Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98
2821  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) : 23.11.2008 17:43
Vittu, vaikka nyt joulu onkin, niin koita saada edes ne isot alkukirjaimet paikoilleen. Hymiöt ja huutomerkit voisi myös jättää siihen yhteen per viesti. ;)

2822  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 21.11.2008 17:40
Jees, täytyy se pelipuolellakin välillä viestitellä. Osaa en ole pelannut, joten lähti arpomis maximus niiden kohdalla.

Mortal Kombat II
GTA: San Andreas

Tetris
Metal Gear Solid

Okami
Metroid Prime

Gears of War 2
Call of Duty 4

Ninja Gaiden Black
Crash Team Racing

Abe's Exoddus
No More Heroes

Duke Nukem 3D

Lion King

Guitar Hero
God of War

Ape Escape
Halo 3

Half-Life
Mass Effect

Half-Life 2
Sonic The Hedgehog 2

Pokémon Red/Blue
System Shock 2

Metroid Prime 3: Corruption
Trauma Center: under the Knife

Halo
GTA Vice City

Symphony of the Night
Disgaea 2: Cursed Memories

Baldurs Gate 2
Onimusha 2

Deus Ex
Metal Gear Solid 4

Final Fantasy IX
Tecmo Cup

Ocarina of Time
Jones in the Fast Lane

God of War II
Fire Emblem: Path of Radiance

Mega Man 3
Bioshock

God Hand
Mega Man 2

Chrono Trigger

Shadow of the Colossus

Phoenix Wright: Ace Attorney
Super Mario Galaxy

Super Smash Bros. Melee

Driver

Rock Band
Another World

Devil May Cry 3
Super Smash Bros. Brawl

Fallout 2
Grim Fandango

Wii Sports
the Legend of Zelda: Majora's Mask

Final Fantasy VI
Super Mario World

Resident Evil 4
Snatcher (Sega-CD versio)

Super Metroid
Tekken 5
2823  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 20.11.2008 18:28
St. Peters ja Urbocki vielä itsellä maistamatta. Huomenissa voisi käydä hakemassa ne ja nuo uudet tsekkipilssit. Jos vielä stadiin jaksaisi raahautua, niin DH2:sta pari pulloa. Ei taida enempää jouluoluita enää tulla alkoon?


Sivuhuomautuksena kaveri osti muuten 12plo DH2:sta, joku 170e:n laaki. ;D
2824  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 20.11.2008 17:34
Itsekin täytyy DH2:sta käydä hakemassa. Suomeen taisi tulla se 1500 plo:n satsi, ei tuo kauaa kypsy alkon varastoissa.

Aventinus Weizen Eisbock tuli maisteltua. Ei kyllä itselle uponnut. En tiedä johtuiko se siitä, että alla oli jo huomattava määrä maistelua, mutta siltikin tuntui tökkivän. Alkoholi tuli jotenkin liikaa läpi.

Criminally Bad Elfkään ei vastannut aivan odotuksia, mutta kyllä tuon joi. Tässäkin tuntui olevan vähän liikaa potkua.

Gulden Draak Vintage oli melko helposti juotava. Ei mikään ihmellinen, muuta kuin etikettinsä puolesta. Jouluversio näyttää possulta, mutta alkuperäinen on lohikäärme.

Jacobsen Golden Naked Christmas Ale juotiin kaverin kanssa puokkiin tai siis yritettiin juoda. Aivan liian makeaa. Puoli lasia molemmat sai alas ja lopuilla pesimme viemäriputkia. Turilas arvosteli tämän aikaisemmin threadissa, vuoden 2007 version. En tiedä onko maku muuttunut siitä, mutta makeus piti ainakin kutinsa. Mulle ei ainakaan uppoa makeat oluet Kozelin Darkia lukuunottamatta.

Xantho Žatec upposi lagerin ystävälle. Ei sinänsä mikään ihmeellinen. Harvoin lagerit tai tummat lagerit mitään syvällisiä makuelämyksiä antavat, mutta itse pidän laatulagerien mausta hyvinkin paljon. Helposti juotava, ainakin näin amatööriharrastelijalle. Hyvää, muttei mitään niin ihmeellistä että tätä olisi pakko ostaa uudestaan.

Timmermans Gueuze Lambic meni aloittelu oluena, hyvää. Sitruunainen lambic, ihme jos joku ei tykkää. Raikas olut, ei ehkä ole jouluinen, mutta maistuu tuo vaikka saunan jälkeen hyvin.
2825  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelijournalismin alennustila : 15.11.2008 18:27
Itse olin veikkaamassa Army Of Twota. Tosin johtunee siitä, että kyseinen pläjäys on toinen kahdesta tänä vuonna läpi pelaamastani pelistä. Ei paljon nykypelit enää vedä puoleensa.

Pelijournalismin tasosta nyt sen verran, että ei ole pitkään aikaan tullut enää ostettua alan lehtiä. Niissä on liian vähän sisältöä hintaansa nähden. Arvostelut voi lukea netistä ja uutiset ovat jo painoon mennessä vanhentuneita. Tosin tämä ongelma nyt on ollut aina 2000-luvulla. Kolumneja ja artikkeleita saisi olla enemmän. Arvostelujakin on toki mukavampi lukea lehden sivuilta, kuin netistä, mutta ei paljon nappaa itseäkään lukea persoonattomia luetteloita. Se että lehdessä on 1-2 kiinnostavasti kirjoittavaa toimittajaa on liian vähän.

Pelaajan nettipuoli nyt kustiin jo uusien foorumien tullessa, mutta ymmärrän kyllä näitä raflaavien uutisotsikoiden puollustajia. Niillä saadaan lisää uusia kävijöitä sivuille, mutta jäävätkö nämä 12v naskalit jotka "tissi"-uutisten perässä juoksevat sivujen käyttäjiksi tai lehden tilaajiksi? Eikö parempi lähestymistapa olisi tuottaa asiapitoisia uutisia asiallisilla otsikoilla. Uskoisin että pidemmällä aikavälillä se olisi tuottavampaa ja takaisi pitkäaikaisen ja lojaalin asiakaskunnan. Itsekin tilasin pelaajaa vanhojen foorumien aikana jo ihan vain tukeakseni lehteä.



2826  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 12.11.2008 17:59
Niin, ja Slottskällanin Imperial Stoutiakin olen pari pulloa juonut. Oiva korvike Nøgnen IS:lle, mutta makeutensa takia kaipaa ehkä hieman kypsyttelyä. Oppigårdsin Indian Tribute on myöskin kokeilemisen arvoinen tapaus. Se ei ole india pale alejen sarjassa mitään karskeinta luokkaa, mutta nautittava ja miellyttävästi humaloitu kuitenkin.

Slottskällanin Stoutia ja Oppigårdsin Indianiakin tuli juotua viime kerralla. Fraoch Heather Alekin meni pullo.

Itse tykkäsin Oppigårdsista enemmän, vaikka normaalisti olen stouttien ystävä. Slottskällanissa tuli vähän liian hyökkäävänä mainitsemasi makeus. Kaveri osti onneksi yli 20 pulloa varastoon kypsymään, joten joulun jälkeen varmaankin sato on korjattavissa.

Fraoch Heather Alea odoteltiin kaverin kanssa kieli pitkällä, eikä se nyt mikään pettymys ollut, vaikka odotinkin sen maistuvan enemmän kanervalle, mikä se maku sitten lieneekään ollut. Kanervaolut siis kyseessä ja humalaa ei ole käytetty ollenkaan. Aika miedon makuinen omaan makuun, mutta kannatta kokeilla ihan vain tukeakseen näitä olutmaailman rikastajia. Hiilihappoja oli melko vähäisesti ja siitä johtui ehkä oluen tunkkaisuus.

Noista alkoon tulleista uusista täytyy maistaa ehdottomasti vielä Ridgewayn Criminally Bad Elf sekä Seriously Bad Elf. Toki muutkin ostetaan, mutta näitä odotan.
2827  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 07.11.2008 16:12
Jeeh, mikä päivä?

Olvin jouluolutta six packi kylmenemässä. Maitokauppa lagerit harvemmin yllättävät, varsinkaan suomalaiset, mutta pitihän se kokeilla, kun olutopas kehui parhaimmaksi näistä suomalaisista jouluoluista. Myöhemmin illalla sitten makuarviot.

Joulu ja talvi ovat erittäin suotuisaa aikaa olutrintamalla. Täyteläisiä stoutteja, porttereita ja tummia lagereita ilmestyy alkon ja kauppojen hyllyille enemmän. Joten lautalaiset, rohkeasti vain maistelemaan ja kommentoimaan!

Edit:Makuarvio

Olvi maistui juurikin siltä miltä odotin. Aika mitäänsanomaton maku. Helposti juotava tumma lager. Kyllä tuota muutaman joi, mutta sitten piti jo vaihtaa oluisiin joissa makua oli enemmän.
2828  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Yleinen vitutusketju : 07.11.2008 16:04
Eurolla saa nyt 1,23 USD kun jokusen aikaa sitten sai vielä 1,6..
Itsehän kihertelen nyt tyytyväisenä tämän trendin ansiosta kun kesällä pankissa töissä ollessani ostin dollareita tuohon pohjahintaan ilman välityspalkkiota. Rupeaa kohtapuolin olemaan hyvä paikka myydä, josko dollari vielä piristyisi vaalien seurauksena.

Jep. Itsellä sama homma tavallaan. Pokeria pelataan yleensä dollareilla ja kun vaikka 1000$ oli vähän aika sitten päälle 700e, niin nyt se on ylittänyt jo 800e rajapyykin kauan aikaa sitten. Mukava korko, varsikin nykyisen taantuman aikana. Olisipa vain ollut koko rolli dollareissa, mutta pelaan myös eurosivustoilla. Vuosi sitten halpa dollari hyödytti pelaamista. Pienellä kasalla euroja sai ison kasan dollareita ja nyt ne voi vaihtaa päittäin, kätevää. ;D

Mutta koska tämä on vitutusketju, niin itketään nyt jotain. Ei tullut töitä, joten intin jälkeinen luubailu jatkuu. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono. Ei kiinnosta työt, mutta ei vielä jaksaisi alkaa lukemaan kauppakorkean pääsykoekirjojakaan. Onneksi tulee veronpalautukset vielä joulukuussa, niin pääsee juhlimaan kunnolla. Sitten töitä on pakko alkaa löytymään.
2829  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 08.10.2008 19:53
Viikonloppuna tuli maisteltua neljää uutuutta.


DeuS Brut des Flandres 17.90€/0.75


Alkon höpinöihin on helppo samaistua kullankeltainen, täyteläinen, miedosti humaloitu, yrttinen, mausteinen, makean sitruksinen, samppajamainen. Varsinkin yrttisyys tulee niin selvästi esille, ettei sitä voi suositella ihan aloittelijalle. Ei napannut ollenkaan. Lasillisen join, loput litki kaveri. Hintakin sairas, mutta eipä mennyt omasta pussista.

Rochefort 10 4.77€/0.33


Tämä olikin jo sitten parempaa. Luostarioluet ovat iskeneet järestään, enkä ole huonoon vielä törmännyt kertaakaan. Eipä Rochefortkaan pettänyt. Hintaahan tälläkin oli, mutta joskus on kärsittävä, vaikkei kyllä taaskaan mennyt omista.

Left Hand Milk Stout 4,25€/0.36


Makea amerikkalainen stout. Liian makea omaan makuun, mutta kyllähän tuon joi, varsinkin kun antoi vähän lämmetä, niin maut erottuivat paremmin. Hinta Suomessa 2x systembolagettiin verrattuna, kuten kaikki olutoppaan ystävät varmaan tietävätkin jo.

Rogue American Amber Ale 4,25€/0.36


Jenkkilästä tämäkin, kuten nimestä voikin päätellä. Päivän paras. Tuli mieleen Brooklyn tuotteet, tuoksu hyvin samantyyppinen kuin Brooklynin IPAlla. Hyvin mieto ja miltei hajuton jääkaappikylmänä, mutta kun antoi vähän lämmetä niin tuoksuja alkoi nousta ja maku parani huomattavasti. Propsit vielä hienosta etiketistä.



2830  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 20.09.2008 12:39


Viime aikaisista uutuuksista kehuisin North Coast Brewingin Red Seal Alea. Erittäin mukavan kitkerästi humaloitu pale ale, joka osaltaan korvaa mm. Sierra Nevada Pale Alen ja Brooklynin East India Pale Alen poistumista.



Tuo on ihan ok olut, mutta ei se kyllä korvaa Brooklynin IPAa. Sierra Nevadassakin on sitä mukavaa kitkeryyttä enemmän kuin tuossa Red Sealissa. Itselle jäi aika pliisut tunnelmat kyseisestä oluesta. Kaverin kanssa tuumiittiin, että hintaansa nähden aika huono olut, mutta kyllähän tuota joi.
2831  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 20.08.2008 17:29
Ihme hommaa taas. Mitä sillä lievällä laimentamisella saavutetaan? Maku kärsii ja ei se terveys siitä kohene jos prosentteja lasketaan, kyllä kännit vedetään sitten juomalla viinaa jos ei muuten.
2832  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalauta-paidat? : 18.08.2008 17:12
Mitä mieltä olette kaulus t-paidoista? Tyyliin vaikka tälläinen jossa lukisi pienellä pelaajalauta tuossa Carhartt merkin tilalla ja niskakauluksessa (tai jossain muualla)  olisi vaikka tuo Pelaajalaudan logo.


Pikeepaita olisi ainakin tyylikkäämpi, kuin ihan perinteinen t-paita. Tuskin tuosta tulisi edes paljoa lisäkustannuksia, kun sen jostain omalogotpaita-sivustolta porukalla tilaa.

Tuohon tekstin paikalle punaisella pelaajalauta.fi ja pieni 2cm x 2cm logo hihaan tai rintaan.
2833  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XVII - PERUUTETTU sateen vuoksi : 13.08.2008 16:02
Ihailtava asenne. Itse heitin toissa viikolla 12 täyttä jätesäkillistä tavaraa roskiin varastosta. Siltikin varastoon jäi vielä liikaa rojua. ;D
2834  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2008 : 12.08.2008 17:43
Eikös Ephram hakenut itsekin taloon? Ettei vain olisi yllätys luvassa. ;D
2835  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kuolleet julkimot : 12.08.2008 17:40
Itse ainakin pidin helvetisti Bernie Mac Showsta. Kyseisen miehen leffaroolit eivät napanneet, aika b-luokan tasoa, mutta kun sama herra pääsi itse tekemään ja olemaan pääosassa, niin homma toimi.
2836  Yleinen / Vapaa sana / Re: Beijing 2008 : 12.08.2008 17:34
Ylen lähetyksessä selostajat selvästi mainitsivat että ainakin isoin osa niistä "jättiläisen askelista" oli CGI:llä toteutettuja, muutamat lähinnä stadionia olivat sitten aitoja.

Niinpä! Alkaa oikeasti vituttamaan nämä iltalehden sensaatio uutiset, siis sokea mummokin näkee noiden olevan animaatioita. Toinen samanlainen oli uutinen siitä pikkutytöstä joka ei oikeasti laulanutkaan. No haloo siellä toimituksessa, ei varmaan laula oikeasti jos kyseessä maailman suurimmat kisat ja senhän näki taas kerran se sokea mummokin, että kyseessä oli lip sync.

Taas on joku kesätoimittaja päässyt vauhtiin.
2837  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XVII : 11.08.2008 20:33
Ihmisillä on varmaan niinä viikon ainoina vapaapäivinä muutakin tekemistä, kuin päästä miittiin. Mikä on harmi, sillä ei näitä todellakaan liian usein ole.

Voi olla etten itse pääse kovinkaan aikaisin tulemaan tai sitten jos menee liian myöhäiseksi, niin ollenkaan. Harmin paikka, kun tulee näitä ennalta arvaamattomia yllätyksiä aina eteen.
2838  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 11.08.2008 20:26
Tein kait jonkun etikettivirheen, kun join ensimmäisen tuopin kylmänä. Toisen tuopin sitten hieman lämpimämpänä olut-expertti kaverini ohjeistamana, joka ei hoksannut sanoa suositellessaan juomaa ensin, ettei kantsi kylmänä ottaa. Ekaakin tuoppia lämmittelin hetken aikaa käsissä, mutta siinä vaiheessa iltaa tuollaseen ei löytynyt hirveästi kärsivällisyyttä.



Siis sehän on sama juoko sen oluen lämpimänä vai kylmänä, taikka kiehuvana, pakasta vaikka mehujääksi ja nuole pintaa. Ainoa asia millä on väliä, on se miltä se itselle maistuu. Itsekin join viimeksi tuon saman oluen niin hitaasti(johtuen siitä, että useita oluita oli jo alla), että lämpötila ehti kehittyä jääkaappikylmästä miltei huoneen lämpöiseksi ja siten sen makukin kehittyi siinä. Eri vivahteet korostuivat eri lämpötiloissa.

Pääasia oluen juonnissa kumminkin tulisi olla se nautittavuus, miltä se itselle maistuu. :)

Ja kaikki mukaan kertomaan omia kokemuksiaan oluista! Itsekin olen ihan täysi aloittelija vielä.
2839  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 09.08.2008 15:50
Haha nyt vasta huomasin tuon "päissään" kohdan. No tekevälle sattuu, toivottavasti opit jotain kokemuksesta.


Sama homma, luin aluksi itsekin että kaatunut prätkällä toistamiseen ja ihmettelin muiden kommentteja asiaan. Päissään ei ajeta ikinä. Suomessa on jopa suljetulla alueella päissään ajaminen laitonta, mikä on kyllä ihan helvetin outoa.
2840  Yleinen / Vapaa sana / Re: Beijing 2008 : 08.08.2008 21:40
Haha, okei Räikkönen örveltää sentään välillä, mutta aika tuppisuu se on yleensä. Jos pokeri laskettaisiin suomessa urheiluksi, kuten venäjällä. Niin sillon meillä olisi loistavia huumorimiehiä, kuten Patrik Antonius ja Ilari Sahamies.

Näistä perinteisistä ns. oikeista urheilutyypeistä harva on kunnon persoona jos kukaan, tosin ei heidän tarvitsekaan olla. Oli se silti viihdyttävämpää kuulla Rädyn kommentteja kun kisa meni pieleen ja sija oli vasta 4:s. Nykyään urheilijat ovat iloisia jos pääsevät 80:n parhaan sakkiin ja tulos on 15m huonompi kuin oma ennätys. Rädyn aikaan vain kulta merkitsi ja se uskallettiin sanoa.

Edit:

migge, joo Harri Olli on kyllä aika kiittämätön nulikka. Varsinkin kun meni vielä möhlimään sen ylinopeuden ja rattijuopumuksen jälkeen. Siltikin ainoa jolta tulee jotain sieltä suusta, kun haastatellaan.
2841  Yleinen / Vapaa sana / Re: Beijing 2008 : 08.08.2008 21:22
Suomalaisten suorituksia ei jaksa katsoa. Nykyään meidän urheilijat ovat särmittömiä persoonia. Tero Pitkämäet ja muut sellasia lällynlällyjä. Kaivattaisiin Seppo Rätyjä lisää.

Harri Olli se yritti vähän, mutta saikin potkut kun vähän kävi ravintolassa maistelemassa. ;D
2842  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 08.08.2008 21:18
Joo, täytyy bongailla kauppojen hyllyjä, jos sattuisi silmään classicin jämät.

Tänään maistelussa Harviestoun Old Engine Oil. Tätä täytyy ostaa lisää. Ei tuoksu juuri yhtään. Erittäin pehmeän makuista, hento suklainen aromikin pukkaa jälkimaussa. Alkoholi ei maistu ollenkaan, vaikka prosentteja onkin 6%.

Seuraavana sitten Ridgeway Foreign Export Stout, Brooklynin IPA, Koffin Porter ja Kozelin Permium Dark, noista tuttuja kaikki paitsi Ridgewayn 4€:n hintainen stoutti. Tuohon hintaa toivottavasti laatua luvassa.

Mitäs porukka muuten syö oluen kanssa? Itse olen tyytynyt lähinnä vaalea lager/pizza/kebab osastoon, mutta tummat suklaat kuulemma sopivat helvetin hyvin juuri stouttien kanssa. 

2843  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 04.08.2008 11:47
All the Boys Love Mandy Lane

Teinikauhua. Nyt-liitteessä oli juttu leffasta ja pitihän se katsastaa. Meikällä on varmaan kuuppa sitten sekaisin, mutta enemmän tästä tuli hyvä fiilis, kuin mitään kauhunväristyksiä(toki siihen voi vaikuttaa muutama olutlitra alla). Erinomaisesti tehty leffa ja varsinkin kun budjetti ei ole ollut mikään Hollywood tasoinen, vaan indie elokuva kyseessä. Itse en huomannut mitään teknisiä puutteita, mitä Nyt-liitteen toimittaja mainitsi, mutta enpä niitä etsimällä etsinytkään.



Eikä tuo sarjan päähenkilökään mikään säkki ole. ;D
2844  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 03.08.2008 22:37
Mulla kanssa tulikettu ja pelittää erinomaisesti. Johtuneekohan näytön resoista enemmänkin?
2845  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XVII : 03.08.2008 22:06
Lopeta kesätyöt ja deposittaa massit pokerisaitille.

This is a thing I've never known before, it's called easy living.
2846  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XVII : 03.08.2008 21:44
Prkl, tästä voisi uusi into konsolipelaamiseen saada puhtia. Onhan sitä parit miitit katsastettu aiemmin. Laske minut varalle, tulen jos ei muuten saada täyttä määrää paikalle.  :)
2847  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 03.08.2008 12:22
Täytyy hommata tuo olutvarasto sitten kun tulee muuton aika. Eka pitäisi vaan hommailla joku opiskelupaikka.

Eilen meni taas kerran Young´sin suklaa stoutti, edelleen paras ja ainoa suklaaolut jota olen juonut. En ole vieläkään onnistunut löytämään Hartwallin Classic-sarjaan kuuluvaa suklaa porteria. Sellosta tai lähikaupoista ei ainakaan löydy.

Toinen maistiainen oli Finlandia Strong Sahti. Kuskina olin, niin ei tätä voinut pullotolkulla litkiä, mutta suullisen maistoin. Helvetti tämähän on kovaa kamaa! Ylivoimaisesti makeinta sahtia mitä olen juonut, ei voi edes verrata lammin sahtiin niin erilaisia maultaan.

2848  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ohrapirtelöt : 30.07.2008 14:23
Kävin eilen suomenojan gigantissa ja mieluinen yllätys oli kassojen luona, 6kpl olutlaseja. Hintaa oli vaivaiset 5.90e!

Ei tarvinne arvata ostinko. Malli oli aromi/konjakki-lasi tyylinen. Tosin paketin kyljessä luki pilsener. Kyllä tuosta pystyy kaikki oluet juomaan.

2849  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 20.07.2008 23:05
Paskaa se tulee olemaan alusta asti, mutta alku on itseasiassa pahin. P-kauden jälkeen kun hommaan on jo rutinoitunut ja koulutukseen tulee mielenkiintoisempia asioita homma alkaa maistumaan enemmän. Kyllähän siellä kaikilla, paitsi mielisairailla on se 24h kokovartalovitutus, mutta sopivan rennolla asenteella kaikesta selviää.

Iltavapailla pää täyteen, leireillä viinaa, vapaa-ajalla sodea, liikuntaa, leffoja ja pelailua.

Äläkä laske niitä aamuja!
2850  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Luetko itsesi HC-pelaajaksi; kuinka paljot käytät rahaa ja aikaa videopeleih : 20.07.2008 02:34
Peleihin tulee käytettyä todella vaihtelevasti aikaa. Nykyään kumminkin hyvin vähän menneisyyteen nähden. Viimeisin läpi pelaamani peli on COD4 7kk sitten ja sekin oli sitä uutuuden villitystä, kun ostin uuden läppärin. Frendien kanssa tulee toki pelattua sitten 5-10h sessioita silloin tällöin, kun jotain moninpeliä PS3:lla/Wiillä hakkaa.

Wiillä tällä hetkellä kesken vieläkin Zelda, Mario ja The Bully. Tarkoitus olisi vetää kaikki kolme läpi nyt kun aikaakin on intin loputtua.

Peleistä tulee kyllä luettua netistä säännöllisesti ja vähemmän säännöllisesti. Enemmän sitä käyttää aikaa juuri pelikulttuurin seuraamiseen, kuin itse pelaamiseen, mutta näin se taisi olla silloin kovimpina HC-aikoinakin.

Toisaalta Nettipokeria tulee pelattua ihan helevetisti ja se onkin vienyt aikaa normaaleilta peleiltä. Addiktio ja jännitys ovat samaa luokkaa, kuin ensimmäisiä kertoja NES:n Marioa tai kynäriä pelatessa.

Rahan menoakin on vaikea arvioida, joskus ostaa heräteostoksena(mm, WII ja Xbox olivat melko heräteostoksia) uuden konsolin + pari peliä. Sitten voi mennä useita kuukausia ilman että ostaa yhtään peliä. Intin aikana ostin yhden pelin.


Sivuja: 1 ... 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines