Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30]
871  Yleinen / Vapaa sana / Hymiöt : 22.06.2007 00:46
Seuraavana kehitysvuorossa hymiöt. Tällä hetkellä on käytössä Simple Machinesin oletushymiöt. Vaikuttaa siltä, ettei niistä hirveämmin välitetä. Hymiöt ovat kohtuullisen helposti vaihdettavissa. Mitä mieltä itse olet?
872  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 22.06.2007 00:26
Nyt niitten yksityisviestien pitäisi oikeasti toimia. Ongelmia aiheutti astetta vaikeampi merkistösäätö tietokannassa. Siirron aikana testipaikasta osa taulukoiden sarakkeista oli muuttunut UTF-8:sta ISO-8859-15:sta. Nyt boardin pitäisi olla täysin UTF-8 kuten oli tarkoituskin. Pääsee Freijoonikin pistämään niitä ihmemerkkejään siguunsa. Tässä nyt malliksi vaikka vähän arabialaisia kirjaimia: ﻔﻎﺢﺚﯞ.
873  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 22:56
Kyllä ainakin HeinZ tietää näistä boardeista. Onko mies päättänyt upota v3-laivan mukana?  :P
HeinZ on rekisteröitynyt, muttei ole vielä aktivoinut tunnustaan. Onkohan kirjoittanut väärin sähköpostiosoitteen? Sillä nickillä ihan mahdollista. JaieHzY vai miten se nyt menikään?
874  Yleinen / Vapaa sana / Huoltotauko klo 24 : 21.06.2007 16:05
Olen löytänyt yksityisviestejä ja äännestystopikkeja vaivaavan ötökän. Tänään keskiyöllä otan Raidin taas esille.
875  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 21.06.2007 15:58
Korjasin juuri hieman bugeja. Korjatut bugit näkyvät aiheen ensimmäisessä viestissä. Viesteissä olevat linkit pitäisivät olla punaisia, joten, jos ne eivät ole, tyhjennä selaimen välimuisti. Samalla kaikki muutkin korjaukset astuvat voimaan.

EDIT: Olen nyt YV–ongelman jäljillä. Tänään keskiyöllä pidän taas huoltotauon.
876  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 21.06.2007 00:36
Tunnin päästä (klo 12) boardit menevät hetkeksi kiinni, kun pistän isoimmat bugikorjaukset kehiin. Keittäkää vaikka kahvia ja jutustelkaa äitinne kanssa sen noin vartin ajan, kun säädän.

EDIT: Nyt on korjaukset tehty ja JavaScriptin pitäisi nyt toimia normaalisti. Samoin yksityisviestien lähetys pitäisi onnistua. Käyttäjäprofiilin asetukset ovat saattaneet nollautua.

EDIT2: YV–systeemissä edelleen jokin mato.
877  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 20.06.2007 23:29
Sama tuttu Rei vanhoilta boardeilta, jossa yhdessä vaiheessa minulla oli oikein Rei–avojen sarja. Muistelisin, että juuri tästä sarjan toisesta avatarista pidettiin eniten, joten valitsin sitten sen.

Toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut PB:n aivan ensimmäinen avatarini, jota Ephram aikoinaan sanoi boardien hienoimmaksi. Ehkä otan sen vielä jossain vaiheessa käyttöön.
878  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 22:49
Hommanhan nimihän on se, että Pelaajalta tilattiin pelaajaboard.fi-domainille blokki (siis blokki, eivät edes varsinaisesti varanneet domainia käyttöönsä) samana päivänä, kun domainia piti alkaa rekisteröimään. Nimivaihto tapahtui osittain jo tämän takia.
Kyllä ne itseasiassa ostivat sen domainin ihan oikeasti. Aluksi luulin vaan, että Ficoralta saa jotain blokkeja, kun domainin tiedoissa luki tekninen este. Kävi myöhemmin ilmi, että niissä lukee aina tekinen este, kun domainin nimipalvelimet eivät ole kunnossa. No näistä kuvioista tarkemmin myöhemmin.
879  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 20.06.2007 21:55
Keskityn noihin visuaalisiin fiksauksiin hieman myöhemmin (viikonloppuna luultavasti). Yritän nyt saada nämä isommat bugit pois alta.
880  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 20.06.2007 18:49
Katsotaan. Täällä näyttäisi myös olevan jonkinnäköinen JavaScript-ongelma, koska quote ja muut nappulat eivät suostu toimimaan quick replyn kanssa. Testialustalla toimi. Hmm...
881  Yleinen / Vapaa sana / Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 20.06.2007 18:42
Jos löytyy bugeja tai tekee mieli ehdottaa uusia ominaisuuksia, tee se täällä.

EDIT: Listaan tähän ensimmäiseen viestiin kaikki bugit sekä parannusehdotukset ja vedän niitä yli sitä mukaa, kun saan niitä korjattua.

Toimintoihin liittyvät bugit:
JavaScript–ongelma
yksityisviestisysteemi saastunut
äänestyksien kanssa ongelmia
uusista posteista alueilla ilmoittavat merkkivalot sammuvat vaikka alueella on vielä lukemattomia viestejä
”don’t use smileys” –toiminto automaattisesti päällä vaikka profiilista sitä ei ole säädetty

CSS–bugit:
Internet Explorer ei suoriutunut avatarin max-width– ja max-height–arvoista: nyt  annetun avatarin täytyy olla valmiiksi pienennetty oikeaan kokoon, koska softa on laitettu kieltäytymään suuremmista
Firefoxilla satunnaisia vierityspalkkeja
Firefoxilla satunnaisia poikittaisviioja viesteissä olevien kuvien päällä
Viestien yläosassa tyhjää, usein nimenomaan aloitusviestissä
Operalla satunnaisia vierityspalkkeja


Parannukset ja ehdotukset:
hymiöt
quotelle sivureunat
linkkien väri
avatarien koko
myynti- ja ostopalsta
suomennos (ehkä)
882  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foourmit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 18:26
Jotta tästä tulisi yhtään mitään, niin kannustan teitä nyt luomaan hiki hatussa uusia topikkeja.
883  Yleinen / Pelikeskustelu / Fallout 3 : 20.06.2007 18:13
Bethesda on paljastanut Game Informerin artikkelia varten muutamia tärkeitä yksityiskohtia Fallout 3:sta.

- Game runs on an evolved version of the Oblivion engine. Third person view has been reworked since the verdict was that the Oblivion version was bad.

- Game starts with your birth and your mother's death in a vault hospital. This is essentially the character customization part of the game. Your father hands you up to have your DNA analyzed and you get to pick out all your character traits. Your dad takes off his mask to reveal similar traits to the ones you picked.

- You grow up in the vault and as you grow you get your first book titled "You're Special" which allows you to choose you baseline stats for each of your 7 primary aptitudes. You'll also get your first weapons and wrist computer (menu) as you get older and take tests to determine the initial layout of your skills and traits.

- Every aspect of character creation is based on S.P.E.C.I.A.L. system. Of your 14 skills you can tag 3 to grow at a faster rate than the rest as you level up.

- Battle system is called the Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.). The article states. "While you'll certainly be able to tackle enemies in real time using first person shooting, V.A.T.S. lets players pause time and select a target at their leisure". Battle system still uses action points, but once you've used them up you'll still be able to fight targets in real time while they charge back up.

- Game is still violent and gory. One of the featured screens is of a guy's head exploding in super gory detail. Apparently all gory deaths in the game will be in slow motion.

- More than one way to play the game. Go balls out and kill people, or sneak past situations, or perhaps talk your way out of situations.

- Enemies can target you just like you can target them, so you can get injured in very specific points on you body. This in addition to an all new health/radiation system. This new system has you measuring how radiated certain things (like water) are and how they affect you when you consume them.

- Karma system returns

- The game does not scale like oblivion, so if you enter a high level area expect to be promptly murdered.

- Level cap is 20.

- Definite ending to the game, but there are 9 - 12 possible endings.

- There are NPC's you can hire, but this is not a party based game.


Näistä tärkeimpänä pidän sitä, että hahmonkehitys pohjustuu SPECIALiin. Taistelusysteemi ei myöskään kuulosta aivan surkealta, mutta kovana Fallout–fanina reaaliaikaisuus kauhistuttaa ja tuntuu jopa aivan päälle liimatulta. Erityisen hyvältä vaikutaa maininta siitä, että tilanteet voi selvittää myös puhumalla. Se luo toivoa siitä, että pelin dialogia voi jopa kutsua dialogiksi.

Pelistä julkaistiin myös lähiaikoina teaser, jonka voi katsastaa pelin sivuilta.
884  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foourmit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 18:06
En lupaa suomennoksesta vielä mitään, mutta katsotaan. Hyvältä myös näyttää vanhojen naamojen paluu. Teen pian oma topikin kehitysehdotuksille ja bugi-ilmoituksille.
885  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foourmit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 18:00
Foorumit ovat auki!
886  Yleinen / Vapaa sana / Pelaajalaudan säännöt ja ohjeet : 20.06.2007 16:55
Tervetuloa Pelaajalaudalle! Tällä foorumilla noudatetaan seuraavanlaisia sääntöjä. Jos käyttäydyt sääntöjen vastaisesti tai muuten häiritsevästi, sinut voidaan bannata. Sääntöjen alla on lisäksi joitakin oman profiilin viritysvinkkejä.

SÄÄNNÖT

Profiili:

1. Yksi profiili per henkilö. Useamman profiilin omistamista ja niiden turvin spammimista ei katsota hyvällä.

2. Avatarin maksimikoko on 150 x 150 pikseliä.

3. Ei kuvasignatureja. Eli ei kuvia, ei Xbox GamerCardeja eikä minkäänlaisia muitakaan palkkeja. Allekirjoituksissa saa olla pelkkää tekstiä.

4. Muista pitää profiilissasi toimiva sähköpostiosoite.


Viestien kirjoittaminen:
Kun kirjoitat uuden viestin, ota nämä säännöt huomioon.

1. Mieti viestisi kunnolla. Älä kirjoita pelkkää ”Olen samaa mieltä” tai jotain muuta yhtä mielenkiinnotonta. Tämä on erityisen tärkeää ”Mitä peliä pelasit viimeksi?” –tyylisissä aiheissa. ”Haloa. Livessä.” on harvinaisen huono vastaus. Enemmän kerrontaa.

2. Lue aiheen ensimmäinen viesti. Se sisältää usein ohjeita aiheseen vastaamiseksi.

3. Jos aiheen puheenaihe ei kiinnosta sinua, niin ketään ei myöskään kiinnosta se, ettei sinua kiinnosta. Älä siis käy esimerkiksi rap–aiheessa sanomassa, että rap on huonoa. Asiallinen ja perusteltu kritiikki on tietysti sallittua.

4. Ei tuplapostauksia. Jos sinulla on viestiisi jotain lisättävää, niin muokkaa sitä.

5. Ei turhaan nosteta neljännelle sivulle valunutta aihetta. Aiheet ovat syystä valuneet sinne kauas. Jos niihin on oikeasti jotain lisättävää, niin silloin toki aiheeseen postaaminen on OK.

6. Ei haukuta toisia, ei haasteta riitaa eikä muutenkaan käyttäydytä kuin idiootit.

7. Nettisivujen mainostaminen (omien tai muiden) on sallittua allekirjoituksessa sekä Linkkiketjussa tai muussa vastaavassa aiheessa. Myös muissa viesteissä voi mainita nettisivuistaan, mutta vain jos se liittyy jotenkin olennaisesti keskusteluun. Älä luo mainostusta varten uutta aihetta.

8. Affilinkit ovat sallittuja niin kauan kuin niiden käyttäminen pysyy kohtuudessa. Eli linkitetään silloin, kun löytää jonkin tuotteen, joka voisi oikeasti kiinnostaa muita jäseniä. Viestissä saa olla affilinkkejä vain muutama. Ei affisotaa. Jos joku on jo linkittänyt tuotteen, jonka ajattelit itse linkittää, niele tappiosi. Affilinkkejä sisältäviä viestejä koskee samat linjaukset kuin muita viestejä. Avainsanoina tuplapostailu, asiasisältö, jne.


Aiheiden luominen:
Kun aloitat uuden aiheen, tee ensin seuraavat toimenpiteet.

1. Käytä hakua tai muuten vaan tarkista, ettei aiheelle ole jo olemassa samanlaista vastinetta.

2. Mieti riittääkö ideoimastasi keskustelunaiheesta keskustelua, sattuisiko se kiinnostamaan ketään ja voiko keskustelu ikinä kyseisessä aiheessa kehittyä mielenkiintoiseksi. Älä kuitenkaan ota tästä kohdasta liiemmälti stressiä, sillä seuraavaan kohtaan panostaminen auttaa. Tämä on vain varoituksena niille, jotka suunnittelevat perustavansa ”mitä söit aamupalaksi”–aiheen.

3. Panosta aloitusviestiin, koska aloitusviestin pitäisi saada muut mukaan keskusteluun. Yleensä kannattaa tuoda mielipiteitä esiin ja pohtia jotakin tavallisen jaarittelun lisäksi. Useimmiten muillakin on silloin jotain sanottavaa. Älä aloita aihetta yhden lauseen viestillä, jossa kehoitat muita luomaan keskustelua. Silloin aihe vain kuihtuu ja kuolee.

4. Katso, että aihe menee oikealle alueelle.


Osto, myynti, vaihto:

1. Olkaa reiluja ja rehellisiä.

2. Kauppaa käydään omalla vastuulla. Mikäli joutuu huijatuksi, ylläpito ei ole missään vastuussa. Autamme kuitenkin tapauksen selvittämisessä muun muassa luovuttamalla huijarin IP– ja muut tiedot.

3. Kun teet kaupankäyntiaiheen, merkitse otsikon eteen kirjaimella, oletko myymässä (M), ostamassa (O) vai vaihtamassa (V). Esimerkiksi: O: Aromipesä. Muista myös kuvaava otsikko ja riittävän tarkka kuvaus kohteesta/kohteista.

4. Aiheen otsikkoa ei muuteta, kun kohde on saatu myytyä tai aihe halutaan kiinni. Myöskään viestin sisältöä ei pyyhitä olemattomiin, vaan viestin alkuun tai loppuun lisätään vaikka lihavoituna ilmoitus, että kauppa on suljettu tjms.  On myös suositeltavaa ilmoittaa ylläpidolle asiasta yksityisviestillä.

5. Kun kaupat on saatu tehtyä, ilmoita siitä aiheessa ja anna kauppakumpanille palautetta.

6. Anna vain asiallista palautetta. Epäasialliset poistetaan. Älä anna palautetta, jos et ole oikeasti käynyt kauppaa. Trade countin boostailusta seuraa rangaistus. Muista syöttää aiheen osoite ”topic URL”–kenttään.

7. Kaupankäyntiaiheiden elinikä on kaksi kuukautta. Jos aiheen viimeisestä viestistä on kulunut yli kaksi kuukautta, ylläpito tiedustelee yksityisviestillä aiheen aloittajalta, onko aihe vielä ajankohtainen. Jos yksityisviestiin ei tule vastausta viikossa tai aiheen aloittaja toteaa, ettei aihe ole enää ajankohtainen, aihe lukitaan/poistetaan. Mikäli aihe on vielä ajankohtainen, aiheen aloittaja käy laittamassa aiheeseen elossaoloilmoituksen (katso seuraava pykälä).

8. Aiheita ei nostella eli upita. Aiheet, joissa kaupat on saatu tehtyä, ovat lukossa ja listauksessa viimeisinä, joten ajankohtaiset aiheet ovat aina ensimmäisinä. Aiheisiin saa kuitenkin lähettää elossaoloilmoituksen, kun aiheen viimeisestä viestistä on kulunut yli puolitoista kuukautta.

9. Linkkaus ulkoisiin kohteisiin, eli vaikkapa Huuto.netiin on sallittu, mutta niiden sulkeutumisesta (joko tavara on onnistuneesti vaihtanut omistajaa tai kauppa halutaan sulkea) tulee ilmoittaa täällä, jotta ylläpito tietää laittaa aiheen lukkoon/poistaa sen.


OHJEET

Mikäli et halua käyttää lainkaan graafisia hymiöitä viesteissäsi, voit käydä täppäämässä profiilisi ”foorumin ulkoasu”–kohdasta graafiset hymiöt pois käytöstä.
887  Yleinen / Vapaa sana / Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 16:54
Foorumit aukeavat tänään klo 18. Hillitön mainostus päälle vaan muilla keskustelupalstoilla!

EDIT: Typo otsikossa...
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines