Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 91 92 93 94 95 [96] 97 98
2851  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 03.08.2008 12:22
Täytyy hommata tuo olutvarasto sitten kun tulee muuton aika. Eka pitäisi vaan hommailla joku opiskelupaikka.

Eilen meni taas kerran Young´sin suklaa stoutti, edelleen paras ja ainoa suklaaolut jota olen juonut. En ole vieläkään onnistunut löytämään Hartwallin Classic-sarjaan kuuluvaa suklaa porteria. Sellosta tai lähikaupoista ei ainakaan löydy.

Toinen maistiainen oli Finlandia Strong Sahti. Kuskina olin, niin ei tätä voinut pullotolkulla litkiä, mutta suullisen maistoin. Helvetti tämähän on kovaa kamaa! Ylivoimaisesti makeinta sahtia mitä olen juonut, ei voi edes verrata lammin sahtiin niin erilaisia maultaan.

2852  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 30.07.2008 14:23
Kävin eilen suomenojan gigantissa ja mieluinen yllätys oli kassojen luona, 6kpl olutlaseja. Hintaa oli vaivaiset 5.90e!

Ei tarvinne arvata ostinko. Malli oli aromi/konjakki-lasi tyylinen. Tosin paketin kyljessä luki pilsener. Kyllä tuosta pystyy kaikki oluet juomaan.

2853  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 20.07.2008 23:05
Paskaa se tulee olemaan alusta asti, mutta alku on itseasiassa pahin. P-kauden jälkeen kun hommaan on jo rutinoitunut ja koulutukseen tulee mielenkiintoisempia asioita homma alkaa maistumaan enemmän. Kyllähän siellä kaikilla, paitsi mielisairailla on se 24h kokovartalovitutus, mutta sopivan rennolla asenteella kaikesta selviää.

Iltavapailla pää täyteen, leireillä viinaa, vapaa-ajalla sodea, liikuntaa, leffoja ja pelailua.

Äläkä laske niitä aamuja!
2854  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih : 20.07.2008 02:34
Peleihin tulee käytettyä todella vaihtelevasti aikaa. Nykyään kumminkin hyvin vähän menneisyyteen nähden. Viimeisin läpi pelaamani peli on COD4 7kk sitten ja sekin oli sitä uutuuden villitystä, kun ostin uuden läppärin. Frendien kanssa tulee toki pelattua sitten 5-10h sessioita silloin tällöin, kun jotain moninpeliä PS3:lla/Wiillä hakkaa.

Wiillä tällä hetkellä kesken vieläkin Zelda, Mario ja The Bully. Tarkoitus olisi vetää kaikki kolme läpi nyt kun aikaakin on intin loputtua.

Peleistä tulee kyllä luettua netistä säännöllisesti ja vähemmän säännöllisesti. Enemmän sitä käyttää aikaa juuri pelikulttuurin seuraamiseen, kuin itse pelaamiseen, mutta näin se taisi olla silloin kovimpina HC-aikoinakin.

Toisaalta Nettipokeria tulee pelattua ihan helevetisti ja se onkin vienyt aikaa normaaleilta peleiltä. Addiktio ja jännitys ovat samaa luokkaa, kuin ensimmäisiä kertoja NES:n Marioa tai kynäriä pelatessa.

Rahan menoakin on vaikea arvioida, joskus ostaa heräteostoksena(mm, WII ja Xbox olivat melko heräteostoksia) uuden konsolin + pari peliä. Sitten voi mennä useita kuukausia ilman että ostaa yhtään peliä. Intin aikana ostin yhden pelin.


2855  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 19.07.2008 21:48
Oluisiin menee kyllä nykyään ihan liikaa rahaa. Ennen(kauan sitten) osti sen six päckin halvinta, mutta nyt sillä hinnalla saa kaksi hyvää olutta, jos edes sitä. Laatuoluisiin siirtyminen on parhaimmillaan kymmenkertaistanut kustannukset vrt. 70c olvipullo vs 7e nognen satku. Tosin onhan siinä enemmän prosentteja, mutta kännejähän laatuoluilla ei harrasteta. ;D

Pitää varmaan kohta harkita duuniin menemistä, alkaa oluet ja nettipokeri(tämä kk -400e monttua, stna:n ohivedot ja kännipokeri) tehdä yhä suurempaa lovea tilinauhaan.


Edit: kommenttia eilisistä maisteluista

Shepherd Neame 1698 yllätti pehmeydellään. Kaukana oli se Spitfiren kitkeryys. Tosin siitä on yli vuosi kun spittiä maistoin. Hyvä brittiale, eikä nyt pahan hintainenkaan.

Sitten mielenkiintoisempi kokemus oli Nognen 100:n kypsytetty versio. Kaveri oli antanut Alkon satsin vielä kypsyä useita kuukausia ja maku todellakin oli eri verrattuna  raakaan tavaraan. Selkeästi pehmeämpi. Siltikään ei kaiken hehkutuksen arvoinen. IMO satanen on kyllä yliarvostettu olut. Erinomainen olut, mutta ehkä liian makea tai karamellimainen omaan makuuni. En osaa oikein kuvailla mikä maussa menee pieleen, mutta itselle ei vain iske. Toki kyllä tätä juo ja hyvää se on, mutta olisin odottanut  enemmän.

2856  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 18.07.2008 20:53
Mikä päivä? Mikä päivä? Perjantai!

Tällä kertaa maistelussa uusi britti ale, Shepherd Neame 1698. Saman panimon Spitfire oli ainakin omaan makuuni vuosi sitten hieman kitkerää, mutta maku on kehittynyt niistä ajoista hyvinkin paljon, joten tänään näkee joko uppoaa. Olutoppaassa ihan ok pisteet, vaikkakin saman panimon Spitfire vei voiton selvästi.





Muita illan vanhoja tuttuja; Koffin porter ja Liberty ale. Ei uskalla ottaa liikaa uusia, aina se 1-2 uutta(kavereilla kumminkin on aina vielä lisää) + pari vanhaa, niillä saa illan sopivasti alkuunsa!

2857  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 18.07.2008 01:27
Jos haluaa kunnon siivun lohkaista tililtä(52,70 €), niin nyt olisi alkoon tulossa 3L puteli Chimayta. Kaksitoista pulloa löytyisi arkadian myymälästä. Ei voi varata, joten sinne vain jonottamaan.



Kelpaisi kyllä!
2858  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 17.07.2008 00:22
Ei ole itselläkään tunnareita, kunhan kaverilta kuulin mesessä.
2859  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 17.07.2008 00:18
Radikuksella keitti "hieman" yli. Tuli kyllä repeiltyä irc-tilityksille. ;D
2860  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 16.07.2008 23:19
Dodih, nyt on kaikki Jenkit maisteltu. Flying Dog Pale Alea löytyi marketista, joten sitä sixin verran kaveri osti ja pääsin sitä maistelemaan. Hyvää oli, kuten kaikki jenkeistä tähän asti maistamani, budeja lukuunottamatta.

Nyt on alkoon tullut saman panimon tummaa lageria, josko tästä olisi Brooklyn lagerin korvaajaksi tai kenties voittajaksi?



Old Scratch Amber Lager

"Flying Dog on George Stranahanin ja Richard McIntyren alunperin Coloradon Aspeniin perustama panimoravintola. Nykyään panimo sijaitsee Frederickissä Marylandin osavaltiossa. Panimon nimi Lentävä Koira juontuu tarinan mukaan Georgen ja Richardin matkasta Himalajalle, jossa he näkivät lentävän koiran. Panimo on tunnettu rohkeasta kielestään sekä erikoisista etiketeistään ja tuotenimistään." - alko
2861  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 16.07.2008 23:13
Opetelkaa ajamaan. Ihan liian monta uunoa jo nyt liikenteessä, vituttaa kun sieltä tullaan kolmion takaa ja EI käytetä vilkkua milloin sitä kuuluisi käyttää. On sitä toki itsekkin mokaillut, mutta tahallinen piittaamattomuus on jo eri asia. Ylinopeuskaan ei aiheita niin paljon vaaratilanteita, kuin poukkoilevat liikennesääntöjä itse keksivät kuskit.

Itsehän olen päässyt kaikki kortit läpi ja vielä kiitettävin arvosanoin. Silti yhden auton olen lunariin asti ajanut, älkää ajako väsyneenä, ei ole kiva säpsähtää "hereille" siinä vaiheessa kun rautatolppa on auton kyljessä kiinni. ;D
2862  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 06.07.2008 23:57
Kyllä varmaan oluet menee, mutta joku piripää kumminkin tuo mukanaan sieniä. Sitten nähdään keskustan kaduilla kymmenen Mariota ammuskelemassa tulipalloja ja rikkomassa tiiliä päällään. ;D

Onhan noita laatusiidereitäkin. Irlannista ja Englannista tulee erinomaisia kuivia omenasiidereitä, kuten myöskin patonkimaasta.
2863  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 06.07.2008 23:32
Intti ohi ja oluen maistelu pääsee taas vauhtiinsa!

Nyt on tullut rohmuttua alkon varastoja. Eilen käytiin kaverin kanssa Etelä-Suomen viimeiset Anchorin porterit ostamassa. Kuusi pulloa löydettiin. Brooklyn lageria kaveri nakitti porukkansa ostamaan mökkireissun ohessa, löysivät sitä 20 viimeisintä pulloa jostain pikkykylän alkosta. Itse lipastin tästä satsista 8, maistuu edelleen aivan helvetin hyvältä. Onneksi Brooklynia saa edelleen baareista, joten tilanne ei ole aivan toivoton.

Eilen tuli juotua vain amerikkalaisia oluita. Brooklyn lageria, saman panimon East Indian Pale Alea, sekä Anchorin panemia Porteria ja Liberty Alea(jota menee joka kerta pullokaupalla) ja viimeisimpänä Sierra Nevada Pale Alea. Jenkkibudeihin ei edes koskettu, vaan naurettiin niiden huonoudelle ihan alkon myyjänkin kanssa, joka hymy naamalla "suositteli" meille myös jenkkibudia mukaan.

No jos rehellisiä ollaan, niin meni siinä pari Lindemanin kirsikka ja mustaherukka lambiciakin. Erinomaisia oluita, kun niitä juo aina muutaman perus alen/lagerin väliin. Herättelee makuhermoja sopivasti uudelle ale/lager satsille.

Huomenna varmaankin pari vehnäolutta + lisää Brooklynin lageria.

Pitäisi pitää joku boardien olut/peli miitti. Erinomaisia oluita ja jotain partypelejä. Mikäs sen rennompaa.  :)
2864  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 06.07.2008 23:18
Onneksi olkoon! Itselle tuli parisen viikkoa sitten viidennesvuosisata lasiin. Tappiin asti baarissa tuli istuttua, onneksi sattui juuri viikonlopulle, muuten olisin tetsaamalla viettänyt 20v päivän. 

Ohi on intti ja vielä en ole yhtäkään selvää päivää sen jälkeen viettänyt, saa nähdä tulee huommisesta ensimmäinen. Nyt saa vihdoinkin keskittyä kaikkeen muuhun, pokeriin, oluisiin, pelaamiseen ja ihan yleiseen chillailuun. Mitään tarkempia suunnitelmia duunin tai opiskelun suhteen ei ole, joten chillaus maximus vain käyntiin! ;D
2865  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jalkapallokesä 2008 : 27.06.2008 17:59
Prkl, ryssät hävisivät ja vieläpä säälittävällä tavalla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen ei edes juostu viittä askelta, joka punikki seisoi kuin seipään syöneenä. Ihme hommaa, yritys katoaa heti kun ollaan 0-1 häviöllä. Täysin oikein venäjälle, kun hävisivät, ensi kisoissa Suomi vie venäjää kuin pässiä narussa, niin munkilla iivanat pääsivät näinkin pitkälle.


Sinne meni rahat ja yöunet(herätys intissä 5:50), mutta Saksa saa hommata ne takaisin ;D
2866  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 20.06.2008 13:29
Suomalainen jussi tulossa, 40 eurolla viinaa ja olutta, viidellä lantrinkeja. Kaverille ryyppäämään ja saunomaan siis.

Viime kesänä tuli oltua RMJ:ssä, silloin kuoli kolme, saa nähdä montako kannetaan sinkkiarkuissa tänä vuonna.
2867  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 20.05.2008 18:03
Kyllähän lukio on ihan armotonta löysäilyä ja siitä kannattaa nauttia. Toivoisin melkeinpä, että en olisi vielä sieltä päässyt pois. Ala-asteella viimeksi joutui hommia tekemään. Ei tuolla intissäkään ole niin paljoa tarvinnut sykkiä. Seuraavaksi sitten yliopistoon/amk:hon, mutta sitä ennen puolenvuoden luku/sluibaus kausi. Ei sitä jaksa vielä hermoilla. ;D

Riepu, veikkaanpa että toka vuosi tulee olemaan rennompi, kun opit ottamaan oikeat tunnit oikeilta maikoilta. Sitten kun vielä säästelee poissaoloja, niin saa pitää aina 9 päivän lomat/jakso. Vielä kun vetää pari tiukka jaksoa, niin voi seuraavan löysäillä ja järjestää kurssit niin, että esimerkiksi pe-su olisi lomaa. Ei kannata stressata lukiosta, panostat vain niihin aineisiin mitä tarvitset jatko-opintojesi kannalta. Ei tosin kannata muita aineita vetää ihan penkin alle, että on vaihtoehdot sitten avoinna kun on paperit kädessä, mutta turha panostus pois.

2868  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 19.05.2008 02:30
Kokeilin Firefoxia ja IE:tä, Firefoxilla sain kuudennella yrittämällä tunnarit sisään, mutta sitten katkesi yhteys itse puljuun ja homma jäi varmentamatta. Kokeilin jopa vaihtaa konetta/käyttöjärjestelmää, päivittää javaa, selainta jne. Mikään ei tunnu toimivan. Ihan paska homma tuo visan varmentaminen, miksi ei voi olla kuten playssa, että kaksi klikkausta, ostos tehty ja rahat sammosta kadonneet.

Entäs muut, toimiiko jollain muulla pankilla? Meikä nimittäin siirtää samantien rahat sinne missä toimii.
2869  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 19.05.2008 02:05
Itsellä tuli tällainen ongelma eteen kun piti tilailla Briteistä tavaraa. Eli verified by visa toiminto ei toimi. Sammon sivut tai pikemminkin oma selain kaatuu aina sampopankkiin kirjauduttaessa ja sen kerran kun pääsee kirjautumaan, niin yhteys kauppaan on katkennut ja pitäisi aloittaa ostotapahtuma uudestaan. En ole kertaakaan tuota joutunut muissa nettikaupoissa tekemään, mutta onnistuuko tuo edes sammolla tai onko ennen onnistunut?


Nykyäänhän siellä on jotain kädettömiä luusereita duunissa, kun ovat kusseet koko pankin niin fyysiset kuin elektrooniset toiminnot ihan päin vittua. Ei saatana pakko se on aito Visa hommata, kun tuo electroni on ruvennut kettuilemaan parissakin paikassa. :)
2870  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 10.05.2008 14:18
Dodih, pääsi sieltä intistä vihdoinkin kommentoimaan.

Vappuna tulikin juotua ihan muuta kuin Sandelsia, jota meni alas 0 tölkkiä. 

Hienoin olut ainakin kokonsa puolesta oli Belgialainen Ale Augustijn. Kolmen litran pullo kiskaistiin huiviin siinä loppuillasta ja vaikka promilleja olikin, niin kyllä maistui. Jäähdyttämisen kanssa meinasi tosin olla ongelmia, kun ei tuollaista hehtaaripulloa saa jääkaappiin tai pakastimeen. Probleema ratkaistiin heittämällä kympin ämpäri täyteen jäitä, kylmää vettä ja pullo perään. Toimi.

Hinta 42€




Alkon löpinät pikkupullosta, sama sisältö toki. http://alko.fi/tuotteet/fi/774837
2871  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 30.04.2008 12:03
Koneet polkaistiin jo aamulla käyntiin, täytyy tässä kohta levätä että jaksaa iltaan asti.

Tänään kunnon ränni päälle. Onhan se vappu kumminkin ja aamuja enää 65!
2872  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 30.04.2008 10:55
zoukka, sitä se taisi olla, vedeltä maistui, olisi mennyt ykkösellä alas koko pullo.

Turilas, Nörrebrot ovat kyllä kalliita ja eihän niitä viitsisi juoda ellei tili näyttäisi mukavia ja veronpalautukset vielä mukavempia. Kaverin kanssa juotiin viimeksikin pullo puoliksi.

Vappu ja 24 Sandelsia jääkaapissa! Eeh, pitää sitä käydä vielä jotain hienompia ;D
2873  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 27.04.2008 10:56
http://alko.fi/tuotteet/fi/704914


Dodih! Kyllä sitä sotaleikkien keskeltä ehtii pari oluttakin juomaan, muutakin kuin iltavapailla six-packin markettitavaraa. Eli eilen tuli juotua jenkkilästä kotoisin olevaa Brooklyn Lageria. Maistui ihan helvetin hyvältä kun oli toissapäivänä joutunut juomaan ihan tavallista Lapin Kultaa. Yllätti maullaan, erittäin pehmeä verrattuna tavallisiin lagereihin ja ihan helvetin kaukana muista jenkeissä valmistetuista lagereista. Ei maistunut lagerilta, mutta maistui silti. Helppo, mutta silti makua riitti, eikä se kadonnut heti litkun kadottua mahan pohjalle. Täytyypi ostaa useita pulloja vapuksi!

Muita illan tuttavuuksia olivat Nørrebron Old Odense Ale ja joku marketti ale Holy Grail tms, ensimmäinen taattua laatua, jälkimmäinen vettä.
2874  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 13.04.2008 00:32
High Fidelityn katselin alkuviikosta, eli taas yksi luuranko poissa leffakaapista. Monologit hullua settiä, Jack Black(ja muutkin roolit) hullua settiä, musiikkitarjonta hullua settiä, ja kaiken kaikkiaan, eihän tästä yksinkertaisesti voi olla pitämättä.

"Angina's tough!!" :lol:




Loisto leffa!

"What came first, the music or the misery? People worry about kids playing with guns, or watching violent videos, that some sort of culture of violence will take them over. Nobody worries about kids listening to thousands, literally thousands of songs about heartbreak, rejection, pain, misery and loss. Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music? "


Itse kävin katsastamassa tänään The Bucket Listin. Erinomainen elokuva loistavilla näyttelijöillä, mm. Jack Nicholson ja Morgan Freeman.

Imdb:n käyttäjän kommentti tiivistää omatkin tunnelmani aika hyvin: "Probably not everyone will like this movie but it is definitely up there with the best feel good/sad movies that I have seen"

Eli aika laidasta laitaan mennään tunnelmissa, mutta leffan nähtyään on hyvä fiilis.

http://www.imdb.com/title/tt0825232/

2875  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 30.03.2008 20:48
Ensi viikolla kauppoihin tulee muuten maitokauppoihin Hartwallin panemana Sinistä, mutta mitä olen lukenut, ei tämä oluiden aatelisen uusi tuleminen ole kovin kummoinen tapaus.

Haa! Tuo on sitä ritariolutta jota pentuna tuli maistettua mökillä!:D Mieleen jäi juuri tuo cooli ritarikorkki. Täytyy käydä ostamassa seuraavalla kerralla. Varmaan ihan peruslageria, mutta janojuomanahan nuo menee.
2876  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 30.03.2008 18:46
Kalliiden oluiden ryystäminen jatkui tällä viikolla. Suomeen saapui lisäsatsi Nøgne Ø:n #100:sta. 7,57 euroa pullo.

Tämä olut on melkoinen humalapommi ja siksi haastava. Kun perusbulkkilagerissa katkeroa mittaava yksikkö EBU on n. 10 luokkaa ja kohtalaisesta humaloinnista voidaan puhua 20 jälkeen, tässä oluessa se on 51. Alkoholia on 10% eli 0,5 litran pullosta humaltuu jo jonkinasteisesti. Väriltään olut on India pale aleksi tumma. Tuoksu on Nögnemäisen hedelmäinen. Jälkimaussa tuntuu paahteisuutta ja siksi olut olikin mielestäni kuin Nøgne Ø:n Imperial Stoutin ja India Pale Alen risteytys.

Erinomainen nautiskeluolut. Itse siemailin pullollista yli tunnin. Hinta harmittaa, sillä tätä joisi mieluusti useamminkin, mutta kun ei lompakko siedä.

Muok. EBU oli tässä sittenkin ilmeisesti 80 eikä 51, kuten Alko sivuillaan tiedottaa.

Tätähän ei tullut Suomeen montaakaan pulloa. Kaveri osti sellaiset 8 pulloa kypsymään. Mitä olen kuullut, niin tätä ei kannata vielä juoda, vaan antaa kypsyä joitain kuukausia. Harmittaa, kun ei ole vielä itse päässyt maistamaan Nøgnen oluita juuri ollenkaan.

Alkoonhan tätä tulee vielä lisää, joten ei haittaa vaikka ei vielä ole päässyt maistamaan. Täytyy tätä pari pulloa ostaa ja nautiskella. Tämä vkoloppu tosin menee ihan perus lagereiden merkeissä Jägermeisterillä höystettynä, sen verran vittumainen metsäreissu oli.
2877  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.03.2008 18:31
Mistä muuten luette uutiset yleensä?
Iltalehtiosasto on minulla boikotissa.

Itseasiassa varsinkin Iltalehdellä on oikeasti ihan hyviä kolumnisteja, kuten Laitinen, Hytönen ja Guzenina(tosin nykyään eduskunnassa). Muutenhan lehti on melkeinpä skeidaa alusta loppuun. Intissä tulee oltua aika uutispimennossa kokoajan ja siksikin sodesta tulee ostettua iltalehteä ja iltasanomia, mitään asialehtiä kun sieltä ei saa. Toki sellaisia jotka ilmestyvät kuukausittain(pelaaja, pelit, mikrobitti jne..), mutta ei mitään sanomalehtiä.
2878  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.03.2008 16:23
Noh koostaa se skeidaakin, mutta on siellä joukossa jopa oma Hesarimmekin, sekä pari muuta asialehteä.

Mistä muuten luette uutiset yleensä?



2879  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 30.03.2008 15:07
Puoli offtopicina, hyvä uutissivusto on ampparit. Löytyy linkit useiden medioiden uutisiin eri aiheista, sekä päivän suosituimmat uutiset.
2880  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 24.03.2008 18:01
On se näin parempi. Tosin ihan sama talvella tai kesällä. Elämä on niin lyhyt ettei sitä intissä kannata kuluttaa.
Sivuja: 1 ... 91 92 93 94 95 [96] 97 98
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines