Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 ... 157
4411  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 02.12.2007 02:02
No niin. Täytyyhän sitä nyt jouluihmisenä jonkinlainen jouluavatar vääntää. En viitsinyt vääntää kahdesta avatarista jouluun sopivaa joten päätin laittaa avatarin Pelaajaboardilta tännekkin.

Ja oli hiukan alkanut tympimään tuo nykyinen muutenkin. Joulun jälkeen sitten voisikin ottaa jonkun uuden avatarin käyttöön, ja unohtaa sen vanhan..."tyylikkään"...vihreäpukuisen..."kyylän".
4412  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 02.12.2007 01:22

Normaali DDR. Mitä nyt pikaseen katsoin niin ilmeisesti PC2100/2700 (eli 133/166Mhz), nopeuksia tuetaan. Sinänsä sillä ei ole väliä vaikka ostaisi nopeampaakin DDR muistia, se vain toimii silloin hitaampana.

Onko tietoa mikä on koneen tarkka mailli? Eli HP mikä? Sillä voisi saada tarkempaa tietoa ehkä...ja oletko varma että koneessa on yksi 256MB palikka eikä kahta 128MB palikkaa? Tuo kannattaa tarkistaa. Paketti koneissa kun tulee pieniä yllätyksiä usein vastaan.... :rollaus:


Ja verkkokauppa.com on suht hyvä paikka DDR muistin ostoon ja kingston hyvä merkki. Tosin se on kalleinta ja yleensä useimmat muistit toimivat ihan hyvin.
4413  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 01.12.2007 12:37
Edelleenkään listalle ei otettu tämän vuoden pelejä. Ja kun kerran lista perustuu pääosin merkkipaaluihin, kuten itsekin sanoit, niin minkä vuoksi FFXII, Kingdom Hearts tai New Super Mario Bros. pitäisi sieltä löytyä? Ovatko ne tuoneet alalle jotain, minkä vuoksi ne muistetaan vielä vuosien päästä? Vai kaikki lempipelit listalle vaan?

Oletko muuten ikinä edes pelannut Rayman 2:sta? Minä en, mutta kun se kerran jokaiselta TOP100-listalta tuntuu aina löytyvän, luulisi sillä olleen jotain annettavaakin.
Hain tällä nyt hiukan sitä paradoksia juuri. Toiko Rayman 2 jotain uutta genreen? Käsittääkseni ei. Toiko FFXII? Kaikki arvostelijat ainakin sanoivat että se on raikas tuulahdus sarjaan ja genreen, sekä ennen kaikkea todella hyvä peli. Ja olen samaa mieltä. Tuntuu että Rayman 2 on listassa siksi koska hahmo on suht omaperäinen ja peli on ilmeisesti sarjan paras.

Ja mikä noista oli julkaistu tämän vuoden puolella? Kaikki on julkaistu jenkeissä viime vuoden puolella.
Burnout 3 taasen vei genreä eteenpäin, sen lisäksi, että se oli pelillisestikin hiottu timantti. Kuinka monta katukaahausta löydät tänä päivänä, joka ei olisi ottanut siitä vaikutteita? Joidenkin mielestä tosin Burnout 2 oli parempi (kuten vaikka EDGEn listaus todistaa), mutta Burnout 3 oli massahitti.
Tästä voin tietysti olla väärässä, kun en peliä ole pelannut. Peli vain ei ole jäänyt mitenkään erityisesti mieleen. Ja huiput usein jäävät.

Ja kuten sleepy jo sanoikin, on OutRun 2 aivan loistava, ehkä jopa paras arcade-kaahaus tähän mennessä. Kikizon loistava arvostelu luottevaksi.
Minä muistelin että peli oli usealle pettymys...siihen perustuu tämä komentti.

Mitä tulee DMC:n listasijoitukseen, niin kyllä, olisihan se saanut olla ylempikin (tiedän, että tarkoitit jotain aivan muuta). Ensimmäinen osa kestää mielestäni paremmin aikaa kuin kolmososa, ja loi ihan oman subgenrensä, jossa sekoitettiin old school -ominaisuuksia old school -pelaajille. Ja kyllähän se kaikenmaailman yliarvostetut GoW:it aina pieksee.
Minusta koko peli oli loppujen lopuksi vain tervassa juoksemista ja kamera hapuilua. Ja lopulta meni hermo. Ihan ok peli on kunhan jaksaa ohjauksen ja kameran, mutta että TOP-40? Meaby not. No, se onkin minun mielide. Joka minun viesteissä onkin ideana.
4414  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 01.12.2007 10:19
Millainen oli muuten ensikänninne ja koska?  ;D


Kuten jo totesin: itse hyväilin pullonreunaa ensimmäistä kertaa viime kesänä; kuoharia, sidukkaa ja olutta meni alas hyvin vähäisiä määriä. Päähän alkoi muodostua kuitenkin kivalla tavalla painetta, sen fiiliksen muistan. Niin, että ei tuo mikään "känni" ollut, mutta ymmärtänette mitä kysymyksellä tarkoitan. Eli 7-vuotiaana nautittua ykkös-kalja pullollista ei lasketa.

Hmmm...olinkohan 14v. Ja olihan se kokemus. Paikallisessa "kakara discossa" ensin ja siitä kaverin mökille En kyllä muista edes paljon join...kaljaa ja siideriä kuitenkin sen muistan. Samoin sen että oli mulla tyttökin kainalossa yhdessä vaiheessa ;D
Ensimmäiset perseetkin muistan varsin hyvin. Sammuin 22:00 aikaan (aloitin 18.00 aikaan... joo se oli aika nopeeta) toisessa "kakara discossa" sohvalle kun valvojat minut siihen kantoivat selviämään ;D Ei oikein jalat kantaneet ja kun pää sanoi että jalka eteen, se lähtikin sivulle O_o So weird... eli joo en suosittele. Onneksi asuin pikku kylässä joten sielä oli valvojia joka paikassa ja kaikki tunsivat minut. Joten empä sammunut mihinkään metsään mukiloitaavksi.
Se olikin tosin viimenen kerta kun olin sellaisessa kunnossa ennen täysi-ikäisyyttä. Opin yleensä kantapään kautta joten tietysti tuonkin sitä kautta opin.

EDIT:
"Kännissä" ollessani minusta tuli puheliaampi, vitsikkääpi (ainakin omasta mielestä) ja teki myös mieli laulaa. Nukuttamaan alkoi myös aika lailla.

Hahahah :lol: Vähän repesin :lol:
4415  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 01.12.2007 09:57
Eli top sataan ei mahtunut Melficen Shenmuea, ei yhtäkään shoot 'em uppia (kolikkohalleissa pelattiin 80-90-luvuilla ilmeisesti vain Ms. Pac-Mania), ei yhtäkään arcade-kaahausta (OutRun, Sega Rally 2, Daytona USA, where art thou?), WOWi ei luonnollisestikaan ole jättänyt minkäänlaista jälkeä pelibisnekseen, ainoa listattu musiikkipeli on Guitar Hero II (Miksei ensimmäinen? Tai vielä parempaa, saman puljun Amplitude tai Frequenzy, tai kenties hmmm... REZ) urheilupelit eivät ole kehittyneet sitten vuoden '87 Tecmo Bowlin tai '94 Änärin, 3d-mätöistä mainittiin vain ja ainoastaan uraauurtava Virtua Fighter 4, Tetris on ainoa tapa pelata puzzle-pelejä vielä tänäkin päivänä, listalle mahtui viisi Zeldaa ja Mariota, jotka veivät yhteensä 10% tilasta (kaikki varmasti olivat niin uraauurtavia, että monipuolisemman listan tekeminen ei yksinkertaisesti käynyt päinsä), eikä listalla ole yhtäkään Treasure-peliä.

Järjellä koostettu EDGEn TOP100-lista vertailuksi.

Sanotaan nyt ensin että: WoW on sijalla 83 ja Burnout 3: Takedown sijalla 66.

Ja sitten, TOP-10 on minusta varsin toimiva. Tietty aina voi kiistellä että sinne olisi jonkin muunkin laittaa, ja järjestyksestä mutta kyseiset pelit ovat paikkansa ansainneet. Ja kun tuossa kysyttiin että onko HL2 paras FPS? Vastaus on että kyllä. En juurikaan FPS-pelejä pelaa muutamaa minuuttia kauempaa kun ne vain tylsistyttävät mutta HL2 iski kovaa. Peli oli/on alusta loppuun todella hieno ja toimiva. Ja sekin minusta kuvaa hyvin HL2:n paremmuutta että kaikki HL2:sta pelanneet varmasti vertaavat uutta FPS peliä kyseiseen peliin. Niin minä teen.

Civ2 ja Tetris mietityttivät ensin, mutta kun ajattelee niin ne ovat selviä merkkipaaluja tässä bisneksessä (tästähän tässä listassa on pidemmälti kyse se on varmaan jokaisen nyt myönnettävä). Ehkä olisin ottanut Civ2:n tilalle mieluummin Civ3:n, mutta pidemmälti Civ2:ssa se pohja muotoutui.

Nyt kun katselee listaa taakse päin niin on se hiukan rikollisen tuntuista kun ajattelee mitkä eivät päässeet listalle. Zelda TP (olkoon vaikka 30. Nintendo peli listassa), Shenmue, Monkey Island (ei VIELÄKÄÄN *nyyh*:( ), FFXII (WTF??!!), Kindom Hearts, New Super Mario Bros (jälleen, olkoon vaikka 30. Nintendo peli listassa), Soul Calibur ja muita mitä juuri nyt en muista. Ja silti listassa on Rayman 2 (WHAT THE FUCK!!!???), Prince of Persia: The Sands of Time, Burnout 3 (en vieläkään ymmärrä) ja Ms. Pac-man sijalla 13. Pieniä paradokseja sanoisinko. Ihan kuin lista ei oikein tietäisi mikä se olisi.

EDIT: Kyllä tuonne EDGEnkin listaan jänniä ratkaisuja mahtuu. Esim. 86. Outrun 2006: Coast 2 Coast ja 90. Devil May Cry. Monkey Islandin mukana olosta olin kyllä varsin mielissäni ^_^
4416  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 30.11.2007 17:56
Juuri siksihän sanoin olevani lähes absolutisti. En juo alkoholia muutoin kuin suuremmissa juhlissa. Monta kertaa nyt vuoden aikana (kun olen täysi-ikäinen ollut) minulta on kysytty eri tilaisuuksissa, otanko viiniä/shamppanjaa/terästettyä juomaa/jne. ja olen joka kerta kieltäytynyt, koska minua ei kiinnosta ja pärjään ilmankin. Olen aina ottanut mielummin limua tai mehua, jos on ollut tarjolla. Suuremman juhlan sattuessa saatan ottaakin alkoholia tarjottaessa, mutta en läheskään aina. Alkoholi ei vain ole millään tasolla mun juttuni. En saa siitä mitään irti.

Tarkoitin että kun tarjotaan viiniä tai shampanjaa tarkoitus ei ole siinä että alkoholi olisi jonkun "juttu", vaan siitä että nyt kun on hiukan merkittävämpi tilaisuus niin juodaan muuta kuin vettä tai sitä pepsiä mitä saa S-Marketin hyllyltä. Sillä ei mitään tekemistä sen kanssa että kyseessä on alkoholia. Paitsi absolutisteille tietysti.

Mutta ei siitä enempää.
4417  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 30.11.2007 16:21
Joka tapauksessa sitä tulee ajatelleeksi että absolutisti henkilö ei hallitse omaa alkoholinkäyttöään, eikä sen takia voi nauttia pisaraakaan. Tästä ei tietystikään joka tapauksessa ole kyse, mutta arvostan yleisesti enemmän niitä henkilöitä jotka voivat maistaa alkoholia silloin tällöin.
Mä olen lähes absolutisti. En koske alkoholiin ihan siitä syystä, että en saa siitä yhtään mitään. En nauti juomisesta. Hallitsen alkoholinkäyttöäni kyllä. Siitä on esimerkkinä viime synttärit, jolloin piti kaverin kanssa käydä baarissa. Otin oluen ja join sen todella hitaasti. Mitään ongelmia ei ollut.

Lähes absolla tarkoitan sitä, että en juo yleensä. Jos jossain juhlissa joskus tarjotaan shamppanjaa, otan juhlan suurudesta riippuen. 18-vuotissynttärit oli sen verran suuri, että silloin join hieman, mutta en ota kaiken maailman kissanristiäisissä tai jouluaterialla alkoholia. Se sopii sitten enemmänkin konfirmaatiojuhliin ja pyöreisiin syntymäpäiviin.

Siis se että otetaan viiniä tai shampanjaa ei ole minusta mitenkään rinnastettavissa alkoholin juontiin. Siis he jotka eivät juo edes noita sen vuoksi että eivät halua juoda alkoholia on sitä "absolutismia". Varsinkin viini on jopa sivistynyt juoma ja oikeanlainen viini on ruuan kanssa hyvää. Itse juon viiniä harvemmin kun en niistä juurikaan välitä, mutta juhlatilaisuuksissa usein jos on tarjolla. En siksi että joisin alkoholia vaan siksi kun se nyt hiukan kuuluu asiaan kuten pukukin. Enkä ajattele että jos joku juo viiniä niin että hän juo alkoholia. Se on eri juttu jos vetää kaljapullon tms. mutta viiniä juodaan yleisesti ruoka juomana ihan sen vuoksi että se on hyvää sen kanssa, ei sen vuoksi että se on alkoholia.
4418  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.11.2007 15:25
No ei ehkä kuitenkaan, mutta minä haluaisin tehdä sellaisen bio sphere -kokeen, kossa kymmenen kaikki aikaisemmat pelikokemuksensa unohtamaan aivopestyä peliarvostelijaa eläisi täydellisessä mediasaarrossa kymmenessä erillisessä kuplassa, ja arvioisi sitten pelejä täysin omien kokemustensa suhteen. Se olisi jännää, veikkaan että sitten saataisiin arvosanoihin oikeaa vaihtelua vaikka pelit arvioitaisiinkin ns. ammattimaisesti.

Tämä on kyllä totta. Hype usein nostaa fiilistä jo sen verran että kestää selvästi paremmin pelien virheitä. Tässä on oma osansa minulla ainakin esim. FF7:n, OoT:n ja Mario 64:n tapauksessa. Olin niin fiiliksissä jo alkuruudun tullessa että ei niistä huonoa peliä olisi saanut. Tosin, teininä tunteitaan ei ihan samalla tavalla saa kuriin kuten hiukan varttuneempana, mutta silti. Hypellä on monesti vaikutuksensa. Tosin tämähän toimii toiseen suuntaankin. Odotukset ovat niin suuret että peli ei voi ikinä niitä täyttää.
4419  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.11.2007 15:06
Minun pelikriitikon urani kestäisi alle vuorokauden.  ;D

Mutta ainakin se olisi kovaa menoa - on parempi olla intohimoinen kuin tylsä.

Kaikki cardpuzzlemonsterroleplayinggame (CPMRPG) genren saisivat vähintään 9 ;D Se olisi jo niin kovaa menoa itse tippuisin kyllä ;)

On kyllä varsin jännä tilanne. Luulisi että saiteillakin riittäisi mainostajia ihan tarpeeksi ilman että tarvitsisi heille itseäänkin myydä. No, tässä tapahtui GS:lle TK:n ilmaisujen mukaisesti: "Perse raiskaus". Ja maineesta viimeisetkin rippeet meni.
4420  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 30.11.2007 11:42
Secret of Monkey Island

Turha toivo. Minusta olen ihmetellyt joka vuosi miksi tätä ei ole ikinä koko listassa, mutta en muista sitä ikinä näissä IGN:n listoissa vielä nähneeni. Tosin tämä lista on tuonut jo sen verran yllätyksiä että ehkä se voisikin olla...epäilen kyllä..
4421  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 30.11.2007 10:47
WTF?! :o Ms. Pac-man sijalla 13 O_o Super Mario World oli sijalla 17. Ihan ok sijoitus vaikka ehkä olisi halunnut sen lähemmäs TOP-5. No, TOP-10 sisällä pitäisi siis ainakin olla joku zelda ja Mario 64. Mutta onkos tässä nyt tämän vuoden pelitkin mukana? Mietin hiukan että voisiko myös DS:n Phantom Hourglass olla mukana tai MP3 tai Mario Galaxy? MGS3 on myös varmaan (eihän se vielä tullut?) Samoin joku Halo... Huomena nähdään...
4422  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuinka löysit Pelaajalaudan? : 29.11.2007 11:53
Sielä boardeillahan se ketju oli. Ja sitä kautta uteliaisuudesta tuli kirjauduttua. Nyt täällä on tullut pyörittyä aika hyvin Pelaajaboardin lisäksi. Ehkä kuitenkin hiukan vähemmän täällä.

Hiukan pelottaa jopa tuo eräiden "mainostus" into :) On totta että se toisi varmasti fiksuja keskustelijoita, mutta pelkään että niitä peeloja tulisi enemmän...

Tällä paikalle sopisi todella hyvin vielä saitti rinnalle. Itse olen miettinyt sitä jo jonkin aikaa. Suunnitellut ja miettinyt. Varsinkin kun olen päässyt töihin paikkaan mistä saisi hyvän domain palvelun. Pitäisi vain alkaa perehtymään asiaan, jossain vaiheessa. Joetn nyt on vain aika loppunut, joten en vain ole mitään konkreettista saanut vielä aikaiseksi. Mutta kai off-topic mietiskely riittää tältä osin.
4423  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 29.11.2007 10:35
Metroid Prime sijalla 30. Eikos Primekin ole ollut aikaisemmin korkeammalla? Tämähän menee mielenkiintoiseksi :)
4424  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 28.11.2007 16:55
Juu on viralliset bittorrentit ja utorrentit koitettu.
Vai että pitäisi adsl-purkkiin puhkoa reikiä. Katotaan osaanko. :rollaus:


OMGMUOKS:// pyysin kaveria lähettämään vanhemman version bitcometista, ja nyt lataa niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Mitä pelleilyä... :???:

En tiedä voisko Windows sitten jotenkin tukkia noiden uusien versioiden portteja...oudolta tosin sekin kuulostaa...Tai sitten vanhassa BitCometissa on sellaiset portit käytössä (jotka se kyllä yleensä arpoo) jotka on jo valmiiksi adsl-purkissa auki.
4425  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 28.11.2007 16:18
Uus kone, joten eiköhän kaikki ole uutta. Ei auttanut kaiken verkkoliikenteen salliminen, edelleen BitComet väittää koneen blokkaavan jotain.

Itse asiassa vanhalla koneella BitComet oli ainoa torrentti, joka ei keltaista valoa näytellyt. Nyt päivityksen jälkeen huushollin molemmilla koneilla ei onnistu minkään näköinen torrentteilu. Jostain syystä WoW kyllä päivittyi, vaikka lataakin päivityksensä torrenttina.

Jos olet ottanut f-securen pois päältä (siis tosiaan "pois päältä", sulkenut sen) ja se ei vieläkään toimi, kyseessä on todennäköisesti modeemi tai reititin ongelma. Eli se laite mikä on puhelinpistorasian ja PC:n välissä. Sieltä pitäisi varmaan aukaista pari porttia...

Yksi vaihtoehto on ladata utorrent. Itsekkin käytin ennen BitComettia mutta ei oikein toiminut mutta utorrent toimii. Tosin jos ongelma on modeemissa voi olla että ohjelmankaan vaihto ei auta. Mutta sitä koittaisin ensimmäisenä, koska se on helpoin vaihtoehto. On kokemuksia tuosta "perse edellä puuhun" -ratkomisesta.... :rollaus:
4426  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 28.11.2007 14:01
DS myi briteissä 190 000 kpl viime viikolla. Nintendon linjat huutaa kyllä hoosiannaa. Samoin kuin Iwata ja Reggie :)
4427  Yleinen / Popkeskustelu / Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" : 28.11.2007 13:36
Minulla on kaksi genreä tai luokittelua elokuvissa joita en yleensä katso ikinä. Toinen on suomielokuvat toinen on perinteiset sotaelokuvat. En vain löydä niistä oikein mitään viihdyttävää ikinä. Joten veikkaan että innostukseni ei tule olemaan kovin suuri tämänkään elokuvan kohdalla.
4428  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 27.11.2007 19:43
Kaikki torrenttiohjelmat näyttää keltasta valoa väittäen, että blokkaan yhteydenottajat. Mikä eteen? Alla on F-Securen tsydeemi. Onko täällä ketään yhteysnörttiä?

Onko asennettu uusia ohjelmia? Onko f-secure juuri asennettu?

Jos haluat testata nopeasti onko f-securessa vika niin ota se pieneksi hetkeksi pois päältä. Pieni katkaisu ei haittaa. Tosin jos koneellasi on käyty porno/waresivuilla voi ip:si olla jossain listalla josta syötetään heti jotain jos palomuuri ei ole päällä.... :rollaus:

4429  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 27.11.2007 18:46
Eikös se olekin niin, että 4,7% sisältäviä juomia saa kumota kitusiin aika kasan ennenkuin päänsärky ja krapula tulevat aamulla moikkaamaan. Vastaavasti drinksuilla sun muilla kapula on herkemmässä.

Krapula on aikalailla suoraan verrannollinen humalatilaan ;) Tietysti jos vetää oikein sekametelisopan (eli kaikkea sekaisin) saa aika varmasti pahemman krapulan, mutta silloin on yleensä se humalatilakin melkoinen.


Itse olen suhteellisen avoin alkoholille. En ymmärrä sitä että pitää joka viikonloppu ryypätä, tai että joka tilaisuuteen pitäisi ottaa alkoholia mukaan tai että ilman alkoholia ei voisi pitää hauskaa. Mutta yleisesti en katso pahalla jos joku muu ryyppää. Omahan se on valintansa.
Ja vaikka taistelu tulee vähintään joka toisessa baarissa suurin osa juojista on suhteellisen hilpeää porukkaa. Pari testosteroni pommia vaan aina eksyy joukkoon. Ja hekin ovat usein varsin mukavaa porukkaa kunhan ei ala *ittuilemaan päin naamaa.

Suoraan sanottuna minä en ymmärrä niitä jotka tuomitsevat alkoholin suorilta käsin. Siis älytön juominen viikoittain on järjetöntä, mutta silloin tällöin juhlimisesta alkoholin kanssa ei ole minusta mitään vikaa.
Ja tässä on minusta ero absolutisteissa ja heissä jotka juo. He jotka juovat ihmettelevät miksi joku ei juo, mutta tämä on usein sitä "teiniuhoa" tai enemmän leikkiä kuin totuutta. Sen sijaan monet jotka ovat absolutisteja tuomitsevat juomisen täysin ja puhuvat lähes halveksuvasti juomisesta. Olen kuullut kommenttia siihen suuntaan jopa täällä.

Onhan tilanne/"suuntaukset" tietysti erilaisia, ja humalassa käy joskus niin että tehdään tyhmää, erehdyksiä, loukataan itseä ja/tai toisia, mutta jos oikeasti lähtee reissulle esim. opiskelija pippaloihin tai yökerhoihin, porukka on hyvin ymmärtäväistä ja jopa tuttavallisia. Miljoonat kerrat tulee ventovieraiden kanssa juttua baarissa ja erityisesti jonossa. Ei humalaiset ole pelkkiä riidan haluisia äijiä jotka lyö kaikkea.
Ymmärrän tietysti sellaisiakin joilta on jäänyt pahoja kokemuksia alkoholista. Näitäkin on. Ja se on surullista. Mutta enemmän minä tunnen porukkaa siitä ryhmästä joka osaa käyttää alkoholia vaikka joskus "perseet" ottaisikin.
4430  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.11.2007 17:04
traileri oli todellakin elokuvan parasta antia ja itse elokuva oli lähinnä surkuhupaisa. Kritiikki tuli siis mukaan vasta kun olin elokuvan nähnyt, eikä jo ennen kuin raina alkoi.

Minusta traileri kertoi kaiken pienessä kaavassa mitä elokuva :) Eli verta, visuaalisuutta, mörköjä, uhoamista, miekkoja, nuolia ja lisää verta. Aika pitkältihän se noin meni..
Mutta saahan sitä tietty toisinkin ajatella.
4431  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 26.11.2007 16:59
Tuollaiset ihmiset imekööt aasin persettä minun puolestani.
Joku niistä varmaan tuon onkin tehnyt...  :rollaus:

Eipä paljo kiinnosta menetänkö jotain vai en, kun on elämä on ihan liian mukavaa muutenkin.
No jos sinun elämästä ei pitäisi en oikein tiedä mistä pitäisi...

4432  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 26.11.2007 13:57
En ole kokenut krapulaa = en ole elänyt, näin jotkut ihmiset ovat minulle haastelleet.  Ja kai he tavallaan oikeassa ovatkin. Olen vain miettinyt asioita liikaa enkä antanut mennä. Tätä saatan tosi isona katua.
Onhan siinä kännäämisessä omat juttunsa, mutta empä sitä viikonloppua nyt niin korvaamattomana ajattele. Pikemminkin hiukan kyrsii kun koko sunnuntai päivä meni vain maatessa. En jaksanut edes pelaamiseen keskittyä. Mietin vain että mitä joisi tai söisi että olo paranisi.
Eli ei siinä hirveitä menetä. Tietty onhan sekin kokemus....
4433  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 26.11.2007 11:58
Ei voi ymmärtää miten vieläkin on jotenkin "outo" olo. Väliillä iskee vielä pieni päänsärkykin. Ihan uskomatonta. En nyt niin paljon mielestäni juonut. Kyllä sitä "nuorena" jakso paremmin...pitäs varmaan juoda useammin niin krapulakaan ei kestäisi kuin sen puoli päivää. Ennen tuli hilpastua seuraavana päivänä töihinkin joskus. Ilman ongelmia. Ei onnistuisi nykypävänä...
4434  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 26.11.2007 11:48
Mites muuten finngamer, olisiko mahdollista tulla jo perjantaina paikanpäälle? Systeri ilmeisesti pitämässä tuparit kyseisenä päivänä, enkä tiedä viitsiikö tänne jäädä notkumaan sen lauman kanssa :)

Jos ei sovi, ei siinä mitään, mietin vain mahdollisuuksia vähän etukäteen.

Siis systerin tupareissahan on aina lauma naispuolisia henkilöitä, joten menet mieluummin nukkumään äijä porukan kanssa? Mietin nyt vielä kerran. Ei ne tytöt pure. Tai voihan ne purra jos haluat ;)
4435  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.11.2007 11:11
1) Miksi et mene katsomaan sitä taide-elokuvaa? (Voisit ainakin sitten monisanaisesti kertoa, minne Paolo saa sinun puolestasi tunkea sen viulunsa ja sen omenapuun herkän verson...

Olen liian laiska sen arvioimiseen. Ja en omaa niin suurta tarvetta itseni ilmaisemiselle että menisin katsomaan (minulle) läpeensä tylsän elokuvan, vain siksi että voisi haukkua sitä jossain. Samalla kun sinne kuitenkin tulisi joku Paolo-fani ja haukkuisi minut lapsellisena Hollywood roskan kannattaja joka musertaa elokuvan arvoa ja ajaa kaikki Paolo elokuvat pieneen nurkkaan jotka kuitenkin ovat merkki ihmisen herkkyydestä ja toivosta paskan yhteiskunnan keskellä.

Että sillee....
4436  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.11.2007 10:38
Ei Frankin tarvitse perustella leffojenkatseluaan. Maailma ei toimi niin, että kaikki käyvät katsomassa vain sellaisia elokuvia joista varmasti pitävät ettei vaan tulisi status quo -tilannetta sotkevaa ikävää kritiikkiä.
No ei tietenkään. Miehen asenne tuntui vain olen niin alusta lähtien vastaan elokuvaa, että tilanne tuntui samalta kuin minä olisin lähtenyt katsomaan espanjalaista taide-elokuvaa.

Uudet Futurama -"elokuvat" ovat vihdoin tuloillaan, ja ensimmäinen, ilmeisesti kolmesta jaksosta koostuva pläjäys on jo pitkäkyntisten saatavilla netissä. Simpsonien turruttamana odotin tätä hartaasti, ja pettymyskin oli kaamea kun huomasin miten surkeasti uusin tekele on toteutettu.

Leffa ei sinänsä ole maailman huonoin tuotos, mutta sitä ei tarvitse katsoa luupilla huomatakseen miten jokaisessa asiassa oli oiottu mutkia. Ensimmäisenä silmiin pistää karkea ja yksityikohdaton ulkoasu - siis verrattuna totuttuun. Juoni, jos sitä nyt juoneksi voi sanoa, oli kyllä selvästi Futurama-kamaa, mutta silti selvästi b-luokkaa. Vitsitkin olivat "melkein siinä", mutta eivät päässeet samaa sfääriin kuin tv-sarjan heitot. Oikeastaan fan servicellä oli suhteettoman suuri osuus, ja puolitoista tuntia kului kun telkkarista vyörytettiin sarjasta tuttuja elementtejä pikavauhdilla. Kokonaisuutena siis koko pläjäys oli kuin downgradetettu Futurama. Ja eihän se tee kuin vihaiseksi.

Futurama on ehkä muuten ainoita sarjoja, joiden hahmoista olen aidosti alkanut pitämään. He tuntuvat karikatyyrisuudestaan huolimatta aidoilta ja mielenkiintoisilta, ja voin jopa sanoa kiintyneeni näihin kaksiulotteisiin mielikuvituksen tuotteisiin.

Näitä odotan yhtä innokkaasti kuin odotin Simpsons-elokuvaa. Todella harmillista jos ne on ryssitty...
4437  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 25.11.2007 14:20
EDIT: Hitto....se tarvii patterit...eihän mulla sellassia ole.

Lainaa Wiimotesta!  ;D

Yritin ;D Mutta ne oli liian isot......


Kundit hei, homman nimi on TASOITTAVAT.

Ensi viikolla alkaa oma pikkujoulusesonki, saas nähdä miten miehen käy.

Tasoittavat....en ole ikinä ymmärtänyt sitä tapaa. Itseltä kun alkaa kukominen lähes pelkästä ajatuksesta että pitäisi juoda jotain alkoholipitoista. Vesi on parasta. Ja tietysti jäätelö :)
4438  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 25.11.2007 11:44
Kävin eilen syömässä kun työpaikka tarjosi. Pikkujoulu syömingit, voisi sanoa. Aluksi mietin että menenkö ollenkaan. Mietin että olisi voinut jäädä mieluummin pelaamaan kun tuo Wiin Zelda on imaissut suht hyvin. Mutta lähdin kuitenkin kun olen suhteellisen uusi tyäöntekijä niin tutustuisi porukkaan paremmin. Ja mietin että ei sielä nyt aamuun asti menisi. Kerkiäisin pelaamaan puoli yötä viel :)
No, kun oli syöty ja olin jo lähdössä muut suostutteli minut lähtemään vielä leikkimieliseen pokeri turnaukseen. Ajattelin vielä lähtiessä ei siinä kauaa menisi. Right...firmahan tarjosi joten taisi olla kello aika liki 15:30 kun omaan sänkyynb kellahdin. Ja nyt sitten voivotellaan kun tuntuu että joku hakkaisi paistinpannulla pään sisällä. Ja ei, se ei ole tyttöystävä oikean paistinpannun kanssa pään ulkopuolella. Tarkistin heti kun heräsin.

No...tulihan suht halpa ilta kun ei mitään itse maksanut. Jos tämän nyt tekee kerran kahdessa kuukaudessa, tämä on ihan ok tapa se viettää. Kunhan nyt en puhunut toimitusjohtajalle mitään älytöntä...filmi katkeilee sen verran niin en oikeasti edes tiedä. No, kai sen huomena saa viimeistään tietää.

Hemmetti kun tuntuu että ei ole edes kunnon krapula vielä tullut. Ihan kun olisi puoliksi juomissa vielä. Taidankin testata uutta alkometriä nyt...

EDIT: Hitto....se tarvii patterit...eihän mulla sellassia ole.
4439  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 24.11.2007 13:02
Eh, eikö FF7:tä pidetä nykyään lähinnä pahasti vanhentuneena fanipoikien paasaamana keskivertoropena? Ja Burnout 3 todellakin ansaitsee paikkansa, addiktiivisimpia pelejä vuosiin.

Joo minäkin olen kuullut että se on kuulemma hiukan vanhahtava ja Materia systeemi ei loppujen lopuksi ole mitnekään erikoinen. Mutta en ole oikein ikinä lukenut miksi peli ei olisikaan niin hyvä. Minusta materia systeemi on vieläkin hyvä ja toivoisin sen joskus palaavan.
Ainoa mikä FF7:ssa on ja on aina ollu huono, on ohjaus. Tähän peliin se ei kyllä juurikaan vaikuta. Tietysti on porukkaa miksi ei FF:sta pidä, mutta he ovat yleensä niitä joita ei edes koko sarja tai genre kiinnosta.

Pitäisi varmaan pelata FF7 läpi tuossa kertaalleen ja katsoa onko se oikeasti niin "vanhentunut keskivertorope". Tosin täytyisi keksiä mistä saisin aikaa tähän.... :rollaus:
4440  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: IGN esittää: 100 kaikkien aikojen peliä (2007 edition) : 23.11.2007 23:58
- Final Fantasy VII sijalla 76?  Miiiiitäää?

Silmänä pullahtivat ulos tuossa kohdassa ja mietin jo että ketä sinne on päästetty valitsemaan niitä pelejä. Sitten kun huomasin Burnout 3:n FF7:n edellä sijalla 66 ja Goldeneyenkin sen takana sijalla 75 (!!!) päästelin jo kirosanoja ja sijoitin listan mielessäni lähes samaan paikkaan missä sijaitsee konsolivalmistajien vertailut toistensa koneista.

Snake varmaan hyppii jo innosta kun FF7 tippuu kohta koko listalta...
Sivuja: 1 ... 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 ... 157
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines