Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98
2731  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 10.02.2009 14:53
Peppersiä kuunneltiin intissä ihan helvetisti. Itseltä löytyi koko tuotanto ja tuvassa soi useasti niin uudempi, kuin vanhempikin materiaali. Itse diggaan juuri Chilien rauhallisemmista biiseitä, vaikka kyllä nuo rallitkin kolahtavat.

Uudemmista biiseistä varsinkin "Hard To Concentrate" ja "Wet Sand" ovat jotain tajuttoman hienoa.


JayeizH, taitaa tuon Dying in:n koko nimi olla Dying in the sun? Ainakin juutuubi ehdottelee joka biisiin sellaista.
2732  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 09.02.2009 21:30
Joo, rupeaa vaan vituttamaan nuo kuvat.  :)

Gansta´s Paradisesta tuli mieleen pari Ghetto Superstaria.


Young Buck - Ghetto Superstar

Pras featuring Mya & Ol' Dirty Bastard "Ghetto Superstar"

2733  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 09.02.2009 21:11
Mikä vittu noissa Puhan kuvissa naurattaa? Paljonko Fyysisellä Preesensillä on oikeasti ikää?
2734  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 09.02.2009 20:56
Cranberries - Zombie [live]

Koko päivän on soinut päässä "in your head in your head Zombie Zombie eeh eeh.."



Edit: jotkut ei vaan osaa kirjoittaa  :P
2735  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 09.02.2009 19:48
Korpisavua en ole vielä päässyt testaamaan. Ei meinaa löytyä mistään.

Brooklyn Local 1:stä ostin kaksi pulloa ja toinen on nyt juotu. Kaukana saman panimon tuotteista, niin hinnaltaan(9.89e/0.75), kuin maultaankin. Hienosti posahti korkki auki, melkein kuin skumppapulloa olisi avannut. Väri kauniin kuparinen. Runsas pitkäkestoinen vaahto. Tuoksu melko kevyt ja hedelmäinen. Makukin myötäilee tuoksun hedelämäisyyttä ja mausteisuutta löytyy, mutta kumminkin melko hillitysti. Hiilihappoisuus rokottaa pisteitä roimasti. Se pistelee ikävästi, tuntuu kuin jotain peruskeppanaa joisi. Samantyyppinen hapokkuus. Odotin oluelta todella paljon, Brooklyn lager ja IPA ovat suosikkejani, mutta tämä ei uponnut.

   
Batemans Victory Ale


Miedon makuinen hedelmäinen bitteri. Itse en huomannut mitään alkoholimaisuutta, vaikka oppaassa näin sanotaan. Liukkaasta suuntuntumasta ei voi olla kuin samaa mieltä. Ostan varmaan toisenkin kerran. Plussana vielä hieno meriaiheinen etiketti.

2736  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 09.02.2009 19:18

Tänään hain takin postista ja... EN HALUA OTTAA TÄTÄ IKINÄ POIS YLTÄNI! Maailman paras ja tyylikkäin takki. Tulisi nyt nopeasti kevätkelit, niin voisi siirtyä villakangastakista tähän.

Mitä he eivät tuolla Soul Revolverissa sivuillaan kerro, on se, että takit tehdään Pakistanissa, josta ne lähetetään Englantiin. Säikähdin ekaksi tuota tietoa, että minkähänlaista laatua sieltä on tulossa. Mutta pelkäsin turhaan, sillä takki on oikein jämäkkää lehmänvuotaa, tosi napakan tuntuinen ja muutenkin laadukkaan oloinen. Mitatkin osuivat hyvin kohdilleen. Että ei kannata Gba enää empiä, vaan tilata tuolta loistorotsi kevään menoihin. 8)

Niin, ja maksu meni läpi Osuuspankin Elektroonerilla.

Heh, itselläkin talvitakkina musta villakangas.

Yritin itseasiassa kerran tilata tuolta, mutta Sammon sivut taisivat olla vielä siihen aikaan mallia "ei toimi, kun myytiin tanskaan koko paska", joten tilaus kusi. Täytynee tilata nyt, voisi jopa parikin takkia pistää tulemaan.

Aluksi ajattelin tuota samaa mallia, mutta saumat(saumalanka) vaikuttavat liian vaaleilta ainakin kuvissa. On tuolla toki muitakin tyylikkäitä malleja.
2737  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 08.02.2009 17:50
Danzig - Blood And Tears

Kaveri on Misfitsin entinen laulaja/perustaja.
2738  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 05.02.2009 18:48


Töhry on sanana muutenkin jo niin hämäävä, mutta tunnustaako joku että tussilla/maalilla tehdyt tekstit/kuvat aiheuttavat syvällä sisimässä pelkoa?

Tuskin pelkoa, mutta suurta vitutusta, kun yksityistä tai yhteiskunnan omaisuutta tärvellään. Itseä ei haittaa jos joku oman talonsa seinään tekee tagin, mutta jos bussipysäkit ja virastotalot tuhritaan, niin naurettavaa hommaahan se on. Suurinosa noista graffiteista on vielä niin jumalattoman rumia. Valokuva topicissa oli hienoja kuvia ja maalit ihan oikeassa paikassa.


finngamerilla hauska kissa, tuleeko miittiin vai lähteekö meitä evakkoon?
2739  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 04.02.2009 21:29
Messissä ollaan. Tuskinpa mitään esteitä tulee, olisi naurettavan huonoa tuuria jos jotain ilmaantuisi.
2740  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 01.02.2009 14:26
Richard Burns Rally tosiaan on hyvinkin realistinen, mutta muistelisin siinäkin olleen puutteena vauhdintunteen puuttuminen. Ei pystynyt arvioimaan nopeutta, muuten kuin nopeusmittarilla. Voin toki olla väärässä, on siitä aikaa, kun viimeksi pelasin.

Toinen oivallinen rallipeli oli Suomalainen Rally Trophy. Siinä autot käyttäytyivät todella realistisesti. Varsinkin 60-70-luvun ruoskat tuntuivat olevan sellaisia junia kun yritti käntää mutavellissä. Etuvedot puskivat ojiin ellei höllännyt kaasua ja kiskaissut käsijarrusta. Hieno peli.

Molemmissa peleissä lenteli parikin kertaa "ei vaan vittu voi olla todellista" matkan päättyessä johonkin pieneen kantoon.  ;D
2741  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 01.02.2009 13:46


siis mitä burnista sä oikein oot pelannut?
"puolisimulaatio" siis wrf?

jo ekassa burniksessa vedettiin kaasu pohjassa ja näpäytettiin jarrua kun mutka tuli jolloin auto veti sen sladissa.
pelissä ei ole ikinä ollut realismin rahtustakaan, paitsi se että auto todellakin meni paskaksi kun sen mälläsi.

tai colin mcrae.
kakkonen simumainen, taas iso WTF.
autossa ei ole pitoa paljon paskaakaan, koko peli on kuin jäällä ajaisi ja sen lisäksi auto käyttäytyy kuin takapyörät kääntyisivät.
jos dirtissä oli liikaa pitoa niin kakkosessa on kyllä aivan liian vähän.


No puolisimulaatio on ehkä liioittelua, mutta realistisia piirteitä pelissä oli enemmän ja ajomallinnus parempi, kuin uudemmissa.

Kilinä kolina kakkonen oli aikansa rallisimulaatio nr.1. Jos siitä rupeat kiistelemään, niin et ole rallia ajanut soralla. Kakkosessa juuri pitoa oli sopivasti, mutta auto käyttäytyi realistisesti ja renkaiden kosketuksen pystyi "tuntemaan". Varsinkin ratilla kyseisestä pelistä sai kaiken irti. Pelaappa kilinä kolina vitosta ja vertaa sitä kakkoseen, siinä on oikeasti sellainen fiilis että ajelisi ilmatyynyaluksella.
2742  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 30.01.2009 18:26
Tai sitte satsaa pari kymppiä Logitechiin ni se kestää loppuelämän.

Ei kyl kestäny tollanen perus Logitechi mulla kuin pari vuotta, mutta todella hyviä ovat. Nyt fujitsu siemensin joku roska käytössä. Seuraava on Logitech tai joku muu laatuvalmistajan tekemä.
2743  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 30.01.2009 18:22
Snake Dog IPA oli kyllä tuhtia tavaraa. Makua piisasi, ei todellakaan mikään helppo. Jotenkin hieman tunkkainen, mutta silti nautittava. En itse päässyt koko pulloa tuhoamaan, kun autolla olin, mutta varmasti ostan itsekin.

Tänään paikalliseen pubiin real aleja maistelemaan. :)
2744  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 30.01.2009 16:13
Shaatanan hiiri!


Tarjoustalosta joskus kolme vuotta sitten ostettu 6 euron siimahäntä on palvellut näihin päiviin asti moitteetta. Nyt se alkaa kiukutella: scrolli-rinkula ei enää toimi ja napit tekevät tahattomia kaksoispainalluksia. Photoshopissa pen toolin käyttäminen oli raivostuttavinta ikinä!


No todellakin!

Itsellä sama ongelma. Hiiri tekee klikkauksia ihan itsestään. Photarissa se varmaan vituttaa, mut arvaappa nettipokerissa, kun hiiri klikkaa itsestään maksua 100e potissa. Toinen hiiri on läppärissä, mutta se on niin pieni että käsi kramppaa. Ainoa toimiva hiiri on langaton ja siitä paristot aina loppu.

Seuraavaksi ostan jonkun 200e maksavan johdollisen hi-tech hiiren.
2745  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 30.01.2009 15:07
Mua itteäkin hämmentää että joku on hakenut Burnout 3:lta jotain realistisuutta, mutta samapa se.

Tosin jos vertaa Burnout ykköstä ja kolmosta, niin huomaa kehityksen puolisimulaatiosta puhtaaseen arcadeen. Sama kävi Colin McRay-peleille. Kakkonen oli autosimulaatioiden jumala ja vitonen ilmatyynyalus-simulaatio. Ei siinä mitään sinänsä, pääasia että hyviä pelejä ovat.

2746  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 28.01.2009 23:20
Täytyy tuo uusi Burnoutkin katsastaa, mutta itse näen pelisarjan menneen joka osalla aina huonompaan suntaan. Kolmososan EA-pelleily veti jo surulliseksi. Ykkönen Cubella on yksi parhaista autopeleistä ikinä. Ajomallinnus on paljon realistisempi, kuin uudemmissa osissa. Ai sitä fiiistä, kun etuvetoinen auto pyörähti mutkassa, harvinaista, mutta oikealla tyylillä toteutettavissa. Harvassa autopelissä on näin tapahtunut. Muutenkin pelissä oli sellainen fiilis, että kaikki mitä tapahtuu on sinun päätettävissä, kuten oikeallakin autolla ajettaessa.

Kakkonen oli ihan jees ja kolmonenkin pelinä ok, mutta simulaatiofetissille aika ikävä tapaus.


Mikäs on tämän hetken The ajosimulaatio? On pelimaailman seuraaminen ollut suhteellisen jäissä vuodenpäivät.

2747  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 23.01.2009 13:30
Menin opintosäästöillä tilaamaan hintavahkon takin. Tuskinpa tuo minusta Tyler Durdenia tekee, joten otan varmaan snägärijonossa aivan entiseen malliin pataan. Kyselin kavereilta vähän, että mitä ovat mieltä tuosta takista, ja tuntui jakavan mielipiteitä. Toisaalta mua ei paljon haittaa, jos oikiskaverit kauluspaitoineen ja villaneuleineen eivät mun vaatteista tykkää.

On muuten muitakin hienoja vintage-nahkatakkeja tuolla Soul Revolverissa. Kannatta tsekata, jos retrot nahkarotsit kiinnostavat.

Itse olen jo vuodenpäivät katsellut noita, että minkä tilaisi. Tuossa oli jo hyvät alet menossa, mutta en ehtinyt tilaamaan. Voisi kesäksi/syksyksi hommata jonkun. Suomesta ei oikein hyvännäköisiä nahkatakkeja saa. Sellon Redskinsissä on jonkin verran, mutta ei sieläkään mikään ihmeellinen valikoima ole.

Eihän nuo missää nimessä kalliita ole, mittatilaustakkeja. Hinta about 200e, ilmaisia sanoisin.

2748  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 20.01.2009 20:35
Tuli käytyä Black Doorissa parilla...

Liberty Ale hanaversio

Ei hirveän hyvää verrattuna pulloversioon. Aika hapanta. Kaveri sanoi, että itsekin ihmetteli happamuutta. En suosittele hanaversiota.

Rochefort 6

Pullosta. Laimeampaa kuin 8 ja 10, tietenkin. Melko makea olut, kuten nuo alkon Rochefortitkin. En itse hirveästi pidä näistä. Täyteläinen trappisti(luostari), mutta mieluimmin joisin kasia tai kymppiä.

Sen jälkeen Arkadiasta tuli haettua...

Belhaven Wee Heavy

Aika makea tämäkin, ainakin omaan makuuni. Hyvät pisteet sai olutoppaalta. Plussaa hienosta pullosta ja oluen väristä. Toista kertaa en osta.

   
Broughton Champion Double Ale


Oluttyyli: Old/Traditional Ale. Maku mitäänsanomaton ja suuntuntuma melko ohut. Tuntui kuin olueeseen olisi lisätty vettä. Ilmeisesti tuo oli sekoitettu kahdesta eri oluesta. Näin ainakin etiketissä muistaakseni luki.

Flying Dog Old Scratch Amber Lager


Helposti juotava, mutta tunkkainen amerikkalainen höyryolut. En aiemmin ole höyryoluita juonut, enkä jatkossakaan varmaan tule niihin ihastumaan. Ei tämä nyt pahaa ollut, mutta liian mitäänsanomaton. Vaahtoa ei ollenkaan, mitä itse pidän tavallaan hyvänä asiana. En ikinä ole hirverästi pitänyt vaahdon mausta, oli kyseessä sitten mikä olut tahansa.


Onneksi matkaan tarttui vanhoja tuttavuuksia, Koffin Porteria ja Lindemansin Kriekiä. Aivan helvetin hyviä oluita molemmat.




2749  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 18.01.2009 18:42
Onneksi ei alkanut listimään ketään muita. Omana aikana yksi uhkaili ja hänet potkittiin samantien ulos. Kyseinen kaveri piestiin levyiksi joitakin viikkoja myöhemmin helsinkiläisessä ravintolassa. Ei kannata uhkailla.

Tuskin on intti ollut syynä tuohon itsariin, mutta ratkaisun se on tarjonnut.

2750  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 18.01.2009 13:21
No Gilmore Girlsejähän pitää katsoa jo Alexis Bledelin takia. Tuli tuota sarjaa joskus semiaktiivisesti seurattua. Eli aina kun sattui tv:n ääreen.

Bledel ei ole sarjan jälkeen oikeastaan tehnyt mitään muuta merkittävää, kuin Sin Cityn. The Sisterhood of the Traveling Pants ja sen jatko-osa ainakin vaikuttivat 15min katselun jälkeen jo melko flopeilta.

Sivuosista tuttu Milo Ventimiglia taas on saanut hyvin uransa nosteeseen Heroesissa. Tällä hetkellä ainoa sarja mitä seuraan aktiivisesti. Jared Padaleckikin Supernatural-sarja taas ei itseä napannut lainkaan, vaikka tuotakin ilmeisesti jatketaan tälle vuodelle. Nuo muut GG:n näyttelijät taas eivät ole tehneet mitään merkittävää tai ei ainakaan ole osunut silmään.
2751  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 17.01.2009 21:34
Rööperi


Jasper Pääkkönen ja Samuli Edelmann. Näitä herroja en aiemmin olekaan nähnyt Suomalaisissa elokuvissa. Rupesi hieman huvittamaan, kun fruittari pääkkönen ilmestyi ruudulle. Ei sopinut elokuvan tyyliin ollenkaan. Muutenkin liian pitkä elokuva. Yli kaksi tuntia. Siltikin ihan jees, ei tämä totaali floppi ollut. Ainakaan ei ratsastettu perus suomileffa kliseillä.
2752  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 17.01.2009 12:42
Yläasteella on kumminkin todella helppo saavuttaa sellainen keskiarvo millä pääsee minne haluaa, joten todellakin kannattaa panostaa ja lukea niihin kokeisiin muinakin kuin viimeisenä päivänä. Itsellä oli yli ysin keskiarvo kasilla ja silloin aloitin sluibailun, koska ei ka ei pystynyt enää tippumaan niin paljoa, että sillä olisi ollut mitään vaikutusta mihinkään. Jerskaleh, se uskonto on ylivoimaisesti helpoin aine siellä yläasteella. Saat helposti korotettua sillä keskiarvoasi. Luet vain kirjan ja muistiinpanot läpi ja kokeessa kirjoittelet esseet. Tuo uskontohan on kuin jotain satua lukisi, joten siinä ei tarvitse rassata päätä millään teorialla.  Itse en ikinä ole ollut uskovainen, mutta yläasteen uskonnosta 10, 10 ja 10.

Lukioon menin ja siellä vedin kohtalaisesti. Opiskelin niitä asioita mistä olin kiinnostunut ja muihin panostin niin, että läpi pääsin. Nyt hieman kaduttaa, etten opiskellut luonnontieteitä enempää, olisi vain pitänyt ottaa itseä niskasta kiinni ja panostaa niihin enemmän. Tosin katselin tuossa kaverin TKK:n kirjoja ja aivan tajutonta tuubaahan ne ovat. Ei noin teoreettinen lähestymistapa ole minun juttuni.

Nyt on töitä tehty vuosi ja intissä toinen. Hinku opiskelemaan on aivan järjetön. Kauppakorkeaan on tarkoitus hakea, mutta tyydyn kyllä AMK-tasoonkin, jos ei taidot ja motivaatio riitä tuonne yliopistoon. Nyt on oikeasti pakko päästä ekalla yrittämällä opiskelemaan ja onneksi Suomessa AMK:hon(liiketalous) pääsee heittämällä sisään, joten se on "varma".

Jätkillä tuo vaan on perseestä, kun intti pakottaa pitämään välivuoden ja monet eivät sinne yliopistoon pääse ensiyrittämällä, niin siinä voi tulla sitten se toinenkin välivuosi. Tässä vaiheessahan kaikki tieto mitä lukiossa haali päähänsä on jo kadonnut iäksi. Tosin eipä noilla lukiotiedoilla juuri mitään siellä yliopistossa tee, tai näin ainakin kaikki siellä opiskelevat ovat väittäneet.


Eli kaverit, opiskelkaa niskahiessä mitä opiskelettekin. Turha sinne kouluun on mennä notkumaan. Vapaa-aikaa te tulette elämässä saamaan aivan liikaa.
2753  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 15.01.2009 17:33
Vähän aiempien vuosien satoa. ;D



https://www.pelaajalauta.fi/files/68/ainut asia mikä ei petä koskaan.avi

2754  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 12.01.2009 14:15
Jos meno on jo miittitopicissa tätä, niin saa nähdä mitä itse miitissä. DS:t mukaan niin päästään taas piirtelemään mielenkiintoisia kuvia.
2755  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 12.01.2009 11:52
Edelleen ollaan tulossa.
2756  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 11.01.2009 18:22
No kyllähän ne nappien johdot ovat naamassa kiinni, jos ne etupuolella ovat. Varsinkin lenkkeillessä johdot kiristyvät inhottavasti ja repivät korvaa alaspäin, jos sattuvat tarttumaan johonkin. Siitä Ipod Shuffle on hyvä, että sen saa paidan kaulukseen kiinni ja se eliminoi aika hyvin tuota nykimistä. Aion kyllä jatkossa pistää nuo niskan taakse, kuten kuuluukin.
2757  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 11.01.2009 17:38
No mieluimmin niskassa, kuin suussa. Kyllä tuo on ihan toimiva idea, ainakin näin pikaisesti kokeiltuna.
2758  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 11.01.2009 17:13
Ainoa mikä noissa vituttaa, on se järkyttävä suunnitteluvirhe, että toinen kuulokkeen johdoista on 1/3 sen toisen pituudesta. En ole ikinä ymmärtänyt tämän toteutuksen logiikkaa ja sitä näkee monissa kuulokkeissa.


Siinä on ideana se että se pitempijohtoinen kuuloke kiepautetaan niskan takaa niin johtoa ei jää roikkumaan. Omissakin kuulokkeissa on tuollainen johto.
Jahas, tyhmä sivistyi taas promillen verran. Testasin samantien ja prkl, tuohan on kätevää. Olen tainut tuon jopa aiemminkin kuulla, mutta lahopää on sen unohtanut samantien.  ;D
2759  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 11.01.2009 14:01
Eipä nuo kuulokkeet tunnu kestävän, pisti niihin rahaa sitten 20e tai 200e. Itsellä käytössä nyt SonyEricssonin w810i:n mukana tulleet tutit. Ainoa mikä noissa vituttaa, on se järkyttävä suunnitteluvirhe, että toinen kuulokkeen johdoista on 1/3 sen toisen pituudesta. En ole ikinä ymmärtänyt tämän toteutuksen logiikkaa ja sitä näkee monissa kuulokkeissa. Ilmeisesti Handsfree friikeille, itse puhun puhelimeen autolla ajaessani puhelin korvalla.

Ajattelin seuraavaksi ostaa Shuren nappulat korviin, pitäisi olla laatukamaa ja näyttävät ainakin kestäviltä. Nyt on peruskäytössä mennyt ainakin neljät napit paskaksi ja lukemattomat normaalit kuulokkeet. Elossa enää aiemmin mainitut Sonyn napit ja kotikäyttöön broidin ostamat Pioneerin SE-A1000:set(on muuten hyvät, kangasjohto, joten ei mene poikki ja jyvevä liitin).


Shure SE-530
verkkokauppa.com
384.90 €
play.com
£209.99


Ai mikä kate? ;D

Nooh, itse olen ostamassa varmaankin Shure SE-110. Eli malliston karvalakkimallia. Karvan alle satasen verkkokaupassa. Nappikuulokkeista aika suolainen hinta.



2760  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Internetin löydöt: Ilmaiset pelit : 10.01.2009 15:27
You Have To Burn The Rope
Ehkäpä vaikein peli koskaan. Muistakaa, että köysi pitää polttaa.


Hahahah, läppä. Ekalla läpi. On muuten hyvä biisi creditseissä. Jää soimaan päähän.


Now you are a Hero,
you managed beat the whole damn game
we are happy you made it
but how are your gonna spend rest of this day
maybe watch a video....
Sivuja: 1 ... 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines