Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 ... 158
4501  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 20.10.2007 18:25
Jag förstår inte ditt problem.
Ei sellaiset sitä ymmärräkkään jotka ruotsia ymmärtävät....
4502  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 20.10.2007 10:19
Ei JUMALAUTA! Kävin eilen hankkimassa kehutun ja ylistetyn Phantom Hourglassin, Gamestopista. Otin tässä sitten ohjekirjan käteen että fiilistelen hiukan ja luen kuinka peliä pelataan, kun ei ollut aikaa itse peliä ottaa käteen. Mutta se vitun ohjekirja on täynnä RUOTSIA ja NORJAA!! Ei helevetti!! Mitä vitun ideaa tässä nyt on? Käytönnössä paskapaperilla on enemmän käyttöä kuin sillä vihkosella! Ja jälleen myyntiarvo tippui lähes nolliin. VITTU!
4503  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 19.10.2007 13:14
Usko pois. Se Portal on lähentelee parhautta.

Episode 1:n ja 2:n yhteispelattava määrä menee varmaan sinne jonnekin 10-12 tunnin pintaan. Varmaan vähän enemmänkin, jos kuolee paljon, tutkii joka kolkan ja on vielä achievementtien perään, joita Steamistäkin nyt löytyy. Ei tietty mikään mammuttimäärä pelattavaa, mutta on niistä lyhyemmistäkin peleistä maksettu isoja hintoja.

Ja Portaliahan ja TF2:sta ei saa unohtaa. Kyllä se rahansa arvoinen pakkaus on, vaikka HL2:n jo omistaakin.
Voisihan sitä sitten sen lunastaa tuolta tänään...jos niitä Gamestopissa vielä on. Täytyykin varmaan mennä lueskelemaan siitä portalista jos se kerran NIIN hyvä on :)
4504  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 19.10.2007 12:47
Avatar on jokaisen yksiloitymiseen boardeilla, mutta täällä idea viedään vielä pidemmälle. Täällä yksilöidytään boardin perusteella ottamalla tietty avatar ja yksilöydytään sitten tekemällä avatariin oma avatar.

Täällä oli kyllä kyse ihan muusta kuin trendin seuraamisesta. Piti opettaa läksy eräille kekkuleille.

Silmä silmästä ja shoppaus shoppauksesta.

Niin joo teillä tässä on kyse ylimmästä ystävyydestä :)
4505  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 19.10.2007 12:45
Itseltäni löytyy HL2 jo ennestään. Nyt onkin tullut SUURI kysymys ostanko Orange boxin kun en muita kyseisestä paketista omista. Ja saisinhan sen vielä eurolla gamestopista kun kolme roska peliä sinne raahaisin.

Mitä Fraeon tuumaa, kuinka paljon Episodi 1:ssä ja 2:ssa on pelattavaa? Muut kun ei oikeastaan edes kiinnosta vaikka varmasti tulisinkin testattua...
4506  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 19.10.2007 10:44
Avatar on jokaisen yksiloitymiseen boardeilla, mutta täällä idea viedään vielä pidemmälle. Täällä yksilöidytään boardin perusteella ottamalla tietty avatar ja yksilöydytään sitten tekemällä avatariin oma avatar.
4507  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Levyostokset : 18.10.2007 20:03
Tuli tehtyä jotain mitä en olisi ikinä uskonut että teen. Hankin Nightwishin levyn. Uusimman. On kyllä aika ristiriitainen levy. En pidä erityisesti kyseistä genrestä: "klassista rockkia" (onko se edes oikea genre? Kai se on...). Mutta parhaiten levya kuvaa sillä oleva kappale nimeltä Last of the Wilds. Siis kappale alkaa uskomattoman hienosti, ja keskipaikkeilla oleva hitaampi kohta on yksinkertaisesti taivaallinen. En muista koska olisin päässyt kappaleesta sellaisiin fiiliksiin. Joku Enyan biisi sen varmaan aiheutti. Mutta se on yksinkertaisesti upea kohta. Mutta muuten kappale on minulle lähes roskaa. Kyllä siihen nyt on hiukan tottunut sen keskikohdan upeuden ansiosta, mutta ei se silti oikein toimi.

Samoin pidän esim Amaranthin piano soolosta, mutta muuten kappale on aika mitään sanomaton.

Ovatko muut saaneet tälläisiä reaktioita levystä? Ja mahtaako kukaan tietää artistia jonka tuotanto lähentelee noita hyviä kohtia mitä tuossa kerroin. Eli oikeastaan irlantilaismusiikkia. Itse en ole löytänyt kuin Enyan Ja Corrsin, joka on kyllä hiukan...lällyä paikoittain sanoisinko.
4508  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 17.10.2007 15:19
Mitä ihmettä? Lienet ensimmäinen jonka olen kuullut sanovan Heroesia hidastempoiseksi? Jos vaikka Lostiin verrataan, täytejaksoja on äärimmäisen vähän ja juoni etenee jokaisessa jaksossa ns. suuren kuvion osalta paljon.

Monet asiat voin allekirjoittaa, mutta en ikimaailmassa sitä väitettä, että Heroes olisi sarjana hidastempoinen.

Kyllähän siinä nyt aina jotain tapahtuu kuten sanoin. Joka jaksossa on joku "juttu". Mutta toisin kuin esim. monessa animessa jossa on useampi hahmo jota seurataan, ne ovat kaikki mielenkiintoisia ja jokaista hahmoa seuraa mielellään. Mutta Heroessissa on hahmoja jotka eivät kiinnosta. [SPOILER][/b]Varsinkin yksinhuoltaja äidin ongelmat alter egonsa kanssa eivät voisi olla tylsempää katsottavaa kuin toisaalla liikkuu "super mutantti" ja pommi (tai ihminen) on räjähtämässä ydinpommin voimalla. Samoin "päähahmon" kykyjen älyäminen oli tuskastuttavaa. Etkö nyt tajua että voimasi muuttuu sen mukaan kenen ihmisen seurassa olet! Ja ne taulut...voi että kun niitä vatvotaan ennen kuin oikeasti tajutaan mistä on kyse.[SPOILER][/b]
Siinä vain turhautuu. Toki kaikkea tapahtuu, mutta tapahtumat vain tuovat lisää kysymyksiä tai wtf reaktioita tyypeille ohjelmassa. Sitten jakso loppuu johonkin god damn "cliffhangeriin" kun edes edellisen jakson "cliffhanger"-loppu ei ole täysin selvinnyt.
4509  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 17.10.2007 13:59
Helsingin Sanomat tänään:

"Heroes on parasta, mitä Amerikkalainen televisioteollisuus nyt tekee"


Tarpeetonta sanoa, että tänään kannattaa katsoa sarjan avausjakso. Ja siitä se vain paranee. On kuin maailman herkullisin suklaalevy muuttuisi pala palalta suklaisemmaksi ja herkullisemmaksi.

Itse hiukan petyin sarjaan...Tai mitä katsoin sitä...reilu 10 jaksoa viime vuonna. Siinä on vain liikaa seurattavaa. Kaikki kun pitää saada yhteen jaksoon niin lopulta yksikään tilanne ei oikein selviä mihinkään. Lähes "Kauniit ja rohkeat-kaavalla". Ja siis onhan joka jaksossa joku "juttu", mutta itse juoni matelee. Samasta syystä jätin Prison Breakin kesken. Ja Lostin. Homma ei etene. Loppu tulos tiedetään lähes varmaksi, mutta matka sinne kestää ikuisuuksia. Nämä sarjat ovat mahtavia jos niitä voisi katsoa sen 10 jaksoa putkeen. Homma etenisi eikä ehtisi kauheasti tylsistymään.

Heroes muuten on minusta loistava sarja, ja hieno idea, mutta sitä katsellessa tylsistyy vain hiukan niin usein.
4510  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tehy, Katainen & hoitajien lakko : 16.10.2007 14:06
Paperiliiton Jouko Ahosella ei taida myöskään olla hirveästi ystäviä. Mies on jatkuvien lakkojen takia mielletty ahneeksi, eikä vähiten massiivisen ulkomuotonsa takia.

Totta. Kaikista huvittavinta on se kun miehellä ei ole edes kummoista koulutusta. Ja siis tarkoitus ei ole morkata ammattikoululaisia tai "vain" ammattikoulutuksen omaavia, mutta noinkin tärkeässä asemassa olevan henkilön luulisi omaavan jonkinlaisen (vähemmän tai enemmän) akateemisen koulutuksen. Ei siksi että se toisi jonkilaista erityistä pätevyyttä, vaan että...kuinkakohan tämän sanoisi että nyt ei astuisi jonkun varpaille. Koulutetuilla ihmisillä on mielestäni avarampi kuva maailmasta ja maailman menosta. He osaavat myös mielestäni katsoa asioita useammalta kantilta.
4511  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 15.10.2007 21:02
Jos DMC sarja on pettymys, kun kamera vituttaa, niin et kyllä varmasti pysty pelaamaan Ninja Gaidenia Jay. :D Minua ei kyllä kummassakaan pelissä tuo kamera alun jälkeen häirinnyt, mutta jos DMC:ssa menee hermot sen kanssa, niin NG on aika selkeä itsarin aiheuttaja. :p

Mitä olen testannut ensimmäistä Gaidenia se oli huomattavasti sulavampaa mättöä kuin DMC. Tosin en ole testannut kovinkaan syvällisesti niin voi hyvinkin olla että vihaan sitäkin. Tosin, Rocky käsittääkseni pitää Gaidenista mutta ei DMC:stä....
4512  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 15.10.2007 20:06
Nyt alan arvostamaan toden teolla sitä paljon parjattua tehoihin panostusta jota ainakin Xbox360 tarjoaa oikein hyvässä suhteessa hyvään pelitarjontaan. Wii voi olla montaa (hyvääkin) asiaa, mutta olisi se silti paljon parempi jos niitä pahamaineisia tehoja ja kovalevytilaa olisi ainakin tulevaisuuden varalta. (Ei silti ihan PS3-malliin...)

Olen ajatellut aivan samaa viime aikoina. Vieläkin on Wii hankkimatta ja Mario Galaxy, Smash Bros. ja Metroid Prime sanovat että laite on hankittava. Mutta mietin koko ajan enemmän ostoa kun tuntuu että Wiin pelit menevät todellakin sen "helpon rahan" perässä. No...vuosi vasta markkinoilla niin eihän tässä nyt kannata täysin huolestua, mutta en nyt oikein keksi mitään erikoista peliä tulevaisuudeltakaan.

Tosin, on alkanut hiukan kyrsiä X360:nkin peli valikoima. DMC-sarja on osoittautunut pettymykseksi, FPS-pelit eivät minun sormilla konsolille taivu, joten siinä jää Ninja Gaiden 2, Mass Effect (ehkä) ja Fable 2. Too Humankin näyttää kompuroivan koko ajan lisää. Banjo voisi ehkä yllättää.

PS3 taas on kuitenkin niin kallis ja tuntuu että koko ajan kuulee kehittäjien jättävän alustaa tai harkitsevansa sitä niin se jättää vain FFXIII:sta.

Äh........olisipa rahaa kuin roskaa niin voisi ostaa mitä huvittaa ilman että tarvitsisi miettiä kannattaako ostaa mitään ennen kuin ale myynnistä.
4513  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.10.2007 17:05
Tietysti osansa on sillä että olen huono pelaaja. Mutta jumalauta luulisi nyt edistystä tapahtuvan kun tarpeeksi monta kertaa samaa kohtaa jauhaa. Ja siis tiedän kuinka homma toimii. Jos kamera toimisi ja Dante loikkaisi silloin kuin pitäisi tai löisi sinne suuntaan mihin pitäisi olisi Nighmare ollut kebabbia jo kauan aikaa sitten. Mutta *UMALAUTA kun se demonin metsästäjä ei vaan osaa!

Easy automatic on siis sinua varten.

Siis tässä nightmaren tapauksessa on se tuon oikeaan suuntaan lyömisellä että kun yritän lyödä seinässä olevaa "valohärveliä" Dante kääntyy ympäri ja yrittää huitoa itse nightmarea. Ja kun se *itun punahilkka on vielä niin piru hidas. Siinä sitten mietit että alatko väistelemään seuraavaa iskua ja annat "valojen sammua" (eli käytännössä kuolema korjaa helpommin) vai menetkö vain iskemään uudestaan "valohärveliä" ja otat iskut.

Ja joo, nopeuttaa saa kun ottaa miekan käteen, mutta sitten se helvetti on irti kun yrität hypätä ilman "tulikäsiä" nightmaren selkään. Se kun on kerrankin helppoa kun tekee sen hyppypotkun. Yleensä kun alkaa vain hyppimään sinne, kamera tekee homman hiukan haasteellisemmaksi (eihän hyppy helppo saa olla) ja kääntää joko nightmaren kameran sivuun tai minut nightmaren taakse, että en vain vahingossa näkisi mihin *ittuun olen hyppäämässä.

Niin ja auta armias jos menee energiat lähelle nollaa ja pitäisi ottaa valikosta nopeasti lisää energiaa. Kerkiät naputtamaan starttia ainakin 10 kertaa ennen kuin mitään tapahtuu. En ole tavannut tälläistä ilmiötä sitten 16-bit aikojen.
4514  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.10.2007 14:46
Devil May Cry. Pelasin peliä lähes väkisin, koska olen kyseisen genren fani. Mättö on hauskaa. Mutta se kamera on vain PASKA! Nyt lopussa meni viimein hermo. Nightmare (taisi olla se) tuli vastaan vielä helvetin puolella ja jumalauta kun siinä saa puurtaa ja kirota kameraa. Tietyt vaiheet taistelussa on aivan sama kuinka hoitaa, silmät kiinni vai auki. Aivan sama. Väistely sujuu ihan yhtä hyvin molemmilla kun kamera ei vain näytä itse vihollista. Ja auta armias kun pitäisi sitten hyökätä kimppuun. Se terva jaloissa ja ruoste kamera telineessä vain hidastaa touhua niin että loppu tulos joka kerta sama: "*ITTU, *ERKEL, VOI SAATANA!!!"

Tietysti osansa on sillä että olen huono pelaaja. Mutta jumalauta luulisi nyt edistystä tapahtuvan kun tarpeeksi monta kertaa samaa kohtaa jauhaa. Ja siis tiedän kuinka homma toimii. Jos kamera toimisi ja Dante loikkaisi silloin kuin pitäisi tai löisi sinne suuntaan mihin pitäisi olisi Nighmare ollut kebabbia jo kauan aikaa sitten. Mutta *UMALAUTA kun se demonin metsästäjä ei vaan osaa!

On kakkonenkin hyllyssä, jota en ole edes testannut, mutta taitaa jäädä testaamatta kun se on kuulemma vielä surkeampi.


Mutta, nyt riitti. Dante voi minun puolesta mennä vaikka alempaan helvettiin seikkailemaan. Toivottavasti pysyy sielä.

Ehkä alan seuraamaan animea.....
4515  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tehy, Katainen & hoitajien lakko : 15.10.2007 11:09
Joo...Olen jättänyt aiheen hiukan väliin mutta nyt kun tuli ilmoitus suurista irtisanomisista niin heräsin hiukan. Totta on että hoitajat ovat pidemmälti korvaamattomia ja työ on raskasta ja vaatii paljon. Mutta silti voitaisiin hiukan ajatella tuota korotuksen määrää. 24% on huima korotus. Eli olen kyllä ihan sillä kannalla että hoitajien palkkaa voitaisiin ja pitäisi korottaa, mutta hiukan maltillisemmin.
4516  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.10.2007 12:47
Äh...........kirjotin uutisen mikä oli jo yläpuolella kirjoitettu 12h sitten...cool :rollaus:

Mutta peliliikkeen EA kyllä teki. Saa nähdä miten vaikuttaa Biowaren antiin.
4517  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 12.10.2007 11:32
Taas muuten ihan helevetin järkevää olla hereillä tähän aikaan, vaikka aamulla viideltä Tampereelle lähtö. Saa nähdä löytyykö tällä kerralla jotain hyvää asuntoa sieltä.
etuovi.com tai www.skv.fi,...sulla kun ei rahasta ole kiinni niin luulisin että löydät kämpän tampereelta suht helposti ;) Hervannasta kaksio 700€:lla. Sinne on just rakennettu talo johon pääsee muuttaan ens kuun alussa. Jos niitä kämppiä on vielä jäljellä....
4518  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 12.10.2007 11:26
Suunnitelmissa olisi kyllä lähteä messuilla käymään...Ongelmaksi on muodostunut vain se kun hyvin ilmeisesti muutan kyseisenä viikonloppuna (Tietysti v****). Toivo elää että voisin (tai voisimme) muuttaa jo edellisenä viikonloppuna niin pääsisin lauantana paikalle. Tosin sitä epäilen niin seuraava toive on että saisimme muuton ethtyä lauantai päivän aikana niin voisin sunnuntaina hilpasta junalla messuille. Aamusta tietty. Toivo elää...
4519  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 11.10.2007 17:48
Edit: Minä tulisin TK:n yrityksen vaikka ilmaiseksi kahvinkeittäjäksi jos saisin yhden prosentin lafkan osakkeista. Osingot tekisivät minustakin miljonäärin parissa vuodessa.

Totta! Minusta saisi lafkaan sen it-tukihenkilön joka vain soittaa toiseen numeroon ja valittelee id100 tti virhettä. Palkkahan tietty olisi normaali it-työlaisen, eli olematon.
4520  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.10.2007 11:46
Toivottavasti Wiille nyt tulisi kovalevy. Epäilyttää miten tila riittää kun WiiWarekin on tulossa.

En usko että tulee. Enkä oikein tiedä tarviikokaan tulla. SD-kortit kuitenkin Wiihin käy joita saa 2-4GT:n kortteja jo 20-40€:lla. Riippuen tietysti WiiWare pelien koosta, noiden pitäisi aika hyvin riittää...Vaikka myönnän, eihän tilaa ikinä liikaa ole...
4521  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.10.2007 19:33
JayeihZ keskustelee silloin BB-boardilla, lähettelee BB-äänestysviestejä ja kirjoittaa BB-blogiin!  ;D
Aivan!! Harmi vain kun ne sensuroidaan sieltä saman tien...Ehkä se johtuu siitä kun arvostelen sisällä olevia kovemmalla kädellä...Ja koko ohjelmaa yleensä.
4522  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.10.2007 19:30
Kävin joskus yhden jälkeen iltapäivällä Helsingin keskustan Stockmannilla, ja sieltä löytyi hyllystä vielä aika monta. Aika hyvä tuuri käynyt, jos viimeisen on pystynyt nappaamaan.
Minä kävin Tampereella. Täällä on varmaan pienemmät erät.

Niin totta. Itsekin kirosin BB:n, kun en ehdi pelaamaan Okamia. Ylihuomenna lähden Ruotsiin, joten viikkoon en pysty sitäkään pelaamaan. Ketuttaa nämä TV:n luomat kiireet.
Niin sä taidat katsoa ite niitä. Minä kun kiroan niitä sen perusteella kun vihaan molempia sarjoja mutta tyttöystävä varaa tv:n aina kyseisten ohjelmien alkaessa.
4523  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.10.2007 19:20
No, karkit jäi ostamatta, kun 19,90-hyllystä löytyi Shadow of the Colossus pahvikansilla.

Minä menin kyseisen pelin vuoksi käymään Stockmannilla. Ajattelin että olisin mennyt aamulla, mutta en ehtinyt kun oli junamatka edessä. Tänään tulin kuitenkin takaisin kuuden jälkeen ja menin suoraan kyseistä peliä etsimään. Tuli lähes itku kurkkuun kun peliä ei näkynyt missään. Kovalla kädellä sitten kauhasin yhdestä pelilaarista ja sielä kiilteli! ^_^ Viimeinen kappale! Uskomaton säkä. Tänään on ollut aika hyvä päivä peliharrastuksen puolesta. Tai siihen liittyvien ostoksen. GoW2 ja SotC. Kaksi klassikkoa ja niistä kärsin kolme roska peliä ja 20,90 :) Kuinkakohan TK:n päivä on mennyt kun minulla on käynyt kerrankin säkää...

Tosin, haluaisin pelejä pelata mutta empä voi kun TV:stä tulee salatut elämät ja BB. *ittu pitäs syöstä helvettiin molemmat sarjat.
4524  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.10.2007 14:13
Tein rumasti. Tilasin huuto.netistä about 20€:lla kolme peliä. Menin käymään Jyväskylän GameStopissa. Hyllyssä loikoili God of War 2: Special Edition (HELL YEAH!!!!!) 62,90€. Joten lunastin sen eurolla ja kolmella roska pelillä (HELL YEAH!!! PARAS HANKINTANI IKINÄ!!! :D:D:D KYLLÄ!!!!)
4525  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 09.10.2007 11:05
Minä olen tyytyväinen Sonyn ratkaisuun. Tosin se että tarjoaa vain sitä karsittua mallia on hiukan kyseenalaista. Mutta olen tyytyväinen halpamalliin. Minun mahdollisuudet omistaa PS3 FFXIII:sta tullessa nousivat selvästi tämän ilmoituksen myötä.
4526  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 08.10.2007 15:22
Jos ei Kimi, niin toivottavasti Alonso vie mestaruuden.

Olen samaa mieltä. Tämä mielipide johtuu varmasti osaksi siitäkin kun Hamilton tuntuu olevan hiukan "liian hyväkin", mutta myös siitä että tarinat formula pomojen Hamiltonin suosimisesta eivät ole niin hullun kuuloisia kun hiukan katselee ympärilleen.
4527  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä muuta harrastat pelaamisen lisäksi? : 07.10.2007 14:40
TV:n katsomisen luokittelu harrastukseksi = perinteinen Pelaajalauta.

Omat harrastukseni ovat siis:

-Syöminen
-Nukkuminen

Todellinen "pelaajalauta vertaus".
4528  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 07.10.2007 12:58
Oorait eli täältä pukkaa tietoa:

2.02 Ghz AMD Athlon 64 Processor 3200+
RAM 1gt
Radeon X1600 series 256mb 32bit 1280x1024
barracuda 200gt kovo


Edit: Jos lisää tarvitaan tietoa niin kysykää.

Jos koneessa on PCI-E väylä, saat koneesta vielä kelvollisen. Muistia toinen giga ja X1950Pro näytönohjain. Minun kokoonpanoni on tälläinen:

Athlon 64 3000+
2GT muistia
X1950Pro

Ja Bioshock pyörii hienosti. Half-Life 2:sta testasin laittamalla "nupit kaakkoon" ja hyvin pyöri ainakin perus pelaaminen.

Eli, verkkokauppa.comista saa n. 120€ hinnalla Saphiren X1950 Pro kortin. Tässä suora linkki
Ja muistia saat gigan verran lisää noin 50€:lla.

Jos nuo on varaa laittaa niin se avittaa jo paljon. Mutta siis se täytyy tosiaan tarkistaa että löytyy PCIE-väylä.
4529  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 05.10.2007 11:14
Eli, millä komponentilla saisin pelejä pyörimään sulavammin ja latausaikoja hieman lyhennettyä. Eli tarviiko minun hankkia keskusmuistia(RAM) vai kenties tehokkaampi näyttis. Esim. Company of Heroes ei oikein jaksa pyöriä, jos vähänkin laittaa efektejä päälle ja tämä aiheuttaa harmaita hiuksia. Kiitos jo etukäteen.
Kerro koneesi tiedot niin voidaan kertoa tarkemmin.
4530  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä muuta harrastat pelaamisen lisäksi? : 03.10.2007 20:33
Koko pelialan seuraaminen jne. on tullut oikeastaan "omaksi" harrastuksekseen minulla. Usein jää pelaaminen siksi kun haluan vain seurata alaa lukemalla lehteä tai selailemalla juttuja internetistä. Jos en tietäisi että olen ihan pirunlaiska ja kieliopillisesti ala-aste tasolla yrittäisin varmaan päästä pelialalle pelimedian puolelle.

Elokuvat on oikeastaan pelaamisen ohella eniten aikaa vievä harrastus. Nimenomaan teatterissa käyminen. Käyn usean kerran kuussa leffassa, joskus pari kertaa viikossa, joskus kerran kahdessa viikossa, ajasta ja tarjonnasta riippuen. Oma "kotiteatterini" on pelkkä 28" kuvaputki philips PS2:lla. Joten siksi käynkin leffa teatterissa. Vaikka kävisin kyllä teatterissa vaikka olisikin "kunnon vehkeet". Haaveena on että "isona" saan kotiini teatteri huoneen. Tykki, 7.1/6.1 äänet, sisustus harrastuksen mukaisesti jne.

Kotiteatterini naurettavasta tasosta huolimatta keräilen myös elokuvia ja tiettyjä sarjoja. West Wing löytyy, X-Files hankinnassa, rukoilen että Babylon 5 saisi joskus suomenkielisenkin julkaisun ja Futuramaa ostelen jos halvalla näkyy. Elokuvista otan lähinnä special/extended/limited (jne.) edition kappaleet. Samoin Tim Burton tuotantoa olen ostanut kun on eteen tullut.

Tietokoneet ovat myös saaneet aikaa elämästäni. Jo senkin vuoksi että olen pitkälti lopputyötä vaille insinööri kyseiseltä alalta. Haaveilen omasta kotiverkosta ja omasta pelvelimesta johonlaitan pelisivut pystyyn ja hoidan teknisen puolen itse. Tämän esteenä on ollut raha, aika ja tietysti se laiskuus. Mutta tietokone on kyllä tuttu niin sisältä kuin ulkoa, kun on tullut useampi kone kasattua itse ja aiheen lehtiä ja saitteja lueskeltua.

Anime ja manga. Manga harrastus on hiukan aluillaan. Rahan vuoksi. Kaikkeen ei vaan raha riitä. Tällä hetkellä on Full Metal Alchemistia hyllyssä ja Berserkin pokkareita ostaisin heti jos kympillä näkisin jossain.
Animea on tullut katseltua jo muutama vuosi. FMA, X, Helsing, Naruto, Bleach,...Berserk,...leffat,...Näitä on tullut lähinnä netistä ladattua kun ei Suomessa juuri kaupan hyllyiltä löydy.

Jonkinlainen kirjojen lukeminen. "Jonkinlainen" siksi koska tähän ei oikein meinaa aika enään riittää. Linkussakin tulee pelattua tai luettua harrastuslehtiä tai mangaa. Mutta lähinnä fantasia kirjallisuutta luen kun luen. Eddingsin kirjoja on tullut aika paljon luettua koska ovat niin pirun yksinkertaisia :) Tosin nyt alkaa jo hiukan kyllästyttämään ne "samat" hahmot ja juonet kirja sarjasta toiseen. Potterit ovat myös mielenkiintoani lähellä :) Ilmeisesti helppolukuisuutensa vuoksi. Jokainen löytyy ja uusin tulee heti hyllyyn kun vaan Suomi-versio tulee.

Voisin vielä sanoa että Japanin kulttuuri. Tämä on vain hiukan jäänyt kun tässä vaiheessa viimeistään on loppunut aika kesken. Oppikirja kielelle löytyy, nettilinkkejä useita, ja kulttuurista olen lukenut, mutta moni asia on jäänyt hiukan vaiheeseen. Ei vaan riitä aika. Niin ja sitten on taas se laiskuus.

Tähän loppuun en voi sanoa kuin että voi kuin toivoisin että vuorokausi olisi 36h. Se helpottaisi niin paljon. Kun miettii mitä kaikkea arkista ja joka päiväistä hommaa on niin tiukkaa tekee ajan kanssa. Siihen vielä heitetään JRPG jotka vievät about 40-100h, on aika heikkoa että aika riittäisi...Ja sitten pitäisi vielä harrastaa liikuntaakin!
Mutta, meidän planeettammehan menee auringosta koko ajan kauemmaksi, joten muutaman 10 000 vuotta kun odotan niin voin tehdä kaikkea :D!

Niin ja musiikkia nyt tietysti kuuntelen mutta empä sitä nyt harrastukseksi sanoisi, vaikka sen kautta tuleekin kaikkea "kanavoitua". Tuossa olin kyllä todella lähellä ostaa kitaran, mutta kun ei nykyharrastuksiinkaan riitä oikein aika niin tuskin olisi kitaran soittoonkaan. Ainakaan sen ensimmäisen kuukauden jälkeen...ehkä joskus sen vielä ostan jos opin järjestelemään aikani paremmin.
Sivuja: 1 ... 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 ... 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines