Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 138 139 140 141 142 [143] 144 145 146 147 148 ... 158
4261  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Late Night with Conan O'Brien : 08.02.2008 10:11
Olipas taas hassu suomennos Conanissa eilen tulleessa jaksossa. Vieras puhui siinä mitä hänen lapsensa halusi joululahjaksi. No, suomentajan mukaan hän hallusi "WeeGamen". Ymmärrettävä erehdys jos/kun ei aiheesta tiedä, mutta hassu silti.
4262  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 07.02.2008 22:10
jos ne tekee huonosti niin ne kannattaa tehdä sitten ihan happohuonosti.

Eli näinkö?
4263  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.02.2008 14:47
01./00. [WII] Super Smash Bros. Brawl (Nintendo) - 820,000 / NEW
Tuohan ei teekkään kuin n. 1,3 peliä joka sekuntti. JOS peliä oltaisiin siis myyty ympäri vuorokauden.
4264  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 07.02.2008 10:38
Nyt se tapahtui. Heroessissa tuli kerrankin todella hyvä jakso. Eli jakso "mikä-se-nyt-onkaan" joka tuli eilen TV:stä. Siinä tapahtui, siinä selvitettiin asioita ja siinä saatiin mielenkiintoa tulevalle. Tälläisiä jaksoja lisää ehdottomasti! Tosin veikkaan että nyt siirrytään taas perinteiseen vatvomiseen ja pyöritellään samoja juttuja kierrellen ja kaarrellen sattumien ja väärinkäsitysten saattelemina.

Niin ja mikä parasta, se god damn "Jeckyll & Hyde" -syndrooman omaava muija jätettiin ihan omaan rauhaan.
4265  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: No More Heroes : 06.02.2008 17:58
Njoo...sensurointi loppujenlopuksi tälläisen pikkuasian vuoksi on naurettavaa. Eikös peleillä kuintenkin ikärajat ole? Mutta, itse voin kyllä sanoa että en ole ennenkään juuri vereen kiinnittänyt huomiota (okei, PC-klassikko Lierossa veri oli kyllä cool) joten eipä tämä nytkään häiritse, vaikka tämän peli "jujusta" osa on se veri. Ja varmasti jos pelaa ensin "veri-version" ja sitten siivotun-version, ero on varmasti aika huima tunnelmaltaan.

Tosin olen hiukan ihmetellut miten Suda 51 on tälläiseen suostunut? Veri kun kuitenkin oli vähän jutun jujukin tässä pelissä.
4266  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 06.02.2008 14:12
Kuka Pelaajalautalainen tunnustaa ettei ole nähnyt Twin Peaksia?
Kuka Pelaajalautalainen tunnustaa ettei pidä Twin Peaksista?
En ole nähnyt. Kun uusinat pyöri piti alkaa sarjaa katsomaan, mutta ei koukuttanut ihan niin hyvin että olisin katsonut väkisin joka jakson esteistä huolimatta. Eli...pitäisi jostain kaudet ostaa varmaan. Tosin myönnän kyllä että en mitenkään innostunut ensijaksoista, vaikka ihan ok tuntui olevan.
4267  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 05.02.2008 16:21
Itse menen 4. kauden jaksossa 17.
ARG! Äijä meni ohi! Eilen tuli katsottua jakso numero 12. Eli...en ikinä muista nimiä, mutta siinä oli tyyppi joka pystyi tekemään itsestään "klooneja/kuoria" ja kasvattamaan raajat takaisin. Ihan ok jakso vaikka ei minusta parhaimpia olekkaan. Lopussa tuli tietysti hetki kun henkilö sanoi Scullylle: "sinulla on jotain mitä tarvitsen" jolloin minulla välähti heti mistä ilmeisesti on kyse, ja joka vaikuttaa ilmeisesti koko sarjaan. Jaksot tänne asti katsoneet ymmärtävät varmasti mistä puhun. Huomaa kuinka huonosti ole katsonut aikanaan näitä jakso kun en muistanut tälläistäkään käännettä ollenkaan.

Kokonaisuudessaan taidan pitää enemmän neloskaudesta kuin aikaisemmista. Jotenkin tuntuu että jaksot menevät vain rankemmiksi, josta huomaa että sarja on saanut tuossa vaiheessa jo vankan suosion joten Foxinkin on pitänyt venyttää omia rajoja tekijöiden pyynnöstä. Ja kuten sanoin, minä olen tästä pitänyt. Tosin katseluseurani (onko tuo oikea sana O_o) on hiukan toista mieltä ja kirkumiset on lisääntynyt huomattavasti sen mukaan kun on nelos kautta eteenpäin menty.
4268  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 05.02.2008 11:15
Tuossa pari päivää sitten tuli katsottua neloskaudelta jakso jossa oli tupakkamiehen tarina. Olin nähnyt jakson jo aikaisemminkin, mutta silti se vaan jaksoi viehättää. Siinä huomasi että tupakkamiehenkään tilanne ja/tai toiveet eivät ole niin yksikertaisia tai mustavalkoisia mitä aluksi voisi luulla. Todella hyvä jakso.
4269  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 02.02.2008 16:17
Pelaajalauta hyökkäyksen kohteena

Mites se menikään. Kaikki "julkisuus" on hyväksi tai jotain.
Gee.. Oliver alitti riman taas oikeen tosissaan. Uskomatonta että joillekkin on vieläkin epäselvää mistä Pelaajalauta on saanut vaikutteita.  :???:

Siis alkuperäinenhän on yleensä hyvä, ja wanna-be on jäljittelijä. Eli tuohan oli periaatteessa kehu ;) Tosin NeoGAFin olo samassa lauseessa hämää :rollaus: Mutta mitäpä noista. Minusta tämä on Pelaajaboardin lisäksi ainoa paikka missä peelojen ja idioottien määrä on siedettävä. (Itseasiassa niiden määrä on tulkinnasta riippuen 0 tai pari molemmissa) Muilla palstoilla kun niitä tuntuu olevan niin usein että joka kerta saa hakata päätään seinään kun niillä vierailee. KonsoliFINin foorumeilla en ole paljon ollut. Samanlaista riitelyä sielä oli kuin Tiltin ja Peliplaneetankin sivuilla. Ainakin silloin. Ja minulle riittää kaksi foorumia ajan tappamiseen.
4270  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Tunnearvoltaan rakkain pelisi ja miksi? : 01.02.2008 23:44
Epi keksii näitä "tunteikkaita" topiceja koko ajan lisää ja fiilistelee vielä muissakin. Vaikka mikäs siinä. Ainahan näihin tulee itsekkin kirjoiteltua, kuten nytkin :)

Tähän on aika hankala vastata. Nuorempana kun pelasi kunhan vain peli oli ja jokaisesta pelistä sai sen mahtavan tunteen irti. Sen kun saisi takaisin. Peli sai olla jo todella surkea tai uskomattoman vaikea jos sitä ei läpi pelannut. Duck Tales -pelien aarteen etsintää ei lopetettu ennen kuin oli joka loko käyty läpi. Ja en voi käsittää miten silloin sai niin paljon irti vain siitä että löysi hiukan isomman timantin.
Turtles sai mielen kohoamaan kattoon jo siinä kun sai valita kuka saa sankareista "olla". Puhumattakaan siitä tunteesta kun pääsi mättämään Silppuria naamaan.
Mario -pelit ovat aina olleet parhaimpia ikinä ja niitä tuli hiottua loppuun asti. Ja voi sitä riemua kun ensimmäisen kerran sai SMB3:ssa pesukarhupuvun että pääsi lentämään, joka vielä kuulostaa aivan päättömältä, samoin se hetki kun hyppäsi ensimmäisen kerran Yoshin selkään SMW:ssa sen unohtumattoman ääniefektin kera. Ja siihen vielä viitta niin mieli repesi täysin.
Street Fighter 2 toi sellaisen innon mättöön että Puuhamaassa meinasi tulla känää kun en malttanut lopettaa pelaamista. Kotona pelatessa Killer Instictiä kaverit ihmetteli kun pomppasin ja huusi suoraa huutoa kun sain huippu kombon sisään. Tosin heitä varmaan kyrsikin kun aina hävisivät :P (kyllä, minäkin olen osannut pelata joskus ;) ).
Viimeisimmistä tälläisistä peleistä ovat PSOnen FF-pelit ja N64:n Mario 64 ja Ocarina of Time. Joo, siitä on kauan.
Muistan vieläkin ne hetket kun ensimmäistä kertaa pelasi Mario 64:ää. Aivan uskomatonta! En tiennyt mihin olisi mennyt kun tuntui että olisi voinut syöksyä joka suuntaan. Ja 120 tähteähän oli kerättävä. Ei käynnyt edes mielessä että sitä ennen olisi luovuttanut tai vaihtanut toiseen peliin.
Ocarina of Time on taas täysi legenda. Ensimmäistä kertaa kun nosti Master Swordin tunnelma oli mahtava. Ja sen jälkeen kun tuli ulos kirkosta sanoin ääneen "mitä hittoa". Ja siitä se sitten taas lähti.
PSOnen FF-pelit toivat tarinan kerronnallaan ja suurilla erikois hyökkäysillä aivan uusia hetkiä minulle peleissä. FFVIII minulle ehkä hiukan huonommin sopiva, vaikka sitäkin tuli tahkottua tunteella paljon. FFIX:n maailma taas oli juuri minulle. Rukoilen että sen tyylinen FF-vielä joskus tulisi. Realismi on pidemmälti perseestä.

Jätin siis viimeisimmäksi voittajan. Vaikka Ocarina of Time pistää kovasti hanttii, tämä on vain paras ja eniten tunteisiin vetoava ja omaa eniten muistoja. Joka käänteessä tuli jotain uutta, ikinä peli ei ollut tylsä, tai pitkän tuntuinen. Ja parhaimmat aseet ja summonit oli kerättävä. Ja senkin uhalla että jotkut repii jo hiuksiaan päästä kun tämän sanon, niin tämä peli sisältää pelihistorian tunteikkaimman ja parhaimman kohtauksen. Peli löytyy vieläkin kaapista vaikka en PSOnea ole edes ikinä omistanut. Ja jos pelista tulee remake, ostan sen vaikka muodon vuoksi.

Ja jos nyt joku ei vielä keksinyt niin peli on:

4271  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Piirretyt (ei animehomoilut) : 01.02.2008 12:38
Olettkohan te kaikki vaan tosi nuoria vai olinko minä niin vanha jo silloin vuosia sitten, että prätkähiiret olivat ihan käsittämättömän nolo veto? Turtlesit joo, mutta prätkähiiret marsista? o_O
Turtlesin jälkeen Prätkähiiret marssista oli kyllä hiukan...no, paska. En pitänyt sarjasta sen tullessa ollenkaan. Sitten kai "turruin" siihen kun sitä tuli silloin tällöin katsottua. Mutta joo: "Hanat auki ja kotikaljaa!!" Jee, jee... :rollaus: Hiiret marssista osaa tosiaan pitää hauskaa..
4272  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Piirretyt (ei animehomoilut) : 01.02.2008 11:36
Ja vielä bonuksena Iron Manin aloitus. Ei ole tuttu sarja, mutta voi helvetti, että on tiukkaa tavaraa  :o

EDIT: Katsokaa tuo Iron Man. Rambokin näyttää nössöltä tuon jälkeen  ;)
Sarjahan pyöri Suomessakin hiukkasen aikaa, mutta muistaakseni ei kovinkaan kauaa. Veikkaan että katsoja luvut eivät olleen hirveän suuria, ja luulen että syynä siihen oli jonkun älynväläys lähettää sarjaa keskellä yötä.... :rollaus:
4273  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 01.02.2008 11:33
Ja sitten Temple of Doom. Sisälsi hahmon, josta todennäköisesti näen painajaisia koko loppuelämäni, eli tämä saatanan Willie-valkoinen-nainen-pulassa-valittamassa-itkemässä-sekoilemassa kiintiö pimu. Näitähän nähdään joka leffassa, mutta tässä jokin oli mennyt pahasti vikaan. Kai tämä on fanienkin vihaama leffa ihan yleisesti? Melkein koko leffan tuhoaja. Enpä muista ikinä haluavani kuristaa ketään fiktiivistä hahmoa noin pahasti.
Tämä on niin totta. Onhan se tietysti ymmärrettävää että se "tyttö-pulassa" pitää olla leffassa, erityisesti seikkailuelokuvassa, ja vielä elokuvassa joka on tehty 80-luvulla, mutta ihmettelin alusta asti miten ihmeessä tyttö saatiin ympättyä Jonesin ja sen pikku jätkän mukaan? Se vaan roikkui perässä kunnes äkkiä huomasi että he ovatkin keskellä viidakkoa.

Outo pätkä muutenkin, sillä alku oli kuin Bond-leffasta (ihan jees) ja raakuuksia oli ihan ihmeellisissä paikoissa. Mitä vittua tälle leffalle on aikoinaan tapahtunut!
Tuo oli lähes huvittavaa. Jopa tyttöystäväni huomasi yhtäläisyyksiä Bondien kanssa elokuvan alusta ja se on jo aika paha ;D
4274  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 01.02.2008 10:44
1,5 kuukautta H-hetkeen! Alan tuntea lapsenomaista jännitystä, jota en ole tuntenut sitten 90-luvun lopun talvitaukojen.

Ja nyt kaikki on virallisesti valmista omalla kohdallani uuteen kauteen, sillä tilasin tänä aamuna Welholta MTV3-kanavapaketin. Avausmaksuja ei tullut eikä myöskään ensimmäiseltä vuodelta kortille maksua. Itse paketti kustantaa 9,90 kuukaudessa.

Että kun saisikin tuohon hintaan. Ihan hanurista kun asuu antennitaloudessa niin PlusTV maksaa 22,50e/kk. *ittu mitä ryöstöä...Mutta kai se on pakko hankkia niin Formulat näkee...taivun MTV3:n monopolin alle ja hankin sen ja kiroan koko laitoksen mielessäni. Sain tarpeekseni viime kaudella siitä SopCastin kautta katsottavasta kanavasta jossa puhutaan Kiinaa.

Mutta, kohta se tosiaan alkaa. Täytyy alkaa miettimään jo superkaksari vetoja ja maailman mestarin veikkausia :) Itse luulen että Honda on kauden yllättäjä jos Button ajaa kuten parhaimmillaan. Ross Brawn vaikutus kun varmasti näkyy tallissa ja tallilla oli hetkensä viime kaudellakin.
Williams tietysti lupailee koko ajan suurta edistystä, ja jos se pitää paikkansa, Rosberg varmasti hoitaa jopa palkintosijoja kotiin, mutta nämä puheet on ennenkin kuultu.
4275  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 31.01.2008 20:34
http://www.youtube.com/watch?v=UIDJm5VREY8


Avatessasi kotelon kuulet Klonkun äänen!

Hahaha :D Voi luoja sentään mitä kaikkea ne tunkee tonne shoppiin. Tuo todella arvokkaan tuntuisen kuvan kun sanotaan että "rasiaa avatessa kuulet klonkun äänen" tai että "Tämä on virallinen KOPIO alkuperäisestä". Ja ne tyytyväiset "ostajat" ja "vakuuttuneet" asiantutijat XDXDXD Hulvatonta!!
4276  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 31.01.2008 16:30
Maaliskuussa euro-julkasu? Me hopes.
Nintendon euroopan sivuilla oli kuulemma hyvin pienen ajan päivä 1. June, eli vasta kesäkuussa. CVG tälläistä kertoilee. Tiedä sitten...
4277  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2008 15:10
Siitä on varmaan kymmenen vuotta kun olen sitä GB-Kirbyä pelannut joten muisti tempuilee jo :)
4278  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2008 13:20
Voisi olla tästä paranneltu versio:
http://www.youtube.com/watch?v=Pn09EOfeJOs

Vain traileri näytetty E3 2005:ssa tästä, eikä taida enää Gamecubelle tulla...
Miten en muista tuollaista ollenkaan O_o. Mennyt jotenkin ohi. Mutta tuo näyttää jo ihan ok peliltä. Kirby meninkiä. Vaikka en kyllä muista että muissa olisi ollut miekkoja jne...
4279  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 31.01.2008 10:57
Tämmöinen sarja tuttu kuin Pushing Daisies?

Tämähän on pakko katsastaa. Harmi vain kun Canal+ ei minun taloudessa näy niin täytyy alkaa "metsästämään" muualta...Vaikka Canal kanavatkin on olleet harkinnassa. Tosin kun aika ei meinaa riittää muutenkaan on ihan turha ottaa lisää TV-kanavia.
Mutta jos tyyli tosiaan Tim Burtonia lähentelee, niin pakkohan sarja on jostain etsiä.
4280  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 31.01.2008 10:38
Kai aiot muuten JayeizH katsoa Fight of the Future -leffan 4. ja 5. kauden välissä? Sehän paikkaa mallikkaasti k.o seasonien välillä mollottavan aukon. Itse vuokraan sen Makuunista, sillä aion hankkia sen vasta Blu-Rayna.
Hankittu jo ;) DVD:nä siis. Silloin kausien välissä olisi tarkoitus se katsoa. Se on Special Edition jossa extroja joten sen varjolla sen hankin. Ostelen aika paljon DVD-leffoja ja sarjoja extrojen varjolla :) Extroja kun ei välttämättä HD-versioissa enään ole. HD-versio X-Files-leffasta tulee varmaan hankittua jossain vaiheessa...

Eilen katselin kaudelta 4 tuon homen ja olihan se tosi hyvä jakso. Hyvää vaihtelua, kun liikuttiin pääosin valoisissa maisemissa viljapelloilla maalaismaisemissa. Tuo on myös yllättävän brutaali ja rankka osa, joka läpäisi kuin ihmeen kaupalla FOXin seulan. Tarinat kertovat, että Home kuitenkin joutui ensiesityksensä jälkeen jenkeissä vuosien sensuuriin, eikä sitä esitetty 4. kauden uusintojen joukossa silloin kun jaksoja uusittiin. Vasta neljän vuoden päästä Home vapautettiin sensuurista ja uusittiin.
Se jaksossa oli kyllä myös jännää että liikuttiin varsin mukavan näköisessä maalaismaisemassa ja kaikki näytti kivalta. Sitten kun astuttiin Peacockien taloon ja eteen tuli jotain ihan muuta. Yleisilmeeltään jakso on siis varsin rento, mutta sitten tulee se toinen ääripää aika vahvasti esille silloin tällöin.
4281  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 30.01.2008 13:00
Kun Quagmirea katsoin, en aluksi uskonut että piski todella näki jaksossa kohtalonsa. Ihan loppuhetkille asti odotin, että Queequeg ryntäisi jostakin puskasta esiin loukkaantuneena ja likaisena. Tuo oli oikeasti yllättävää ettei niin käynyt. Chris Carter huvittavasti tokaisi jaksoon liittyen, että: "Ihmisiä saa tappaa kasoittain, mutta jos saman tekee yhdelle koiralle, moni älähtää".   Tuotantotiimi joutui siis hivenen näkemään vaivaa, että kyseinen kohtaus pääsi mukaan.
Mekin kun katseltiin sitä niin odoteltiin loppuun asti että koira jostain juoksee :) Minä jopa muistelin että näin käy kun olin nähnyt jakson aiemminkin. Niin traumaattinen tilanne että suljin sen pois mielestäni ;D
Mutta onykllä harvinaisen totta että eläinten kuolemasta ärähdetään helposti. Johtuu varmasti siitä että ihmisiä lahdataan lähes joka sarjassa ja joissain elokuvissa se vielä on vitsin huipennus. Se vain on niin "tuttua juttua". Eläimethän ovat vielä viattomia ja söpöjä :)

4282  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 30.01.2008 12:10

1. Paper Clip

2. Nisei

3. Pusher

4. Quagmire

5. Acoprypha

Mytologia jaksot ovat oikeastaan aina hyviä :) Niissä mielenkiinto säilyy loppuun asti aina. Ja Lone Gunmen tuo aina mukavan lisän jaksoihin.

Pusher toi kyllä aika hyvin esille henkilöiden luonteita jne. Ja onhan jaksossa myös kohtaus jossa Swat tyyppi joka tuikkaa itsensä tuleen. Kohtaus joka on mielestäni useassa mainoksessa ja varsin mieleen jäävä.

Quagmire on aika perusjakso minusta, vaikka se viimeinen 10s nostaa jakson paljon korkeammaksi mitä muu jakso antaa ymmärtää :) Scullyn koiran (oliko Queeqeck?) kohtalo oli kyllä varsin ikävä. Johon tyttökaverinikin antoi selvän mielipiteensä.
4283  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 29.01.2008 15:48
Minun suosikki jaksot ovat yleensä niitä mytologia jaksoja. Ihan siksi koska ne kiinnostavat eniten ja niistä saa aina jännitystä ja mysteeriä. Ja jopa raitkaisujakin, toisin kuin joissain sarjoissa. Krhlostkrhmm. ;)

Totta kai "monster of the week" jaksoistakin löytyy aika helmiä. Parhaimmat on minusta niitä missä on joku selittämätön uusi uhka, kuten Ice (josta puhuttiinkin jo) sekä jakso jossa tutkimus ryhmä löysi tulivuoresta jonkun sienen joka tarttui ihmisiin, sekä jakso jossa ikivanhan puun sisältä tuli jonkin esihistoriallinen hyönteislaji joka (paramman sanan puutteessa) "koteloi" eläviä. Joo olen aika huono jaksojen nimien kanssa.

Yksi "kammottavimmista" (tai vastenmielisimmista) jaksoista on Home. Juurikin neloskaudella. En oikein tiedä miksi, mutta epämuodostunut ja sisäsiittoinen Peacockin perhe on vain jotain mitä ei heti unohda. Hyvä jakso kyllä vaikka onkin karmiva. Veljesten (tai mitä olivatkaan toisilleen) automatka oli hieno kohtaus :)

Neloskauden alussa on myös jakso Unruhe, joka oli varsin vakuuttava. Erityisesti pidin tyypistä joka näytteli hullua. Nimi taitaa olla Pruitt Taylor Vince.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Visuaalisuutta en oikein osaa edes arvioida. Hyvin sarjassa on jännitys saatu tehtyä kuvakulmilla ja "sillä mitä ei näe". Mutta pidemmälti minua myös ärsyttää kohtaukset joissa äkkiä edessä on jotain joka pelästyttää melkein housut märäksi. Minusta ne on hiukan halpoja keinoja tuoda jännitystä.
4284  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 29.01.2008 15:47
Tule ihmeessä tuonne filu-topiciin jakamaan mielipiteitä suosikkijaksoistasi eri kausilta. Kiinnostaisi lukea.  :)

Tän siitä saa kun yrittää töissä kirjoitella ja sitten tulee äkkiä jotain. Muokkaan tätä viestiä nyt varmaan viidettä kertaa...

On hiukan kommentointi jäänyt kun en ole jaksanut paljon niitä analysoida :) Mutta onhan niitä lempijaksoja aina :)

Odotankin seuraavaa kautta kyllä vielä enemmän kun laatu paranee myös visuaalisesti. Pitäisi vain oikeasti hommata jo kohta uudet vehkeet niin saisi hiukan paremman katselu nautinnon...Rahaa ei vain ole kaikkeen. Oikeastaan ei mihinkään.
4285  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 29.01.2008 10:17

Meille tulee JayeihZin kanssa tuima kamppailu siitä, kumpi ehtii katsoa sarjan ensin kokonaisuudessaan DVD:ltä...  ;)

Olen katsonut tyttökaverin kanssa neloskauden neljänteen jaksoon asti jo ;) TV:stä tulee nykyisin niin surkeaa ohjelmaa että katsotaan usein jopa kaksi tai kolme jaksoa illassa. Joten älä jää lepäilemään ;)

En muistanutkaan että viidennestä kaudesta eteenpäin on laajakuvaa. Hienoa. Suoraan sanottuna olen hiukan kyllästynyt joidenkin osien surkeaan laatuun. Myönnän että TV:ssäni on varmasti osasyy samoin kuin DVD-soittimessani (PS2). Pitäisi oikeasti alkaa kohta panostamaan jo parempaan laitteistoon kyllä...
4286  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 28.01.2008 16:38
Katsoimpahan tännekkin keskusteluun pitkään aikaan. Yllättävästi porukalla on intistä mielipiteitä. Sitä oikeasti pidetään siis "joinain" nykyäänkin.

180pv inttiä voi tietysti sanoa helpommaksi tai ehkä jopa "leikki-intiksi". Ei sillä että arvostaisin sitä mitenkään enemmän että henkilöä on ollut vuoden intissä. Tai edes intissä. Minusta se on leikkiä koko reissu. Juostaan rykyt kädessä, seisotaan rynkyt kädessä, istutaan rynkyt kädessä, ollaan "korpossa" rynkyt kädessä, nukutaan rynkyt kädessä. Muussa tapauksessa puhutaan pornosta. Perusjannulla siis. No joo ei nyt ihan noin mutta melkein. Siis totuudet kun intissä ovat että sinun pitää AINA tietää missä rynkkysi on ja missä tilassa, sekä se että missään ei ole pornoa niin helposti käsillä ilman nettiä kuin intissä.
Totta kai on sitten vielä ikuiset totuudet että mitä kovempaa huudat sitä parempi ja mitä enemmän juokset toisten huutaessa sitä paremmin pärjäät. Minulta katosi hohto siihen aika nopeasti.

Olihan sielä tietysti ihan ok hetkiäkin, mutta kyllä se pidemmälti vaan *itutti. Siksi 180pv on minusta selvästi helpompi kuin 360pv koska siinä on puolet vähemmän sitä *itutusta. Joka aamu kun heräsi ensimmäisenä tuli mieleen että: "voi *ittu!". Tämän yksi kohtalotovereistani ilmaisikin ääneen joka ikinen aamu (en oikeasti usko että juurikaan liioittelen) viimeisen puolivuotta.

Jos nyt ei joku tajunnut niin minä vietin sielä loukossa vuoden. Ilman ylennyksiä, edes korpraaliksi. Eli voi sanoa että en juurikaan yrittänyt. Totta osaltaan tämäkin. Hoidin pidemmälti tarkoituksella asiat niin että pääsisin mahdollisimman helpolla. "Pidemmälti" kommentti siitä koska tuskin olisin kironnut vaikka AUKkiin olisinkin päässyt/joutunut. Sielä olisin varmasti kironnut. Tosin muutosta perusaamuun tuskin olisi tullut. Samaa kiroamista.

En saanut koko paikasta oikeastaan mitään. Toki uusia tuttuja jne. mutta empä voisi sanoa että en uusiin ihmisiin olisi tutustunut intin ulkopuolella. Opin kirjoilemaan kuin peikko. Opin välttämään töitä, ja pidemmälti minusta tuli siinä (ikävä kyllä) aika hyvä (=muut lähti leirille, minä pelasin Civ3:n pari kertaa läpi saman viikon aikana kassulla). Ja kaikki nämä tavat ovat jääneet siviiliin. Niin tosiaan ja sainhan sielä selkänikin kipeäksi ja siitä asti on tabuja vedetty.

Eli minulle on aivan sama onko intti leikkiä vai ei. Turhaa se pidemmälti on ja todellinen "miehuus" siitä touhusta on kadonnut jo aikaa sitten. Nykyään sielä vaan kiroillaan ja huudetaan.
4287  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 28.01.2008 11:07
Wiille tulossa tänä vuonna Kirby, Animal Crossing, Super Mario Stadium Family Baseball plus Wiiwareen (ja XBox Live Arcadeen) Jak & Daxter/Crash Bandicoot -kehittäjien eli ex-Naughty Dog -tyyppien Bruiser & Scratch.

Kirby Wiille??!?! Mmm, kuulostaa herkulliselta.

Olen niin varma että tästäkin yritetään tehdä jotain "uutta" ja "kivaa". Muistan kun GB:lla pelasin ainakaan Kirby-peliä. Oliko Dreamland vai mikä se oli. Ja peli oli mahtava. Sellaisen Kirby pelin ottaisin mielelläni. Mutta olen niin varma että tästä yritetään vääntää jotain "mahtavaa".
4288  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 25.01.2008 17:44
Family Guy: Blue Harvest. Ihan hulvatonta Star Wars parodiaa  ;D :lol: ;D Youtubesta paripätkää oon kattonu ja voi luoja kun jotkut on hyviä pätkiä. Voisi Play.comista tilata kun hinta laskee alle 10e.

Ja kyseessä siis on uusimman tuotantokauden pilotti jakso jonka pituus on noin 48min.
4289  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.01.2008 16:22

Kuka kuvasi minua eilen kun luin Viper7:n blogia!?

 :lol: Repesin  :lol:

Joo työpäivä alkaa oleen lopuillaan :)
4290  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 23.01.2008 22:51
Amerikassa tästä uskonnosta herjaaminen on kai hiukan hankalampaa. Eikös sielä lue perustuslaissa että jokaisella on oikeus oman uskontonsa harjoittamiseen tai jotain sinne päin? Eli sielä saa tehdä kaikenmoista sen varjolla että se kuuluu uskonnon piiriin. Kai siinäkin raja jossain tulee vastaan, mutta USAn oikeusjärjestelmän tietäen, sitä varmasti pystyy aika moni fiksumpi asianajaja "venyttämään".

Vai olenko nyt katsonut vain liikaa TV:tä? :)
Sivuja: 1 ... 138 139 140 141 142 [143] 144 145 146 147 148 ... 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines