Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 158
4531  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 30.09.2007 20:30
Itse olen myös huomannut tuon valikoiman puutteen. Rogue Galaxy sieltä löytyi ja sen otin, mutta muut klassikot kuten GoW2 ja juuri Okami loistavat poissa olollaan. Tuntuu että tilauksia ollaan vähennetty kun kamppanja on saanut jo liian hyvän vastaan oton.

Tosin, luulen että tässä on kyse enemmän "mainoskamppanjasta" kuin pelien myymisestä. Kun ottaa huomioon hinnan minkä firma olisi joutunut maksamaan TV- , lehti- ja radiomainoksista jo monista muista että uusi brandi EBGAMES/Gamestop olisi tullut pelaajien ja kansan tietoisuuteen, tuskin olisi tullut sen halvemmaksi kuin tämä. Ja tässä lafka saa kuintenkin paljon positiivisemman kuvan kuin pistämällä mainoksia joka paikkaan. Ja vaihtopelien määrästä päätellen, "mainoskamppanja" on purenyt todella hyvin ja nimi on joka jannun mielessä joka pelaa.
Ja totta kai pitää vielä ottaa huomioon se valtava käytettyjen pelien määrä joka tulee tämän "mainoskamppanjan" kylkiäisenä.
4532  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 30.09.2007 10:29
On kyllä aika uskomaton tarjous. Nyt alkoi mietityttämään että saako sieltä muka DS ja PC-pelejäkin vaihdossa?? Bioshock olisi ainakin PC:lle hankinnassa. Samoin voisihan sitä ottaa pari Wii peliä "ennakkoon" kun en konsolia vielä omista ;D
4533  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Paras mahdollinen kone videoeditointiin ja mistä? : 29.09.2007 11:00
Kannattaa vielä lueskella muiltakin sivustoilta. Itse kun katselin hiukan niin quad-prossut on editoinnissa parempia. Yhdestä Core 2 Quad Q6600 prossun testistä:

"Today’s video editing software seems to benefit the most from this new technology, followed by image editing software. However, those that like to multi-task like crazy will also enjoy the power of a quad-core processor."

Ja tuntuu että sulla tota ohjelmaa pyörii useampikin samaan aikaan niin varmasti saisit quadista hyödyb irti paremmin kuin peruskäyttäjä.

Tuo RAID järjestelmän tekeminen on myös järkevää. Nopeuttaa itse tietokoneen tiedonkäsittelyä. Varsinkin kun Windows raksuttaa itsekkin joskus ihan huvikseen jotain kovalevylta... "Köyhän miehen" kovalevy järjestely on että ostaa juurikin useamman levyn ja laittaa Windowsin yhdelle ja ohjelmat toisille. Yhden kovalevyn ei tarvitse silloin raksuttaa kaikkea tietoa levyiltä kun toinen seisoo käyttämättömänä. Mutta RAIDihan se paras vaihtoehto on. Mutta ei siis käsittääkseni kuitenkaan kannata sijoittaa yhteen teran kovalevyyn. Kannattaa hommata useampi niin jakaa hiukan sitä hommaa useammalle kovalevylle. Tämä voi nopeuttaa joskus paljonkin.
4534  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 25.09.2007 14:30
Mitäs helvettiä, olikos se nyt muka niin huano?  ;D

Siis naama kuva oli jees, en mä siitä mutta se saaterin akan kuva rupes kyl pikkuhiljaa vituttaan...

Jep. BB:stä kun saa joka päiväisen annoksen muutenkin.
4535  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 24.09.2007 22:41
Ephin avatar lähti estettyjen kuvien suloiseen maailmaan. :)

Epi on aika heikoilla hangilla.
4536  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 23.09.2007 20:18
mitä siellä on oikein tehty niiden 75 kurssin aikana jos kaikki kirjat täytyy lukea vielä viiteen kertaan läpi lukulomalla?

Yksinkertaista: Ei mitään. Itse lukeudun näihin. Tosin lukeminen jäi heikoksi lukulomallakin. Lukeudunkin tähän kolmen L:n porukkaan: Lukematta Läpi Lukion.
Tosin jatko-opiskelu paikan saaminen oli sen mukaista, eli hankalaa. Tosin, nyt alkaa olemaan opiskelutkin takana, lopputyö vain pitäisi jostain keksiä. Joten ei tullut lukiossa luettua, mutta en voi sanoa että olisi siitä mitenkään murheellinen tai ajattelisin: "Hitto kun sais toisen mahdollisuuden niin lukisin enemmän."
4537  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.09.2007 22:13
Rogue Galaxy. EBGAMES -liikkeestä tampereelta. Mahtavin kauppa ikinä. Kolme peliä, joiden yhteisarvo oli varmaan 15-25€, annoin ne ja heitin euron pöytään. Siinä vaihtoi pelit omistajaa. Peli oli hyllyssä n. 62€. Vielä jos saisi Guitar Hero 2:n ja GoW2:n sieltä niin olisi tyytyväinen. Huonompi laatuisia pelejä kun on. Ja mikäs siinä kun menee lähimpään anttilaan ja ostaa 15€:lla pari jos ei itseltä löydy ;) Mahtava tarjous kyllä.

Tosin kun olen katsellut sitä käytettyjen pelien määrää sielä niin se on kyllä aika vakuuttava. Nytkin sieltä lähti Omimusha 3 matkaan ihan heräte ostoksena kun en sitäkään ole ikinä testannut. Ajattelin että ainahan voin tulla vaihtamaan se johonkin uuteen kuukauden sisään muun kahden kanssa jos ei vakuuta :)
4538  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.09.2007 13:48
No niin. Otin vihdoin ensi kosketukseni Metal Gear Solidiin. Pelinä GC:n Twin Snakes. Yllätyin monella tavalla peliä pelatessa. En mitenkään positivisesti tai negatiivisesti, mutta pelin luonne oli erilainen mitä luulin. Jos mahdollisimman yksinkertaisesti pitäisi kuvailla sanoisin peliä tarinan kuljetukseltaan Final Fantasy sijoitettuna amerikkaan (kuulen jo Dragon Snaken kiroilevan ;) ).

Mutta siis peli on todella tarina vetoinen ja välinäytöksiä on paljon. Itse pelaaminen on loppujen lopuksi pienemässä osassa mitä ajattelin. Tähän on varmasti syynä osaltan myös valitsemani easy-vaikeus, mutta itse peli osuudet ovat yllättävän pieniä. En sinänsä valita. Oikeastaan pidän siitä. Mutta jos peliä osaa pelata, tai osaa tehdä tehtävät heti oikein, "pelaamisesta" saattaa helposti tulla enemmän välipätkien katsomista kuin itse pelaamista.

Mutta kuten sanoin ne eivät ole oikeastaan huonoja asioita minulle. Pidän siitä kun juoni ja peli etenee rivakasti, eikä tarvitse odotella tuntia tai jopa tunteja ennen seuraavaa kohtaa että saa juonta selvästi eteenpäin (tämä on mielestäni JRPG-pelien suurin heikous). Ongelmaksi tuli se että, pidemmälti juoni ei kiinnostanut. Ihmettelin sitä, koska jos peli olisi elokuva, se olisi varmasti kiinnostava. Ehkä siihen vaikutti se kun tiesin että en hirveitä aikoja pääse nyt pelaamaan ja seuraavaan kertaan menee kuitenkin taas aikaa (elämän *ittumaisien itsestään selvien "kiireellisyyksien" vuoksi), joten ei ehkä jaksanut keskittyä tai syventyä tarinaan kuten yleensä vaikka se tuntuihin periaatteessa hyvältä.

No, tässä mietteitä ensimmäisten tuntien perusteella. Eli päätelmä voi mennä vikaankin, mutta ensi tuntien perusteellahan aina päätetään pelataanko peliä vai, eikö? Mutta siis peli tuntuu hyvältä, ja "tiedän" että juoni hyvä ja että edessä on vaikka mitä, mutta jotenkin se ei vaan "klikannut". Ehkä tosiaan olisi silloin "klikannut" jos elämässä olisi aikaa viihdyttää itseään enemmän eikä tarvitsisi ajatella niin pirusti aina huomista ja tätä päivää.
4539  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? : 09.09.2007 12:44
En ole asiaan ikinä juurikaan huomiota kiinnittänyt. Se alkuperäisissä on että niistä tosiaan saa paremman hinnan jos myy eteenpäin. Mutta pääasiassa hankin kuitenkin pelit pelaamiseen, joten en juurikaan kansiin katso.

Poikkeuksena on SNES-pelit. Mutta siinä nyt ei ole kansilla niin väliä kun niissä ei "Players choice" pakkauksia ole. Mutta vieläkään en ole suostunut "Loose" -pelejä ostamaan. Jossain vaiheessa kyllä varmaan tästä periaatteesta luovun koska tämä merkitsee sitä että pelejä ei silloin juurikaan ostella....
4540  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 08.09.2007 20:59
Oho, törmäsipäs Kimi rajusti rengasvalliin vapaissa harjoituksissa teknisen vian takia! Ihme, että Iceman selvisi rytäkästä ehjin nahoin.

Viimeistään nyt haaveet maailmanmestaruudesta voidaan unohtaa, sillä vara-autoa tuskin saadaan säädettyä Kimille aika-ajoihin täysin sopivaksi.
Totta. Tosin tällä saa varmasti suht hyvät kertoimet veikkauksen peleihin ;)

Maailman mestaruuskin tuntuu kaukasiselta, mutta jos vakoilujupakka etenee tätä tahtia, ei Kimin tarvitsisi voittaa kuin Massa. Silloin jokainen piste on vielä tärkeä. Minä ainakin veikkaan että McLaren tulee saamaan rangaistuksia. Periaatteessa kyseessä voisi olla jopa tämän JA ensikauden kilpailu kielto, mutta itse luulen että rangaistukset rajoittuvat tähän kauteen, jotka ovat vähintään piste menetyksiä.
4541  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 06.09.2007 12:19
Hartwallin Friss Lime on yllättävän hyvää. En juo edes maitoa enään ;D Juon tuota aamuisin, iltaisin, päivisin,...ruuan kanssa ja ilman. Pitäisi kyllä varmaan hiukan maitoa yrittää juoda...kohta alkaa luut rapistumaan...enemmän.
4542  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 06.09.2007 10:55
Minusta on aika uskomatonta että peli on saatu samaan aikaan niin erilaisen tuntuiseksi kuin aikaisemmat Mariot mutta silti samalla niin samanlaiseksi. Joo kuulostaa paradoksilta mutta tämä on kuitenkin totuus. Sama oli Mario 64:n tapauksessa. Peli oli niin erilainen mutta silti niin samanlainen kuin aikaisemmat Mariot.

Tämän huomaa noista kuvista jo. Ei tarvitse miettiä että tietää että kyseessä on Mario-peli (ilman Marioakin), mutta silti peli näyttää täysin omaltaan.
4543  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 05.09.2007 17:19
Tiedän että jos ei ole järkevää sanottavaa, kannattaa pitää turpansa kiinni, mutta ei *umalauta että analyysi jokaisesta BB-tyypistä viikon jälkeen! ARG!! Se ei ole niin hyvä ohjelma.
Ei mitään henkilökohtaista Epiä kohtaan...vihaan vain koko ohjelmaa. Pahinta tässä on että tyttöystäväni on alkanut katsomaan sitä. Ja asumme yksiössä!!! Elämä on kovaa joskus...



Joo pieni avautuminen tähän väliin...ehkä se johtuu siitä kun MTV3:n saitilta ei voi katsoa edes uutisia että naamalle pomppaa joku *itun BB-tyyppi joka on nyt tehnyt jotain skandaalia tai pan*ut sandaalia. Ei näin!
Kummasti sinäkin tunnut pomppivan jatkuvasti "Big Brother 2007" -topicissa, vaikka vihaat ohjelmaa niin kovasti. Lakkaa valittamasta, kiitos.

Ja pienenä vinkkinä, ne uutiset kannattaa muutenkin katsoa YLE:n sivuilta.

Tiesin että joku tarttuu tähän :D Että käyn täällä koko ajan. Tai no...miten se koko ajan nyt tulkitaan. Mutta, varmaan lopetan tässä topicissa pyörimisen. Tosin tämä tuntuu olevan aktiivisin topicci melkein...

Ja MTV3:n sivuilta siksi tulee katsottua uutiset kun on luukku sähköposti. Se heittää aina uloskirjautumisen jälkeen sopivasti etusivulle, josta näkee päivän otsikot.
4544  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 05.09.2007 16:54
Minkäslaisella PC-kokoonpanolla porukka pelaa Bioshockia? Ihan sen vuoksi kyselen kun pitää päivittää hiukan konetta ja päivitän sen verran että Bioshock pyörii :)
4545  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 05.09.2007 16:51
Tiedän että jos ei ole järkevää sanottavaa, kannattaa pitää turpansa kiinni, mutta ei *umalauta että analyysi jokaisesta BB-tyypistä viikon jälkeen! ARG!! Se ei ole niin hyvä ohjelma.
Ei mitään henkilökohtaista Epiä kohtaan...vihaan vain koko ohjelmaa. Pahinta tässä on että tyttöystäväni on alkanut katsomaan sitä. Ja asumme yksiössä!!! Elämä on kovaa joskus...



Joo pieni avautuminen tähän väliin...ehkä se johtuu siitä kun MTV3:n saitilta ei voi katsoa edes uutisia että naamalle pomppaa joku *itun BB-tyyppi joka on nyt tehnyt jotain skandaalia tai pan*ut sandaalia. Ei näin!
4546  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 05.09.2007 08:31
Tein mielestäni kerrankin löydön. Jyväskylän keskustan Anttilasta, viimeinen kappale X-Files 1. tuotantokausi ja vain 23,95€. Ja kyllä, suomiteksteillä. En ole nähnyt missään kyseistä tuotetta noin halvalla. Se tuli myyntiinkin vasta 3kk sitten. Ihan hyvässä kunnossakin tuntui olevan.

Tuli tuossa heti katsottua pari ensimmäistä jaksoa. Jotenkin huomasi että David Duchovny näyttelee häiritsevän huonosti. Tosin monet henkilöt ovat jotenkin vaivautuneen oloisia ensimmäisessä jaksossa. Jo toinen jakso on suorituksiltaan parempi, vaikka Duchovny kyllä "loisti" aina silloin tällöin. Huomaa kuinka paljon näyttelijät ovat kehittyneet sarjanaikana. Vaikka en Duchovnya mitenkään erityisen hyvänä näyttelijänä ole ikinä pitänyt, mutta nämä ensimmäiset jaksot ovat selvästi huonompaa suoritusta mitä muistin.
4547  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 04.09.2007 11:44
Huuto.Netistähän tuota Hellboytä on irronnut kympillä ties kuinka kauan. Nytkin näyttäis pari olevan myynnissä.

En osta käytettyjä, koska uusiakin saa loppujen lopuksi halvalla. Ja niiden pakettien pitää kiiltää ;) Eli en halua maksaa sellaisesta jossa voi olla jo ruttuiset kulmat valmiiksi. Siinä monen levyn paketissa kun on pahvi kuoret.
4548  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 03.09.2007 13:21
Q: Faija valtuutti mut hankkimaan MS Officen opiskelijaversion. Äkkiä katsottuna viereisessä Gigantissa näyttäisi olevan Office 2003 129€ ja Office 2007 149€. Onko kenelläkään tietoa käytännön eroista? Onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia?

Minusta 2007 versio on parempi. Erilainen kyllä, paikoittain aika selvästikkin. Mutta poiketen Vistasta, MS on saanut minusta oikeasti fiksuja uudistuksia Officeen. Itse käytän tällä hetkellä 2003 versiota. Ainoa syy siihen miksi en viitsi 2007 versioon vaihtaa on hinta ja kun en kuitenkaan niiiin paljon niitä ohjelmia tällä hetkellä käytä.
4549  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 03.09.2007 13:01
Täysin oikea ihminen tippui talosta. Maria kuitenkin oli henkisesti aika kovilla jo ensimmäisen viikon aikana ja oikeasti jo halusi lähteä. Nainen näytti helpottuneelta kun Vappu vihdoin kuulutti häädettävän nimen.

Perse....sinne meni suihkukuvat.
Maria kävi muuten suihkussa aina bikinit päällä. Tästä syystä ei kunnon matskua saatu.  Kaveri kertoi tämän..  ;D
ARG!!!! >:( Mitä järkeä on sarjassa joka perustuu tirkistelyyn jos ei näe porukkaa edes alasti?? No....ei sillä että tämäkään jaksaisi useampaa tuntia kyrsiä.... :rollaus:
4550  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 03.09.2007 13:00
Itse olen jäädyttänyt DVD-elokuvien ostelun ja myynyt suurimman osan elokuvista ja kausibokseista pois. Syy on tietysti nämä uudet formaatit. Minulla on jo HD-telkku ja nyt katselenkin sopivan hintaista soitinta. Jo ensi kevään tienoilla saattaa hyvinkin saada HD-DVD pyörittimen alle 200 euron.

Toki jotkut sarjat voi ostaa varsin huoletta DVD:llä; Macgyver, Frendit, X-Files ja niin edelleen.

Mitäs mitäs? Etkös vielä jokin aika ollut sitä mieltä että HD-versioita ei välttämättä tarvita? Vai oletko muuttanut mieltäsi?

Minä en ole vieläkään pitänyt HD-formaatteja mielessä. Osta DVD-leffoja ja kausia useita joka kuu. Nyt olisi kohteena Hell Boyn monen levyn julkaisu. Kyrsii kun Play.comissa se löytyy about 10€:lla, mutta siinä ei ole suomitekstejä. Suomessa kyseinen paketti taas on lähelle 30€. Ei sillä että en leffaa tajuaisi jos siinä ei suomitekstejä olisi, mutta olisi se mukavampi kuitenkin. Ei tarvisi kokoelmaa jakaa suomiteksteihin ja muihin....
4551  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 03.09.2007 12:50
Täysin oikea ihminen tippui talosta. Maria kuitenkin oli henkisesti aika kovilla jo ensimmäisen viikon aikana ja oikeasti jo halusi lähteä. Nainen näytti helpottuneelta kun Vappu vihdoin kuulutti häädettävän nimen.

Perse....sinne meni suihkukuvat.
4552  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 31.08.2007 15:25
Tulevasta äänestyksestä (Maria vs. Einari) ei tulle kovinkaan tiukkaa. Eiköhän Maria ole ärsyttänyt jossain määrin todella monia kotikatsojia ja saanee päälleensä todellisen miinusäänien vyöryn.  Einari on sellainen harmiton perusnörttiä muistuttava tyyppi, joka ei varmastikaan ärsytä siinä mittakaavassa ihmisiä kuin Maria. Luulisin, että ero näiden kahden välillä tulee olemaan selvä Marian tappioksi.
No voi vidu. Isoimmat rinnat ja heti ulos. Olis nyt edes sen pakollisen suihkukohtauksen verran ohjelmassa mukana. Se kun on ainoa pätkä minkä BB:stä olen yleensä katsonut.
4553  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 31.08.2007 08:37
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200708316528669_uu.shtml


Varsin mielenkiintoista. Ruotsissahan on tällä hetkellä käytössä "valikoiva asevelvollisuus", jossa oikeasti motivoituneet otetaan armeijan harmaisiin.  Olisi mielenkiintoista nähdä Suomen reaktiot jos Ruotsi pudottaa asevelvollisuuden kokonaan pois.

Eikös se ole täysin arpapeliä? Eli ne jotka inttiin Ruotsissa joutuvat, se on vain "paska säkä".
4554  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 28.08.2007 22:17

Kauheita kissoja!  Parhaimmat Suomen BB-naiset ikinä sisältää tämä kausi, ihan ylivoimaisesti. 

Pah...kissoja näkee kadulla ja jos paljasta pintaa haluaa netistä sitä löytää joka mieltymykseen. Tirkistelystä, liukuhihna pornoon.
4555  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 28.08.2007 21:16
työpöytä ei enää mahdukaan näytölle, vaan se menee noin puolitoista kertaa yli näytön rajojen.

Eikös littu näytöissä voi säätää kuvan koko napeista kuten vanhoissa CRT näytöissä?
4556  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 28.08.2007 21:13
Vihaan koko ideaa. Joka puolella ei mitään muuta hehkutetakkaan kuin "beebeetä". Ja ei, sitä ei voi välttää. Se on iltapäivälehtien otsikoissa, tv-mainoksissa, radiomainoksissa, nettimainoksissa, joidenkin aikakausilehtien otsikoissa, ohjelmana jossain muodossa joka god damn päivä. Ja vettäkään ei enään viitsi ostaa ärrältä mukaan kun hinta nousee 50c "beebee" logon myötä. Naurettavaa pelleilyä sanon minä. Menee johonkin pippaloihin viikonloppuna niin näkee täysin samaa paskanjauhamista ja touhua ilmaiseksi. Ja jos mieli tekee voi liittyä itsekkin seuraan. Vuoden turhin julkkis -ehdokas määrä kyllä nousee aina "beebeen" myötä.
4557  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 27.08.2007 21:52
Ja eihän tuo päivittäminen aivan mielettömiä maksa, jos halvempia osia ostelee. Halvanhan ei nimittäin välttämättä tarvitse merkitä huonoa. Esimerkiksi jo 250 eurolla saisit melkoisen tuntuvan parannuksen nykyiseen nähden, jolla pystyisi luultavasti BioShockiakin hieman paremmin pelailemaan.;)

Joo, kyllähän sitä saisi halvalla jos alkaisi valkkaamaan. Ja saisin varmaan ainakin kalliimmat osat suoraan maahantuojalta sisäänosto hintaan. Vaikka katteet atk-kamassa on muutenkin niin surkeat että säästöä ei tulisi kuin 20-30€.

Mutta, ei oikein kiinnostaisi laittaa nyt pätkääkään tuohon uuteen koneeseen. Minä kun en mitään sekunda kamaa tai kakkosluokan tuotteita osta ;) Emon pitää olla merkiltään Asus ja nVidian piirisarjaa. Samoin olen miettinyt jos vaihtaisi prosessori valmistajaa tuohon inteliin kun nuo Core 2 Duo prossut on saanut niin paljon kehuja. Lisäksi olen kuunnellu hurinaa aikalailla 4 vuotta joten seuraavana on vuorossa hiljainen kokoonpano. Tähän kun vielä lisää että nyky DX10 näytönohjaimet on kyseenalaisia paremmuudeltaan en ole innostunut sellaiseen panostamaan. Niin ja tosiaan minulla on vielä 7 vuotta vanha Nokian näyttö. Ja totta kai näytön pitää olla priima. Hintaa sellaiselle tulee vähintään 400€.

Että sellasta :) Tietty voisi yrittää tehdä sellaisen "pikku päivityksen". Mutta siihenkin menee sen 300€ väkisin kun pitää hommata emo, prossu, GPU ja muisti. Ehkä jonkun käytetyn kokoonpanon voisi yrittää jostain metsästää....Kai senkin suunnitelman kyllä raha pula loppujen lopuksi kaataa...Wiitä kun ei ole vieläkään ja muutto olisi edessä... :rollaus:
Ehkä raha ei tee onnelliseksi mutta kyllä se vitusti helpottaisi.
4558  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 27.08.2007 13:26
Tämä tapahtui eilen. Hautasimme 13 vuotta vanhan koiramme. Labradorinnoutaja. En ollut moneen vuoteen edes asunut samassa talossa kuin kyseinen koira, mutta kyllä kirpaisi syvältä kun koira oli kääritty omiin huopiin niin että vain pää näkyi ja laskettiin hautaan.
Koira oli vanha, ja hiukan huonossa kunnossa jo aikaisemmin, mutta todella pirteä. On ollut aina todella pirteä ja elämän iloinen. Nyt sitten kuitenkin lakkasi syömästä ja oli yli viikon syömättä. Oli niin outoa katsoa kun koira oli aikaisemmin oikeasti pirteä ja aina vastaanottamassa vaikka olikin vanha ja kankea, ja nyt ei jaksanut kuin maata...
Tämän ei pitänyt tulla yllätyksenä, ja luulin että olisi asennoitunut siihen niin että tämä ei oli mitenkään mielentilaani vaikuttanut. Mutta ei siihen ilmeisesti voi mitenkään valmistautua. Minäkin satun olemaan pidemmälti eläinrakas luonteeltani, niin eihän siinä pokka pitänyt.

Mutta elämä jatkuu, ja jossain vaiheessa varmaan omasta asunnostakin pentu jossain vaiheessa löytyy. Ehkä jopa labradorinnoutaja.
4559  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 26.08.2007 22:56

BioShock ei sitten luonnollisesti enää noin hyvin toimikaan. Parhaimmat asetukset, joilla peli oli vielä pelattava, olivat medium-tasoiset grafiikat 1024x768 resoluutiolla. FPS 20:n luokkaa, joka vielä meni, kun peli ei kumminkaan hektisimmästä päästä ole. Valitettavasti tämäkin pätenee vain pienempiin huoneisiin, sillä demon lopun isomassa taistelussa FPS tippui kymmeneen, joka on auttamatta liian vähän. Resoluution tai asetuksien pienentäminen saattaisi auttaa (en testannut), mutta tällöin peli alkaisi näyttää jo liiankin rujolta. Mediumkaan kun ei tunnu pelille oikein oikeutta tekevän. Peli on kumminkin siis pelattava, mikäli ei pelkää silmänkarkkia mahdollisesti rankallakin kädellä karsia.

No voi perse.....Minulla on vielä Sempron 2800+ prossu, joten se ei helpota asiaa. Vaikka tuskin peli kovin paljoa prossulta pidemmälti vaatii. Mutta 20 fps on...no minusta aivan perseestä. Pitäiskö sitä nyt alkaa päivittelemään enemmänkin. Kun olisi päivitys muutenkin aika pikaseen edessä. Tosin saisin samalla hinnalla X360:n ja Bioshockin kuin koneen päivityksen :) *itto että elämä on täynnä vaikeita valintoja...

Mutta kiitos Lanttu. Tämä oli hyvä ja valaiseva testi.
4560  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 24.08.2007 23:02
Jos haluat, niin periaatteessa voisin ehkä vielä testata kuinka BioShockin demo toimisi tuolla vanhemmalla koneella tässä viikonlopun aikana. Jos oikein käsitin, niin juuri tuonhan varjolla olit uutta näyttistä katselemassa.;)

Kyllä vain :) Samoin tuo Titan Quest hiukan kiinnostaa mutta se ilmeisesti pyörii ihan ok. Mutta testaappas sitä Bioshockkia jos jaksat ja kerkiät niin kuuntelen mielenkiinnolla tuomiotasi ;)
Sivuja: 1 ... 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines