Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 ... 158
4351  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 19.12.2007 11:38
Hahhah, nyt paljastuukin, että koko äijäporukka on ollut ihan ruikuli lahkeessa, kun jokainen on yksin pohtinut, uskaltaako kiinnittää huomiota uuteen lookiin vaiko ei. :lol: Ihme että siellä on voitu keskittyä pelaamiseen ollenkaan...

Minä pohdin kyllä enemmän rinturin hiuksia. Sellaista fledaa en muistä nähneeni edes lähelle kuin pikku kakkosessa.

Oli muuten varsin hyvä miittivideo jälleen. Erityisesti pidin lopun esittelystä. Epi oli valinnut siihen jälleen täysin oikean musiikin. Sopi siihen erittäin hyvin. Kuva materiaaliin en nyt erikoisemmin puutu, kun sehän oli/on luonnollisesti mahtavaa. Piippaukset toivat myös kivan oman lisäyksensä :) Tiedä sitten oliko niiden tarkoitus tuoda sitä kivaa lisäystä vai oikeasti sensuroida.
4352  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 18.12.2007 13:49
Ei muuten tainnutkaan kukaan huomata että hiukset oli vaihtuneet.

Kyllä mä sen huomasin. Mutta ajattelin että pidän matalaa profiilia että et tunne itseäsi liian erikoiseksi ;)

Ja sitä paitsi, olen aina pitänyt enemmän tummista... :rollaus:

Joo on se hyvä että minuakin hiukan "tylytetään", että en luulisi missään vaiheessa että osaisin pelata. Varsinkin kun olen miiteissä niin voittamaton ;)
4353  Yleinen / Vapaa sana / Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 17.12.2007 17:21
"Kun sitä ei etsi, se löytyy".

Pakonomainen seuran etsiminen ei johda yhtään mihinkään. Vain vaikeuksiin.
Olet varmasti ihan oikeassa. Viime viikolla tuli 19 sinkkuvuosi täyteen, enkä kyllä yhtään harmittele tapahtunutta. Kertaakaan en ole edes lähestynyt tyttöä, josta olen mahdollisesti pitänyt, eikä se itse asiassa minua niin hirveästi haittaakaan. olisihan se ehkä joskus hyvä jutella ihastuksen kohteelle, mutta olen liian ujo siihen.

Come ON! "En ole edes puhunut tytölle josta olen pitänyt. Mutta ei se haittaa. Olenkin liian ujo siihen". Olet luoteeltasi selvä romantikko jota jopa osaan arvostaa, mutta hiukan munaa nyt! Jos pidät tytöstä juttele hänelle. Jossain vaiheessa tulee se hetki kun huomaat että ajattelet "miksi *itossa en tehnyt sitä!!" (oikeastaan kyllä, kokemus puhuu). Totta kai siinä voi tulla "turpaan", mutta "elämä on".

Ja totta kai on mahdollista että "se oikea" vain tupsahtaa eteen. Näihän siinä usein käykin. Mutta voisin veikata että ikinä siinä ei käy niin että homma onnistuu ilman että suutaan aukaisee. Se EI ole metsästämistä jos juttelee toiselle jne. Eikä se ole edes "ei-romanttista", jos sitä pelkäät.

Niin ja jos aletaan miettimään mitä naiset haluaa, niin minä luulen että se on siisteys ja positiivisuus. Jos äijä on siisti eikä tuoksu paskalle, ollaan jo aika pitkällä. Ja siis en tarkoita että pitää näyttää Brad Pittiltä (tai Willhem & Jayn siltä toiselta tyypiltä vaikka tuulisti niin väittäisikin ;) ), vaan kunhan on siisti ja osaa hymyillä. Sillä päästään jo todella pitkälle.
4354  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 17.12.2007 15:42
Niin, eihän HeinZ missään Tetriksessä ketään voittanut ketään vaan nukkui koko junamatkan.

Niinhän?
No ainakin uneksi. Jotain ihmeellistä Tetris- ja Facebook- juttua se selitti unissaan, ei raaskittu herättää.

Kyllä ne vaan on huonoja häviäjiä ;D

Mutta minä lopetan tämän off-topicin.
4355  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 17.12.2007 14:50
Sitäpaitsi, noita ei antanut Hannulle ja Kertulle mitään, naperot vaan tulivat ja alkoivat jyystää vanhan naisraukan eläkemökkiä.

Aivan kuin minä aloin jyystämään itsetuntoasi nöyryyttämällä sinua Tetriksessä  :P
Kuule ketsuppipoika, ainoa mitä sinä jyystät on Facebook.  8)

You wish :P
4356  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 17.12.2007 13:18
Sitäpaitsi, noita ei antanut Hannulle ja Kertulle mitään, naperot vaan tulivat ja alkoivat jyystää vanhan naisraukan eläkemökkiä.

Aivan kuin minä aloin jyystämään itsetuntoasi nöyryyttämällä sinua Tetriksessä  :P
4357  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 17.12.2007 12:53
Raukka hourailet flunssan vuoksi.  :(
Itse suljet vain traumaattiset tilanteet pois mielestäsi. :rollaus:
Voi kuule: bileet pistäisin pystyyn jos ikinä minut missään pelissä voittaisit, niin iloinen olisin puolestasi.  :)
Varmasti olisit. Noitakin antoi Hannulle ja Kertulle karkkia ihan sairaasti kun oli iloinen vieraista ;)
4358  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 17.12.2007 11:16
Raukka hourailet flunssan vuoksi.  :(
Itse suljet vain traumaattiset tilanteet pois mielestäsi. :rollaus:
4359  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 17.12.2007 10:15
Olen ollut töissä about 20min ja olo on kuin Zombiella (älkää kysykö mistä tiedän sen olo tilan). Mietin niin että jäänkö kotio, kun pää on jumissa nenä tukossa ja samaan aikaan tuntuisi olevan kylmä ja hiukan hiki. Mutta, kun kuumemittari ei näyttänyt kuin 36,7 niin eihän silloin voi kipeä olla? Vai mitä? Vittu....... :rollaus:
4360  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 17.12.2007 10:11
Ja mitä paluumatkaan tulee, Freijo tosiaan tylytti meitä Tetriksen missio-moodissa. Se ilmeisesti vaati jonkintasoista ajattelemista. Heinzin löpinää en sen sijaan ymmärrä, ei se nyt täysin itseään nolannut mutta ei reppana kyllä oikein pärjännytään, ilmeisesti keskittyi liikaa facebookkiin rekkaamisen suunnitteluun.

Tää on juuri tätä! Aina vaan sorretaan! >:( Olin niin voittamaton että noi ei kehtaa edes myöntää sitä! Ja sitä paitsi En IKINÄ, siis I-KI-NÄ reccaa naamakirjaan. Ehkä ei tietysti kannata sanoa ikinä, mutta nyt ei ole siihen pienintäkään suunnitelmaa. Ehkä sitten voi harkita jos Tuulisti myöntää että se hävisi vaikka tosissaan yritti Tetris DS:ssä, ja että olen paluu matkan Tetris kuningas ;D
4361  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 16.12.2007 18:00
Katsotaan taas uudestaan Q1 2008!

Vaikuttaa kyllä niin hauskalta, että on aivan pakko päästä mukaan!  ;D

Lisää vaan porukkaa (kunhan vaan mahtuu), niin saadaan uusia kohteita homo -sanalle  ;)
4362  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 16.12.2007 10:48
No niin. Miitistä on selvitty (lähes) ja olo alkaa piristymään. Aamulla kun heräsi oli kyllä niin tukkoinen olo. Ääntä ei lähtenyt, kurkku kipeä ja nenä tukossa. Johtui varmaan siitä sormikarvasta pizzassani.... :rollaus: Aloin jo toivomaan että voisin aloittaa joululoman hiukan aikaisemmin mutta nyt alkaa olo olemaan jo hiukan parempi.

Mutta miitti oli kyllä mitä mainioin jälleen. Vaikka pakko myöntää, "homo" alkaa olemaan jo hiukan kulunut sana. Voisi alkaa jakamaan jo homochu lisänimeä (you know pikachu, "pika, pika"). Sellasta tekstiä sielä lentää.

Mutta hauskaa oli ja pelejä tuli jälleen testattua ja TK jopa hävisi minulle yhdessä kilpailussa (nolo). Hiukan alkoi harmittavaan kun meni se Assassins Creed ohi. Piti pyytää sitä jo aikaisemmin demoamaan mutta unohtu. Lähdin niin aikaisin tällä kertaa. Ehkä ensi miitissä olen sitten pidempään.

Kukaan ei kyllä usko kuinka loistin junassa kun alettiin pelaamaan Tetris DS:ää Tuulistin ja Fraeonin kanssa. Nöyryytin niitä niin rankasti!! BHUAHHAHAHAHAHA!!! Siitä tulee kisapeli ensi miittiin!

Mutta, hienoa kun moni pääsi paikalle ja finngamer taas kämppäänsä ja laitteitaan miittiin lainasi. Epin koostetta odotellaan (TK:n koostetta tuskin uskallan edes katsoa...Sitä ei muuten yleiseen jakeluun laiteta ennen kaikkien hyväksyntää ;) ).
4363  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Yleisesti arvostettuja elokuvia ja TV-sarjoja jotka eivät sytytä sinua : 14.12.2007 23:14
Mitäs helvettiä? En ole ikinä nähny tollasta settiä Heinzilta. :lol:
Minusta löytyy pieniä skitsofrenian merkkejä...
4364  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 14.12.2007 23:11
Aika hienolta uutiselta kuulostaa. Kaksi täyssuomalaista (plus yksi...puolikas?) ajaa sarjan parhaimmissa talleissa. Jotenkin vain pelottaa miten sen McLarenin auton käy. Sehän menee osaltaan suunnittelu pöydälle uudestaan kun siitä löyty Ferrarin ratkaisuja, eikö? Ei mikään talli voi saada voittaja autoa niin lyhyessä ajassa. Ainakaan luotettavaa.

Mutta toivo elää. Ensi vuonna tuleekin sitten ongelma, kumpaa huudetaan voittoon, Kovalaista vai Räikköstä. Onko hyviä kompromisseja kellään mielessä?
4365  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 14.12.2007 16:34
MTV3 uutisoi että Kovalaisen sopimus McLarenille olisi loppusuoralla.

Tosin McLarenin asiat tuntuu olevan niin sekaisi tällä hetkellä (autosta löytyi jotain Ferrarin tekniikkaa, Dennisin ero huhut,...) että melkein toivon että Kovalainen menisi Toyotalle.
4366  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Yleisesti arvostettuja elokuvia ja TV-sarjoja jotka eivät sytytä sinua : 14.12.2007 16:08
Lost laajeni luonnollisesti menestyksen mukana.  Ei siinä ole mitään ihmeellistä.

Siis onko homma sinun kohdallasi niin, että vaikka pitäisitkin jaksosta, iskee cliffhanger-lopetus kaiken vessanpöntöstä alas? En tajua.  Kyllä ilmaan roikkuvien ja jännittävien tilanteiden pitäisi luoda mielenkiintoa, ellei ole jo valmiina matkassa "miten massoille suunnattua ja helppo ratkaisu" -ajatuksin.  Olen hyväksynyt sen, että sarjat ovat nykyaikaistuneet. Sukupolvi sukupolvelta ihmiset kasvavat ymmärtämään paremmin nopeaa kuvakerrontaa ja pysyvät siinä paremmin mukana. Cliffhanger-lopetukset ovat yksi ajan mukanaan tuoma ilmiö.

Minä voin katsoa aivan hyvin mitä tahansa sarjaa ilman roikkumaan jääviä loppuja, kunhan sarja on yleiseltä tasoltaan hyvä. En siis ole mitenkään riippuvainen cliffhangereista sinänsä. Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa, että tähdätään miellyttämään mahdollisimman suurta yleisöä. Tekijät haluavat, että heidän luomuksestaan nauttii mahdollisimman moni. Yhdessä sen kanssa, että enemmän katsojia = lisää kausia, mainostajia ja massia. Eivät TV-sarjatuottajat ole hyväntekijöitä, jotka tähtäävät kulttisarjoihin.

Ei cliffhanger-loppu sinänsä sarjan laatua pilaa, mutta kun joka jakso jää arvoitukseen, niin turhautuminen joka jakson lopussa alkaa vain kyrsimään. Lostin jätin siinä vaiheessa kun ne numerot pyöri sielä rullassa ja piti laittaa se tietty numerosarja aina koneelle. Ja syy tippumiseen oli että en vain jaksanut odotella ja katsella sitä samaa jauhamista kun vain jakson alku ja loppu liittyi siihen ja aina se jäi periaatteessa samaan juttuun: "mitä vittua noi numerot on?". Ja tuli mieleen että nuemroiden arvoitus ei selviä kuin vasta lopussa, niin mielenkiinnon taso laski. Vai olenko väärässä jos sanon että et tiedä vieläkään mikä on kyse siinä numero sarjassa?

Ja siis kuten sanoin, nämä sarjat pitäisi julkaista vain DVD:lle. Suurin ongelma ohitetan jos kerkiää katsomaan niitä putkeen. Tosin myönnän että Heroessissa, Lostissa ja Paossa olen useammin kuin kerran manannut ääneen "Voi *ittu mitä tänne nyt leikattiin! Ei mua tää kiinnosta!!". Eli vain liikaa yhdessä sarjassa. Tämä on myös ongelma. Varsinkin jos joka sarjaan mahtuu vähintään yksi "paskan väliä" sivujuoni. Esim. Lost. Ei todellakaan kiinnosta mikä *itto laittaa joidenkin liiton rakoilemaan tai miksi joku vetää huumeita. Kertokaa nyt mikä *ITTU sielä *AATANAN saarella on!! Ei X-Filesissakaan keskitytty siihen miksi Skinner on kalju.
4367  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Yleisesti arvostettuja elokuvia ja TV-sarjoja jotka eivät sytytä sinua : 14.12.2007 14:49
On naurettavaa väittää, että cliffhanger-loput jaksoihin lisättynä tekisivät sarjasta jotenkin vähemmän varteenotettavan.

Miksi? Olen katsonut suhteellisen paljon TV-sarjoja reilun 20 vuoden aikana ja nämä cliffhanger-hanger ilmiöön luottavat sarjat ovat aina surkeita. Tämä on suurin syy miksi en ole ikinä alkanut TV:stä katsomaan 24-sarjaa. Voi varmasti olla hyvä, mutta se tunne joka jakson lopussa on hanurista joten jätin sen katsomatta. Katson Housea mielelläni. Ja sarja pitää helvetin hyvin otteessaan ilman joka jakson loppuun ympättyä cliffhangeria. X-Filesissakin homma perustui täysin muuhun kuin seuraavan jakson odottamiseen tai jännittämiseen. Ja on muuten hieno sarja.

Ja minä kuulin/luin että Lost kaavailtiin alunperin 3.kauden kestoiseksi. Nykyään niitä on tulossa 5kpl. Vai 6kpl?
4368  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Yleisesti arvostettuja elokuvia ja TV-sarjoja jotka eivät sytytä sinua : 14.12.2007 14:18
Yli parikymmentä viestiä eikä mainintoja Lord of the Ringseistä?  Topic floppasi.
Älä nyt sielä sure, minä en ole vielä päässyt vauhtiin. Tällaiset ketjuthan on suorastaan tehty minua varten: kerrankin oikein kutsutaan marisemaan siitä miten huonoja suositut asiat ovat.  :P

Totta. Onko töissä kiireitä kun et ole ehtinyt puuttumaan vasta kuin tekotaiteellisuuteen ;)

Ja minun puolesta LOTR trilogia voi olla vaikka kuinka "muodikas" tai sen kehuminen voi olla vaikka kuinka "muodikasta", mutta minusta se vain on paras fantasia elokuva sarja mitä on. Kerrassaan mahtava. Etenkin kun katsoo juuri tullutta Kultaista Kompassia ei voi kuin ihmetellä kuinka hienon työ Jackson teki LOTR-trilogialla.

Mutta että ei nyt mentäisiin täysin metsään aiheesta niin:

Lost. Henkilöitä on "miljoona" ja jokainenko pitäisi olla kiinnostava? Tai edes puolet? Nämä nyky sarjat tuntuvat kaatuvan omaan suuruuden ja monipuolisuuden tavoitteluunsa. Minulta on jäänyt katasomatta Lost, Pako ja Heroes vain sen vuoksi että tietyt juonet (tai oikeastaan sivujuonet) eivät voisi kiinnostaa paskan vertaa. Varsinkin kun jokaista sivujuonta käsitellään usein juuri sen verran että saadaan joku kysymys aikaiseksi ja sitten siirrytään toisaalle! WTF? Mikä ihmeen trendi tuosta cliffhanger-tilanteiden luomisesta on tullut? Kaikki sarjat ovat kuin "kauniit ja rohkeat" nykyään. Voihan sitä perustella sillä että saadaan katsoja koukkuun, mutta minua se lähinnä *ituttaa. Sarjan loppuun onkin sitten saatu (ilmeisesti, en ole yhtäkäänloppuun katsonut) kasa salaisuuksia ja arvoituksia joten ne sitten paljastetaan kahdessa viimeisessä jaksossa? Right...
Tällä juonen kuljetuksella jaksojen pitäisi olla korkeintaan puoli tuntia ja jaella vain DVD-kausina. TV:stä niitä on turha katsoa. Se alkaa vain kyrsimään.
4369  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 14.12.2007 14:05
Onkos migge muuten hommannut jo sen Metroid Pinball pelin? On ollut laatikossa jo jnkin aikaa toimettomana joten voisin siitä luopua. Rahaa tai jotain peliä vastaan.

Voisin ottaa sen miittiin mukaan niin se kävisi suht helposti nyt.
No mutta. Peliä minulla ei vielä ole, koska olen odottanut tämänkaltaista tilannetta, mistä sen voisi hankkia.

Jos kyseessä on hyväkuntoinen euro-versio ja rumble mukana niin olen valmis tekemään kaupat. 20€ ellei vaihdossa kelpaa Castlevania Dawn of Sorrow tai Fire Emblem The Sacred Stones (muoveissa, GBA).

Excellent. Castlevania Dawn of Sorrow on ollut hankinta listalla jo kauan joten siihen voisin vaihtaa. Kunhan nyt ei pahemmassa kunnossa ole? Ja Metroid Pinball on euro-versio, hyvässä kunnossa ja rumble löytyy.

EDIT:
Täydellisessä kunnossa on. Tehdään sitten vaihtokaupat näillä.

Hienoa. Peli mukaan miittiin. Nyt kun vain itse muistan sen  :rollaus:
4370  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 14.12.2007 13:38
espanjalainen sponsori on purkanut sopimuksen.
Jos tuo on totta veikkaan Kovalaisen saavan paikan. De la Rosahan on saanut jo paikkansa näyttää ja ei ole erikoisia tuloksia tullut.
4371  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 14.12.2007 12:50

Pah. Iltapäivälehtien juttuihin on ihan turha perustaa mitään. Eihän tuo edes kertonut mitään: "Mielestäni Heikki vaikuttaa erittäin kiinnostavalta kuskilta." No shit sherlock O_o. Ja tämä on sitten "vihjaus" sopimuksesta. Right...
4372  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 14.12.2007 11:46
Varoitus: minä olen sitten _NIIN_ joulutunnelmissa että ei ole mikään ihme jos ilmestyn paikalle jossain tottupuvussa tai jotain vastaavaa. Ainakin Heinz ja Freijo löytävät minut helposti juna-asemalta.

Mietinkin että pitäisikö mennä oikein ostamaan tonttulakki, mutta ilmeisesti Tuulistilla on koko porukalle tonttulakit :rollaus: Finngamerille tietysti vihreä ;D

Olisikohan mitenkään mahdollista että pääsisin ajoissa sinne asemalle niin ei tarvisi etsiä junassa...olen vain niin aamu uninen =_=
4373  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 14.12.2007 11:27
Unchartedin myynnit ovat kyllä varmasti pettymys. Peli jolla PS3:a on pääasiassa kaupattu Ratchet & Clankin kanssa ei myy. Enemmän myy multiplättärit :) Ei ei ei....jos joulukin meneen näin PS3:lta verrattuna kilpailijoihin, alkaa Sonyn kiriminen olemaan jo aika vaikeaa. Eihän nyt ole mennyt kuin vuosi tietty, mutta eroa tulee koko ajan ja tuntuu että Sonyn hitit kellahtavat selälleen toistensa perään.
4374  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 14.12.2007 11:05
Onkos migge muuten hommannut jo sen Metroid Pinball pelin? On ollut laatikossa jo jnkin aikaa toimettomana joten voisin siitä luopua. Rahaa tai jotain peliä vastaan.

Voisin ottaa sen miittiin mukaan niin se kävisi suht helposti nyt.
4375  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 13.12.2007 15:44
Mutta voisin mä vaikka Bratz: Ponyzin tuoda.
Sitten sun on parempi alkaa harjoittelemaan, sillä jos se on yhtään kuin Bratz Rock Angelz niin olen jo voittanut.  :rollaus:

Voidaan koittaa löytää junasta pictochat-verkossa roikkuvia pedofiileja ja ahdistella niitä. Tai jotain.

Bratzia ja homostelua pictochatilla jo junassa... taidan ottaa Pelaaja-lehden mukaan ja yrittää mennä johonkin nurkkaan istumaan...  :rollaus: Tosin, olisihan se hyvä päästä vauhtiin jo ennen miittiä ;D Silti, en tiedä miksi mutta saan aina karmea pään säryn siitä pictochatista...luonteen heikkoutta veikkaan.
4376  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 13.12.2007 13:51
Eiköhän sinne junaan mahdu.

JayeizH Danger HeinZ ei pidä käsikonsoleilla leikkimistä pelaamisena, mutta eiköhän meiltä jotain pelejä löydy. On sitten asia erikseen kuinka moni niistä tukee yhden kasetin moninpeliä.

No eihän se sitä olekkaan!

Mario Kart kai tukisi....sitä tosin ei kellään ole... Onkos Fraeonilla DS? En muistanutkaan...tuoppas jotain kivaa peliä sitten matkaan ;D
4377  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 13.12.2007 13:07
Iltasanomissa väitetään päinvastaista. Mutta olisihan se kiva jos lunta tulisi. Viime joulunkin kun muistelen olleen aika musta...
4378  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 13.12.2007 12:29
:(

InterCity2 170 juna lähtee 11:07 ja on Pasilassa 12:46
*smooch* Hyvä poika.  :P
Nähdään siellä junassa sitten.

En tajunnut tuota vampyyrijuttua?

Porukka mietti ensimmäisen "yömiittini" jälkeen olenko vampyyri kun nukuin tuolissa ja olin ylhäällä ennen kun muut oli edes tajuissaan.
4379  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 13.12.2007 11:12
WiiFit pysyy ykkösenä vuosia ja tuhoaa koko pelialan.

Galaxy saisi roikkua top kympissä aina Super Mario Universeen saakka.

Näinhän se menee....Olisin niin toivonut että No More Heroes olisi myynyt hyvin, mutta ei kai väkisin. Tuskimpa tulee edes "henkistä jatko-osaa" :rollaus:

Tuossa on muuten pieniä eroja joihinkin muihin listoihin. Pelaajan sivuilla on esim. erilainen lista. Itse katsoin tuon listan cubed3.com sivustolta.
4380  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 13.12.2007 11:09
Kuules ketsuppipoika, katsopas meille joku juna että päästään siihen pahamaineiseen perävaunuun Pasilasta Espooseen. Tällä kertaa et kyllä saa pelata LocoRocoa kun et kerran ymmärrä hyvän päälle.

Ihme käskytystä >:( Nyt aika ottaa valta itselleen!!

...

 :(

InterCity2 170 juna lähtee 11:07 ja on Pasilassa 12:46
Sivuja: 1 ... 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 ... 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines