnäyttöä edes käytetä..? On mulla myös Pro Controller, sillä ostin aikanaan sen Zombi U -bundlen, mutta en ole sitä käyttänyt kuin Mario Kart 8:n moninpeliä pelatessa. Bayonetta 2 on varmaan seuraava peli, johon kaivan Pron esiin. Tuon tyyppisissä peleissä on tablettiohjain voi jäädä kakkoseksi.

Ja jos virtuaalinapit kuulostavat hyvältä idealta, niin suosittelen kokeilemaan vaikka jotain FPS-peliä puhelimella. Ei toimi. Eikä siinä auta, vaikka olisi vähän isompikin näyttö käytössä.
213  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.03.2016 21:53
Joo eihän tuossa ohjaimessa ole tosiaan mitään järkeä. Wii U:n gamepad on mun mielestä oikeasti hyvä. Ottaisin ihan heti samanlaisen vakio-ohjaimeksi PS4:lle tai Xbox Onellekin. Siinä on niin paljon käyttämätöntä potentiaalia, joka ikävä kyllä jää käyttämättä Wii U:n myyntien takia ja 3rd party -tuen ollessa niin huono kuin se on. Todella sääli.

Tietysti näyttö voisi olla tarkempi ja akkukesto parempi yms, mutta todella hyvä paketti se on jo nyt. Wind Waker oli paljon mieluisampi kokemus Wii U:lla kuin GameCubella ja kiitos siitä menee Gamepadille. Partajeesuskin on muistaakseni Assassins Creediä ja muidenkin pelien Wii U -versioita kehunut, ja nimenomaan Gamepadin tuomaa parempaa pelikokemusta. En ole pelannut, mutta uskon miehen puhuvan täyttä asiaa.
214  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.03.2016 17:45
http://news.xbox.com/2016/03/14/letter-chris-charla-idxbox-updates-gdc/

Microsoftilta kovan luokan julkistus. Xbox Liveä ollaan avaamassa niin, että kehittäjät voivat halutessaan sallia moninpelin eri alustojen välillä. Myös eri konsoleiden. Luonnollinen ensimmäinen vaihe on Xbox ja PC. Tuollaista on ennenkin ollut joissain yksittäisissä Microsoftin omissa peleissä, mutta nyt kai tarjotaan työkaluja kaikille. Ja luonnollisesti konsolirajat rikkovaan moninpeliin tarvitaan myös sen toisen alustan tuki. Pallo on Sonylla.

Rocket League on ensimmäinen Xboxin ja PC:n välillä toimiva peli. Vihjasivat, että myöhemmin tulossa uutisia myös muista alustoista.

Hemmetin hyvä juttu, IMO.  8)
215  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Pelinurkkasi : 13.03.2016 18:07
Ei sinua kiinnosta ostaa tarkalleen samaan sarjaan kuuluvat Wharfdalen takakajarit jalustoilla ja keskikajari halvalla?  :lol: Vaihdoin aikoinaan tujumpiin laitteisiin, niin jääneet tarpeettomiksi.

No periaatteessa, mutta tilan suhteen on vähän ahdasta. Laita vaikka privaan hintapyyntö ja katsotaan, tuleeko kauppoja.  :)
216  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Pelinurkkasi : 12.03.2016 21:33
Olisi mukavaa nähdä millaisia pelinurkkia lautalaisilla nykyään on.

Käskystä!


Yleiskuvaa. TV on sama vanha LG:n LCD, jonka ostin joulukuussa 2010. Tällä mennään varmaan kunnes on varaa 4K Olediin. TV:n alla vasemmalla uusin Apple TV. Näyttäisi paremmalta, jos PS4 olisi vahvistimen yläpuolella, mutta siinä se ei saa ilmaa ja tuuletin huutaa täysillä. Vahvistin on Pioneerin VSX-424 ja kajarit Wharfdalen Diamond 121:t. Yhteensä karvan alta 500€ ja kun ei ole ennen ollut mitään kotihifiä, niin ei osaa parempaa vaatiakaan. :) Panostetaan sitten, kun on varaa/tilaa koota surround-setti.




Oikean oven takana sijaitsee Wii U hyllyllä ja kaikkea sekalaista krääsää itse laatikossa. Konsoli ei yleensä ole noin lähellä seinää. Jäänyt siivotessa varmaan siirtämättä takaisin paikalleen.




Ja vasemman oven takana Xbox One, ohjaimet ja pelejä yms. Pieneltä näyttää Xboxin tila, mutta aivan äänetön on ollut tuossa tilassa. Pelatessa pidän laatikkoa auki. Tila on myös takaata avoin.




Ja sohva. Mitäpä siitä jaarittelemaan. Se on sohva.
217  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 07.03.2016 10:19
Mielipiteet pelistä osuvat näköjään laajasti paskaa-parhautta -arvosteluasteikon molempiin päihin, ja johonkin sinne väliinkin. Itsehän olen täysi Zelda-nyyppä, joten nämä uusintajulkaisut ovat hyvä tapa päästä sarjaan sisään. Wind Waker HD:n pelasin läpi viime vuonna ja tykkäsin! TPHD on tulossa Limited Editionina postissa tällä viikolla ja ihan avoimin mielin lähden tätäkin kokeilemaan, ja tarkoitus olisi läpäistäkin. Kestää se sitten kuukauden tai vuoden.

Mutta mitä sen jälkeen. 3DS ostoslistalle..? E-shopista löytyy myös joitain vanhempia Zeldoja, joten kyllä pelattavaa riittää.
218  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 24.02.2016 15:40
http://suomimobiili.fi/sony-xperia-z-mallisto-ei-saa-jatkoa-xperia-x-mallisto-jaanee-ainoaksi/

Sony ei siis enää tuo uusia malleja Z-sarjaan.
219  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retrotopic : 24.02.2016 13:10
Pistäkääpä retromestarit vähän infoa ja saitteja kehiin, että mistä kannattaisi lähteä etsimään 8-bittistä NES:iä ja lisälaitteita. Onko parhaat mahikset jossain ebayssa vai luotettavissa jälleenmyyjissä? NES:in aluekoodauksen purkaminen oli muistaakseni aika helppo operaatio.

https://poromagia.com/fi/catalogue/nintendo-8-bit-konsoli-nes_110861/

Turussa toimii myös kivijalkaliike Retromagia-nimellä. Tuolta luulisi ainakin saavan toimivan koneen. Käsittääkseni tarkistavat tuotteet, putsaavat jne. ennen kuin menee myyntiin. Näkyy tietysti hinnoissakin. Huuto.netistä voi saada halvemmalla. Ei välttämättä paras paikka ostaa, mutta kannattaa harkita.
220  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.02.2016 18:44
Onko tuota The Divisionin betaa kukaan pelannut?

En, enkä varmaan osta peliäkään. Periaatteessa varmaan ihan kiinnostava peli, mutta on käsittääkseni Destinyn tapaan periaatteessa tarkoitettu pelattavaksi kavereiden kanssa. Nykyään pääsee niin epäsäännöllisesti pelailemaan, että vaikea sopia mitään moninpelisessioita.

Itse pelasin Until Dawnin läpi. Tai oikeastaan kolmen kaverin kanssa samalla sohvalla. Vaihdeltiin ohjainta aina sopivan paikan tullen. Oli ihan kiva tapa läpäistä peli. Spekuloitiin tapahtumia ja pohdittiin yhdessä valintoja, mutta ohjainta pitelevällä oli kuitenkin oikeus päättää, mitä tehdään. Neljältä aloitettiin ja yhdeltä yöllä rullasi lopputekstit. Pari 20 minuutin taukoa pidettiin. Tekninen toteutus ihan ok, mutta olisin toivonut parempia kasvoanimaatioita. Parempaankin on pystytty ja tällaisissa peleissä olisi tärkeä saada ne kasvot näyttämään aidolta.

Loput spoilereihin.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Jatkoa toivottavasti tulee. Hyvä kokemus tämä oli pienistä ongelmistaan huolimatta. 30€ maksoin ja 23€ sain vaihdossa, joten ei paha hinta tälle kokemukselle.
221  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 18.02.2016 10:16
Eikös täällä Turussa jo ole ghetto nimeltä Varissuo? Toki muutkin lähiöt ovat kovaa vauhtia mamusoitumassa (Lauste, Runosmäki ja Halinen nyt ainakin) ja katukuva on muutenkin hyvin rikasta.

...ja Pansio ja Perno.

Mutta ei kai täällä varsinaisesti mitään ongelmia ole maahanmuuttajien kanssa? Kohta neljä vuotta asunut Turussa ja sitäkin ennen paljon täällä pyörinyt. Kerran olen nähnyt jonkun muun kuin valkoisen värisen tappelevan kadulla, ja en muista kovin usein kuulleeni tai lukeneeni mistään tappeluista, raiskauksista tai vastaavista, joissa olisi maahanmuuttaja ollut osallisena. Olikohan viime syksynä joku saanut kadulla yllättäen turpaansa, sen jälkeen on aika hiljaista ollut. Ymmärtääkseni Turussa on ihan hyvin saatu mamut sopeutumaan joukkoon.
222  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 08.02.2016 01:13
Aivan, tuo takuuasia ei tullutkaan mieleen. Hyvä huomio.

Valmiiksi ostamisen pointti kai oli lähinnä se, että kun on alkuun päästy niin tulee vietyä "projekti" loppuun saakka. Olisihan sitä rahaa ostaa uusi kone vaikka heti, mutta se raha on muuhun tarkoitettu. Mulla on tapana pitää rahaa eri tileillä eri tarkoituksiin. Viime aikoina on tullut säästettyä vain matka-, asunto- ja sijoitustilille. Kaikki nykyisen polven konsolit, kotiteatteri, telkkari ja läppäri jo löytyvätkin, joten tuon tyylisiin ostoksiin ei ole tullut laitettua rahaa sivuun vähään aikaan. Kaipa tässä täytyy ruveta maltillisesti säästämään siihen koneeseenkin sitten. Laitan ihan suosiolla tähtäimen puolentoista tai kahden vuoden päähän. Pitää nyt opiskella ahkerasti, että on ensi vuonna vähemmän kursseja.  :P

Millaiseen budjettiin tässä pitäisi varautua? Jätetään laskuista pois näyttö, hiiri ja näppis. Tarkoituksena olisi tosiaan ihan huippukone kasata. Parasta mitä Nvidialla ja Intelillä on tarjota, hinta- ja laatusuhde kuitenkin ottaen huomioon. Jos hinta pomppaa merkittävästi, mutta hyöty jää kuitenkin suht pieneksi, niin antaa olla. Ei nyt siis ihan kirjaimellisesti tarvitse parasta olla. Uutta rautaa tulee tietysti tarjolle, mutta eiköhän huippunäyttis maksa ensi vuonna saman verran kuin tänäänkin, malli tietysti vaan on vaihtunut paremmaksi.

Kauhean isoa kovalevyä en tarvitse, sillä Mac pysyy edelleen mediakoneena. Tapana ei ole myöskään pitää asennettuna pelejä, joita en pelaa. On mulla ehkä 1-2 peliä, joita pelaan kuukausia, mutta sellaiset viikossa läpäistyt pelit poistan heti. Ei ole PS4:n 500gigan kovalevyn kanssa ollut ongelmia, eikä tule. 500gigaa riittänee siis PC:lläkin ja SSD:tä tietysti. SSD-levyjen hinnat kai tulevat ihan hyvää vauhtia alas, joten jos saan kahden vuoden kuluttua teran samaan hintaan kuin puoli teraa tänään, niin voin varmuuden vuoksi sen tilavamman levyn valita.

Ei varmaan 1000€ riitä?
223  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 07.02.2016 23:57
Viime aikoina on PC:n hankinta ruvennut mietityttämään. Konsolipelaajana minut on pitänyt tähän asti kaverit. Suurin osa kavereista on aina pelannut konsoleilla eikä halukkuutta siirtyä PC-maailmaan ole ollut, mikä ei ole ollut ongelma mulle. Ja koska konsoleita on taloudessa aina ollut, olen ihan hyvin voinut pelata multiplattarit niillä. Onhan PC:llä aina ollut pelejä, joita olen halunnut pelata, mutta ihan hyvin olen näinkin pärjännyt.

Nykyään kaveripiirimme ei käytännössä enää ollenkaan pelaa Xbox Livessä ja/tai PSN:ssä. Syynä tietenkin muuttuneet elämäntilanteet eikä muutosta "parempaan" ole varmaan ihan heti tulossa. Koulun, töiden ja muiden kiireiden ansiosta ei sitä aikaa ole enää ihan samalla tavalla pelaamiselle, mutta jollain aikavälillä voisi PC:n kasaaminen olla hyvinkin mahdollista. Kallistahan siitä tulee, mutta on käynyt mielessä kustannusten jakaminen pidemmälle aikavälille. Mitä rautaa voisi siis ostaa jo valmiiksi, eikä haittaisi vaikka koneen kasaaminen venyisikin vuoden tai vaikkapa kahden päähän? Kotelo ja virtalähde tulee mieleen sekä tietysti näppis ja hiiri. Kaikki muu taitaa aika lailla ottaa sen kokoisia harppauksia tasaisin väliajoin, että ns. varastoon ostaminen ei vaan ole järkevää. Tarkoitus on mennä ihan all-in, eli ihan uusinta uutta näytönohjainta ja prossua ajattelin sitten aikanaan, sillä myönnän silmäkarkin kiinnostavan.
224  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 24.01.2016 01:42
Zoukan suosittelema Youth tuli tsekattua viime viikolla. Oli kyllä hyvä kokemus. Jotenkin jännästi tuli rentouduttua ja mieli tyhjennettyä leffan aikana. Avopuoliso sanoi ihan samaa. Taisi tehdä muuhunkin yleisöön vaikutuksen, sillä kukaan ei lähtenyt salista kesken lopputekstien, vaan vasta kun nekin loppuivat ja kaikki valot sytytettiin. Ei ole tuollaistakaan ennen tapahtunut. Oli meitä siellä parikymmentä.

Tänään käytiin katsomassa Steve Jobs. Hyvä oli sekin. Todella paljon dialogia ja pääosin hyvää sellaista. Leffassa keskitytään lähinnä Jobsiin ihmisenä, ei niinkään miehen elämäntarinaan, vaikka palasia siitä on tietysti leffaan päätynyt. Kaikkea ei aina edes selitetä, vaan katsojan oletetaan tietävän jonkin verran Jobsista ja Applesta. Tai ainakin leffasta saa enemmän irti, jos ymmärtää kaikki viittaukset ja maininnat, jotka keskusteluissa tulevat esiin. Avopuoliso tosin ei näitä juurikaan tiedä, mutta tykkäsi kyllä leffasta. Kelvannee siis hyvän draaman ystäville.
225  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 12.01.2016 05:36
http://www.macrumors.com/2016/01/11/whats-new-in-ios-9-3/

Siri on vihdoinkin oppinut suomea iOS 9.3 betassa. Eihän siinä mennyt kuin 5-6 vuotta siitä, kun Applen työpaikkailmoituksissa haettiin työntekijöitä tähän projektiin. No ymmärrettäväähän se on, ettei suomi liene niiden tärkeimpien kielien joukossa. Ja eikun odottelemaan testivideoita. Avopuoliso hommasi syksyllä 6S:n, joten pääsen aikanaan ihan livenä testaamaan. Pari kuukautta taitaa mennä ensimmäisestä betasta lopulliseen julkaisuun?
226  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 31.12.2015 12:59
Njoo, eipä ole mullakaan huonoja leffateatterikokemuksia. Noin 10 leffaa tulee katsottua teatterissa vuosittain.

Ehkä turkulaiset osaavat vaan käyttäytyä paremmin.  ;)
227  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2015 : 22.12.2015 22:12
Vuoden paras peli (GOTY)
Batman: Arkham Knight oli harvoja pelaamiani vuoden 2015 pelejä, mutta hyvä pelihän se oli. Olisi ihan hyvin voinut olla vuoden peli, vaikka olisin kaikki tänä vuonna julkaistut pelit läpäissyt.


Vuoden paras wanha peli
Driveclub saa minunkin ääneni. Ei haittaa 30fps. Iso plussa kehittäjän tuesta vielä tässä vaiheessa. Päivityksiä ja DLC:tä tulee säännöllisesti.

Vuoden pettymys
En pettynyt mihinkään.

Vuoden yllättäjä
Mikään ei yllättänyt

Vuoden yksinoikeuspeli
En osaa sanoa.

Vuoden PC-peli
En ole juuri mitään tähän kategoriaan sopivaa pelannut.

Vuoden ladattava peli
En tainnut pelata yhtään ladattavaa peliä

Vuoden kannettava peli
En pelaa käsikonsoleilla.

Ensi vuoden odotetuin peli
Vaikea valinta Mass Effect: Andromedan ja Halo Wars 2:n välillä, mutta ääni menee Halo Wars 2:lle. Oli ihme, että pelisarja edes sai jatkoa. Juuri mitään siitä ei tiedetä, mutta odotuslistan kärjessä on.
228  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 21.12.2015 22:56
Paska tekniikka.

Ei noita jälkikäteen 3D:ksi muunnettuja leffoja kannata käydä katsomassa. Oikeasti 3D:nä kuvattu leffa toimii vaan niin paljon paremmin. Esimerkiksi Gravity oli 3D:nä upean näköinen.

229  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 17.12.2015 12:21
No, oliko se hyvä?

Lainaan itseäni spoiler-viestistäni. Olisihan tämän voinut jättää näkyville.

"No olihan se hyvä. Hyvä Star Wars -elokuva siis. Tietysti tällaisissa elokuvissa on typeryyksiä, mutta ei näitä myöskään katsota samalla tavalla kuin mustavalkoisia puolalaisia teenjuontielokuvia."
230  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.12.2015 23:48
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
231  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.12.2015 14:48
Star Wars: The Force Awakens

Spoileri (osoita katsoaksesi)
232  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Peliostokset : 16.12.2015 11:13
CDONissa oli moderniväritetty retro-Mario-Amiibo alennuksessa, joten hellyin ja tilasin sen sekä sinisen lanka-Yoshin. Toistaiseksi ihan vaan memorabilia- ja koristetarkoituksissa työpöydän nurkalle.

Hoho... Siitä se lähtee.
233  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.12.2015 08:53
https://youtu.be/annuTcmB1rw
 
Ei se ollutkaan käännösvirhe. Kojiman uuden studion peli on tulossa (yksinoikeudella?) PS4:lle.
234  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part III : 14.12.2015 14:49
Äänestysaikaa voisi olla se viikko eli 14.12-21.12!

Sovittaisko vaikka jo nyt, että seuraavan erän äänestysaika on vuoden loppuun? Vähän pidempi aika, mutta ehdin aika vähän koneen äärelle joulun pyhinä. Vaikka puolet kappaleista putoaakin pois, niin voi olla vaikea löytää aikaa kuunnella niitä. Haluan ainakin itse kuunnella ne uudestaan. Mutta jos ei saa kannatusta, niin mennään taas sillä viikon äänestysajalla.  :)
235  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part III : 14.12.2015 12:20
Vielä siis saskan jälkeen yksi tarvittaisiin. Joko Kabanossi tai joku viskannee jokerin niin päästään aloittamaan.

Lisäsin kolmannen.
236  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 11.12.2015 18:49
No hyvin ainakin alkoi.  ;)
237  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 11.12.2015 18:22
Partis tykkää selvästi pelata noilla vähäpukeisilla naisilla.  :P
238  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 11.12.2015 15:14
Master Chief Collectionia on tullut kokeiltua. Tai no, pelitunteja lienee jo toistakymmentä, mutta tuossa paketissa on niin paljon sisältöä, että olen vasta raapaissut pintaa.

Paketti sisältää jokaisen numeroidun Halon (1-4) eli Master Chiefin sisältävät kampanjat. Kaikki paitsi Halo 2 pyörivät 1080p-tarkkuudella 60fps. Halo 2:ssa käytetään jotain mutanttiresoluutiota. Ensimmäisessä ja toisessa pelissä voi nappia painamalla vaihtaa uusitun ja alkuperäisen grafiikan välillä. Vaihdos tapahtuu silmänräpäyksessä. Paremmaltahan nuo uusitut grafiikat näyttävät, mutta ei niistä ole kilpailemaan esim. Halo 5:n kanssa. Xbox 360:lläkin on paremman näköisiä pelejä. Kaikissa on myös online co-op, joka tuli Halo-sarjaan vasta kolmannessa pelissä.

Moninpeli sisältää käsittääkseni kaikki Master Chiefin peleissä julkaistut moninpelikartat, myös Halo 1:n PC-versiosta. Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun konsolilla voi virallisesti pelata Halo 1:n moninpeliä verkossa. Onnistui kyllä jo aikoinaan kikkailemalla. Alkuperäinen Xbox Live on suljettu, joten Halo 2:n moninpeli on myös jäänyt historiaan, mutta nyt sitäkin pääsee taas pelaamaan. Moninpelissä on tuhottomasti erilaisia playlistejä. Taitaa olla jokaiselle pelille omansa, mutta myös tiettyyn pelimuotoon keskittyviä paketteja, joissa voi pelata kenttiä jokaisesta pelistä. Julkaisussahan tuo verkkopuoli oli ihan umpisurkea. Tiimijaot saattoivat olla 5vs3, pelin jälkeen joutui aina alkuvalikkoon yms yms. Ongelmia oli todella paljon. Peliä on paikkailtu useasti, mutta nyt taitaa olla ongelmana peliseuran puute. Muutaman minuutin odottelun jälkeen pääsin Halo 2 -playlistin kautta pelaamaan ja mitäpäs muuta kuin legendaarista Team Slayeria Lockoutissa. Toi kyllä hymyn huulille. Oli virkistävää pelata ihan simppeliä räiskintää, joissa vahvoilla on taitava pelaaja, joka tuntee kentät ja osaa liikkua niissä. Ei ole enää ikävä Destinyn pariin. Sain pelattua muutaman matsin, jotka kaikki toimivat ongelmitta. Peliseuraa joutui vaan etsimään jonkun aikaa. Vaikea sanoa, onko syynä pelaajien puute vai ongelmat matchmaking-systeemissä. Todella sääli, jos noin hieno paketti kärsii pelaajapulasta surkean julkaisun vuoksi. Tietysti hiljattain julkaistu Halo 5 (joka muuten toimii loistavasti) vetää pelaajat puoleensa.

Yksinpeli toimii muuten hyvin, mutta kampanjan playlistit sekoilevat. Playlistit voivat sisältää vaikkapa jokaisen pelin viimeisen kentän, mutta pisin niistä on 45 tehtävän pituinen eli kaikki kampanjat putkeen. Tallennus onnistuu kyllä. Tarkoituksena oli tietysti läpäistä jokainen kampanja, joten aloitin tuon pitkän playlistin. Kaikki meni ihan hyvin, kunnes oli eilen tarkoitus jatkaa pelaamista Halo 2:n ensimmäisestä kentästä. Yllättäen peli latasikin ensimmäisen Halon toisen tehtävän. Luin netistä, että tuo on ihan yleinen ongelma. Voi tapahtua missä vaiheessa vaan.

Vitutti, mutta minkäs sille mahtaa. Yhden Achievementin tuosta vain menettää, mutta taitaa jäädä haaveeksi saada kaikista Haloista kaikki saavutukset. Toivottavasti korjaavat, mutta en yllättyisi vaikka eivät korjaisi. Imagosyistä olisi kuitenkin syytä saada peli kuntoon.
239  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part III : 11.12.2015 14:41
Grand Theft Auto: Vice City – Theme From Vice City

Halo 5: Guardians – Kamchatka

Splinter Cell: Chaos Theory - Ruthless (Reprise)
240  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 07.12.2015 11:25
Miksipä ei. Ainahan nuo ovat nopeasti täyttyneet ehdokkaista.
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines