Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158
4621  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 16.07.2007 10:17
Hemmetti.

Ostin tuossa uuden telkkarin. Oikein HD ja kaikkea sen kaltaista. Xo:hon tietysti tilasin sitten VGA-kaapelin. Voi lukkoseppä sentään, eihän se toimi. Kuvaa ei tule kuin silloin tällöin ja sekin katoaa kohta. Eihän tämä nyt sinänsä suuren suuri asia ole kun letkulla on takuu ja kaikkea. Olishan se vaan ollut kiva päästä pelaamaan vähän Sam Fisherin uusinta seikkailua kunnon grafiikoilla.

Minkäs merkkinen ja mallinen hoodee töllö on kyseessä?
4622  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.07.2007 22:06
Nyt tuli vihdoin katsottua se jopa kehuttu Transformers.

Ja olihan pätkä erittäin viihdyttävä. Kun osasi sitä oikealla asenteella katsoa. Vähän tunnen Transformers tarinaa, mutta jotenkin muistelin että moni asia on alkuperäisessä tarinassa eri tavalla.

Minusta näyttelijätkään eivät tehneet suurta vaikutusta, vaikka muutamia konkareitakin joukosta löytyi. Mutta tämä tuskin ketään haittasi kunhan (jälleen kerran) osasi katsoa oikealla asenteella.

Ja mikäs oli sitten se oikea asenne? Viihde ja Michael Bayn ohjaus. Joka oli minusta ajottain todella mahtavaa katseltavaa. Leffan suurin vetonaula on itse robotit. Ne ovat yksinkertaisesti mahtavia. Aivan uskomattoman hienoja. LOTRissa CGI on todella hienoa, mutta minusta jäi näille roboille. Tämän extra DVD tulee kyllä hankittua. Toivon vain että siinä olisi dokumenttia robojen mallinnuksesta ja CGI pätkien teosta. ILM todistaa jälleen olevan alansa huippua.

Hieno ja viihdyttävä elokuva. Aivot narikkaan ja leffaan. (Sanon nykyään joka leffasta näin. Kertoo aika paljon mitä elokuvia nykyään katselen...tai kyvykkyydestäni, tai oikeastaan kyvyttömyydestäni, arvioida elokuvia.)
4623  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 15.07.2007 17:45
Nyt ne on kaikki. Koko West Wing -sarja:



Monella on sarjasta sanottavana oma eriävä mielipiteensä, mutta minä pidän sarjasta, vaikka se Amerikkaakin aika räikeästi silloin tällöin ylistääkin.
Okei onhan se jonkinmoinen mainos sarja Amerikan mahtavuudelle. Mutta kun katsoo sen ohi, niin minä ainakin löydän kelvollisen sarjan.

7. tuotantokausi on vielä kesken. Tarkoituksella jätin TV:stä katsomatta että voin sitten rauhassa itse katsella jaksoja putkeen omaan tahtiin :)

EDIT: Niin, seuraavana onkin vuorossa X-Files -sarja. Eli suomenkieliset versiot.
4624  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.07.2007 12:01
No niin. Suuren MGS4 hypetyksen vuoksi, päätin vihdoin asti MGS pelien maailmaan. Laitoin Play.comista tilauksen GC:n Twin Snakes -pelistä. Sarja ei ole suuremmin itseäni ikinä kiinnostanut, mutta nyt oli pakko se hommata kun Epikin niin sen MGS4:n perään kuolasi. Ja kun mies tunnelmallisuutta hakee, niin eihän se MGS silloin huono voi olla.

Nyt ei vaan tarvi kun ostaa se Wii kun GC on systerillä jonka luona en käy yli kuukauteen :) Eli, tämähän tarkoittaa sitä että pitäisi ostaa classic ohjain tai jälleen uusi GC ohjain... :rollaus: perse pelistä tulikin paljon kalliimpi mitä alun perin ajattelin..
4625  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 13.07.2007 08:30

Ilmeisesti niistä Sonyn Euroopan suunnitelmista ei ole kuultu mitään varmaa? Ei hemmettii jos se menee siihen bundleen hinnanalennuksen sijaan. Parhaassa tapauksessa mukana tulevat pelit eivät ole edes oikeissa koteloissaan jolloin niistä ei saa edes osaa hinnasta takaisin...   :(

Kotaku huhuilee tällaista..



 :lol: :lol:

No, oli se lol tai ei niin nyt se on virallista: Due on sale in the UK on July 18 and in Europe August 1, the Starter Pack will offer two Sixaxis controllers and a choice of two first-party titles from a list of Resistance: Fall of Man, Motorstorm, Genji: Days of the Blade, Formula One Championship Edition and Ridge Racer 7.

Hinta on vaatimattomat 425£ eli sen reilu 600€. Tosi mahtavaa Sony...todella mahtavaa. Muut saa konsolin satasen halvemmalla, meille tarjotaan julkaisu pelejä.
Tosin Eurooppalaiset tuntuu olevan niin tietämättömiä (vai tyhmiä?) että toihan menee kuin kuumille kiville.

Lähde
4626  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 12.07.2007 20:02
Sanotaanko että...mielenkiintoisia otsikoita muiltakin lehdiltä:

Forbes: "Sony Draws Yawns"; "Nintendo Capitalizes on Wii"

USA Today: "Nintendo and its Wii are riding the biggest wave of success at the E3 game summit, overshadowing tech giants Microsoft and Sony and their more powerful entries."

Että sillee.....Tätä menoa ensi vuonna näemme korkeintaan yhden pelin Nintendolta. Ja odottakaapa TGS:ää. Jos Nintendo paikalla, tilaisuuteen taitaa olla parasta laittaa jumppavaatteet päälle. Reggie vetää aerobic tunnin.
4627  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 12.07.2007 19:33
Tämä saattaa olla pieni asia muille, mutta alkaa jo vituttamaan nuo juorulehdet. Joka lause päättyy huutomerkkiin ja ketä oikeasti kiinnostaa mitä Matti nykänen joi? Vittu poltan roviolla nuo lehdet ja kusen päälle. Tämä oli avautumiseni ja helpotti kummasti  ;)

Kyllä! Olen täysin samaa mieltä. En ymmärrä ihmisiä jotka oikeasti ostavat niitä lehtiä. Aivan järjetöntä. Miten ihmeessä voi olla niin kiinnostavaa kuulla että Matti ja Mervi eroaa, palaa yhteen, tappelee ja toinen menee linnaan. Ja kun ne on oikeasti se sama kierros joka viikko.

Toinen on nämä Vanhasen naisjutut ja Sievisen ämmän naisellisuuden ja paremman itsetunnon hakeminen. Tekisi mieli alkaa pyromaaniksi joka ikinen kerta kun näkee näitä juttuja. Aivan järjetöntä.
Yhteen aikaan kun olin eräässä liikenne myymälässä, sanoin ihmisille joskus aivan suoraan että niitä ei kannata ostaa, ja että minä boikotoin niitä lehtiä viimeiseen asti.

*ittu...Mies ei ole mies tai nainen ei ole nainen jos sillä ei ole omaa juoru toimittajaa jolle soittaa jos on ottanut viskipaukun tai silikoonit. Kun on pikku rahan puutetta niin menee vaan yhdelle terassille ja soittaa toimittajalleen yksinoikeusjutun reissustaan ja kokemuksistaan niin jälleen on hiukan massia.
Parastahan jos on ollut illan samassa seurassa politiikon tai varakkaan henkilön kanssa. Silloin kun voi tehdä jo kokonaisen KIRJAN josta saa muutaman 10 000€ tilille niin taas jaksaa metsästää uutta juttua itsestään.


VI*TU ETTÄ VIHAAN NÄITÄ TAPAUKSIA!!!
4628  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 12.07.2007 17:51
Washington post kirjoittaa: "Nintendo Is Star of E3 Show as Rivals Scramble to Catch Up"

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/07/11/AR2007071102149.html

Muutama tälläinen juttu vielä ja pelimaailman tulevaisuus on selvä. Aivopelejä jumppapelejä...COOL!!.... :rollaus:
4629  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 12.07.2007 15:18
Ai niin, verrytelkää sormia. Niiden on syytä olla kunnossa kisassa. Huippupalkinnot voi muuten mennä ohi jollekin, joka ne vähemmän ansaitsee.

Mitä turhia.. Voitan kuitenkin kaikki.

Mitä turhia.. Häviän kuitenkin kaikille.
4630  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 12.07.2007 15:15
Tuore E3-traileri
Upea.

Whataa?! Näyttää aivan tyrmäävän komealta :o

Hieno on. Mutta sehän tiedettiin että MP3:C on varmasti aivan tarpeeksi komea. Minä vain toivon ja rukoilen että ohjaus on yhtä toimiva miltä se näyttää tuossa videossa. Vaikka siinä muutama ohi laukaisu tulikin, niin silti se näyttää toimivalta eikä mitään silmiin pistävää harhailua näy. Tätä odotamme....
4631  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 12.07.2007 09:07
Tosin vuosi on sekin suhteellisen pieni aika modernin ison budjetin pelin kehitykseen. En sikäli ymmärrä nillitystä Zeldan puutteesta sitten ollenkaan. Juuri saitte ison saavin ja parin kuukauden päästä on tulossa toinen lasti lisää.

...ja sitten ihmiset kitisee, kun ei ole Zeldaa.

Tosin Disasteria olisi kyllä ollut kiva nähdä.

Tartut nyt hampaat irvessä tuohon kun olisin halunnut nähdä Zeldan :) Kun tarkoitukseni todellakin oli että olisin halunnut nähdä (rautalankaa käyttäen) selvästi jotain uutta. Niistä yksi olisi voinut olla Zelda. En tarkoita että show on piloilla juuri sen vuoksi että Zelda puuttui. Se nyt vain tuli mieleen nimeltä kun luokittelin mikä olisi show:n tasoa nostanut.

Ja joo WiiFit on todellakin uutta. Harmi vaan kun se ei ole peli. Mario Kart tietysti julkistettiin, mutta minusta tämä oli niin suuri itsestään selvyys että se olisi kaivannut jotain rinnalle.

M$ ja Sony pitivät show:n pitkälti peleissä, joka nosti heidän pisteitään minun silmissä. Sony jätti Homenkin fiksusti suuremmalta hehkuttamiselta vaikka siihen muutama minuutti uhrattiinkin. M$:n pisteitä laski se että heidän "se" juttu tuntui olevan buzz-kopio Scene it?. En pelännyt tätä aiemmin, mutta alkaa tuntumaan Nintendo tekee todella suuria muutoksia pelikulttuuriin. Nyt kahdella kolmesta oli koko show:n pääaiheena casual peli/ohjelma. Eli Scene it? ja WiiFit. Ihan ok ideoita, ja varsinkin WiiFit on mielenkiintoinen, mutta huolestuttaa että siitä tehtiin niin iso juttu...

Ja siitä en kyllä ole yhtään iloinen että jos ostaa ahkerasti Wii pelejä, alkaa jossain vaiheessa olemaan ohjaimiakin jo lähelle kymmenen. Konsolin ensimmäista vuotta ei ole saatu vielä päätökseen ja lisähärpäkkeitä on tulossa useita.
4632  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 23:09
Mutta Zeldasta ei olla kuultu yhtään mitään, eikä muutenkaan mitään uutta ja merkitsevää kohta vuoteen. Ei yhtäkään varteen otettavaa peli julkistusta vuoteen.

...öh, Twilight Princess julkaistiin suht pieni aika sitten ja Phantom Hourglass on juuri tuloillaan. Mitä uutta Zeldaan liittyvää haluaisit tietää? Harvaa ison budjetin peliä kuitenkaan saa pelattavaan kuntoon puolessa vuodessa.

Tarkoitin tuolla että Zeldasta eikä mistään muustakaan mitään. Disaster on täysin pimennossa, ei oikeasti uusia pelejä ja 3rd party kiinnostus tuntuu lyssähtävän minulla No More Heroessin syliin...
4633  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 23:03
No niin. Nyt tilaisuus alkaa olemaan ohi niin voi antaa ensimmäisen arvion suorituksista

1. Sony/M$
3. Nintendo

Odotin jotain hienoa Nintendolta, mutta tuntuu että Nintendon prioriteetit on nyt ihan jossain muualla kuin pelaajissa. Joo, joo on MP3:C, Mario Galaxy, Smash Bros, Zelda, jne. Mutta Zeldasta ei olla kuultu yhtään mitään, eikä muutenkaan mitään uutta ja merkitsevää kohta vuoteen. Ei yhtäkään varteen otettavaa peli julkistusta vuoteen. Minusta se ei ole lupaavaa.

EDIT: Niin Mario Kart on tietysti. Joka julkistettiin nyt. Mutta...ikävä sanoa mutta kun se ei riitä. Tämä kun oli aika itsestään selvyys.
4634  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 22:27
Haha :D "From the greators of Gear of War". Ratsastetaan X360:n menestyksellä :)
4635  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 22:12
Ei vielä mitään MGS4:stä?

Ei mitään oikeastaan mistään vielä.....tai no, homesta ja PSP:stä jonkin verran. Ne kun ei vaan kiinnosta...

EDIT: No niin. Nyt se alkaa.
4636  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 22:02
Oho. I´m impressed. Varsin nokkela peli. Tosin, että maksaisin siitä? Tuskin. Siis tästä echo jotain...
4637  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 21:50
HOLY HELL SEN SAA SCREENIIN!!!  :o Ei mikään suuri uudistus, mutta tätä on silti odotettu!
4638  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 21:48
Kiitos epi!!

Ign:n paska feedi ei toimi vaikka mä *ittu maksoin siitä!

Nyt tuli Kaz Hirai. Nyt lähtee juttu lentoon.
4639  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 21:30
Toivon että nyt tulisi jotain hienoa, mutta samalla pelkään että nyt tulee jotain hienoa, koska silloin en kerta kaikkiaan osaa sanoa mihin rahani sijoitan. Se on kyllä varma että tästä hetkestä, ja tästä jännityksestä pitää ottaa kaikki irti :)



EDIT:....ign näyttää vain mustaa.....GOD DAMMED!!
4640  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 20:24
Minä kun pelkäsin että tämän jälkeen tulee kestämätön hinku hommata Wii ja syöksyn heti huomen kauppaan. Turha pelko. Eipä tuonut mitään erikoista. WiiFit? Jälleen uusi ohjain? Kaapit alkaa oikeasti täyttymään kohta. Classic, nunchuck, ase, ratti, toinen ase, "waaka",...come on!! wtf?? Haluan pelata! Mieluummin Metroidia, Zeldaa, Mariota tai No More Heroesia.

Ja siis pidän kyllä WiiFitin ideasta. Oikeasti pidän. Ehkä saisin itsenikin liikkeelle sillä hiukan. Mutta että uhrata sille näin paljon? Ja uusi ohjain vielä? Siitäkin joutuu varmasti pulittamaan vielä about 70€ että saa sen "pelin" ja ohjaimen. Ja totta kai tulee pelit FitSports, FitHealt, and so on. Pelaajaa alkaa kyrsimään kohta...
4641  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 20:06
Okei....................idea on tietysti ok mutta... Wii want Zelda! Wii want Zelda! Wii want Zelda!

Tätä menoa siirryn toiseen konsoliin...eihän tästä tule mitään jos suurimmat julkaisut ovat tälläisiä.

Siis ei helv...WiiFit olis pitäny esitellä fitness-messuilla, ei E3:ssa.


EDIT: En jaksa odottaa mitä Penny Arcade kehittää tästä... :rollaus:
4642  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 20:02
WTF IS THAT!!??  :o
4643  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 19:49
*ITTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kävin katsomassa jotain *ITTUN kämppää joka oli kuin kuolleen mummun kuolinpaikka!! Ja jouduin tinkimään tästä!!!!!!!!!!!!!!

*ITTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4644  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Joulukalenteri : 11.07.2007 17:53
It´s great to be a tonttumies ;D

Todellinen klassikko sarja. Muista vieläkin että odotin tätä joka ilta vaikka joka jakso oli vain 10min. Kertakaikkiaan mahtava sarja. Ja toi vielä joulun tunnelmankin todella hyvin.
4645  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 15:32
Tässä se nyt sitten on: Killzone2 traileri. Myönnän että näyttää hyvältä, paikka paikoin jopa yhtä hyvältä mitä E3 vuosia sitten lupaili. Mutta silti, ei kuitenkaan lopulta samaa tasoa. Tuon perusteella pelistä voi kyllä tulla hyvä.
4646  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 11:57
IGN:n E3 roundtable -keskustelussa, vihjailtiin että PS3:lle voisi olla tulossa joku 3rd party peli joka olisi PS3:n yksinoikeus. IGN:n ps toimittaja oli asiasta jopa täysin varma. Siitä on kuulemma huhuiltu jo kauan...en sitten tiedä tarkoittiko että 3rd party yksinoikeudesta on huhuiltu vai onko kyseessä joku huhu vanhasta sarjasta...empä tiedä. Sonya kyllä tälläinen auttaisi.

Muistikuvia kellään mikä tämä olisi?

Tosin, jos tämä nyt on Tekken 6, on tämä hypetys täysin turha...
4647  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 08:06
No..............olihan tämäkin. Ihan ok. Hiukan olisin toivonut jotain pommia. Salaa odotin MGS4:n julkistusta :)

Eniten kyrsi tämä oma kaista kun ei riitä niin ei *ittu riitä. Odotin kyllä Peter Jacksonin projektista jotain, mutta hiukan yllätyin kun se vain mainittiin. Julkistamisesta kuintekin on jo vuosi, joten ajattelin että edes nimi tai kuva tai...jotain annettaisiin.
RE5 oli pieni yllätys. M$ on kerännyt hyvin huomiota 3rd party peleilläkin. Pidemmälti tämä tilaisuus ei antanut mitään uutta. Liven laajennukset olivat hienoja uutisia, mutta eipä niitä nyt "megaton" julkistuksiksi voi laskea.

Tämän perusteella, laskivat odotukset muidenkin pressien osalta...Nintendo jatkaa numeroiden pyörittämistä entiseen tapaan (ja samaan tyyliin kuin M$: Me myydän enemmän kuin muut) ja julkistaa uusia "aivopelejä", ja puhuu kuinka on tärkeää saada kaikki pelaamaan ja kuinka he ovat siinä onnistuneet, jonka jälkeen näytetään demoja joita on jo nähty.

Sonylta voisi ehkä odottaakkin jotain. Killzone2 tulee olemaan mielenkiintoinen vain siksi että on mielenkiintoistä nähdä ollaanko edes lähellä aikaisempaa demoa. Tästä odottaisin jotain mahtavaa Heavenly Sword pätkää. Tosin Eurooppallekkin on luvattu jotain hienoa kun USA:ssa hinta laski, mutta en usko että sitä kerrotaan lehdistötilaisuudessa joka pidetään Kaliforniassa.
4648  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 07:45
RESIDENT EVIL 5!!!!

Ei juma että M$ paljastaa kaikki multiplatform pelit ennen Sonya :) Ja seuraavaksi Assassins Creed. Ei huonoa PR toimintaa M$:ltä pakko myöntää..
4649  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 07:11
IGN feed insidereille on ok, mutta kun oma kaista on vaan sen 1M niin tää menee ihan F5 näpyttämiseksi...VI*TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

What? :o Disney leffoja livestä :o
4650  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 06:21
Halvinta mahdollista pirkan light-colaa  ;D    Sillä mennään.  4/1:n netti käytösssä..

Aitoa ja alkuperäistä ;)

Hemmetti olen kade tuosta kaistasta. Itsellä 1/512. Ajattelin jo että menisin töihin katsomaan. Sielä ei olisi tarvinnut miettiä kuinka sattuu kaista riittämään :)

EDIT:hemmeti kun pelottaa että toi IGN:n feedi ei toimi...sitten täytyy vaan rukoilla että ilmasille mahtuu............... :rollaus:
Sivuja: 1 ... 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines