Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 ... 158
4321  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 08.01.2008 16:34
Onkos kellään kokemusta Creativen Gigaworks T20 2.0 kajareista? Kuulemma ihan ok bassot 2.0 kajareiksi ja kuulemma ohittavat useat 2.1 järjestelmätkin. Olen tässä harkinnut uusien kajareiden ostoa PC:lle ja hinta olisi max 80e. Olin jo noita T20 kajareita ostamassa mutta aloin miettimään kun Logitechin 2.1 järjestelmän saa jo 50e:lla. Joten, onko nuo halvat 2.1 järjestelmät oikeasti arvottomia käytännössä?
4322  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kahvia tupakkaa... : 08.01.2008 14:12
En polta, en juo kahvia, en käytä huumeita, juon alkoholia korkeintaan 2 kertaa kuussa, mutta juon kokista ihan *itusti. En tiedä johtuuko se ruumiista vai mielestä, mutta kokis on hyvää ja joskus huomaa että pieniä ongelmia on juoman suhteen havaittavissa. Vaikka litra kaupalla ei menekkää enään kuten opiskelun alku- ja keskivaiheilla. Se vain on hyvää ja jopa piristää :)

Tupakin polttoa en oikein ole ikinä ymmärtänyt...Alkoholin käytön ymmärrän tietyllä tapaa, mutta tupakointi menee jotenkin yli järjen. En vain tajua miksi ihminen polttaa, tai miksi sen on aloittanut. Varsinkin nykypäivänä kun joka puolella toitotetaan kuinka paskaa se pidemmälti on.
Ja suoraan sanottuna vaikka periaatteessa osaan ajatella että nuorena halusi polttaa kun se oli "coolia", en ole ikinä käytännössä sitäkään kovin pitkälle ymmärtänyt. Itse en ole ikinä nähnyt tupakin polttoa coolina tai mitenkään viehättävänä. Muutaman kerran olen suudellut tyttöä joka on polttanut kyseisen illan aikana tupakkia ja se vei kyllä suurimman hohdon hommasta.
4323  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.01.2008 17:10
Too Human ja Fable 2 kiinnostaa. Jos pelit onnistuvat ja rahaa on loppu vuodesta (yleensä ei ole) voisi boksin noiden (no okei, myös Last Remnantin ja Banjon) vuoksi hankkia.
4324  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 07.01.2008 10:55
Onkos muuten uutisia koska ensimmäinen traileri tulee? Eikös sen pikku hiljaa pitäisi tulla kun ensi-ilta on jo keväällä?
4325  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 06.01.2008 10:56
No niin. "Jouluinen" HeinZ ava lähti ja tilalle tuli...Kid Icarus ala Smash Bros. En oikein muutakaan keksinyt ja onhan Pit cool :) Ja se on varmasti ensimmäinen hahmo jonka tulille laitan kun Smashia testaamaan pääsen.
4326  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 06.01.2008 10:19
Eilen tapahtui mukava yllätys. Selailin boksin ohjelmaopasta että tuleeko illalla mitään ja huomasin että jo pienen statuksen saanut Stargåte tulee subilta. Ja nyt tarkastin niin ilokseni sarjaa esitetään alusta asti ja kaikki jaksot tulevat lauantaina kello 23:30. Vihdoin uusinta joka kiinnostaa ja jolla on selvät ja hyvät esitysajat.
On jo jonkin aikaa kyrsinyt että uusintoja (ja uusiakin sarjoja) esitetään joskus helevetin myöhään ja aamulla pitäisi mennä töihin. Olen toivonut jo kauan että niillä vihdoin välähtäisi ja laittaisi perjantain tai lauantain myöhäis iltaan yhden sarjan jota esitetään VAIN sinä yhtenä päivänä. Vihdoin jollain välähti (yllättävän kauan sekin kesti).

Mutta siis, aikanaan minulta jäi Stargåte sarja kesken kun se tuli kaaaaauan sitten, ja olen aina hiukan harmitellut että sarja jäi väliin. Ihan ok sarjalta kun vaikuttaa. Totta kai sarjasta pieniä koomisen surkeita tilateita ja asioita löytyy, mutta harvasta sarjasta ei löydy. Varsinkin kun puhutaan vanhoista sarjoista.

Pitkästä aikaa on jotain katsottavaa lauantainakin.
4327  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 05.01.2008 15:45
Tiedättekö, ylä-asteella erään äidinkielen kurssin johdosta haastattelin Juhan af Grannia. Hän paljasti, että X-filesin alkupään jaksojen aiheet olivat varsin pitkälle tositapahtumia, mutta myöhemmillä kausilla Carter alkoi keksiä itse aiheita.


Siinä se tuli, totuus on saatu ulos.

Todellakin. Myös itse Juhan af Grann oli itse roolihahmona sarjassa. Hän oli ensimmäinen alien joka näkyi.

Eli olen pidemmälti avoin maapallon ulkopuolisen elämän olemassa ololle, mutta Grannia pidän enemmän kuin outona persoonana.
4328  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 04.01.2008 16:36
"Space" taitaa olla muistoissani huonoin jakso ensimmäiseltä kaudelta. Ja kun fanien mielipiteitä lukee, se on inhotuin yksittäinen X-Filesin jakso monien kirjoissa.

Se on kyllä äärimmäisen kökösti käsikirjoitettu eivätkä pienen budjetin tehosteet riittäneet esittämään jaksoa kovin kaksisesti...  ;D


EDIT:

Tuossa äsken sain katsottua 1. kauden yhdeksännen jakson, juurikin tuon "Space"n.  Filut on kyllä tehty katsottavaksi pikkutuntien hämyissä.

Space oli tosiaan mielettömän kökkö jakso, ehkä vielä huonompi kuin muistin. Käsikirjoitus on niin huono, että ihmettelen todella miten sille ollaan voitu näyttää vihreää valoa. Ajatus avaruusohjelmaa saboitoivasta avaruushaamusta, joka asuu Ex-astronautissa, on jo sinällään törkeä.

Onneksi 1. kausi paranee tästä.

Joo muistan tuon :D Tämä kyllä vetää vertoja tuolle Ghost in the Machine. Koko haamu jäi jotenkin auki koko jaksossa. Eli jakson jälkeen ei voi kuin ajatella "wtf was that?? :???: " Minä olen aloittanut nyt kolmoskauden katsomisen tytskäni kanssa (kyllä, olen saanut hänetkin kiinni X-filessiin), ja nyt alkaa tapahtumaan enemmän itse sarjan pääjuonessakin. Tosin naureskeltiin kyllä hiukan kuinka X-filesin maailmassa ihminen on mutaatioitunut niin usean kasvin ja eliön kanssa ja ottanut niistä ominaisuuksia jotka tekevät kyiseisestä henkilöstä sarjamurhaajan tai muuten vain hullun. Carter on varmasti kävellyt jossain luonnontieteellisessä puutarhassa ja keksinyt sieltä tarinan moniin jaksoihin :)
4329  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 03.01.2008 15:50
Ja pilotin loppu on aivan legendaarinen. Tupakkiäijä vie todisteet Pentagonin varastoon, jossa kohtaus päätetään Raiders of the Lost Ark -hengessä. Tyylikästä!
Tämä on minustakin yksi sarjan mieleen painuvimpia kohtauksia, ja todella vangitseva. Tosin tämä kohtaus on varmasti tehty vangitsemaan kaltaisiani (tai kaltaisiamme) hörhöjä.

Yleisesti X-files on kiinnostanut minua aina sen vuoksi koska siinä on niitä alien juttuja. Ja kakarana ne kiinnosti. Ei sillä että en pitäisi niistä "viikon hirviö" jaksoista, mutta se UFO-meininkin minut siinä kiinni piti.

Kun kaikki ovat sanoneet tai listannet hyviä jaksoja voisin kertoa huonoimman jakson. En muista jakson nimeä mutta se oli ensimmäisellä kaudella ja siinä oli "ylivertainen tekoäly" joka ylläpiti pilvenpiirtäjää. En tiedä miksi, mutta minusta se jakso on vain huono...Idea on sinänsä ihan ok ja mielenkiintoinenkin, mutta jotenkin jakson aikana tulee haukoteltua ja odotus jakson päättymisestä on ollut aina läsnä.
4330  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 03.01.2008 15:33
Mitäköhän kaikkea sainkaan..

Futurama 2. kausi
X-Files 3. kausi
Indiana Jones boksi
Transformers ("metalliboksi")
Roope Ankan Elämä ja Teot (parasta Ankkaa ikinä ;D )
Suklaata
Suklaata
Karkkia
Kokista
Suklaata
Sukkia
Leffalippuja
Lahjakortteja 60€:lla
Cool Dragon merkkistä valkoista teetä (Cool ^_^)
Pari T-paitaa
Simpson lasi missä on Homer ja siinä lukee "For alcohol!". Cool ;D
...
...
En kai muuta saanut...en ainakaan muista.
4331  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Babylon 5 arvostustopik! : 02.01.2008 14:45
Tätä sarjaa tuli kyllä katseltua. Häpeillen myönnän kyllä että koko sarjaa en ole nähnyt. Pitäisi saada kaikki kaudet niin voisi katsoa putkeen kaikki. En oikein edes tiedä mikä tässä sarjassa kiehtoi, mutta jostain syystä en muita sci-fi sarjoja ole kovinkaan pitkälti jaksanut katsoa mutta tätä tuli varsinkin sarjan lopussa seurattua todella tiiviisti.

Tämän sarjan kohdalla on tosin sama mikä X-filesinkin kanssa pitkän aikaa: Suomiteksteillä ei kausia löydä. Ensimmäinen kausi on tullut mutta muita ei. Sinänsä harmillista koska tämä tulisi varmasti kokoelmiini jos lokalisointi tulisi. Englannin kielistä en vain viitsi ostaa. En oikeastaan tiedä enään miksi, koska englantikin taipuu ihan ok, mutta jotenkin se on vain mukavampi että ne olisi ihan Suomi-versioita. Ja en viitsi ostaa niitä ulkomaalaisiakaan koska siinä käy tietysti samoin kuin X-files-sarjankin kanssa: Ostin ensimmäisen kauden ja about kuukauden päästä tuli tieto että nyt ne Suomi-versiot tulee.
4332  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 02.01.2008 13:15
Mitäs sanot Heinz, pistetään pieni reippailurinki pystyyn ja tavataan joka aamu viideltä uimahallilla!  :lol: (Täällä ei ole tarpeeksi hysteerisesti nauravaa hymiötä.)

Oikeasti toki tykkään kovasti käydä uimassa, mutta eihän tuollainen hulluus kaikille sovi.

Haluat vain nähdä minut uikkareissa jotta saat napsastua kuvan siitä tänne palstalle. No way.


Olen kyllä harkinnut että alkaisin käymään uimassa kun uimahalli on tuossa suht lähellä. Tosin, kun työaika on 10-18 niin joko sinne menee 7 aikaan aamulla tai 7 aikaan illalla niin ei kauheesti innosta... aamulla ei jaksa ja illalla tuntuu olevan niin paljon kaikkee muuta. Etenkin nälkä ;D
4333  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 02.01.2008 10:49
Hitto että vihaan töitä. Oikeasti. Tämä on aivan hanurista. Aamulla väkisin ylös duuniin jossa neuvot porukalle kuinka sähköpostia käytetään. Ihan sama kun tyyppi menis huoltoasemalle tai autoliikkeeseen ja alkaisi kyselemään "kuinkas tuota autoa käytetäänkään?" tai "Mun pitäis peruuttaa tonne mutta kuinkas se tehdään?". Ja tästä kaikesta huvista saan surkean pienen korvauksen. Voisi uuden vuoden kunniaksi alkaa etsimään uutta työpaikkaa...*ittu...

Minulla kävi aika perinteisesti eilen. Väsytti jo yheksän aikaan ihan rutosti. Ajattelin että pesen hampaat ja rysähdän sänkyyn samon tein. No, kun pesin hampaat ei väsyttänyt enään oikeastaan ollenkaan. En tiedä mistä se johtuu mutta hampaiden peseminen piristää minua aina. Vaikka meinaisin nukahtaa hammastahnatuubi käteen ennen hampaiden pesua, niin operaation jälkeen ei väsytä ollenkaan.
Ja tästä osaksi varmasti johtuu paska aamuinen olokin. Hitto kun silmiä särkee ja kutiaa, selkä jumissa ja pää ihan unessa. Yritä siinä sitte hymyillä ystävällisesti kun joku kysyy jotain tosi fiksua tai alkaa valittaan kun ei saakkaan nettiä heti huomena käyntiin...*itun *ittu....
4334  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tervetuloa 2008! (suunnitelmat ja lupaukset) : 31.12.2007 17:29
No niin. Nyt on ensimmäinen uuden vuoden laimea juoma juotu. Voltteja tuskin riitti edes taskuvaloon. Mutta tästä se lähtee. Kun alkaa ajattelemaan niin en muista koska viimeksi olen selvinpäin elänyt vuoden vaihtumisen toiseen. Tätä voi sanoa huonoksi tai köyhäksi tavaksi, mutta valehtelisin kyllä rankasti jos väittäisin että ei joka kerta olisi hauskaa ollut.

Tästä uudesta vuodesta taitaa kyllä tulla hiukan selvempi kuin yleensä. Ei ole oikein mitään suurempaa pippaloa tiedossa ja kotio lähtö taitaa tulla jo aikalailla heti ensi vuoden ensimmäisellä tunnilla. Tosin eihän siinäkään mitään pahaa ole kunhan ei tarvi yksin kotiin lähteä. Vaikka vuodessa on kaksi tai kolme tilannetta jolloin saa juoda oikein luvan kanssa ja silloin kuuluisi pitää hauskaa: Uusi vuosi, juhannus ja hiukan vappukin. Vappu siksikin että synttärini ovat siinä paikkeilla.

Mutta, tästä tulee ilmeisesti astetta hiljaisempi tai rauhallisempi uusi vuosi. Ei raketteja eikä juotavaakaan niin mielettömästi. Raketit jäi ihan sen vuoksi ostamatta kun kaupungissa ei pidemmälti paljon saisi räiskiä ja rahatkin on aika loppu joulun jäljiltä (*ittu palkan piti tulla tänään mutta tili on vaan *ITTU TYHJÄ!!!). Mutta eiköhän tämä tästä. Vielä tosin kerkiäisi juoksemaan paikalliseen Siwaan ostamaan muutaman siiderin ja lonkeron...hmmmm.....
4335  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 29.12.2007 23:13
Tales of Symphonia II Wii

Video 1
Video 2

Voi elämä mitkä musat. Motoi Sakuraba hirteen.

Onneksi Japanin ulkopuolisesta julkaisusta ei ole sanottu mitään... kunnes on palkattu joku Eminem hoitamaan dubbaus.
Minua GC:n Tales ei kummoisemmin sytyttänyt. Peli tuntui periaatteessa mielenkiintoiselta tarinaa myöten, mutta ne hahmot...voi luoja voiko ärsyttävämpää hahmo kavalkaadia olla. Varsinkin päähahmo Lloyd ja...oliko se muija Charlotte? Mutta se "enkelityttö" kuitenkin. Eikä muillakaan paljon juhlittu. En oikein edes muista niintä muita...kertoo aika paljon. Ihan ihme porukkaa. Ja ennen kaikkea ärsyttävää. Peliä pelasi mielellään eteenpäin kun halusi tietää kuinka tarinassa käy ja itse pelaaminen tuntui varsin mukavalta, mutta sitten kun tuli tarinan kuljettaminen eteenpäin ei voinut kuin hakata päätä seinään kun porukka kuulosti ja tuntui niin karmealta.

Joten, tuskin tulee tuota uusintakaan hommattua. Harmillista sinänsä koska tekisi mieli tukea Wiin JRPG pelejä vaikka ihan periaatteesta että niitä tulisi lisää.
4336  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 29.12.2007 23:02
Katsoin tuossa Transformersin. Toistamiseen. Nyt DVD:ltä kun aikaisemmin olin teatterissa käynyt sen katsastamassa. Ja totta on että mitään suuria meriittejä elokuva ei saavuta eikä sitä yritäkkään, mutta kyllä se sen osaa mikä on tarkoitus.
Tälläiselle sarjakuvia nuorempama (osaltaan nykyisinkin) ahmineelle ja kaiken maailman supersankareita seuranneena elokuva on mahtavaa viihdettä, ja todella iskee ja herättää sen pikku pojan joka on sisällä. Ja tiedän että monet tämän elokuvan lyttäisivät ja lyttäävät, mutta minulle tälläiset elokuvat ovat se suurin syy miksi haaveilen omasta "oikeasta" kotiteatterista. 1080p tykki ja 5.1 (tai 6.1) äänet tälläisen elokuvan kanssa tuovat paremmin tunnelmaa ja nostavat enemmän mieltä kuin mikä tahansa Jane Austinin itq, vinq, love u, teokset.

Eniten elokuva nautintoa nujersi (huonon toistolaitteiston lisäksi) oli tekstitys. Pidemmälti se oli aivan perseestä. Olenko ainoa vai onko joku muukin huomannut viime aikoina tekstitysten tason laskun? Minusta tietyt asiat on naurettavan yksinkertaisesti suomennettu ja joskus jopa päin persettä. Ja siis eihän ole tarkoituskaan kääntää sanatarkkaan puhetta, mutta on uskomatonta kuinka paljon joskus tunnutaan karsivan siitä puheesta. Teksti on todella usein "sinne päin".
4337  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? : 29.12.2007 14:46
Käyn paljon elokuvissa. Nyt kun on muuttanut hiukan kauemmaksi teatterin läheisyydestä niin ei tule ihan sellaisia heräte reissuja mutta kun asuin tuossa hiukan aikaa about 700m-1000m päässä teatterista tuli joskus illalla (arkenakin) vain päätettyä että menempäs leffaan.

Tosin kyllä yleisestikkin tulee elokuvissa paljon käytyä. Olen jo usean vuoden aikana käynyt keskimäärin kerran kuukaudessa elokuvissa. Tämän vuoden puolella keskiarvo on ainakin 2 kertaa kuussa.

Oma kotiteatterini on varsin köyhä (28" 4:3 phillips... :rollaus: ) ja minusta elokuvat on pääasiassa tarkoitettu teatteriin. On hienoa kun kankaalla pyörii massiivinen kohtaus ja penkit tärisee, tai muuten tunteisiin vetoava kohtaus ja taustalla on sopivaa musiikkia jne. Vaikka myönnän kyllä että yleisesti menen katsomaan teatteriin enemmän toimintaa ja seikkailua kuin draamaa. Tehosteet ja äänimaailma ovat vain niin mahtavia teatterissa. Esim. minulle on loppujen lopuksi sama menenkö katsomaan Kummeli- tai Paksuna-leffat teatteriin, vai katsonko ne sohvalta. Mutta esim. Transformers ja Fantastic 4 on pakko katsoa teatterissa. Niiden viehätyksestä kun suurin osa nojaa siihen toimintaan ja tehosteisiin. Ilman tilaääntä ja kunnon töllöä (tai kangasta) ne ovat vain surkeita. Teatterissa ne ovat mahtavaa viihdettä kun osaa vaan jättää aivot narikkaan.

Olen kyllä käynyt katsomassa Kummeli ja Paksuna leffat teatterissa. Eli menen kyllä jos vain se on mahdollista ja intoa löytyy. Ja yleensä intoa on.

Ehkä sitten isona hommaa jää kun olen saanut isomman kämpän (tai talon) ja rakentanut sinne kunnon teatterin itse  8)
4338  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 29.12.2007 14:31
Hopeanuoli on kyllä klassikko. Ainakin minun mielessä. Katselin kakarana animea aina kun sellaisen teoksen käsiini sain (vaikka en tajunnut mitä se oli, tajusin vain että se on jotain erilaista). Ensimmäisiä niistä oli Ultraman (muistaakseni tuon niminen), Cobra ja tietysti Hopeanuoli. Aluksi Hopeanuoli tuntui todella karulta ja surulliselta. Varsinkin ensimmäisen VHS-kasetin perusteella. Mutta sarja muuttui hiukan rennommaksi edetessään (ja minullekkin tietty tuli ikää kun en niitä putkeen kaikkia katsonut) joten olin aika hyvin koukussa ja vakuuttunut.

Mutta ne leikkaukset olivat kyllä aivan naurettavan suuria. Joskus oikeasti tuli näitä "wtf just happend?" tilanteita kun oli aivan pihalla sen vuoksi kun tapahtumien kannalta oli tärkeitä kohtauksia saksittu pois. Tässä huomaa hyvin minkälainen asenne täällä oli siihen aikaan: "Piirretty. Eihän aikuiset tuollaista katso. Saksitaan vain pahat kohdat pois, ja pistetään hyllyyn. Ei ne kakarat kuitenkaan tajua mitä siinä tapahtuu." Vaikka tottahan se oli että aikuiset eivät tuohon aikaan piirrettyjä katsoneet.
Mielenkiinnolla odotankin minkälainen tilanne on 20 vuoden päästä, kun meidän sukupolvi on sielä +- 40v. Kuinka paljon aikuisten piirrettyjä hyllystä silloin löytyy. Tai koska tulee ensimmäinen hentai lehti ärrälle :)

Hopeanuolen kokoelmaboksi pitäisi kyllä joskus hankkia. Nykyisellä hinnalla se vain tuntuu aika suolaiselta vaikka olisi kuinka klassikko. Tosin hinta tuskin kovin nopeasti mihinkään laskee kun se ei vieläkään ole laskenut suuremmin...

Ja jos joku on katsonut VHS-version ja piti sitä sekavana ja outona tarinan kerronnalta kannattaa katsoa tuo alkuperäinen. Siitä saa oikeasti paljon irti vaikka onkin VHS:n katsonut. Kokonaisia kohtauksia ja kohtaloita kun on saksittu kovalla kädellä.
4339  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 29.12.2007 13:07
Analyysin osuvuudesta huolimatta game footage näyttää mukavasti tutun pirteältä SF:ltä.
On kyllä hyviä pointteja tuossa analyysissa :) Mutta kyllä tuo pätkä näytti upealta. Epäilin ensin kuinka on saatu 3D grafiikka ja 2D-pelaaminen yhteen, mutta hyvin se on tuntunut onnistuvat tuon perusteella. Sulavaa ja hienoa animaatiota. Ja tietty välkettä ja "touhua" joka puolella :) Hyvältä näyttää.
4340  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Tuore tutkimus:"Vain tupakka vaarallisempaa kuin tv- ja peliväkivalta" : 28.12.2007 20:41
Ajatelkaa jos teini pelaa, polttaa tupakkaa ja joskus vielä iskee viinaa kurkusta alas :o Tai harrastaa edes kahta noista kolmesta suht vakituiseen! Katastrofin ainekset!! Voiko paskempaa kasvualustaa olla??




*itun idiootteja kaikki nuo tutkijat....amerikkalaisten oikeasti pitäisi vain katsoa sinne omaan perheeseen ja miettiä miksi on myös sellaisia tutkimustuloksia että nykysukupolvi Amerikassa on kaikkien aikojen hemmoteltuin joka tuo pahoja asennevaikeuksia useille tulevaisuudessa. Puhumattakaan kaiken maailman misseistä jotka ovat todellisia "sherlockkeja" ja Teksasilaisista jotka syövät itsensä hengiltä.

Totta kai tutkimuksia saa tehdä, mutta on naurettavaa että maassa jossa niin moni asia tuntuu olevan päin persettä heitetään pallo aina toisille tekosyillä, kuten videopeleillä ja elokuvilla, katsomatta oikeasti peiliin koko kansan voimin.
4341  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 28.12.2007 07:57
Ei jumalauta. Heräsin viime yönä aivan hiestä märkänä ja sydän hakkasi niin että tuntui että se pomppaa rintakehästä ulos. Eli hyvin todennäköisesti oli vähintään 38 kuumetta. Aivan uskomatonta! Juuri viime viikon olin kipeä ja vielä vaan tuntuu että jokin prakaa kropassa. Ei helvetti. Tänään ei kyllä voi jäädä kotio kun on niin paljon hoidettavia asioita. Töidenkin lisäksi. Onneksi nyt ei ole kuumeista oloa ja pumppukin on rauhoittunut. Nyt täytyy vetää vain vitamiinut turpaan ja finreksiä. Kyllä niiden voimalla varmaan jaksaa tämän päivän. Toivon ainakin. Ja eihän tässä nyt ole edes kipeä olo.
Ikinä aikaisemmin ei ole näinkään käynyt. Kahdessa kolmessa päivässä selvinnyt aina.
4342  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 22.12.2007 20:32

Fantastista, oikeesti. Tuon nähtyään voisin väittää, että tuohon suuntaan mennään ensi konsolisukupolvessa kaikilla konsoleilla. Ja tiestysti PS4 ja boksi ottaa ohjaimeenkin lisää moten kaltaisia ominaisuuksia.

Tolla jätkällä on muitakin loistavia videoita mm. Wiimotella leikkimisestä.






NERO.


Aika cool kyllä. Todellista 3D-toimintaa. Ja tässä huomataan sekin kuin paljon ne tehot oikeasti merkitsevät hyvien ideoiden rinnalla. Eli eivät juuri paskaakaan.
4343  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 21.12.2007 11:14
No niin. Taas kipeänä. Ehdin tuossa juuri menemään päiväksi töihin (onneksi sentään edes sen verran kun sain varsin "coolin" lahjan :) ) ja nyt uudestaan olen puolikuntoinen. Yöllä tuli ihan karmee olo ja kuume nousi. En tajua. Luulin jo että oli terve... Vaikka ei siinä sillee. Nyt alkoi sitten joululoma. Huomena pitäisi lähteä "maalle" ja viettää joulu systerien ja faijan kanssa. Toivon vain että tämä tauti lähtisi irti niin ei menisi joulu piloille...
4344  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuin kaksi marjaa. : 20.12.2007 23:36
Otahan kohteliaisuutena HeinZ, sellaiseksi tämä on tarkoitettu.  :)



Mutta näytät aika paljon BB-timolta, vielä letti kondikseen ja käyt nyppimässä kulmakarvat gay-henkisen muodikkaiksi niin...

No voi sun jumalauta..........
4345  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 20.12.2007 22:25
Dreamcast ja Saturn vahvistettu!
Missä tuollaista lukee??

Voitaisiin ottaa ihan muuten tavaksi että kerrotaan aina lähde, eiks je ;)
4346  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 20.12.2007 14:02
Serj Tankian. System Of Downin solisti. Häneltä on tullut soololevy, Elect The Dead. Ja herranen aika kun se on hyvä! En tiedä miksi mutta ne kappaleet iskee tosissaan. Johtuu ehkä miehen äänestä, joka on varsin persoonallinen. Mutta muutamat kappaleet ovat yksinkertaisesti mahtavia. Siitä on aikaa kun on viimeksi näin laakista johonkin biisiin tykästynyt. "Empty Walls", "Sky Is Over" ja "Lie Lie Lie" ovat ne jotka iskivät saman tien. Myös Baby on hyvä. Aivan uskomattoman hyviä biisejä. Kävelin äsken Stockmannin läpi ja teki mieli alkaa fiilistelemään siinä keskellä Stockmannia kun "Sky Is Over" raikui kuulokkeista.

Tämän henkilön biisejä kehoitan jokaisen ainakin kerran kuuntelemaan. Varsinkin jos System Of Down on mieleen, vaikka bändin materiaali onkin yleisesti vähän rankempaa. Mutta hyvin saman tyylistä musiikkia mielestäni.
4347  Yleinen / Vapaa sana / Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 19.12.2007 14:20
Itse muutin tänne synkästä ja pimeästä Kainuusta, jossa ihmiset huusivat "pidä homo se turpa kii", jos edes yritti aukaista suunsa,
Vau. Siis joka päivä Kainuussa on yhtä miittiä.

Tämä selittää paljon....
4348  Yleinen / Vapaa sana / Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 19.12.2007 13:43
HeinZ, älä dissaa Frankkiä. Itsekin leikit aikoinaan My Little Poneilla.
Minä ostelen kukkia, puhun jopa herkkiä ja kerron jos joku asia painaa tai jos olen jostain iloinen tai haluan vain kertoa että pidän tytöstäni erityisen paljon, ja kaikki on mennyt kuin luonnostaan. Senkin jälkeen kun on yhteen muutettu. Vaikka Tuulisti sitä epäileekin ;)
En ikinä epäilisi, nauran vain sinulle sinä päivänä kun tyttösi on heittänyt SNES:sin parvekkeelta!
Tätä kyllä pelkään aina tiettyinä hetkinä ;D
4349  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 19.12.2007 12:51
Missäs topikissa sitä oli puhetta Jacksonista ja Hobitista?

Peter Jackson tuottaa kaksi hobittielokuvaa

Mielenkiintoista.

Toivon vain että Jackson menisi kuintekin sinne ohjaajan pallille. Hän kun on ainoa joka on oikeasti perillä Keski-Maasta, osaa arvostaa Tolkienin luomaa maailmaa. Tosin kun Jackson on jo tuottajana niin luulen että hän katsoo että kyseiset elokuvat eivät ratsasta pelkällä nimellä.
4350  Yleinen / Vapaa sana / Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 19.12.2007 12:16
Olen itse asiassa aina ollut hieman tyttömäisempi ja pitänyt tyttömäisemmistä asioista samalla kun olen pitänyt myös poikien jutuista. Olen leikkinyt Barbeilla leikkiautojen kanssa, enkä näe siinä mitään pahaa tai noloa. Saatan siis olla sellainen, mitä TK kutsuisi homoksi... ai joo, sehän taitaakin muo jo siksi kutsua. :lol:

Haha :lol: Pyydän anteeksi jo samantien. Jokainen saa olla mitä huvittaa, mutta tuohon kyllä repesin. Jokainen saa leikkiä barbeilla jos haluaa, mutta se tuo pieniä ajatuksia henkilön tulevasta luonteesta. Enkä tarkoita seksuaalisesta suuntautumisesta, vaan luonteesta.

Mutta aiheeseen taas.
Tuosta seurustelussa käyttäytymisestä tai suhteen alkuvaiheessa käyttäymisestä voi vääntää vaikka kuinka hienoa ohjeita, vinkkejä ja kikkoja, mutta totuus on että kannattaa vain olla oma itsensä. Ja en tarkoita sitä että jos kuljet alasti kotonasi, kuljet silloinkin kun tyttösi on paikalla, vaan sitä että käyttäydyt yleisesti aivan normaalisti. Ja kenenkään ei tarvitse varmaan erikseen neuvoa että pitää huomioida myös toinen. Eli joka viikonloppu ei mennä kavereiden kanssa. Mutta täytyy myös muistaa että sillä toisella on varmasti myös kavereita, joten jos hän haluaa joskus olla kavereidensa kanssa se ei ole hylkäämistä.

Jos haluat olla alusta asti käsikädessä, tuoda kukkia ja suklaata, hellyytellä ja puhua herkkiä, mutta toinen ei sitä jaksa tai se "pelottaa" toista, silloin voi sanoa että henkilöt eivät ainakaan täydellisiä ole toisilleen. Ainakaan sillä hetkellä. Samoin jos sinua ei kiinnosta yleinen hellyyttely ja sylikkäin istuminen joka paikassa, mutta toinen siitä pitää, tämäkin kertoo jo jotain.

Minä ostelen kukkia, puhun jopa herkkiä ja kerron jos joku asia painaa tai jos olen jostain iloinen tai haluan vain kertoa että pidän tytöstäni erityisen paljon, ja kaikki on mennyt kuin luonnostaan. Senkin jälkeen kun on yhteen muutettu. Vaikka Tuulisti sitä epäileekin ;) Ainoa poikkeus on kun salkkarit alkaa :rollaus: *ittu........
Ei kannata ottaa liikaa stressiä kuinka käyttäytyy. Hurmaa tyttöäsi omalla tavallasi, silloinhan tyttö pitää sinusta jos se toimii.

Olen tuntenut aina jotenkin kaikki tytöt joiden kanssa on jotain ollut. Eli en ole ikinä ventovieraalta mitään mennyt kyselemään. Minusta siinä ei oikein ole mitään itua. Vaikka en siis väitä että olisin kyseiset henkilöt täysin tuntenut ikinä.
Totta kai kauneus on todella silmiä hivelevää, mutta olen tavannut aika monta jumalattoman kaunista naishenkilöä joiden luonne on ollut täysin muuta mitä minä henkilössä arvostan. Tämän vuoksi yksi syy miksi olen aina liikkunut porukassa on että tapaa ihmisiä.
Voihan sitä pysyä kotonakin ja toivoa että rakastuu uskomattoman kauniiseen lähettityttöön (tai poikaan) joka tulee tuomaan pakettia, ja on kaikkea mitä sinäkin, mutta luulen että se voisi onnistua paremmin jos menee ulos. Ja vaikka et löytäisi "sitä oikeaa" sen porukan ansioista, voihan siinä käydä niinkin hassusti että löytäisit todella hienoja ystäviä. Minulle on ainakin niin käynyt. Ei sekään huono lopputulos ole.
Sivuja: 1 ... 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 ... 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines