Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 84
181  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 27.10.2016 12:32
Nintendo Switch Presentation 2017 pidetään12.01.2017.

No niin, ei mitään hätää siis. Ihmettelin sitä itkua ja parkua, että paskasti julkistettu. Konsoli julkaistaan kuitenkin vasta maaliskuussa. Fiksumpaa sitä laitetta on lähteä markkinoimaan lähempänä julkaisua. Tammikuu on ihan hyvä aika aloittaa.

Itse laitteesta ei ole kyllä oikein mitään fiiliksiä suuntaan taikka toiseen. Olen iloinen, että tablettiohjaimessa pysyttiin. On se kuitenkin niin siisti juttu Wii U:llakin. Ottaisin mukisematta muillekin konsoleille.
182  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 24.10.2016 12:08
Ei sattumalta löydy PS VR:ää?  ;D

YouTube-kanavan tilaamalla tietäisit, että kyllä löytyy.  ;)

Muakin kiinnostais kokeilla. VR-kokemukseni rajoittuu viiden minuutin HTC Vive -testiin. VR-kypärää en kyllä kokeilematta halua ostaa.
183  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 19.10.2016 23:04
Täälläkin on nuo ekat jaksot katsottu ja hyvät fiilikset.

Kuin myös. Yritin avokille myydä tuota Westworldia. Ei oikein lämmennyt, mutta suostui katsomaan ekan jakson. Piti se toinenkin katsoa putkeen.

On kyllä mielenkiintoinen konsepti. Saas nähdä, mitä tuossa tulee tapahtumaan. Pari ekaa jaksoa on herättänyt enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, mutta eiköhän se lähde tuosta aukenemaan.

Samasta aiheesta kai tehty joskus leffa. Onko joku nähnyt?
184  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 29.09.2016 21:45
Aika vähällä ollut betsaaminen viime aikoina. Lähinnä tulosvedolla hakenut lisäjännitystä hallilla seurattuihin lätkämatseihin. Kauden avauksessa osuikin TPS-Kärpät tulosveto. Sen jälkeen ei olekaan ehtinyt hallille saatika betsaamaan.

Kävin alkukesästä läpi vetohistoriaani. Onhan siellä voittojakin joukossa, mutta kyllä ne tappiotkin pistävät sen verran ketuttamaan, että laski pelihaluja.  :lol:
185  Yleinen / Vapaa sana / Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 24.09.2016 23:22
Lento New Yorkiin lähtee jo alle kolmen kuukauden kuluttua. Hiljalleen on jo tullut tehtyä vähän matkasuunnitelmaa. NHL-matseja ehtii kahdessa viikossa kokea useammankin. Tarkoitus olisi käydä yksi Rangersin, Islandersin ja Devilsin kotipeli ihmettelemässä. Rangers-matsiksi valikoitui 23.12. pelattava ottelu Minnesota Wildia vastaan. Järkyttävän hintaisia ovat liput. 290€ kahden hengen lipuista suunnilleen tästä, aavistuksen alempaa. Niin sanotun alakatsomon lipuista saa maksaa reilusti yli tuplat. Onneksi Devilsin ja Islandersin kotipelit ovat edullisempia. Saas nähdä, mistä persnahasta revitään rahat vielä NBA-matsiinkin.  :lol:

Alustavasti myös päätettiin, että jätetään New York Pass hommaamatta. Selvää säästö sillä kyllä tulisi, jos oikein ahkeraan ravaisi nähtävyyksiä katselemassa. Pohdittiin kuitenkin, että eiköhän yhden pilvenpiirtäjän (Rockefeller Center) huipulla käyminen riitä. Ei sitä varmaan jaksa ihan jokaisessa museossakaan ravata, joten käytetään ylimääräiset rahat keikkoihin ja/tai musikaaleihin. Passin ostamatta jättäminen pitää matkasuunnitelman myös joustavampana ja eri aktiviteetteja on helpompi jaotella pitkin kahden viikon lomaa. Jos sattuu joku lumimyräkkä tulemaan, niin voi mennä päiväksi vaikka museoita kiertämään. Nättinä päivänä vaikka keskuspuistoon.

Hotellikin päätettiin ja maksettiin alkuviikosta. 2173€ köyhdyttiin 14 yöstä. Aika tasan 2900€ lennot ja hotelli kahdelta henkilöltä. Koko kesän ja syksyn ovat rahat menneet hyvin pitkälti matkakassaan. Parempi liikaa kuin liian vähän. Hyvään aikaan tuli myös taloyhtiömme julkisivuremppa, jonka vuoksi maksamme vuokrasta vain 70% touko-joulukuun. Ylimääräiset 180€ menevät joka kuukausi matkatilille. Pahin ja äänekkäin vaihe rempasta on jo ohi, mutta ei meidän vuokraisäntämme sitä tiedä. Kaveri on joku Sveitsissä asuva pankkiiri.  :lol:
186  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 19.09.2016 20:00
Unohtu ihan vastata tähän, mutta enköhän saa tuon viikonlopun vapaaksi.  :)
187  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 19.09.2016 19:57
Ei ole oikein World Cup -hype päässyt nousemaan. Ottelut tulevat vähän huonoon aikaan, ja muoviset yhdistelmäjoukkueet eivät ainakaan minua sytytä. Se on kyllä totta, että nyt tuolla on varmasti se makein kerma jäällä, mutta silti.
188  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.09.2016 13:30
Ikävä homma pelaajille ja Sonylle. Jälleen yksi huono uutinen lyhyen ajan sisään. Ensin tiedotettiin PS Plus -palvelun hinnankorotuksesta. Aiemmin viikolla saatiin sekavahkoa tiedotusta koskien PS4 Prota. Kaiken lisäksi konsolista puuttui yllättäen UHD BD -asema, ja nyt vielä tuo modituen torppaaminen Bethesdan peleistä. Yksittäin ehkä aika pieniä juttuja, mutta ikävästi tulivat kaikki lyhyen ajan sisään. Ei voi olla vaikuttamatta Sonyn imagoon.

Xbox on nyt ollut kaksi kuukautta peräkkäin myydyin konsoli jenkeissä, ja ihan syystä. Xbox One S oli kaikinpuolin onnistunut uudistus alkuperäiseen konsoliin verrattuna. Phil Spencerin tultua ruoriin on Xbox-leiristä kuulunut paljon hyvää. Scorpio on tietysti vielä täysi mysteeri, mutta toivottavasti eivät sitä ryssi. Olen siirrellyt jo monialustapelien ostoksia Xbox Onelle, ja jopa 360:n pelejä on tullut pelattua Onella. Toivottavasti mahdollisimman moni peli saa Scorpio-päivityksen.

Kaikesta huolimatta PS4 Pro on jo tilattu ja maksettu. Sonyn vahvuus on aina ollut hyvät yksinoikeuspelit, vaikkakin PS4:llä niitä on nähty vähän vähemmän. Onhan konsolilla tietysti vielä elinkaarta. PS3:llekin saatiin maalisuoralla vielä sellainen helmi kuin The Last of Us.
189  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 08.09.2016 09:22
Myin oman PS4:ni jo toukokuussa. Sain konsolista ja Destinystä 300€. Noin satanen päälle ja on rahat kasassa tuohon Pro-malliin.

En eilen katsonut tilaisuuta ja yritin gaffin miljoonan eri ketjun perusteella ymmärtää, mikä tuo Pro edes on. Siis saanko kaikki tulevaisuudessa julkaistavat PS4-pelit pelattua hienomman näköisinä tuolla Prolla? Vai saako kehittäjä käyttää lisätehot pelkkään 4K-resoon?
190  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 05.09.2016 21:36
Olitko jo Gmailia kokeillut? Näyttäisi tulevan suoraan Outlook-tilin lisäystä, sovellus on oikein fiksu ja kaipaamasi syötetemput onnistuu.

Kokeilin äsken, mutta sovellus herjaa "Microsoft-tiliä ei ole. Kokeile toista tiliä, tai hanki uusi."

Osoite ja salasana varmasti oikein. Tuo ei kai sitten jotenkin virallisesti ole Microsoft-tili, vaikka ihan Outlookin webmailiin kirjaudutaan, on pilvitallennustilaa jne. Outoa, miksi samat tiedot toimivat heittämällä Applen systeemeissä. Ihan samalla tavalla valitsen sieltä vaihtoehdoksi Outlookin, syötän samat tiedot ja simsalabim. Sisällä ollaan. It just works, vai miten se meni...  :rollaus:
191  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 05.09.2016 19:42
Suosituksia sähköpostisoftaksi Androidille? Tarttis saada samaan ohjelmaan henkilökohtainen Gmail-tili ja yliopiston Outlook-tili. Tarvittaessa molempien tilien postit samaan syötteeseen, mutta tarvittaessa näkyviin voin toisen tilin viestit. Galaxy S6:n oletussovelluksessa en ole saanut tuota Outlook-tiliäni toimimaan.

Macbook Airillani toimii molemmat tilit ihan vaan kirjautumalla sisään Mail-sovellukseen. Tien päällä ollessa tuppaa etenkin Outlook-tilin vilkuilu jäädä vähän vähälle, kun ei tule puhelimeen ilmoituksia uusista viesteistä.
192  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 04.09.2016 15:58
Olihan täällä tällainenkin ketju.

Tapahtui jo elokuun lopussa, mutta kerrankin oli puhelinmyyjällä jotain iloista kerrottavaa. Netin nopeus tuplaantuu 50:stä sataan megaan ja 15€ kuukausimaksusta otetaan kolmannes pois! Ja eikä siinä vielä kaikki! Seuraavat kolme kuukautta täysin veloituksetta. Yritti toki tyrkyttää jotain Sonera Viihde-paketteja, mutta jätin ottamatta.

On täällä Suomessa ainakin nettiliittymät edullisia. Ei tietysti kaikille, mutta kuitutaloudessa elävät voivat olla tyytyväisiä.

Käytännössä en kyllä huomaa mitään eroa, vaikka nopeus nouseekin. Kerran aikaisemminkin oli 100 megainen, mutta laskin nopeutta pienemmän kk-maksun saadakseni. No joku päivä näille 100 megan nopeuksille nauretaan, kun joka talouden nettiliittymän nopeus lasketaan gigoissa.
193  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 13.08.2016 16:39
Kokoelma karttuu hitaasti mutta varmasti.

Kuinkas suuri kokoelma on tällä hetkellä?
194  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 08.08.2016 16:17
En tiedä, kuinka moni täällä tilaa HBO Nordicia. Itse asiassa melkein toivon, ettei maksavia asiakkaita löydy kauheasti, sen verran teknisesti ala-arvoinen suoritus kyseinen sovellus on edelleen - melko lailla alustalla kuin alustalla. Jos kuitenkin kiittelette meidän talouden tavoin rahallisesti HBO:ta laatusarjat piilottavista aivopieruista, niin kannattaa kurkata The Path.

Tulee tilattua. Aluksi piti vain katsoa Game of Thronesin tuorein kausi, mutta tilaus vain jäi päälle. Ei sitä ylimääräistä kuukausittaista 10€:n katoamista tililtä ole edes huomannut, joten olen antanut asian olla. Mutta sovellus on tosiaan huono verrattuna Netflixiin. Suurin puute on mielestäni kahden tai useamman käyttäjän tuen puute. Netflixin erilliset käyttäjät ovat olleet parempi parisuhteen pelastus kuin tiskikone.

Avopuolison kanssa ollaan pian katsottu The Wire kokonaan. Itse ajattelin vihdoin ja viimein aloittaa Ozin. Tiedän sarjasta suunnilleen vain, mihin se sijoittuu, mutta kehuja se on saanut. Syksyn odotetuimpia sarjoja on muuten Gilmore Girlsien paluu. Neljä erikoispitkää jaksoahan sieltä vain on oikeastaan tulossa, mutta kelpaa sekin. Lienee turha toivoa mitään kokopitkiä kausia tuon lyhyen paluun jälkeen. Mutta nyt me fanit saamme vihdoin tietää, mitä tapahtui alkuperäisen sarjan päättymisen jälkeen! Ainakin Epi ja Cyrus taisivat lautalaisista pitää Gilmore Girlseistä. Oliko muita?
195  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta 2016 : 08.08.2016 10:31
Kyllähän sitä toivoisi että olisi taas hyviä keskusteluita yllä peleistä, betseistä, oluista, politiikasta, uutisista, urheilusta, elokuvista, musiikista, ilmiöistä ja ihmisistä kuin pari vuotta sitten. Mutta toisaalta, onhan se myös oma vika kun edesautan negatiivista kehitystä passiivisella lurkkimisellani.

Tämä. Ei varmaan päivääkään, jolloin en vieraile laudalla, mutta harvoin tulee mitään kirjoitettua, koska muutkaan eivät sitä tee. Ja kierre on valmis...
196  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.07.2016 16:35
Onhan tuota tullut kokeiltua. Harmillisesti peli toimii silloin kun olen töissä ja prakaa kun olisi aikaa tallustella ympäriinsä.

Pokemonien vaihtaminen kavereiden kanssa on kai tulossa jollain aikavälillä. Olisi myös ihme, jos ei taistelut kavereiden kanssa olisi myös jossain vaiheessa mahdollista. Tärkeää olisi tiedottaa ajoissa suunnitelmista, jotta porukka saataisiin pysymään pelin parissa. Varmasti jaksaisi itsekin paremmin pyydystää sen sadannen Rattatan kehittääkseni omaa Rattataani paremmaksi taistelijaksi. Onhan tuossa tietysti jo nyt syytä kehittää Pokemoneja salitaistelut mielessä, mutta riittääkö se..?
197  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.06.2016 10:36
Tänään on pojat ostopäivä.
198  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2016 : 15.06.2016 11:46
Eikös tuosta Resident Evilistä sanottu, että demon kohtaus ei ole pelissä. Lähinnä vain demoavat sitä tunnelmaa, mitä hakevat valmiissa pelissä.
199  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2016 : 14.06.2016 05:42
Kojiman peli ehtiää varmaan näkyä vielä kahdessa tai kolmessa E3-pressissä ennen kuin kerrotaan edes julkaisupäivää, niin jo pelin mainitseminen tuntuu vähän typerältä.

Eiii välttämättä. Esimerkiksi yksi syy MGS V:n pitkään kehitysaikaan oli teknologian rakentaminen. Siellähän tehtiin mm. kokonaan uusi pelimoottori, joka sitten jäi Konamille. Nyt Kojima käyttää jotain valmista moottoria. Kolmeen vuoteen en ainakaan usko. Kaksikin on siinä ja siinä.

E: Jaa. Ehkäpä sittenkin venyy. Gaffista luin, että Kojima on jossain pressin jälkeisessä haastattelussa sanonut, ettei heillä ole edes sitä pelimoottoria vielä. Sanoi kuitenkin tuossa pressissä, että real-time, tai jotain siihen suuntaan. Hämmentävää. No oli miten oli. Odotellaan...
200  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2016 : 14.06.2016 05:25
Vahvaa tykitystä Sonylta. Todella paljon mielenkiintoisia pelejä. Kojiman uutukaisesta ei saatu tietää oikeastaan mitään. Olisi todella kova lähteä pelaamaan sitä pelkästään tuon teaserin nähneenä. Saas nähdä, pystyykö sitä pitämään itsensä mediapimennossa... Horizon: Zero Dawn pompsahti myös hankintalistalle. Hyvää Spiderman-peliä olen myös kaivannut. Toivottavasti onnistuvat. God of Warin uusi suuntaus oli rohkea. Vaikea sanoa vielä, oliko onnistunut. VR sai paljon huomiota, mutta esim. se Batman-juttukin jäi täysin mysteeriksi. Lasit kuitenkin pysyvät varauksessa.
201  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2016 : 13.06.2016 21:25
Ihan ok pressi. Ei juurikaan turhaa paskaa ja paljon pelejä. Yllätyksiä ei juurikaan ollut, sillä kaikki, siis ihan kaikki isot jutut olivat tiedossa jo eilen. Joku taisi Gafiin vuotaa listankin, missä järjestyksessä jutut esitellään.

Pelivalikoima on kyllä aika meh. Oli siellä paljon ihan kiinnostavia pelejä, mutta mikään ei kyllä saanut sukkia pyörimään jaloissa. Pyssyjä, monstereita ja autoja. Aika samanlaiselta näyttää kyllä Sonynkin valikoima. Tosin Pleikkarille on aina uskaltanut odottaa niitä vähän erilaisiakin pelejä. Last Guardian ja No Man's Sky tulee ehkä ekana mieleen PS4:ltä. Laskisin ehkä Ratchet & Clankinkin tähän. Kovin harvinaisia tuollaisetkin pelit nykyään. Miksi, oi miksi Microsoft ei herätä Kameota henkiin. Siinä oli kaikki eväät hienoon pelisarjaan.

Project Scorpio ja yleensäkin tulevaisuuden konsolit ovat aika mielenkiintoinen juttu. Onko selvien konsolisukupolvien aika nyt ohi? Jos on, niin miten kauan kehittäjiltä vaaditaan tukea myös vanhemmalle ja heikommalle laitteelle? Onko kehittäjien valittavissa vai olisiko uusin ja sitä edellinen "sukupolvi" riittävä? Ja tukeeko Xbox tulevaisuudessa HTC Viveä? Bethesdallahan on monien mutkien kauttaa kränää Oculuksen kanssa. Mainitsivat kuitenkin VR:n ja Xboxin samassa lauseessa... Paljon kysymyksiä. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Edit: "Kazilta" tosiaan hyvä heitto. :)
202  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2016 : 10.06.2016 17:24
Sony ehti jo varmistamaan, että tehokkaampi PS4 on tulossa, mutta sitä ei esitellä E3-messuilla. Pidin näitä huhuja niin uskottavina, että myin oman PS4:ni jo lähes kuukausi sitten. Ajattelin, että jos uusi konsoli julkistetaan nyt kesäkuussa, niin vanhan mallin hinta alenee, kuten myös käytettyjen konsoleiden arvo. Ei nyt ihan natsannut. Voihan se hinnanalennus silti tulla.

PSVR on varauksessa. Toivottavasti uusi konsoli julkaistaan ennen sitä.
203  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.06.2016 10:48
South Park: The Stick of Truthin Xbox 360 -versiota on tullut pelailtua viime aikoina. Ostin pelin joskus ennen joulua Xboxin kauppapaikalta muutamalla eurolla, sillä peli toimii myös Xbox Onella. Hyvin on pyörinyt. Ei minkäänlaista hidastumista, kaatuilua tai muitakaan ongelmia. Pelin ulkoasu on täysin uskollinen sarjan ulkoasulle, mikä miellyttää minun kaltaista South Park -fania. Ääninäyttelijätkin ovat tietysti samat.

Pelissä pelataan naapurustoon muuttavalla uudella muksulla, jonka ulkoasun saa muokata haluamakseen. Heti alussa päästään mukaan sarjasta tuttujen hahmojen leikkiin, jossa haltiat ja ihmiset taistelevat jostain risusta, Stick of Truthista. Pelin edetessä tavataan erilaisten sattumien ja tapahtumien kautta varmaan jokainen South Parkin asukas. Taistelut hoidetaan vuoropohjaisesti. Toistaiseksi kamppailut ovat olleet lähinnä hidaste, eivät este.

Jos sarjassa nähty huumori ja tyyli kiinnostavat, niin suosittelen pelaamaan. Ne ovat ainakin minut saaneet palaamaan pelin pariin ilta toisensa jälkeen. Itse sarjan taso on mielestäni ollut viime vuosina heikompi, mutta Stick of Truth on niin sanotusti iskenyt ja kovaa.

Jonkinlainen jatko-osakin on tulossa. En ole kyllä yhtään perillä siitä, onko suora jatko-osa, vai onko pojilla taas joku uusi leikki.
204  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 18.05.2016 12:50
Mutta tosiaan, jos hinnat saataisiin 1,99€-9,99€ paikkeille per kirja, niin voisi harkita. Mutta nyt ei taida kaunokirjallisuutta olla edes 9,99€:n hinnoissa.

Mulle tulee ainakin kerran viikossa sähköpostiin mainos Elisa Kirja -palvelusta. Aina siellä on jotain kirjoja 3,5€ hintaan tarjolla.

Lainaus
Mikään kirjasto ei muuten taida tarjota lukemista e-muodossa? Ei luulisi olevan kovin vaikeaa iskeä kirjan koodiin aikarajoitus, kuinka kauan kirjaa saa lukea. Tosin itse en saa kirjaa niin nopeasti luettua, että kirjaston e-kirjoja tulisi käytännössä kauheasti luettua.

Avopuolison isäpuoli ainakin lainaa sähköisesti kirjoja. Asuvat Porissa ja ovat ruotsinkielisiä, joten en tiedä mistä kirjastosta niitä lainaa. Ja ainakin täällä Turussa kaupunginkirjastosta saa e-kirjoja kahden viikon laina-ajalla. Valikoimaan en ole tutustunut.
205  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 29.04.2016 20:24
Boudreau vapautettu tehtävistään. Selänteen come-back?  ;)
206  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 26.04.2016 11:05
käynyt. Kannattaa hommata sellainen NY City Pass, jolla pääsee moneen paikkaan ilmaiseksi tai alennuksella. Esim. tämmöinen: https://www.newyorkpass.com/

Juu. Tuollainen olis tarkoitus hommata.

Lyhyempikin reissu olisi varmasti riittänyt, mutta tykkään rauhassa katsella ja liikkua. Ei kiinnosta aikatauluttaa päiviä niin tiukkaan. Jos matkalla tulee vastaan joku siisti kauppa tai ruokamesta, niin on kiva voida poiketa siellä ihan rauhassa. Ja niitä kauppoja siellä sitten riittääkin. NHL- ja Nintendo-kauppa ovat varmasti vierailukohteena. Ja NHL-matsi Madison Square Gardenilla pitää tietysti kokea. Toinen tai ehkä kolmaskin sitten Islandersin tai Devilsin matsissa. Ovat käsittääkseni halvempia. Koripallo ei lajina niin kiinnosta, mutta ehkä sitäkin pitää käydä katsomassa. Ja kaikenlaista roskaruokaa pitää päästä syömään.  :lol:

Ei se suoralento nykiin ole mitään herkkua. Voi olla ihan mukavaa jaloitella ja safkata välissä.

No ei, mutta kyllä sen kestää. Oltiin helmi-maaliskuun vaihteessa Dominikaanisessa Tasavallassa lomalla. Vajaa 10 tuntia suoraa lentoa, mutta yllättävän kevyesti se meni. Nukutuksi en juurikaan saanut, mutta Finnairilla oli onneksi hyvä ja suht tuore leffavalikoima. Nykiin lentää jossain reilussa 8 tunnissa. Olisin kyllä halunnut suoran lennon, mutta hintaero oli tosiaan liian suuri.
207  Yleinen / Vapaa sana / Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 26.04.2016 10:14
Lentoliput New Yorkiin varattu jouluksi. 14.-28.12. On tuolla niin paljon nähtävää ja koettavaa, että otettiin suoraan vähän pidempi pätkä. SAS:n lennot kahdelta hengeltä yhteensä 730€, meno-paluu siis. Välilasku Norjassa, mutta kyllä sen kestää. Suorat lennot lähes aina kaksinkertaiseen hintaan. Aluksi mietittiin vähän pidempääkin reissua Amerikkaan, mutta jätetään se länsirannikko toiseen kertaan.

Onko Nykissä käyneitä? Suosituksia? Niiden itsestäänselvien lisäksi tietty.
208  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.04.2016 14:34
PC vaan siihen konsolin viereen ja itse päätät mihin näyttöihin sen isket kiinni.

Tarkoitus olisi RTS-pelejäkin pelata. Niitä ei voi oikein mukavasti pelata sohvalta. Eikä meillä ole tietokonepöytää ja ihan siitä syystä, että tilaa ei vaan ole. Kyllä se PC joskus tulee. Kirjoitin jo tuonne PC-rautakeskusteluun, että varmaan se pari vuotta menee.  :)
209  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 21.04.2016 14:21
En sanoisi olevani vastaan päivitettyjä konsoleita. Ymmärrän kyllä, että vuosikymmenten aikana tutuksi tulleen toimintamallin muuttuminen jakaa mielipiteitä. Pitää nyt ensin katsoa, miten Sony tuon hoitaa. Toisin sanoen, mihin lisätehot käytetään, miten vanhat pelit toimivat yms. Laskisin itseni kuitenkin potentiaaliseksi päivittäjäksi. Saahan siitä vanhastakin konsolista jotain, kun sen myy. Niin paljon tulee kuitenkin pelattua, että mielelläni otan pelini teknisesti parempina.

Puhuin aikaisemmin PC:n hankinnan olevan mielessä joskus tulevaisuudessa, mutta ei ole tosiaan nykykodissa oikein hyvää paikkaa sille. Mennään siis konsoleilla vielä toistaiseksi.
210  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.04.2016 22:51
https://www.youtube.com/watch?v=GPnTa1UJPEI
https://www.youtube.com/watch?v=z4LUasFly0c

Fordilta kaksi Metal Gear Solid -aiheista automainosta. What the fuck?  :lol:
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines