Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153 154 155 ... 158
4471  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 17:45
Lainatakseni isäni sanoja, hirteen tuommoiset. Rupeaisi vähenemään tämän sortin tapaukset.

Vikaa on päässä ja varmasti aika paljon. Ja valitettavan usein lopputulos on sitten tällainen. Pistää vain ihmetyttämään mikä pakko se on mennä muita tappamaan...

Minusta on hiukan hätiköityä sanoa että "henki pois" tuollaisilta. Sitten kun yhteiskunta alkaa oikeutetusti tappamaan ihmisiä, on jotain mielestäni pielessä. Joo tätä tapahtuu jenkeissä, ja minusta sielä onkin jotain pielessä.

Oikeutettu tappaminen on muutenkin niin "hämärän" tuntuinen lausahdus tai ideologia. Täysin sama kun liikkuu juuri näiden päässä jotka toisia tappavat oman ideologiansa pohjalta. Kansan päähän ei pitäisi laittaa että on oikeutettua tappaa, vaan että missään tapauksessa EI SAA tappaa. Ja ei, en tarkoita itsepuolustusta.

Nämä tapaukset ovat kauheita, mutta myös todella turhauttavia. En voi ymmärtää toisen ihmisen tappamista missään muodossa. Varsinkaan oman ideologiansa vuoksi. Ja siis oma mieli on hyvä olla ja omat mielipiteet, mutta että menee niin pitkälle että riistää toiselta mahdollisuuden kokea elämä, ja pakottaa toisen henkilön hautaamaan lapsensa, äitinsä, isänsä tai läheisen ihmisen, on minusta aivan käsittämätöntä.

Voihan puhua "elämää suuremmista asioista", mutta siinä vaiheessa voisi jokainen ottaa hiukan nöyryyttä omaan kuvaansa jos luulee että itse saisi jotain "elämää suurempaa" aikaiseksi kun ottaa muutamalta ihmiseltä hengen. Joka siis kuitenkin on arvoton tämän asian kannalta.

Ja tämän Jokelan koulun tapauksen ampujan mielessä oli jotain sekaisin. Kun lukee miehen profiilissa olevia kirjoituksia huomaa kuinka ristiriitainen mieli tyypillä oli. Paradokseja löytyy enemmän kuin jaksaa laskea ja kuolema kiinnosti selvästi enemmän kuin elämä. Hän ei vain jaksanut elämää.
Olisi ehkä kannattanut miettiä vielä. Elämästä kun ehkä olisi voinut vielä jotain saada, ja se kuitenkin on varmaa että kuolema tulee joskus.
4472  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 07.11.2007 16:51
Tulli on myös sellainen paikka, että kiihkeimmätkin puristit ja tekijänoikeuksien puolustajat ovat yleensä valmiita antamaan neuvoja lainmukaisten tullimaksujen kiertämiseen.

Todellakin, on jokaisen ostajan velvollisuus kiertää tullimaksuja.

En vain ymmärrä. Jos olen tehnyt töitä ja maksanut saamastani palkasta jo veroa, niin päähäni ei vain mahdu että minun pitäisi maksaa vielä lisää kun niillä rahoilla ostan jotain vaikkapa toiselta yksityiseltä ihmiseltä, joka nyt sattuu väärässä maassa asumaan.

Näinhän se on:
Saat palkan --> siitä menee verot
Ostat sillä auton tai asunnon ---> siitä menee verot
Auto tai asunto menee perinnöksi ---> siitä menee verot.

Tässä kolmen ketjussa menee samasta rahasta joka lenkkiin veroihin huomattava osa. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon siitä tienatusta rahasta menee oikeasti itselle.

Verohan on ymmärrettävää kyllä, kun Suomen yhteiskunta perustuu pidemmälti veroille. Varsinkin noiden maahanmuuttajien yhteiskunta. Jotain muutosta voisi kohta jo miettiä....Kun siltikin (ainakin) kolme liittoa uhkaa samaan aikaan lakoilla kun ei saa tarpeeksi rahaa.
4473  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 07.11.2007 11:43
Itsellä ei ollut aikoinaan mitään hajua noista tullirajoista ja tilailin Play-asiasta moniakin 70e-80e paketteja. Kertaakaan ei jäänyt tulliin.
Niin? Ja missä oli se uutisarvo ja yllätys..? Senkin hanhi.
No siinä että TK yleensäkkin joutui maksamaan niistä.
4474  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 06.11.2007 11:32
No voi prkl. Olisin saanut miitistä mainion tekosyyn olla pois eräästä muutto touhusta. Omasta muutosta kun sai tarpeekseen. No...kahtellaan mihin vloppuun isäntä päättyy. Minulla kun on menoja jälleen joulukuun viikonloppuina...mutta tietysti olen tulossa kunnes toisin ilmoitan :)
4475  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 05.11.2007 22:35
Otetaan Tuulisti mukaan, jooko?

Ja voin pelata Haloa jos on pakko, mutta en väkisin. Tosin HeinZ suorastaan ansaitsee minun tasoiseni Halottajan parikseen.  :P

It´s a DEAL! 8) Toivottavasti tähtäämisen oppii Halo 3:ssa helposti. En ole oikein ikinä osannut sitä tatilla tähtäämistä... :rollaus:  ;D Voimme ansaita "Fastest killed" palkinnon (mario-figuuri, mario-figuuri,...).

Tosin nyt alkaa tuntumaan että kukaan ei halua Haloa pelata joten ehkä säästyn Halo nöyryytykseltä. Itse en ole oikeastaan ikinä pelannut Halo-pelejä. Lukuun ottamatta pikaisi testejä pelitapahtumissa.
4476  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 05.11.2007 17:52
Tyttöystävä muuten sanoi, että häntäkin kiinnostaisi nähdä vähän tätä meininkiä. Kerroin sille sitten, että ei kiinnosta, usko pois. ;)

Mitä? Häpeätkö "ystäviäsi"? Mehän olemme iloista porukkaa ja varsin seurallisia :) Haju voi olla aika sietämätön jossain vaiheessa mutta siksi on parveke.
Tosin jos tästä riippuu se että jatkuuko pelit aamuun vai ei niin voithan aina näyttää vanhoja miittipätkiä. Eiköhän niistä pelästy.
4477  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 05.11.2007 17:26
Tämähän on tosiaan pikkujoulumiitti.  Yhteiskuvaan finngamerille joulupukin parta ja kamppeet, meille muille tonttutamineet  :lol:
Ja kooste videoon taustamusaksi: "Petteri Punakuono"

Halo 3:n 2 vs 2- tiimiturnaus ois muuten aika kovis!

Ei olis. Kukaan ei kuitenkaan suostuisi pelaamaan minun kanssa samalla puolella ;D Okei ehkä despire ymmärtäisi tuskani ;)
4478  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 05.11.2007 17:24
Totta kai paikalle tulen. Ehkä jopa tonttulakin kanssa :) Yöpymispaikkaa jos ei löydy lähden varmaan hyvissä ajoin jo pois, mutta kyllähän sitä iltaan asti tulisi sielä oltua.
4479  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 05.11.2007 11:51
Pelkkä nickivalinta voi tehdä kuuluisaksi. Onnitteluni. ;)

Kiitos ;D
4480  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 02.11.2007 16:18
Jos talli olisi Williams voisi Rosberg olla menossa McLarenille. Jotenkin epäilen tälläistäkin. Renaultille se kuitenkin menee. Sen verran kova fani Briatore on. Tosin, en kyllä Rosbergiä Mclarenille haluaisi. Sielä kuitenkin panostetaan Hamiltoniin aika avhvasti ensi vuonna.

Mutta se on mielestäni mielenkiintoisempaa että kuka menee Mclarenille? Alonso nyt menee jonnekkin (veikkaan Renaultia kuten sanoin), mutta yhtään selvää vaihtoehtoa Alonson tilalle ei ole. Vaihtoehtoja on kyllä.
4481  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 02.11.2007 15:52
Olen pidemmälti satunnaispelaaja. Olen vain niin ahkerasti täällä palstoilla että joku voi luulla että pelailen tai tiedän peleistä enemmänkin ;)
Älä yritä, eukkosi ei vain anna sinun pelata.  :P
Totta tämäkin ;D vitun salkkarit ja big brother

Minulla jäi FF III kesken, alku oli tavallaan ihan ok, mutta kuten Pelaajassa joku taisi sanoakin, aika kultaa klassikoista vain muistot ja uudet grafiikat eivät uudista auttamattomasti vanhentunutta peliä.
Alussa minäkin vasta olen. Joten voihan olla että homma tuossa hiukan tylsistyy jossain vaiheessa.
4482  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 02.11.2007 15:49
Älä nyt TK ainakaan minun takiani jätä junaa väliin, en nimittäin vielä itse ole varma omasta aikataulustani. Hesassa kaupat on kiinni la mutta auki su, ja shoppailu _pitää_ maksimoida.

HeinZu, ootko menossa digittään su?

Vähän ajattelin näin. Tosin kun juuri tajusin että kaupat on auki niin voi olla että joudun jäämään huonekaluostoksille...Lähinnä sen vuoksi kun auto on käytössä sunnuntaihin asti. Mutta jos menen niin sunnuntaina menen. Tämä varmistuu huomiseksi. Mihin aikaan olisit menossa sunnuntaina? Onko sunnuntainakaan kellonaikoja ennen 10.00? :)
4483  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 02.11.2007 14:20
Huonosti sijoitit rahasi (pelisi) HeinZ, kun tuon Rogue Galaxyn ostit.
No eipä siihen mennyt kuin 20-25€ laskentatavasta riippuen. Joten "ale" -pelistä oikeastaan oli kyse ;)

...juoni on melkein yhtä lapsellinen ja ennalta arvattava kuin Skies of Arcadiassa, hahmot ovat "helppoja" ja taistelut pelkää yhden napin hakkaamista. Keinoäly on tälle pelille täysin vieras käsite.
No niin :) Kliseinen juoni ja helppo. Peli minulle ;) Olen pidemmälti satunnaispelaaja. Olen vain niin ahkerasti täällä palstoilla että joku voi luulla että pelailen tai tiedän peleistä enemmänkin ;)

Mutta toisaalta, jos FF III jaksaa sinua ilahduttaa, ehkä Rogue Galaxykin toimii. ;)
Joo kyllähän sekin on jäänyt jo pariksi viikoksi kesken kun ei ole "ehtinyt" pelaamaan...ehkä "ehdin" taas "kohta".
4484  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 02.11.2007 11:45
Voisihan tässä tehdä pienen katselmuksen mitä Gamestopista tuli hankittua:

God of War 2: Special Edition (PS2)
Rogue Galaxy (PS2)
Final Fantasy III (DS)
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)
Wii

hmmm...ihan kuin olisin unohtanut jotain. En hankkinutkaan niitä pelejä niin paljon kuin kuvittelin...No menihän noihinkin 20 peliä joten voi pitää paikkansa...huuto.net nikki sai aika paljon lisäpisteitä :)
Kyrsii kun olisi ollut vielä kolme GC-peliä mitkä olisi voinut vaihtaa mutta ei ollut aikaa kun piti tehdä muuttoa. Olisin halunnut varata Mario Galaxyn. Mutta *ittu EI VÄKISIN NIIN!!! prkl kun alkokin taas kyrsimään toikin.

Kaikista huvittavinta on kun alan miettimään mitä noista peleistä olen tähän mennessä pelannut. Yhtä. FFIII. Joka on kyllä yllättävän hyvä. Tosin tämä voi johtua siitäkin kun olin todella skeptinen pelin suhteen.
Alkaa kyllä vähän mietityttään miksi hankin pelejä kun en ehdi niitä kuitenkaan pelaamaan...
4485  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.10.2007 09:16
Nyt meni jo huvittavaksi. Pelaajalehtikään ei osaa kirjoittaa JayeizHin nickiä oikein. Boardeilta poimittua osiossa kirjoittelee YayeizH!
Huomasin saman ja naureskelin tälle. Ehkäpä Pelaaja-lehdenkin pitäisi ottaa käyttöön Heinz-nimi.

Tulihan siitä pieni wtf-reaktio hymyllä. Pitäisiköhän ottaa yleisesti tuo HeinZ -nikki käyttöön jos tekee uusia tunnuksia jonnekkin. JayeizH on sen vuoksi vain niin pirun hyvä että sitä ei ole toista. Pieni ongelmahan se on mutta alkaa vituttaan rankasti kun haluamansa nikki onkin jo varattu :) Ja luulen että HeinZ ei ole harvinainen....
Ja kyllähän porukka ketä kiinnosti ilmeisesti tajusi kenestä on kyse :)
4486  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 29.10.2007 14:32
Muutenkin suosin nykyään kotitekoisia lahjaideoita, sillä ne ovat yksilöllisiä, eikä mitään rahalla hankittavia tusinatuotteita. Tytsylle aion suunnitella huolella ja käydä painattamassa itse tehdyn joulukortin, jossa on sen omakuva ja jouluntoivotukset. Sen jälkeen teetätän liikkeessä sellaisen kultakorun, jossa on sen nimikirjaimet ja sitten käyn puuverstaalla työstämässä kivan puisen rasian, jonne laitan sen. Rasian kanteen maalaan vielä jonkun järkevän jouluaiheisen kuvan. Päälle vielä nakkaan jonkin lahjakortin vaateliikkeeseen, niin eiköhän se ole siinä. Tuollainen on lahjaideani tässä vaiheessa, mutta pitää vielä kehittää sitä. :P

Noin kova työ ja unohdit oleellisimman. Suklaalevyn ;) Tosin veikkaan että pitää varmasti tuostakin jo... ;)
4487  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 29.10.2007 13:06
minä en ymmärrä sitä itkua että on muka aikaista miettiä joulua kun siihen on kaksi kuukautta aikaa.
ei todellakaan ole.
sitten valitetaan kun on kauheat jouluruuhkat kun ei olla tajuttu ajoissa tehdä niitä hankintoja.
fiksut ihmiset ostaakin lahjoja pitkin vuotta jos näkee jotain mielenkiintoista eikä vasta viikkoa ennen joulua ala miettimään että mitä ihmettä sitä ostaisi.

ei minullakaan ole kyllä mitään tietoa mitä muijalle ostan.
Ei siinä muuten mitään olekaan, mutta tuntuu, että joulu on pelkästään lahjoja varten. Parikin kuukautta ennen joulua kaupoissa myynnissä olevat kalenterit ja koristeet naurattavat ja ärsyttävät. Samalla ne todistavat yhä selvemmin sitä, miten kaupallinen juhla joulu nykyään on.

Minä en mieti joululahjoja ennen marraskuun loppua, sillä tahdon ajatella joulua lämpimänä juhlana, jolloin vietetään aikaa perheen kanssa pitäen samalla konsolit, tietokoneen ja television suljettuina.

Pah. Tärkeintä on että jouluna on kaikilla mukava mieli. Ja minulla siihen kuuluu pelaaminenkin. Ja totta kai jouluun liittyy lahjat todella paljon. Ja totta kai sitä kaikki kaupat toitottaa jne. Mutta eihän tästä pidä itseensä ottaa. Eikö sinustakin kuitenkin ole lahjojen antaminen varsin mukavaa?
Minusta lahjojen saaminen on varsin mukavaa, mutta se tunnelma ja sekin kun sisko, tyttöystävä tai vanhemmat aukaisee sen lahjan ja näkee ilmeestä että hän pitää siitä, on minusta suhteellisen mukavaa. Oli se sitten halvan kaupallisuuden ansiota tai ei.
Ja kun jouluhan on enimmäkseen lapsien juhla. Minusta on mukava ostaa se kaupallinen kalenteri kummitytölle joka on silminnähden iloinen siitä. Ja siitähän joulussa on kyse. Se että kaikilla on mukavaa. Kaupallista tai ei. Se on vain todistus että kaupallisuudestakin voi seurata jotain oikeasti hyvää.
4488  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.10.2007 11:40
....tai torstaina.

Torstaina on jo myöhäistä. Silloin on jo 01.11. ja tarjous on voimassa tämän kuun loppuun.
4489  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: DigiExpo 2. - 4.11.2007 : 29.10.2007 11:37
Omatuntoni ei päästä minua näin epäekologisiin suurmessuihin. Todella vastuutonta.

Aivan. Kaikki messut mitkä ovat Japanin ulkopuolella niihin on turha mennä ;)

Mutta, nyt on varmistunut aika varmaksi minun meno. Eli menen sunnuntaina. *ituttaa vaan kun kaikki tutut menee lauantaina.

On alkanut muutenkin kyrsimään tämä syksy näiden menojen kannalta. Nyt on peräkkäin kahtena viikonloppuna koko vuoden Suomen kaksi parasta tilaisuutta jos peliharrastusta ajatellaan. Eli Pelaajan 5v :) ja Digiexpo. Niin enkö saanut muuton ajoitettua juuri samalle ajalle ja joudun käyttämään MOLEMMAT viikonloput osaksi siihen, joten molemmat ovat tulilinjalla siinä vaiheessa. Eikä tuskaa helpota yhtään se että tulevana viikonloppuna aukaistaan Lahdessa uusi Finnkino teatteri jonka avajaisiin vannoin jo menneväni silloin kun kuulin että teatteri tulee, mutta empä menekkään kun on messut ja muutto! *ITTU!!!! Joo väärä thread tälle avautumiselle...
4490  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 27.10.2007 01:19
....Samuksen seikkailu lähtee käyntiin Big Brother -koosteen jälkeen.  Asiat tärkeysjärjestykseen nääs...
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Aloin jo kaivamaan ohjeita kotitekoiseen kirjepommiin googlesta, kunnes katsoin tuon spoiler tekstin.
4491  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 26.10.2007 00:56
Hommasin jokunen aika sitten PS2:lle VF4 evolutionin. Mutta itse pelisessiö jäi lähinnä kokeiluksi. Homma ei vaan onnistunut minulta. Muutaman kerran sitä pelasin, mutta en vain löytänyt sitä mitä monet siinä kehuu. Tosin, myönnän että osaavan ja ahkeran pelaajan käsissä peli on varmasti hieno. Mutta alkukynnys oli sen verran korkea minulle että peli sitten jäi ja meni vaihtoon jo. Jos tämä tilanne olisi ollut 10 vuotta sitten olisin tahkonnut pelin varmasti läpi joka hahmolla, mutta nykyään ei vaan aika riitä sellaisiin peleihin jotka "olisivat periaatteessa hyviä". Sinänsä harmillista kun uskon että jos peliin olisi jaksanut syventyä siitä olisi varmasti saanut enemmän irti. Nyt pysyn Tekkenissä ja 2D-mätöissä joihin pääsee sisälle oikeastaan samantien. Näissäkin parhaat erotellaan tietysti kokemuksella, mutta alkukynnys on matalampi.

EDIT: Oli muuten aika mättöä noissa Neonomiden linkeissä. Juuri sellaista millaiseksi sen muistinkin :) Jotenkin en vaan muista että rautamies olisi ollut koko pelissä...mitä minä pelasin...Nykyään hemmo on lempihahmojani Hämiksen ja Daredevilin (joo se leffa on kyllä karmea) kanssa. Saisivat laittaa Daredevilin myös sekaan. Hiukan ihme että se ei ole ollut jo niissä. Vai onko?
4492  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 25.10.2007 17:48
Ja Hämähäkkimies.

Kyllä. Hämis on kunkku noissa peleissä :) Minusta on lähes outoa että näitä Marvel mättöjä ei ole tullut tämän enempää. Seikkailuja on toki tullut, mutta niiden taso on ollut vähän hatara. Kunnon 2D-mättö Marvel sankareista (ja pahiksista) uusille konsoleille niin tuntuisi hyvältä :)

Täytyykin poiketa tänään Gamestopissa jos vaikka löytäisi jonkun hyvän 2D-mätön. Tekisi mieli melkein ottaa PSOnen marvel mättö jos löytyisi, mutta hakkasin sitä aika rankasti silloin aikanaan niin uutuuden viehätys saattaisi nopeasti kadota. Vaikka tuskin erot nyt kummoiset ovat uuteenkaan, mutta...kuitenkin :)
4493  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 25.10.2007 16:46
Marvel vs. Capcom 2 olisi mahtavaa löytää jostain mutta ei ole tullut vastaan...
Eikös nyt pitänyt etsiä hyviä 2d-mättöjä?

Muistan kun pelasin PSOnella ensimmäistä Marvel vs Capcom -peliä (tai ainakin siinä oli molemmista hahmoja), ja siitä jäi niin hyvät muistot ja meininki oli juuri sellaista mistä pidän. Korkeita hyppyjä, näyttäviä liikkeitä, ja hahmoina vielä Marvelin hahmot jotka ovat mieleeni. Pidin pelistä. Joten totta kai samanlainen peli seuraavan sukupolven konsolilla kiinnostaa.
4494  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 25.10.2007 14:05
Salamaa siitä nyrkistä pitää lentää... ja VF:n eduksi on pakko sanoa hienot ja sulavat animaatiot, vaikkakin osa liikkeistä pelissä on surkuhupaisan tehottoman näköisiä. Realistisuus ei aina peleissä toimi.
Wanha. Aina tuohon voi heittää takaisin, että jos pelissä on heittoja joissa kaveri sädettää 6 sekuntia vastustajaan silmistä tulevilla lasersäteillä niin että sädetettävä tanssii ilmassa kuin joku lasten anime-hahmo, niin uskottavuus menee vessanpöntöstä väkisin alas.

Joo, mutta se näyttää niin pirun hienolta että sen hyväksyy helpommin :) Tämä siis minun tapauksessa. Pidän kyllä 3D-mätöistäkin, mutta pidemmälti 2D-mätöt ovat jotenkin hienompia. Katselen aina kun pelikauppaan satun menemään jos löytyisi PS2:lle jotain hyvää 2D-mättöä, mutta niitä harvemmin näkyy. Esim.  Marvel vs. Capcom 2 olisi mahtavaa löytää jostain mutta ei ole tullut vastaan...
4495  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.10.2007 22:38
Käytettyjä pelejä on muuten Gamestopeissa nyt paljon ja hyvään hintaan, niitäkin on tullut osteltua. :)

Totta. Tänään poikkesin jyväskylän gamestopissa ja piti oikein taistella että en ostanut Street Fighter 2 collection (vai mikä olikaan) peliä. Se oli jo kädessä, mutta.....sain....laitettua....takaisin. Tätä on itsensä voittaminen ;D
Syy miksi en saisi peliä ostaa on se että nyt on niin pirusti pelejä mitä ei kerkiä edes pelaamaan, että on pakko hillitä. Tosin Wii pitäisi lunastaa tällä viikolla vielä ;D Lähinnä siksi kun tarjous jossa saa 5:llä pelillä konsolin hinnasta 100€ pois päättyy tämän kuun loppuun. Eli "5 roska peliä + 179€ = Wii", ei ole minusta mitenkään huono kauppa :) Sitten kun otaisin vielä kaksi peliä 3 peliä + 1€ kamppanjalla niin tulee ongelma mitkä otan seuraavien kolmen joukosta: "Zelda, RE4 ja MP3:C." Ehdotuksia?
4496  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.10.2007 12:46
Peli graffiikakin oli jotenkin paljon huonompaa mitä kuvittelin. Välipätkät oli upeita, mutta ei ne hiuksetkaan nyt niin hienot ollut itse pelitilanteessa...

Tosin, testi oli lyhyt (10-15min) joten...
4497  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 22.10.2007 11:56
Työpaikan pikkujoulut ovat parin viikon päästä ja tänään tuli ohjelmalista kaikille osallistujille. Ruokailun lisäksi luvassa on myös kaikenlaisia kilpailuja lautapeleistä konsolipeleihin. Listalla näkyi mm. Singstar,  Wii sports, sekä vaikka mitä muuta ja lopulta se minulle suurin yllätys... Super smash bros melee.

Kuulin että kisoista on palkinnoksi lahjakortteja ja muuta sälää, joten mulla on vahva tuntuma, että saatan jotain voittaakin... ainakin smashista. Kerrankin hyvä tuuri pikkujouluissa, kun aina olen saanut niissä vain paskaa lahjaksi.  :lol:

En voi ymmärtää mistä tuo äijä on pulpahtanut. Ei yhden äijän elämässä voi olla noin paljon mukavia yhteensattumia. Eihän siinä ole mitään järkeä!!!
4498  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.10.2007 11:53
Pääsin vihdoin testaamaan ensi kertaa Heavenly Swordia. Ja oli kyllä pieni pettymys. Ehkä suuremmalla pelaamisella hommaan saisi hiukan lisää iloa, mutta nyt ensi testillä peli oli pelkkää rämpyttämistä. Samaa sarjaa. Hommaan sai hiukan eloa kun keksi lisää sarjoa, mutta muiden sarjojen käyttäminen ei ollut tarpeellista. Mutta, kuten sanoin voi olla että peli imaisisi sisäänsä kun sitä pelaisi hiukan enemmän ja saisi suuremman määrän liikkeitä.

Alun jalkajousella ampuminen oli aivan tuskaa. Siitä ei tullut yhtään mitään.
4499  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.10.2007 23:35
Joo yritän hypettyä muistakin peleistä, mutta ei onnistu. Capcom on löytänyt puhtaan parhauden lähteen.

DMC4 viteoo!

Pakko kyllä myöntää, kun tuon katsoin niin teki mieli vielä muutaman kerran koittaa sitä ykköstä. Vaikka kirosin sen jo alimpaan helvettiin. Mutta tuo näytti ja tuntui kyllä todella hyvältä. Ja olen kyllä aika helppo saalis yleisesti kun haetaan tunnetta, mutta minkäs minä sille voin. Minä tunsin heti mielenkiintoa peliin enemmän kun kyseessä on pientä romanssia ja taustalla musiikkia joka on tehty vahvistamaan tätä tunnetta.

Capcom osaa hommansa. Ainakin trailerissa. Taidampa katsoa sen vielä toistamiseen -->
4500  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 20.10.2007 23:26
Kyllä minä uskon että ruotsikannet vaikeuttavat pelin myyntiä tulevaisuudessa. Vanhoja pelejä osatavat usein keräilijät, ja harva kerää ruotsipelejä. Lisäksi esim. eBayssä ruotsipeliä haluaa harva, korkeintaan joku kielitaidoton ruotsalainen.

Itsellänikin on, yllätys yllätys, gamestopissa jokunen peli varauksessa, joten jännittää mitä sieltä tulee.

Joo luulen että on ehkä syytäkin. Katselin nimittäin Orange boksia PC:lle sielä siinäkin oli kannet täysin ruotsia. Mitä nyt pelien nimet oli alkuperäiset. Luulin jo että Gamestopin liikettä voisi kannattaa ainakin ostamalla alepelejä, mutta hitto kun alko kyrsimään.
Nämä painokset naapurien kielellä ihmetyttää silläkin kun Tiltin pelikaupassa näytti olevan Suomi-versiot myynnissä...Tämän siitä saa kun pitää olla ensimmäisten joukossa: svedu paskaa käteen. Ihan kun en olisi jo aikaisemminkin vihannut koko kieltä...
Sivuja: 1 ... 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153 154 155 ... 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines