Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5
1  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Anime ja manga : 21.05.2021 21:27
Kentaro Miura on kuollut. Tämä tarkoittaa sitä, ettei legendaarista Berserkiä saada loppuun hänen piirtämänä. :(

Jep, melkoinen isku oli tämä. Saa nähdä, ottavatko assistenttinsa sarjan lopun hoitaakseen, mikäli Miura jätti jonkun sortin kässärin jälkeensä. Yksi suurista, ja vasta 54-vuotiaana.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.09.2019 19:03
https://www.youtube.com/watch?v=9ZIpdx-3QCc&feature=youtu.be

Jopa tällainen vanha kyynikko herkistyi hieman tämän tykityksen edessä (FFVII Remake)

Jep, kaikin puolin hyvältä vaikuttaa. Suurin osa vanhasta tekijäkaartistakin kun on mukana (Sakaguchia lukuunottamatta tietty), niin ainoa huolenaihe käytännössä on se, miten monta osaa tästä saadaan väännettyä. Toivottavasti saaga saadaan pakettiin ennen PS5-aikakauden loppua.
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 24.02.2019 01:07
Suuret kiitokset IPlayerille tästä, laitoin saman tien tilaukseen. Tulee varmaan luettua heti, kun olen saanut kaikki Maameren tarinat päätökseen. Saisivat tosin olla kovakantisia kaikki, vaikka edullisuushan se tässä ajaa laadun edelle. Ja onhan tuo boksi itsessään jo todella kaunis.

Jep, kun vertaa esim. juuri tuon putiikin kovakantisten Muumien hintoja tämän boksin yhden pokkarin laskettuun hintaan, niin hintaero on massiivinen.
4  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 24.02.2019 00:00
https://www.adlibris.com/se/assets//Muumi_pokkariboksi.pdf

Tämän parissa teen itsestäni supermiehen ja kriittisesti ajattelevan filosofin.

Ei vaines, mutta saattaa väitöksessäni jotain perääkin olla. ;D Tove Janssonin alkuperäiset Muumikirjat ovat nimittäin jääneet tyystin lukematta, ja tuli fiilis että yleissivistyksen kannaltakin pitäisi varmaan ryhtyä tuumasta toimeen. Ensi viikolla starttaavan Muumilaakso-tv-sarjan tiimoilta julkaistava boksi kerää yhteen nippuun kaikki kahdeksan Muumistooria, miinus se ensimmäinen eli n. 60-sivuinen Muumit ja Suuri Tuhotulva. Pitäisiköhän se ihan ensimmäiseksi, jos meinaa kronologisesti edetä...

Hell yeah I'm gonna. Onhan kyseessä sentään Suomen käännetyin kirjailija!

EDIT: No okei, Lönnrotin Kalevalaa on käännetty Finlit:in mukaan 59:lle kielelle, mutta kaikkiaan Janssonia on käännetty 45:lle. Eli heti kannoissa kiinni.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2019 20:19
Wat, Hideo Kojima Suomessa tällä hetkellä?

https://www.pelaajalehti.com/uutiset/hideo-kojima-parhaillaan-suomessa-vieraillut-jo-remedylla-ja-tapasi-apocalyptican

Miehen ottamia kuvia visiitistä:
https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/media
https://twitter.com/Kojima_Hideo/media

Spoileri (osoita katsoaksesi)
6  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Anime ja manga : 04.06.2018 13:11
Rikotaanko lähes yhdeksän vuoden hiljaisuus ketjussa? Rikotaan vaan. Sillä onhan se nyt totta, että

Spoileri (osoita katsoaksesi)

on kovaa kamaa. Itse olen vähän late to the party, mutta parempi myöhään kuin...

Sarjasta luin kyllä kymmenisen vuotta sitten kolmen ensimmäisen kirjan verran eli ekan juonikaaren, mutta siihen se sitten jäikin. Tuntui että hehkutus jäi vähän itselleni vieraaksi, mutta jälkikäteen täytyy sanoa, että alku on sarjan vähiten hyvä osa. Laatu kyllä nousee kunhan Golden Age pääsee vauhtiin eikä juurikaan hellitä sen jälkeen. Vasta reilu vuosi sitten aloin ostelemaan ja lukemaan sarjaa kunnolla, mutta täytyy sanoa jo nyt että sarjassa on yksi viihteen historian ikonisimmista pahiksista ihan siellä Sephirothien ja Darth Vadereiden rinnalla. Ja juu, jutut Miuran Idolmaster-addiktiosta ja sen tuomista tauoista on kuultu jo moneen otteeseen, sarja ei lopu vielä kymmeneen vuoteen, tiedetään tiedetään.

29 pokkaria hyllyssä ja Adlibriksesta on tulossa postissa seuraavat neljä (edukkaasti kun saa). Kirja nro. 39:kin ilmestyy ensi kuussa, mähän näen edistystä!
7  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Ne parhaat bändit, artistit, levyt ja kappaleet : 08.03.2016 19:10
Ayreonhan tuli tuossa itsekin mainittua, oikein vaikuttavaa kamaahan tuo on. Ei vähiten sen takia että albumit ovat ~1,5 h pitkiä, jäätävän vaihtelevaa kamaa soittimiltaan, tyyliltään ja genreiltään. Omat suosikit levyistä taitavat olla Into The Electric Castle (1998) ja Universal Migrator-kaksikko (2000).

Ei kait sinänsä ihme että pelifoorumilla porukkaan uppoaa progemetalli/rock... :lol:

Itse soittotaituruus tai genrekikkailu sinänsä ei vielä saa meikäläistä kuuntelemaan jotakin bändiä, vaan kyllä se itse sävellyspuoli/melodiantaju pitää olla aina tiukasti hanskassa mikäli haluaa allekirjoittaneen huomion. Proge on siitä jännä "genre"(jos sitä voi mitenkään järkevästi yhteen niputtaa) että se teknisyys ja "innovaatio innovaation vuoksi" tuppaavat monesti hukuttamaan ne oikeasti muistettavat biisit ja melodiat alleen. Bändejä joissa nämä kaksi asiaa yhdistyvät kunnolla ei ainakaan omaan makuun kauhean montaa ole, mutta taas kerran nuo itse mainitsemani Haken ja Camel osaavat homman kiitettävästi (kumpikin muuten Lontoosta?).

Camel - Nimrodel-The Procession-The White Rider


Koko Mirage-albumi (1974) on totaaliklassikko, ehdoton suositus täältä päästä.

Haken - In Memoriam


Kuten myös, The Mountain (2013) on vaan niin kovaa kamaa että. Ei ole tällä vuosikymmenellä mitään samanlaista oikein tullut vastaan ;)
8  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Ne parhaat bändit, artistit, levyt ja kappaleet : 27.01.2016 22:26
Nyt ollaan oikeassa topikissa. Näin valon musiikkijuttuihin Iron Maidenin Brave New Worldin myötä 15-vuotiaana ja kyseisen bändin diggailun vanavedessä melodisuus ja erinäinen progeilu on kuulunut olennaisena osana allekirjoittaneen musamakua. Kuunnelluimmat bändit lienevät juurikin Iron Maiden, Gamma Ray ja Blind Guardian. Progebändeistä myös Ayreon, Camel ja viimeisimpänä tuttavuutena lontoolainen, jäätävän taidokas ja tuleva genrensä ykkönen Haken.

Pari vuotta sitten tielle putkahti viimeksi mainitun kolmas pitkäsoitto The Mountain, jossa on selkeitä metallivaikutteita olemalla kuitenkin lähinnä modernia progerockia. Huikeaa kamaa.(miks mun videot ei näy laudalla suoraan vaan tekee vain linkin?)

E: Ok, kiits.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.01.2016 23:31
Final Fantasy 9 tulossa PC:lle ja älypuhelimille:

http://www.jp.square-enix.com/ff9/en/

https://www.youtube.com/watch?v=4oDeSJI0qJc

Lainaus
"With high-definition graphics, newly added achievements, auto-save, high speed mode, and several game boosting features, the game is easy to pick up and play no matter where you go."
10  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sarjakuvat : 20.02.2015 05:50
Vajaan kuukauden vanha uutinen, mutta onhan tää nyt aika pommi! Muistan kuinka pentuna tuli luettua kyseistä sarjista Nintendo-lehdestä, taisi jäädä harmillisesti keskenkin vielä. Tällä saa sitten viimein vahingon korjattua, taustat oli käsittämättömän hienosti maalattu ja yleinen ilme oli parhautta. Toukokuuhun merkintää, pakkohan moinen on hyllyyn saada. Varmaan halunnut vastaavaa nidettä viimeiset 15 vuotta jos totta puhutaan.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/01/26/viz-media-to-republish-the-legend-of-zelda-a-link-to-the-past-nintendo-power-comic.aspxLainaus
If you were a Nintendo Power subscriber back in 1993, you may recall a limited run, serialized The Legend of Zelda: A Link to the Past comic. If you happened to miss it (or simply want to read it again), you’re going to have another chance this May.

Viz Media has acquired the rights to the comic, featuring art from Shotaro Ishinomori (Kamen Rider). The graphic novel adaptation follows the story of the Super Nintendo game, but includes new characters and plot elements.

Viz also has available a Legend of Zelda manga box set that includes stories from Ocarina of Time, Oracle of Seasons, and Four Swords Adventure. The re-released and collected A Link to the Past series will be out on May 5.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelimusiikki : 17.09.2014 20:06
Kieltämättä kutosen ja kympin osuudet oli aika haahuiluosastoa, mutta seiskan osuus kyllä pelasti konsertin omasta mielestä. Ja soundit salissa ja orkesterin soitto oli todellakin kohdillaan. Ei nyt omasta mielestä ihan pettymys ollut kuitenkaan, monia tuttuja teemoja löytyi ja One Winged ja etenkin Jenova Absolute toimi kuin häkä. Pienen infohaun perusteella tiesin mitä odottaa, mutta markkinointi olisi voinut olla vähän täsmällisempää kuin pelkkä "music from FFVI, VII and X". Ehkä sitten Distant Worlds vielä joku päivä?

Tuli muuten aika Zone of the Enders-vibat siitä kattomuotoilusta.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelimusiikki : 09.09.2014 20:29
Ja juuri kun FF-konsertti Tampereella saatiin myytyä loppuun niin eikös tällaista pukkaa heti ilmoille. :lol:

13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelimusiikki : 24.08.2014 03:06
Finaly Symphony konsertti 12.9. Tampereella. Harmi, että Final Fantasyiden musiikit ovat yhtä tyhjän kanssa itselleni, sillä pelejä en ole pelannut enkä musiikkejakaan koskaan ole kuunnellut. Muuten olisi voinut harkitakin, kun ei ole koskaan pelimusiikkikonsertissa päässyt vielä käymään.

Liput hommattu. Tiedossa varmaankin medley-tyyppisiä sikermiä FF6, 7, ja 10:stä. Itseasiassa söör Uematsukin on vieraillut tämän kiertueen konserteissa useissa maissa pitkin Eurooppaa, joten ehkäpä...? Meet&Greet on myös usein järjestetty maksutta, että peukut pystyyn ja sormet solmuun. Mitään ei olla tosin varmistettu. Eikä tuo Tampere-talo ole muuten yhtään hullumman näköinen fasiliteetti...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 20.06.2014 05:31
Yhteensä puoli tuntia gameplay-videota Phantom Painista, kelatkaa kohtaan 41 min.

https://www.youtube.com/watch?v=y32F3jIMEUk

Mitäs tästä nyt voi sanoa, helvetin namulta näyttää. Pistää miettimään miksei Konami laittanut tätä pressitilaisuuteensa, olisi räjäyttänyt niin Nordeat kuin Danske Bankitkin. Sisältää niin Real horseshit- kuin Fulton Sheep Recovery-actionia, Troy Bakerilta näyttävän Ocelotin ja vielä entistäkin taktisempaa pahvilaatikkotoimintaa. Tuo jatkuva Fulton-palloilu kyllä rikkoo ikävästi realismiin ja oletettuun synkkäsävyisyyteen pyrkimistä, liittyy tosin Mother Base-juttuihin jotka taitaa olla laajalti vapaaehtoisia(?)

Myös 1080p/60fps mainittu. Giffejä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
15  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 19.02.2014 01:17


Itse peliä en ole pelannut, mutta nostan kyllä hattua maalle joka järjestää konsertin yhdelle ainoalle käsikonsoliropelle. Kohdassa 5:30 tuli kieltämättä mitä hevilettiä-fiilis, sehän on entinen Megadeth-mies Marty Friedman!
16  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 01.02.2014 00:22
Naamakirjasta bongattua:

Lainaus
Studio Ghibli
***BREAKING NEWS***

Studio Ghibli just announced its first ever TV series, and even more exciting it's an adaptation of a book by Astrid Lindgren. "Sanzoku no Musume Ronja", or "Ronja the Robber's Daughter", will be aired in Japan starting on August 31. It is a coproduction with 3DCG studio Polygon Pictures (known for animating some of Ghost in the Shell, among others), to be directed by Goro Miyazaki. More details are forthcoming.

The story is of a little girl named Ronja, the daughter of a colourful robber chieftain who lives in a castle high on a rock in a dark pine forest. She gets to know the creatures of the forest, meets another kid like herself, and questions her father's life of robbery.

As a fan of Studio Ghibli, and someone who loves Astrid Lindgren's book and the live-action film adaptation, I cannot say how excited I am!

It will be interesting to see the new route Studio Ghibli takes now that it is making TV animes.

~IsePanokset kovenee!
17  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 27.01.2014 14:25
Niin ja pientä haastatteluakin Yle ehti tekemään muutama kuukausi sitten tästä, jos joltain meni ohi. Don mukana.Täytyy kyllä ainakin ideatasolla antaa Holopaiselle propsit, pari vuotta sitten taisin kuulla tästä ekaa kertaa ja onhan tämä nyt ajatuksena ainakin hiton hieno. Toivotaan että toteutuskin kantaa tarpeeksi. Uskoisin kyllä että ainakin motivaatiota laatuun on, mikäli mies tosiaan jumaloi Rosan teosta niin paljon kuin sanoo.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.01.2014 20:41
Square saa portata kaikki vanhat pelit eri alustoille, kunhan eivät koske niihin pisaraakaan. Kaikki mihin Square nykyään koskee, muuttuu paskaksi.

Tässä oikeastaan kaikki mitä tarvii tietää tulevasta FFX HD:sta.

19  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 12.12.2013 00:00
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.11.2013 19:29
Mikä siinä on, että noi Personat pitää aina julkaista konsolille, joka tekee jo kuolemaa. Todennäköisesti myisi PS4:llä ihan yhtä hyvin, kun kerran tulee ulos vasta joskus vuoden päästä.

Atlus ei taida olla niitä kaikkein varakkaimpia pelitaloja että current-gen teknologiaa voitaisiin hintatehokkaasti hyödyntää. Noin perstuntumalta.

Tosin eikös joku Index Corporation ostanut Atluksen tuossa joku aika sitten, saattaa olla että budjetti kasvaa tulevaisuudessa?
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.11.2013 03:37
Square kyllä teki aikoinaan kovia pelejä, nykyään hieman harvemmin. Nobuo Uematsun musiikki jaksaa viihdyttää edelleen.

Mitäkö pelasin viimeksi, no Chrono Triggeriä itseasiassa. Entistä enemmän alan olla sitä mieltä, että taitaapa olla allekirjoittaneelle se Paras Peli Ikinä. Eikä olisi tämäkään peli itsensä ilman Yasunori Mitsudan biisejä, niin paljon ne terästävät jo pelin ennestään vahvaa seikkailufiilistä. Musiikin voimaa pelien tuomassa immersiossa ei voi juurikaan väheksyä. Esmes kuinka paljon juuri Finaleissakin se Uematsun työ tuo niin paljon lisää siihen kokemukseen, ei voi sanoin määritellä.

Vaikka XV:ssä Yoko Shimomura puikoissa onkin, niin pitää vain toivoa että rouva pistää itsestään kaiken likoon mitä sävellyksiin tulee. Ja uskon kyllä että parhaansa pyrkii tekemään, onhan kyseessä sentään Yokon eka mainline-FF.

Mites, kuinka suurta osaa musiikki näyttelee muun porukan pelikokemuksissa?
22  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 12.10.2013 21:51
Soundtrack vielä mukaan pakettiin niin olisi aika no-brainer.

23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 08.10.2013 07:19
Ehdotan käyttäjälle mayu Vuoden Lautalainen-titteliä jo etukäteen, heppu on tehnyt blogaamisesta taas coolia!


Spoileri (osoita katsoaksesi)
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 04.10.2013 20:33
Neljä milliä meni rikki ja kaikki mahdolliset tavoitteet siinä samassa.  :lol:

Jep, ei todellakaan huonosti kun luvassa on PS4, X1, Vita ja 3DS-versiot. Viimeisten muutaman päivän aikana taisi fundaus pompata jostain 2,5 miljoonasta tuohon neljään milliin. :lol:

Plus vielä:

Lainaus
MEGA MAN 2 COMPOSER TATEISHI JOINS THE MIGHTY NO. 9 MUSICAL DREAM TEAM!
25  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 24.09.2013 18:55
Onko Porta Proilla tosissaan joku ikuinen takuu? En tiedä varmaan yhtään herkemmin hajoavia kuulokkeita.
Porta Pro:n valmistuskustannukset on muistaakseni niin minimaaliset KOSS:ille, että jäävät plussan puolelle vaikka joutuisivat korvaamaan yli kymmenet kuulokkeet? Joku voi tarkentaa jos tietää paremmin. Itse en ole omiani tuonne sivulle koskaan rekisteröinyt.

Nimim. kolmannet Prööt menossa, tällä kertaa itsensä Citymarketin suomalla viiden(!) vuoden takuulla. Kuitista pidetään kiinni ja lujasti.
26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 09.09.2013 22:47
Tästä jätkästä ei olla taidettukaan täällä vielä puhua, mutta parempi myöhään kuin...

Eli Tony Swatton on seppä joka on tehnyt yli 30 vuotta aseita/miekkoja eri elokuviin, ja omalla tube-kanavallaan tekee mitä tahansa aseita mitä porukka vain tältä kommenteissa pyytää, myös peleistä. Ja aivan käsittämätöntä jälkeä tekeekin.
Tai miten olis täysikokoinen Buster Sword? :lol:

Cloud's Buster Sword (Final Fantasy VII) - MAN AT ARMS
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.09.2013 15:50
http://www.v2.fi/uutiset/pelit/18665/Mega-Manin-isalta-tutun-oloinen-Kickstarter/

http://www.kickstarter.com/projects/mightyno9/mighty-no-9:o :o :o :o
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.09.2013 14:57
Twilight Princessiä jaksoin Cubella aikanaan pelata jotain ~20 tuntia, vaikea sanoa miksi se tyssäsi. :lol: Taisin olla juuri pääsemässä vesitemppeliin, traumat varmaan iski tai jotain. Ei vaan, kyllähän tuota paahtoi eteenpäin, mutta koko pelimaailma/Hyrule tuntui jotensakin...elottomalta. Oikeasti, Kakariko Villagessakin asusti varmaan kuusi henkilöä. Muutenkin peli tuntui vähemmän sielukkaalta kuin edeltäjänsä Wind Waker. Jatketaan kun keretään, maybe one of these days...
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 28.06.2013 21:18


 8)
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.06.2013 23:21
Huomenna ois tarkotus pelata neljän hengen voimin GC:n Tales of Symphonia alusta loppuun yhdellä kertaa läpi. Osoitteessa http://twitch.tv/slimyz löytyy tästä livestream huomenna torstaina klo 9 alkaen. Vaikea sanoa miten kauan tossa menee, varmaan jotain lähemmäs 20 tuntia. Kaikki twitchin chattiin pitämään meille seuraa :)

Taisin aikoinaan pelata tuota jotain ~40h enkä tainnut päästä edes kakkoslevylle tuossa ajassa. Tuosta on tosin jo aikaa, muisti saattaa tehdä tepposet. Saatoin pööpöillä kylissä muuten vaan ja puhua kaikille NPC:ille, mutta käsitykseni mukaan tuota voi helposti venyttää johonkin 80 tunnin kieppeille. Ihan laadukkaasti tehty perusrope kyl.
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines