Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 ... 98
2701  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.04.2009 10:47
Hahahah, kuulostaa ihan normaalilta meiningiltä.

Itse onnistuin tänävuonna laittamaan AMK-paperit ajoissa, mutta vielä pitäisi miettiä mihin kauppakorkeisiin hakisi, kumminkin unohtaa ja kaikki lukeminen(20 sivua tähän mennessä) menee hukkaan. ;D
2702  Yleinen / Popkeskustelu / Madventures III : 06.04.2009 21:19
Aiemmat kaudet on parasta suomeksi puhuttua ohjelmaa ikinä. Todellakin kannattaa hommata.
2703  Yleinen / Popkeskustelu / Madventures III : 06.04.2009 18:34
Aika huono jakso. Voi johtua siitä, että alkuperäiset suunnitelmat kariutuivat, mutta jotenkin vaikutti melko laimealta.

Ihan hyvää englantia molemmat väänsivät, mutta kyllä suomenkieli sopi paljon paremmin Rikun juttuihin. Nyt niistä puuttui se omintakeinen tyyli, minkä äidinkieli mahdollisti.

2704  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 03.04.2009 10:47
Intissä kun muuta tekemistä, kuin syöminen ollut, niin tuli kyllästyttyä noihin tavallisiin suklaisiin ja kokeilin kaikki lävitse.

Lontoonrae ja vadelmaversiot fazerin sinisestä upposivat parhaiten. Leireillä meni aina 1-2/päivä.

Salmiakki/lakritsijäätelöt, kuten oikeastaan kaikki jäätelöt mitä maailmasta löytyy ovat aivan liian makeita. Ei sellaista sokeria pysty nuolemaan enää.



2705  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 01.04.2009 10:28
Harviestoun Ola Dubh Special Reserve 16

Aiemmmin tuli maistettua "12-vuotinen", nyt vuorossa oli neljä vuotta pikkuveljeään vanhempi tuotos. Sopivissa nousuissa tuli tuo olut kaverin kanssa puoliksi juotua, joten parhaat nyanssit makuaistista olivat jo hioutuneet pois. En osaa sanoa oliko tässä mitään eroa nuorempaan versioon. Pitäisi maistaa selvinpäin ja vierekkäin.

Hyväähän se oli, mutta tarkempaa analyysia on turha tehdä kun sen verran tuiterissa oli tuon juodessa. :)

Highgate Old Ale

Helposti juotava miedonmakuinen britti ale. Liukas suuntuntuma, aika samanlainen kuin aikaisemmin maistamani Batemansin Victory Ale.

Alkoon on muuten tullut uusi Schwarzbier eli Saksalaista mustaaolutta, ei noitakaan liiemmin ole alkossa näkynyt.

Köstritzer Schwarzbier

2706  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 01.04.2009 09:53
Mainstream linjalla jatketaan.

Lily Allenilta tuli uusi albumi tänä vuonna It's Not Me, It's You.


Levy on aivan loistava. Todella hyvää chillaus/pokerigrindaus musiikkia. Ei heikkoja kappaleita, tosin voi olla uutuudenviehätystä.

Lily Allen - He Wasn't There

Lily Allen - Not Fair



2707  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 31.03.2009 20:51
Nyt on AMK-haut tehty.

1. Laurea liiketalouden ko
2. Haaga-Helia liiketalouden ko
3. Metropolia liiketalouden ko

Vielä kauppakorkeaan hakeminen on edessä. Scarface jo shippasi kirjat ja niitä selailinkin. Saa nähdä onko minulla motivaatiota lukea. Valtio aiheutti mukavan kahden vuoden katkoksen opiskeluputkeen, joten hieman on hakusessa lukurutiinit, mutta näinhän se on suurimmalla osalla suomalaisista miehistä. Keskimäärin jatko-opiskelut aloitetaan juuri 21-vuotiaana. Mikäköhän mahtaa olla keskimääräinen valmistumisaika? Osa frendeistä valmistuu jo tänä vuonna, vaikka samaan aikaan päästiin lukiosta.
2708  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lurkkijat esiin : 30.03.2009 14:18
Tottahan se on. Kyllä pelaaminen on vähentynyt todella paljon jostain kolmen-neljän vuoden takaisesta. Silloin meni yli kymmenen(kymmeniä) peliä läpi vuodessa kevyesti, nykyään hyvä jos yhden pelaa läpi. Tänä vuonna en ole ostanut vielä yhden ainutta peliä.

Tosin nettipokeria on tullut hakattua vajaa 20 000 kättä tänä vuonna.  :lol:


Ja lurkkijat esiin, niin saadaan uutta verta boardeille!
2709  Blogit / Elokuvablogi / Vs: Mikä tekee hyvän elokuvan? : 30.03.2009 07:08
Hyviä elokuva tehdään nykyään vähemmän kuin ennen. Suurin osa uudemmista elokuvista mitä olen katsonut, on ollut korkeintaan keskinkertaista tavaraa. Harva on iskenyt tajuntaan. Toki toleranssi on ehkä noussut ja ne elokuvat mitkä nuorempana olivat hyviä, ovat nyt täyttä paskaa.

Hyvä elokuva ei välttämättä sisällä hyvää musiikkia, hyviä näyttelijöitä tai hienoa dialogia. Joskus pelkkä aihe voi kantaa, jos siitä on itse kiinnostunut.

Hyvän elokuvan määrittelisin elokuvaksi, joka herättää tunteita. Eikä niiden välttämättä tarvitse olla ns. positiivisia tunteita kuten iloa ja naurua, vaan myöskin surua, haikeutta tai vihaa. Itse ainakin pidän myös surullisista elokuvista, eivätkä nämä jenkkien yltiöpositiiviset diibadaaba (romanttiset/mukahauska)komediat kiinnosta lainkaan.

Täydellinen elokuva on tietenkin sellainen, jossa käydään kaikki tunteiden kirjo lävitse.


Top-listan väkertäminen on sinänsä huono juttu, että siinä elokuvien järjestys vaihtaa paikkaa päivästä ja fiiliksestä riippuen(eikä ketään kiinnosta). Ehkä seuraavaan postaukseen ihan ajatuksella ja IMDB:n listoja selailemalla sellaisen teen.



2710  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.03.2009 18:39
Käsky

Suomen huonoin elokuva? Kyllä.  Ei mitään päätä eikä häntää koko elokuvassa. Tapahtumat eivät liity mitenkään kansalaissotaan. Ainoa mitä jäi mieleen, että kiintiöhomo heilui jurrissa ja Aku Louhimieheltä arviointikyky sekä ideat lopussa.

2711  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 23.03.2009 18:28
Jolly Pumpkin Bam Noire



Tällä kertaa oli maisteluun saapunut yhdysvalloista Jolly Pumpkinin panimolta ihka aito Saison. Hintaa pullolle kertyi 17.90e (Yksi hyvin pieni erä oli tarjolla K-Citymarket Vuosaaressa hintaan 17,90€ -olutopas.info).

Odotukset olivat korkealla hinnasta ja oluttyylistä johtuen. En aiemmin Saisonia ollut juonut, enkä varmaan jatkossakaan erottaisi tätä jostain toisesta tummasta happamasta oluesta. Tämä ei tarkoita sitä, että olut olisi ollut pahaa. Päinvastoin hyvää oli, mutta paljon miedompaa kuin mihin olin varautunut. Makeaa, happamahkoa, suuntuntumaltaan melko kevyttä johtuen hiilihaposta. Kokonaisuus kumminkin kunnossa. Helposti juotava olut tämäkin.

Tuntuu että nykyään ei enää löydy sellaista, niin vahvaa olutta joka ei olisi omaan makuun helposti juotava. ;D
2712  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 23.03.2009 18:17
Pistin privaa sulle. Kai se täytyy lukeminen aloittaa, kun kirjojakin tyrkytetään oikein. ;D
2713  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 23.03.2009 18:07
Huudat niille tädeille "Suomi Finland perkele!" ja marssit matkoihisi. Ai niin ja hommaat oman ikäisiä kavereita. Ei kai nämä kuoleman rajaa hipovat(50+) mummot nyt nuorta naista siellä viihdytä? :)
2714  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2009 : 18.03.2009 20:17
Se hyvä puoli sääntöuudistuksessa on, että kisat ovat luultavasti tiukempia. Nyt kukaan ei enää varmistele, vaan kaikki ajavat voitosta.

Mukavaa jos joku Minardin kuljettaja(onko enää edes mukana) luckboxaa kolme voittoa muiden keilaillessa ja ottaa mestaruuden. Samalla Hamilton vetää pari voitoa ja loput kakkossijoja. Ei paljon auta itku, vaikka onkin ylivoimaisesti parempi.

2715  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras ja huonoin peligenre? : 18.03.2009 18:25
Samaa mieltä aiempien kirjoittajien kanssa JRPG:stä. Ne ovat usein kuin huonoja elokuvia yhdistettynä johonkin Tekkenin yhden napin rämpytys comboon. Tosin olen pelannut vain yhden(Skies of Arcadia Legends) RPG:n kokonaan läpi ja se oli kyllä hemmetin kova, mutta yksikään ei ole iskenyt sitä ennen tai jälkeen.

Parasta genreä on vaikea sanoa, mutta kyllä kaikki pelit hyvin tehtyinä iskevät. Olivat ne sitten puzzleja, shoottereita, rytmi- tai urheilupelejä.

2716  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 17.03.2009 13:25
Hahah, itse heräsin(pari oppituntia myöhässä) lukioaikoina aina kännykkä kädessä/rinnan päällä ja ihmettelin miten en ole voinut herätä siihen.

Kai se alitajunta vain torjuu ikävät asiat luonnostaan, kuten aamulla ruotsintunnille nousemisen tai armeijassa aamutoimiin lähdön ja katkaisee virrat ihan itsestään. ;D
2717  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 16.03.2009 23:23
Nyt olisi hakujen aika meikäläiselläkin edessä ja pakko on päästä ensi yrittämällä sisään, muuten vituttaa niin helevetisti.

AMK ja kauppakorkea ovat tavoitteet, tai AMK pikemminkin varatavoite, mutta en nyt kauheasti masennu jos pääsen sinne, enkä kauppikseen. Voihan amk:stakin yletä maisteritasolle myöhemmin. Pääasia olisi vain päästä opiskelemaan jotain ja saada se oma kämppä, oli se sitten yhden neliön solu tai tulevan kämppiksen kanssa vuokrattu highroller kolmio.

Katselin tuossa juuri vanhaa ylioppilastodistusta vuodelta nakki(-07) ja CCCCM oli tulos, eli miltei mega failure, mutta vittuakos noilla tekee, ellei puhdasta laudaturia ole tullut.
2718  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.03.2009 23:12
Joo niin on ja onhan tossa sen leffan Writerinä yksi sen vanhemmistakin pojista.
2719  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.03.2009 20:32
Gran Torino

Clint Eastwoodin leffa. Ohjasi ja näytteli pääosaa. Pisteet imdb:ssä melko kovat 8.4/10 ja Top #80/250.

Leffan nimi viittaa Fordin valmistamaan Ford GT:hen, mutta ei elokuva auton ympärillä paljoakaan pyöri, vaan keskitytään enemänkin Korean veteraanin ja korealaisten maahanmuuttajien yhteentörmäykseen. Ihan kelpo leffa, vaikka Eastwood paikoin ylinäytteleekin kärttyisen veteraanin osaa.

Wikipedia kertoi, että tämä on Clintin viimeinen roolisuoritus.


Gran Torino - Official Trailer



2720  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 15.03.2009 16:29
Mikä on syynä tuohon idioottimaiseen ratkaisuun? Eikö koneessa riitä tehot? Vanha Doomikin(ja muut back to 1900-luku) oli kuuluisa siitä, kun pystyi pienentämään ruutua, niin FPS nousi. :lol:
2721  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 15.03.2009 04:51
Tällainen tuli riemurasian Cartman-imitaatiovideon seurauksena löydettyä.

Elton John - Tiny Dancer (cover)
http://www.youtube.com/watch?v=LJvFGlxZGP8&feature=channel_page


Ihan hyvin vetää mun mielestä. Hyviä Cartman imitaatioita kaverilla myöskin.
2722  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 13.03.2009 16:14
Läppärin hiiri loisti kuin joulukuusi, mikä tietenkin johti vitutukseen ja se siihen, että avasin mokoman ja revin pihdeillä kaikki neljä punaista lediä irti.

Kuka terve ihminen suunnittelee hiiren joka loistaa valoa? No nyt vituta enää, saa tosin nähdä kauanko toimii.
2723  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 09.03.2009 15:48
No niin sittenhän homma varmasti toimii. Siltikin tulen luultavasti pitämään enemmän aiempien RE-pelien ratkaisusta. Nyt pelistä on tullut hieman liian action painotteinen, ainakin Demon perusteella.
2724  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 08.03.2009 22:35
Demon molempia kenttiä testailin kaverin kanssa. Kovalta peliltä vaikuttaa, vaikka ei tehnytkään samanlaista vaikutusta kuin RE4:n aikoinaan. Valikko oli mielestäni paljon paremmin toteutettu nelosessa ja muissa Evileissä. Nyt saa osumaa, kun yrittää tönkösti vaihtaa asetta.

Aseet tuntuivat muutenkin munattomilta, liekö johtunut kahdesta ruudusta ja muusta hälystä, mutta muistaakseni nelosessa paukahtelivat paremmin.

Co-op toimi hyvin, joten uskon sen pelastavan paljon vaikka yksinpeli ei nelosen tasolle tule yltämään.

Puutteistaan huolimatta tämän vuoden ylivoimaisesti odotetuin peli.
2725  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 08.03.2009 12:58
 ;D

Perus krapula menossa, mutta näiden juttujen jälkeen tuli hyvä mieli. Kiva muistella niitä pakkasia vartioidessa tyhjää metsää ja itikoiden määrää kesällä, kun hikisenä tuli jostain tehtävästä suoraan vartioon. Sitä jatkuvaa odottelua ja muuta pään hajottavaa toimintaa.

Kiva että muutkin saa kokea saman, jälkeenpäin on aina kiva muistella noita.

2726  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 05.03.2009 02:20

No ei se aina ihan noin mene. Kun minut pakotettiin lämärihaastatteluun, sanoin niin haastattelun hoitaneille kenttäsairaanhoitajille kuin myös myöhemmin yksikköupseerille, että jos lämäriksi joudun, niin lähden sivariin samantien. Ei tehonnut.

Tosin lämäriksi nyt ei kukaan vapaaehtoisesti haluakaan (verrattavissa B-mieheen pidemmällä palvelusajalla ja jatkuvilla kineksillä), joten AUKista pääsee livistämään varmasti helpommin.

Joo, jätkällä oli huonoa tuuria. Itsellä tehosi uhkailu, tosin olin myös todella halukas juuri tiettyyn 6kk tehtävään. Meillähän pakotettiin 2/3 alokkaista AUK:hon. Joten viestiin ei kannata mennä, jos aukin haluaa välttää. Tosin eipä tuota itse saa valita, en itsekään hakenut viestiin.

JayeizH, itseäkin vitutti p-kausi(paskinta intissä), kuten myös muutkin kuukaudet, mutta kyllä se aika meni paljon nopeammin leireillä ja viestikoulutuksessa(e-kausi), kuin j-kaudella makoillessa tuvassa. Toki sitä ainaista nukkumista oppi arvostamaan ja ikinä ei napannut leirille lähteä, mutta varsinkin kesällä metsässä oli ihan jees tunnelma.

Itselläkin oli toimisto yksi hakuvaihtoehdoista(kuten 99%:lla miehistöstä), mutta meillä vain bemarit pääsivät niihin hommiin. Vaikka sitten jouduin raskaimpiin miehistön hommiin mitä oli tarjolla, niin en kyllä kadu. Homma oli fyysistä(juoksemista), mutta ainakin aika kului ja kunto pysyi hyvänä. Eniten vitutti juuri nämä wannabe johtavat joille oli noussut kusi hattuun, joita meidänkin joukkueessa muutama kappale oli.

Kadu en, mutta toista kertaa en menisi. Uudet mosat hajotkaa aamuihinne;D



2727  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 04.03.2009 20:52
Vapautuksen saat tai pääset B-mieheksi. Monesti saa päättää itse. Tai ainakin meillä oli yksi jannu joka oli jonkin aikaa B:nä ja sitten lopulta kunto petti ja lähti vapautuksen kera, mutta olisi voinut lähteä jo ensimmäisenä päivänä. Hänellä oli myöskin rasitusastma

Sivariin sua ei laiteta se on varma homma(armeijan kapiaiset vihaa sivaria, kannattaa mainita AUK-haastattelussa halunsa sivariin, niin pääsee 6kk:lla, heh) . Jokaiselle löytyy jotain hommaa armeijassa.
2728  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 04.03.2009 20:36
Usko pois olet paljon mieluimmin A-mies, kuin bemari. Kaveri itki itselleen B:n paperit ja hihkui ilosta pari viikkoa. Loput intistä menikin PSP:tä pelatessa ja paskanakkeja hoidellessa. Eli suomeksi helvetin tylsää tulee olemaan sun varusmiespalvelu. Ei ollut kaverikaan enää hyppinyt ilosta, kun oli kuurannut kasarmia 4kk ja toiminut leireillä 12h/päivä kipinämikkona. Olisi halunnut kunnon hommiin takaisin, mutta ei päästetty.

Se 6kk menee paljon nopeammin jos saa tehdä siellä jotain. Kyllä kaikki meetwurstitkin pysyivät menossa mukana, joten tuskinpa lievä astma haittaa. Toki jos äityy pahaksi, niin vapautuksen tulet saamaan samantien.


edit:

voit saada ne B:n paprut myös siellä intissä, kun alussa on paljon tarkemmat tarkastukset, kuin mitä ennen inttiä.
2729  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 26.02.2009 21:04
Fleericer - The World is Yours
http://www.junodownload.com/ppps/products/1392403-02.htm

Vanhan lukiokaverin ensimmäinen nettimyyntiin tullut julkaisu. En muuten trancea kuuntele hirveästi, mutta tämä oli kyllä laatukamaa.  :)

2730  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 23.02.2009 19:27
Kannattaako tuota edes miettiä. Wiitä jaetaan lähes ilmaiseksi. Joku 350e lisäohjaimen ja parin pelin kanssa.

:lol:

Jep tosi halpaa. Rahalle vastinetta!

Niin, käsittääkseni Melfice ei ole mikään persaukinen teini, vaan jo miltei lekuriksi valmistunut jannu jolta luulisi pätäkkää löytyvän. Joten kannattaako sitä edes harkita, jos eukko Wiitä halajaa.
Sivuja: 1 ... 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 ... 98
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines