Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 152 153 154 155 156 [157] 158
4681  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatarien koko : 29.06.2007 08:38
Avojen kokoa voisi tietty vähän pienentää. Mutta en nyt kannata ihan tuota 120*160 kokoa. Hieman isompikin voi olla. Avojen kun ei tarvi mitenkään pieniä olla. Minusta nyky koossakaan ei ole suurempaa valittamista. Yksi syyhän tähän suuremman pienentämisen vastustamiseen tietty on että en jaksaisi etsiä enään uutta avaa tai alkaa sovittelemaan tuota  ;D
4682  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 28.06.2007 22:17
Kaikki kirkkaat käy.

Hei, ei tämä ollut "Millä sammutat maksasi?" -ketju  :(

Siitähän se maksa vasta kierroksia saakin ;)
4683  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 28.06.2007 21:49
Count me in! Täytyyhän sielä joku olla joka uhrautuu häviämällä kaikille niin kellekkään ei tule paha olo :) Minä olen häviämiseen jo tottunut  ;)
4684  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 28.06.2007 21:42
kävin kattomassa uusimman pirates of the caribean ja omasta mielestäni oli ihan hyvä, vaikka kaveri pelotteli että se saa mut inhoaan koko sarjaa. mietityttää vaan et mitä hittoa ne aikoo tehdä nelosessa?

No ihan villinä veikkauksena
Spoileri (osoita katsoaksesi)
4685  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 28.06.2007 21:41
Kossart h50

Nuo tuntuisivat hyvältä minullekkin. Mutta että 2m pitkä johto? Eihän se riitä mihinkään. Aivan onnettoman lyhyt. Onko kaikissa kuulokkeissa oikeasti noin lyhyet kaapelit?

Kuinkakohan paljon lisäpätkä tuota kaapeli toisi kohinaa ääneen? Kokemuksia?
4686  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 28.06.2007 17:44
Minä luulin että täällä on vain keskustelua laudan laadusta jne. mutta täällähän on ne parhaimmat jutut :)

Kyllä täällä aika paljon tulee vietettyä aikaa kun tässä töissä koneen ääressä istuu. Tosin on boardikin kokoajan auki. Oon mä aika "keskustelija" :)

HeinZ tulee aina välillä esiin, mutta pidetään tämä persoonattomampi JayeizH tässä puskurina edessä niin saadaan hiukan rotia.

Ja kun tuosta pelaajaboardista on ollut kiistaa niin onhan se hiukan latistunut. Uudistuksen piti merkitä jotain hienoa, mutta lopulta se toi vain karkki värit. Vähän kuin Gamecube aikoinaan ;) ;D
4687  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 28.06.2007 17:14
Mersumiehet...  ;D
Tämä on muuten jännä stereotypia. En väitä ettenkö joskus ajattelisi samoin, mutta on siihen syynsäkkin miksi mersu on saanut sen statuksen mikä sillä on. Se on hieno auto. Kallis kyllä, mutta niin on bemari ja audikin, ja varsinkin audi on minun kuuleman mukaan aivan susi. Paitsi tietty 82 vuoden audi 80 jonka juuri nyt omista ;D
Mun hullu veljeni muuten ihmettelee aina miksi en innostu autoista. Sillä äijällä on ikää 32 vuotta ja mies on omistanut tähän päivään mennessä noin 50 erilaista autoa. Tiuhaan ovat peltilehmät siis vaihtuneet.
Kaikki äijät ihmettelee samaa. En itsekkään kummoisesti autoista paljon tajua. Jarrulevyt osaan vaihtaa ja renkaat tietty, mutta siihen se jääkin. Tätä ovat taas isäni ja kummisetäni yrittäneet muuttaa alintajuisesti. Ovat osaltaan onnistuneetkin, mutta ei minua automieheksi voi oikein sanoa. Tiedän lempiautoni ja äskettäin mainitsemani kahden henkilön vuoksi jotain, mutta jos minua autoa korjaamaan käsketään, sormi siinä suuhun menisi...
4688  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 28.06.2007 17:07

Hellsing Ultimate..............Hellsing: The legend of the Vampire Hunteria

Kerroppa noista lisää. Ultimate on ilmeisesti joku toinen versio TV-sarjasta joka on lähempänä mangaa vai? En nimmittäin ole kuullut kyseisistä teoksista. Pikasella Wikipedia vierailulla sain tuollaista tietoa :)
4689  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 28.06.2007 16:51
Lainaus
Mitkä olisivat muuten mahdollisuudet siihen, että esim. Punainen Jättiläinen alkaisi suomentamaan Berserkkiä?

Pienet. K-18 nääs.

Harmillista. Berserk anime oli mieleeni. Hiukan yritin lueskella tietokoneelta mangaa mutta ei siinä ssanut sitä samaa tunnelmaa mukaan. Ja ulkomailta tilattuna manga on sen verran tyyristä että se on jäänyt...

Minulle uppoaa jälleen "halpa" viihde. Eli Naruto, Bleach, FMA, jne. GunGrave ja X on hiukan noista poikkeavaa animea mitä olen katsonut. Samoin Hellsing. Hellsing ja GunGrave olivat/ovat mielestäni varsin viihdyttäviä. X meni hiukan ohi...jotenkin se ei vain iskenyt.

Bleach ja Naruto ovat tälä hetkellä ne joita seuraan aktiivisemmin. a nehän ovat mahtavaa viihdettä. Halpaa huumoria, mystisiä "ninjataitoja" ja taistelua, mitä muuta voisi toivoa :) Tosin molemmista juonen etenemisen tahti alkaa muistuttamaan saippuasarjoja joten yleensä kannattaisi olla kuukausi tai pari katsomatta ja katsoa sitten muutama jakso putkeen, niin tarinakin etenee.
4690  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 28.06.2007 15:59
Itsellä on vastaavissa paketeissa X-Filesin 1. ja 2. kaudet. Ratkaisun nimi on käsittääkseni M-Lock.

Ja jos suomisubit eivät ole välttämättömyys, noita kannattaa mielestäni hankkia Play.comista, josta noita kaikkia kausia irtoaa ~20€ hintaan. Play.comin versioissa on enkkusubit, mutta X-Filesin kaltaisessa sarjassa ei mielestäni paljon subeja tarvitse.

Ainakin niissä Play.comin versioissa on pahvikuoret, jotka kätkevät sisäänsä ei niin hienon, mutta käytännöllisen muovikotelon.
Levyjä on yhteensä seitsemän, joista yksi on Bonus Features-levy. Kyseinen levy on myös erillisessä pahvikuoressa.

Yleensä vältän tilaamasta ulkomailta pahvikoteloisia elokuvia/sarjoja, koska parhaimmillaan paketti on joka kulmasta paskana kotiin saapuessa. Omalla kohdalla tätä ei kuitenkaan ole käynyt. Joka tapauksessa kova muovikotelo ehkäisee varmasti kohtuu tehokkaasti pahvikuoren lyttyyn painumista, sillä molemmat kauden olivat ja ovat loistavassa kunnossa.

Ja jos niissä CDON.comin vastaavissa ei ole pahvikoteloita ympärille, en suosittele sillä se pelkkä muovikotelo on todellakin aika rumae...

Joo M-Lock pakkaus on kyseessä. West WIng kausia kun olen ostanut niin ensimmäiset 3 on mielettömissä pahvi lootissa. Menee hermo kun niitä yrittää hyllyyn mahduttaa. Joten, olenkin tehnyt lupauksen että niitä en enään hankin.

Ensimmäisen kauden olen Play.comista tilannutkin, mutta haluaisin ne Suomi teksteillä. Englantia kyllä ymmärtää, mutta joskus ei vain saa puheesta selvää, joten englannin kielinen tekstitys pitää olla rinnalla. Ja noissa Play.comin X-files kausissa on "English for the hearing impaired", eli kaikki mitä ruudulla kuuluu, puetaan tekstiksi. Ja jossain vaiheessa ne "hears loud noises" tekstit alkaa kyrsimään. Joten, siirryn suosiolla niihin suomiversioihin.

Totta on että X-filesissa pysyy mukana vaikka ei kaikkea kuulisikaan, mutta minua alkaa vaivaamaan että "mitä se sano?" vaikka se olisi aivan turhan tuntuinen lause. Ja sitten kelaillaan...ei kiva.
4691  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 28.06.2007 15:28
Olen kotoisin sellaisesta tuppu kylästä missä on kauppaan matkaa sellaiset 10km, joten en edes ajattellut että en ajokorttia ajaisi. Se ei ollut edes vaihtehto. Onneksi teimme porukoiden kanssa kauan sitten sopimuksen että kun lapsilisistä en näe itse penniäkään niin he sitten kustantavat ajokorttini, näin kävi myös siskojeni kanssa.

Autoja on ehtinyt olemaan omiakin jo muutama, tai nyt on kolmas josta olen luopumassa. Kohta loppuu opiskelut niin olen harkinnut ostavani ihan kunnon auton kerrankin kun olen romujen kanssa joutunut taistelemaan.
Isä on tosin taksi kuski, joten häneltä olen saanut aina joskun siistin ja komean mersun lainaksi :) Sitä ei voi uskoa joskus kuinka erilainen voi olla hyvä ja huono auto.

Isän autovalinnoiden seurauksena minulle on yksi automerkki yli muiden. Eli Mercedes-Benz. Kallis auto, myönnän mutta minusta todella hyvä. Montaa autoa olen testannut mutta minusta mersussa on "sitä jotain". Vaikak myönnän kyllä että nykyään uudet autot ovat yleisesti erittäin hyviä. Testasin juuri tuossa uutta Corollaa kun tädin mies sellaisen oli hommannut, niin kyllä sekin aika mukavalta tuntui. Vaikka ei niin tukevalta kuin mersu. Tässä tosin voi olla sekin että mersuissa joita minä olen ajanut on ollut sportti alusta, eli madallettu, joka tekee autosta tukevamman.

Nykyään isäkin on ottanut Volvon V70 farmarin pelkästään sen vuoksi että sen sa hyvään hintaan ja toimii moitteettomasti. Ihan mukava sekin on ajella kun on automaatti, ilmastointi, jne. herkkuja. Eräs merkittävä ero kyllä on merussa moneen muuhun merkkiin minkä olen huomannut isän kokemuksen ja ajon ansiosta: Mersu kestää sen about 300k mutta esim Volvo alkaa valittamaan jo siinä 200k:n paikkeilla. Olenkin katsellut mersuja joilla on sen 200k ajettu mutta ne maksavat saman verran kuin useimmat uudet, eli sen 20 000 €:sta ylöspäin. Harmillista....todennäköisesti autoni tulee olemaan Seat. Kuulemma ihan hyviä.

Niin ja laitetaan nyt se auto minkä oikeasti haluaisin. Hinta lähtee vaatimattomasta 40 000€:stä ylöspäin. Väri olisi varmaan musta tai viinin punainen

4692  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 28.06.2007 14:10


Discshop.fi 36,95€

UU MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :o :o :o :o :o :o

Onko loota todella noin pieni miltä se näyttää? Eli vain parin DVD kotelon paksuinen? Eli ei ole mitään Sormusten Herra Trilogia kirjan paksuutta???
4693  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 28.06.2007 09:37
Ei, vaan kyseessä oli perheen vitsi. Tunnustivat sen itsekin.

Huippu huumoria ;D Yritän itsekkin aina kavereille ja systereille keksiä jotain nasevaa lahjaa, mutta harvemmin mielikuvitus riittää...
4694  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 28.06.2007 09:34
Vihaan banaaneja, erityisesti Mario Kartissa. Typeriä tehottomia lättyjä joilla osun yleensä vain itseeni. Ja todella mielikuvituksellista: ne ovat liukkaita. Eivätkö ne voisi vaihteeksi vaikka räjähtää tai stepata?

No eihän ne nyt voi räjähtää tai stepata...se olisi täysin epäloogista.
Mikä Smasheissa sitten on loogista? Onko Gorilla, joka hakkaa putkimiestä lasermiekalla äänen nopeudella liikkuvien futurististen kilpa-autojen päällä loogista?

 ::) No se nyt oli vähän pointtinakin...
4695  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fable2 : 28.06.2007 09:33
Minusta oli todella hienoa mennä pitkin maita ja mantuja ja sitten räväyttää salamia kädestä niin että ruudulla kaikki viholliset ovat entisiä :)

Olen minä aina tiennyt, että makkara se pitää miehen tiellä, mutta tuo on täysin uutta!

 ;D

E-he, e-he, e-he, e-he.......
4696  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Windows Vista : 27.06.2007 21:54
Vista on täysi susi. Ja M$ pakottaa valmistajien siirtymään Vistaan väkisin, jonka seurauksena joka toinen kannettava minkä kaupasta ostat ei toimi kunnolla ja akku kestää tunnin. Laiteajureihin ei kannata edes puuttua. Niissä on lähes kaikissa ongelmia...
4697  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fable2 : 27.06.2007 21:52
Minä pidin ja pidän Fablesta. Yllätyin. Minusta oli todella hienoa mennä pitkin maita ja mantuja ja sitten räväyttää salamia kädestä niin että ruudulla kaikki viholliset ovat entisiä :)
Peli jäi aikanaan PC:llä kesken, ja nyt on muutenkin pelaamista enemmän mitä ehtiää pelaamaan joten se on jäänyt kokonaan.

Ainoa mistä en pitänyt pelissä oli miekan ylivoimasuus. Jos lähdit panostamaan heti alusta taikuuteen, voit olla varma että turpaan tulee. miekalla taas homma hoituu ilman ongelmia.  Tosin tämä on mielestäni monen pelin ongelma. Valitsen aina sen magia tyypin tai suunnan ja sitten tuleekin turpaan.
4698  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 27.06.2007 21:47
Vihaan banaaneja, erityisesti Mario Kartissa. Typeriä tehottomia lättyjä joilla osun yleensä vain itseeni. Ja todella mielikuvituksellista: ne ovat liukkaita. Eivätkö ne voisi vaihteeksi vaikka räjähtää tai stepata?

No eihän ne nyt voi räjähtää tai stepata...se olisi täysin epäloogista.
4699  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 21:46
Hassua että satuit juuri kysymään. SNES on juuri yksi niistä konsoleista, jonka olen nuorena mennyt hölmöyksissäni myymään ja juuri nyt olen ostamassa sitä takaisin.

On vielä ihan hyvä paketti tulossa. Konsoli ,3 ohjainta, tarvittavat johdot, sekä pelit:
Donkey Kong Country (CIB), Donkey Kong Country 2 (Loose), Super Metroid (CIB), Super Mario All-stars + Super Mario World (Kasetti ja ohjeet), Street Fighter 2 (Kasetti ja ohjeet), Mortal Kombat 2 (Loose). Hintaa 140.

DAMN! Niimpä tietenkin :) Hyvän paketin olet kyllä löytänyt. Itseäni hiukan kyrsii kun en viitsisi laittaa 15 vuotta vanhaan konsoliin yli 40€. Se kun tuntuu olevan vielä aika halpa hinta käytetystä SNESistä tällä hetkellä...harmillista...
4700  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 16:36
Olen omistanut/omistan seuraavat konsolit: 2XNES, SNES, 2XN64, 2XGB, GBC, GBA, GBA SP, DS, DS Lite, 2XGC, Wii, Xbox, PS2 sekä DC.

Yhtäkään konsolia en ole saanut hajotettua.

Uteliaisuudesta kysyn: Onko yhtään toimivaa SNES konsolia myynnissä? :) Olen hiukan yrittänyt kyseistä konsolia etsiskellä, mutta nyt VC:n tullessa Wiille on into hiukan laantunut. Mutta edelleen siis kiinnostaa jos hinnasta pääsee yhteys ymmärrykseen.
4701  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 13:32
Huom! Yhtä syrjähyppyä lukuunottamatta kaikki mahtavan Nintendon laitteita. Mistähän syystä sinulla ei ole konsoleita hajonnut?  ;)
Hyvä pointti :) Nintendo tekee kyllä kestäviä laitteita. En muista että SNESit tai GBAt olisvat hajonneet mietnkään paljon vaikka myyntiluvut ovat kymmeniä miljoonia. Itseasiassa en ole kuullut kenenkään Nintendo laitteen hajoavan...No okei NESissähän oli niitä käynnistys ongelmia, pitkän käytön jälkeen. Siis yleisesti, ei minulla :)
4702  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 27.06.2007 13:27
Ei näyttänyt Hitman oikein pelin vastaavalta. Leffan nimi pitäisi olla Hitboy. Ja siitä elokuvan luonteestakin voi aina keskustella. Pelin henkilö kun on hiljainen tappaja ja käsittääkseni jonkin verran sisään suuntautunut. Eipä saanut sellaista kuvaa pelin räjähdyksistä ja muusta meiningistä...
4703  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 13:24
Olen omistanut NESin, SNESin, GBAn ja N64:n. Nykyään on GC, PS2 ja DS Lite. Ikinä en ole konsolia rikki saanut. On varmaan käyny hyvää säkääkin tietty, mutta juurikin tämän takia olen aina ihmetellyt ihmisiä joilta paljon konsoleita rikki on mennyt. Koira tosin sai SNESin ohjaimen aika huonoon kuntoon. Konsoli ei ehtinyt olemaankaan kuin viikon talossa. Luoja se koira juoksi! Se on niitä harvoja kertoja kun eläimiä olen vihannut. Pistin pienen show pystyyn.
4704  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 27.06.2007 11:56
Itsehän olen jo pidempään soitellut mp3:sia sellaisilla Sonyn parinkympin norminapeilla. Sekä muotoilu että äänenlaatu perushyvää.
Samoin. Ovat jopa yllättävän hyvät. Toinen syy on tietty se että soittimen alkuperäiset kuulokkeet olivat kohteliaasti sanottuna surkeat. Ajatelin kuitenkin ostaa ishan erilliset kuulokkeet tietokoneeseen ja konsolilla pelaamiseen. Ja jostain syystä minun korvia alkaa särkemään kun pidän pidemmän aikaa niitä nappeja. Ja siis en tarkoita että särkisi korvan "sisältä", eli kuuntelisin liian kovalla, vaan sitä että ihan korvaa alkaa särkemään.
4705  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 26.06.2007 22:21
Aika huikeeta että moninpelin varaan lasket!
Itsellä tuli hiukan sama reaktio kun Tigerin kommenttia lueskelin. Metroid kun on aina ollut ennen kaikkea seikkailu. En usko että siihen erityistä moninpeliä ahdettaisiin. Tai ainakaan niin että siitä tulisi pelin "se" juttu. Sitä varten tulee jossain vaiheessa varmaan oma peli.
4706  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 26.06.2007 17:48
Eli minimi hinta langattomille kuulokkeille taitaa olla 150€. Voiko tähän nyt reagoida muuten kuin sanomalla: Voi perse. Miksi ihmeessä kaiken pitää maksaa niin pirusti. *huokaus*...taytyy varmaan tyytyä langallisiin...ja hommata jostain jonkinlainen "jatkoroikka" :-\ Toinen vaihtoehto on että jätän uuden kännykän ostamatta...hmmm...........eihän se vanha kyllä ole kuin vasta about 4-5vuotta vanha....*ittu
4707  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.06.2007 17:21
MP3 näyttää tyrmäävältä! Odotukset ehtivät jo tuossa kuukausi, pari sitten laimentua, mutta nyt mennään taas kovilla kierroksilla. Ja E3 on tulossa pian...

Corruption tarvitsee oman aiheensa. Jos kukaan muu ei halua, väsään sen tämän illan aikana.

Minä olen ollut koko ajan kahden vaiheilla mitä odottaa MP3:lta. Saako Nintendo oikeasti ohjauksen hiottua kunnolla? Parempi olisi. Minulla oli samat tuntemukset ensimmäisenkin Primen tullessa. Ajattelin koko ajan että se meni siinä kun projekti vain venyi. Mutta, kokonaisuudessaan pelistä tuli ihan hyvä, vaikkakin minulle ohjaus ei sopint yhtään. Siinä yksi syy lisää miksi odotan peliä. MP-sarja on ollut hieno, mutta kun ohjaus ei onnistu minulta.
4708  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 26.06.2007 13:21
Joo on tarkoitus käyttää rahaa hiukan enemmän kuin 20€ :) Vaikka tuskin 100€:on mennään. Langallisiakin ajattelin mutta loppujen lopuksi se johtokin alkaa kyrsimään. Varsinkin kun nykyään konsoleissakin alkaa olemaan langattomia ohjaimia. Onkos niissä langallisissa kuinka paljon kasvun varaa sillä johdolla? Sen pitäisi olla varmaan ainakin 4-5m...
4709  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 26.06.2007 10:48
Teinpähän tälläisen kun itseltäni tuli aiheesta kysyttävää. Katselin että tuola MP3 threadissa on jo kuuloke juttua, mutta aihe kuitenkin on loppujen lopuksi ihan eri. Mode saa käyttää auktoriteettiaan ja yhdistää aiheet jos tuntuu paremmalta.

Mutta sitten kysymykseeni:

Pitäisi saada langattomat kuulokkeet. Sellaiset jotka saan TV:seen ja PC:seen kiinni, eli onkos se 3,5mm plugi. Olen hiukan katsellut ympärilleni mutta hinta erot ovat todella huimia. Joten kysynkin että onko laaduissa yhtä suuria eroja? En nyt ole hakemassa mitään huippuja, mutta en mitään perus paskojakaan joita saa laitteiden mukana. Eli siis: Neuvoja? Ehdotuksia?
4710  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 26.06.2007 08:23
Silloin kun kuulin että E3 lopui tunnetussa muodossaan, ajattelin että alalle tulee iso aukko. Mutta nyt alan epäilemaan että vaikka tapahtuman kävijä määrän suuruus laski, hype on pysynyt ennallaan. IGN kun on julkaissut jo ensimmäisen "PRE-E3" -juttunsa. Ja kyseessä on Dark Sector. Linkki on PS3:n sivuille mutta myös X360:n puolelta juttu löytyy.
Sivuja: 1 ... 152 153 154 155 156 [157] 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines