Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
241  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.04.2011 20:34
Itse olen ostanut pelejä HMV:stä ja Gamestop/EB Gamesistä kohtalaisen hyvillä hinnoilla Englannista. Tottakai punnan kurssi siihen on vaikuttanut. Viimeksi olin siellä ostoksilla viime kesänä.
242  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.04.2011 06:53
Pelaan ihan tarinankin takia joten kyllä mä ne kaikki vedän.
243  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.04.2011 04:08
Halon vedin läpi PC:llä. Ihan ensimmäistä kertaa. Seuraavaksi 2:nen. Jostain täytys saada 360 hommattua niin voi vetää 3:sen, Reachin ja ODST:n.
244  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 23.04.2011 02:15
Onneksi olkoon!
245  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 18.04.2011 19:01
Nyt uutta konetta ostamaan niin pyörii toi sitten parhaimmilla asetuksilla. :)
246  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 17.04.2011 23:49
Hieno jännitysnäytelmähän tästä tuli! Uudet tuulet tosiaan puhaltaa ja onnitteluni menee erityisesti perussuomalaisille ja sdp:lle!
247  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Hobitti : 15.04.2011 20:35
Katsoin tuon eilen. Kyllä se Jackson osaa fan serviceä tehdä!
248  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 14.04.2011 18:15
http://www.youtube.com/watch?v=9y25snz83ms

ps.Vastustajien puntit vaan tutisee. Eikö niin?
249  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 13.04.2011 00:02
Itse olen vetänyt 1:n, 2:n ja apollon läpi, nyt on T&T menossa. Apollo on selvästi paras, hahmot on niin kultaa kun voi olla. Myös keissit on siinä parhaita.
ACHTUNG BABY, TODAY WE PLAY IT MY WAY!

ps. Onko toi Miles Edgeworth hyvä?
250  Yleinen / Peliseura / Steam-tunnukset : 12.04.2011 20:45
Kai täältä muitakin Steam (PC) pelaajia löytyy?

Tunnukseni: mikkis88
251  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 12.04.2011 20:40
Kävin myös äänestämässä. Timo Soinia siis. "Let the hatin' begin!"
252  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.04.2011 20:38
Tuossa Fallout 3:ssa se pääjuoni on imo paskin osa koko peliä. Helvetin lyhyt ja vähän mitäänsanomaton. Parhaat palat löytyy niiden sidequestien tekemisestä ja maailman tutkimisesta. Itse olen nyt kaksi kertaa pelannut pelin läpi ja molemmilla kerroilla mennyt about 100h pelkästään emopeliin. Olen tehnyt kaikki sidequestit aina ja pääjuonta kuljettanut hitusen eteenpäin pikkuhiljaa, yleensä jättäen sen viimeiseksi.

DLC:stä sen verran, että jos sulla ne on, niin suosittelen pelaamaan läpi ainakin Point Looktoutin ja Broken Steelin. The Pittiä ja Mothership Zetaan en ole itse pelannut, joten niistä en voi sanoa.

Eli suosittelen tekemään niitä sidequesteja, ne on se paras osa siinä pelissä :)
GOTY version ostin eli kaikki DLC:t löytyy. Täytyypä aiemmasta savesta vetää noi side questit. Vähän harmitti kun en käynyt joissakin mestoissa ollenkaan mitä arvostelu videossa tuli nähtyä. Oli se stoori aika peruskamaa. Esimerkiksi Dragon Age Originsissa niiden päätösten tekeminen oli paljon vaikeampaa kuin Fallout 3:ssa. Muutenkin Originsin tarina oli paljon parempi kuin F3. Itse pidän tarinoista jotka menevät sinne eeppiselle skaalalle ja varsinkin silloin nautin pelistä joka päättyy erinomaisesti. Jos joku peli päättyy paskasti kuten esimerkiksi Crysis 2 niin se vaikuttaa välillä todella paljon siihen mikä lopullinen tuomioni pelistä on.

ps. http://epicgames.com/community/2011/04/fan-freebies-get-the-bulletstorm-soundtrack/ :O:O:O
253  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.04.2011 04:25
GTA IV oli sentään kiinnostavat hahmot. RDR:ssä ne tehtävän antajat puhuvat 100 tuntia paskaa ja suurin osa niistä on todella ärsyttäviä.
Niin sinun mielestä.
Mielipiteitähän tänne on tultu antamaan eikä nuoleskelemaan ketään. :P

Äsken vedin Fallout 3:sen läpi. 12 tuntia meni pää stoorin vetämiseen. Saa nähdä jaksaako side questeja ja dlc:tä vedellä. Hyvä peli oli kyllä vaikka pääjuoni ei pitkään kestänytkään. En edes omasta mielestäni juossut peliä kauhealla vauhdilla läpi vaan tein joitakin side questeja.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
254  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Millä sammutat janosi? : 09.04.2011 19:53
Pirkka Persikka Jäätee

Coca-Cola

Lonkero
255  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 09.04.2011 18:38
Löysin äskettäin hienon soundtrackin elokuvasta Space Battleship Yamato.

Tässä yks parhaimmista kipaleista koko levyllä:

http://www.youtube.com/watch?v=AgSJBNkY3k8
256  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 07.04.2011 15:00
Ehdin vielä Red Dead Redemptioniä pelata parisen tuntia, mutta vaihdoin sen pois koska peli vaikutti aika tylsältä. Jotkut ovat sanoneet, että EI tämä ole GTA IV:n western versio. Kyllähän se kuitenkin on. GTA IV:sta pitäneenä pitää sanoa, että RDR:ssä on paljon huonompi tarina ja tylsemmät tehtävät.

RDR:n yksi ärsyttävimmistä puolista on ne helkatin pitkät ratsastusmatkat. Tuntuu, ettei se matka lopu ikinä. No okei, pääseehän niiden vankkureidenkin kyydissä, mutta jos iskee piheys, niin ei aina viitsi maksaa sitä summaa. No, tosin sittenhän se on vain oma ongelmani.. Mutta GTA:n pitkät välimatkat autolla tuntui menevän kuitenkin jotenkin kepeämmin, vaikka ärsyttihän nekin. Mutta kyllä se RDR uppoaa minuun silti.
GTA IV oli sentään kiinnostavat hahmot. RDR:ssä ne tehtävän antajat puhuvat 100 tuntia paskaa ja suurin osa niistä on todella ärsyttäviä.
257  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.04.2011 06:26
Melkein kuukaudessa tullut vedettyä useita pelejä läpi (ensimmäistä kertaa kaikki paitsi Crysis1). Tässä lista ja lyhyt arviointi:

Bioshock 2 = Lähes yhtä hyvä kuin edeltäjänsä.
Dragon Age: Origins = Täydellisyyttä hipova moderni pc roolipeli.
Mass Effect = Mahtava avaruusooppera loistavalla lopulla.
Mass Effect 2 = Vaikkakin pelimekaniikat ovat hieman simppelimpää kamaa kuin ensimmäisessä niin on tämä silti yksi parhaista roolipeleistä mitä olen ikinä pelannut.
Singularity = Keskiverto räiskintäpeli.
Crysis 2 = Lue arviointi Crysis2 topicista.
God of War 2 (HD versio) = Tuskin edes tarvitsee mainita sitä kuinka hyvä tämä peli on.

Tuossa taisi olla kaikki. Työn alla on muun muassa God of War 3, Bulletstorm, Batman Arkham Asylum ja Dragon Age II (en tiedä koska tulen läpi vetämään koska näin tuoreeltaan Originsin läpi vetäneenä voin sanoa että tätä pelatessa on erittäin pettynyt olo).

Ehdin vielä Red Dead Redemptioniä pelata parisen tuntia, mutta vaihdoin sen pois koska peli vaikutti aika tylsältä. Jotkut ovat sanoneet, että EI tämä ole GTA IV:n western versio. Kyllähän se kuitenkin on. GTA IV:sta pitäneenä pitää sanoa, että RDR:ssä on paljon huonompi tarina ja tylsemmät tehtävät.

Multiplayerinä on pelattu MW2:sta ja hieman L4D. Black Opsin vedin yksinpelinä läpi, mutta moninpelin osalta jatkoin MW2:sen vääntämistä sen sijaan. On se vaan niin paljon hauskempi kuin CoD:BO.

edit: Miten pystyinkään unohtamaan Golden Sun: Dark Dawnin? Itse pidin kahta aiempaa Golden Sunia nuoruuteni helminä jotka olen useampaan otteeseen läpi vetänyt. Ehkä se johtuu iästäni, mutta en ole vielä jäänyt Dark Dawniin koukkuun samalla tavalla. Itse asiassa nythän sen voisi uudelleen aloittaa. :)
258  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Crysis 2 | Virallinen topic : 05.04.2011 18:47
Kiitosta vaan. Jotkut boardilaiset saattavat muistaa minut Juste nimimerkillä vanhoilta peliplaneetan foorumeilta (ja finngamerin miiteistä). :P
259  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Crysis 2 | Virallinen topic : 05.04.2011 05:04
*PIENIÄ SPOILEREITA*


Oli aivan pakko tulla edes jonnekkin kommentoimaan kyseisestä pelistä kun yleensä joudun vain kämppikselleni joka ei enää pelaa, valittamaan peleistä tai hypettämään niitä.
Elikkä tuli Crysis 2 juuri vedettyä läpi. Grafiikat on tietysti omaa luokkaansa mutta välillä lens flare valoefektit menevät liioittelun puolelle.
Itse pelasin pelin läpi PC:llä ja tällaisella kokoonpanolla:

Intel Core 2 Extreme x6800 2.93 ghz
Nvidia GeForce gtx 260
4 gigaa muistia (joista käytössä 3.5 gigaa koska pelaan 32 bittisellä käyttiksellä)

Hyvin pyöri Very High-asetuksilla. Ei oikeastaaan pätkinyt ollenkaan.
Pelattavuudesta voin sen verran sanoa, että aika samanlaista se on kuin alkuperäisessä Crysiksessa. Nanosuit puvun ominaisuudet ovat kuitenkin hieman heikompia.
Joitakin ominaisuuksia voi kuitenkin päivittää tappamiltasi alieneilta tippuvalla aineella. Päivitykset eivät ole kuitenkaan mitenkään ihmeellisiä, eli eivät ne hirveästi pelaamiseen vaikuta (paitsi stealth päivitys josta kohta enemmän lisää). Kentät olivat tietysti hieman rajoittuneimpia, koska pelihän sijoittuu New Yorkiin. "Taisteluareenat" eivät olleet yhtä suuria kuin Crysiksen sademetsät. Kentät pystyy kuitenkin vetämään monella keinolla läpi. Ensimmäisessä Crysiksessa en käyttänyt stealth toimintoa läheskään yhtä paljon kuin Crysis 2:ssa. Ainoa hyvä päivitys Nanosuit pukuun on omasta mielestäni stealth toiminnon parantaminen. Tämän päivityksen ansiosta vedin pelin viimeiset 10-15% stealthissä läpi. Sen käyttäminen on kuitenkin makukysymys, mutta omasta mielestäni sen käyttöä olisi voitu hieman rajoittaa tai tekemällä siitä heikompi (vie enemmän pukuvirtaa).

Pelin tarina alkaa aika hitaasti, mutta saa kuitenkin uusia elementtejä mitä pidemmälle menee. Se ei silti pidä sisällään järin kiinnostavia hahmoja. Huono tarina harvoin haittaa räiskintäpeleissä verrattuna esimerkiksi roolipeleihin. "Huono" ei ole hyvä sana kuvailemaan Crysis 2:sen tarinaa vaan pikemminkin se, että tarinaa sisältää liikaa kliseitä joita yleensä tämänlaisissa alien invasion-tarinoissa löytyy.

Nyt päästäänkin vihdoin pelin ehdottomasti heikoimpaan osioon elikkä loppuun. Niinkuin jo mainitsin aiemmin niin pelin viimeiset osat voi melko helposti vetää stealth moodissa loppuun saakka lukuunottamatta paria kohtaa. Erityisesti olen pettynyt siihen, että pelistä ei löydy niin sanottua "FINAL BOSSIA" ollenkaan. Jos olette pelanneet ensimmäistä niin varmaan muistatte hienon kliimaksi lopun joka tapahtuu lentotukialuksella ja jossa pelaaja kohtaa perättäin 2 massiivista alienia joista toinen on alieneiden mothership. Myös tarina niin sanotusti lässähtää lopussa kokonaan. Selvästi siinä kuitenkin lupaillaan, että jatkoa on vielä luvassa.

Kaiken kaikkiaan Crysis 2 on iso pettymys johon tietysti vaikuttaa se, että Crysis 1 oli vaan yksin kertaisesti paljon parempi. Crysis 2 ei missään nimessä ole huono. Ampuminen ja Nanosuit puvun ominaisuuksien käyttäminen on silti mukavaa puuhaa niin kauan kuin se kestää.

Arvosana: Crysis 2:lle on vaikea antaa arvosanaa koska mielipiteeseeni vaikuttaa erittäin paljon ensimmäisen osan pelaaminen. Näin annankin kaksi arvosanaa.

Crysis1 faneille 7.5/10
Muille 8/10

ps. En maininnut moninpelistä mitään, mutta se johtuu lähinnä siitä että en ole sitä vielä tarpeeksi pelannut. Parin tunnin pelaamisen perusteella voin kuitenkin sanoa että se on aika tavallista fps-moninpeli huttua Nanosuitilla maistettuna. Eli jos pelkkä moninpeli kiinnostaa niin kannattaa Crysis2 jättää väliin.

ps2. Pitkän linjan pc pelaajana en nähnyt mitään ongelmia hiiren tai näppiksen kanssa. Itse olen suosiolla jättänyt lähes kaikki konsoli fps pelit pelaamatta koska padi ohjaus+auto aim tekee pelaamisen tylsäksi vaikka vaikeustasoa nostaisikin tai auto aimin poistaisi.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines