Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 ... 158
4441  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 25.11.2007 14:20
EDIT: Hitto....se tarvii patterit...eihän mulla sellassia ole.

Lainaa Wiimotesta!  ;D

Yritin ;D Mutta ne oli liian isot......


Kundit hei, homman nimi on TASOITTAVAT.

Ensi viikolla alkaa oma pikkujoulusesonki, saas nähdä miten miehen käy.

Tasoittavat....en ole ikinä ymmärtänyt sitä tapaa. Itseltä kun alkaa kukominen lähes pelkästä ajatuksesta että pitäisi juoda jotain alkoholipitoista. Vesi on parasta. Ja tietysti jäätelö :)
4442  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 25.11.2007 11:44
Kävin eilen syömässä kun työpaikka tarjosi. Pikkujoulu syömingit, voisi sanoa. Aluksi mietin että menenkö ollenkaan. Mietin että olisi voinut jäädä mieluummin pelaamaan kun tuo Wiin Zelda on imaissut suht hyvin. Mutta lähdin kuitenkin kun olen suhteellisen uusi tyäöntekijä niin tutustuisi porukkaan paremmin. Ja mietin että ei sielä nyt aamuun asti menisi. Kerkiäisin pelaamaan puoli yötä viel :)
No, kun oli syöty ja olin jo lähdössä muut suostutteli minut lähtemään vielä leikkimieliseen pokeri turnaukseen. Ajattelin vielä lähtiessä ei siinä kauaa menisi. Right...firmahan tarjosi joten taisi olla kello aika liki 15:30 kun omaan sänkyynb kellahdin. Ja nyt sitten voivotellaan kun tuntuu että joku hakkaisi paistinpannulla pään sisällä. Ja ei, se ei ole tyttöystävä oikean paistinpannun kanssa pään ulkopuolella. Tarkistin heti kun heräsin.

No...tulihan suht halpa ilta kun ei mitään itse maksanut. Jos tämän nyt tekee kerran kahdessa kuukaudessa, tämä on ihan ok tapa se viettää. Kunhan nyt en puhunut toimitusjohtajalle mitään älytöntä...filmi katkeilee sen verran niin en oikeasti edes tiedä. No, kai sen huomena saa viimeistään tietää.

Hemmetti kun tuntuu että ei ole edes kunnon krapula vielä tullut. Ihan kun olisi puoliksi juomissa vielä. Taidankin testata uutta alkometriä nyt...

EDIT: Hitto....se tarvii patterit...eihän mulla sellassia ole.
4443  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 24.11.2007 13:02
Eh, eikö FF7:tä pidetä nykyään lähinnä pahasti vanhentuneena fanipoikien paasaamana keskivertoropena? Ja Burnout 3 todellakin ansaitsee paikkansa, addiktiivisimpia pelejä vuosiin.

Joo minäkin olen kuullut että se on kuulemma hiukan vanhahtava ja Materia systeemi ei loppujen lopuksi ole mitnekään erikoinen. Mutta en ole oikein ikinä lukenut miksi peli ei olisikaan niin hyvä. Minusta materia systeemi on vieläkin hyvä ja toivoisin sen joskus palaavan.
Ainoa mikä FF7:ssa on ja on aina ollu huono, on ohjaus. Tähän peliin se ei kyllä juurikaan vaikuta. Tietysti on porukkaa miksi ei FF:sta pidä, mutta he ovat yleensä niitä joita ei edes koko sarja tai genre kiinnosta.

Pitäisi varmaan pelata FF7 läpi tuossa kertaalleen ja katsoa onko se oikeasti niin "vanhentunut keskivertorope". Tosin täytyisi keksiä mistä saisin aikaa tähän.... :rollaus:
4444  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 23.11.2007 23:58
- Final Fantasy VII sijalla 76?  Miiiiitäää?

Silmänä pullahtivat ulos tuossa kohdassa ja mietin jo että ketä sinne on päästetty valitsemaan niitä pelejä. Sitten kun huomasin Burnout 3:n FF7:n edellä sijalla 66 ja Goldeneyenkin sen takana sijalla 75 (!!!) päästelin jo kirosanoja ja sijoitin listan mielessäni lähes samaan paikkaan missä sijaitsee konsolivalmistajien vertailut toistensa koneista.

Snake varmaan hyppii jo innosta kun FF7 tippuu kohta koko listalta...
4445  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 21.11.2007 09:56
Uusista Okami selvitti tiensä sijalle 89.  Pelistä en osaa itse sanoa juuta enkä jaata, koska koen sen tulevaisuudessa vasta Wiillä.
Hiukan yllätyin että Okami on vasta sijalla 90 (niin 90, ei 89 ;) ). Olisin veikannut että hiukan korkeammalle peli pääsisi.

Jos Tuulistia kaiversi SH2:n surkea huono sijoitus, minua otti päähän vähintään yhtä paljon se, että yksi omaan TOP10:een päätyvistä peleistä on sijalla 86. Peli, jonka multiplayer-optio kesti kulutusta usean viihdyttävän vuoden ajan ja jonka salaisuuksien selvittämisessä ja saamisessa oli liikaa haastetta minulle.  Kyseessä on tottakai Perfect Dark.

Varmasti Goldeneye 007:aa arvostetaan tälläisissä listoissa enemmän siksi, että se yksinkertaisesti tuli ennen PD:a. Se oli kuitenkin ensimmäinen, todella hiottu konsoli-FPS.  PD on kaikin puolin parempi, mutta vuonna 2000 se ei ollut samanlainen yllätys enää.

Tämähän on ikuinen probleema tai todellinen mielipidekysymys. Tuossa listassa on todella paljon klassikoita. Eli ne olivat aikanaan upeita ja mahtavia, mutta nykyään useiden paremmuus on hiukan kyseenalaista. Ja en siis tarkoita grafiikkaa. Tuota listaa pitäisi katsoa enemmän tyyliin "parhaimmat ja merkittävimmät". Tuskin kukaan laittaisi muuten Space Invadersiä edes lähelle top100 listaa. Mutta IGN:n kommenteissakin on: "Without Space Invaders, there would be no Top 100 lists." Yleistystähän tuo on, mutta pelin merkitys alalle on selvä.

Ja Epin tapauksessa Goldeneye 007 oli yleisesti merkittävämpi teos kuin PD. Paremmuus onkin sitten eri juttu.
4446  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 20.11.2007 23:35
Joo, yleisön pyynnöstä yöpyminen onnistuu. Sohvalle menee yksi ja patjoille kaksi, joten muutamien kannattaa varmaan ottaa joku retkipatja mukaan, tai sitten pehmusteena on matto.

Täytyykin katsoa sitten jos viettää ihan yön siellä. Kai mulle vielä tuoli löytyy? :) Sohva kun kuitenkin menee Tuulistille...tai jos ei Tuulistille niin sitten TK:lle.
4447  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 20.11.2007 21:02
Katselin tuossa IGN:n "One Year of Wii" juttua ja aloin hiukan miettimään että on toisaaltaan pientä vähättelyä sanoa että Wii olisi vain minipelikone ja/tai porttaus tunkio. Kun katselee ensimmäisen vuoden pelejä niin ei se nyt niin pahalta näytä:
Super Mario Galaxy
Metroid Prime 3
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure
Super Paper Mario

Plus "porttaukset"
Resident Evil 4: Wii Edition
The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Noissa porttauksissakin on siltikin todella hyvin toteutettuna se Wiin juju, eli WiiMote. Ja Zeldakin julkaistiin samaan aikaan Wiille kuin GC:lle. Totta on että pelit ovat porttausten ja MP3:n lisäksi suhteellisen "Nintendomaisia", mutta tämä ei muuta sitä tosi seikkaa että Wiillekkin löytyy ihan "oikeitakin" pelejä. Ei tuo minusta nyt niin kauheasti heitä muiden konsolien ensimmäisen vuoden tarjonnan laadusta. Sekaan kun mahtuu kaksi sellaistakin peliä joista on annettu "paras peli" kommentteja, eli Zelda ja Mario Galaxy.
4448  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 20.11.2007 18:46
Katsotaan sitä yöpymistä vielä, mutta ilmoittakaapas kenellä olisi tarvetta. Eikä pääse minnekään muualle.

Minä voisin ehkä yöpyä. Tai lähinnä jos jään yli 21.00-22.00 tarvitsen yöpaikkaa, mutta en nyt ole varma onko aikaa jäädä yöksi. Joululahjaostoksia kun on kuitenkin tuohon aikaa vielä osa ostamatta ja veikkaan että tuon viikonlopun sunnuntai on yksi päivä joka pitäisi viettää shoppaillessa.
4449  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 20.11.2007 18:40
Muistelisin, että Heinz ainakin alkupuolella oli pettynyt peliin ja sen jälkeen en ole häneltä kommentteja pelin suhteen nähnytkään. Tässä mielessä vaan kyselin, että onko jotenkin inhokki/suosikkipeli jonka sijoitus kiinnostaa vai oliko kiinnostuksen syynä juuri tuo sinun mainitsema vai mikä? :p

Omasta mielestä pelin tulisi muuten olla jaetulla ykkössijalla muutaman (about viiden) muun teoksen kanssa.

FFXII paranee edetessä. Vaikka en kyllä lopussa ole lähelläkään vielä.

Mutta syynä siihen miksi se on mielenkiintoista (siis tuon lisäksi mitä Tuulisti tuossa juuri kertoi :) ) on se kun peli on arvioitu sarjaa ja koko JRPG-genreä uudistavaksi ja mukavasti "ravistavaksi" sekä todella hyväksi peliksi kaiken kaikkiaan. Eli pelinä osa 12 on saanut varsin hyviä arvosanoja ja kommentteja. Ja muistelisin vielä että en ole nähnyt 7 ja 6 osien jälkeen muita FF-pelejä listassa.
Joten on mielenkiintoista nähdä mihin tuo sarjan ja genren uudistaminen riittää.

Lisäksi on tietysti vielä henkilökohtainen kiinnostukseni sarjaa kohtaan.
4450  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 20.11.2007 13:53
Ei ole Snake tulossa, on kuulemma sinä päivänä juttu mitä ei voi siirtää.


Jo kaksi miittiä jättää väliin, ei hyvin mene.

Se on vaan päässy niin "inside-piiriin" Pelaajalle että meidän pitää kutsua sitä Pelaajan kautta vierailijaksi miittiin. Ei se meidän "siviilipelaajien" joukkoon muuten enään tule ;)
4451  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 20.11.2007 12:24
Mielenkiintoista nähdä mihin sijoittuu FFXII sijoittuu. Tosin, olen jättänyt nämä listat aina hiukan omaan arvoonsa. En muista että esim. Monkey Island olisi ollut ikinä listalla joka kuuluu minusta listalle automaattisesti...
4452  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 20.11.2007 12:01
Äikkä taisi lähteä ällänä mutta tuli takaisin eenä - äikäope oli ihan rikki _mun puolestani_, minä en ymmärrä miksi, miten kukaan voi olla surullinen jos kuitenkin sai vain ällää ja eetä? Joku raja minunkin neurottisuudellani on.
Opettajilla on kato aina ne "lempiopiskelijar" ;) Minunkin pitkän matikan luokalla eräs kaverini oli (ja on edelleen) todella hyvä matikassa. Kun sitten mentiin porukassa kysymään tuloksia, matikan ope piti pienen puheen kaverilleni, "lempiopiskelijalleen", kuinka oli tehnyt tyhmiä virheitä. Kaverini oli tästä jo hiukan masentunut kun kysyi että "no mitäs siitä nyt sitten tuli?". Opettaja sitten sanoi että "no L:hän siitä tuli, mutta teit todella tyhmiä virheitä". Eli kyllä näitä tapauksia on. Minulle ei paljon puheita pidellyt vaikka en ollut lähelläkään L:ää ;D Johtuen varmaan siitä kun oli pitänyt puheita minulle melkein kolme vuotta jo :)
Tämä opettaja kyllä oli hiukan ylivastuuntuntoinen. Oli oikein ylpeä kun hänen ryhmien keskiarvo oli ollut vuosia yli suomen matikan kirjoitusten keskiarvojen.
4453  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 19.11.2007 23:01
Olin hieman huolissani tuon englannin kanssa, sillä alustavat pisteeni olivat 278 ja luulin pisterajojen olevan samoilla paikoilla ja olisi ärsyttänyt kokeen korottaminen keväällä.

Heh...tunnen monia "hikipinkoja" mutta en oikeasti kyllä ole sellaisesta vielä kuullut että "menen uusimaan kun tuli 'vaan' E" :) Siis ei mitenkään loukaten despire, mutta rentoudu hyvä mies hiukan ;)
4454  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.11.2007 16:35
Kaikista muista Zeldoista kyllä puhellaan, mutta se paras aina unohdetaan. Majora's Mask hakkaa nimittäin muut 3D-Zeldat yhdellä kädellä. Ainoa Zelda jossa on jopa haastetta, parhaat hahmot, eniten sidequesteja ja lisäksi niistä saa jopa palkinnoksi hyödyllisiä tavaroita. Pelissä on myös muutakin kuin pelkästään luolastosta luolastoon juoksua. Peli jäi vähän unholaan monilta, kun sattui tulemaan juuri Ps2:n julkaisun aikoihin.

Nolona myönnän että tämä jäi minultakin väliin. Lähinnä sen vuoksi kun se vaati sen extra muistin N64:ään. Harmittaa melkein...Mutta onneksi on VC :) Pitää vain odottella että peli tulisi VC:hen. Toivottavasti tulee...

Ei kai peli muuten vielä sielä ole? En ole kovinkaan tarkasti sitä vielä selaillut :) Muistelin vain että OoT sielä on jo mutta Majora´s Maskia ei vielä ole.
4455  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 18.11.2007 16:13
Ja kun koosteessa on tämä kuuluisa "TK:n kosketus", niin se lupailee jotakin todella erikoista.

Voin kuvitella.....
4456  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 18.11.2007 10:42

Ihmettelen miksi edes menit katsomaan 300-elokuvan. Se kun on tehty sarjakuvan pohjalta, ja päällimmäinen ajatus oli saada kuvat elämään. Puheistasi päätellen et pidä tälläisistä elokuvista. On aivan totta että 300 ei kuvannut todellisuutta, sotaa realistisesti tai omannut mitään sen syvempää kuin "this is SPARTA!" huudahduksia. Mutta jos nyt katsoo elokuvan lähtökohtia ja tekijöitä, en usko että sillä oli tarkoituskaan olla mitään muuta. Joten kyse ei ole siitä että elokuva olisi erityisen huono, se on vain väärä genre sinulle.
En minäkään jaksa katsoa elokuvaa Ylpeys ja ennakkoluulo, ja se mitä siitä vähän katsoin oli vain tylsyyttä. Mutta on se varmaan genressään ok tai hyvä. Minä en vain pidä genrestä.

Ja mitä suomalaisiin elokuviin tulee, on lievää yleistystä että kaikissa niissä olisi päihteitä, kiroilua ja seksiä. Samoin kuin että jenkeistä tulisi vain "rymistelyä". Erityisesti viime aikoina suomielokuva on monipuolistunut todella paljon.
4457  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.11.2007 12:17
Pah. Minusta 300 on esimerkki leffa jolloin pitäisi vain nauttia elokuvan visuaalisesta puolesta ja suhtautua muuhun avoimesti. Jos elokuvaa alkaa oikein miettimään niin sehän on karsea. 5-10min niin näytetään lapsien ruumiita rotkossa ja selitetään kuinka valitaan "parhaat" heikkojen joukosta jo ennen kuin osaa tehdä muuta kuin parkua ja syödä. Ja onhan tietysti vielä ne rupiset pierut sielä kukkulalla jotka pyytävät kauniita ja nuoria naisia "ennustamaan" ja sitten lopuksi pidetäänkin mies porukassa hiukan hauskaa naisen kustannuksella.

Ja leffassahan lentää veri kuin teurastamolla. Loppu osa elokuvasta on pelkkää tappoa ja elämän halventamista. "Toivon sinulle pitkää elämää" on pahin loukkaus minkä "hyvis" voi sanoa petturille ja mies ei ole mies jos ei osaa taistella. Urheus on kiva, mutta pidemmälti turhaa. Tosin kuolema taistellen on vapautus jota joka soturi toivoo enemmän kuin että pääsisi hengissä kotiin. Ja tätä taitaa toivoa soturin vaimokin.

Ja tämä siis oli kuvaus "hyvisten" luonteesta.

Mutta kun katsoo elokuvaa oikealla tavalla huomaa kuinka upea se oikeasti on. Se on visuaalisesti mahtava. Väkivalta on ollut alkuajoista asti ihmisten viihdyke, ja kun se sitten tehdään vielä noin upeasti, väkisin loksahtaa leuka alas.
Elokuvastahan voi vääntää vaikka mitä yhteiskunnallisia arvioita ja ihmetellä raakuutta ja maailman pahuutta. Mutta minä keskityin lähinnä siihen kuinka helvetin hieno elokuva oli visuaalisesti. Ja nautin elokuvasta paljon. Odotan jo että saisin tuplalevyn käsiini niin näkisin kuinka leffa on tehty. Ehkä pukki tuo.

Ja tämä on niitä elokuvia jotka on pakko nähdä teatterissa. Joiden takia käydään elokuvissa eikä vuokrata ja katsota sohvalta sitä.
4458  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 15.11.2007 13:18
Peli, jossa HeinZ ottaa turpaan 100-0.

Kyllä mä sut siinä ainakin pari kertaa voitin! Eli siis: 100-2.
4459  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.11.2007 13:15
Olen vihdoin päässyt pelailemaan enemmän kun muutimme kaksioon tyttökaverin kanssa. Vielä kun BB-julistettaisiin pannaan ja kiellettäisiin yleistä olotilaa kirvelevänä ja tuhoavana ohjelmana pystyisin pelaamaan varmaan päivittäin ja usean tunnin. Ehkä toivon liikoja :rollaus:
Kaksi telkkaria (salkkareille pieni makkarissa ja peleille suuri olkkarissa) takaa onnen parisuhteessa.  :rollaus:
Ei. Vaan kaksi telkkaria ja kaksi digiboksia. Ja loven lompakossa. Ja nyt muuton jäljiltä lompakossa jo "pienoinen" lovi löytyy valmiina joten ei heti tule uuden TV:en hankinta eteen. Ideana hyvä kyllä.
4460  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.11.2007 11:54
Olen vihdoin päässyt pelailemaan enemmän kun muutimme kaksioon tyttökaverin kanssa. Vielä kun BB-julistettaisiin pannaan ja kiellettäisiin yleistä olotilaa kirvelevänä ja tuhoavana ohjelmana pystyisin pelaamaan varmaan päivittäin ja usean tunnin. Ehkä toivon liikoja :rollaus:

Mutta siis, Wii ja Zelda ovat olleet tällä hetkellä pelaamisen kohteena. Ja pakko myöntää, Nintendo kyllä osaa. Pelasin yksin ilman häiriöitä noin klo: 22 - 24, pääsin tunnelmaan ja toimintaan todella hyvin sisään. Ja voi voi kun ei olisi malttanut lopettaa ollenkaan. Peli on yksinkertaisesti hieno. Joka kannalta. En tosin ole pelannut kuin alun vasta joten...mielipide voi tietysti muuttua. Tästä huomaa ainakin että minut saa innostumaan pelista kunhan tunnelma on kunnossa. Tämä siis sen perusteella että en ole vielä ehtinyt paljon pelaamaan ja olen jo innoissani.

Ihan alku pelistä tuntui kyllä hiukan tylsältä. Poukkoilin sielä täällä ja ratsastelin Eponalla. Pidin enemmän Ocarina of Timen alusta. Sitten kun päästiin vähän miekan varteen ja susi muotoon alkoi homma kiinnostamaan enemmän. Tunnelma oli hieno kun meni Midnan kanssa torniin jne. Olen yleisesti sen kannalla että grafiikka tuo tunnelmaa todella hyvin, mutta en vieläkään käsitä "HD-ajan" vetovoimaa, varsinkin sen jälkeen kun on pelannut Twilight Princessiä. Ehkä johtuu siitä kun en ole messujen ja pelitilaisuuksien lisäksi "HD-aikaan" tutustunut...
4461  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 14.11.2007 19:30
Hommasin ensimmäisen VC-pelini. Super Metroid. Pari asiaa kyrsii. Miksi hitossa siinä pitää olla koko ajan joko ranska tai saksa subit? Ei mitään järkeä. Ja jotenkin ohjaus tuntuu hiukan laiskalta. Käytössä on ykllä GC-ohjain joten sen ehkä voisi laittaa senkin piikkiin. Pitäisi kai hommata kuitenkin se Classic ohjain vaikka ajattelin että välttelen sitä viimeiseen asti...
4462  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 12.11.2007 13:29
Minä olen jouluihminen. Pidän tunnelmasta, glogistä, ruuasta, pipareista (PALJON ;D), joulutortuista, kuusesta, ja erityisesti lahjoista ;D Siskoni kovasti yrittää että ostettaisiin korkeintaan 50€:lla per henkilö lahjoja, mutta kun pidän lahjojen ostamisestakin niin ostan varmaan aika spontaanisti muutamalla sadalla yhteensä :)

Odotan jo sitä kun lahjat on avattu ja rauhotuttu ja aletaan sitten katsomaan leffaa ja vedetään sielä jotain sapuskaa tai karkkia ja kokista ;D. Tai sitten lueskelen uutta Ankka kirjaa (tänä vuonna se on toivottavasti Roope Ankan elämä ja teot :) ) ja napsin karkkia. Joulu on kivaa aikaa :)
4463  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 10.11.2007 10:00
Perkele jos se vähänkin kuullostaa salailevalta, sanon että paljastan kaikki asiat mitkä olet minulle sanonut, ellet kerro totuutta. Eiköhän siinä viimeistään totuus tule ulos.
Älä tee noin...Ai miksi? Koska se on väärin. Onhan sekin tietty väärin tietyltä kannalta mitä tyttö tekee sinulle, mutta jos pidät hänestä miksi haluat hänelle ahdistavan olon, sillä että uhkailet asioilla joista hän on uskoutunut sinulle. Ja on aika sama puhuuko tyttö totta vai ei, mutta hän tulee miettimään ainakin pari kertaa ennen kuin sinulle kertoo mitään enään jos noin teet.

Ja varmasti tuollainen kyrsii. Mutta, minusta sille ei mahda oikein mitään jos ei voi sanoa että "en pidä siitä, voitko lopettaa". Ja jos et luota tyttöösi, ongelmia on muussakin kuin tytön käytöksessä.

Tässä yksi syy miksi en ole ikinä alkanut "hengailemaan" varattujen kanssa. Se tuo aika suuren epäilyksen toiseen lopulta, vaikka saisikin "siepattua" toisen.
4464  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 10.11.2007 01:22
Voitko sanoa, ettei tapahtumaan median välityksellä pereytyneet ole tietoisia tyypin ajatusmaailmasta?

On tietenkin eri asia, miten se vaikuttaa. Suurin osa onneksi varmaankin tajuaa, millaista roskaa Auvinen ajatteli, mutta toisaalta aika paljon jää myös alitajuntaan. Ajan kanssa nekin saattavat tulla pinnalle ilman, että mitään yhteyttä tähän tapaukseen löytyy.

Varmasti monet ovat tietoisia tyypin ajatus maailmasta. Mutta kuten itsekkin sanoit, on eri asia kuinka se oikeasti vaikuttaa. Varsinkin sen kun ottaa huomioon mitä tyyppi teki. Voihan sanoa että onhan sekin hyvä idea periaatteessa että alkaa ottamaan ylös lotto numeroita ja alkaa veikkaamaan niiden perusteella, mutta kaikki tietää että loppujen lopuksi ollaan aika kaukana toivotusta tuloksesta.
4465  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 09.11.2007 20:32
Ja juuri "heikkojen oksien" takia Auvinen hyökkäsi kouluunsa. Ainakin jonkin artikkelin mukaan hän piti koulutovereitaan huonompina kuin muita.
No niin niin, mutta aika vähän tuolla systeemillä saa mitään oksia karsittua. Pitää olla tehokas ja suunnitelmallinen jos uskoo asiaansa ja tahtoo saada jotain aikaan. Siinä ei pieni random-ammuskelu riitä.
Niin pitääkin, en sitä sanonut. Ja periaatteessa Auvisen ajatus olikin tehokas ja suunnitelmallinen. Ideatasolla siis. Uskon, että hän ajatteli tämänkaltaisen tempun tuovan julkisuuteen hänen ajatuksensa ja muiden ihmisten alkavan ajaa niitä. Ideatasolla ihan tehokas, mutta toteutuksen jälkeen tuskin. Ja hyvä niin.

Tietenkin olisi ollut paljon tehokkaampaa iskeä Eduskuntatalolla, mutta sitä Auvinen ei varmaan ajatellut.

Ai ideatasolla tehokas? Jossain luki että kyseessä oli poliittinen terrorismi. Ja tosiaan heikkojen karsinta. Ja valitsee kohteeksi kaikista Suomen kohteista oman koulun. Ilman sen kummempaa rajausta. Minusta idean "suuri oivallus" on kyllä ollut vain saada päitä lakoon ei mitään muuta.
"Yhteiskunta on mätä ja rampa. Saan suuntaan selvän muutoksen haluamaani suuntaan median kautta kun tapan randomilla koulustani porukkaa ja laitan ajatukseni nettiin." Minusta pallo karkasi aika kauas hienosta ideasta.
4466  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.11.2007 20:24
http://wii.ign.com/articles/833/833766p1.html

Wiin Medal of Honor Heroes 2 kampesi juuri vahvasti ostoslistalle, se sai IGN:n väeltä 8.4

Suunnannäyttäjä Wiin FPS-peleille, 60 kuvaa sekunnissa päivittyvä ruutu, hienosti toimiva online-ominaisuus... Tänä vuonna ei Wiin omistajiltakaan pelattava heti lopu.

Joo jos IGN:ltä ei heru yli ysiä niin peli on täysi susi.

Toivottavasti Metroid rohkaisisi jotain studiota suunnittelemaan Wiille jonkun omaperäinen räiskinnän.

Kun luet sitä niin jopa Casamassina kehui ohjauksen olevan parempi kuin MP3:ssa. Jos oikein ymmärsin. Minusta ei mikään huono saavutus.
4467  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 09.11.2007 10:36
Mitäs mieltä muuten olette tästä artikkelista:
http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/article2828084.ece

Ei voi olla totta O_o. Miten tuollaisen tulkinnan julkaisu voi olla mahdollista? Onhan tuossa tietysti pointtejakin, mutta hiukan kärkeviä tulkintoja niistä on Roger Boyes keksinyt.
4468  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 08.11.2007 17:49
Tänään saatiin tännekin kunnolla lunta ja se on hyvä asia. Koulussa vaan jutelttin Jokelan ammuskelusta ja tänään sattuu olemaan synttärini, tuntuu ettei kukaan muista.

Paljon Onnea!! Ja juhlaisaa ja pelirikasta syttäri pippaloita ;)
4469  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 08.11.2007 17:46
Lainaus
Kuka tahansa voi lopettaa elämänsä minkä tahansa asian puolesta. Se on helppoa.

No enpä menisi allekirjoittamaan. Jos se helppoa olisi niin ei tämä olisi niin harvinainen tapaus.

Siis eihän asian pointti nyt ihan noin ollut. Asian puolesta itsensä tappaminen ei vaadi kuin aseen ja käden (kekseliäät eivät tarvitse kättä eikä asettakaan). Se että oikeasti tekisi asian eteen töitä ja ajaisi asiaansa eteenpäin, se on vaikeaa ja vaativaa.
4470  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 21:00
Ärsyttää kun telkussa kukkikset paasaavat, että tämä tarkoittaa että Suomen nuoret voivat huonosti. Ehkä voivatkin, mutta hemmetti soikoon yksi hullu ei tee kesää. Nyt sitten heti alkaa kova suunnittelu koulujen turvallisuuden parantamiseksi, aivan kuin ne nyt yhtäkkiä olisivat paljon vaarallisempia.

Joo. Itse en oikein tiennyt olisiko nauranut vai itkenyt kun joltain "asiantuntijalta" kysyttiin että missä on vika kun kaksi vuotta sitten oli tapaus Myyrman ja nyt tämä. Ja vastaushan oli: Nuoret miehet voivat huonosti. Right... Todella harkittu päätelmä. Nuoret ovat voineet huonosti jo kauan ja se on ollut tiedossa. Tämä tosin liittyykin osaksi nuoruuteen. Joten ehkä pientä paisuttelua sanoisinko. "Nuoret voivat niin huonosti että aseet paukkuu ja pommit räjähtelee".

Ja AK-87. Kyse ei ole siitä että mikä olisi oikea rankaistus vaan oikeastaan siitä että sillä ei oikeasti ole väliä. Kun joku on tehnyt tuollaisen teon, monet varmaan tajuavat että kaverilla ei ole kaikki hyvin. Auttaako tähän rangaistus tai edistääkö rangaistus jotenkin yhteiskuntaa tai parantaa kyseisen henkilön tilannetta? Tuskin.
Ja jos joku tuollaista tekoa suunnittelee ajatteleeko henkilö siitä seuraavia rangaistuksia tai sen seurauksia yleensä itselleen? Ei. Tälläisissä tilanteissa rangaistukset ovat aivan turhia. Kyseessä on sairaus tai paha olo. Siihen ei auta linnareissu oli se kuinka pitkä tahansa.
Totta kai on sellaisia henkilöitä jotka eivät vain osaa yhteiskunnan tapoja ja tajua rajoja vaikka mitä tekisi. Heille voi sitten harkita jotain laitosta tai linnaa elinpaikaksi. Mutta tämäkin kaveri, kuten on moneen kertaan todettu, ymmärsi asioita. Asenne oli vain täysin väärä.
Sivuja: 1 ... 144 145 146 147 148 [149] 150 151 152 153 154 ... 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines