Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98
2791  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettikaupat : 23.12.2008 23:10
Itsellä oli kanssa accountti declined, mutta sitten päivitin kortit tiedot, niin rupesi toimimaan. Eli tsekkaa onko vanhentuneet tiedot siellä päässä.

Itsehän olen tilannut playsta vuodesta 2004 moitteetta kymmeniä kertoja. Sitten oli parin kuukauden jakso kun ei toiminut, mutta nyt taas toimii, kun päivitti asetukset.

2792  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 20.12.2008 20:04
Tupla. Sama se, tosin saisi muutkin kyllä tänne rustailla.

Eilen tuli maisteltua:

Sinebrychoff Velvet

Yksi parhaista suomalaisista oluista. Suosittelen kokeilemaan, jos hieman tummempaa haluaa kokeilla, mutta silti hyvin helposti juotavaa. Pehmeä olut, jossa maussa ripaus kahvia.

   
Hartwall 1836 Classic Gourmet Tumma

Mielikuvamarkkinoinnilla tätä ja vaaleaa myydään. Kummassakaan ei juuri mitään ihmeellistä, helposti juotavia perusoluita. Kai tämä hyvin sopii liharuokien kanssa, koska ei todellakaan peitä niiden makuja. Hieno pullo, kaunis väri. Helposti juotava, mutta tylsä olut.

   
Hartwall 1836 Classic Gourmet Vaalea


Tätä on yleisesti sanottu paremmaksi, kuin tummaa veljään. Itse pidin tummasta enemmän. Tästäkin oluesta on gourmet kaukana. Tuskin osaisi erottaa perus bulkkilagerista. Peruskeppanan ystävälle tämä toki voisi olla jokin huima kokeilu ja ainakin pullo tuo hieman glamouria ruokapöytään, jos tätä kalaruuan kanssa aikoo juoda, kuten pullossa suositellaan.

Mikkeller It's Alight!

Todella hapan! Siltikin raikas loppupuraisu. Huumannuttava tuoksu. Tällaisia oluita lisää maitokauppoihin. Kannattaa sellosta ottaa mukaan, jos siellä päin käy. Pieni erä ja saatavuus jatkossa nolla.

A. Le Coq Jõuluporter - 6.5%

Kaveri toi virosta. Hinta 60c/plo. Miksi suomessa pitää olla sikamainen alkoholivero? Hemmetin hyvää porteria ja mihin hintaan! Halvempaa kuin kotimaiset bulkkilagerit. Virosta pitäisi käydä kunnon satsi oluita. Pakettiautolla kuormalavallinen, säästäisi satoja euroja vuodessa.


2793  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.12.2008 22:41

Harmi, Timesplitterit, vaikkeivat varsinaisesti loistavia olleetkaan, olivat ihan kivaa pelattavaa moninpelinä.


Toki nämä ovat mielipiteitä, mutta itse pidin ja pidän TimeSplitters II:sta(gc) yhtenä maailman parhaista FPS-peleistä. Enkä vähiten sen ehkäpä maailman parhaan co-op toteutuksen osalta. En ole mitään peliä pelannut kuutiolla yhtä paljon kuin TS2:sta.

Joka päivä yläasteella kaverin kanssa päivän päätyttyä menimme hiomaan uusia ennätyksiä ja muuttamaan kultamitaleita platiniumeiksi. Co-op story läpäistiin kaikilla vaikeusasteilla ja jokainen juttu avattiin pelistä. Deathmatchia ja lukemattomia muita moninpelin muotoja pelattiin aamusta iltaan. Muistelen vieläkin Storymoden ensimmäistä talvikenttää ja niitä nerokaita oivalluksia mitä siinä kentässä koki.

Vaikeustason noustessa piti tehtäviin ottaa aina uusi lähestymistapa tai ainakin tehtävän suorittaminen usealla tavalla oli mahdollista. Varmaankin ainoa peli mitä jaksoi jauhaa checkpointeista aina kuoleman jälkeen uudestaan ja uudestaan.

Ensimmäinen TimeSplitterskin oli tajunnanräjäyttävä kokemus, mutta peli-iloa söi tavallinen pleikkarin ohjain, joka tatittomana on aivan torso maximus. Toki mättö iski siltikin kahteen ala-asteella olevaan naskaliin.

Kolmas ajanjakaja olikin aivan hanurista. Ainakin Xbox-versio. EA oli mennyt pilaamaan timantin. Co-op oli kustu kuminauha teleporttauksiin. Joten kaveri ei voinut enää edetä ilman että toinen lennähti viereen jatkuvasti. Pelimekaniikka oli tehty kersoille. Ei enää tietoakaan siitä tarkkuudesta mitä kakkosessa oli. Muutenkin pelissä haisi EA todella pahasti. Kyllä tätäkin pelasi, mutta tunnit pystyi jakamaan sadalla verrattuna kakkoseen.

Harmi kun freeradical sulki ovensa. Niitä harvoja studioita joilta olisi odottanut vielä HC-pelaajalle kunnon peliä, eikä nykymeiningin mukaisia paina nappia A ja katso video.

2794  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 16.12.2008 16:45
Näinhän se varmasti on, mutta jos on siinä flippaamiesen rajoilla, niin ei varmastikkaan mitkään päihteet ole hyväksi. Vai?
Totta, mutta kuka sitä itse pystyy arvioimaan onko flippaamisen rajoilla vai ei?

Suomessahan muuten äänestettiin kannabiksen kieltämisestä. Koska äänet menivät tasan, niin arvottiin sitten ja arpa suosi kieltämistä.


e: vähän järkevämpää lausetta peliin..
2795  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 16.12.2008 16:33
Thors on kyllä suurempi läppä kuin Halme aikoinaan. Tony ei sentään ollut ministerinä, eikä siten päässyt tekemään tuhoja.

Pakkotoistossa on koottu hyvin Astridin töppäykset. Toivottavasti saa potkut.

http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=77288
2796  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 15.12.2008 17:31
Resident Evil 4.

Miltei ainoita pelejä jotka ovat viihdyttäneet joka minuutilla. Koukutti yhtä pahasti kuin kynäri 6 vuotta sitten.
2797  Yleinen / Vapaa sana / Yleinen taskukeskustelu : 15.12.2008 17:27
Sama homma itsellä. En ikinä ole pitänyt lompakkoa takataskuissa. Vituttaa istua jos perseestä pullottaa 3cm paksu lompakko täynnä kolikoita ja käteistä. Yleensä toki käytän vain muovirahaa, mutta ei siltikin se lompakko on liian paksu. Aina vasemmassa etutaskussa, oikeassa kännykkä.
2798  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2008 : 15.12.2008 11:05

Vuoden lautalainen 2008

Turilas. Ylivoimaisesti asiallisin keskustelija.


Vuoden hauskin


Melfice. Ei melliltä huonoja viestejä ole tullut varmaan yhtään. (Paitsi yks nyt viimeaikoina. Sen keskarin olisi voinut jättää postaamatta, vaikka sopikin kyllä mellin tyyliin)

Vuoden topic
Ohrapirtelöt.

Ei viitsisi omaa ohrapirtelötopicia äänestää, mutta jukoliste näin teen.


Vuoden yllättäjä


Azu. Veteli useampaankin otteeseen herneitä nenään ties mistä. Itsellä ei ollut mitään kärhämää ko herran kanssa, mutta muutamat muut ottivat yhteen kerran jos toisenkin. Uhkasi ilmeisesti lopettaa lautailut, mutta toivotaan että jatkaa täällä. :)

Vuoden sitaatti
ei tule mitään mieleen, joten jätän äänestämättä.

Vuoden viper7 (Vuoden blogi)
zoukkan blogi


Vuoden tulokas


Ainoastaan kaksi aktiivista keskustelijaa rekisteröitynyt vuotena 2008. Azu ja Teppo Holmqvist. Annetaan Tepolle ääni vahvoista mielipiteistä ja särmikkäästä persoonasta. Taitaa olla ainoa boardilainen joka omalla nimellään kirjoittaa\kirjoitti?

Vuoden ulkoasu


finngamerin Link on kaunis kuin mikä.

2799  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.12.2008 10:45
[offari]

Tuostahan on cell-shading first person shootterikin tehty. Ihan kelpo peli, mitä silloin joskus tesmailin. Tyylikäs ja pelimekaniikaltaan toimiva, mutta liian helppo.

Sitten jotain leffoja..


Miehen työ
Paras suomalainen leffa pitkään aikaan. Piti otteessaan loppun asti, vaikka aika peruskaavalla suomileffaksi tehty, eli viinaa, paljasta pintaa ja ihmissuhdesotkuja.

Back to The Future I

Tämähän oli parempi kuin muistin, skidinä tuli fanitettua leffasarjaa ihan kybällä ja nyt on uusimisen paikka. Suosittelen kaikille muistin virkistämistä McFlyn ja DeLoreanin kanssa.

2800  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Aihe: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? YOU BET! : 15.12.2008 10:28

Eli kyllä se oli ainakin enemmän Batman-kaanonin mukainen kuin jotkut muut. Muiltakin osin toivoisin, että seuraava bättis ottaisi vielä lisäaskeleen tuohon Millerin Batmanin suuntaan.

Heh, totta samaltahan tuo näyttää. Itse olen ehkä tykästynyt lapsuudenajan raketteihin:D

Samaa mieltä zoukkan kanssa noista onlinereistä. Varsinkin Why-so-serious-lineri oli hukattu keskinkertaiseen kohtaukseen. Luulisi että leffan "nimikkol"-laineriin olisi panostettu joku mahtipontinen vittuilu Jokerilta Batmanille, samalla kun taustalla kuolisi jokin tärkeä henkilö. Näin olisin itse asian hoitanut, mutta ehkä se olisi ollut liian mainstreamia ja ennalta-arvattavaa sheissea. Tällekin löytyy varmaa sarjakuvasta perusteet. ;D

Itse olen katsonut elokuvan tasan kerran ja pidän sitä edelleenkin keskinkertaisena. Huonona jopa ilman Jokeria. Katson kyllä elokuvia niin paljon, että voi toki olla uusintakierroksen paikka joku kerta. Tosin ei ne leffat monesti parane uusinta katsomisella, ellei taustalla ole jotain douppia filosofiaa tyyliin Matrix.

2801  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettikaupat : 14.12.2008 22:54
Onko näin että Amazon.co.uk:sta voi tilata vain pelejä, leluja, dvd:tä ja kirjoja? Meinaan esimerkiksi playsta voi tilata myös vaatteita, mutta amazon.co.uk:ssa on vaatteissa restricted to uk. Sieltä nimittäis saisi lähes ilmaiseksi joitain merkkivaatteita, mm. Calvin Kleiniä, Yves Sain Laurentia, Dolce & Gabbanaa, Dieseliä jne. Taisi olla parhaillaan 2£:lla 40£ paita.
2802  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 14.12.2008 21:40
Mielenkiintoisia viestejä samaisessa uutisessa. Joku kukkahattutäti kiehahtanut.


e: migge ehti ensin. Kannattaa muuten lukea se eka kommentti kokonaan, kunnon läppä.
2803  Yleinen / Popkeskustelu / Aihe: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? YOU BET! : 14.12.2008 21:25
Sun Lucius Malfoy höpinät nyt on yhtä tyhjän kanssa. Lucius Fox esiintyi Batman sarjiksissa ekan kerran -79.

Omat mielipiteet tulee ensi viikon lopulla kun saan katsottua leffan uudestaan.
Hieno homma, että tuo ei ollut mikään tahaton moka. Kuten sanoinkin, en ole näitä sarjakuvia ikinä lukenut.
2804  Yleinen / Popkeskustelu / Aihe: The Dark Knight - vuoden 2008 paras elokuva? YOU BET! : 14.12.2008 20:57
Voi sisältää spoilereita, älä lue jos et Dark Knightiä ole katsonut.

Itse katselin Dark Knightin toissapäivänä ja täytyy vain sanoa, että tätä ei ikinä kehuttaisi näin paljon ilman Heat Ledgerin kuolemaan. Aivan keskinkertainen elokuva. Odotin paljon enemmän Ledgerin jokerilta, joka toki pelasti elokuvan, mutta ei todellakaan ollut niin ilmiömäinen mitä arvosteluissa on sanottu.

Tylsät toimintakohtaukset ja naurettavan ruma batmobile, jotain futuristista paskaa mitä inhoan yli kaiken. Prätkä vielä menetteli, mutta senkin olisin mieluimmin nähnyt perinteisenä modattuna pyöränä, enkä suoraan Star Warsista.

Todella köyhät perusteet sille miksi kaupungin sankari muuttui silmänkäänteessä kaksinaamaksi.

Maggie Gyllenhaalin esittämä hahmo. Jäi aika etäiseksi. Ainoa mitä jäi käteen, että huora oli ja pyöritti kahta jätkää samaan aikaan. Ei aiheuttanut mitään sympatioita kun paloi sinne halliin.

Juonessakin oli aukkoja ja leffassa muutenkin irrallisia otoksia. Eikä esimerkiksi Jokerin synnystä kerrottu, kuin parissa kohtauksessa, kun kaveri itse sepitteli jotain isästään ja sitten toisessa kohtauksessa jotain ihan muuta. Ilmeisesti tällä alleviivattiin kaverin olevan patologinen valehtelija.

Sitten oli yksi pieni "moka" mikä pisti silmään, mutta ei sinällään pilannut leffaa, joskin latisti tunnelmaa. Lucius Foxin nimen silmiinpistävä yhdennäköisyys Harry Potter-kirjojen Lucius Malfoyhin, joka kirjassa on Dark Lordin yksi läheisimmistä tukijoista. Tässähän Lucius Fox oli Dark Knightin oikea käsi.

"Surumielinen, kosketuspintaa monelta suunnalta henkilöihinsä antava kertomus tutkii sairasta mieltä innovatiivisesti ja poikkeaa normaaleista supersankareiden kehityskaarista juuri mietitymmällä tekstillä ja tarkemmilla havainnoinneilla"-filmifin Jussi. U. Pellonpää

Siis mitä. Ei paljon minusta raapaistu pintaa syvemmältä esimerksi Jokerin hulluutta tai kaksinaaman kostonhalua. Ja missä oli se synkkyys mitä niin hehkutettiin? Mielestäni elokuvan paras kohtaus oli juuri viimeinen, jossa Batman muuttuu Dark Knightiksi. Siinä vaiheessa mielenkiinto elokuvaa kohden nousi huomattavasti ja odotinkin leffan jatkuvan siitä, mutta sitten pamahti lopputekstit. Siinä oli sitä toivottua synkkyyttä, mutta myös toiveikkuutta. Kohtaus joka nosti elokuvan toiselle tasolle, mutta ei se riittä jos siellä ollaan viimeiset viisi minuuttia. Jotka kylläkin jättivät suhteellisen positiiviset fiilikset leffasta. Ehkä jatko-osa, jos sellainen tulee on odotetun synkkä ja nähdään vihdoinkin se oikeasti paha Batman.

Täytyy vaan sanoa, että kunpa en olisi lukenut tai kuullut mitään hypestä, joka tätä elokuvaa kohtaan oli aivan järkyttävissä mittapuissa. Kaverikin hehkutti maasta taivaisiin. Tosin kyseinen frendi diggaileekin enemmän päättömistä toimintaelokuvista. Itselle dialogi, musiikki, näytteleminen, huumori, miljöö, henkilöhahmojen kehitys jne on tärkeämpää. Ei vain ollut elokuva minun makuuni.

3/5


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - -




Bondista sen verran, että huonompaa Bondia en ole ikinä nähnyt. Toisaalta Casino Royale taas oli paras Bond ja toimintaelokuva, minkä olen pitkään aikaan nähnyt. Joten pettymys oli suuri tässäkin tapauksessa. Juoni kusi, otokset kusi. Uwe Bollikin olisi onnistuunt paremmin. Uudessa agenttiseikkailussa ei toiminut mikään muu, kuin alkutunnari. Loistava valinta. Soulin ihmelapsi Keys ja rokkikukki Whiten äänet sopivat helvetin hyvin yhteen. Biisistä on selkeästi tunnistettavissa The White Stripesin tyyli, jota itse diggailen ihan kybällä.
2805  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelijournalismin alennustila : 13.12.2008 20:33
Itsekin aluksi ihmettelin että mitä vitun x-blades. Sitten huomasin vasta nuo viereiset "uutiset".

"Lara Crost poseeraa kuumisssa sihteerikuvissa"
"Playboy Garcia pelaa WiiFitiä vähissä vaatteissa"
"Rihanna Xboxin kimpussa"

Ei sillä, on tuo x-bladesinkin otsikko aika huomionhakuinen ja harhaanjohtava.
2806  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettikaupat : 12.12.2008 23:51
Jännä muuten kun vertailin amazon.co.uk:n ja play.comin hintoja. Ostoskoriin löin 6 kirjaa ja vaikka amazonin kirjojen hinta oli 50% halvempi, kuin play:llä, niin loppusumma oli täysin sama. Tuli sitten tilattua amazonista ja nopeasti kusti ne kantoi suomeen. 7.12 lähti matkaan ja 11.12 oli minulla kädessä. Paljon nopeampaa, kuin suomalaisilla nettikaupoilla.

Kannattaa muuten tilata kirjat playsta tai amazonista. Kallein paperback minkä tilasin maksoi 4.6£ ja kallein kovakantinen 2.99£ Mitäs nuo suomessa olisivat maksanee, 30e kipale? Toki suomennus maksaa, mutta kun osaa englantia edes kohtuullisesti, niin ei ole mitään järkeä lukea suomeksi.

2807  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 10.12.2008 18:31
Williams Brothersin oluet kaapissa viilenemässä. Heather maistettu jo aikaisemmin, mutta äsken maistoin Blackin. Melko keskinkertainen maitokauppa stout. Ihmeen hyvät pisteet on saanut olutoppaassa. Ei minusta mikään ihmeellinen. Tuoksussa alkoholia, vaikkei tuossa prosentteja ole kuin 4.2. Maku ihan ok, mutta kuten olen näistä maitokauppaoluista jo aiemminkin todennut, niin ei vaan mitään säväreitä oikein tunnu saavan. Ihan hyvähän tuo on, mutta miksi tyytyä hyvään, kun voi saada parempaankin samalla hinnalla.

Hartwallin Aura. Ihan jees lageri. Ei tästä sinänsä keksi pahaa sanottavaa. Ei tietenkään mitään ylläreitä, mutta toisaalta mikään ei ärsytä. Ihan hyvä olut, vaikka saunan päälle. Raikas ja pehmeä lager, joka ei kumminkaan maistu täysin vedeltä, kuten muut suomalaiset keppanat.

H.O.D.A vielä 2 pulloa varastossa. Pitänee hakea tuota useampi kaappiin, kun kerran niin spesiaalia on. En tiennyt että sitä ei saa susirajan ulkopuolelta. Jos Turilas stadin reissun teet, niin osta ihmeessä useampi pullo mukaan, kyllä tuo sen verran erikoinen oli.
2808  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 09.12.2008 18:46
Mitäs mieltä jengi on ollut Gunnareitten surullisenkuuluisasta Chinese Democracysta nyt kun se on vihdoin julkaistu?

Itsehän olen jopa kohtalaisen yllättynyt, että levy ei edes ole totaalinen fiasko. Etenkin alkupään repäisevämmät kappaleet ovat ihan mainioita ja sieltä täältä löytyy pari muutakin helmeä (mm. Madagascar), mutta kokonaisuus ei ole balanssissa. Siinä vaiheessa kun loputon balladien suo iskee vasaran tavoin yläilmoista, ja eltonjohn-piano alkaa säestämään siirappisäveliään, on meikäläinen ainakin jo aikalailla kypsynyt touhuun. Hienoja äänimaailmojahan nuo hempeämmätkin rainat tarjoavat, mutta liika on oikeasti liikaa.

Olisikohan seuraavaksi Duke Nukem Foreverin vuoro?

Paljon parempihan tuo on kuin mitä olisi odottanut. Hyviä biisejä on paljon, mutta tuntuu että niitä kaikkia vaivaa sama ongelma. Pituus, liian pitkiä paatoksia miltei jokainen. Eihän tuolla levyllä juuri muita ole kuin balladeja ja pieninä annoksina se menee, mutta koko levy on liikaa.

Itse diggasin myös Madagascarista, myös IRS on noista loppupään biiseistä kova. Huonoin kappale on varmaankin shacklers revenge, ei napannut ollenkaan.

2809  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelatut ja kesken jääneet pelit ~ 2008 Edition : 09.12.2008 07:49

Wii
Läpi:
Kesken:
Metroid Prime 3 - Pääsin viimeiseen pomoon ja sen viimeiseen vaiheeseen, mutta eivät riittäneet kärsivällisyys tai hermot siihen, että junnaan samaa pomoa yli puoli tuntia, kuolen ja joudun aloittamaan koko paskan alusta. En kyllä muista, jäikö tämä kesken jo viime vuonna vai vasta tänä keväänä. No, menköön.
Resident Evil: Umbrella Chronicles - Kivaa viihdykettä alkuun, mutta ei kuitenkaan jaksanut kiinnostaa loppuun saakka.
Super Smash Bros. Brawl - Yksinpeli ei ole kiinnostanut juuri ollenkaan.
Zack and Wiki: Quest for Barbaros' Treasure - En ymmärrä, miksi tätä en ole pelannut läpi. Aika loppuun asti pääsin, mutta ilmeisesti joku toinen peli vei sitten mielenkiinnon.


Itsellä sama tilanne. Jokainen Wii peli kesken mitä aloittanut. En ole Wiillä pelannut vielä yhtäkään peliä läpi. Annoinkin koko koneen ja sen pelit kaverille. Pitää jouluksi hakea takaisin, jos vaikka ostaisi RE4:n ja fiilistelisi.
2810  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 07.12.2008 18:48
Toissa päivänä tuli maisteltua markettioluita.

Diamond Mustikkaolut


Aika tunkkainen maku, ei tuosta saa oikein irti paljoa. Mustikka saisi maistua enemmän, nyt tuntuu että ainoa mustikka löytyy tuoksusta, joka on kyllä tämän oluen paras osa-alue.


Vakka-Suomen Uudenkaupungin Talviolut

Tumman lagerin ystävä olen aina ollut, mutta ei tämä mitään ihmeellistä ollut. Helposti juotava, ei ylläreitä. En muista oliko se tässä vai Vakka-Suomen Prykmestar Schwarzissa, missä tuokussa oli lannan hajua, mikä ei napannut ollenkaan. Tuohan tulee jostain panimoteknisestä ratkaisusta.

Vakka-Suomen Prykmestar Schwarz


Ihan kelpo tumma lageri tämäkin sinänsä, mutta ei suuria säväreitä antanut. Mieluimmin joisin Brooklynin lageria, mutta sitä kun saa vain baareista nykyään.

Boon Kriek

Varmaankin paras näistä marketeista mitä maistelin toissapäivänä. Tosin jos kirsikkaoluista pitää, niin suosittelisin mieluimmin Lindemansin versiota. Booni ei ole niin makea, mutta toisaalta ei niin hapankaan kuin Lindemansin Kriek, jossa maistuu kirsikka todella vahvasti.

Stallhagen Julbock


Vettä? Ei vaan superlaimennettu versio Stallhagen Julbock 6.8% versiosta. Se mikä teki alkoversiosta helevetin hyvää, no sitä ei ole enää promilleakaan jäljellä. Metallinen maku ja ohuehko maku. Sama kuin olisit laittanut alkuperäiseen vettä puolet lisää.

Senne Taras Boulba

Jees, tämähän on hyvää. Tuoksu tosin aika ohuehko, mutta kunnon puraisu ensimaistamalla heittää mielipiteen toiseen suuntaan. Rapea olut, jonka maku ei viivy suussa kulausta pidempään. Paitsi ehkä kevyesti kielen takaosassa.

Huvilan H.O.D.A


"Jos elämä tuntuu katkeralta maistappa tätä"
Näin lukee pullon kyljessä ja lupaus pitää kutinsa. Ei mitään naurettavaa makeutta joukossa, sokerin litkijöille on olemassa limut ja colden cäpit. Hemmetin hyvä olut, kunnolla katkeroa ja kuivuutta. Kunnon jälkipuraisu vielä nielaisun päätteeksi. Kuiva, kuivempi, H.O.D.A.
2811  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 06.12.2008 21:15
Super Metroid
Super Mario World

Super Smash Bros Melee
Resident Evil 4


Fiinalissa kohtaavat SMW ja RE4. Ja sillä sipuli. ;)
2812  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 04.12.2008 23:58
On muuten ihan tajuttoman kova kappale.

http://www.youtube.com/watch?v=c48oMTmYcz4

Tylsä biisi, korni video, paska tilusoolo.  :/

Zakk Wylde wrote the song many months prior to the December 2004 murder of his close friend "Dimebag" Darrell Abbott. Abbott was a famous guitarist, best known for his work with the heavy metal bands Pantera and Damageplan. His death prompted Zakk to dedicate "In This River" to him. Although Zakk did not write the song for Dimebag, he states, "I was looking at the lyrics, and I just said, 'Man, this has gotta be Dime's tune,' so we just made it Dime's song and that's how the video came about.

Ideana kyllä loistava, onhan se taottava silloin kun rauta on kuumaa (vai kaveri kuopattuna)...  vai miten se nyt menikään  ;)

Höpö höpö. Timantti biisi, ihan riittävän hyvä soolo. Video superkorni, mutta ei pidä ottaa niin tosissaan. ;D
2813  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 04.12.2008 22:43
Ei helvetti mikä biisi ja lyriikat. Jätti melko sanattomaksi, kun kuuntelin tuon Black Label Societyn In This Riverin jälkeen.

On muuten ihan tajuttoman kova kappale.

http://www.youtube.com/watch?v=c48oMTmYcz4
2814  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 03.12.2008 21:49
Partajeesuksen kanssa täysin samoilla linjoilla. Siis mitä vittua? Eihän tuollaiseen pidä suostua. 17e xD

2815  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 03.12.2008 21:17
Super Smash Bros Melee
Mega Man 2

Mega Manit eivät ole koskaan napanneet 10min kauemmin.

Super Mario World

Metal Gear Solid

Kaksi hemmetin kovaa peliä. SMW vie voiton siltikin. Eihän tuohon oikeasti voi kyllästyä. Aina mökkireissulla kerran läpi.

Pokémon Red/Blue
Resident Evil 4

Cuben paras peli, ostan vielä Wiilekin oman. Molemmat pelit helvetin addiktoivia, mutta ei ole pokemonit ala-asteen jälkeen napanneet.

Super Metroid
Half-Life

Kaksi kovaa vastakkain, mutta HL oli vain jotain niin tajunnanräjäyttävää. Super Metroidia ei osannut skidinä arvostaa niin paljoa, vaikka myöhemmin onkin tajunnut kuinka timantista oli ja on kyse. Siltikin HL on minulle tärkeämpi. Varmaan ensimmäisiä pelejä joita pelasi paskat housussa peläten jonkin mölliskön tulevan nurkan takaa.
2816  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 30.11.2008 16:23
Jees, nyt on DH2:n korkattu. En täyttä pulloa juonut, vaan maistelin muutaman sentin, kun autolla olin. Hemmetin hyvää ja yllättävän pehmeää, vaikka pitäisi ohjeiden mukaan vielä puolisenvuotta varastoida. Alkoholi ei puskenut läpi mitenkään erityisesti, vaikka prosentteja oli 16. Muutenkin oluen lähes musta väri olisi olettanut bissen olevan tuhdimpaa, mutta yllätyin sen keveydestä. Siis eihän se missään nimessä kevyttä ollut, mutta olisin odottanut vieläkin haastavampaa makua. Ei sillä että se huono olisi ollut, päinvastoin pirun hyvää. Salmiakkia maussa on selvästi, mutta naurettavat vertaukset salmiakkikossuun olivat yliampuvia.

Minkä lämpöisenä joit Turilas DH2:sesi? Kaverin kanssa juotiin miltei huoneen lämpöisenä. Tuohonhan ei ilmeisesti ole mitään ohjeita annettu. Pullosta ei ainakaan löytynyt. 
2817  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 30.11.2008 16:15
Käy intissä niin et sairastu enää ikinä.
immuniteetti jopa HIV-virusta vastaan on kehittynyt.

 :/
Näin kuulin ainakin Dragsviikin pojkareilta. Vekarallahan ei tuollainen immuniteetti päässyt kehittymään.  ;D
2818  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 29.11.2008 19:43
Käy intissä niin et sairastu enää ikinä.

Totta. Ensimmäiset 2kk aivan hirveää yskänuhakuume-kierrettä, mutta kun kerran tervehtyy, niin immuniteetti jopa HIV-virusta vastaan on kehittynyt.

Eipä ole intin jälkeen minkäänlaista flunssaa ollut. Tosin ei mulla ennen inttiäkään ole juuri mitään ikinä ollut, paitsi joskus ihan skidinä.
2819  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras peli : 29.11.2008 17:26
Super Metroid
The Legend of Zelda: Majora's Mask

Super Smash Bros. Melee

Chrono Trigger

Resident Evil 4
Metroid Prime

Metal Gear Solid
Rock Band

Deus Ex
Mega Man 2

Pokémon Red/Blue
Mega Man 3

The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Super Mario World

Half-Life
Call of Duty 4
2820  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 26.11.2008 20:20

Nojoo, oikeastaanhan se on aina itsestään kiinni kuinka hyvin sitä menestyy työmarkkinoilla. IT-alalla varsinkin on tärkeää jatkuva oppiminen ja kehittyminen alan mukana. Sitä revitään kaveri kuin kaveri käsistä jos osaa viimeisimpiä tekniikoita ja vielä kuumempaa tavaraa on jos omaa jonkinlaisen sertifikaatin todistamaan osaamista. Kuten itsekkin sanoit, on tärkeintä että osaa hommat.

Koodaamistaito on sinänsä myyvä juttu, mutta kaikkeen sekään ei riitä. Esimerkiksi projektinhallintaan on vähän vaikea päästä pelkällä olio-ohjelmoinnilla. Siinä mielessä se kattavampi koulutus on ihan hyvä juttu.

Totta. Toki se on itsestä kiinni ja koodamistaidon omaavat kaverit tuskin hirveästi hakevat paikkoja jossa projektinhallintaa tarvittaisiin. Perus duunareiksi menevät tai perustavat oman yrityksen, kuten omat kaverini tekivät. Sitten tilauksesta tekevät tuotteen, oli se sitten webbisivu tai jokin ohjelma.

Koulutus on aina hyvästä, tuskin katsovat sitä huonoksi missään. Paitsi jos nyt huomattavasti alemman tason hommia hakee.

Itsehän tiedän koodaamisesta tasan superpascalin ja javan alkeiden verran, eli en mitään. Siksi suuntaankin kauppakorkeaan. ;D

Sivuja: 1 ... 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines